Az Amerika Hangja már mióta a spájzban van,hátha most [-> 2022-ben]  rúgják picsán a Jók és Igazaknak a Gáncstalanokkal a Kárpátok Mubarakját, de addig is van mit rendszerszintűre dagadott leaks  aprítani a kakajóba:

nemlettetekszfenesztekakkor.jpg

 

"Nem akárkikről tudok nem akármilyen dolgokat,ha gyönne egy Ötvenhat, én csak elkezdenék beszélni,de majd mindent csak a megfelelő időben és a maga helyén."

/Dr Breitner Imrenéni községi MSZMP Párt Végrehajtó Bizottsága titkára és autodidakta helytörténész 1984./

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr916473372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.03.22. 07:40:53

Jaaaa? Erre mondja coco néni, hogy “senkinek semmi köze a magánéletéhez”

Frick László Intézet 2021.03.22. 08:27:25

@Serény Vélemény: Itt nemamagánélettel van a baj,hanem az erkölcsökkel és a képmutatatással.
Tehát hogy ha valaki heteroszexuáliskéntindult, van feleségemeg gyerekei éskereszténydemoratánakismindja magát mert ugye,amit egy politikusmond a hovatartozásáról,az aztánúgy vanegyébként Oirópában és a BezzegÁllamokban.Namost ez apolitikus,nemtudjuk,hogy buzul-emár akkoramikor az Alkotmányt,azt őírta = abban a családról.

Tulajdonképpen1 fő nyilatkozott eddig olyan értelemben,hogy ez az aljasszemforgató,mert egyébként az,hogy buzul,amagánélete lehetne,deúgy,hogy őállítólag keresztény ésmégis buzul.Hátöö,,, buzitudományilag nemrendes bevett buzi az ilyen,hanem biszex [->AC/DC]de politikaikommunikációban a kicsire nemadunk,a nagy meg csak akkor számít,ha nekünk jön ki jól.

Tehát van ez alengyel csira gyerek,tőle tudjuk,amit tudunk, hogy buzi = szemforgató=képmutató.

Mert"D síklogikailag ha valaki biszexuálisés buzul,márakkorcsakis1 lehetősége van a családról valóvéleményével,miszerint az a család,amire a civiljogvédők rámondják hogy család. "Ne az állam határozza meg,mi a család"

szünet

Az agyonszabályozizmusban minden egyes frappáns kis szabály hímnős és azonnal szaporodik még vagy hat szabályt és annyi szabályra még szabályokat kellhozniés ennyiúj szabály aztán a szabályoknakegész rendszerét hozza a világra.

Rógtön ,ha eltöröljüka nem-ét a szónak,hogy apaanya,szóval csakúgy parent éselvonatkoztatunk,akkor rögtön ott vannaka tiszaburai olyan típusúKorszerűJövőbevezetőCsaládformák,amikben máronokákután veszik fel a pízeket. A CEU még tervbe sem voltBudapesten és Tiszaburán márolyan családformákvoltak,amikrőlgenderológusoknakse nincsen fingja se. Vagyis nemis tanítják. Mi van az egyszemélyescsaládmodellel,mi van a sajátmagammalkötött házassággal vagy a kiskutyámmalkötött házasságommal vagy a vérszerintimmel való házasságommal.

Ismeretes a JókésIgazakvéleménye a visszamenőlegességről..demi van akkor,ha Szájer2015.december 47-e óta buzi? Attóltákolmányozhatta-eazt,amit a FIDESZ szivesen nevez Alkotmánynak vagy..most nemjut eszembe az ő műszavukrá,azuk.

Természetesen egy olyan nemkerszténynek,aki 2012.óta buzi,nem kell revidiálnia semmit,mert 3heterókapcsolatából6 gyereke van,az a magánélete. Nemmondják neki,hogy képmutató azért,mert 2012-ig heteró volt.

Velesemmi baj,mert nemkeresztény.

Tovább is van azonban,mert ha a trendképzésmódszere igaz és jó,akkor nagyon úgy nézki hogy az Oirópai fejlett bezzegállamokban kakuk az ilyen elavultmultbavezetőségeknek,mint a kereszténység,delegalábbis a szekularizmus ajellemző,viszontmi vanakkor,ha a demokráciaésjogállamiságmeg az egyenlőbánásmód jegyébenmuzulmánokis államjogalkothatnakés egyszercsakfölmerülaz, hogy szerintükki a keresztény

meg mi számít Jézus gyalázásába?

Jézus ugyanis,ezen nem szűkökmeg röhögni jókat,Jézus benne van a koránban,mint próféta. Ésmajd akkor amuzulmánokmeg ismondják,hogy MáriaFia Jézus gyalázásamicsoda

meg azt is, hogy őszerintükki a keresztény.

Elárulom:A muzulmánok szerint jóformán minden nem muzulmánoiropid keresztény [kutya] lesz :D

Az is trendizálható, hogy a muzulmánoknak a buzulásról mi lesz a véleménye.

Valamint a szekularizmnusról.

Frick László Intézet 2021.03.22. 08:28:40

Most látom, hogy a hír24 forrásokkal folytatott beszélgetéseket,anyám.
süti beállítások módosítása