Nem tudom,bárki adna-e pénzt könyvért, aminek a címe:

"Hogyan legyél millionos két hét [hónap vagy év] alatt."

Történt pedig 1980-ban az Alekszandr Akimovics Icskov  Halászati Egyetemen [név nem érdekes és a műfaj sem, a lényeg a lényege:] ,hogy a felvételin a felvételiző a Szovjetúnió  halászatá-t húzta. Viszket a tenyerem, hogy elöljáróban a Szovjetúnió un "statisztikai adatszolgáltató" fegyelméről bruhuhúztassak,de azt most hagyom. Ültek az egyetemi tanárok az asztalnál,a felvételiző pedig azt sorolta, hogy az Amúr folyóból mennyi amúr fajta halat fogtak 1979-ben. 203 485 amúr fajta halat fogtak. Az egyetemi tanárok erre hátravetették magukat a székeiken,tenyereiket a tarkójukmögött ésműfogsorcsattogtató nagy hahotázásba fogtak. "Honnan szedte maga ezt a baromságot,fiam? Így készült a felvételire? So-ÓÓÓÓÓÓkkalkevesebbet fogtak, 179011-et!" A felvételiző nagyot koppant,de még nem adta fel a reményt. "Bocsánat,ez a legfrissebb adat és a Tervszerű Szocialista Halászat című szakfolyóiratból gyűjtöttem ki."

"Maga újságból vesz adatokat?Így készült a felvételijére? Na,ereggyen, oszt jövőre ne kisérletezzen ekkora baromságokkal!"

Amúgy,ha valaki számára már nehézséget okozna elképzelni a Szovjetúnióúnióságát,akkorelég csak amai Ellenzékünklegújabb,az USA iránt táplált érzelmein keresztül az EU szerintük a szövetségipolitikájára tekinteni ésmárkészen is van,nagytestvérünk a bezzeg a jópéldákkal és a zöldebb rétjeivel -az USA 5.hadseregepedig a TesvériLengyelországban most mutat példát az ideiglenesállomásozás kategóriában,a párhuzam csak ott bicsaklikmeg, hogy a Szovjet Második Hadsereg csoportot nem a Magyar Népköztársaság kereteiből etették.

 

A Klasszikus Politika Művészetében olyan, csak Verdi Nabucco-jához hasonlíthatóan   örökérvényű zseniális megoldások vannak,mint pl az embargópolitika.

Az embargópolitika amúlt század '60-aséveiben faszán működött, az Amerikai Egyesült Államok minden jelentősebb nagyvállalata egyben Nemzeti Nagyvállalat volt,  valamint a NATO szövetségesek összes óriáskonszernje még a régi,elavult,kapitalista Nemzeti Nagykonszern-kéntműködött. Konrad Adenauer a szőnyeg szélére rendeltea Volkswagen Werke Wolfsburg vezérkarát éstolámács nélkülaz édesanyanyelvén közölte velük,hogy a Szovjetúniónanyista Palatsching is,nemhogy Käferek. [Nem,mintha a Szovjetúnióban forgalomba lehetett volna helyezninemhonos gyártású járművet,még Szvjatoszlav Richter is a svájci villájában tartotta a Ponton Mercedes-ét.]

A Klasszikus Politika a XXI.században ahhoz hasonlatos,mintha egy sakknagymester a játszmasorozatában előreközölné a tervezett nyitásait meg minden játszmában úgy hat-nyolclépését is előre. A bokszoló meg minden üötésindítás előtt előre bemondaná a horogja oldalát.

Nem tudom, hogy az ökölvívó mérkőzés egy menet hánytized részég tartana a kiszámítható ökölvívó számára-kettő?

Azt már számlálhatatlan példában mutattam,ki nem unja már annak ellenére,hogy még találkozni nemsikerült olyan emberrel,aki meg is értette volna, hogy hány hét az élete,de az is odalent a megyei harmadosztályban és a települési politikában az őszinte politikusnak.

A magyarok nagy költőjéről,Petőfi Sándorról mutattam a minap az izgalmas kisérletét,amiben kb negyedóráig műkdött,mintőszinte politikus,amíg a soltvadkertieknek elmondta a soltvadkertiekről az őszintét.

 

Ezekben a pillanatokban is az Orbán Bolzanáró Junta pribékjei

a_felolvasoemberakitolosszekell_fosnimagunkat.jpg

A Kárpátok Bolzanárójának ilyen Richard Baier jutott.

Orán baierei hasmenéssel görnyednek a vécén,mert Fekete-Győr András és Gyurcsány B. Ferencné belengette nekik a  megtorlásokat.

 

.Nahát, úgy fossatok gyerekek, hogy közben a Szabad Városokban és a Szabad A Fővárosban A Szabad A Kerületeivel 2019.Mikulásán meghirdetett elszámoltatásokra gondoljatok,hol tartanak a Szabad A Polgármesterek a FIDESZ elszámoltatásában.Megvan?Ezt a tempót vegyétek föl és mérjétekrá 2022-re. Na ugye röhögtök és kifordul a végbeletek is.

 

Tekintsünk csak a mérközés állására, a FIDESZ elszámoltatásában a nemlétező ügyészsége 5:0-ra vezet a Szabad A Városok-kal szemben. Ezt úgy kellérteni,akettőskereszt-mítújogérzékenység szerint, hogy plBaranyikrisztina talált valamit a FIDESZ-rőlelszámoltatásközben ésmeghozta ítéletét,fellebbezés visszau' semmi,kusska van a fidesznyik bérencnek!

 

Azért attól mindenkit intenék, hogy a KlasszikusPolitizálás minden egyesf ogását  ócska ésXX.századba valónak szóljale,itt van plKádár Jánoskedvelt csiki-csukija,aminek a Bobby Fisherje volt Horn Gyula.

A politikai csiki-csuki egy olyan szituáció,mint a Szabad Városok Oltópontjai: Bármit lép az ellenség, levesszük a babját a picsába. Gyula bácsi számára a csiki-csuki motorosváltozata nem jelentett akkora kihívást. Sőt, a NER egyenesen Sváby Andrástól lopta el a nemzetikonzultáció fantázianevű csekkolásaiban Svábynak az a móccerét,amivel tegnap "leszavaztatta" a népét 97% IGEN-re az irányított válaszos álkérdésével az IGEN-re hajszoló propagandaműsora alatt.

Orbán Viktor politikája klasszikus. A Klasszikus Politikaművészetében ősi kedvencem a szovjet-orosz állat idomár Durov módszere: A zsenit ingyen dolgoztatja és a slapajt fizeti. Végül is Durovmegoldásaibana nullaképességű hülyekutya az Olyan Aranyosbojócckutyus volt,akitmegtapsoltnk ésúgy láttuk,hogy ténylegmegérdemli akockacuklyot,hiszen maga a kis édes vakkancs is annyira ennivaló.Bár egyébkéntüsszesen annyit tudottmegtanulni,hogy a karika mellett fusson el...

 

Az óvodás Orbán Viktort afféle "A téeszelnök  fia" [->tanarakfia,állat- s emberorvosok fiai] kategóriában tudom elképzelni.

 

Felmerülhet a kérdés,hogy ha Orbán Viktor politikája klasszikus és a XXI.században,

amiben már 10291ember érti Einstein Relativitás-elméletét,amit pár korai innovátor-értelmezője pl Openheimer már a gyakorlatba is több,mint 80 éve ültetett át

 

akkor mi ez a sok kétharmad?

Merkel irodája,fotelek 2019.február:

MIKE Bazdmeg Angéla,tik vattok a oirópaji szöveccségek,osz' etetitek a büdös kumunista ruszkikat meg fűtt'ök a büdösgázukkal?
ANGELA (ajándékot nyújt) Nézd csak Mickl, 2019-es naptárak,a másik Donaldé.Tudtátok,hogy már a XXI.századot írjuk és ha elrendelitek a kínaiembargót,pár hét alatt leáll a gyógyszer-meg autóiparotok? Amúgy meg pont a kínaiaknak opciója van a ruszkik gáztermelésére.Másfélyard átmérőjű és 4000km hosszú a büdösgázvezetékük? Mire tartjátok akkor a CIA-t?? .

 Merkel irodája,a szőnyeg széle 2019.február.:

ANGELA Uraim,amerikai barátaink panaszolják, hogy Önök szarnak  betartani az oroszembargót,sőt,egy emblémájukat,az un "Skodá"-t kifejezetten az orosz piacra pozicionálták.

V.A.G.Ennyi a baj? Semmi gond Angelám,nem kell nekünk Európában Skodát gyártani európai munkaerővel meg európai bér-és járulékterhelés,környezetvédelem és lófasz, akkor legyártatjuk a Kínai Divizióval. Valami más?

Fegyverkezési Verseny

A Fegyverkezési Verseny az USA  XX.századi politikának a jellegzetesen a XX.századra jellemző sikerszériája. Sikereinek csúcspontján a BüdösSzovjetúnió a fejlett nyugati eszközökkel becsült GDP-jének az egyharmadát fegyverkezte el. A Szovjetúnió fegyverkezése a termelésből vont el anyagokat,például a Testvéri Észak-Koreából érkező titánt,így ahová a polgáritermelésben titán kellett volna,azt a taklamakáni gypuputevék szikkasztott teveszarából pótolták. A XXI.századi USA XX.századi propagandája szerint Oroszországnak világuralmi tervei lennének,és ha kihagyjuk a statisztikai adatokkal alátámasztás művészetéből azt, hogy Oroszország a GDP-je egytizenötöd részét fegyverkezi el, valamint csak Barack Obama jóelnöksége óta a várttalszemben 40 jelentősebb esetben szart reagálni az USA klasszikusan XX.századi katonai provokációira, akkor is még mindig a XX.századi politikánál tartunk,Zsebi baba vagy ki a faszom,akiszerint

ha nem nézünk egy statisztikai adatra, akkor nincs is az az adat.

Ism.:[nemis lehet elégszer...] Akár klasszikus,akár ávángár XXI.sz-i a politika vagy az ökölvívás avagy az a sakk,az érzelmek vesztésbe visznek. A pl gyűlölet?-az is érzelem.

A KlúniMűbalhé idején jól kiszámíttoztam a blogbarátaim jólkiszámítható reakcióját. Ha le meremírni Klúni nevét, akkor nemolvassákonnan tovább,biztos csúnyátmondokKlúnira ,mármint ők úgy érzik,akkor egyenlőleszek a pestisrácokkal. Arra tippeltem,hogy a leges-leges-legokosabb független,pártatlan és elfogulatlan Dr Ripők barátom is azonnal le fog csapni,mint tyúk a takonyra Klúni bölvcsességének az orbánra ütős részére. Tippem szerint,akik a Klúni szájába beletömték az ominőz kijelentést, azok is algebraipontossággal és az alsótagozatosokra még jellemző könyörtelenséggel számítottak arra, hogy bárki kielégülattól,hogy a Potrohás Geci kapott egy maflást az Olyan Aranyos Művész-től és nemkezd el azon gondolkodni, hogy Brazília a Gyűlölet Birodalma diktátora Bolsanaro... öööKonkrétana zööö... öpolitikájábólaz öööa gyűlöletrealapozás,amikor ki nem röhögi ki Brazília szerte,mint Trumpot is. Természetesen én rezzenéstelen arccal elkezdetem kritizálni Klúnt viszont a barátaim tekintetében a Potrohás Geci Varacskos Maradónára mért csapása volt az annyira súlyozó,hogy nem vettékészre,amit mutatok,Bolsanaro mennyit tompít azon és a Kárpátok Kadhafiját hogyan islehetne Bolsanaro-val csak egy fejezetében is említeni a Világ Autoritereinek?

 

Nem,a gyűlöletre alapozó elvakíó néphülyítés sem új,hiába gondolják ezt a zseniális Miótanincsismár Ferenc és pl b-neje ötletének,az ötletfelújítója és Miótanincsismár Ferenc személyespéldaképe ,bizonyos Dr Josef Goebbels is az idén lenne 124 éves.

Annak idején a Nürnbergi Számonkérőszék kihallgatóbrigádjai Dr Josef Goebbels 17 fontosabb  ,ám egyöntetűen üde, csinos és jóalakú,leginkább fiatal   és lányos gép/gyorsíró-és titkárnőjét hallgatták ki. Azzal a kétségtelenül jogos és megalapozott előfeltevéssel, miszerint a gyűlöletmarketing megújítójaa hiradófelvételeken látható alakúan őrjöngő diktátor volt az irodáiban,aki előtt senki nem is állhatott meg a lábán meg ilyesmi.

Az Internet Népe imádja a jellegzetes németosztrákkötelezőlelkiismeretfurdalásemlékművét,a Der Untergang című filmet, a  hírhedt bunkerben rikácsolós nagyjelenet van már most bekészítve a jógyerekek vincsesztereibe, hiszen a fejlett amerikai véleménygyárak hírgyúi már az Alcsúti Potrohás Farkasverem-bőlis hallhatóan dübörögnek.

Traudl Junge azonban képes volta tündéri megjelenése,üdítő csacsogása és a történelmiléptékű bűncselekmények feltárásában megnyilvánulófeltétlen odaadása közepette is naapokraelbaszni a vizsgálók hangulatát. Az egész XX.században majd ccsakUnkoorzigeunerland-ban és bizonyos Bajnai Gordon tudott annyira olyan aranyosfőnöklenni,megértőésempatikus,halkéstürelmes,najó,azértGoebbels mosolya nemvoltannyira kisfiús. Jó,akkorlegalbba bunkerben a rikácsolása hisztériázással.

 

Nem.Ezt sem jólszámolták.A Bunkerben nem a Der Untergang-ban látható,bár dramaturgiailag kétségtelenülalkalmasabbak zajlottak.Főleg nagy csend volt és permanes fosgőz az eldugult WC-k és Hitler évek óta tartó pszichés alapú fosási rohamai miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6416473328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása