Kurvára unalmas tud lenni egy buszozás, valamivel csak agyon kell baszni az időt,

az egyik legalkalmasabb erre a buszban uralkodó hőmérséklet,amimiatt  csontvelőt fagyasztóan meg lehet fulladni,annyira meleg ,ezért az ablakok csattognaka buszon és egyesek a szűűűűrnyűhuzatra panaszkodnak,miközben mások ordéjjanak előra"FŰCCSÉ A KURVA ANYÁDAT BASZKIMÁ" a másikmeg "KAPCSÓJJAD KIFELÉ JAZ ÁLLAÓFŰTÉSET E' MER MEGFÜVŐK!" ////Kapcsód be ja zállófüttéset, nem a tijéda bérzin!"

ÁJJUZKMEGPISÁNIKŐ////NEÁJJUNKMEG HALAGGYUNKMÁ RÁGYÚTÁSHÉMIKÓLESZMÁ BÜDÖSBAGÓSOK ROJAGGYANAKLEEE ÁJJUZKMEGPISÁNIKŐ////NEÁJJUNKMEG HALAGGYUNKMÁ RÁGYÚTÁSHÉMIKÓLESZMÁ BÜDÖSBAGÓSOK ÁJJUZKMEGPISÁNIKŐ////NEÁJJUNKMEG HALAGGYUNKMÁ RÁGYÚTÁSROJAGGYANAKLEEE ÁJJUNKMEG MER BESZAROKMÁ/// BÉRZINKÚTON ÁJJUNKMEG ÁJJUKMEGPISÁNIKŐ////NEÁJJUNKMEG HALAGGYUNKMÁ RÁGYÚTÁSHÉMIKÓLESZMÁ MER BESZAROKMÁ/// BÉRZINKÚTON NEM DOHÁNYBÓTNÁ ÁJJUNKMEG VEÉCCÉREMÁHEAPISTA MINDIGMEGÁLL HA SZÓLUNK NE ÁŰJJUNKMEG MAJD OTTHON ELINTÉZZÜK

"Megálltál bazdmeg?-jóhülye vagy,beszopattak a csajok,láccik, hogy kezdő csóringer lehetsz, vezetni se tudol, meg még meg is állsz, ha beleszónak,Zoli sose hajja meg :D hazaútban sose állunk meg,mit gondósz,mitű van az utak mentiben az a sok  icatejásüveg a sárga levekkel,heee :XD"

busonoff.gif

Általában ennyi nem elég,ennyi még puszta verbalitás,sokkal célravezetőbb,ha összetartanak az utasok és felállva a helyükről hol a naposódalára tolulnaka busznak,hol az árnyékosára,amitől a busz hintázni kezd:

MICSINÁLSZ A KURVA ANYÁDBA MÁR MIMMEHHALUNK NEM TUCC VEZETNI-EJEEE.HEEE!

buszon.gif

 

SOMOGYI ZOLTÁN Tudom,hogy sokakat elkeserítenek a zátoltottsági adatok,különösen az úniósésa világoltakozási összevetésben,devárosikörnyzetben a kínaivakcinák elutasítottsága 80%-os a ruszkivakcináké is több,mint50%-osé  sezeknek vannak tartalékaia zoltópontos megoldásomból semképesekkijönni,mer az egyik számításom jött be, ééés nem veszikát az oltópontokat.az ellenzéknek a legnagyobb problémája mégmindiga a csatornának..a csatornáknak a megtalálása, hogy hogyan tudja kommunikálni aa  mindig egyszerűen az ellenkezőjét,ésö eeztegyébként városikörnyezetben az önkorményzati választás  azt mutatta meg,hogy városikörnyezetben most úgy tűnik ezt meg tudja tenni, tehát városi környezetben az ellenzék tud magának többséget teremteni, ö minélvárosiasabb környezetben annálinkább a nyitáshíveinek.Ugyanakkor a zország többségének a fogyasztási szokásai ö még kedvezőek a hatalom számára

SIMON ANDRÁS Hátigen,a hatalom szerzi be a vakcinákat.

SOMOGYI ZOLTÁN számára abbóla szempontból, hogy tudja, hogy amit nagyon sokszor mond elpéldául az átoltottsági adatok sajnálatosak ezértkellrákoncentrálni a káoszra és a zűrzavarra,mutatni kella sorbanállóembereket és Szijjártóbóla Lászlót,akiremindig számíthatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr816472158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.21. 08:37:08

A szíjjártó ki elöl vette el az orosz vakcinát?

Frick László Intézet 2021.03.21. 09:28:42

@csillagkúll: Megkérdeztünkorvosokat szerint az orosz vakcinák elutasítottsága reménykeltő,legalább 70%-os,a meg nemkérdezett orvosok,pl az én orvosom kb Vadaival egyformánútájja Orbánt eddigi életében 129-szer puszilkózott is márÁgival,jólesik neki az,amikor Vadainak az az ajka a pofijához ér hozzá, és szereti a Ferit,viszont leszopni csak Ági tudja,szóval az orvosom szerint,aki mozgalmár egyébként és aktivista is,az orosz vakcina azért jó,mert ő utána olvasott bármilyen (tehát a megkérdeztünk orvosok szerint is olvasható) szakirodalomban. Ő mint egyébként olyan vérszocialista,aki szivében a DK-t dédelgeti,szerinte jó az orosz vakcina,ezért nemkérdezimeg, tehát SzargyártóPéter a 30% elől vette elnyilván a vakcinát,nema bátran elutasított 70%-ból vett.

van még egy másik orvospéldám,deaz Leningrádban végzett,tudományos-perfekt oroszulis(meg még akét nyelven,ami szükséges) és őPutyint a gennyes kelésnél jobban útálóorosz orvosokkal beszélt és szerinte azok az oprvosok isazt mondták,amik az angolnyelvűekben elérhetőadatok. De ez az ember is persze egyébként ferista.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.21. 13:25:11

Mindenki meg halni sorbanállás közben, vakcinára várakozva. Végünk.

Frick László Intézet 2021.03.22. 07:27:59

@Szorgalmas Gyémánt: Bezzeg Izraelben hogy állták a sorokat. Ugyanis van olyan sorállás,ami bezzeg és minta. És Netanjahutúgysemernékleorbánozni,bár potrohás ő is,de az antiszemitizmus lenne.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.22. 09:06:15

@Frick László Intézet: Ó, kiváló hastáncos az öreg...

www.youtube.com/watch?v=gcqtuyrCxq4

A kedves felesége pedig egy...

www.albawaba.com/slideshow/sara-netanyahu-most-hated-woman-israel-807142

Ha felveszel a pólót I support the worldwide jewish conspiracy felirattal, itthon egy életre elástad magad, Izraelben meg nevetnek egy jót.

Frick László Intézet 2021.03.22. 09:22:39

@Szorgalmas Gyémánt: Ez nagyon gyenge.Hát Izraelben nem orbánnak ábrázolják Netanjahut? Vagy Bolzanárónak vagy Trampnak?

Frick László Intézet 2021.03.22. 09:23:40

@Frick László Intézet: Ezt nem gondoltamvolna,hogy az izraeli zsidóhumor ennyire le van maradva

Frick László Intézet 2021.03.22. 09:24:44

@Frick László Intézet: Most már értem,hogy Barom Cohen miért nem vette föl az állampolgárságot,senki nem értené az oda túlmagas humorát...

Frick László Intézet 2021.03.23. 06:40:40

@Serény Vélemény: Nekelljen már ezzelis...Az egészen más,ha néger használja a nigger kifejezést vagypl egy nyirségi cigány strici viszi Bezzegamszterdamba a Vörös Kirakatoikba a legális engedélyezettvállalkozása papírjaivalkisbusszal alányokat éspössentéskor na,cigányok,pisájjatok-at kiált.
Így persze zsidózni zsidóknak az önirónia, valamint Uj Péternek,akirőlilyenkor tudnunkkéne,hogy lényegében zsidó származású lehetne,ha lenne.
süti beállítások módosítása