FIGYELEM! MEGRÁZÓ TÖRTÉNET! NEHÉZ NAPOK A KÁRPÁTOK DUTERTÉJÉNEK AZ ALCSÚTI CIGÁNY BOLZANÁRÓNAK A CSÜNGŐSHASÚ AUTOKRATA VARACSKOS KÁDÁR MARADÓNÁNAK A HÚDEDIKTATÚRÁJÁBAN MÁR!

 

A múlthéten leégett egy angol menekült

Alen Brian Wotton

angolmenekult.jpg

tanyája Jászszentandráson. Az öreg a rosszabbélet,a nyomor és kilátástalanság reményében tántorgott le a magyar Erdogán nácidiktatúrába, ahol csak a mimmehalásra van a remény,1947-ben született 75éves magyar becsületesemberek adóznak hiába már 60éve. Húshypózó,minden alkalmazottjukat 4órára "bejelentő" cukorpálinkázó, kávézaccfőző budapesti vendéglátósok zárhatnak beörökre,ha nemtudnaak jól csalni a bértámogatásokkal,miközben.

Egyébként a faszi magának kereshette a bajt, hiszen a nyugat-német menekültek nem lépik áta Tisza vonalát és a Dél-Pest- Bácskiskunmegye sávban maradnak,esetleg még a Tisza-tó környékén vagy lent Csongrád megyében merészkednek a Tiszántúlra.

Adománygyűjtést indítottak

Alen Brian Wotton egyedül él Jászszentandráson, magyarul nem beszél, senkire nem tud számítani, ezért adománygyűjtést szerveztek számára. Bútorai, ruhái, használati eszközei és megtakarított pénze is odaveszett a tűzben. Ideiglenes lakhatását ismerősei segítségével oldották meg.

Ha segíteni szeretne a nehéz helyzetbe került Alen Brian Wottonnak, az alábbi számlaszámon teheti meg: OTP 11773456-02183644-00000000.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5816453734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása