Az időközben szinte már zárt faszbúkcsoportjellegűvé alakult kis közösség, az egykor oly divatos Kigondoltam!  a pandémia ellenére méghalálrább aggódta magát az Indexre a 2012-ben pedig már megkaparintás után rájött újabb FIDESZ rémunalom miatt -még tavalynyáron.

 

Az idősebbek,akik legendásabban hamarabb is abbahagyhatnák,még emlékeznek a Columbo kreátorai meg sztoribórderjai próbálkozására, képünkön,

hulyeesmuhulye.jpg

 

na,hasonló alakú volt a májnagyobbodásos úúútálatos fideszbérenc Bodolai és az olyan aranyos,biztos nem geci Dull Szabolcs összefocija,

 

aminek következtében csak azt kellett elhinteteni, ami csak a globális világgazdaságban járatlan,tehát pl a KÖZGÁZ-t pénzért vagy a BGF-en vagy a bécsi amerikaiegyetemen tanuló nebulók számára hihetetlen, miszerint egy piaci halálos ellenség ,képünkön

szlavarcutehatlehetoroszugynok.jpg

Ne tévesszen meg senkit az olyan aranyossága ennek az arcnak,ez a szlávarc lehet akár büdösorosz Putyin ügynök is,ha rámondom azt és elég erős megosztón.

még nyugodtan bevásárolhatja magát a konkurenciába 50% vagy még magasabb részesedéssel, majd a kreatív csoport csinál egy reklámkampányt a hülyéknek a svéd vagy a német minőség elhitetésére,miközben a Svéd- vagy Németországba papíron alkatrészként, a dobozában vevői készrecsomagolt áru jellegzetesen nyugat-német és svéd könyvelési és statisztikai-adatközlési ravaszsága mellett vietnámiszagot áraszt.

 

A szaósölmédia nyuggertagozatában a 120 karakternél hosszabbat írni is hajlandóakközött vannak vállalkozók vagy statisztikailag vállalkozóknak elkönyvelt, pedig önfoglalkoztató szánalmasak is,akik tudják,hogy egy magyar óriáscégtől a kétkasszakulcsos büfékocsiig egy létszámracionalizálás bármit megér,még azt is, hogy kibasszuk a karosszérialakatosunkat azzal, hogy elhisszük,egekben a munkanélküliség, és egy (1 fő) kibaszott helyére 24 pályázik, miközben 100 végzett karosszérialakatosból -2 [mínusz két fő] sem helyezkedik el abban a szakmában,amiben alsóhangon 800ezer- 1,2MFt-otlehet keresni Európa legbiztosításicsalóbb országában (mert Koszóvóban a biztosítási piac értelmezhetetlen).

 

Egészen röviden:

sikerült úgy racionalizálni az Index létszámát, hogy a Jók és Igazak számára évekig aduász lesz a Brüsszeli  Igasságharcban, miközben 2020.decemberére az Index visszanyerte a régi látogatottságát, bár az olyan aranyos Telex Pont Hú pedig napi 400000-re tornádózott fel.

 

A Globális Világgazdaság történetében ez az első alkalom,hogy egy világméretekben is számottevő hírgyártó és megosztókonszern

Ájjj-ájj-ájj,az, hogy még az indapass-belépő is kattogást tud termelni,az ebben a Galaxis-ban is csúcs.

olyan óriásiveszélybe is került, hogy abba' semmi baja nem lett a piaci pozíciójának,továbbra is azoknak van politikai hasznára,akiknek 2005. óta,és a telített,egyre diszlexiásabb piacon még új,"külsős" gyártót is sikerült pozicionálni gyak.nullabefektetéssel.

INDEX [2005-2010.] Tik szavaztatok a kapitalizmusra 1990-ben. Döntött a Piac: szopjatok!

TIK Ja. Tényleg. Mink a kapitalizmusra szavaztunk,nem pedig a netokratív lopcsalista spekulallista kimagyarázomosdira. Ha lópnak,jakkó maraggyon nekünk jiss!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5016409898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása