Párszor már meghallgattam a vezénylés meg a vezénylési terv szavak akusztikáját.

A vezénylés szóval a Magyar Néphadseregben ismerkedtem meg,egy ideje a járvány elleni védekezés kapcsán hallgatom sajtótájékoztatókon meg Népünk Kedves Vezérétől is (aztán az orrához piszkál) .

 

Aminap aztán értesültem arról, hogy vezénylés címén az egyik vidéki kórházunktól alapból az orvoslétszám 127%-át kérték,majd amikor sikerült megértetni a Nagy Vezénylővel, hogy nem addig a' akkor csak huszonvalamennyi orvost vezényeltek el, viszont a nőket férfiakat vegyesen a frontkórháztól jómessze elszállásolva vaságyakon,koszban és retekben,megfelelő étel és ellátás nélkül koekudákált budik és mosdók

 

mint a Magyar Néphadseregben hirtelen vezénylés idején,amikor az új laktanyában valami régi M-zárolt épületet nyitottak ki az odavezérelteknek.

laktanyamn.jpg

Azért gyalog elérhető volt a szolgálati hely.

És nema korábbi laktanya buszával kellett még vándlizni is.

 

Itt rohaggyakmeg eleventen, ha nincsen a frontkórházhoz közel az odavezényelt orvosoknak megfelelő szállás és hozzá szintén a közelben konyha,ahonnan ehetőételt szállíthatnának a vezényelteknek.

Lakjon a Bájer Zsót olyan tetves körülmények között, mint a vezényelt orvosok  és ráférne a hájas stüszivadász testére az a zaba is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6016234784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása