az Orbánba való folyamatos belebetegítés jegyében.Orbán a Geci,a Varacskos Maradóna. Mimmehalunk.Kádár.

"Le kell állni. Egyelőre még nincsen készen a kormányváltó erő, Bajnai programja 2013-ra lesz készen."

/Régtávozott MiótanincsismárNemszámít Ferenc,2012.január 15.  -miután Snitt elnokur megbuktatásávalamagyar véleményformálók széttrancsírozva kínálták volna leváltásra orbánékat/

eltelt10ev.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9116228828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.07. 13:23:47

Látod, már lassan kilenc éve késüzl. Jó munkához idő kell. De aztán, ha majd legőyzik a gonosz törpét, hogy haladnak majd a megvalósítással. A Budapest Program is hogy robog.

Frick László Intézet 2020.10.08. 04:25:27

@Szorgalmas Gyémánt: Az Ellenzékprogramjai megsemmisíthetetlenül tökéletesen jók. nem hiszem, hogy Gáljé tudna olyant kitalálni,ami miatt bírálnák Karácsonyt. Budapesten az elmúlt hónapokban kb 100000 zömében használt auót vásároltakolyan kényszerautózók,akik nem szeretnének a járvány idején tömegközlekedni. "Tökéletes Budapest tömegközlekedése,egész Oirópa irigyeli" de azért ha 55 éves pohosmalachasúkönyvelőnő vagy, akinek minden napcsillagjáratban mind az öt telephelyet, Csillaghegy, Budafok,Soroksár, Rákospalota , Ötkerüüüleee-ee-et végig kelllátogatnia,akkor nem fog tömköz' bumlizni, hanem beüla kisótójába éskényszerótókázik Budapesten és számoldmárki, hogy A Város,ami Termelés Dolgozik Az Ország Vidéki Lustalakósága Helyett..mennyi ilyen kényszerautóssal van teli, a TMK-s Jozsó bácsi a puttonyossallátogatja sorban az üzemegységeket stb, senki sem raktároz,minden gyógyszertárba naponta 4-szer szállítanak ki,minden étteremben délre az ebéd, vacsira a vacsi alapanyagait, ez napi két kiszállítás, bármit csakmegrendelésre "kihozza a futár két óra múlva" ---nnnnaaa... Szóval adott egy útvonal,ahol 573-an fognak egy gépkocsi sávot elfoglalva bringázni,573ember érezze jólmagát azon az áron, hogy "És majd 12708-an akkorátfejlődnek, hogy átszoknak a tömköz-remeg a bringára vagy más útvonalat választanak!"

Namost ez a pohoskönyvelőnőmár nem fog bringáraátszokni,viszont tömköz'remeg nem szokhat át,mert akkor a csillagtúrájához napi 18 óra lenne szükséges,senki nem fogja megvárni, hogy este 9-re bevillamosozzon az Ötkeeeer-beee.

Serény Vélemény 2020.10.09. 19:29:30

@Frick László Intézet: Ja, a kollégáim összeraktak egy anyagot, aminek az egyik lényeges tanulsága lehet az is, hogy miért halva született ötlet a biciklizős Budapest?
Nem részletezném, de "geo lokációs adatok" meg ilyesmik vannak benne. A lényeg valami olyasmi, hogy ahhoz képest, amiről a ksh tud, az agglomerációban jelentősen többen laknak. (Persze k egyszerű: a pesti lakást nem eladják, hanem ki, és oda vannak bejelentve állandóra, így a gyereküket nem az egyébként nem is létező agglomerációs iskolába itathatják be, hanem a jobbféle pesti/budai suliba. Aztán kell is cipelni a kölköket a suliba autóval. Úgyhogy karigei és az biciklimániája mehet is a fenébe... :)

Frick László Intézet 2020.10.10. 05:01:15

@Serény Vélemény: Nem,hát szerintem sokkalegyszerűbb ez.Szeged ugyebár "Szabad Város" jóvezetéssel és mármióta Szabad ésJóvezetésű,sőt, hát tkpA Nagy Csudát,Hódmezővásárhelyet ésa Nemzeti Jobboldal Vezérének karrierjét is Szegednekés a Jóvezetéssénekköszönheti,aki erreélvez:DNos..Egyszerűen fogja magát egyvideóbrigád,beülegy autóba,leszalad Szegedre,készít egy némariportota Brongás Város -róléskommentár semkell.

Elsétálgatsz 2-3 órát Szegeden és röhög még a vakbeled is a Budapest a bringás projekten. 101 budapesti bicikiárából vásárolnak Szegeden kb 1000biciklit.Kb ez a megtett km-arány is.Minden 10 budapesti biciklikilométerre esik Szegeden 1000.
süti beállítások módosítása