Ráhatni,odahatni -ez politikai agitációs művelet.

A RákosiKorszakban látványos és mozgalmias akciókban tört ki a rá-és odahatás,az ideológiailag fejlettebb munkásosztály tagjait küldték le agitációs haknikra vidékre az opportunizmusra hajlamos vidékiparasztság átnevelésére. Szövőnő aktívák... vidéki gépállomások majd mezőgazdasági gépgyárak textilipari veteránt kaptak ejtőernyősként igazgatónak, de a mai nap igen népszerű lennék az un "újságírás" könnyű,otthonrólvégezhető tevékenységkörében, ha Dr Erdős Péter cipőipari szakmunkás-sal példálóznék a magyar szocialista popiparból.

 

Sajnos azonban ez a Dr Erdős fiatal [euro]kommunistaként balról bírálta Rákosit , tehát Kádárt is. Valamint zsidó értelmiségiként a zsidóértelmiségi Aczél Györgyhöz hasonlóan súlyos  veleszületett liberalizmusában szenvedett.

Dr Erdős Péter vagy Aczél György a maguk nemében hithű kommunistákként is liberálisabbak voltak a mai magyarországiaknál, akiket a minap még Orbán maga is, jellegzetes fidesznyik kontraprodiktíve  "libernyák"-nak dicsért föl.

Nem sorolom föl Dr Erdős öt tételét, csak abból azt,ami a legfőképpen liberális:

"Ha a zene jó, nekem nem tetszik, de a Tácdalbizottság [=cenzúra] átengedi, lehet lemez..."

na,mégiscsak még egyet:

"A  zene jó, nekem tetszik és a Táncdalbizottság nem  engedi át, lehet lemez..."

Na, ez az utóbbi az,amit egy mai szájjalliberális sem merne megengedni magának...

 

Az idő előrehaladtával a politikai oda-és ráhatás egyre sunyibb, aljasabb súgdosós, megkerülős,megkeresős, magánbeszélgetős az "úgy is le fogom tagadni bazdmeg, hogy találkoztunk"-kal megfejelt lett. A rencervátás óta meg főleg.

 

A listázásnál hányszor és túltárgyaltam ezt a jelenséget,

a magyar láthatatlan Le Nem Írt Lista [-> nácizenekar] sokkalhatékonyabba FIDESZ állítólagos listáinál. Pontosabban: Érdemes valahogyan ráférközni a FIDESZ állítólagoslistáira. Ráadásul Dollár-ban fizet és nem szar egekbenaforint-ban.

Néha jókat kacarászom kedvenc költőmön,a borissza részeges Bandi bácsin, még én sem tudnám megmondani, mivel baszta el a politikairenoméját  Mai Ellenzéknéla renoméját, hiszen akkor, amikor az LMP blúcsipp-be számított, Bandi bácsi az LMP  kampánymagazinjába adott olyan riporot, ami még Hannibal testvéremnek is tetszett. Bandi bácsi csak törekszik, törekszik lekerülni a Láthatatlan Listáról, de hiába és most már egyre szánalmasabban nevetségesen is.

 

Sokáig volt az a tragikus,ahogyan a járvány alatt hagyta veszni a pop-és fesztiválszakmát Orbán, most viszont az a baj,hogy alamizsnát osztogat,ami egyben kutyapóráz is és aki csak hozzá mer érni a támogatásokhoz,azoktól politikai szolgálatot fog elvárni, bocsjav, nemlesz mese,politikai szolgálatot kell tenni és reklámozni Orbánt,a NER-tés éltetni a náci dktatúrát.

Mert elutasítani, az nem politikai szolgálattétel, mi? -bazdmeg! :D

 

Az efféle szövegtengerben tapicskolván kellett rádöbbennem, hogy Ági néni, aki lánykorában a magyar underground egyik fényalakja is volt, nem ismeri az underground  zene definícióját és nem akarja tudni, hogy bizony-bizony a Bohemian Betyars zenekar az underground    alap és egyben szótárcikk esete. Idáig fajul az eszelősség mára.

Ez a negyedik nap, hogy Dodira odahatnak.

 

Odahatnak Dodira és igyekeznek ráhatni. Dodi egyidős a "Rencervátás"-sal apukája már az MSZP tagja és aktivistája volt, amikor született,mitse sejtve arról, hogy az a frakció majd indexül [az Igazi Index, tehát a 2012. előtti,amire még nem annyira unt rá Uj Péter...- a szerk.gon.röh.] Itt kellmég arra is rá mutatnom,hogy Dodi megkapta azt a jutalomfalatot,aminek következtében, vagyis cserében, vagyis a jutalomállásra hivatkozván  el is várható tőle a politikailag megfelelőviselkedés

 

tegnapelesett a Quimby is:ők is elfogadták,mínusz az addiktológián rehabilitálandó Kiss Tibi.

 

Fhhú,de egy kibaszottulunalmas, szánalmas és nyomorulttéma ez egy magam fajta politikabuzinak. Már a Térey-díj körüli hisztériaidején rámutattam:

Veszem az alamizsnát,fogom a pórázt, mint egy lasszót,megpörgetem a fejem fölött,kiállok a szinpadra és azt mondom,a cigány kurva anyját Orbánnak, non coronat!

 

Különösen izgalmas az, ahogy a geciújságírók annyira butáknak és a fejüket önként pórázbatevősöknek nézik a magyar popés fesztiválipar embereit, főleg, ha a magyar újságíró nem írja le a Fábián JuliN Alapítvány nevét.

A magyar "függetlenújságíró" konkrétan szop minden nap politikaifaszokat és nyeli pénzért a habosra vert politikai gecit, de azért kényeskedikmeg fintorog azon, amit a popszaakma és fesztiválipar művel.

 

Hihetetlen,mert nem ítnak róla a jógyerekmagazinok,de a pórázpénzeket a szakma a Fábián Juli NAlapítványnakfogja átadni és majd az fogja politikamentesen és szakmaian elosztani.

A Térey-díjat felvéve a mai technikák, algoritmusok és szöveggondozássi technikák mellett három nap alatt összedobok egy A Geci Cigány Apjafasza és a magyar nácizmus c.könyvet,besztszeller lesz,

hatszor szerepelek az ATV Egyenes beszédc.műsorában, zsűriteg lesze alkalmanként 500000 Ft-ért a Retek Klub versenyműsoraiban,mínusz az álfőzőversenyest,mert az gázosabban megrendezett,mint egy mai,női felhasználókra célzott CristalClear pornó... "Karácsony Gergely" vagyis Gáljé Zoltán havi nettóban csak 700 tanácsadói díjat utaltat nekem , de persze,mint a diktatúraüldözöttje, az USA Kongresszusa Demokráciafejlesztési Kereté-ből is kapok havi 1000 Dollár albérleti támogatást, bár A Vár Szabad-kerületben fogok lakni havi 27000-rezsivel-ért. És

ezek a náci barmok majd csak 2022-ben fogják ellenőrizni, hogy mire is használta, a Térey-díj támogatását...

alamizsnaesporaz.jpg

 

Elvileg el tudok képzelni annyira szánalmas fidesznyica ostobanéniket,akik még azt is vállalják, hogy a gödi testületiülésen a nagy nehezen bemagolt felhábordottságuknak hangot adómondataikat kántálják, ezek a nénik azt hihetik, hogy ha Dodi apukája harcos baloldali,akkor az előny,nem,az súlyosabb hátrány,mintha Dodi apukája fidesznyik lenne.

 

Szerintem ma Magyarországon rajtamkívül senki nem képes megérteni Dodit, hogya zenekara miért nemakarja elfogadni,amikor pedig az egész zenekarban már csak ő nem akarja elfogadni. De majd az lesz a zenekar álláspontja,ami az övé és kész. Nem nyit erről sem szavazást mint valami 31 éves  Orbánviktor..

nem, ebben az esetben, általában az a jellemző,hogy megéri szót fogadni a rá-és odaható rátelefonáló,ráíró rábeszélőembereknek.

 

Kedvenc példám Bozsik Yvette-é volt,akimit se sejtve,politikailag érdektelenkívta az Esterházy Péter. Kiderült a számára, hogy mennyire régrőlismeri a Népszabadság kultúrrovatánakjeles-neves szerzőit,annyira, hogy mióta tegeződnek már. 48 óra alatt 67-en hívták föl,állítottákmeg bárholés kérlelték, hogy lépjen vissza, plusz a körítések.Amiknek a lényegét abban tudnámösszefogni,amikézzelfogható előnyök a jóljárásban, ha visszalép és meglebegtetve a veszedelmeket,ha még semlépne vissza. 

 

Ránézek az állásra: 90-en adtákmeg magukat a nácidiktatúra NégyszeműMefisztójának,vették föl az alamizsnát és azzal a  kutyapórázt, vagyis várhatóan Beck Zoli az első raktárkoncertjét Orbán Viktort dicsőító áriával fogja kezdeni. Janem.De az majd a valóságbann lesz,ami kit fog érdekelni .

 

A politikaiszolgálattevő szajkómunkásokat biztosan nem

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3116138218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.08.13. 07:55:51

Jó látni olyan vérfideszes zenekarokat, mint a Hétköznapi Csalódások, (Soros, Geciország, Viktor) vagy az Ocho Macho (de pute madre) és még sorolhatnánk.

Frick László Intézet 2020.08.13. 12:29:15

@Szorgalmas Gyémánt: Jó, hogy jöttél az Ocho Macho-val,mert őket kontkrétan tudom,mivel baszták ela renoméjukat az Ellenzéknél: Van egy szűámuk,amiben arrólmerészelénekelni az énekes, hogy jó itthon és itthon is lehet maradni. Amikorpolitikailag érzékeny ember,akinek számít, hogypolitikailag megfelelő tud-elenni,arról énekel, hogy már nem maradtak barátai mertidehaza élni nemlehet,mindenki odakint a fényesben,ahol megbecsülik és mesés.

Az OchoMacho-nál mga nácizenekar,az ISmerősd Arcok is szerencsésebb,mert nekik legalábbmegmondják a szemükbe.

Annyi a könnyebség az Ocho MAcho-val, hogy haők játszanak,UTÁNUK fel szabad lépnipolitikailag megfelelőjógyerekzenekaroknak ugyanarra a szinpadra,nem romlik a renoméjuk.

De pl volt idő, amikor néha kisérgették az O.M.egyes zenészei Freddit,na, Freddinek is annyi lett. Várjáél, most gogliznom kell, hogy Freddi fidesztévében szokott-e.. nem,magamtóleszembe jut,hogybizony súlyosan elnyomó és egyeduralkodó fidesznácitévében vezet műsort,úgyhogy már csak ezért is annyi neki meg egy bambi.
süti beállítások módosítása