A robbanás-szerűen terjedő netokraív idiokráciának köszönhetően -ráadásul a Kettes Számkörben, ugye, amiszerint mindenből csak 1+1=2 lehet, tehát ha tőlem nem azt a törket olvassátok, ami a fejetekbe tömtek, mint Hella néninek a gyűlölséget, akkor már más nincsen hátra, mint a potrohás pőcs-csel (a másik variáció, a potrohos pöcs is jó egyébként :D) lenni--- tehát az idiokráciának köszönhetően gyakran találkozunk azzal, hogy egy hülyeséget inverz egyszerűen csak kifordítanak. Kijelölnek a támadandó szövegben pontokat és azok ellenkezőjét kezdik dicsérni. Tehát, ha pl egy kommunikáció szerint STOP SOROS és "Soros veszélyes terve" akkor ebből "szegény öreg 88 éves Áááááátatlan Gyuribácsi lesz. Azaz

egy uszító hazudozás ellentéte is hazudozás. Vagyis attól, hogy a lyukas zoknit kifordítom/befordítom, a lyuka lyuk marad, nem varródik be.

Erre mutatok most példát.

Valamint olcsón lehet Marokkóba repülni. Marokkó kedvenc iszlamo-arab országom. A túristaiparra specializálódtak s nagy türelemmel viseltetnek a túristák iránt. Nagyon tetszenek nekem a rijádok, ezek az egykori arab főbb-nemesi... "kastély"-okból kialakított 6-15-22 szobás miniszállodák... ráadásul szinte diszkont-repjegyekkel lehet odaröpülni.

Így aztán a hír24 nevű választási-agtációs propaganda netes szórólapon egy Márki-Zay és egy Vona-Jobbik reklámriport közé odabigyesztettek egy

inverz hülyeséget

Színén ez a hülyeség a rosszgyerekmozgalomban (tehát a Kettes Számkör "felében") eléggé elterjedt, ijesztgetik az embereket -bár azt senki nem állítja eme kommunikációs istenbarmai közül sem, hogy az iszlám=terrorizmus. Netes beszélgetésben találkoztam már afganisztánt járt obsitossal, aki őrjöngve terjeszti az iszlám elleni gyűlöletet. A FIDESZ kommunikációja tanítanivalóan ostoba -erre az ostoba és kontár, gyakran öbellenható kommunikációra mondolatként a jógyerekek tóóódítanak, projektálnak, kiterjesztenek. A gyűlölettől már agyvérzsírlobot kapott híveik pedig simán benyalják ezeket a túlzó kiterjesztéseket. Az állítás szerint a menekültek tömegeiben magukat álcázva terroristák is szivároghatnak föl Európába. Ezt állítja a (különben meglehetősen ostoba, ráadásul hülyéneknézős) "jobbos ojropid" propaganda.

Az én véleményem szerint az "iszlám terroizmus" eredetileg amerikai találmány, tipikus nixon-fasiszta mcnamariánus termék, amit új ellenségképhez a Szovjetúnió bukása után találtak ki. Jó sokáig kell hergelni az iszlám-hívő arabokat ahhoz, hogy felkeljenek és beugorjanak a provokációnak. A netokratív idiokrácia kedvelt megsemmisítő érvelési módszere a személyes tapasztalat, velem történt meg vagy a szomszédommal -azok a jóravaló fiatalok, akik kizárólag semmimás okból, mint a szőőőőőrnyű potroháscigány alcsúticsüngőshasú Hitler Sztálin Rákosi Kádár diktatúrája, ki is tántorognak kényszeredetten ugyan Märchen- s Wonderlandba, de mesés jövedelmekért

"szomorúan bólintottam: Ők sem jöbbek vissza, soha már!"

Ráadásul pont Marokkó a legliberálisabb iszlám-feudális ország -nem is értem, (vagyis: dehogynem :D ) miért tántorognak ki Angliába egy ekkora földiparadicsomból, ahol a telek kb olyanok, mint Angliában a nyarak. Fázni?

Szintén az én véleményem szerint az iszlám gyakorlat és a Szent Könyve előírásai között legalább akkora a távolságtartás, mint mondjuk a keresztényeknékl vagy a magukat ateistának meg még liberálisnak is gondoló netokratív idiótáknál, akik szájjal, ha liberálisok, de a cenzúra miatt már nemsokáig, és ha jobbkezesek, valamint biológiailag tekintve a pisilőjük "férfi típusú" akkor pöccsel baloldaliak, minthogy jobbkezes általában balra igazítva tudja elrakni pisálás után.  Röviden: Magyarországon liberálisok szinte nincsenek is, de a sajtó ismert véleményformáló és műhelyei közül egy sem liberális... Szily László, nem minden évben... talán egy sajátos drogközi konstellációban liberális stílusjegyeket képes felmutatni... ővele nagyjából el is intéztem a magyar liberális újsígírók felét.

A  hír24 netes választási szórólap tehát elküldött egy riportert a gondolom a fészbúkról megismert tipikus ojropid picsához (nálam, az én szótáramban a picsa hangalaknak van egy pozitív, mondjuk úgy archaikus ősnői tartalma, a másikféle picsa nemisemleges avagy gendersemleges, és a jólétbe zsírosodott tunya, dologtalan, egyre ostobább, a tudás terhét az internetre hagyó hájizmú önző egodeista  kéjlény) tehát a nemi-és gendersemleges értelembe vett picsához elküld egy riporternőt

a címben egy monumentális hazugsággal hív föl:

Az én pénzemen ne gyűlölködjenek

Eszter egy muzulmán országban kezdett új életet bevándorlóként.

baszospicsaprovokator.jpg

Szavíra
Fotó: Iliás-Nagy Katalin

Eszter becsületére mondva nem is titkolja, hogy míg a kinézete alapján bottal -én a botra húzott kotongumival sem- piszkálnák meg, a kinézete egy olyan iszlám területen, ahol a potens fiatalférfiak az európaiakénál jóval nagyobb arányban tengődnek szexuális nyomorban, eléggé érdekes, főleg szőkített és rövid hajjal. Egy szexuális nyomorgó egy amúgy is a sivatagi népekre jellemző kövér-nőitest-ideál-képpel, perszehogy egzotikusnak tart egy ojropid picsát 1+n menetre. valamint az ojropid nők szivesen szopnak.Az arabok nemnagyon. Még az urukat sem, ha hívők.

Természetesen az egy dolog, ha az ojropid picsaember túristaként évekig éldegél Marokkóban. Marokkó erre van berendezkedve, a fiúprostitúció, a nemzetidohánybolti egyszerűséggel beszerezhető hasis, a valamivel könnyebb hozzájutású marihuána, a viszonylag olcsó élet, ha valaki szerint praktikus egy tapodós budiban guggolva szarni és slaggal lemosni magunk után, itt jegyzem meg, hogy a moszlím kimossa azzal a slaggal a segge lukát is, de a fejlett ojropid picsának főjj-főjj :D  úgy-ahyogy kitörli és szaros segglukkal, de fejlettségére büszkén áll föl :DINDEX RECEPT: HAZUG CÍM S AZ IGAZSÁG AZ UTOLSÓ HARMAD ELEJÉN!

>>Nekem itt turistaként egyébként is „mindent” szabad.<<

  Vagyis Eszter valójában egészen becsületesen még az igazságot is elmondta a picsának, aki a "riport"-ot elő-sugallta neki.

Eszter ugyanis nem bevándorló. Kizárólag turistáknak, a túristaipar számára fenntartott területeit ismeri Marokkónak, olyan embereket, akik túristákkal dolgoznak/belőlük élnek. Ez egy Go-Go Zóna, amiben Eszter tartósan túrista. Gondosan ügyel is arra, hogy túristának nézzen ki.

Másrészt: Az inverz hülyeségre simán ráfordulhatok a geci újságírás kedvelt módszerável. odamegyek és elkezdem mutogálni marokkói férfiaknak és nőknek, szépen elő-tálalva, ahogy a bécsi szikh férfinek Lázár videóját, Eszter "szövegeit". Aztán már semmi mást nem kell tennem, mint a véleményeket kiírnom , aztán kiszednem beugraótó főcímekbe...

A hír24 agitációs szórólapgyár móccerét nem lehet a FIDESZ kommunikációs bűncselekményeivel magyarázni vagy igazolni -ezt már az óvónéni is szépen megmagyarázta nektek az óvodában. A jógyerek jógyerek és tessék neki szépen jógyereknek lenni. Ennyire nyomorultan áll a jógyerekek szénája, hogy inverz hülyítésekre szorulnának rá?

 

Nem fognak rám szólni, ha nekiállok megenni a szendvicsemet egy kávézóban, és nem fognak megszólni azért, mert nem hordok kendőt. Egyébként sok helyi lány sem hord kendőt, sokan pedig mindenféle külső kényszer nélkül, saját akaratukból hordják.”

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1113749234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hellanéni 2018.03.18. 09:14:14

Nem hatásos a soros-migráncs duma? :D

Néhány napja rászóltam egy kis picsára a villamoson, hogy tegye már arréb a segget, mivel egy nyolcvanplusszon bácsi leülne, és nem tud bemászni a belső ülésre. A kis picsa közölte, hogy MINDJÁRT leszáll,nem megy beljebb. Másszon be az öreg. 6 megálló múlva még ott ült, mikor én leszálltam. Megszólalt mellettem egy nő, hogy azért jó, hogy Bp-en élünk, nem Svédországban, mert akkor meg is vert volna engem a kis picsa. Miért. Hát mert ugye neveletlen tahó, akkor tuti migráns lenne, mert azok neveletlen tahók, és azok megverik az embert a villamoson. Amúgy konszolidált külsejű, középkorú nő volt, elegáncs budai vonalon utazva. Teljesen normálisnak nézett ki.

Hellanéni 2018.03.18. 09:24:56

A potrohás pöcshöz: Ha MO. miniszterelnöke nem egységes nemzeti ünneplést hirdet március 15-re, hanem híveknek szóló "béke" menetet, ahová vidékről, külföldről PÁRThíveket buszoztat,(az én pénzemen) majd közli, hogy jönnek a megtorlások, valamint felhívja az ott megjelenteket,hogy a pofakönyvben a hívei tegyenek kokárdás keretet a profilképükhöz...az nem más, mint egy potrohás pöcs.

Március 15. NEMZETI ünnep. Nem a fidike saját ünnepe. A kurva anyját a potrohás pöcsnek. És ha te ezt nem érted, akkor nemhogy magyar nem vagy, hanem európai sem vagy Dudi.

A NEMZET ünnepel, nem a fidike. A diákok sokkal jobban kifejezték márc. 15 szellemiségét, akik az operánál tüntettek.

Márc. 15 nem a potrohás pöcsök meg a diktatúra ünnepe, hanem a szabadságé, LIBERTE, ami nálatok ugye tiltott szó, LIPSI, P-vel, így mondjátok. LIPSI.
Na most akkor, ki gyűlölködik?

Mondd szépen: LIPSI. Ami nálatok az Andrássy úton piros tangabugyiban ugráló transznemű buzizsidó néger migráncs.

Mondd szépen: MIGRÁNCS. SOROS.
ki gyűlölködik itt?

Burgermeister 2018.03.18. 12:43:59

@Hellanéni: hajánál fogva kellett volna a kispicsát kirángatni onnan és egy nagy sallerral elküldeni a bús picsába, és az ilyen szülni fog, szavazni fog. Tajgetosz pozitiv!

Hellanéni 2018.03.18. 12:54:45

@Burgermeister: nem fog szülni, nyugodt lehetsz :D
Letörik közben a műkörme :D

Hellanéni 2018.03.18. 12:57:39

Mikor Dudi előadja,hogy én gyűlölködöm (értsd nem tetszik a rendszer, kritikát merek megfogalmazni) debezzeg Viktor meg a birkamenet meg Dudi csak úgy árasztja az elfogadó szeretetet, mindig ez jut eszembe

www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/magyar/karinthy/tanar-ur/html/szeretem.htm

...."Most ott van és nekem szét kellene szedni az egész halom fát, hogy megtaláljam. De szétszedem, szétszedem én, ha addig élek is, szétszedem, és megfogom és megragadom a füleit és felkapom a levegőbe, és megforgatom, és a falhoz vágom, és szétloccsantom a fejét, azt az ostoba, makacs, szamár fejét, amivel nem akarja megérteni, hogy csak meg akarom simogatni."

hiába na, KF egy zseni volt :)

Burgermeister 2018.03.18. 17:24:25

@Hellanéni: sajnos fog, 40 evesen elkapja a babahiszti es lesz hozza egy feleszu kapuzarasi panikban szenvedo venfasz. Ez a trend.

Frick László Intézet 2018.03.19. 07:22:26

@Hellanéni: Igen, és? Nézd, ezt otthelyt lehetne ellenőrizni, Svédországban. Számomra egészen más a tanulsága a történetednek. Az a része, amin háborognál, a "tudományos fantasztikum" világa.
A történet "hóttreál" tehát bizonyítást nemigénylő része a számomra az érdekes.
Számodra azonban, akinek a tudatát agitációs propagandával beszűkítették, már a valóság csak illusztráció.
és: Nem is veszed észre magad, hova jutottál!

Azt hiszed, te egy körömnyivel is különb vagy a sápogó picsánál? Annak a picsának az inverze vagy: egy másik picsa.

Frick László Intézet 2018.03.19. 07:23:57

@Hellanéni: Sehol nincs a gyűlöletbeszéd szinte a STOP SOROS-ban csak ahhoz a gyűlölséghez képest, amit te itt piaci halaskofa modorban tanusítasz. És annyira eszed is vette már a gyűlölség, csak észre sem veszed magad.

Frick László Intézet 2018.03.19. 07:31:42

@Burgermeister: Nem a kis picsa tehet róla. A szülei a picsák meg a tanárai. Magyarországon tiszteletre esetleg, ha még, akkor fiúkat "nevelnek". Megfigyelésem szerint nő nő iránt a legelemibb tiszteletet sem tanusítja. Szinte soha nem látni semmiféle udvarias gesztust nőtől nő iránt. A metrón inkább azt látom, hogy fiatal picsák anyira levegőnek néznek anyjuk körabei nőket, hogy a szó szoros értelmében rágyalogolnak a lábukra és még nekik áll feljebb.

Az idiokrácia olyan tempót vett, hogy a "formulák" képtelenek követni a devolúciót.

Nagy divat a tegeződés, és a korosztályomból alig találkozom bárkivel is , akinek ne imponálna az, hogy őt a 18-22 éves munkatára tegezi. nekem az a bajom, hogy a tegeződés-re már rá sem kérdez .. és nincsen átmenet. A 22 éves picsa, amint tegezni kezdi az 55 éves munkatársnőjét, azonnal... nem úgy kezeli, mint egy másik 22 évest, hanem kb, mint egy 14 éves kis picsát. Ennek különösebb jelentősége ott lesz, a fizikai-betanított munkahelyen. Ugyabis 22-38 éves nők.. fizikai munkáról beszélek, szalagmunkáról, raktári munkákról, könnyűfizikai mezőgazdasági munkákról
2 Ft-ot nem ér a fiatal picsák munkája.
tehát, miközben mint kisbarátnőjét, leugatja az 55-67 (!!!) éves munkatárnőjét, munkában, munkaminőségben a fasorba se nincsen hozzá, csak a nagy pofája indokolatlan tátogtatásában.
Nagyon rossz reakciónak tartom a sallert. Ugyanis a 18-32 éves kislányok agrresszívek, verekedősök.. gyakori köztük a hajtépés, ütésváltáa, rúgdosás... ezért szerintem az erőszak nem megoldás

Burgermeister 2018.03.19. 07:51:27

@Frick László Intézet: Teljesen jogos a szülők, tanárok felelőssége, csak már nem akartam továbbragozni. Hidd el, ha kap egy korrekt sallert amitől észhez tér lenyugszik a picsája

Frick László Intézet 2018.03.19. 08:11:56

@Hellanéni: @Burgermeister: Álproblémák.
A migránsválságot minden "oldal" kizárólag agitációs propaganda vagy "jobb esetben" politikai kommunikációs célra használja.
Senki nem veszi komolyan.
A Jók és Igazak veszik komolytalanul. Orbán rossz és eleinte csupán polkomm-retorikai állásfoglalásához hasonlítom a Jók és Igazak és Gáncstalanok állásfoglalását. Idővel ugyanis Lúúúújzám, a hazudozásaitokból egyre kevésbé tudok kijönni. Hülye, idióta hozzállásotokra a hülye inverz ojropid reakció ugyanis a konzerv ativizmus, a nemi- és családmodellek fundamentalizálódása (pont a "migránsok" támogatásával) a szélsőjobb erősödése lesz. Ma hazudoozhatja még Bede uszítva, hogy az AfD a bunkó tahó elmaradott magyaralakú Ossi-knál jön föl. de még 10 év DDR-típusú mellébeszélős, merkelien eufém hazudozás és rendes igazi náci mondolat lesz a válasza a maradék németségnek.

40 éve görget súlyos olyan gondkat NSZK, amik nálunk csak 10-15 évesek. Mint Eszter ideföl: Se tanulni, se dogozni, se semmi.. Mondjuk Eszter esetében imádkozik is az ember, csak gyereke ne szülessen. Mondjuk arab férfi biztos nem akarna neki gyereket csinálni.

Ma a "személyes tapasztalat" "a szomszédban élő kedves fiatalok példája" stb a meggyőző, nos én véletlenül személyes tapasztalatok alapján tudnék beszámolni NSZK teljes elpicsásodásáról

Hellácska számára a világ egyszerŰ
Vannak a jók, mint ő
és a rosszak, mint a potrohás pöcs/pőcs

Szerintem meg azért ennél összetettebb rendszer a világ...

GHellácska nemhogy nem szégyelli, hogy csak 2-ig tud számolni és ha én vele nem értek egyet, akkor már egyenesen csak potrohás pőcs/pöcs nyaló lehetek

de egyenesen büszke arra, hogy polkomm rizsákat fúj, mint "valóság"-ot

2018.03.19. 13:27:55

@Hellanéni: Szabadságból kétféle van. Az egyik, amikor nem akarsz elnyomni másokat, behódolni viszont nem tudsz senki előtt. A másik, amikor nem a gyűlölet, a butaság és mohóság irányít. A szabadságom fontos része, hogy nem gyűlölök senkit, Orbán Viktort sem, a kurva anyját sem, meg a migránsokat sem, meg a velem egyet nem értőket sem.
Azért nem értjük meg egymást "migárciós poltikában", mert alapveőten másképp gondolkodunk. A határzár nem gyűlöletből született, hiszen nem azért zárjuk be a lakásajtót sem, mert a kint lévőket gyűlöljük, hanem mert a bent lévőket szeretjük.
Megértelek, ha nem szereted a Stop Sorost, én sem szeretem, de mirét nem kacagsz egy jót? Hiszen a külső szabadság legjobb mérőfoka - amíg szabad nevetni az ilyeneken, addig szabadság van.

Hellanéni 2018.03.19. 19:21:19

@nagyjoco: ha figyelted, Orbánt nem a határzár és migrációs politikája miatt bírálom, hanem a most már mértéktelenné váló lopás, a felesleges, százmilliárdokba kerülő látványberuházások (mennyibe is fáj nekünk a várba költözése), és a mostmár nem is tagadottan diktatórikus módszerei miatt szoktam ekézni. Ellenünk indulsz? NAV vizsgálat. Lásd be, nem nevezhető demokráciának, mikor feltöretem az ellenzéki politikus autóját, lopok belőle majd ezután NAV-ot küldök a nyakára. Szerinted, ez még belefér a demokráciába? Mert szerintem ez még a kádár kornál is mélyebben van.

Hellanéni 2018.03.19. 19:24:07

@Frick László Intézet: Dudika, a te politikai hozzáértésedről annyit, hogy Ferike szerinted először trükközésből bukta el a választást, másodszor is trükközésből, és most harmadszor is trükközésből bukja el :DDD Több évtizedet eltrükközik, hogy....ööö...miért is? :DDDD

A pol vitakör vezetésénél még az is jobb lenne, ha megnéznéd Lady Chatterlyt, és előjönne az ifjúságod, mikor még te is vad és kócos voltál :D ennél durvább nem leszek, mert tudod, hogy úrinő vagyok.

Hellanéni 2018.03.19. 19:31:00

@Frick László Intézet: A gyűlöletről. Egy tőled lopott hasonlattal válaszolok.
Piolós Joli nénnye behuggyozva fetreng maxkómásan a piától az árokban, felállni sem tud, és közben harsogva üvülti, hogy de bezzeg Gizus is a múltkori névnapot megivott egy gyűszűnyit a tojáslikörből az a részeges kurva, akkor azt miért nem hívják piolósnak.
Na, ennyit arról, hogy a takonyon-véren átrángaott ellenzéki, akit meg sem hívnak a nemzet ünnepére, sőt megfenyegetik, hogy majd leszámolnak vele (az áradó szeretet, az számol le velem? :DD) azt merte mondani,hogy potroshás pöcs.
Potrohás nem? Zabál, nem mozog, attól potrohás.
Pöcs?
de még mennyire
Dudi, az én fajtám (és értve ez alatt mindenfajta ősöket) kibírta hitlert, horthyt, rákosít, a vészkorszakot, a kitelepítést, majd csak túléljük a potrohás pöcsöt is.

2018.03.19. 20:28:56

@Hellanéni: Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel (Megyó). A korrupció az magyar sajátosság - teljesen mindegy, ki van kormányon, lesz, és legalább ezen a szinten, de inkább magasabban. Nyolc ínséges évet kellene pótolniuk, sok lenne az új is közöttük, a pereputty is egyre nagyobb, csak Juhi Petinek három éhes szájat kellene betömnie, európéer szinten. A határzár viszont olyan játék, amit egyszer rontasz el.

Hellanéni 2018.03.19. 21:58:05

@nagyjoco: na, látod itt van a tévedésed. A lopásnak nincs határa a fidikénél, teljesen mindegy, hány éve vannak teljhatalomban. Ipari méretekben lopnak.Vkikénél is még 4 kis sajátláb várja méltó stafirungját. Nem beszélve őpicsasága Timikéről, aki bármennyit képes költeni, Kósa, 800 milla a mamikának :D Rogánnak új helikopter kell, stb, stb. Mészáros még csak 112. a forbes ranglistáján, szeretne első 50-be kerülni.
Továbbá az SZDSZ nem emlékszem, hogy egyetlen politikai ellenfelet elüttetett volna autóval, Bécsben sem volt késelés miután kimentek perecet enni, és a navnál sem nyomott fel politikai ellenfeleket.
Határzár: DDD
Ki az a retkes migráncs, aki nálunk szeretne letelepedni :DD
nézz már körül a Blaha aluljáróban kicsit, ki a fene jönne ide
Az EU legcsóróbb országa vagyunk, kosz, retek, elhagyagolt közterek, szörnyű egészségügy, majd hülye lesz idemenekülni mindenki
Azt meg csak halkan megsúgom, befogadtuk a szükséges 1300 menekültet. Gondolom, szavazni fóliasisakban mész :D
Soros maga az ördög :DDD azt hittem okosabb vagy annál, hogy beszopd a vidéki, nem netező 70plusszos nyugdíjasoknak szánt dumát.

Hellanéni 2018.03.19. 22:01:40

@nagyjoco:
tessék, bibliádból szedem a cikket
pestisracok.hu/az-utca-senkinek-nem-lehet-az-elettere/

nézd meg a képeket, és utána gondold végig, miért akarna idejönni bárki

2018.03.20. 22:02:09

@Hellanéni: egyszer szívesen elvinnélek a erdőmbe (örököltem). Az erdőm a lefingott kelet-magyarország leglefingottabb települése mögött van. A távolsági buszt 2003-ban szüntették meg, a vonatot már jóval előtte. A "főút" annyira szar, hogy végig ki van rakva a 30-as tábla, aki bepróbálja az 50-es tempót, jó eséllyel a féltengelye bánja.
Meglátna a szír ezt a szar utat, azt mondaná, ezeknek a magyaroknak sokkal szarabbak az útjaik békében, mint nálunk Szíriában háború idején.
amikor 2006 végén szedálták a pannon pumát, a debreceni munkahelyem megszánt és el kellett menjek a Jabil nevű tiszaújvárosi rabszolgatelepre dolgozni. Tizenkét órás robotolás, előtte másfél munkásbuszozás, utána másfél óra munkásbuszozás. Odafelé viszonylag közel állt meg a busz a lakóhelyemhez képest, visszafelé még lehetett fél órát sétálni. Vagyis összesen 15 és fél órát vitt el egy napból a munkába járás és a maga a munka. Mindezt minimálbér (az akkori!) plusz műszakpótlékért (nem volt sok). A nappali mászak még csak-csak, de az éjszakai, az nagyon kemény volt. Két trükköm volt, atzz egiyk, nem adtam fel soha, a másik, nem züllöttem el. Tüöbb volt munkatársam is hajléktalan lett. Az ok mindegyik ugyanaz: piáltak, lezüllöttek, kirúgták őket gyárból, és onnan nincs megállás. Nekem ne sírjon senki, hogy nehéz. Volt olyan, hogy a hónap utolsó hetére napi 300Ft-om maradt megélhetésre - úgy, ogy egy nyoomorult panelban laktam egy lyukban albérletben, félig bútorozott lakásban. Még szekrnéyem sem volt, böröndben tartotam a ruháimat. Szóval nekem ne sírjon senki, hogy a sorsa nehéz. Közöttem meg a hajléktalan között annyi a különbség, hogy én nem züllöttem el és nem adtam fel. Semmi több. Jüprnak közülük a külső körülményei jobbak voltak, mint az enyém. Mindneki maga választ, de maga i viseli a felelősséget. Ők válaszotottak, én is.

Frick László Intézet 2018.03.21. 07:30:53

@Hellanéni: Az Őszödi Mór Beszéde óta tudjuk, hogy a magyarok nem elolvassák vagy meghallgatják a beszédeket, csak benyalják az interpretációkat.
Az erdős sztoridra: Köszönöm hogy olyasmikből, amiket megírtam már, kollázst készítetteél. Csak ugye én tovább írtam. Mi van akkor, ha nem kell utazni, ha helyben van a munka.Csak biciklire kéne ülni vagy elsétálni.
250000 -et fizetne a vállalkozó, ha kell buszjegyet. Nem kell, inkább marad otthon segélyen élni. Egy 100 főt igénylő üzemben 150 fős létszámot kell tartani, mert egyrészt 30 év alatt kisklány 5 napot egyvégtében nem dolgozik le, vagy hétfőn vagy pénteken nem jöv vagy hétfőn se és pénteken se , de gondol egyet és szerdán se. fix+teljesítmény a bérezés, amikor elérte kb a 150000 Ft-ot, nem megy dolgozni a munkaerejével még valamit érő 57 éves nő sem. Az 56-67(!!!) éves nők kidolgozzák a fiatal picsákat. Akik se dolgozni, se tanulni se házimunkát végezni, hála istennek gyereket szülni sem akarnak. Beszéltem egy 50-es Kaszanovával, azt mondta, hogy a 40 minuszos női korosztály egyetlen pozitívuma, hogy hajlandóak szopni. De egyébként összességében jobb az ágyban egy bő 50-es nővel.

Az utak állapotáról nem ez a kormány tehet.
Összességében beállhatsz a sorba és kinyalhatod Orbán és kormánya seggélt, hogy még úgy nagyjából ki tudták hozni a csődből az országot és hajnali órákon a Nagy_agglomerációban dugók vannak a munkába igyekvók miatt a csomópontokban

Sőt, ma a proletáriátus legnagyobb baja az, hogyan tudna menekülni a munkától. Már mindent megadnak nekik, még a napi fizetést is, elnézik, ha nem kelnek föl dolgozni, mert nincs kedvük. 18 személyes kisbuszokat keringetnek, sokszor csak 4-5 proletár hajlandó kiállni. 35-55 személyes buszokat kerengtetnek: sokszor 10-20 dogozó kedvéért.

A 444-en olyan kommenteket írtam, klét alkalommal kizárólag az én kedvemért regisztráltak HR-es csajok, mert megírtam, meg mertem írni azt, amit tapasztaltak... az ország két ellentétes sarkában.
Két nikkemen töröltek a 444 alól.

Az orbánProp szórólapos888 -a alól nem törölnek, pedig őrájuk 1 jó szavam nincsen, a 444-et legalább tehetségeseknek mondtam

Frick László Intézet 2018.03.21. 07:34:26

@Hellanéni: szórólap szövegeket fújsz.

Nézd, egyszerű: Lop Mészáros? Te tudod, miket lop? Polt Péter Orbán zsebében? nincs jogállamiság? -ilyen esetre vannak Európának jogintézményei. Vannak jogászokból álló és jogászokat busásan fizető, CIA védelem alatt álló szervezeteink, akik arra kapnak évente pályázati támogatást, hogy szembeszálljanak az orbánDiktatórával.
Erre válaszolj nekem: Mire veszik és élik föl ezek a gecik a pénzt? Miért nem mennek ez az EurópaiJogintézményekhez és jelentik föl a diktátort? Miért puhapöcs, jóelőre tudhatóan böürokratikusan önmegsemmisülő EP rendszerben árulkodnak, miért nem ott és JELENTIK FÖL a tolvajokat, ahol kell?

Erre válaszolj!

Frick László Intézet 2018.03.21. 08:12:29

@Hellanéni: Megérdemelnéd, hogy tényleg Európa legcsóróbb országában lakj.
De tudod, lemérheted a saját kofaságodat a hajléktalan cuccoson:

Tarlós a hibás, mi ? :D -Amikor Tarlós európai módon, ahogy Bécs, Frankfurt vagy Berlin nyúl a hajléktalanjaihoz, a hajléktalanokhoz núlt volna, azok a politikaiseggek estek neki, akiket te nyalsz. Ezzel a kört megint magadra zártad.

Gyűlölettől megveszekedett vagy, egyszerűen nincs valóságérzékelésed már az agyvérzsírlob miatt. Részeredmények vannak, pl én is azt mondom, egy fia migráns nem akar ide jönni (a motívumokból te csak a lepukkantságort és a mimmehalunk-ot látod)

Frick László Intézet 2018.03.21. 08:14:51

@Hellanéni: Kettőig tudsz számolni. Ha@nagyjoco: nem veled van, akkor pestisrácok. Te magad igazolod, hogy Kettes Számkörben élő gyűlöletbeteg piaci kofa vagy

Csak Kettő lehet, mi? És csak te tudhatod jól :D Mindenki, aki nem úgy tudja, mint te, az már obánista bérenc pestisrácok.

Észre se veszed magad. Sajnállak.

Steinmann a grófnő 2018.03.21. 10:15:46

@nagyjoco: Teljesen félreértettél. Én nem Teréz anyaként léptem fel az aluljáróban fetrengő- örjöngő - hugyozó homlessek védelmében, hanem azt mondtam, hogy ki a fene akarna IDE emigrálni. Miközben naponta kell egy ilyen, menekült tábornál is rémesebb helyen átgázolnia a helyi lakosoknak. Bp-t, mint a bűnös város szivatják, innen jön be a pénz, amit eltapsikolnak stadionokra, stafirungra, várba költözésre, háziállatokra vadászásra, helikoterezésre, stb, de annyit nem forgatnak vissza, hogy a munkába jövő- menő fővárosiak nem egy szétszart, széthuggyozott tetves aluljárón járkáljanak be a munkahelyekre. Elképesztő állapotok vannak az utóbbi években, és láthatóan büntetésből.
Csak éppen a z meg y meg milleneál generáció lábbal fog szavazni, maj inkább Bécsben rettegve melózik, mint itt nyelve tovább a szivatást a lepukkant városban. Erről beszéltem.

Steinmann a grófnő 2018.03.21. 10:51:50

@Frick László Intézet: Dudika drága, te vagy a polblogolás Oravecz Nórikája :D
Roppant hatásos(nak tűnő) szövegek, észérvek, mélyebb mondanivaló NULLA.
Sajnálsz,hogy kétdimenziós vagyok?
Április 8án pedig csak 2 dimenzió lesz

maradjon a kormány, vagy menjen a picsába? :D De persze, te írhatsz a szavazólapra litániát is, de sajnos, tőled is csak kétdimenziósan fognak kérdezni

orbán vagy kormányváltás? Persze, ha régebben néztél Woody Allen filmeket, van harmadik lehetőség is, hogy kopaszra borotválod magad, fehér leplet húzol és beállsz krisna hívőnek. De ha emlékszel, annak idején ezt még WA sem vállalta be, az utolsó pillanatban visszalépett. Melyik filmben is volt? Na.

2018.03.21. 12:53:23

@Steinmann a grófnő: elmegy a picásba. ÉN komolan mondom, enneek drukkolok. Hogy derüljön ki, mit kezd az mszp-pm-jobbik-együtt-lmp-dk a közös győzelemmel. Hajrá!

Steinmann a grófnő 2018.03.21. 20:56:29

@nagyjoco: tényleg el akarod küldeni ezeket? Nahát.
És miért?

Frick László Intézet 2018.03.22. 07:21:15

@Steinmann a grófnő: Németek tízezrével, finnek ezrével emigrálnak ide. Még mohamedán is emigrálhat ide. Nagyon egyszerűek a szabályok: Útlevél, valódi személyi adatok, esetleg végzettségről papírok, mit szándékozik itt csinálni. Segélyen élőnk van 2 millió -ráadásul nem félnek a késeiket használni... és... hát... ránézsére nem különböznek a "szír"-ektől.

Bármelyik nagyobb budapesti gyárba ellátogatsz kezdés előtt/végén, látsz fekete afrikai négert ki/be dolgozni jönnimenni.

Mondjuk... az én pofámról a bőr lesül, a a magyar női dolgozóktól annyi szexuális zaklatás éri őket. De ha ezt nem számítják, jól érzik magukat.

Gyere ki az újságból, ne az Úság-odban élj, Lúúújzaaaa

Frick László Intézet 2018.03.22. 07:23:25

@Steinmann a grófnő: Rákospalotán a Benei Műsütemény Gyárban évekig dolgozott egy ghana-i hídépítő mérnök meg a (nem tudom, milyen országból való) rasztahajú haverja. Ez első pár hónapban még szórakoztatónak találták, hogy naponta 5-6 magyar pina ajánlkozik kúrásra... de amikor én megismertem őket, már hánytak a magyar nőktől.

Frick László Intézet 2018.03.22. 07:25:34

@Steinmann a grófnő: Tarlós el akarta takarítani a hajléktalanokat és a kedvenceid, akik törekkel tömik a fejed, nem engedték. Azért nem, hogy te kotkodálhass és Tarlósra meg Orbánra fogd a tyúkeszeddel. Hát, bejött nekik.Gratulálok, te diplomás értelmiségi.

Steinmann a grófnő 2018.03.22. 16:20:35

@Frick László Intézet: nem tudom, hogy mikor beszéltem én neked a műsütigyárban dolgozó afgánok szexuális szokásairól, ráadásul ÚJSÁGBÓL.

Hajléktalanok. Tarlós a főpolgi. Ki nem szarja le, hogy az ilyen-olyan alapítvány két tagja mit mond. Ez kb. olyan, mintha a hadseregnél a konyhás Gizike véleménye lenne a döntő, mikor kell rohamozni.

Frick László Intézet 2018.03.26. 08:52:21

@Steinmann a grófnő: Néger, de mindegy. Így figyelsz te :D
Még csak nem is utaltam arra, hogy te szexuális témát említetteél volna bárhol, bármilyen kontextusban.

Ja, hogy ilyenkor A Civilek, ha neked úgy esik kacsódra, ilyen-olyanok, Értem.

A másik, de ezt is ideveszem:
Pógármester vagyok egy faluban. 25 éve nyelem, hogy tolvajnak, kommunistának, fasisztának, nácinak, cigánynak, svábnak, büdöstótnak, drótostótnak, vérnőszőnek, gyerekkórelónak, irodista kurvaszopatónak, az épépen aktuális kormány seggnyalójának és fasszopójának, anyabaszónak, stricinek, zsidónak és hitleristának, büdös románnak és geci magyarnak mondanak, minden évben ellopom a falunap teljes költségvetését, viszont a falunap szar is, bár 7 országos hírű nagyzenekart lehet ingyen nézni s ezek összgázsija 15millió Ft. Hangosan is szólnak a koncertek abból a pinzhből, amit, ismétlem, az UTOLSÓ FIKLKLÉRIG elloptam.

És akkor az egyik beszédemben utalok arra, hogy esetleg az eddigi szokásommal ellentétben pl becsületsértésért feljelentem azt, aki a falunak TELJES (ismétlem, mint a 22 milliós) költségvetésének teljes ellopásával vádol aztán ugyanazzal a szájával azzal baszogat, hogy hangosak voltak a zenekarok 15millió Ft értékben, drágák a mutatványosok 5 millió Ft értékben és nem elég csípős az ingyenkaja meg enm elég az ingyensőr és ingyenminden 5 millió Ft értékben és ráadásul a repcsis, aki 2 milliót kért azért, hogy egy-egy körre 12000 Ft-ért felszállhasson is megvádolt engem faszareisággal.

És akkor, hogy ha arra utalnék, hogy most már esetleg nem nyelek le mindent mukk nélkül, akkor dúló diktátor is vagyok :D Aki népéírtásra szólított fel beszédében.

Tényleg, Lujzám, Ahogy Arany jegyzé: A nagyidai cigányok
a magyarok
süti beállítások módosítása