Természetesen náci, faji uszító, geciző, trágár és minden, a  "2016-os új kommentelési szabályokat sértő" kommentet átengednek. ujabbtiltas.png

 tegnap még így állt a helyzet

felutes2.pngjovahagyasravar.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1313567945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.01.12. 09:02:50

Az őszinteség, nyíltásg, becsület értékrendjébe hogy is fért volna be a te véleményed.

Frick László Intézet 2018.01.23. 10:59:17

@nagyjoco: Nem is ez az izgalmas, hanem az, hogy a kitiltóban nem volt annyi civilbátorság, hogy egy búcsúkommentben közölje, miért tilt ki.Én egyébként örülök ennek, mert ez újabb bizonysága annak, hogy a gecik nyomokban sem liberálisok..

2018.01.23. 20:11:19

@Frick László Intézet: sosem fárasztják magukat ilyesmivel. Ban azt annyi.

Frick László Intézet 2018.02.01. 07:19:57

@nagyjoco: Azt figyeltem meg a magyar lélekmérnökeinél, hogy zsenialitásuk féltésében csak úgy kuporgatják a szavakat, mintha féltenék, mintha slissz, kiírnák egy pl bárkinek vagy ingyen és nem maradna elég. A minap meghalt kamaszkorom félisten nagy írója és eszembe jutott, hogy ilyenkor jönnek a memoárok és levelezések. Mekkora lehet a Mesther levelezése? 40-50 flekk? Mármint az őáltala írt része.

2018.02.05. 10:26:37

@Frick László Intézet: Nem tudom, nem igazán ismerem ezt a világot, csak pár jelentős gondolkodóval hozott össze a sors - és ők bizony úgy élnek, hogy próbálnak minél több pénzt kisajtolni az írásaikból, mert az alapbérek nem valami magasak. Még akkor sem, ha a tekintélyes Marosán-családból származik az ember. Akkor mire számítsanak a többiek?

Frick László Intézet 2018.02.07. 10:42:53

Nem tudom, Dippold Pál már igazi írónak/újságírónak számított, amikor még volt egy puttonyos barkas-a és lakótelepeken beépített bútorokat szerelt össze meg effélék. Más művészek pl tanárok voltak. Nagy László vagy Kardos G. györgy pl otthon is elég jól elbarkácsoltak. Nagy Lajos könyvesbolttal próbálkozott. Tersánszky Józsi Jenő kabaréművész-mutatványos "zenebohóc" is volt, meg "fordító" vagyis a felesége által nyersfordítottakat átstilizálta.

A szocializmusban alakult valahogy úgy, hogy a műűűűvészek egy része úgy gondolta, hogy lehessen akkor is író, ha nem ír és valahogy az Állam tartsa el. Ezen jelentősművészek ehgy része aztán átkapdosott újságírásra és amikor az volt a divat, hogy a még fel se épült Állam, a még államtalan-jóformán későfeudális hatalmiszerkezetet máris kelljen úgy lebontani, mint egy 500 éves demokratikus-rutinos polgárias régi Állam-ét... akkor meg propcikkeket is írtak erről, depersze ne a sajtón kezdje az Állam a lebontást.

Hanem még a Népszabadság "kivéreztetésekor" is felmerült, hogy ne a maradék értelmiség a Népszabitól húzott honormilliárdból csorgasson vissza cég-gründolásra, hanem Orbánék (= az Állam) adjanak pénzt a lap A Műhely megmentésére.

Komoly [szellemi]vállalkozókról beszélünk. zömük Bt és nemkevesen kft tagok is egyébként, számlaképesek.

2018.02.09. 08:23:23

@Frick László Intézet: Ja hogy dolgoztak... azért mindennek van határa.
süti beállítások módosítása