Az indexgecik kettősmércéjének köszönhetően azért nem minden cikkük kommentelhetetlen. A magamfajta orbánista geciknek türelemmel kell lenniük a kommentjük jóváhagyásáig, debezzeg az olyan bácsik! Akiknek

értékrend !4!!4!!-jük van!

Azoknak lövödik föl azonnal a mocskosscigánnya-lyánya-pofájába-ja:

felutees.pngfeluteees_png.pngfelutes2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3513566351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.01.12. 14:30:03

Egyik kollégám jut eszembe, akinek az volt a szavajárása, hogy "Én illedelmes vagyok, baszod!"

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.01.25. 00:10:46

egyébként van olyan ismerősöm (ritkán politizál és sose szavaz), aki jobban fél attól, hogy így a választások közeledtével szeretett vezetőink helyeztetnek el bombát valahol, mint a csúnya tenoristák.

Frick László Intézet 2018.01.29. 07:42:03

@Dinamuki: Így járnak a megveszekedettek. Tudod, az összeesküvéselméletekre is teljesen jó a nagy Fing Szabály. Annak a büdöskurva ellenségnek vannak konteói, a rojattak élnek párhuzamosvalóságban és látnak mindenütt gyíkembereket. Amit mi látunk, a miénk és természetes, mert mitőlünk való.

2018.01.29. 16:24:44

@Frick László Intézet: Na ja- Azért azt sem felejstsük el, hogy ha nem lennének összesküvések, nemzetvédelmi szervek sem kellenének.

Frick László Intézet 2018.02.01. 07:16:32

Természetesen a Szolgálatok ahol nem találnak, ott csinálnak. Én azonban szegény@Dinamuki: barátunkat ebben a hiedelmében csak a gyűlöletbetegségterjesztés áldozatábak látom. Úgy érzem, technikailag és a Magyar Lélek tükrében már az Orbán karakterrombolás marketingöngyibe csap át, ahogy Lujza néni mondogatta, kevesebb több lehetne. Képzeld el például azt, ha Farkasházy Tivadar orbánkarakterromboló tevékenységét szilvásgombóc formájában az öregnek meg is kéne ennie. A minap láttam egy műsort, amivel jópénzt lehetett keresni, három idült alkoholista, Teddy bácsinak is kezd már az a mafflancs orra rohadni, Váncsa bácsi pislogás-száma per-perc közepes fokú ittasságot, tehát normál állapotot mutatott éshát megint azt kellett megállapítani Para K láttán, hogy ez a generáció hamarabb ki fog dőlni a piálásban, nem éri meg a 70 éve utániakat, mint Váncsa vagy Teddy bácsié vagy ugye ugyanez a Horváth Csárli
süti beállítások módosítása