Micsoda az, ha valaki másvéleménnyel van? -egy nyálas agitációs propaganda jógyerekmagazin szerint hallatlan & szembefszállás:

hallatlan.png

 

Köszönjük Emese, te címlaptündér picsa :D Nem kell itt felkelni a hereveregető kerevetről, kimenni az esőbe, ázni-fázni. Legyen másvéleményed az alcsúti csüngőshasú vidéki cigány törpével furdújjá szembe osz' hallatlanul civilbátor lesző :D Ja, a hallatlan szembefordulás az volt, hogy az ír miniszterelnök szerint nem jó Orbán migránspolitikája, húha!

hallatlan2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6813551269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.01.08. 13:36:33

Te azt mondod, hogy a választási lehetőségek száma az kettő. Ez informatikai nézőpontból nem igaz, valójában egyvélemény van, és annak az inverze. Valaminek az inverze az nem másik adat, hanem származtatott adat, és származtatott adatot nem tárolunk, hanem algoritumssal megfelelő időben képzünk - jelen példában a szembeszáll igével.
süti beállítások módosítása