Gyönyörű példa a begyógyult tekintet-re a kamarilla agyfelbaszás alapú habonyiánus "kommunikáció"-jából:

begyogyult.jpeg

Ez az idült alkoholizálás következtében a begyógyulófélben lévő nyilt sebre emlékeztető szemnyílás , a "begyógyult tekintet" begyógyult arc, [begyógyult a hemüje neki]

Amúgy is ez a szokásosan elbaszott gammbánny tele van sunyi pofákkal, necces arcokkal -a gyerekek mintha az Adams avagy a Gordon Ramsay Family-ből éledtek volna át...

 

Az agyfelbaszás alapú kommunikáció eredetileg matulista fikaista találmányként került a reformok Ut-Jának 2005-től az index.hu modernizálásával odaalapozott makadámozásához... Ugye amikor a jógyerekek voltak az agyfelbaszatás [népszopatás]  boldogabbik végén, akkor ez a kommunikáció csilingelős móka-kacagás volt. Ma a IV. osztályú selejt kopirnyákos és kontár habonyizmusban e móccer már a teszkógazdaságos szelleminyomort is alúrú szagújja...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6412159355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kündü 2017.02.01. 01:30:17

@kü

@Steinmann a grófnő: te csak NE rohögjél, pénzt veszel át Tőlünk: TE ISBennünl vagy *****VENGERKA!!!!!

kündü 2017.02.01. 01:42:52

@Frick László Intézet: Maga celebesz lett. A mobilom guglija alatt frisss hírek s köztük a Kend legutóbbija. Habony egy nokedli ötvös, korona- reparáló, Deeeee Kerényi (Appel) kultúrnok Kföbisztos vagy a Feketegyuri közelebb van. S gyulànk, dr. OV tapasztalt szarkeverő. Az E,PP jól becsinálja őtet az EU - baaaa! Jó lesz, meglásd :-)

Frick László Intézet 2017.02.01. 05:27:19

@Steinmann a grófnő: Gyűjtöttem neked a Tieidből tegnap, Kendő nénit. Hogy a kendő csupajó, ápol , eltakar és civilek a társadalomért. Nézem a Kendőt, hát a szokásos uszító halaskofa bűzhödött condrája az.

Vagyis olyan jóoldali agitációs irományt pecáztam az index "amatőr írók a rezsim ellen" rovatában, ami annyira siralmas, hogy akár Habony műhelyében is készülhetett volna.

Frick László Intézet 2017.02.01. 05:32:25

@kündü: Úgy tudom,, kednek ideálja a miniszterelnökné -akkor pedig pont kednek kéne a leginkább tudnia azt,, hogy a mondott főségek közül ekete és Kerényi kicsodához áll sokszor olyan közel, hogy főzés közben a konyhában úgy kell már ráripakodnia: "Álljon mán arrébb kegyelmed innen, lábatlankodik itt!" Még a jóoldali politikailag megbízható antiorbánius szabadságküzdő feminimopicsoidok sem tudják, hogy a rosszoldali politikának mekkora egy műhelye is az a konyha, ahol ked ideálja a főparancsnok, és ahol a Kis Szőnyetegg Rém Kádárjános Músszolinni Hittler Rákosi Eszkóbárr is csak kérhet engedélyt benttartózkodni.

Frick László Intézet 2017.02.01. 06:35:04

@Steinmann a grófnő: Jobban kellett volna figyelned. Annyira beleszűkül a tudatod a gyűlölködésbe, csőlátásod alakul ki.. meg az ingerküszöböd olyan magas hogy ami a CSŰŰŰŰ mellett van és a Kiadott Csapásirányon kívüli
azt nem észleled.
Leltározzunk 2010-től:
Nem értek egyet a csőd eltagadásával. A magamfajta sűttparaszt debrecenyi baógárrmesterre kellett volna hallgatni. Ez MÁJUS.
2010. szeptember: Nem értek egyet az erőszakos iskolanyitogatásokkal. Egy iskolát se keleltt volna kinyitni, amit Bajnaiék mesterkedései miatt bezártak. Azon a nyáron a kórházak és államivállalatok hiteleket kapdostak öl napi-és bérkifizetésekre. Ezeket megtiltottam volna. Nem volt bérre pénz a Magyar Túrizmus Rt-nél Menjenek Isten hírével!

A Klebelsberg -cuccal SOHA nem értettem egyet, elhibázott és kontár, szakmaiatlan és önellenható ostoba dolognak tartottam és úgy is lett.
Orbán személyzeti politikájával soha nem értettem egyet. A kommunikációból MINDIG ELEGEM VAN. Pocsék. Kulturpolitika pocsék.
Lázár "Ennyi és netovább!" [-> IDESZ GYURCSÁNYJA]
Zsidózás -elég.
Sorosozás -elég.

Következetesen nemmagyarnak és idegenszívűnek tartom magam ez önmagában igen súlyos OFF.

Lopások -Rámutattam arra, hogy ebből nem lesz bázisa Orbánnak. Hunyadi Mátyásnak sem lett, a elkapaszkodott tajtparaszt szörnyetegebb a szörnyetegeknél [-> Szapolyaiak]

A migránskérdés politikai behasználást bárkitől is elutasítom -tehát Orbánéktól is. A migránsválságot IS mint MÁST IS történelmi jelentörténelmi folyamatában tekintem. Elfogulatlanul bírálom a különböző európai oldalakat , mert mind összesen a saját kis politikai piszéjéig lát el. A szüntelen akarásnak kudarc a vége. A Jók és Igazak azon jujjonganak, hogy a szélsőjobb jön föl -erre önkéntelenül (illetve Martin Schulz esetében szándékosan és sunyiban) a Mérsékelt Jobb-nak basznak oda , miközben a Mérsékelt Jobb (azaz Merkelék) önfelszámolnak. Lesz itt még a Jók és Igazak részéről visszasírása a mérsékelt jobbnak. (Most a pitiáner magyar viharabiliben-től tekintsünk el, hogy nálunk VÁLOGATÁS és ÉS nélkül mindent hozzá lehet vágni Orbánhoz tehát azt is, hogy kommunista és azt is hogy náci)

Én csak észnél vagyok, ennyi a bűnöm.
Teszerinted meg bele kell halni Orbánba. Ahogy vannak, akik szerint Trump-ba kell belehalni.

Vagyis ha VII-ed osztályú 52 éves hollywoodi epizódszereplő színésznő vagyok, már hervatag, de részben a nyakamtól a pinavágatomig húzódik egy tiszta sáv a ruhám kétfelén, viszont a takarnivalóan apadt csecseim fölé odaírok valamit szemcercsivel Trump ellen, akkor 12 mp-re világhírű leszek egy bizonyos nap egy órájában, amiben még teméntelen másik 12 mp is van.

Egyszerűen az ólyomnál tovább látok és ez a bajod velem. Mért nem azt az afrikos szalmatömetet okádom minden nap, amit te is és amit röhögve tömködnek a fejedbe. És nem olyan szakszerűtlenül mint orbánék.
Bár a Kendő néni félék azt bizonyítják: A Jók és Igazak is egyre lennebb adják már.

Steinmann a grófnő 2017.02.01. 07:55:14

@Frick László Intézet: Kendő néni egy blog ha jól értem? Ja, ezeket nagyon komolyan kell venni, régebben te leszbi diáklányként blogoltál, én pedig mélylélektani rendelést tartottam neten :D
A kendő nénis cikket nem kommentálom, az egy blog. Márpedig tudjuk, a blog pont olyan, mint a napló, arra való, hogy az ember hülyeségeket írjon bele.

Frick László Intézet 2017.02.01. 10:06:14

@Steinmann a grófnő: offo: Mit szólsz Kündü nénihez, most már még annál is kündüzetlenebbül adja jelét veled egyoldalú (azaz jóoldali) poéitikaimeggyőződésének, mint eddig.
És Kendő néni... "csak egy blog" de amikor a másik nickjénm a másik blogja felöl a saját írását címlapra érdemesnek ajánlotta, akkor arra is hivatkozott, hogy ő most hűde civil is.

Nem az a bajom kendő nénivel, hogy rosszul tud hazudni, hanem az a bajom, hogy ennyire nyomorultan siralmas uszításra van rászorulva már a Jók és Igazak ügye.

Kendő néni pontosan annyira és úgy önellenható és ostoba, mint az orbánprop. Így tehát lemérheted. De ha szerinted is vacak Kendő néni firkálmánya... akkor egy ugyanilyen színvonalú orbánprop hogyan lehet rákosista-zongorista-kádárista és diktatorikus.

Lakatosék portásnak nem engedtek volna ilyet a népszabók irodaházába.

Ne hivatkozz a Leszbi Sátorra, mert az humoros volt. Kendő néni viszont a nyálával hamisít a szeme sarkába könnyeket és... nyomorútt... nyomorútt és siralmas.

Azért lett címlapos, mert a picsa címlaptündér felületes volt kitántorogtatás pipa, civilek pipa, szidja orbánt pipa, ezzel meg volt a napi Kitántorgó ...

Emlékszel még az Egy apa levelé-re? Azt gondoltam, annál hazugabb rinyálás már nem lehetséges. Hát de, igen, lehet.

Kendő néni letiltotta a kommentelést, így alig hiszem, hogy több olvasója lenne 5-6000-nél.

De még egy ilyen kontár fércedelem is legalább 5-6000 megnyitást ér meg. Ami az én számíztásom szerint több mint ezer legalább átal-botába elolvasót jelent.

És... hát... a címlaptündért azzal büntetném, hogy ezt hangosan kell felolvasnia, viszont nem szabad közben elröhögnie magát.

De grófnőm, te, mint anya... és pedagógus... mert azért fölsejlenek ebből a pecsvörkből valódi motívumok is. Vannak ilyen lányok, de vagy nincs autójuk vagy az érettségi óta egybeüggően egy hetet még nem dolgoztak soha vagy csak 88000 Ft-ot keresnek vacak munkával vagy van autója tényleg de akkor az apja leméri az ablakot, motoros rókafűrésszel kivágja a picsába, tele az ország tökéletes fa bontottablakokkal, még ingyen is lehet kapni.. de párezerért biztos, ha 30 éve épült a ház, valamilyen szabványméret ablak van benne, vesz egy kibaszott flakon púrhabot, a szar ablakot kivágja a picsába és beteszi helyéte az újat. Én 2, voltam gyakorlatiból, de belehúgyoznék a konnektorba, ha a lyányom ablakán évek óta befúj a szél.

Ez nem az ország civilizációja orbándiktatúrája nyomora függvénye.
Tényleg vannak ilyen emberek, akikre így rohad rá a saját háza.

De tényleg: ne menjek oda nekik és rágjam szájukba az ételt. Ha viszket a seggük lyuka, ne én menjek már oda kmimosni??

Számítógépezik internetezi és ha az anyja ekkora picsa és ő ennyire tehetetlen picsa buta tudatlan érettségizett létére, hogy ül a réseken besüvöltő huzatban és fagyoskodik,, nincs annyi esze, hogy a neten rákeressen..
Tudom hogy hazudik Kendő néni... de azt is, hogy itt beletrafált, mert tényleg, ha nem is ilyen, de hasonló emberek vannak.

Éhező proletár, de inkább iszik egy kiló kávé áráért húsz kávét a presszóban, semminthogy lefőzzön magának kávét.

60 Ft két bundáskenyér, amivel jól lehet lakni reggelire, de a proletár elmegy az Üvegtigris büfébe szenyát vesz 480-ért.

Ha meg kitántorog, akkor leberkäset fog enni braunbrot-tal hónapokon át... de erről hallgat a fáma. (Ne személyesélményeddel érvelj ellent, mert te senkit nem ismersz, aki betanított munkára tántorgott ki, péedig a kitántorgók 80% (több...) olyan munkán van.. a személyesélményed nem lesz erre ellenérv...

2017.02.01. 10:24:31

@Frick László Intézet: Fejletthelyen egy tükörtojás egy szelet kenyérrel 390Ft. Egy "normális" szendvics 7-800Ft. Sorok állnak.
Egy középkori módon élő házaspár Budapesten fejenként havi 3-40 ezer forintot tud úgy megspórolni, hogy csapvizet iszik és főz.
Az évi 1 millió.

Frick László Intézet 2017.02.01. 16:01:26

@nagyjoco: Kamionos tapasztalataim vannak, ne feledd. Törökök és nem is rosszul kajáltatják a kb pláza szerű és nagyságú kamionos (várakozópihenő) centrumokban a kaminosokat, 3-4 €-ból degesz kajálhatsz. De szerte is vannak mindenféle fasza helyek. Korlátlan kínai-tengergyümölcsei-india-egzotikus kaják 15€ [Dortmund]
Csak ezeken a helyeken magyarral alig találkozol. Ha nem kamionos hely, akkor egyáltalán nem találkozol magyarral. A magyar nem innovatív. A legtöbb kitántorgó, akit ismerek, egy tapodtatot nem megy a melóhely és a szállás és a szállás és idehaza útján kívül shová sem. Mondom a Nagytalpú becenevű kollégámnak, hogy NSZK az nem Magyarország, ott a cipőboltokban árulnak 48-as cipőket, vesz egy fasza jó cipőt, örök élet, ne Deichmann hülyegyerekcipőkben bohóckodjon már 50+-osan.
Ő még nem volt sehol sem. Ő nem megy sehov.
Kinézek egy alkatrészautót, mondom, ott van nálatok, itt a pénz, megveszed, teletömöd szajréval, ingyen jöttél haza, plusz fel is vehetsz valakit.
nem ő nem megy sehova, jaj, mit gondolok. Van az a kisbolt, mondom, dobozos sör. ki az a hülye fizikaimelós, aki dobozos sört iszik NSZK-ban? A magyar gastarbeiter. De ezzel nem dicsekszik a fészen :D

Ott él Bezzegisztánban A Civilizációban A Magaskulturában, de spórolni nem tanul meg.

Nincs az a vendégmunkás nemzet, akik olyan drágán utaznak haza, mint a magyar és akik annyira ajjasan számolnak el egymással a közös hazautazásokban.

Komolyan mondom: a szájába kell rágni az ételt.

Átbaszták az egyiket a munkával, ráadásul 50000 -ért hozták volna haza.
Mondom, foglalj repülőjegyet, oly mindegy, hol öls sörözve egész nap, idehaza a kiskonyhában vagy ott a szálláson megtűrve. kivárod a repülőt és hazajössz 20000-ért.
Nem. Ő nem repül. Nem tudja intézni. Nincs, aki intézze.
Mondom neki,, kunyeráld föl magad román buszba, elhoiznak 15-20000-ért (még le is húznak ezzel és ki is nevetve)
Nem ő büdösrománok közé nem ül , nem kunyerál.

Hazajött 50000-ért.

Frick László Intézet 2017.02.01. 16:03:33

@nagyjoco: Te Jocó! Neked még nem tünt föl,, hogy már 7 éve megy a hujjogatás a Kitántorgáson, de egy fasza feltáróriport nem mutatja kép-videós ábrázolásban ezt a tejjelvajjal mézzelösszefolyót? Mindenféle eszközök, fész, faszom van és egy riporterejű kép nincsen A Civilizált Életben folyó hűdemegbecsült munkáról....

2017.02.01. 16:29:22

@Frick László Intézet: Ilyen tényleg nincs. Volt viszont bordélyházakban dolgozó nőkről videó, nem is kevés.

Frick László Intézet 2017.02.01. 16:49:25

@nagyjoco: Érdekes,, hogy erre volt kapacitás, de Ost-Deutschlandban zöldség-gyümölcs válogatóban gályázó asszonyokról...
A több, mint 10000 betanított bontóhentes az óriásinagy szám ám!
Hogy az úristenben nincsen alapítvány, civilszervezet ha ennyire fontos a mélyszegénység, az iskolaőügy és az egészségügy orbánéknyakába varrása, hogy a kitántorgók szuperjólétéről meg semmi.
Pár angliai segélyenélőt mutattak egy bűncselekmény tanúi voltak.
A múltkor valamelyik picsaportál a spanyol bányászokat sirattatta, közben a spanyol bányászok munkanélküliek és lengyelek meg magyarok is dolgoznak helyettük. A szánni szánt spanyol bányász mind öreg nyugdíjas volt.

Frick László Intézet 2017.02.01. 16:51:41

@nagyjoco: Gondolom a Szabadságban Demokráciában Létbiztonságban élő dolgozóink nem a hatóságoktól meg lelepleződéstől félnének, hiszen ott minden tökéletes, álomszerű, pompás

Várjál , Ausztriába ingázókat szoktak mutogálni.
Buszsofőr 400000-ért, ápolónő 400000-nyi €-ért. De ottlakással már nem érné meg.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.01. 20:11:51

@Frick László Intézet: két kérdés jöhet?
1. vajon miért rimánkodott Kedves Vezetőnk fizetett hirdetésben az angoloknak, hogy ugyan maradjanak már az Unióban (Brüsszel igája alatt?!) mert "we stand proud together" vagy mi.
2. hunnét van az az évi ezermilliárd Ft amit a kitántorgók hazautalnak?
(tudom, nincsisillyen, Sorosgyörgy hamisíttya)

index.hu/gazdasag/2016/08/05/meglepoen_sok_penzt_kuldenek_haza_magyarok_az_usa-bol_es_kanadabol/

Frick László Intézet 2017.02.02. 06:12:45

@Dinamuki: Hát, ezek nem túl eredeti kérdések voltak, Muki. A Jók és Igazak politikai kommunikációs óvodája szobatisztaság-checking és beszopató időszakában a kezdő kislányoknak meg kisfiúknak adják ki ezeket a sávokat könnyű csapásiránynak, hogy gyakoroljanak.

ha most a Kitántorgást tényleg mély társadalmi és történelmi érdeklődéssel tekintjük, akkor a rencervátás óta két korszakot különböztetünk el, a rencervátástól 2010-ig és 2010. után.

2010-ig a II. osztályú ónióstagállami dógozóknak kurvanehéz volt munkát vállalnia főleg legálisan a Fejlett Elsőosztályú Tagállamokban. Főleg úgy ad hoc, hogy útálom ezt az országot, rohaggyon meg mindenmagyar, bezzegisztánban a kolbászból való kerítést tejjel és mézzel locsolják folyton.

Ennek ellenére keresett volt a magyar dolgozó. Számotokra Muki egy vitában az érv ütősségét a személyes élményszerűség határozza meg. Tehát ha nekem van egy szomszédom, aki 2004- és 2008. között tántorgott a világ egyik vezető autóipari konszernjénél volt TMK-s és nem csak azért alkalmazták, mert németül egy szót se vakkantván se, eldógozott magában problémateremtés nélkül és mindent megoldott a Team összehívása nélkül és kreatív volt és nem röstellt békázni, maga ült a targoncához mint pl egy koreai mérnök a magyarországi koreai üzemben, vagy a saját fizikaierejével toligált bármit mint egy koreai mérnök, ha éppen hiány mutatkozik másfél órára anyagmozgatókban. Míg a fejlettnémet szakmunkás minősített hegesztő azonnal leereszti a kezét, ha kalapácsot kéne fogni, mert ő SZAKmunkás és nehogy neki kelljen már azt a rossz csüet arrébverni az útból. Majd jön a gastarbeiter, mert őt nem ezért vizetik, hogy eltérőet dolgozzon.

Ráadásul a szomszédom gavi 3000 €-ért csinálta meg azt, amit a fejlettnémet nincs az a pénz és akkor is először hozzanak neki hegesztőszkafandert. (Gyakorlatilag egy fejlett kurvaisten nem hegeszt Fejlettisztánban, beleértve az ottszületett arabokat vagy törököket)

Azt akarom ebből kihozni, hogy úgy durván a fele a mai kitántorgóknak 2010. előtt tántorgott ki. Valamivel több, mint 300000 ember. Miközben egyébként jó sokan lejárt munkavállalási engedéllyel vagy már lejárttal sem vagy nem is volt nekik sose.

A jógyerekképzőben nem akarják az óvónénik elkeseríteni az ártatlan hamvas lelkeket arról, hogy minden problémánkra orbánék picsánrúgása még nem biztos, hogy megoldás. Így a kis lelkesek nem gondolkodnak el azon, hogy még a botnak is két vége van, nem csak a hazaküldött € milliárdoknak. Egyébként amióta pártízezer cigányunk rájött arra, hogy Angliában meg NSZK-ban is lehet ingyenélni és sokkal több segélyt fizetnek, azóta a Kitántorgó magyar a családját is kiviszi, egyrészt mert egy 37 éves 180 cm magas, eleinte 140 kilós újabban 110 kilós testtömegű hentes nyelvtudás nélkül csak ukrán, lengyel meg cigánykurákba folyathatja a spermáját -ha finnyás rejszolni. Akkor már egyszerűbb kicepelni az asszonyt. Ésmivel a kisgyerekre is kapni pénzt, az asszony úgyse bírja a magyarországinál kétszer-háromszor intenzívebb gályát meg ott a kisgyerek is.. hát az asszony szül mégegyet.

De ez még nem a bot másikvége, mert a Kitántorgásban említett meséspénzeket azért kell hazaküldeni, mert csak idehaza mesések, ott, ahol megkeresik, rabszolga éhbér és nem elég semmire.

Természetesen én elismerem, hogy a maximum 5000 NSZK-ban az IT-ben dolgozó magyar csúcsfej az Unter dem Linden táján bérel havi 2000 juróért luxus studio lakást és ilyesmi és fiatal virslifaszú vietnámi fiúkkal kúratja a seggelyukát, meghiszem (esetenként 100-050 juró)

Aztért a Kitántorgó magyar masszívum zöme betanított munkás, szalagmunkás, csak a hegesztők a többszörösét teszik ki a legendás jólfizetett IT szakembereknek

Nekem ezzel a sorosgyörgyös csúfolkodással hiába jöttél mert én csúfolkodtam hamarabb az oktondi és önellenahtóan ostoba sorosozókon. Sőt rámutattam arra, hogy Soros nagyon régen már Adam Opel-je a műfajnak.
Pl egy 1995-ös, BMW motoros kombi Opel Omega nem azért fos és vasbavágnivaló mindössze 300000 km-rel is (már 80000 km-es korában az volt...) mert a BMW a gyárban leselejtezett és gyanús motorjait adta a GM-nek el. Hanem az Opel Omega azért fos, mert semmi köze Adam Opelhez meg a német autókhoz annyi, hogy akkor az B-Merci is magyar autó. Az Opel Omega azért fostalicska, mert amerikai autó és az amerikai autó eleven híg és gennyes fos.

Frick László Intézet 2017.02.02. 06:40:37

@Dinamuki: Amerikás magyarok élete.

Lévén én nem magyar, pl az egyik legnagyobb élményem egy szerb vasmunkáshoz űzödik ezügyben. De azért a magyarokról is tudok annyit, hogy a java ment ki egy csomó tehetséges ember. Az én falumból húszan disszidáltak 1956-57-ben. egy akkor 17 éves lány vitte a legkevesebbre, Ft-milliomosként küzd az "eltartására" viszont tényleg ügyvédekkel és komoly szerződésekkel harcoló cigányokkal. Szerencséjére a nyugdíjasokat a nyugdíjukért disznó-szerűen ólban moslékon tartó cigányok egymással is harcóllanak.

Ha videóriporter lennék, akkor a néni bátyját mutatnám be párhuzamosan, aki 20 évesen idehaza maradt. Mind a ketten kockaházban élnek, mind a kettejüknél központifűtés, tisztaszoba, csempés fürdőszoba. A különbség a csícsában van, a néninek minden nagyonszínes óriásirózsás, firhangos firlefrancos bolyhos szőrös és pompomos meg aranyas, a bátyjánál rusztikusabbak a cuccok.

A néni 1956- és 1997. között egy óriásétterem feketemosogatójában 12-13 órázott. 1956-tól 1977-ig MINDEN NAP dolgoztak a magyar párjával. Annyi, hogy a súlyosan nemzetikeresztény étteremtulaj Sunday PM 9.30-tól elküldte őket templomba és már nem kellett visszaöltözniük.

1977-ben olyan gazdagok lettek már, hogy megengedhették maguknak az egész szabad vasárnapot.

Muki, ezek az emberek pengék voltak. Nem a mai kitántorgó halak. Nagyon erősek voltak ezek az emberek. A bácsit 3 év után elkapták a New York City-i rendszámú, 1986-ban lejárt amerikaiforgalmijú autójával és kinyírták a kocsit végleg a forgalomból.. Ez a 83 éves bácsi kibulizott magának valami alapítványi repülőjegyet, elrepült New Yorkba,, kiment egy roncstelepre, vett egy 1993-ban lejárt műszakis autót, feltetette egy hajóra, kibundázott magának is egy szürkejegyet, Le Havre-ban kirakatta az autót és hazaautózott Le Havre-ból az új szerzeménnyel.
Azt hiszem ez a zsáner érzékelteti a számodra körítés és rizsa nélkül is miről van szó.

Van az emberben, kéne legyen egy kis kalandvágy. Főleg fiatalokban kéne legyen. Innováció kockázatvállalás, merészség.
A botnak az a vége, amit nem akarnátok látni az, hogy a Kitántorgók nem hősök azért, mert kitántorogtak és nem is áldozatai semminek és a pénzt a legeslegegyszerűbb paraszti számításból azért küldik haza,, mert ITT ér még valamit, itt még lehet belőle venni valamit.

Mivel én nem magyar vagyok, betegre röhögöm magam ezeken a magyarokon mert ha én 28 éves kitántorgó srác vagyok, akkor veszek egy 7,5 t-s TÜV-vel rendelkező ponyvás teherautót 2400 €-ért és KINT vásárolok meg rakásra cuccokat, lomizok magamnak, nem finnyáskodom.

Persze a testvéremnek fölrakok egy 64000 km-t futott Großvaterwagent. TÜV nélkül 100€. Mibvel én nem magyar vagyok, merészelek kommunikálni a munkatársaimmal és így értesülök arról hogy az ossie munkatársam Vati-ja autójáról lejárt a TÜV és a törökszerblengyel Autohandler Straub (inhaber Ali Hassan Sdrówaczki) 240€-t akar vele fizettetni azért, hogy átveszi roncsba az autóját. És akkor azt mondom én a bruderemnek, hogy én adok a vati-dnak érte 50€-t. És akkor az iskolatársam aki baszogat hogy jöjjek már neki haza igaziautóval, ami még nem picsaautó, szóval hazahozom neki a platón és eladom neki 150000-ért, ésmivel papírt intézni idétlen, keresek Cegléden egy gyereket, aki IDEHAZA milliomos lett a magyar idétlenből és naponta 2-3 x 24000 Ft-ért papíroz ilyen autókat ekkora balfaszoknak. És én meg, mert azért magyar is lennék, azt mondom az iskolatársamnak, hogy mindössze 40ezret számolt rá a papírozásra.
És még ki is húzom magam, innen már magyar faszagyerekként,, hogy szereztem az iskolatársamnak 480000 Ft-jába került egy amúgy 600000 Ft-os autó.

Ezen a kitántorgás nem segít Muki.

Annyit segít, hogy amit idehaza, mert spórolni a szülei nem tanították meg, a rencervátás után meg nem kellett annyit furmánykodni,, mindenki ül szépen és nem akar szervezkedni, fáradni, papírozni utánajárni... tehát idehaza az, ami a Kitántorgás!!!-ban óriási gürivel 4 év alatt összejött, az Magyarországon 10 év gürivel jön össze úgy, hogy jobbakat kajál az ember, azért a magyar güri a fele intenzitású se nincsen a Kitántorgós gürihez képest.. nem egy Auslander Sau vagyok itthon, akinek sunyulnia kell
(A kinézetemet nem ismered, de én a Vaterlandban nyugodt arccal járkálok, senki Echte Deutschnak eszébe nem jut, hogy én Auslander Sau lehetnék..)

Ezért röhögöm ki a magyarokat ezzel a kitántorgós cuccal.

Frick László Intézet 2017.02.02. 06:48:34

@Dinamuki: Még egy válasszal adós lennék... nagyon kellemetlen. Orbán Viktor POLITKUS. A fizetett hirdetésnek két funkciója volt. Az egyik POLITIKAI a másik POLITIKAI KOMMUNIKÁCIÓS. Nem szeretném tovább szajkózni, ismered a tanításom a politikáról, a politikai kommunikációról és e kettő viszonyáról.
Oda akarsz kilyukadni hogy hűűű, Orbán hazudott.
Mintha mutatnál nekem egy kosárlabdázót ezzel: "Nézd már, PATTOGTATJA a labdát!
Azt hiszed, sarokba szorítottál és most megfogtál és így ki kell mondanom: a disznó röfög.

Hűűűű, de egy mekkora felfedezés, aóóójj, de meg lett fogva orbán, húmostaztán a rendszere aláásódott mert meg lett fogva ezzel a politikaikommunikciós húzásával.

Nétd, rakjuk ki sakkfigurákból sakktáblára. Annyira fáj a hasikód Orbántól és a picsábakűdése a megoldás? -semmi baj, tessék,, leszedem neked a tábláról orbánékat egy szálig, piff Harrach Péter, egy gyalog kibaszom a sarokba el.

Megtisztítottam a táblát a Gonoszaktól Akik Rontanak.
tessék, most te jössz:

Tehát figurákat mutogálj nekem a táblán, akik a jótündér által MOSTEBBENASZENTPILLANATBAN a picsábakűdöttek hagyta szabad térségben délcegen és AKARNAK is lépni.

(Azt ugye tudjuk, hogy Botka BASZIK ME-jelölt lenni és minden, ami erről elhangzik, az polkomm, beleértve Botka hazug feltételtámasztásait.)

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.02. 08:50:27

@Frick László Intézet: már sokszor megjegyeztem: néha jókat írsz, néha egészen (bocsánat) hülyeségeket, az embernek bekezdésenként kell válogatnia, hogy most mi van, de végül is ez is egy stílus.
tehát összefoglalva kint tengődik az élhetetlen magyar kitántorgó, deviszont annyi pénzt valahogy mégis haza tud küldeni, amiből itthon mesésensokpénz válik. Igaz, hogy a kinti Lidl-ben ugyanannyiba kerül a felvágott, mint a magyarban, de az élhetetlen magyar ugye mindent készen akar megvenni, ami mellesleg silány is, mert a magyarnak direkt a fonnyadtabb szendvicset adják.
De van a másik kitántorgó csoport is, akik nem bérből tengődnek, hanem segélyből víganélnek, értük lobbizott Orbán az angoloknál.

bármilyen hihetetlen, a kérdésekkel semmi "hátsó" szándékom nem volt, csak az az "első", ami nyilvánvaló is, viszont a te narratívádba csak akkor illik bele, ha eltálzod a dolgokat.

Az Orbánfóbiát pedig megint sokadszorra rámvetíted, ez meg egész egyszerűen egy mania.

2017.02.02. 09:13:20

@Frick László Intézet: Hagyjuk már ezt a jólkereső IT dumát. Fejlettnémeteknél 95%-ban bukó, ha a neved nem német. a maradék 5% -ot azért veszik fel, mert 30%-kal lehet kevesebbet fizetni a nemnémetnek sokkal rosszabb munkakörülményekért.
Miközben Budapesten egy jó IT szakember baromi jól keres.
Nézzük meg, hány programozó van odakint, aki magyar. Sok. Abból mennyi Senior Architect? Aki tudja a választ, az nem megy ki.

Frick László Intézet 2017.02.02. 09:27:54

@Dinamuki: Ez a ferdítésed rossz, ilyenek én nem mondta, a Lidlt-t pl pont azért hagytam ki, mert annak a logóját még felismeri és be mer menni.
Igaz, hogy a kinti Lidl-ben ugyanannyiba kerül a felvágott, mint a magyarban, de az élhetetlen magyar ugye mindent készen akar megvenni, ami mellesleg silány is, mert a magyarnak direkt a fonnyadtabb szendvicset adják.
De van a másik kitántorgó csoport is, akik nem bérből tengődnek, hanem segélyből víganélnek, értük lobbizott Orbán az angoloknál.
ez itt, ez az egész bekezdésed hamis színben tünteti föl a mondókámat és ferdén interpretálja.
Szó nincsen arról hogy adhatnak a magyarnak fonnyadtabb szendvicset, hiszen ez Bezzegisztán és a deutschtür még régente odahaza Törökországban a nagyapja, ő sem abból gazdagodott meg, hogy fonnyadt szendvicset adott.
Fonnyadt szendvicseladásból a MAGYAR bótos gazdagszik. Pl a presszókává hamisításon és zaccfőzésen a magyar gazdagszik meg.
Bemegyek a MOL-hoz a Selectbe, ki van írva,,, hogy Meleg Szendvics, a frencsájzbérlő, ha azt akarja, hogy ez igaz legyen, akkor napi 18 órát áll a pultban és szivélyes és jó melegszendvicset készít, mert a 28-39 éves PICSA fart forgat a kuncsaftra, cancog, ne kérjé má ilyet, nin csen, hazudik, szarul csinálja meg és cancog. Két Ft-ot nem ér a munkája és nem tudsz annyit fizetni neki, hogy érjen valamit a munkája. De nézd meg a fészen, szidja a csipszen és kólán hízlalt tokája ráncolásával, reng a gyereket soseszűtt hájas malachasa bel, mekkora egy szarorszzág ez, mert milyen az egészségügy, Hát pont olyan, mint az ő munkája.

Ne hazudd ezt a fonnyadszendvicset a számba. Ki nem ejtettem. Pont jól szemlélteted, milyen a magyar. Ilyen, mint te.

Pont ellenkezően (igaz, nem neked, Jocónak mondtam kamionos tapasztalat alapján) NSZK-ban jókat és olcsón lehet enni és olcsóbban is mint nálunk. Csak kamionoson kívüól (aki ugye kalandor...) nemnagyon találkozol senki magyarral.
Azt állítottam, hogy a kitántorgók zöme a munkahely, a tömegszállás, amiről senki nem dicsekszik Magyarországfikázás közben meg az a kisbót háromszögét ismeri Bezzegisztánból. .

Frick László Intézet 2017.02.02. 09:37:00

@Dinamuki: Nem az orbanofóbiát vetítettem rád, ebből se jössz most jl ki:
Orbán ebben melláékes, hanem arra csudálkoztál rá, hogy a politikus politikát folytat és azt ráadásul politikai kommunikációval álcázza és leplezi.

Az egész brexit politika azaz hazuidozás. És a valóság e politikával szemben az, hogy az angolszász összekovácsolódás jegyében az USA kiegyezett Nagy-Britanniával, hogy Európának úgyis annyi és a káosz fokozására jó lesz a brexitz is és amúgy meg az anglo-saxo összefogás (lásd a Trump-May találkozót) Kimen ti a briteket abból a most előre hujjogtatott jajjajból, Európát meg nem menti senki sem. És a szarbahagyott Európa majd fog még kuncsorohni a Nagy-Anglo-Saxo Észak-Atlanti Únió lábainál.

A politika az, hogy a brit Jók és Igazak tetteék a fejüket és megjátszották, hogy brexitellenesek, a tahajjával kikapartatták a gesztenyét, de örülni örültek és cameront pont a brexitért és pont azok ünnepelték, akik megjátszva az aggodalmat ahhogtak.

és Trump körül ugyanez megy.

És Orbán körül ugyanez megy: A magyar Jók és Igazak nagyon is örülnek neki, hogy ez a börheő gummicsimmás vidékiparaszt cigány megcsinálja azt a piszkosmunkát, amihez ők finnyásak voltak. Plusz még pénzelik is őket a pocfíreg elleni "nemes küzdelemre"

A valóság az, hogy az USA nem azért pénzeli az Orbán és a Rosszakk ellen küzdő Jók és Igazakat, mert jót akar. Az USA azért pénzeli ezeket, amiért Ukrajnában meg három egymással ellentétes oldal és Szíriában meg nyolc egymással is ellentétes mozgalmat pénzel[t].

Ideismétlem a végére, hátha idáig olvasván elfelejtetted. tehát, ismétlem, nem orbanofóbiával vádoltalak, hanem arra mutattam rá, hogy nekem, a politikabuzinak felháborodva kéne revelálnom arra, hogy mit csinált má megin hazugan egy politikus.
Amikor a politika=hazugság
A politikai kommunikáció pedig e hazudozás elhazudozása.

Frick László Intézet 2017.02.02. 09:38:50

@Dinamuki: A politikai kommunikáció azt csinálja, amit te velem a fonnyadt szendviccsel. Csűr-csavar és ferdít, szelektívténykezel és kiragad majd gellert adva visszabasz.

Frick László Intézet 2017.02.02. 09:45:37

@Dinamuki: Régente a nemesuraink más messzi nemesurakhoz adták nevelőbe a gyerekeket. Nem tzudom, van-e gyereked, de a gyerek alaptermészete az, hogy az anyja konyhaasztalánál nem eszi azt a főzeléket, amit aztán idegenben, mondjuk a nagynénje konyhasztalánál meg kétpofára.

Na, a kitántorgásban is van ilyen. Idehaza nem nevelték rá, nem szorult rá, motiválatlan, nem tanította meg az anyja, visszaugat, letegeződik vele a kút frencsiztulajdonosa, erre a formát nem ismervén elkezd vele úgy b pofázni mint valami havercsajszival. Az ő munkája az eddigi nyolc munkahelyén az öt KÜLÖNBÖZŐ munkában szart se ért, de azért szidja az országot a hasonszőrök szartseérő munkája miatt, deszarország ez, egy rendes butik nincsen, hogy beszélnek a cipőbóti eladók -"hát úgy mint te, kislyányom!"

Kimewgy bezzegisztánba, jól megdiolgoztatják, megtanulja a pénzbedobós mosógép kezelését és mos magára, eddigi 34 éves kislánykoráig egyet nem mosott, fif-fif volt neki az összemensizett bugyija előmosása is, majd anyu.

Na, a Fényesidegenben megtanulja. A kávéfőzést meg a jó melegszendvics készítést is. A deutschtürköt nem tudja úgy leugatni, mint az anyja korú frencsizbérlőt.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.02. 10:10:17

@Frick László Intézet: "Csűr-csavar és ferdít, szelektívténykezel és kiragad"

persze, ugyehogyugye, de erre te kényszerítettél rá, hogy tükröt tartsak!!
De ha a saját esetedben vonakodsz észrevenni, míg az én esetemben kapva kapsz rajta, abból nana hogy én jövök ki rosszul.
Jó, mindegy.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.02. 12:19:29

ja és nyilván nem frocliztalak volna ezzel, ha nem ismernék én is jópár kitántorgót, és nem találtam volna rájuk nézve sértőnek, amit írtál.

Frick László Intézet 2017.02.03. 07:31:30

@Dinamuki: Nem látom rájuk nézve sértőnek. Nem tehetnek róla. Én nem kettőig számlálok el. Nem TAGADOM a mesés történeteket a Kitántorgás könnyűgyorsanpuhánjóéletéről.
Én HOZZÁTESZEK. Én kettőnél tovább merészelek számolni.
Én arra is figyelek, nem tudom, te mit szólnál hozzá, ha falusi kőműves lennél és Zoli szólna, hogy tegyél te is bele 100000-et a projectbe, öten beültök egy alkalmas autóba, mert van Düssldorfban munka. ÉS elmennél a nagymamádtól utolsópénzt kunyorálni, beülnél Zoliékhoz az autóba, tényleg van cím, tényleg várnak öt kőművest és máris lehet nekiállni -de hol vannak a kéziszerszámok? És akkor Zoli elkezd nézni. Papír kerül elő, a megbízó próbál fándlit meg kartecsnit rajzolni és kőműveskalapácsot. És akkor Zoli néz, hát... az nincs... mert nem adnak? Ez már félórája megy, amikor lengyelek ugranak be, vakkantanak pár német szót, nekik vannak saját személyes kéziszerszámaik és már ugranak is a munkána -ezek meg öten jöhetnek haza. És ezzel nem cáfolom a Mesés Történeteket.

Csak annyit szeretnék, hogy ne hülyítsék az embereket.

Azt szeretném, hogy a Kitántorgás, mint témakör, több legyen egy politikai kommunikációs csapásiránynál.

Kádár megdöglött. A szocializmus oda. És a világ mégis fennáll.
Viszont a kádár kori hamis politikai kommunikáció ma is rothasztja a társadalmat.

orbán meg fog dögleni. A banda is elrohad.
De a hamis jócélok, a politikai kommunikációs napiérvényű kártétel következményei
DÓGOZNI fognak.
Nem Orbán fog belerohadni abba, ha a Kitántorgás-ról csupa hamis pozitívat állítanak be.
A 2030-2040 közötti Magyarország, az akkori társadalom szívja meg.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.03. 19:39:28

@Frick László Intézet: erre talán azt válaszolnám, hogy legközelebb már biztosan nem fogják elfelejteni a szerszámokat (ill. nem vagyok kőműves, de ha az lennék, akkor legalább pár szerszámot azért betennék a csomagtartóba, akárhová megyek dolgozni, sose lehet tudni)

Egyáltalán nem csak pozitív hírek vannak a kivándorlásról, és mivel most már kb. mindenkinek van személyes ismerőse, aki megjárta a külföldet, hall bőven a negatív példákról is. Én is ismerek nem egyet, akinek nem jött be, itt is írtam párról kommentben.
Ahol most lakom NSZK-ban, a McDonaldsban pl. magyar a vezető meg 3 alkalmazott is. A Subway meg olasz kézben van. Ők se jókedvükben jöttek ide (bár szerencsére jükedvűek)
Amiben esetleg "divatot" látok, az a keleti lány + nyugati fiú párosítás. De ezen a téren is ismerek olyan személyes példákat, amik jól végződtek (hosszú idő óta házasok és boldogok), meg sok kevésbé jól végződöttet.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.05. 01:04:46

még egy dolog: itt okítasz mindenkit, hogy a nép nem szopja ám be a Habony-propagandát, kiröhögi. Oké. Ámde a jógyerek propagandát (az internetrű, amiről az 50+ korosztály azért egyelőre kevésbé tájékozódik) akkor mégis beszopja, sőt, hosszú távon káros? Ez megint arra bizonyíték, hogy épp te vagy olyan pártos csőlátású, amilyet másokra kennél rá.
És még egy, ha minderről ÉLŐSZÓBAN vitatkoznánk, és nem a nyomorult interneten, akkor marhára nem tudnád eljátszani a szokásos érvedet, hogy te tudsz kettőnél tovább számolni, mások meg nem (ami végül is azt jelenti: én tudok igazábüól gondolkodni, ti meg csak felszínesen, önállótlanul, másokat szajkózva, ami az ÉLŐSZÓBAN folytatott vita során az egyik legprimitívebb érv évszázadok óta).

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.05. 01:14:10

ja és mégegy, ugye szerinted Trump primkó, mert a józaneszét használja, holott a politika nem józanészhasználat.
Erről az jut az eszembe, hogy igazából a legtöbb magyar átlagpolgár, ésugyanígy a legtöbb német átlagpolgár igazából, a lelke mélyén, vagy a propagandától még érintetlen agysejtjeiben még tudja, hogy a menekültprobléma valódi megoldása a kibaszott KÖZÉPÚT volna a teljes bezárkózás és az agyatlan mindenkit beengedés között.
Az, hogy ez a marha egyszerű igazság nem evidens mindenki számára, arról főleg a propaganda tehet, a németeknél a jógyerek propaganda, nálunk meg a habony propaganda.

Frick László Intézet 2017.02.05. 09:34:13

@Dinamuki: Azt hiszem, a "más réttye ződebb" kód-dal rámutattam a kitántorgásnak arra a lelkilényegére, amiről a jóoldali agitprop nem akar beszélni.
A hasonlatom, amiben a régi magyar főúri családok példájára utaltam:
Az idehaza lustára, szoba-és ágylakó hentergőre nevelt tehetetlen csipszevő kólaivő fiatal... IDEGENBEN más név alatt... kényszer-és szorulthelyzetben... még élhet a veleszületett képessségekke, fiatal erejével.

Több cvitában is megkaptam, hogy öreg trotty vagyok aki a régijó dolgok után siránkozik. valójában ez a történelem első ifjúsága, akik nem innovatívak, nem szerencsepróbálók, akik már huszonéveikben a szülőknyakán önző életben gondolkodnak és nehéz bármi újat beadni nekik.
Ebből a metszésből én pozitívan szemlélem a kitántorgást.

Taníthatóan egyszerűek az agitációspropaganda csapásirányai. Nem kell hozzá politikai felkészültség. Most már 40 évesek azok, akik jóformán NULLA NULLA NULLUM politikai alapkiképzést kaptak.
Hasonlatosak ők az új autóvezető generációkhoz, akik azért nem tudnak vezetni, mert egyszerűen: nem is tanítják meg vezetni őket. (Már lehet jogosítványt szereznbi úgy, hogy lakott területen kívül egy métert se vezet.... a rutin teljesen lebutított)

Mutass már nekem, lehetz, hogy én vagyok vak. Mutass nekem reál riportokat a kitántorgásról. AZ indexen egész sáv van, amiben a kitántorgásról ez a karikatúra megy, amit Kendő néni produkál.

Ma az anyja valagát is bekamárázza és feltszi.. csak a Mesés Munkahelyét nem???

A grófnő is meg te is csőlátással vádoltok engem.

Pedig szerintem az én látásom "több kettőnél" nem a HABONY/JÓGYEREK két véglet közt rugózom.

Trumpról nem azt mondom, hogy buta. Azon röhögök, hogy bele kell halni Trump-ba és buta embereknek összesen a Trump köpködésssel a Jó Oldalra Állás megteszi ÉSZ helyett. És ezt erősíti a sajtó. Azonban arra is rámutatok, hogy ebben nem csak politika van: Egyszerűen a picsa címlaptündér annyit lát, hogy HARAPO A PARASZT a Trump hívószóra. Harap Palvin Barbara steril fotoshop picsájára és harap Trump-ra is. tehát a "hírek" egy része agyatlan, politikai elfogulatlanságban összesen a kattogásért kurvulásban készül.

Ebben a kommentemben szokásosan ALAPOKRA PILLÉREKRE mutatttam rá, amik ELTÉRŐEK a vádjaidtól.

Visszatérve még Trump-ra: Trump piszkos munkát végző troll. Azok az erők, akik kitalálták ezt a két nemválasztást, erre számítottak: vagy a vén hülyepicsa lesz az elnökasszony vagy az elbizakodott fasz, mindegy, ők a háttérben UGYANAZT folytatják, amit Obama alatt.

Rámutatok neked a veszélyhelyzetre, amire senki nem figyel: A behiszterizált tömegből valaki megöölid Trump-ot és vonnegutiáda, anarchia és káosz tör ki, amit a Mögöttes Emberek nem tudnak kezelni.
A címlappicsák meg turbózzák a káoszt, mert a hédlánny mindenek felett.

Frick László Intézet 2017.02.05. 09:38:37

menekültek nem azok a százmilliók, aki segítségre szorulnak. Nem elesettek, hanem szerencsepróbálók.
Eljön az idő, amikor százmilliókon TÉNYLEG segíteni kellene. de addigra már megútálják e témát az emberek.
Az afrikai menekültek nem elesettek, afrikai szemszögből jólöltözött, jól táplált (nem olyan kövér, mint az európai szportszmen) tele pénzzel: és ők a lábukat azért akarják megvetni, hogy más afrikaiakat majd csicskáztassanak.
2014. óta az embercsempészeknek és csicskáztatóknak dolgozik Aéjraópa fejlettpolitikája és Merkelék.

És egy szó sem esik a válságövezetekről és azokról a százmilliókról, akik ivóvízért is alig vánszorognak, nemhogy röhögve kapaszodjanak föl a picsák ingyenhajójára.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.05. 10:37:13

@Frick László Intézet:

"Pedig szerintem az én látásom "több kettőnél" nem a HABONY/JÓGYEREK két véglet közt rugózom."

most ez mire válasz? ugye korábban azt írtad, hogy a jógyerekpropaganda hosszú távon káros. Mire én: oké, káros, de a habonypropaganda talán nem?

menekültek:
szvsz nem volna nehéz különbséget tenni az általad leírt típus között meg a valódi menekültek között, ha volna rá valódi politikai akarat. Eleve megszabni egy számbeli határt, hogy ennyi jöhet, de akkor aztán marad is, nem vonatozik tovább Dojcslandba, okítani, tanítani őket, ahogy Böjte Csaba javasolta, aztán visszaküldeni. Ezzel VALÓBAN kivívta volna Magyarország a világ megbecsülését, de ez is olyasmi, ami süket fülekre talált odafent.

Frick László Intézet 2017.02.05. 10:40:05

@Dinamuki: Schlagworts:

A Fehér Gecibőrű Civilizátor Europid-emberre mind visszahullanak a déd-és ükapák bűnei. És nem csak a gyerekbaszó kurva misszonáriusok bűnei.Az istentelen hitetlen tudós ateista evolucionista gecik bűnei mégorbitálisabbak.

Kivették az afrikai kezéből az áskapát és konzervnyitót adtak bele.

Az USÁ-t és Európát a "humanizmus" az agyonszabályozomizmus, a hűdejogok, az aójdemindenrekiterjedő hatóságifigyelmek teszik picsává.

Kurt Vonnegut tudós ember volt, kulturantropológus. Közép-Nyugat Afrikában revelált arra, hogy a Nagy Család mennyire önsegélyező, önsegítő, micsoda csudás automatizmusok. Ezek azonban a valóságban majmi törzsi viszonyok. Ruanda bizonyította, hogy két ilyen Nagy Önsegélyző Család egymásnak viszont vérengző majomként esik és mészárol'.

A Monthy Python filozófusai rokonai Vonnegutnak, csak Vonnegut nem akkora geci aljas volt, mint ők. Vonnegut klasszikus humanista-ateista volt. A MP meg ügyes üzletemberek. Csináltak egy korai mockumentary-t a Beatles-ről, nem vették észre, hogy a Beatles maga egy mockumentary BLÖFF és a Beatles az Eredetiu Fickók, akiket utánoztak a MP gecijei. John Lennon volt az első igazi Monty-s és a Beatles majmot csinált a rajongóiból. Nem a rock'a billy nyálzenét játszották maguknak, hanem a Rolling-énál keményebb bluest. A Beatles amerikai sajtóértekezletei Monthy Python Show-k voltak. Amikor a MP még a picsába se. A MP megsejtett valamit -de ők még az Ipari Társadalom istentelen geciládái voltak, fikamakik. Nem mondom, pár sejtésük helytálló -azonban a gecijük visszahull saját magukra. Is.

Az istentelen toddományos evolucionista fejlettélet-ben a vallás és istenhit "pótszerei" és "pótcselekvései" jelentkeznek, isten ugyan meghal, de a bármilyen hiedelmek, babonaságok, iparifejlett babonaság, marketingpicsaizmus... nézd meg a picsaember cirkuszát a terhesség és gyerekszülés, gyerekvállalás körül... a fejlett picsaembernek alig maradt az evolucióból valami olyan veleszületett képessége, ami segíti, mint biológiai lányt, a gyerek kihordása és megszülése az, ami viszonylag még... evolucionizmus felől... plug'n play. És a picsaembernek még erről is marketingcirkuszt lehet beadni.

Jóformán a nyálát is pénzért boltban veszi a picsaember ahhoz, hogy megaludjon benne a természetazonos hatású "tej". Ezért jönnek föl az afrikai migránsok és ezen röhögnek és tök igazat adok nekik.

A Homo Sapiens vérengző majomféle alapattitüdje, hogy mindig jelenkorát és magamagát hiszi a legfejlettebbnek és elfelé tekint LEFELÉ számol mindent, előtte fejletlenség volt és utána a vízözön és medmeksz fog következni.

A medmeksz azonban szórakoztató dramaturgia.

Olyan ez, mint a tinédzser halálvágya, amikor "öngyit" fontolgat és a temetését képzeli el, hogy visszasírják őt, de hogy.

Valójában meghalni ISZONYÚ nehéz.

Ha egy autóbaleset előtt az az 1 mp negyedóra hosszú tud lenni, az ember még latolgat is 1 mp ötletek között.

Iszonyú nehéz meghalni.
És dramaturgiailag kihalni nem olyan szórakoztató, mint a medmeksz vagy az Idiokracy c. film.

A világ pulzál ... szív, sűrít, gyújt és kipufog, de a kipufogás már a szívás egyben.

Én megdöglök -de az nem a világ.

A Fehér Emberen betelik az Evolúció avagy az Isten mértéke... megfizetünk déd- és ükapáink bűneiért, ennyi lesz csak.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.05. 10:54:01

@Frick László Intézet: erről is beszéltünk már korábban is, nyilván elfelejtetted, de azért leírom még egyszer: nagyon régen, még a hátranyilazós korszakban a magyar is ilyen nagy család volt. Eleve ha nem lettek volna teljes összhangban, egy ilyen hadi technikát lehetetlenség lett volna alkalmazni. Az, hogy az uralkodók német nemeseket tettek meg a hadsereg élére, ÖSSZEZAVARTA a magyar katonákat, annyira különböző volt a mentalitás, hogy NEM ÉRTETTÉK EGYMÁST EGYÁLTALÁN.

Az alaphelyzet nyilván az, hogy vannak a törzsek, akmik tagjai egymást szeretik, a másik törzset utálják. A fejlődés igenis az, hogy ezen a mentalitáson túl lehet jutni, és ez egy folyamat.

Az, hogy a nyugati kultúra pozitív dolgokat is hozott, amik őrizendők és tanítzandók, már látom nem fér bele a világképedbe.

Ja még egy az internet szépségeiről: aki téged kritizál, az "Vádaskodik". Hs te teszed ugyanezt, akkor gondolom csak objektíyv észrevételt teszel, ugye?
Elefes :-)

Frick László Intézet 2017.02.05. 12:07:08

@Dinamuki: Rosszul látod, hogy nem fér bele a világképembe. Persze, hogy belefér. Alapvetően pl jéziánus vagyok, Jézus nem más, mint Buddha európai revizora. Bele se megyek a részleetezésbe, a feltételezésed, hogy én csak fikáznám az európait, teljesen hamis és kétvégletre sikamikálós móccer. [~etek...]

Az Ember és a Majom... Európában vált el: a Homo Sapiens két fele... Ahogy Jocónak is mutattam, a Káin-Ábel történet a két egytestvér, a majom Homo Sapiens és az Ember Homo Sapiens aztán szokásos története.

Pl Hitler a legeslegvérengzőbb majmok egyike volt és ugye übermencs is... A Tiszta Ész Embere... nem más, mint a legdurvább evolucionista termék és eredmény egy igen vérengző majomféle.

A morál... pótlék...

Az Emberi Kulturába a Fehér Ember... szépeket pakolászott bele és ezt a többiek, az európán kívüliek is elismerik.

Úgy szemre, utazásaim során az egyik legszörnyűbb élményem, amikor a Fehér Embert meglátom az unbdorító felsőbbrendűmajom módjára viselkedni.
Az egyik korai ilyen élményem az volt, amikor egy görög szigeten átéltem, ahogy egy amerikai világjáróhajóra való töbezzeres USA nyuggertömeg jóllakottóvodásnak öltözve, pihepuha kövér, hízottmalac szerű emberek... elözönlötték a szigeteket, gúnyolódva a kefebajszos pantallós siltessapkás hosszúujjúinges görög bácsikon meg a magyar nammami alakú néniken.

Szerintem sokkkal-sokkal összetettebb a kép, amit MUTATOK...
Nem gyártom, nem pecsvörközöm a képet, hanem úgy mutatom, ahogy van és ahogy nem szeretnétek látni.

A magyaroknak máig nagyon sok értéke van -amit persze nem vesznek észre. Ezért is nevetséges a magyar az én tekintetemben, aki nem vagyok magyar.

A nemmagyar ősöm hozott egy döntést és magyar akart lenni. A testvérei, az egész nagy család, a nagycsaládok halmaza mind fejlettnémet picsaember lett és kihalt.
Ilyen szempontból tehát az ősöm jól választott, amikor úgy döntött, hogy magyar lesz.

Szerintem ebben a sávban , amiben itt rugózol rajtam, ajánlottam olvasásra Krasznahorkai László könyvét. Amit én büdösparaaszt módján kapisgálok, azt Krasznahorkai zsenbiálisan kifejti

moly.hu/konyvek/krasznahorkai-laszlo-seiobo-jart-odalent

"százéve" még gőcsőgg Dúdkó ajánlotta ebben a blogban ezt az olvasmányt.

Béke veled.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.05. 12:49:16

@Frick László Intézet: "a feltételezésed, hogy én csak fikáznám az európait, teljesen hamis"

mutatnál olyan bejegyzést, idézetet a blogodon, a kommentjeidben, ami ezt alátámasztja?

Frick László Intézet 2017.02.06. 06:46:22

@Dinamuki: Ha úgy állnék az európaiaakhoz, amint te itt félreértelmezed, akkor nem érettük aggódnék, hanem csak kárörvendenék rajtuk. És dehogy is fikáznám a hibáikat. Azt hiszem, hogy a Kettes Számrendszerben, amiben te is élsz, az öösszesen kettőig elszámolhatóságban ami nem dicsérat, annak már összesen a kettőből a másik jut: a fikázás.
Sorolhatnám.. de legyen Voltairtőúl... az europidok, akiket dicsérek és akikre felnézek. Olaszokról jóformán csak jót írtam itt annyira, hogy egy blogbarátomtól már ki is kaptam miatta. A görögökről pl messze nem fikáztam -emlékezz, a magyar Jók és Igazak mennyit fikázták a görögöket. Oroszokat sem szoktam fikázni -spórolok a bubusommal, kapnak azok elég jógyerekfikát.

A magyarokról is vegyesen írok ...én arról nem tehetek, hogy benned, mint valami bogáncssban, főleg a fikázás ragadt meg. Maggyarokról ugyanannyi jót írtam, mint rosszat, a magyarok páratlan, a többi európaiétól eltérő (régi) toleranciáját és befogadó-ságait. (Többek közt a magyar családnevekben a sok idegen-másnép névvel is szemléltetém ezt)

Nagy Ferenc tánczenei előadóműsvészról csupa jót írtam.
A Matekozás holtakkal szerintem nem csak ennek a blognak, de az egész blogkorszaknak is a legjobb írása Dr Radnóczi Miklós középiskolai tanár és igaz magyar keresztény ember történetével illusztrálván...

A magyarok különben gyakran megsértődnek ezért miránk, magyarérzelmű idegenszívűekre.

Nálunk idegenszívűeknél az a szokás, hogy ha bajunk van, azt megmondjuk egyenesen, nyiltan. A magyarok úgy szokták, hogy törökösen-turkusan szemből szivesek, hemmegnek-hammognak, a hátad meget ekéznek és kurvanyáznak meg hetykélkednek.

Mi idegenszívüek pl a Vaterlandban, ha vaalaki cigánymód (értsd: magyarmód) a nagyáruháznál a bejárat elé parkol, mert nem tudja gyalog azt a plusz (és kibaszott) 20 többletlépést megtenni, akkor nálunk a Vaterlandban régentee, amikor még éltünk, az volt a szokásunk, hogy mi magunk polgári kötelességből odamentünk és mutattuk, hol a parkoló. Magyarországon a biztonságiőröknek kell kimennie az ilyen tahóra.

Namost ki a magyarok barátja? -aki szembe hemmeghammog és a hátamegett fikáz? vagy aki felszólal , hogy mondjam: érette haragszik.

A magyarok tele vannak a magyarért érette-haraguvó nagy magyarokkal, pl Alekszandr Petrovics szlovák származású magyar költő volt ilyen (mondjuk néhány vonó szerb is volt benne a zömében szlovákság mellé)
Ady Endre is ilyen magyar volt, sőt, ugye a magyarérzelmű zsidő Örkény István. Örkény Is idegenszívű létére a legkülönb magyarok közé tartozott.

Most mit csináljak, a magyar ilyen, mint te. Megsértődik, fellát és ha egyszer fellátott, akkor nem adja föl, nem revidiál, nem von vissza, csak makacsul köti az ebet a karóhoz, nem enged.

Vagyok éán annyira tisztábaan Európa értékeivel, mernék én pl véled sorompóba állani egy Európa Értékeit soroló viadalban és legszivesebben arra itélnélek, hogy ebből a blogból az európaira jót mondó, az európait nem fikázó passzusokat külön kiszedve könyvben olvasd, vagy 300 oldalt kitenne.

Ismétlem: A Kettes Számrendszerbe árnyalatok hogy férnének bele, ha nem kritikátlan nyalás, akkor már másik nem lehet, mint a fika. Érette haraguvás= fika. Kritika (ami bírálat, ami nem tő ekézés, nem valamiféle ... hogy hívják azt a pöbetűs filmkritikust, mindegy... szóval a kritika, a bírálat, az nem eke..)

Meg is nézheted, pl amikor kedvenc helyemen a 444.hu-n.. véletlenül kettőnél tovább számlálnak, pl árnyalnának valamit, aakkor rögtön jön a zsűri, hogy "mán tik is Orbánt nyaljátok, fidesznyikek!" (szoktak is cselezni az ügyes fiúk a függetlenség látszatára)

A Fehér Ember korszerű alakjainak odáig megvan a Fehér Ember kritikája Afrikából, hogy a misszionáriusok kúrták a gyerekekt és a büdös keresztények. A muzulmán hittérítés eredményei ebbe már nem férnek bele. A modern hitetlentársadalom civilizátorai, az USA bizonyos baktérium -és betegségkisérletei (bővebben errőll pl Frank zappánál olvashatnál, aki minden volt, csak nem anglosaxo-nemzetikeresztény) .. a svájci gyógyszergyárak afrikai emberkisérletei... ésígytovább.. a fehér ember féle erőszakos felsőbbrendűssködés... ez , ha ezt említeni merem, ez neked fikázás, barátom? Akkor ez a te bajod, nem az enyém...

Úgy tűnik, nem az Albert Schweizer -féle europidok hatása volt erős Afrikában.

Az europidok legfrissebb bűncselekménye Afrikában az Arab Tavasz ottani pusztítása, viszont ennek a levét az europidok fogják meginni.

A sárgák egészen másképpen álltak Afrikához. Több, mint két esélye van Afrikának és még az is lehet, hogy nagy szerencsével gazdasági fellendülés lesz... kisoroszlán-államok és fordul a helyzet.. de az biztos, hogy a pozitív fordulathgoz europidoknak nem sok köze lesz és sok haszna sem... Ha ezt le merem írni és neked ennyiből az jön le, hogy ez szimpla fika... megint nem az én bajom.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.06. 08:36:54

@Frick László Intézet: egyrészt előre3 sejthető volt a válaszod, mint ahgy az is, hogy személyeskedéssel fogod összekötni. Élőszóban ezt a "kettes számrendszerben élsz" marhaságot nem tudnád eljátszani.
Másrészt az is van még s személyeskedéssel, hogy egyébként te magad is mimózaként megsértődsz rajta, tehát.. és most írhatnák rólad olyan okosságokat, mint te másokról, de hagyjuk.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.06. 08:59:45

@Frick László Intézet: amit te nem vessel sose észre, hogy a kommentelőid sértegetése bevett szokásoddá vált, okkal vagy (többnyire) ok nélkül, és majd ha lesz időd elképzelni, képzelj el egy valódi beszélgetést, ahogy közvetlenül két ember között élőben lezajlik, és aztán vesd össze azzal, amit itt művelsz.

Betonmandala 2017.02.06. 11:55:44

@Frick László Intézet: Azért azt tegyük már hozzá, hogy az Arab Tavasz egy igen szűk és könyen bahatárolható gazdasági/ hatalmi kör ötlete volt, ami a nyugati társadalmak roncsolása árán akart még több pénzhez és hatalomhoz jutni. Nagyon szépen le van emilezve a Wikileaksben, hogyan kavarta a szart Clinton néni Project Manager Asszony és kedves munkatársai.

Frick László Intézet 2017.02.07. 07:16:10

@Betonmandala: A vitánk egy különben semmiben sem különös szokásos kátyuba csúszott le és most már a "keréknyomok" vezetik meg.

A vitaa alapértelmezésével van baj.

Közhelyesen értelmezve a döntő többség, főleg a korszerű emberek a vitát a győzelemért folytatják.

Az én attitüdöm a vitában a szöveg próbára bocsájtása. "Ingerszegény" környezetben élek, szófosó, pedaagomán ember vaagyok, elhagytam a hivatásom, feszt pofáznék, de nincsen kinek.

Fölteszek szövegeket -és innetől válik el a munkám a korszerűekétől.
A korszerű felteszi a munkáját és kettő eset lehetséges:
1. Egyetértéss, pusi-pussy-csókok és nyelvcssaapások, szupcsi és lájk.

2. Egyet nem élrtés, támadás, cáfolás, aa picsába, ez nem igaaz, úgy baromság, ahogy van.

Az ilyen típusú korszerű vitában a föltett bármi anyag feldolgozása a hibák előtaalálása és a cáfolás illetve e "támadássok" visszaverésére irányul.

A blog, mint műfaaj történetében más bloggert nem talász, aki ennyi kritiokát elfogadott és megfogadott, mint én. Annyi bejegyzést töröltem, aami más bloggernél egy életmű. Más variációkban a cáfolatot, ellenvéleményyt vagy kiegészítést egyszerűen fölkopipasztáztam a főszövegbe.

Még egy, amiben különleges ez a blog: a vitákban gazdaag kommentoszlopok. Jó, rendben, a korszerűséget nehéz megkerülni, van bőven "nyírták-vágták" értelmetlen rugózás.

Összességében azonban pl ebben a blogban sokkal magasabb a viták színvonala, mint olyan kiemelkedő jógyerekblogokban, amik azóta egyébként kis önfoglalkoztató médiavállalkozásocskákká züllöttek, a Kettős Mércé-re vagy az Örülünk, Vincent-re gondolok. A jógyerekblogokban egy vita nem fajulhat el odáig, mint pl most a miénk, mert a bloggazda mikrotöredékéért berág annak a "kritikának" amiket én kapni szoktam és letilt, kitilt, tahótlaníít és a többi, a több. Csak egyetérteni lehet vaagy "náci troll"-kodni, mert ugye egy élő, valódi, de jó bunkó és buta ellenség az kell, különben árnyéklovasság ügetne csak.

A személyeskedés -egyik okát tényleg el is találtad, ez a metakommunikációs kiegészítések hiánya. Élőben, mimikával, hanglejtéssel, húsvér fasz-to-fasz (és pina) nem faajulhatnak el annyira a viták.

Igazából nekem vaan egy elképzelésem , miszerint a Fehér Ember, az europidok mérhetetlenül nagy bűnöket követtek el Afrikában. Jó sokat garátzdálkodtak a vallási téríítők, de még aljasabbak a "hitetlen" korszeráűmodernek, az ipari pollúció. Van egy ehhez fűződő, szontén véleményem, miszerint senkinek nincsen ahhoz joga, hogy magát fejlettembernek nyilvánítván leereszkedjen un "fejletlen" emberek közé és elkezdjen ott pusztakézzel belebabrálni az Evolúció-ba, elkezdje piszkálni az Időkereket és gyorsítani, egy nemzedékre akkora "fejlődés"-t erőszakoljon, ami pl csak lelkileg is sok lenne hét nemzedéknek is.

Én a különböző vélekedéseimmel kapcsolatban nem valami úristenyy-nek képzelem magam.
Amidőn valamely idiómámat vitára bocsátom, sokszor óhajtom: Jöjjön már valaki és tanítson. Cáfoljon már meg, de tudományosan.

Egész életembeen hülye voltam, ebben szocializálódtam. Eleve óvodásként Hemüge, tök hülyegyerek-nek néztem ki. Sokmindenben fehér csirke voltam a sima vörös csirkék között. Aztán ez folytatódott azzal, hogy én már néma-értőn és könyveket olvastam, amikor a tanítónéni nekem először az osztályban elengedte a kötelező szótagolást és folyékonyan olvashattam. A tanítónénimk suksükölt és a helysírásról is sajátos véleményei voltak, és amikor én szépülésben jelentkeztem , felszólított "Mitakarsz má megin!" és szépen elmondtam, hogy mit olvastam a Mindent tudni akalyok!" -sorozatban, akkor legszivesebben agyonvágott volna a piszkavassal.

Tehát próbáld megérteni az alapattitüdömet.

Simán előfordulhat, hogy megsértek valakit. A korszerű ember ugyanis sértésnek tekinti azt, amit én pedig nem tekintek sértésnek.

Te most a vitánk során úgy képzelted, hogyy jól kiosztottál engemet és most megkaaptam tőled, ami jár nekem.

Én nem érzem ezt. Én hiányolom, nem kaptam meg tőled e vitában, ami pedig, úgy érzem, nekem járna.

Kissé nevetséges a felállás: Én érveket sorolok, tényeket, okoskodok itt, mint egy okoskatörp.

Te olyaanokat írsz rólaam, hogy mimózaa vaagyok és megsértődöm. Én azon vagyok megsértődve, hogy karakter tengereket irkálok össze a vitánkbaan és te erree mikkel fizetsz ki, mint pl hogy én mimózaként megsértődöm, ami nem igaz. És hogy személyeskedem.

Ami tény: A vitánkban már elég korán elkezdett téged egyáltalán nem érdekelni a lényeg, amit írtam, hanem megpróbáltál meghibázni. Hibát taalálni a mondókámban és azáltal megfogni és legyűrni, hogy nesze, tessék.

Nézzük:
Én kritikávaal illettem Vonnegut nagycsalád tézisét. Azt mondtam, hogy ebből maga a Homo Sapiens hányzik. Az Ember hiányzik. Pl Ruanda története mutatta meg, hogy aaz egyik nagycsalád hogyan tud a másikkal bánni.
Erre te cáfolatnak szántál egy vélekedésedet, miszerint a törzsi magyarok is nagy család voltak (és itt egy kis történelmi tablót adsz) Ebben a szándékod szerinti cáfolatban azonban nem cáfoltál

Frick László Intézet 2017.02.07. 07:31:45

@Dinamuki: Az, hogy a "NYugati kulturának vannak értékei, amik igenis megőrizendők" -szintén nem cáfolata az állításomnak. Állításom szerint pl Hitler és a bandája a nem-Homo Sapiens-ek a vérengző majmok csúcskorszaka volt. Hitlerék alatt az emberi autópályaépítés legidőtállóbb műtárgyai épültek. Tökéletes akkumulátorokat készítettek, a műanyaggyártás, a műbenzin,. a szén hasznosításaa.. a rakétafejlesztés... Pont erre mutat Thomas Pynchon zseniális regénye, a Súlyszivárvány.

Az értékekkel meg vívmányokkal semmi baj nincsen. Johann Sebastian Bach a nyugati vilkág embere volt. Mozart a nyugat világ embere. Albert Schweizer a Nyugati Világ embere... ésígytovább.

Azt hiszem, nagy bajba kerülnél egy Sorompóbaan velem, ha a viadal tárgya a Nyugati Világ Értékei-nek a felsorolása lenne. Ez az a sáv, amit látni akarunk "mi, Aéjraópaiak" Amikre büszkék vagyunk.

Ha pl te cáfolandó engem a magyarok törzssi viszonyaira mutattál: A magyaarok humánusabb törzs voltak, nyitott társadalom volt a magyar törzsek szövetsége pl a mai fejlettnyugati törzsekéhez képest is. Integritív volt a magyar és befogadó. Ide a Kárpát-medencébe nem migránsokként érkeztek, egy komplet nomád vándortársadalom volt, önfentartó, struktúrákkal, működő gazdasággal... na jó, a tulajdonviszonyokban kissé turkusan,ázsianomád módon viselkedtek :D

De a Nyugati Viulág Mai Értékei szerint a magyarok 880-ban igen fejlettek voltak, ma is korszerűnek számító nézetekkel. A helybenlakos szlávoktól történelmi léptékben másodpercek alatt eltanulták a letelepedő-röghözkötött földművelést [-> szlovák eredetű szavaink] Asszimiláns és befogadó nép volt a magyar. És a nacionalizmust... hogy is mondjam szépen: A Véremngző Majmoktól, a fejlettnyugati társadaalmaktól tanulta el... másolkta Párizsra vigyázó güllyedteg szemekkel.

És pl a Nyugatról másolt nyelvújításs használhatatlan volt és a magyar a Csokonai-Petőfi Sándor-Jókai Mór és Arany János féle nyelvet beszéli, nem a Kazinczy-ék féle "fejlettnyugatosított"-at.

Nem azért írtam ezt, mert azt hinném, hogy téged azon kívül, hogy találsz-e olyaan hibámat, amit a pofámba visszavágva legyőzhetsz... érdekelne téged a mondókám.

Rövidrezárva: Az Itáliai Röneszansz sajnos nem menti föl a dél-afrikai holland és német gyarmatosíítókat.

Az, hogy a fejlett európai háromféle gyógyszerrel kiváltotta az afrikai füvesasszonyok 3571-féle gyógynövény és természeteskészítményét, nem mentség sem az apartheidre, sem arra, hogy európaiak által behurcolt betegségek viszont százmilliószám vittek embereket és svájci fejlettgyógyszergyárak élőemberkisérletei meg százezreket.

Az egyik legősibb szövegben itt arról olvashatsz, hogy "A patkány a legjobb apa és anya" /Brehm megállapítása/

Frick László Intézet 2017.02.07. 07:34:50

@Betonmandala: Amit említesz, a project jéghegycsúscsa szerű látványoss, belátható részének néhány szilánkja.

Pl maga a Wikileaks is a project része.
Aki nem érti ezt, azt sem érti, hogyan lehet tűzzel tüzet oltani.

Pedig a politikaikommunikációban ez igen bevett gyakorlat.

De a mogyoró hangos csörgetése itt-és-itt és miközben a mogyorócsörgésre figyel ITT mindenki , amott szépencsöndben a diót tonnaszám hordják.

Betonmandala 2017.02.07. 08:22:18

@Frick László Intézet: amit említesz, az a technika. Én a kikről beszélek. Akik nem a picsoid fehér ember im allgemeinen, hanem egy igen-igen kisszámú elit, akiknek a származása/identitása nagyon pontosan körülhatárolható. Ezeknek az embereknek az érdekei/gondolkodása/tettei és ebből származó bűnökért nem a fehér ember a a felelős, noha vele fogják megfizetettetni.

Frick László Intézet 2017.02.07. 08:32:54

@Dinamuki: Nagyjából azidőben, midőn a mai Észak-India egy országában fél-ősközösségben, afféle svájci típusú nemesiköztársaságban, téglákból épült emeletesházakban vízöblítéses favájuba kakáltak az emberek, ami kaka városi csatornaredszerben került ki a városból [komposztnak...]
aidőben küsded kreolbőrű és mongolvágású mandolaszemű 140-150 cm magas emberek éltek a mai BezzegSvájc völgyeiben alig fejlettebb ruházatban vadásztak, mint Oetzi-ék. A legeslegfejlettebb nyugatikultúra asszonyai pedig pinát és sülthúst megtagadtak addig a szarcsimbókseggű embereiknek, amííg a szomszéd hordától el nem hozzák mind Az átlátszó Sárga Köveiket (a borostyánkészletet)

Hippókratész üknagyanyját se rángatta ki szépanyjából a bába akkoron, amikor már Észak-Indiában az orvosok között külön gyermekszakorvosok szakosodtak.

A mai Nagy-Britannia területén ezidőben a sachs-ok még a duetsch-ök fasoraiban sem mészároltak, viszont a nagyjából csupasz, ám tetőtől talpig szépen tetovált ó-ó-ókelták az ellenség lkevágott fejeit rúgdalván osztották föl az ellenség vadász- és legelőterületeit [-> headball, a football őse]

Többször idéztem itt egyik kedvees főbb könyvemet, bíró Lajos pápuaföldi útileveleit. Nos, ugye a fejlettember, aki az azégalatt megszáradni képtelen textiulruházatban gombásította meg rothasztotta elevenen a testét, fejletlen ősembereknek nézte le a helyi őslakosságot. Az őslakosoknak a fejlettek elkezdték magyarázni, hogy most ők fejletlen paráznák, mert mezítelenek. A pápua értetlenül nézett: Hogy a gondosan lopótökszárvégbe rejtvén óvott faszába is lehetne ő parázna, amikor az ő fasza csak akkor áll föl, ha ő akarja, a fejlettembereknek meg szíreszóra, néha, ha pápua csöcsöt látnak, azt se tudják, hová igazítsák. Ő viszont akaratlagosan szabájozza a fasza állását, ha akarja, áll, de akkor osztán áll és áll és akkor is áll, amikor a fejlettemberé már petyhüdten pihen.

Másrészt a fejletlen pápua nem értette: A fehér ember hetében egyszer, ha teljesmosdott, míg a pápua minden nap tetőtől talipg lemosdott, azaz lemosta magáról az agyagréteget, amivel a testét óvta, majd tisztálkodás után szépen visszakente.

A pápuák a miszzionáriusok által kiosztott ruhákat fürdésre használták. Eltanulták ugyanis a Fejlett Emberektől a tengeri fürdőzést, azonban lévén igen szemérmesek, ezért az európaiak fejlettruháit fölvéve ereszkedtek a vízbe fürdeni. Igen lenézték az európait, amiért pucéran fürdőztek.

Ők ugyanis nem tekintették magukat egyébként pucérnak, hiszenatestükre mázolt agyagréteg nélkül soha nem mutatkoztak (plusz az asszonyoknak fűszoknya)

Legérdekesebb a Hollandiában református tiszteletes-tanítóképzőt végzett pápua esete. Cipőbe törte a lábát, európai ruhát hordott. Amikor aztán visszaküldték haza, pár nap alatt vissza-átállt az agyagmázolásra arra hivatkozván, hogy a fejletteurópai ruha nagyon egészségtelen. Ráadásul a hegyi ösvényeken a falvak között textilben közlekedni lehetetlen is. Az agyagréteg viszont óvott a karistolásoktól és a rovarcsípoésektől.

Most viszont a pápuák műszálas kínai sportruházatban rothaszhatják a csipszen és kólán hízlat testüket hűdefejletten. Ahhoz, hogy a fogazatuk is fejletteuropeér módon rohadós legyen, 3-4 nemzedék kell)

Betonmandala 2017.02.07. 10:13:57

@Frick László Intézet: Gondolom, ennek a 99.5%-át Dinamukinak szántad.
Érdekes ez a sértődés kérdése. Messze én vagyok itt a legkevésbé művelt és tanult az ilyen történelmi-politikai-antropológiai kérdésekhez (is). Soha, egyetlen előző inkarnációmban nem éreztem úgy, hogy engem te megsértettél volna - és nem éreztem sértő szándékot azokban a szövegekben sem, amiken más júzerek teljesen kiborultak.

Talán ezt sértőnek és arrognásnak érezheti mondjuk Dinamuki:
"Azt hiszem, nagy bajba kerülnél egy Sorompóbaan velem, ha a viadal tárgya a Nyugati Világ Értékei-nek a felsorolása lenne. "

Én meg nem érezném sértőnek,arrogánsnak talán igen, mert erőt fitogtat és csatára hív.

Persze nekem könnyű, csupa olyan ember vett világ életemben körül, akik arrogánsak voltak és könnyen megsértődtek mások arra, amit mondtak és legfőképp ahogy mondták.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.07. 10:22:39

@Betonmandala: igen, például ezt, vagy azt, hogy te (xy kommentelő) csak kettőig tudsz számolni, faék egyszerű vagy, beszopod xy propagandáját stb. ő meg legalábbis ötig (holott látszik rajta, hogy néha nem is nagyon fogja, hogy mit akarsz mondani, vagy ha egy érvre nem talál rajta "fogást", akkor nem reagál rá, és persze ezt ő veti más szemére).

Meg hogy én állítólag csak azért olvasom a blogját, hogy kötözködjek. Most erre mit mondjak? Ha nem találnám érdekesnek, nem olvasnám, másrészt nekem is van véleményem, amit néha leírok.

@Frick László Intézet: "Ha pl te cáfolandó engem a magyarok törzssi viszonyaira mutattál"
ezt pl. egyáltalán nem "cáfolandó" írtam, hanem "kiegészítendő", szerinted mi a lópikulát akartam volna vele cáfolni?

Frick László Intézet 2017.02.07. 10:47:59

@Dinamuki: Hát, nem mondom, hogy egy adok-kapok -ká elfajult "vitá"-ban nem eshetek én is túlságokba. Ugye, a szerited kiegészítés-nek szánt szöveged ezzel a felütéssel kezdődik:
erről is beszéltünk már korábban is, nyilván elfelejtetted, de azért leírom még egyszer: nagyon régen, még a hátranyilazós korszakban a magyar is ilyen nagy család volt.

Aztán: Ilyet egyáltalán nem írtam, hogy azért olvasnád a blogomat, hogy belém köss.
Ezzel szemben azt állítottam, hogy az lett a bajom, amire pedig intett korai blogbarátom. A politika.

Ugye, én politika BUZI vagyok. Remélem, a buzulás magyarázatára nem kel pazarolnom a karaktert.
A politika buzi pl olyan, mint a focibuzi.

Nagyhátrányoss és Kúntekeress községek foootball club-jai játszanak egymással, akkor ugye erre egy fociBUZI kimegy és football mérkőzést szeretne látnmi.
Ezzel szemben Nagyhátrányosss szurkolóserege szerint Kúntekeres köcsőgg cigányok, görbelábúak, a kurva anyjukat és így tovább.

Namost... ez... engem, mint focibolondot, különösebben nem érdekel én BUZULNI szeretnék, azaz élvezem a focit.

Átvetítve ezt a mai poltikai helyzetre... Ugye én mindenkinek a politikai hasfájásait átérzem megértem. Éltem én még igazi nagy politikai elnyomás alatt is, amikor profi agitációs propaganda folyt. És tényleg életre-halálra ment a politikai állásfoglalás.

Mint említettem, nekem olyan történelem tanárom volt, aki a II. vh történetének közismert részét, miszerint szeptember elsején a náci agresszió, az ismeretlen rtésszel folytatta, miszerint a Molotov-Ribbentrop paktum értelmében szeptember 2-án a szovjetek betörtek Lengyelországra...

Történelem BUZI is vagyok.

Én.. bocsáss meg... a politikába belehani képtelen vagyok, mint politikailag jólképzett.

Kb olyan, mintha abba kéne belehalnom, hogy Télapó Rudolf nevű szarvasánaak a lába megbotlott és fáj neki, mert amúgy is a havas puszta jeges kérge fölsebezte neki. Jól van, bibis, szegény, sajnálom.

Ugye, más a buzikat eszmeileg támogatni, kiállni a buzik jogaiért satöbbi és az is teljesen más, hogy az ember szarás után nekiáll a végbelét meg a vastagbelét puceválni, aztán a hűtő előtt ácsorog,m mert most lesz-e kúráss is holnak éss akkor nem ehetek mákos beiglit. Ezek a buziságnak olyan titkai, amik aktivistáknak nem jutnak eszébe.

Ugye én, mint politika BUZI teljesen másképpen tekintem Botka László fellépését,, nekem az jön le Botka fellépéséből, hogy BASZIK miniszterelnök jelölt lenni, ESZE ÁGÁBA nem áll miniszterelnök jelölt lenni, neki nagyon megfegfelel a szegedi pógármesterség. Ez a TÖRTÉNELMI tény, a többi politikaa és nagyon sok politikai kommunikáció, ami még ráadásul a politika elhazudozása.

Ugye... vannak a történelem iránt érdeklődő jóemberek. Pl az én barátnőm, a Grófnő. Jó tanuló jókislány volt. Ha beülök vele egy időbuszbaa, akkor ő elkezd engem agitálni, hogy gyerüönk a Horthy korszakba és gázoljuk agyon azt a kurva lovastengerészt az anyjába.

Én azonban BUZI vagyok. Köcsög. Nekem nem annyyi, hogy azt a balfaszt agyongázoljuk és kész. Én, mint BUZI látom, hogy akkor ez Anschluß és akkor mint BUZI (gőcsőgg) elkezdek rettegni, hogy a kurzíív életbe, még Blitzkrieg sincsen szabadok a vasutaak és van kjapacitáss zsidót vonatoztatni. És akkor kivonatoztatják itt nekem Szerb Antaltól kezdve Dr Radnóczi középiskolai tanárig, Vas Istvántól hagynesoroljam már, ebből az ablakból csak 1600 karakter van hátra és még csak 1939-et írunk... Nincsen ugyanis kormányképes erő, viszont a Harmadikutasok meg hiába okosak, nem választják meg őket.

Iszonyúő nehéz a politikabuzi életee. Nekem nem fáj a hasam, nem a hasfájásom határozza meg a világnézetemet. Én nem szarok be Trumpo-tól. Mint BUZI ugyanis tisztában vagyok vele, hogy Trump csak egy dolog és szerinteem félrevezetett ártatlaan és buta ember, aki minden nap Trump-baa hal bele. Én mint buzi LÁTOM azt, amit a nembuzik nem látnak: Mennyit ér az "elnöki hatalom"... nem a Kennedyek korát éljük.

Hazai politikában mint BUZI-naak nekóem a nagy bajom az, hogy a barátaim hasinkója fáj... viszont a Jók és Igazak BASZNAK elállítani az én barátaimnak a hasa fájását. Az én barátaim NEMBUZIK a politika iránt. Annyiban érdekli őket, hogy fáj a hasuk és a fájós has, mint világnézet, ugye.

Te muki deellenben, pedig ember vagy. Azaz azzal nyomatékosítod a hasfájásodat, hogy pedig te, ám mégispedig, csakhogy.

A barátaimnak... amikor megpróbálok itt arra apellálni, hogy ők is öregek, mint én, szinte egyívásúaak vagyonk, nekik is volt szerencséjük politikai alapkiképzést kapni... megélték azt a kort... Hanni néni még katona is volt. Már eleve, aki a Kádár-korszakban katonaa volt, az a társadalom zanzájában volt szerencsés elbaszni az életéből másfél évet. Tehát ugye az ember .. az emberben legyen már tartás, ha kortanú volt. Én még láttam embert, aki látta Lenint -ha értesz.

Legyen már nekem szabad... engedhessek már meg magamnak annyit, hogy ha BUZI vagyok... akkor ne kelljen már nekem nejlonbuzik nyálas álbuzi dumáit benyalnom.

Frick László Intézet 2017.02.07. 11:05:47

@Dinamuki: Én csak... mint régi blogbarátom, kérlek szépen... próbálj engem megérteni. Természetesen az orbáni agitáció, a propagandaa.. vagyis a politikai kommunikációjuk azt érdemli, hogy az ember szüntelenül a faszkorbácsával üsseverje. Legyen mondjuk akkora a fizikaipiacon ez az orbáni agitáció, mint egy focipálya és egy faszkorbács nem szélesebb, mint egyy frankfurtivirsli, akkor is annyit verik az orbáni agitációt, hogy már fasz faszba van, és faszkorbács faszkorbácsot ver.
Én csak annyit mondok, hogy ennek sok értelme nincsen és attól nem fog múlnia Hanni néni vagy a grófnő hasfájása, hogy én... odafurakodok a sok faszkorbácshoz és a debreceni kóbásszal egy jó nagyot odacsapok. a mire, lehet, hogy szegény Botos Tamás faszkorbácsa takarja be , amit ütnék.

Én, mint politikaBUZI nem látom megoldásnak azt, hogy minden nap én írjam a 4445-ik bejegyzést arról, hogy detolvajokmár, hú a cigánby rohatkuzrvannyát, pedig ésn is rájukszavaztam, csaka mélyszegénységet hóóóógyfokozzák mán, és a zegésségügy összeshibéja is az ő saruk ésígytovább.

Mindenki ezt írja. És senki sem azt, hogy a legtöbb kórházba a szokásos pakk és a saját gyógyszerek mellé a legfontosabb papírban 500 Ft-osokat beszerezeni.

Attól már nem fog jobban összeomlani az orbán rendszer, hogy én is elkezdem csépelni a faszkorbácsommal. Nekem, mint BUZI-nak, úgy tűnik, hogy hiába a mindennnapi összeigaazított egységes faszkorbácsolás, attól még nem lesz ME jelöltje a Jók és Igazaknak.

A kurva anyját Lázár Jánosnak, igen -de ne bassza már meg a jósiten, hogy nekem, mint BUZI-nak olyat kelljen beszopnom, hogy Juhász Péter, az orbánváltó erő.

Mert összesen ennyi a fő baj velem. Akkora már a hasfájás.. akkorák a dózisok... hogy amit én írok, az nem éri föl az ingerküszöböt.

Egyébként az igazibuziknál is azt figyeltem meg, hogy jó sok igazán szexuálbuzival annyi a baj, hogy nem verik magukat. Élnek, mint más és egyébként buzik, de semmi különös. És mert ilyenek, ezért már nemjó buzik.

Ha visszatekintek a közelmúlt történetére, rögtön ott van Dr Antall és a balfaszkormánya. A Magyar Történelem talán legkevésbé tolvaj kormánya. Hiszen Rákosiéknak is elsődolga volt zsidóvillát meg autókat rekvirálni és Panhard-okban meg Hudson-ökben pojácáskodni.
Naés annakidején egy valamirevaló embernek BELE KELLETT HALNIA a hóttifaszista restarzjácijaó rémébe. Már 1993. végére bohózat lett az egészből: Dr Boros Hóbagoly Péterbe kellett belahlni, mint hóttifaszizmus rémébe.

Torgyánba is bele keleltt halni.
Csurkába is.

Most kibe haljak bele. Van még talán 20-25 évem hátra.. Ha Dr Boross-ba meg Torgyánba nem haltam bele, akkor ... most haljak már bele valakibe?
A náci restaarujáció réme nemrég a Magyar Gárda meg Vona volt. A Magyar Gárda kódja itt Madárfeejű Lajóss-ok voltak. 4444-en kurvanyázták a nácikat
én nem egy 4445-ik kurvanyád!-at mondtam
hanem azt, hogy nem kéne letérgyelni és alulról fölfelé fotózva a Madárfejű Lajóss-okat "hősnek" ábrázolva még több Madárfejűt lelkesíteni a közéjükállásra.

Namost attól, hogy én pampogtam, attól még a jógyerekújságíró letérgyelt a gárda elé.
És nem felülről, a Szépművészeti tetejéről fotózta, pedig onnan volt az IGAZI
a nekem, a BUZI-nak való HÓTTREÁL felvétel.

NBekem, mint BUZI-nak az volt a véleményem: Náci szervezet? -három nap alatt a PICSÁBA KŰŰŰŰDENI.

Kérdésem: Jókormány, jógyerekek küldtek-e valaha is picsába gyorseljárássaal nácikat ebben az országban az elmúlt 25 évben?

Betonmandala 2017.02.07. 12:47:41

@Frick László Intézet: "Kérdésem: Jókormány, jógyerekek küldtek-e valaha is picsába gyorseljárássaal nácikat ebben az országban az elmúlt 25 évben?"

Hadd válaszoljak: az SZDSZ kérésére nem tiltották be a Vér és Becsület megemlékezéseit, mert szerintük az jogaikban korlátozta volna szegénykéket. És ez a sztori 2003-as.

Frick László Intézet 2017.02.07. 13:50:00

@Betonmandala: Nekem is van ilyern faszagánytos a gyűjteményemben. Áll a Retek Klub riportere a Csürhülés évfordulóján 22óra tájban kámpicsorodva: most már nem fog történni semmi. Stúdió: jaj, annyira várták, hogy legyen csürhülés mmmá'. Vágókép: vérésbecsületesek masérozása augusztusi alkonyatban.

Betonmandala 2017.02.07. 14:11:57

@Frick László Intézet: Finom.
Az én 2003-as sztorimhoz kis kiegészítő: Ezt a Szekeres Imre mondta szomorkás, síró hangon, annak kapcsán, hogy az MSZP úgy, de úgy betiltaná ezeket, hogy nagyon, de hát a kolaíciós partner...
Ejj, a régi szép idők.

Frick László Intézet 2017.02.07. 15:39:41

@Betonmandala: Szerintem ezt Szekeres Imre így is gondolta.
1989. után egyetlen egy profi politikai konglomerátum létezett, az MSZP. Annyi -egymást egyébként pl útáló-frakcióból álltak, úgy gondolták, az ellenzékük megsemmisülése után majd a frakciók kiadnak egy teljes parlamenti politikaipalettát.

A kulcs az Takony (Orbán legkorábbi neve) Cigány (a másik korai neve) és a bandája gyűlölete volt.

Igazából Dr Antall balfasz és politikai buta amatőr kormányyozgatása bőszítette föl a Jók és Igazakat.

Politikusok jüönnek mennek... de pl Mester Ákos marad.

Dr Csúcs, a "Csurka-náci" azzal bőszítette magára a Jók és Igazakat, hogy nem engedte őket maszekolni az állami rádiónál és tévénél.

Előveszem két kezem és elkezdem számlálni a morálisan normális Jók és Igazak-at. Az Élet és Irodalom szerkesztősége, ők magánvagyonukból céget gründoltak és egyenként Bt-k ként számlaképesen kreatívkönyvelvén vállalkoztak. Valamint Szegvári Katalin és Érdi Sándor mondták azt a Dr Csúcs -féle szigorításra, hogy "Akkor jól van, ezentúl nem tudunk a rádió/TV garázsból [Szállás utca] autót kiigényelni, hanem a kft-nknek kell egyet tartania." A többiek megveszekedett és olthatatlan gyűlölködéssel és uszítással reagáltak, életüket föltéve arra, hogy a "jobboldal megrohaggyon a kurva annyába, abba".

Már 9 éve tudjuk, ki volt Kaya Ibrahim -Juszt László, hogy az őt froclizó szakmai krémet idegesítse, előkotorta Kaya Ibrahimot és bevitte a TV-be. Ismétlem: 9 éve ennek.

Visszatérve Szekeres-re: Az MSZP bizonyos frakcióiban nem csak cigányoztak, de pl az SZDSZ-t zsidózták is. Nagyon útálták a liberálisokat -ugye 1989-93 körül még a FIDESZ volt a másik liberális párt. Gyönyörű kis koala volt ez az SZDSZ-szel. 1994 után az SZDSZ-nek vége lett, amikor ezt Szekeres nyilatkozta, az akkori "SZDSZ"-t már idézőjelbe szoktam venni, úgy írom.

A Dr Medgyesy botrány (amit Gyurcsány Jó Pasi Miniszterelnök Projekt besülésének nevezett...) a Kulvcsár-botrány-ra elhazudott eset hozta föl Gyurcsányt. Ekkor már az MSZP-ben "pragmatice" támogatták a fasisztoid-neonáci kezdemények meghagyását. Mit meghagyását... támogatását. Úgy gondolták, hogy politikai kommunikációs úton a nácikat összemossák a FIDESZ-szel és annyi. Ezért vigyáztak minden náci kezdeményre és ezért szorztak föl szimpla kis félfaisztákat neonácikká.

Ebben a blogban egészen korán, 2008-2009-körülről leghet olvasni arról, hogy bizony a nácii és fasiszta az kettő. (Gondolj a magyar fasiszták náci és németellenességére. ) Mussolini egy übiüád rémbohózat volt és ha valaki kibirta röhögés nélkül hazáig és otthon a párnába tudta fojtani a röhögését, akkor megúszta. A nácikat gí megúszni, ennyire könnyen lehetetlen volt. Gondolj a fasiszta tankra, az autólemezből eszkábált FIAT -tankokra és a náci Tigrisekre -hát... ezek is jól szemléltetik a különbséget.

Az MSZP-ben ÉSZ-szel, mint politikai profik, fel tudták fogni, hogy öngyilkos és nem-profi a politikájuk és hosszútávon annyi lesz nekik. De hát Zseniális Ferike mindig ostorozta őket kishitűségükért és mindig holnapra igérte nekik A Cigány picsába köldését.
Ezzel szopták meg: Ugyanis Ferike valójában egyáltalán nem érdekelt Orbán eltüntetésében. Orbán létszükséglet GYurcsánynak -hiszen most is! Már alig van, aki ne tudná, hogy az MSZP-t Gyurcsány kúreta szét és még mindig hitegetik magukat, hogy Ferike nélkül nincsen Cigány picsábakűdése. Mindenki Gyurcsány kiterjedésnélküliségén rugózik, hogy Gyurcsány nincs is és a múlt és a fasorba se már. Engem mindennek lehordtak blogbarátaim, mert benyalták az index avasát erről.

Ferencnek sok célja nincsen, nem kell neki még 0,5 % kiterjedés sem, ha meg tudja adni a hangnemet. Márpedig most Gyurcsány adja meg a hangnemet és senki nem veszi észre, hogy az ellenzéki összefogásnak Gyurcsányon kívül más akadálya nincsen és azt se látják be, hogy Gyurcsány érdeke Orbán maradássa.

Egyébként lehet, hogy ezt már mutattam neked. Dr Vágó magának tulajdonítja az egyébként valószínűleg A Tanár úrtól (Vitányitól) származó bölc seséget, miszerint 4 év fasiszta kormányzás kell most (a 2000-es években) a magyarnak ahhoz, hogy leszokjon a fasizmusról.
Önmagában ez a Vitányi tanítás bizonyítja, hogyy a félfasiszta és nejlonnáci kezdemények óvása érdeke a Jók és Igazak-nak. Kezükkel óvják, hogy a szájukkal támadhasssák.
Ez a politika lényege és ez az, amit az emberek nem akarnak látni.

Az MSZP katasztrófája a 2006-os győzelem utáni napjaiban kezdődött. A Vidéki Téeszelnökök nyerték meg az MSZP-nek a választást, miközben a sajtómunkjások, a véleményformálók valamint GYurcsányék és az SZDSZ magukat ünnepelték. Az MSZP magja kurvára ideges volt a gazdasági adatok meghamisításáért és Gyurcsány kötelességetett mórként el akarták hajtani. Erre Ferike előadta a Mór megtette a kötelességét de nem megy és ha ő egyszer kinyitja a száját! A mórt, ha egyszer elkezdene beszélni!"

Frick László Intézet 2017.02.07. 15:46:53

@Betonmandala: Azaz a pragmatice mellett számítás is van. Puch utolsó nagy tolvaj pénztárnok őrjöng Gyurcsány ellen, de azért csak úgy módjával, sajtóvisszhang nélkül.
Azaz sokan félnek is attól, hogy a sarokbaszorított Gyurcsány, ha más nincs, elkezd beszélni, pl arról, hogy hová lettek a beruházásokból szedett 40%-kok svájcifrankban. Utalgatni utalgatott már ilyesmikre. "Kifelé" nem annyira ütős ez, viszont az MSZP-seket kussoltatja.

Én nem igazán a politikát hibáztatom a "rencervátás" elcseszésében. A politika a hazugság művészete. A politikai kommunikáció pedig e hazudozásról való hazudozás.

A baj akkor nagy, ha a sajtómunkásság semmi mást nem csinál, mint még tódítja is a politikai kommunikációt. A rendszerváltást a vezető értelmiségünk magának tudta be és egyszerűen képtelenek voltak a politikacsinálásról leszokni. Tudvántudva hazudtak azzal, hogy "Megnyerjük a következő választás, de onnastól osztán olyan őszinték leszünk, miunt a jég verése" Minden évben ez ment, folyamatosan. Utoljára 2011-ben-2012-ben.. kitartott 2014-ig.

Most újabb korszak kezdődött. Van egy picsa internetes "újságíró réteg" akiknek a politika egy lehetőség, pl az időjártás egy másik lehetőség, Palvin Barbi vagy Sarka Kata meg emgint egy lehetőség. A címlap-picsa "újságíró" már nem politikai szolgálatból trumpozik... érdekli is... összesen annyit lát, hogy ír valami uszítót Trumpról és nő a kattintásszám.
Különböző célOKok egymást erősítik önkéntelenül. Vectorális-an meg a káosz fokozódik csak.

Betonmandala 2017.02.07. 16:02:03

@Frick László Intézet: Én nagyrészt alulnézetben látom a világot. És az van, hogy a lakótelepi büdösproli simán látja, hogy a baloldal a 2018-as választásokat is el akarja simlizni. A jobbiktól sincsen elájulva.
A fővárosi szavazatok még úgy-ahogy csordolgálni fognak, de az alvárosok népe ehhez már nem fog voksot adni.
Ha azt gondolták, nyugdíjig elég ennyi, akkor érheti még őket meglepetés.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.07. 20:27:39

@Frick László Intézet: nem kell belehalni semmibe, csak az is van, hogy most lett volna egy aránylag nyugodt történelmi korszak, amiben kivételesen nem szállítanak senkit gulágra/koncentrációs táborba, nem kell attól félni, hogy keletről vagy nyugatról lerohannak stb., tehát lett volna 20 évünk arra, hogy elkezdjen az ország nyugiban magához térni a kommunista gányolás, ill. még előtte a Horthysta gányolás után. Nem ez történt, sajnos. Te olyanokat írsz, hogy a pestikoldusok igazából élhetetlen vidékiek, akik ahelyett hogy otthon gondoznák a kiskertet és tyúkot ill. kecskét nevelnének, mástól akarnak könnyen lejmolni (tudom, sose írtál ilyet, bocs, hogy nem szó szerint idézlek). Szerintem viszont sokan közülük inkább olyan egzisztenciák, akiket a rendszerváltáskor elfelejtettek értesíteni arról, hogy itt könyörtelen farkastörvények lesznek, és különben is le vannak szarva, a nemes arcélükkel együtt, ahogy a rapper Funktasztikus mondja. Ez a dühítő, és emellé téve Mészáros, Rogán, ésatöbbi. Most persze nyugaton pl. Fillon bohóckodását nézve: ő se különb, hazudik, csal, lop, és a végén ő háborodik fel, csak ott tényleg az van, hogy az országában a többség nem él teljes létbizonytalanságban, és ő konkrétan nem lop el mindent ami mozdítható.
A politikus szerinted alapból hazudik, muszáj neki. Mutasd meg, hogy pl. Kövér professzor mikor és mit hazudott utoljára. Hogy nála nincs tényleges hatalom? Azért mégis a Fidesz vezérkarban van, számít a szava valamennyire.

Betonmandala 2017.02.07. 22:30:21

@Dinamuki: Hány embert ismersz, aki haléktalan lett? Én többet is. A nyomornegyedből jövés előnye a sokrétű élettapasztalat. Ugyanaz a minta ismétlődik: brutális alkoholizmus, munkahely elvesztése, családi kapcsolatok szétzúzása, válás, koppon maradás. Semmi köze a kormányokhoz, vag csak nagyon áttételesen.

Frick László Intézet 2017.02.08. 07:43:27

@Dinamuki:
A politika a Zoon Politicon, a politikus Állat kormányzása.

Az emberek a legkevésbé az igazságot akarják.

Az igazság, mint a kiosztott kártya lapjainak értékei. Mindenki szorongat magának valami (saját, kis)igazságát, de majdnem mindig van valakinél nagyobb értékű lap. Önsajnálat és önámítás.

Az igazság gyakran öl. Pl alkoholista, amikor először ébred arra, hogy részeg ájulatában összeszarta magát. Ez a paraszt alkoholista öngyilkosságának gyakori oka. Az alkohol önhazugságra szorít. Önhazugságban él az alkoholista és az igazság pillanatában megsemmisül.

Egyszer a vállalkozásom titkai iránt érdeklődött egy ember. Nem vagyunk magyarok, ez egy ravasz turkus ember volt, aki úgy gondolta a cigányokkal jószívű mélyen hívő erkölcsileg feddhetetlen nagyszüleim miatt, hogy egyszerűen élhetetlen hülyék vagyunk. Én azt a taktikát választottam, hogy elővettem a szerződéseimet, a Kizárólagos Jogát a franchise-tulajdonosnak mindenre, az átutalási és bankpapírokat, kiterítettem neki, ahogy még egy apekkosnak se. És ez a sunyi turkus ember, igazi férfi... az igazság pillanatábaan sírva fakadt, mert ő már elképzelte, hogy tőlem elhappolva, rámigérve és kunyorálva elszerzi a frencsiz-t és havi 300000 tiszta bevétele lesz.

Tkp a gyereknevelésben is kényszerülhet az ember úgy nemigazat mondani, mint a politikus. Bizonyos szituációkban az ember, a nagytömegben az ősiu majmi hordalétre visszarévedvén, tehát észérvekkel nem is kormányozhtaó. A pánikról mindenki utólag azt panaszolja, úgy érezte, hogy kiesett a tudatából és valami elragadta. Ilyen szituációban nem állhatok neki humanizmusról papolni.

7-8 éve a csőd kapcsán voltak itt viták. A csőd közelében, számszakilag már benne a csődben még menthető a helyzet, ha az ember elhazudja. Kozirjev orosz miniszter példáját hoztam föl, akkoriban még lassúbb volt a kommunikáció és a világ tőzsdéin televízió adásban követték az orosz Dúma eseményeit és ez a hülye szépen, őszintén kijelentette, hogy az birodalom csődben van. Na, csődben is lett negyedóra alatt.

2010-ben a gummicsimmás büdösparaszt debreceni pógármester megismerkedett az adatokkal és első döbbenetében az igazság szaladt ki a száján. Ezek, a fideszbarmok is bevették ugyanis a babyface-t és jól megszopták, miszerint Bajnaiék azért nagyjából úgy számszakilag, ha egyébként áprilisra a költségvetés 83%-ának odalőve és állami területeket tökéletesen forrás nélkül hagyva, de azért mégis kezelhető csődközeli helyzetben adták át az országot, hát kiderült a csőd, ez a barom pedig sietett a saajtó elé és kislisszant a nagy képében berheő száján az igazság.

Mit csinál a kiccsibe, ugyanaazt, mint a naccsibe csak kicsibe. Egy kis településen is, pl az én falumban, a helyzet nagyjából leképezi az országét. Az előző pógármester és bandája közel egymilliárdot sikított és a mostani paraszt hülye pógármester meg már 20 millió sajátpénzét ölte a faluba, de azért az Istenatta Nép őt is úgy tóvajozza, mint az előzöt, miközben mindegyik azt gondolja, hogy ha ű paógárrmester lenne, este úgy menne mindig haza, mint a munkahelyéről is, csakhátugyi, a paógármester nem hegesztőpálcákat meg saválló csődarabokat és hollandereket, hanem a pízeket és kötegszám viszi haza.

A bótosok igazsága szerint a vevők bunkók, tudatlanok és lopnak meg elviselhetetlenek és büdösek. A vevők szerint a bótosok meglopják őket, lusták, úgy kell kikönyörögni az árut a raktárból, rakják már ki és a bót BŰZLIk a takarítatlanságtól. Mind a két félnek vannak igazságai. Nekem az a véleményem, akinek az összes felmenője mindkét ágon a szolgáltatókisiparban tevékenykedett, kisiparos vagy bótos volt vagy tőzsér paraszt, ügyeskedő, üzletelő, szóval az én igazságom szerint, akinek büdösek az emberk és nem szenvedheti a sok hülyét, akik kérdezget a bótban meg szaglássza az árut és firtatja a dátumát, szóval szerintem az ilyen ne dolgozzon boltban.

Hivatalnok koromban azt mondtaam az óvodai dadusnak: Nem kell! Ugyan már! Ha néki az a fő baja, hogy máskölykinek a szaros seggét kell törölgélnie, NE TEGYE, az ISTEN SZERELMÉRE!! Nehogy már! AZONNAL menjen az óvodából, ne szenvedjen itt más kölyke szaros segge törlésén.

Ne haragudj, de ne koptassam már a billentyűzetemet egy ilyen széjjelkúrt karakterű emberre, mint Kövér László, aki a Jók és Igazak és Gáncstalaan becsületlovaagok lábtörlője éss napi bojócca volt két évtizeden át. Nulla karakter, teljesen le van rombolva. Ember nem választaná meg még falusi képviselőnek se.

A hajléktalanságról nem akarom elismételni, amit írtam. Mutass nekem egy haajléktalant, aki nem III-IV. fázisú alkoholista (a mocsárjáró, vagyis akinek az akaraatlagos mozgatóidegrendszerét még a pia valahogy meghagyta nyomokban) . Esteleg vannak a hajléktalanok között álcáskodók, akik a zsebtolvajok hátországa.

Frick László Intézet 2017.02.08. 07:44:09

@Dinamuki: Nézd, Muki: egy pillanatraa meg nem állsz megfontolni, lehet-e igaz abban, amit írok. A cáfolhatóság mentén kutakodsz, hogyan lehetne megcáfolni, amit írok.
Kétségtelenül van abban igazság, amit írsz. Erről is elmondtam az igazat: A baloldal, a Németh-kormány választotta azt az egyébként fejlettnyugati pénzpolitikai (monetáris fegyelmi) döntést, miszerint óccsóbb a dógozót segélyen tartani, mint munkahelyet teremteni neki. 1988. óta lehet munkanélkülire vetetkezni. Ez egyszerűen az infláció elleni monetáris pénzügyfegyelmi módszertan egyik alappillére. Amit aztán szépen Dr Antallék nyakába varrtak és a társadalmunk nem is akarja az igazságot erről tudni. Neki a hazugság a jó, miszerint Dr Antallék (meg Torgyán) a hibásak.

Steinmann a grófnő 2017.02.08. 08:09:17

@Betonmandala: @Frick László Intézet: @Dinamuki: nem szeretnék most egy teljes tényfeltáró, évtizedekig visszamenő hozzászólást írni, én a belvárosban naponta járkáló fővárosi létem felöl közelítek ehhez
azt mondja már meg nekem valaki, hogy lehet, hogy elég csak Bécsig elmenni, de mondhatom akár Párizst, ha már szóba jöttek a franciák, az hogy lehet, hogy ott mégis el tudja érni a városvezetés, hogy nem a legfrekventáltabb aluljárókba költöznek be ezek az emberek, és nem kell naponta kerülgetni a bolhás-tetves pokróckupacokat, az alóluk folyó hugy és kannásbor lét...Ez viszont már erősen politikai probléma szerintem, hogy MOST lakik ott, és Bécsben, Párizsban ha vannak ilyen emberek, hol vannak? Nyilván van megfelelő melegedő, szállás, stb. Se nekik, se a városlakóknak nem jó ez a kényszerű közterület foglalás.

Betonmandala 2017.02.08. 09:28:25

@Steinmann a grófnő: Renddel és fegyelemmel. A rendőrök a migráns kirízis előtt rendőrbottal verték ki a hajléktalanokat Párizs frekventált helyeiről.

Tíz év alatt 50%-kal nőtt a számuk, a töredékének nem jut melegedő:

www.liberation.fr/societe/2013/07/02/le-nombre-de-sdf-a-augmente-de-50-depuis-2001_915267

Frick László Intézet 2017.02.08. 11:55:16

@Steinmann a grófnő: Politikai a probléma és a behasználtsága hasonlatos az iskola, a kórházügyéhez vagy a cigánykérdéshez. Érinthetelenek a hajléktalanok, alig várják a Jók és Igazak azt, hogy Tarlós azt csinálja, amivel te fejlettnyugati példákon bezzegelsz.

Én sokkal nagyobb gondot látok a Váci utcában és a turisták látogatta frekventált helyeken. Az egyik a zsebtolvajok, a másik a sima lehúzások, a szemét pincérek és geci taxisok. Az ember egy kis világlátás után hazajön: szörnyű. Budapest szégyen. Meséltem neked a spanyol munkanélküli család esetét, akik hosszúhétvégézni jöttek.

Bangkokban vagy Isztambulban lehet taxizni -Budapesten nem. Balkán? -Bulgáriában sokkal inkább van taxiskultúra, mint nálunk. Ilyen tahó gané, és ráadásul vezetni se tudó taxisok, mint Budapesten sehol nincsenek.
mert pl Milánóban sokkal vadabbak a hajléktalanok.. hajléktalanokkal van gond fejletthelyeken, a Világ Fővárosában New Yorkban is.

Egyszerűen egyy igazi jó kávét is csak nehézséggel iszol meg Budapesten, mert a magyar vállalkozó még mindig kávépancsolásos lehúzásból szeretne gazdag lenni.

25 éve, koraai pestezéseimben a taxisokat vagy követtem vagy kifigyeltem a megoldásaikat. Ma már a taxisok harmada kb akkora balfasz kontár autóvezető, mint egy könyvelőnő, aki kénytelenségből autózik telephelyek között. Pl a reptéri úton, a Gyorsforgalmin életveszélyes 50-nel való autózással feltartani a forgalmat. Nézem, ki az a mazsola: hát: délceg sárga taaxi.

Özönvíz: régente a taxisok értesíítették egymást. Mutogattak: ne menj be a Gyorsforgalmira mert fordulhatsz is vissza. Most lárva arccal néz ki a másik taxisra: hagy szopjon ő is.

A hajléktalanok segítésében súlyos problámaa amitr senki nem akar látni, hogy hajléktalan farkasa a hajléktalannak, olyan mértékben veszélyesek egymásra, hogy már csak ezért sem mer bemenni a szállóra. Itt agyalnak évek óta a segítők, mi lehet az ok: hát az, hogy retteg a másik hajléktalantól. A ruhát lehúzza egyik a másikról -10 fok alatt, pedig tudja hogy ki fog hülni és meghal.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.08. 12:03:26

@Betonmandala: oké, ismerősi körből szerencsére senki se lett hajléktalan ("csak" nyomorognak páran), de azt tudom, mennyire elveszi az önbecsülést a munkanélküliség, a megalázó munkafeltételek, a perspektíva hiánya. Onnét sztem sokaknak nincs messze az, hogy inni kezd, válik, aztán az utca.

Betonmandala 2017.02.08. 12:21:38

@Dinamuki: Én inkább azt láttam, hogy először inni kezd, aztán elveszti a munkahelyét, ezután a családját és válás után nincs hol aludni. Csak ekkor már olyannaira elvesztette önmagát, hogy nem is érdekli.

A lakást és munkahelyet visszautasító hajléktalan a videó végén el is kottyintja, hogy itt a fővárosban legalább meg lehet élni. Meg bizony, Párizsban meg még jobban - nekem már 1998-99 körl ajánlgatták, hogy Párizsban kodlusként többet össze lehet szedni, mint itt bármilyen munkával.

Tanulságos:
www.youtube.com/watch?v=oKZWfkEFuZA

Frick László Intézet 2017.02.08. 13:50:01

@Dinamuki: A munkanélküliség deprimál. Főleg a munkásosztály leszakadó rétegeinél. Neked még nem kellett kiállnod tartósmunkanélküliek elé munka ajánlattal -de énnekem igen. Azok a halálra rémült emberek, hogy most már nincs más hátra, el kell menni dolgozni.

Én egylevegőt szívtam ezekkel az emberekkel. Akik mikuláskor, asszonyok, önkényesen abbahagyták a munkát, nem mentek ki a munkásbuszhoz, mert készülni kell karácsonyra. Tudod , mit sütöttek? Benei kész műsüteményt vettek a bótba. Még rendet se raktak a lakásban.

Deprimál a munkanélküliség, de még hogy.
Egyszerűen lerázta a baloldal ezeket a rétegeket, akiket a szocializmusban kamufoglalkoztattak. Pártutasításba adták, hogy a faluban a lumpeneket össze kell szedni és a gyárban munkát adni nekik. Elővették a Weiss manfréd korabeli fűrészelő gépeket és szögvasat daraboltattak velük, amit az új géppel egy óra alatt meg lehetett csinálni, hat tróger ilyen ősgépekkel nyeszetelte.

Akkor jötttek a reformkommunisták, a Németh-kormány és meghozták a "liberális" monetáris pénzügypolitikai fegyelmi döntést és inkább segélyen tartották ezeket a tömegeket.

Tudok neked konkrét címet mondani, ülj be a terembe és nézd meg, miket ordibálnak a nyomorútt 24-32 éves HR-es kislányoknak... hőbörögnek, mindenbe belekötnek, csak nehogy dolgozni kelljen menni 180000 nettóért. Stábnak kéne fölvenni riportba, a Házon kívül kurva stábjának, annak!

Frick László Intézet 2017.02.08. 13:52:05

@Dinamuki: Félre ne érts: nem a proletárokat hibáztatom. A közvélekedés ezt Dr Antallék nyakába varrja, pedig a Németh-féle reforkormány cucca. Dr Antallék fél-tudatlan beképzelt, elméletisekedőkként önkéntelenül bűnbakságot vállaltak a jól kitervelt baloldali reformisták bűneiért. És már a bűnösök "Szakértői Kormány" címén páváskodhattak 1994-ben.

Frick László Intézet 2017.02.08. 14:00:38

@Dinamuki: Rémiszti a perspektíva. Fázik a perspektivától, szédül beléje. Mi az, hogy havifizetés? Minden cselt kieszeltek már, pl a munkaerőkölcsönző megelőlegezi a munkabért és hetente fizet. Az se jó, ráadásul ha pénteken fizetés, hétfőn még nem jön dolgozni. Ha 1000 Ft van a zsebében, 7000-ért sem, 10000 -ért sem kel föl dolgozni. Amit már mutattam: Egy szabadságon lévő kitántorgó ipari munkás fiatalember címerezésben 18000 Ft-ot keresett azzal a normával, amivel a "perspektívátlan" a perspektibvától rettegő 7000-8000-et. Számol és amikor elérte a szerinte eleget, megáll a sor közepén és kijön. Elnézi, hogy a többi szedje ki az ő sorát is, leül. Mert neki megvan a 7000, ennyi elég.
Te úgy számolsz, hogy ha ezt a két hetet dolgozza az egy évből, akkor biztos hajt, mert 10000 + 10000 = 20000.. ő nem így számol. Ő 7000-ig számol, de abból is hazafelé "bőrbe tesz" (megiszik-megeszik) amennyit bir, mert otthon elszedik úgyis tőle.

És ő is elszedi. Egy tető alatt 20-an élnek és van valami segély, ami 28000 Ft.. akkor nem kell föl 7000 -ért dolgozni, mert inkább megmarakodik az 1-2 ezerért, viszont nem kell dolgozni.

Pohár rázással, pár üóra guberálással Budapesten megvan a napi bevető. Persze nem álom ez, mert telített a piac és nagyon meg kell harcolni egy körzetért.

A Retek Klub székháza környékén sok a diófa, ott pl diószezonban százezreket lehet keresni. De megpucolni már nem pucolja meg, pedig úgy drágábban lehetne eladni. Olyan rosszulöltözött vagyok, majdnem megvert, amikor mögötte jártam, gyorsan előkaptam a kezem, hogy lássa a nőiesen finom ápoltkörmű ujjaimat, le ne szúrjon.

Betonmandala 2017.02.08. 14:47:50

@Frick László Intézet: 1998 körül még fel lehetett venni embereket , akik a pénteki fizetésnap osztás után hétfőn bejöttek dolgozni. Más napokon már akkor sem lehetett osztani. 2006-ben volt szerencsém újra gyárba állni, ott már a fizetésnap utáni hétfőt speciálsan kezelték.
Hogymost mi van, nem tudom, de vannak sejtéseim.

Frick László Intézet 2017.02.08. 15:38:36

@Betonmandala: A két kikezdhetetlen pillér a fészbúkos telefon használata és a dohányzás. Olyan nincsen, hogy ő kétóránként gyújtson rá és kizárólag kijelölthelyen, és hogy a fészes telefonja nélkül menjen be.
Gyűjteményem ékében arra hivallgott, hogy ő nem ehhez szokott a Samsungnál. Utána jártam, mennyit dolgozott ott: az első nap délelőttjén zavarták ki a parkolóba.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.08. 19:59:39

@Betonmandala: volt ismerőst rendszerváltáskor előléptették. Ezt egyrészt nem kérte, másrészt nem adtak neki választást, pedig a háta közepére kívánta, harmadrészt új pozíciójában többek közt az volt a dolga, hogy kirúgja ("leépítse") a régi kollégáit, akikről addig azt hitte, hogy több köti össze őket, mint a szaros pénz. Ekkor kezdett inni, aminek következtében pár éven belül el is hunyt (nem, ezért nem a politikusokat okolom, de nagyon jellemző történet a rendszerváltozás körüli iszonyú káoszról).

Frick László Intézet 2017.02.09. 08:33:44

@Dinamuki: Összességében és alapvetően A Struktúrának a haja szála nem görbült nyugdíjazásig. A mai kor tragédiája az, hogy A Struktúra úgy tudott szépen bőséges nyugdíjba menni a minisztériumokból és főhatóságokból, hogy még a gyerekeiinek meg kézkezetmos alapn X-be más intéző emberek gyerekeinek állást csinált. Aztán jött a FIDESZ 2010-ben és elkezdték gyártani a főhivatalokat meg intézményeket a sajátkutyáik kölkeinek. A mai fiatal Struktúra pedig pont azt csinálja, amit Kádárék Struktúrája csinált 1990-ben.

Ezt többször megmutattam már: A reformszocialisták első dolga volt részvénytársaságokkal telepöcögtetni a Rózsadomb meg a XI-XII kerület és Újlipótváros jobb helyeit. Aztán ezeket a kamu Rt-ket (egy ilyet vett meg Ferike lomokért 1992-ben) telerakták a gyerekeikkel és aktákat toligáltattak velük. Aztán a "privatizációkor" vagyis amikor a süket hülye és vak Dr Antallék szeme láttára szétlopták az országot, pont kapóra is jöttek ezek a már kész Rt-k.

A Struktúrával utoljára Dr Kóka János szeretett volna elbánni. Miniszter korában kibaszta a picsába a sok vén kádárista tintanyalót és aktatológatót. Természetesen haveri külsős könyvelő-HR céget bízott meg a lepapírozással.
Amit sokan nem tudnak ebben az országban: Vadász Iván Szupoerkönyvelő buta kontírozólányka az államháztartáshoz, annyira különbözik Magyarországon az állami Papírozás az egyéb (vállalkozási) papírozásoktól. A külsősök 3 nap után visszaadták a munkát azzal, hogy ők ehhez nem értenek és nem kötelesek lenyelni 57 éves minisztériumi osztályvezető helyettes néniktől a hülye picsának lehordást. Erre Dr Kókaa elkezdett kunyerálni az elküldött struktúránál, hogy jöjjenek vissza KURVASOK pénzért lepapítrpzni a személyzeti reformot.
Erre azt javasolták a kövér szemöveges nénik Dr Kókának, hogy szopja le őket és esetleg a picsájukat is kinyalhatja, ha megengedik.

Úgyhogy ezután már szépen megvárta bárki, hogy nyugdíjba takaroggyanak a vén kádárista picsák. Takarodtak is, de először higi gyerekét, a saját keresztgyereküket meg a kiskutyusuk kölykét meg akit tudtak, bepasszíroztak a Régi Sruktúrába.

A Struktúrából nagyon kevesen szereopeltek a nyilvánosság előtt. Ilyen volt Ritkó Emilia néni, aki sírógörcsöt kapott Bajnai távozásakor, annyira imádta. A Struktúra szerint csak a szocialisták a jóemberek, csak őértük érdemes. És egyébként tényleg: kizárólag szocialista politikusok képesek személyzettel és beosztottakkal jól bánni, megfelelően kezelni őket.

Az SZDSZ-esek arrogánsak, nagyképűek, leszólóak. A FIDESZ-esek nagyon bunkók, tahók, türhők. Ha szerinted én ebben a hozzá[d]szólásomban csúnyán beszéltem, hallanád Lázár Jánost, amikor helyszíni irányítást végez vagy eligazítást tart.

Dr Antallék úriemberként viselkedtek -de őket meg tökhülyének nézte A Struktúra

Frick László Intézet 2017.02.09. 08:34:26

@Dinamuki: Röviden: a Balti Megoldás-t kellett volna alkalmazni.

Maresi Kiskinn 2017.02.10. 22:00:31

@Frick László Intézet: @Betonmandala: hogy ne csak mindig kritizáljak: Zizek egyetért veletek abban, hogy a liberálisok fikázása Trump (és Orbán) felé elég kontraproduktív:

www.facebook.com/Channel4News/videos/vb.6622931938/10154528249831939/?type=2&theater

Betonmandala 2017.02.10. 22:10:22

@Dinamuki: A fél családom az alkohol vitte el. Olyan lakótelepen nőttem fel, ahol 12-13 évesen ár be kellett rúgni. Nagyon tudatosan kerülöm az alkoholt, mert az én torkom is könnyen átvágná. Sikeres vállalkozótól a munkanélküliig bárki lehet áldozat és ez nem függ az ún. külső körülményektől. Emberi esendőség.

Frick László Intézet 2017.02.11. 07:37:14

@Maresi Kiskinn: Bocsánat, EZT nem értem... Trump és Orbán FELÉ a fikázása a liberálisoknak? Ööö.. a felé azt jelenti, hogy nak/nek... Orbán maga is eléggé (ostobán és kontraproduktívan) fikázza a liberálisokat.

Szerinterm a "produktív" a liberalizmus óhajtása lenne, valamint rápirítani a szájjalliberálisokra, hogy egy faszt sem azok.

Szerintem pont az a baj, hogy a liberalizmus teljesen visszaszorul. Az hogy Fejlettnép megmondja a Fejletlennek, mit tegyen, ez nem liberális hozzáállás. Amit ma "Soros" cimke alatt művelnek.. majd én ITT eldöntöm, hogy OTT elég nyitott-e a társadalom és elkezdem finanszírozni az én ízzlésem szerinti társadalomnyitogatást...
Azt hiszem, az USA rendőreinek nem tetszene, ha civil szervezetek elkezdenék kifogásolni az intézkedési móccereiket, pl azt, hogy az esőben az autó mellé az aszfaltra hasra kell lefeküdni, mert leesett és elfújta a huzat a forgalmi-engedély-műszakivizsga-matricát... keresgélni meg az autóban halálos veszedelem, mert szitává lövéssel jár bármiért benyúlni az autóba.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.12. 01:05:24

@Betonmandala: nem tudom. Talán nagyobb az esélye akkor, ha az ember úgy érzi, nem él emberhez méltó életet. Kompromisszumok, megalázás a családban, munkahelyen, perspektíva hiánya stb. Igen, lehet a túl sok stressz is.

Frick László Intézet 2017.02.12. 06:39:12

@Dinamuki: Vannak itt alkoholo-addictológ bejegyzések is. Az alkohol kötése az önhazigság, az önámítás. Nagyon hamar, sokszor az első jólsikerült lerészegedésre kialakít egy "hívóreflexet". Aki szerelmi bánatát hitte gyógyítani az alkohollal, abban az alkohol egy ilyen szerelmibánat címe!-gombot fog nyomkorászni. Akinek buliban jókedvében bepiálván mégjobb kedve lesz, annak erre alakul a reflex. A celeb alkoholisták közül David Hasselhof szenvedett ebben és ő nyilvánosan beszélt is erről a ritkább verzióról, a jókedvében piás-ról.

Magyrország legtöbb területén, kivéve az erősen keleti-szláv hatás alatt álló Nyírségben, ahol az asszonyok bemehetnek a kocsmába bedobni pár erős-et. A nők a legveszedelmesebb négyfal közti piálók. Párban isznak. Sok lánynál a mensigörcsre ivással kezdődik: maga az alkoholista anyja javallja ezt. Kirohadnak a fogai: fogfájásra. ÉS akkor a méhe fog "görcsölni" a hívásban és a "foga fájni" .. ez az önámító-önhazudozás a legveszedelmesebb az alkoholfüggésben.

Frick László Intézet 2017.02.13. 15:38:22

@Dinamuki: 1978-óta pár év alatt lelakott értékes anyagaiért romra bontott számtalan ház pusztulását láttam s egyszer csak rádöbbentem:
Jön az újságíró, rögzíti a PILLANATOT és abajog, bangladesez, afrikáz, indiáz.

Igazából Az Egész Történet felvétele segítene.

Hová valósi a hajléktalan. Elmenni vele, vissza a falujába. Ki volt az osztálytársad. Hol laktál. Hol a feleséged, aki helyett az alkoholt választottad.

Egyszer egy alkoholista barátom elkezdett lelkizni, hogy nekem szép családom van, gyerekeim, hajlékom, bezzeg ő.

És akkor elmondtam neki a történetéből azt a részt, amikor a szerelmes szokogó feleésge a csombjáról lecsúszott a bokájához és a cipőjét a taknyával-nyálával-könnyeivel kente, úgy könyörgött, hogy őt válassza és ne a piát.

Én voltam alkoholista: ismerem a a "hívást" ... amikor az ember esküdözik és fogadkozik és még a kocsma sarkán is azt hiszi, egyenesen fog tovább menni, lenéz a lábfejeire és azok már fordulnak is és rá a lépcsőre és föl az ivóba.

Az egész történeteket kell fölvenni. Azt, hogy a "bangladesh"-i nyomorputri 3 évvel ezelőtt romantikus külletű pareasztház volt gyümölcsfákkal, ólakkal, istállóval, kerítésekkel
és most az egy szobáig lebontva minden és romok és széjjelhordott anyagok... Aztán ugyanez a család megint kap egy ép, egész teljes házat... és a történet megismétlődik...
A cocpoltházak történetei...

Frick László Intézet 2017.02.13. 15:43:45

@Dinamuki: Autóbuzi is vagyoik, lehet, ez téged nem érdekel, de az autók történeteiben is van ilyen. A munkásnak 150000 -ért adják oda azt az autót, amit a proletár elszakít 90000-ért. A munkás... fizet biztosítást... elmegy a gumishoz... kunyorál gumit, 3000-ért kapja meg azt a gumit, amit a proletár 1000-ért. A pőroletár nem becsüli, rúgja vágja, üti az autó, a kamasz gyerekei elmennek frenkizni, pl azzal szórakoznak, hogy 100-nál vissza 2-est veszi--e. Szétbasszák az autót, kéthetente új papírt és biztosítási ajánlatot "rajzoltatnak" és amikor szétbaszták az autót, vasba vágják, 40000, megpótolják 50000-rel és 2 évig megint lesz valami ütni vágni való. Miközben a balfasz munkás ott szöszmötöl meg küzd a verda egybentartásáért.

És akkor még egy. Budapesten semi papír nem kell A Városban évekig el lehet lavírozni papírozás nélkül, a falvakban, vidéken a rendőrség havonta többször razziáz, tiltják ki a proletárautókat a forgalomból.. de Bp-n évekig meg lehet úszni rendőri ellenőrzés nélkül.

Betonmandala 2017.02.13. 15:48:39

@Dinamuki: Ostoba szentimenátlis locsogás a cikk. Afelnőtt embernek felnőttnek kell lennie, mindig, minden pillanatban. Az alkoholista azért iszik, mert inni akar. Sok idő elpusztítani a családi kapcsolatokat, a baráti szálakat, a munkahelyet, az egészséget, az önbecsülést, és végül az életet. Az alkoholista gyerek,aki már nem csokit, hanem alkoholt akar, mindig, és soha nem elég. Nem akar szembenézni a tetteinek a következményével. Segíteni azon lehet, aki tisztában van az élet ok-okozati működésével. Az alkoholista ennek megy szembe, és tudatosan teszi tönkre az életét. Végtelenül egoista, manipulatív és önző alak, az egyetlen, amit tehetsz érte, ha veszel neki egy sírkövet.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.02.13. 20:10:52

@Betonmandala: ez nem minden esetben van így.
Illetve egy idő után nyilván elveszi az ital személyiségét, és onnan már tényleg nehéz visszajönni, de még onnan is vissza lehet.

Frick László Intézet 2017.02.14. 06:54:24

@Dinamuki: Alkoholista voltam és iszonyúa nehézségek közepette, házastársi erős segítséggel, de "lejöttem".
Én az alkoholizmust a maszturbáláshoz tudom hasonlítani. A pia valamiféle kis eufóriákat---orgazmusocskákat okoz az emberben... mintha egy majmot ön-stimuláló szerkezettel látnának el. Ugrik az ember és nyomja a gombot. Élvezni akar. Egy idő után persze, a II-IV. fázis táján már az élevezés kb annyi, hogy ritka pillanatokban olyan normális-jól érzi magát az ember.. mint bárkimás, aki nem függő piás.

Az alkoholista önző. Csak saját magára tud gondolni, a mindenároni kielégülésére. Önző, önámító, önhazug. Nem ismer sem istent sem embert a kielégülése elérésében.

A legocsmányabb, amikor az alkoholista másokat is itat. Igen gyakori, hogy a férj alkoholistát csinál a feleségéből. A pasi profi szisztematikus ivó, az asszonyt pedig ronggyá teszi. Az alkoholista magánál mindig alávalóbbat keres, hogy ahhoz képest relatíve májerkedhessen.
A legeslegocsmányabb férgek fiatal munkatársaikat akár saját gyereküket is alkoholistává teszik "Senki ne legyen különb a szüleinél".

Az alkoholizmus betegség, az alkoholista, áldozat még akkor is, ha a saját maga ldozata.

Az őszinteség és szembenézés az egyetlen jó gyógyszer.

A hajléktalaanok száma n+17,89 %. Amiben n = a menhelyi férőhelyek számával. Tehát minél nagyobb ipar települ a hajléktalanmentésra, annál is több lesz a hajléktalan. Ezért gyülekeznek Budapestországban.

Öszintén az igazsággal és a valósággal szembenézni.
Nem attól vagyok empatikus, hogy az áldozat önámító és önmentő önhazudozásait bólogatókutyaként hallgatom végig.

Iszonyú nehéz út lejönni az alkoholizmusról -de a gyötrelmek végén boldog a felszabadulás. A szabadságérzés, hogy nem az alkohol parancsol nekem, hanem én: magamnak.

Betonmandala 2017.02.14. 10:32:00

@Dinamuki: Az alkoholista, ha felismeri a csapdát, 4% eséllyel gyógyul. A maradék 96% ott folytatja, ahol abbahagyta.

Frick László Intézet 2017.02.15. 11:13:25

@Betonmandala: A legtöbb függőt a krisnások megy a gyülike "gyógyítják". Vagy más ilyen szélhámos destruktív átverés és szerzésvágytudatú szekták. Egy kigyógyult alkoholista a gyülike móccerét az amputációval szemléltette: Amputálják a beteg lábait, de adnak mankót. És ha rosszul viselkedik, a gyülike elengedi: és mehet mankó nélkül.
Figyeltem már krisnások eredményeit is... végülis... az egyed... megmeneküll..

Csaernus százalékai sokkal gyöngébbek a gyülikésekénél vagy a krisnásokénál

A profi kigyógyultalkoholista -mint én is- soha nem meri gyógyultnak tekinteni magát, pedig már útálom a piát... de úgy kell élni, hogy égjen a figyelmeztető felirat:
"BÁRMIKOR VISSZAESHETSZ!"

Betonmandala 2017.02.15. 15:40:16

@Frick László Intézet: A legtöbben otthon, segítség nélkül próbálnak gyógyulni, ami a legnehezebb - ezért 4% az arány.
A gyülike meg a krisnások.hmm. Akkor már inkább az anonimok.

Pál Gyarmati 2018.12.29. 12:39:19

Mintha Keed nem tunná eldönteni, hogy mostan nemzeti-konzi hatékony, avagy szájjalcsináló teoretikus nem- létezőség fenomenő-TGM- je, a.i Vaju László megverésének a néhai torgyániádákat röhögségességben feljebb múló szennyház: ül a feődon, mint Varnyu a vetésben, prög a seggén , magávan már a vérpafot emlegetu, jezében lemerült mobil phone, handy, amivel nem vesz semmit:
És vérkomolyan, ők a Nép listásan megszavazott kepvisellői, ergo a Magyar Állam hegyzett vezető tisztségviselői, Vadai és Bangó, + a félve visszavonult 6házy Ákos, itt aktiv8ce, kézfogó a másik ex- társelnöknővel, aki taktikailag télleg visszavonult; az eddig 16 éve alatt minden képviselőválasztást elvesztő Vadai sír a " demokrácia" védelmében, de nem japcsolták ki - mind - a hangrögzi gombot vagy ikont, így a MTVA megvette egy RÉSZTVEVŐTŐL(!!!!! - " minden eladó" , mondta Lucifer a L9ndoni szímben Ádámnak- dzóval Bangóné szervezett, a demokratokis módszerek eddig dr. ( külön 4 féléves képzés a Pázmány Jogi Karán hadirokkamtaknak és parlamenti képviselőnek - de 4 félévért nem jár( na) kisdoktori SE!- amúgy Magna CUM laude közgazda, sz'al a demokráciáért ENNEK BŐGNI bizony ellenjavallt! S ha valaki a dwarves csürhébor alkalmatlan honvédségi és rendvédelmi üggyel ( 1 darabbal is! ) foglalkozni, az épp a molett, sikértelen, baszatlan ( öreg jogász férj, 65-70 körül) asszonyság, az ne árulha tovább a Hazát, tajarodjék! 12 éve felhorkant, hogy tán Lezsák levezető elnök Szamuely és Kohn zsizsik diktaturhája ellen szót adott Navra frakkcióvetetőnek; aztán a komcsikat és szocikat elárulva a nihilben élő Flezónál fertőzött tovább.
Ezeket a nyivák macskákat ki kell baszni, ott szarjanak: DE NEM ÁM A SZAKRÁLIS KOSSUTH TÉREN ÁM!! Menjenek a Fehér Ház mögé, 2-es vili vá., vagy - az direkt lyó - Zalkotmány ( Sólyom , az Igazi katasztrófa elnök, egyszerűen röhejesen viselkedő prof. alkotàsa és eredménytelen védelmi kìsérletei) uccába. Az való az őssstes akasztófa-tölteléknek.
Bazmeg.

Alfőmérnök 2019.01.18. 12:12:10

@Frick László Intézet: Azt írja a dívány:
"Ha az alkoholista elég szarul lesz, akkor talán elkezd észhez térni és változtatni. Minden egyes megmentés csak hátráltatja ezt, ezért az kontraproduktív! Ezt megtanulni alkalmazni, óriási kihívás.

Az egyetlen lehetőség a segítségre az, hogy le kell vennie róla a kezét, és bízni abban, hogy le fog tudni állni, és elfogadni, hogy erre őneki semmilyen hatása nincsen, ez csakis és kizárólag a szerhasználón múlik. "
divany.hu/vilagom/2017/10/27/vilagom_bajzath_sandor_fuggoseg_ember/

Stb.

Azért nekem ez túláltalánosításnak tűnik, meg erkölcsileg kifogásolandó. Hagyjuk a picsába a szerhasználót, akkor van esély a meggyógyulásra, aha.

2019.01.18. 13:39:59

@Alfőmérnök: Elég képzett vagyok a témában, a családom felét az alkohol vitte el, én gyógyult drogos vagyok, és azt kell mondjam neked: igaza van. A szerhasználó leszar mindent és mindenkit, a saját életét is. Az egyetlen dolog, ami érdekli, a szer.
Pórbáltam beszélni egyszer egy harmincéves alkoholistával, aki napi egy üveg vodkét ivott, néha még ennél is többet. Azt mondta, tudja, hogy meg fog halni, de nem érdekli.
Ezzel mit kezdesz?

Alfőmérnök 2019.01.18. 21:31:00

@nagyjoco: Én is hallottam olyan drogost, aki kijelentette, hogy a szert jobban szereti, mint a nőjét... nade láttam olyan eseteket is, hogy a hozzátartozók húzták ki a bajból a szerfüggőt. Jó, lehet, hogy nem a végső stádiumban voltak.
Az ilyen cikkeket én kissé felelőtlennek tartom. (Mint Karafiáth Orsolya cikkét arról, hogy ő milyen király, simán leállt a gyógyszerekről, mikor ezt csak orvosi felügyelet mellet szabadna.)

2019.01.22. 15:02:01

Jajj, Karafiáth Orsolya. Talán negyedik nekifutásra csak elolvasom a maffia klubot.

Alfőmérnök 2019.01.23. 22:20:44

@nagyjoco: Szerintem amit dudi lenyom prózában, az izgalmasabb, mint KO.
De még Grift is azabb volt, ha mán a vodka és az uborka is felmerült itten:
gozdom.blogspot.com/2009/07/vodka-es-uborka-i.html
gozdom.blogspot.com/2009/07/vodka-es-uborka-ii.html

Frick László Intézet 2019.01.24. 09:02:16

@Alfőmérnök: @nagyjoco: Az alkohol azonnal azzalkezdi, hogy hazudni tanítja meg az embert.A heeroinista, amikor először szúr, már tudja hogy nem lesz visszaút. Az alkoholista már masszív,menthetetlen IV. fázisú idült és még besérül, ha azzal "vádolod" hogy már régen őt issza a pia.. el..

Ezért szoktam az alkoholt talán még bizonyos drogoknál is veszélyesebbnek mondani. A könnyű, a cukros alkohol a leges legveszélyesebb,pl a nőialkoholizmus útja kezdete. A pözsi, a söröcske.

Szerintem az alkoholistát a felismerésre kell rávezetni.
Sajnos bizonyos embereknél a felismerés megsemmisítő, halálos pillanat.
Parasztoknál eléggé sikeres egy ráébresztés. Több parasztot tudok, aki 1-re letette az italt. Járt kocsmába,kért egy láda Sztár narancsot és azt itta...mint Ady novellájában valaky a szűrt hideg húslevest.

A zöme azonban az alkoholizmusára ráébredő parasztnak megy és felköti magát.

Minél értelmiségibb, tanultabb.. vagy pedig nő, annál inkább hajlamos a megkoncepcionálásra.
Az egyik legborzalmasabb sors azé a női, akit az Isteni Fasz Férje-szerelme tett függővé

mint heroinistává Eric Burdon a feleségét.

A piás elvesz egy szép, tiszta, nempiás üde nőt és piássá teszi. Amikor már jópiás a nő, akkor pedig ronccsá. Először leitatja, majd amikor az asszony húgyos mackónadrágban dülöngél a hokedlin a mocskos bűzös konyhában, behívja a gangról a haverokat és megmutatja a napok alatt telihányt padlóvázát, hogy pocsékolja a picsa a piát. Tölt még a nőnek,aki mohón beissza és kiüti magát, aakkor ráfekteti a sezlonyra, a fél faráról lehúzza a mackót, megtossza és kínálja a haveroknak is.

A nők mája sokkalkevcesebb alkoholemésztő enzimet termel, nem annyira birják és hamarabb rongyulnak bele a piálásba. Főleg, ha kocsmarisztokrata a férj, az még jól tartja magát, amikorra az asszony már egy bűzlő rongy. Ekkor a férj úgy tesz, mint az amerikai gazdaságiújságírók, akik Európa válságaira mutogálnakát, hogy ahhhoz képest Az államok Nemzetgazdasága milyen fitt még. Kína meg majd jövőre úgyis csődbemegy.

Frick László Intézet 2019.01.24. 09:02:25

@Alfőmérnök: @nagyjoco: Az alkohol azonnal azzalkezdi, hogy hazudni tanítja meg az embert.A heeroinista, amikor először szúr, már tudja hogy nem lesz visszaút. Az alkoholista már masszív,menthetetlen IV. fázisú idült és még besérül, ha azzal "vádolod" hogy már régen őt issza a pia.. el..

Ezért szoktam az alkoholt talán még bizonyos drogoknál is veszélyesebbnek mondani. A könnyű, a cukros alkohol a leges legveszélyesebb,pl a nőialkoholizmus útja kezdete. A pözsi, a söröcske.

Szerintem az alkoholistát a felismerésre kell rávezetni.
Sajnos bizonyos embereknél a felismerés megsemmisítő, halálos pillanat.
Parasztoknál eléggé sikeres egy ráébresztés. Több parasztot tudok, aki 1-re letette az italt. Járt kocsmába,kért egy láda Sztár narancsot és azt itta...mint Ady novellájában valaky a szűrt hideg húslevest.

A zöme azonban az alkoholizmusára ráébredő parasztnak megy és felköti magát.

Minél értelmiségibb, tanultabb.. vagy pedig nő, annál inkább hajlamos a megkoncepcionálásra.
Az egyik legborzalmasabb sors azé a női, akit az Isteni Fasz Férje-szerelme tett függővé

mint heroinistává Eric Burdon a feleségét.

A piás elvesz egy szép, tiszta, nempiás üde nőt és piássá teszi. Amikor már jópiás a nő, akkor pedig ronccsá. Először leitatja, majd amikor az asszony húgyos mackónadrágban dülöngél a hokedlin a mocskos bűzös konyhában, behívja a gangról a haverokat és megmutatja a napok alatt telihányt padlóvázát, hogy pocsékolja a picsa a piát. Tölt még a nőnek,aki mohón beissza és kiüti magát, aakkor ráfekteti a sezlonyra, a fél faráról lehúzza a mackót, megtossza és kínálja a haveroknak is.

A nők mája sokkalkevcesebb alkoholemésztő enzimet termel, nem annyira birják és hamarabb rongyulnak bele a piálásba. Főleg, ha kocsmarisztokrata a férj, az még jól tartja magát, amikorra az asszony már egy bűzlő rongy. Ekkor a férj úgy tesz, mint az amerikai gazdaságiújságírók, akik Európa válságaira mutogálnakát, hogy ahhhoz képest Az államok Nemzetgazdasága milyen fitt még. Kína meg majd jövőre úgyis csődbemegy.

Frick László Intézet 2019.01.24. 09:04:06

@Alfőmérnök: Ez a grift nagyon jó, de még nem tudott lejönni Hajnóczyról. Dovlatovot kéne olvastatni vele.

Alfőmérnök 2019.01.25. 23:57:45

@Frick László Intézet: Amennyire ismerem, Hajnóczyt nem tarja túl sokra, Nádas az idolja. De elolvas majd' mindent, ami keze közé kerül és irodalom. (Szamárfüllel volt jóban.)
gozdom.blogspot.com/2009/10/herta-muller-disznovagason_31.html

Frick László Intézet 2019.01.26. 08:12:47

@Alfőmérnök: Az írókkal vigyázni kell,plEsterházytól semmit nem szabad komolyan venni, amit írókról, hatásokról, tanítókról meg példaképekrőlmond,pont Weöresrőlmeg Géher tanárúrról szinte hallgat.

Jópár íróval taalálkoztam, aki leszólta azt az írót is,akit pedig másolt.
süti beállítások módosítása