lássuk be: a nemzetállamoknak vége. A világ globalizált, az információs & kommunikációs technológiák olyan szinten hálózzák be a Földet, hogy a népvándorlást nem lehet megakadályozni. Az új technológiák hatására munkaerő tudja, hogy hol van rá szükség és oda is tud menni ahol szükség van rá, a tőke pedig bevonza. (ahogy azt a politikát befolyásoló német ipar teszi). Nincs, aki ezt a folyamatot megtudná állítani, a határok leomlanak.
  • Azt hiszem, maga elírta a nickjét a második szótagban, ~szter lenne a helyes. Az a helyzet, hogy a konkrétesetben azaz az europid picsatársadalmak elnemzethyetlenedésében nem a nem-nemzetállimiság fog következni. Ha sok színt összekeverünk, abból szürkeség lesz... mint a világzene egyes alkotásaiban...

    ...azonban ebből, amiről maga itt naívan álmodozik a bebiflázott jógyerekdumák alapján, feketeség lesz. Rendes náci fekete és hozzá a feketének a muzulmán-vallási-náci feketéje. Arra is felhívnám a figyelmét, hogy a nyelvcserével nem jár együtt a nemzetiség elvesztése. A jászok, a kunok évszázadok óta magyar anyanyelven is jól elkülönülő más népek és pl a székelyek is. Vannak intenzív asszimiláns népek, ilyen a magyar, pl rengeteg szlovák, román vagy német egy-két nemzedék alatt -és zsidó mennyi!- lett nemzethymagyar. Főleg az Aranykorban. Aztán vannak nagynépek, ilyen a német, amik zsigerileg elutasítóak -pl az 1944. után repatriált Donauschwooben NSZK-ban mindhalálig Auslander Sau maradt.

    És még egyre figyelmeztetem. Mindaz az üdv és szépség, amiről maga beszél, a villamos áramhoz kötődik és addig működik, amíg van áramforrás. Sok esetben elég 3-4 napos áramszünet és az inormációs-kommunikációs hálózat összeomlása egyebeket is maga alá temet... Az europid picsaember már fűteni se tud áram nélkül és mondjuk 8 óra egy 13 fokos lakásban egész ősi nemzetállami emberalakzatokat csal elő a korszerű globalizáltból. És akkor még nem is beszéltem arról, hogy a kerítésellenes fejlettemberek egy részéből milyen érzelmeket fog kiváltani az, amikor a menekültek valamilyen ragállyal áramlanak föl...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr587948724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.10.08. 09:24:28

A nemzetállamok köszönik szépen, jól vannak. A népvándorlást Európán kívül mindenki tudja lényegesen fékezni - és itt sem azért nem tudjuk megakadályozni tömegek beáramlását, mert nincsenek hozzá eszközeink.
A média globálisan árul el bennünket. Az, amit mutatnak, és az ami történik, olyan szinten van manipulálva, ami a legvadabb összeesküvéseket is jogosan táplálja.
a 400 ezer ember hazaküldésének terve dícséretes - csak hogy tervekben az EU mindig jó volt, végrehajtásukban viszont csapnivaló.

Frick László Intézet 2015.10.08. 10:39:57

@nagyjoco: A 400ezer ember hazaküldésére is kukulni fognak a fejlett jóoldali emberjogászok? Azér4t dobálták el ezek az emberek a papírjaikat, hogy ha rájuk mutatnak, akkor testhezszorított kézzel jógyerekjárásban masérozzanak a haza (vagy az őket beengedő fejletlenországba) vagonírozáshoz. Majd láthatóságimellényes civilek fogják őket százascsomag papírzsebcsikével kínálgatván szépen tessékelni a bevagonírozáskor?

2015.10.08. 11:01:35

A fejlettek egészen biztosan vinnyogni fognak. Sőt, ott tesznek keresztbe, ahol csak tudnak. Meg persze is is kérdéses, ki megy utánuk a nogo zónákba. A ránktörő barbár horda fele ugyanis egyszerűen elszelelt és szétszéledt, nem látható a hatóságok számára.

Fenehorizont 667 2015.10.12. 16:21:38

@nagyjoco:
meg mire megtárgyalják, hogy mikor tárgyalják meg a kvóták megtárgyalásának az időpontját, amikor majd megtárgyalják, hány embert tesznek és hova, addigra 3x annyi embert kell majd szétküldeni.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.16. 15:48:07

Intézetkém,

szélsőséges vagy.

ITT NINCS VÉGE A NEMZETÁLLAMNAK - épp most ébredt és lett a határon túliakkal egységben.

S hát gyilkolni készülünk.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.16. 15:55:22

A GLOBALIZÁCIÓ és a "Nemzetek feletti Ojrópa", na,

az a Nemzetállam halála!

A Nemzetek tagjai - britek, jobboldali németség, ld.CSU; Szabadság Párt, Ausztria, MarieLePen, Franciaország, a Cseh, a Szlovák , a Szerb kormányok, a román államelnök és korábbi államelnök (jobbközép irányzítúak) , Ponta 4 súlyos vád alatt ne pofázzon, hogy a magyarokkal ne legyenek egy táborban - mert erkölcsileg (nagydoktori plágium) és bűntetőjogilag ő MÁR HIVATALVESZTETT!

Lengyelország velünk van, de övék az ET Elnöke, ez nem nagyon radikális jobber helyzet, a litvánok EGY DARAB arabot nem fogadnak.

EZEK A NEMZETÁLLAMOK.

A FRANCIÁK meg NEM!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.16. 17:08:26

Éjféltől Orbán és ÉN lezárjuk a Délibábos Határzárat!

2015.10.17. 08:11:19

@TarZerind: gumicsizmát vigyetek, nagy lehet a sár.

2015.10.17. 09:20:03

@Lujza Steinmann: Erős, katonai bakancs kell oda. Olyan, amivel ha rúgsz egyet, koponyasérülést okoz. Óriási előrelépés, hogy a horvátok felől is megszánt a vad afrikai hordák átnyomulása:

mandiner.hu/cikk/20151016_horvatorszag_ezentul_a_szloven_hatarra_szallitja_a_migransokat

2015.10.17. 09:24:32

@TarZerind: Derék tett, csak így tovább!

2015.10.17. 09:25:41

@TarZerind: bizony. Én egy mocskosszájú, buta libsibolsi voltam. De ez a roham magamhoz térített.

2015.10.17. 10:03:16

@TarZerind: @nagyjoco:
www.facebook.com/photo.php?fbid=10207428893778579&set=a.3614761925739.2168844.1174532942&type=3

Amúgy meg, Jocó, te most is nagyon buta vagy :D Az a baj, hogy az IQ egy adott dolog, az ember tanulhat, meg fejlődhet persze, de "okosnak" születni kell...sajna ez van :) Az IQ nagyjából családi örökség, és szűk határok között fejleszthető csak. Azért csak igyekezz, tanulj, az sosem árt :D Ja, és erős öröklődést mutat. Mit is mondtál, annak idején a szüleid bedőlted a komcsi propagandának.....hajaj....azok a fránya gének :D

2015.10.17. 17:24:57

Mit értesz az alatt, hogy buta? Mit èrtesz az alatt, hogy fránya gének?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.10.20. 00:37:42

@Lujza Steinmann:

bazz:)))))

a kommented, és utána a válasz (ami kérdés)

ROTFLOL

2015.10.20. 19:06:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @nagyjoco:

azért nem is válaszoltam Jocónak, mert úgy éreztem, ez tönkretenné a poént.

2015.10.21. 01:27:48

@Lujza Steinmann: Megfejterm én, ha már ismételeten el tetszett menekülni a kérdés elől:

az a buta, aki nem 100%-ig követi a 444 által deklarált lierális irányt. Pont.

A genetikázás pedig annyit jelent, hogy ha azt bárki, aki a libsi oldalon túl felhozza, az euginista lebensbornos náci, ha libsi írja, akkor persze csak tények. Csókolom, lesz teljes géntisztító program is vagy azok akiket libsik deltáknak minősítettek (más volt a véleményük, tehát genetikaliag) az átnevelő tábor után még lehetnek sepregetők/kísérleti alanyok a Szép Új Világban?
Azért jól mutatja, hogy kettőnk közül kinek a gondolkodása áll közelebb Hitleréhez. Azok a fránya gének, ugye.

2015.10.21. 21:52:34

@nagyjoco: reménytelen eset vagy. Eddig is sejtettem, hogy a hozzászólásaim nagy részét nem érted / félreérted, de ez a csúcs, amit most produkálsz.
Nem magyarázom meg, miről szól, amit írtam neked. Iskolán kívül vagyok, szabadidőmben :D

2015.10.21. 22:11:03

@Lujza Steinmann: Lujza, téged egy 10 éves gyerek sem értene félre. Négy láb jó, két láb rossz - ennyit mondasz. Ha valai el mer térni a hivatalos - magát máig tisztázatlan okokból liberálisnak nevezni merészelő - agitproptól, az náci, buta, génhulladék.
Ebbe a gőgbe, felsőbbrendűségi tudatba és mindenkit kioktatni akaró attitűdbe 2018-ban akkor is belebuknátok, ha a migránsroham nem érte volna el az országot és nem lepleződött volna le végleg, milyenek is vagytok.

2015.10.22. 07:23:27

@nagyjoco: Jocóka, olvasd már vissza, mit írtam. Kedesz unalmassá válni, olyan vagy, mint Orbán, hogy bármi szar-baj van, akkor azért, mert Gyurcsány :D

Te írtad, hogy "régebben buta voltál...." erre írtam, hogy az IQ adott dolog, tehát aki régebben buta volt, az most is az. Tanulni, fejleszteni persze lehet valakit, de okosnak születni kell, és ennek semmi köze a politikához, liberalizmushoz, megsúgom, a 444-hez sincs köze, meg a migránsokhoz és az iszlámhoz sem, egyszerű tény. Természetesen jól feljeszthető valakinek a memóriája, megtanulhat dolgokat, a logika is fejleszthető, de amit mi komplexen "okosnak" hívunk, az nagyjából adott dolog. Ezért van, hogy pl. cigánysorról is kikerülhet tudományos kutató, hiába szörnyű körülmények között telt a gyerekkora, mert okos (biztos olvastad a cikket ezzel a fiatalemberrel, aki most orvoskutató)

2015.10.22. 07:31:04

@nagyjoco: A gének. A tudomány mai állása szerint gének + gyerekkori környezet + saját motivációid alakítanak.
Te többször hangoztattad, hogy a szüleid bedőltek az akkori kormánypropagandának. Valószínűleg azért, mert a családból hiányzik az egészséges gyanakvás és kritikai képesség, amit sokszor mondtak el nekik, azt fogadták el igaznak. Nem tűnt nekik fel, hogy az akkori politikusok kommunikációja nem kongruens. Ezt nem tanították meg neked sem, hogy ne fogadj el felülről jött kész tényeket, hogy keresd az ellentmondást "népünk nagy vezérei és tanító" hivatalos szövegében, és gesztusai, cselekedetei között. Mondhatom én, hogy "véreim magyarok", ha közben arról szól az egész tevékenységem, hogy a családom meg a haverok részére szétlopjam az országot. Ez volt abban a kommentben, ami után Hanni jót nevetett, és amin te itt pörögsz, mert megint beleviszel libsit, 444-et, mindent, nácizmust :D stb. Biztos (???) veled is lehetne értelmesen beszélgetni, ha nem kattanna be a fejedben velem kapcsolatban rögtön, hogy szemétzsidólibsi4444pofánleszelverve...ugye Jocó, te aztán nem vagy gyűlölködő és előítéletes :D és nem is nézel le embereket, pl. engem sem :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.10.22. 14:18:48

@Lujza Steinmann: ha valaki a homlokára csap, és azt mondja, mekkora hülye vagyok, akkor azt szó szerint kell venni, és akkor 90 alatt van az IQ-ja? Ne már :-)

2015.10.22. 14:46:27

@Lujza Steinmann: Butának lenni kétfeléképpen lehet. Egyik, alacsony az IQ-d. Ez az értlemi felfogóképesség gyorsaága, amin nem
nagyon lehet változtatni. Elnézve a hozzászólásaidatm, nem tartom valószínűnek, hogy a tied sokkal alacsonyabb lenne,
mint az enyém. Nyilván nem állnád meg a helyed a mérnöki világban, nem tudnál c++ nyelven 3d grafikát kezelő
alkalmazást lrogramozni, de ez nem is számít.

Lehet azonban az élethez is butának lenni, itt tökmindegy, mennyi az IQ-d. Látni azt, hogy Az MSZP-SZDSZ koalíció
olyan elementárisan rabolta le az országot, ürítette ki a demokráciát, rombolta szét a gazdaságot és semmisítette meg önmaga hitelességét, hogy onnan
már nem lehet felállni, nem IQ kérdése. A fidexek ehhez képest még mindig kispályás kezdők.

Az élethez butának lenni sokkal rosszabb, mint alacsonyabb iq-val élni. Lehet hogy takarítanod kell, vagy tanárként végzed
valahol a magyar közoktatásban, kiszolgáltatva, döbbenetesen alacsony bérrel sújtva, komolyan vehető kilátások nélkül. Az élethez
butának lenni ugyanis azt jelenti, hogy nem vagy képes önreflexióra, ezért újra és újra ugyanazokba a hibákba esve 2018-ban sem fogod érteni, hogy a megsemmisítő vereség oka nem az, hogy a nép buta a liberalizmushoz, hanem ellenkezőleg.
A liberalizmus intellinges emberek ideológiiája, akik képtelenek meglátni benne azt, hogy ez egy intelligens szellemi csapda.
Gyakorlati "eredményei" államcsőd, gigahitelek, négymillió mélyszegény, tönkretett gazdaság, eltüntetett állami vagyon, reménytelenség
és tömeges depresszió.

2015.10.22. 14:53:08

@Lujza Steinmann: Már hat évesen azt tanultam, hogy mindenben kételkdeni. Ezt a hülyeséget állítólag maga Marx is sokat hangoztatta. Balliberális erőkre pont aozk miatt nem szavazhat gondolkodni képes ember, mert

1. politikusok kommunikációja nem kongruen (hazudnak reggel, éjjel meg este. Most is. Migránskérdében is.)

2.Nem fogad el felülről jött kész tényeket, nem nehéz meglátni az ellentmondást "népünk nagy vezérei és tanítói" (Gyurcsány, Fodor, Buauer meg a többi hűdeokos )hivatalos szövegében, és gesztusai, cselekedetei között.

3. Mondhatják ők, hogy "hazug, korrupt Orbán", ha közben arról szól az egész tevékenységem, hogy a családjuk meg a haverok részére szétlopnák az országot, ha tehetnék.

2015.10.22. 15:06:06

@Lujza Steinmann: "Jocó, te aztán nem vagy gyűlölködő és előítéletes :D és nem is nézel le embereket, pl. engem sem :D"

Kikérem magamnak. Én előítéletes vagyok, és nap mint tapasztalom, mennyire előítéletesek az emberek az előítéletesekkel szemben.
Gyűlölkdő nem vagyok, pusztán rámutatok a pc gyengeség és gerinctelenség leple nélkül a mai libsi mesék és a valóság közötti különbségekre. Az iszlám esetében ezt ugyanúgy megteszem, hiszen láthatóan én ismerem itt egyedül az iszlámot. Dudi állítja, hogy Mohamed eredetileg normális vallás akart, csak később átírták. Ennek azonban én nyomát sem látom a Koránban, sem más iszlám alapművekben. Amit látok, az embertelenség , elnyomás és terror. Az ISIS-nek nincs olyan tette, amit ne tett volna meg Mohamed - fáj, nem fáj, az iszlám lényege a Világkalifátus kihirdetése, ami itt, Európában is el akar és jó eséllyel el is fog pusztítani mindent, ami nem iszlám, ami szabadság, ami érték.

2015.10.26. 09:34:27

@Lujza Steinmann: sajnos a királyakasztás érdeklődés hiányában elmaradt. Se királyt nem találtak hozzá, se csőcseléket. A baloldal lengyel tipusú összeomlása várható.

2015.10.26. 11:05:38

@nagyjoco: Pá jocó. Egy ideig biztos nem jövök többet ide. Te sajnos ostoba vagy, és ez engem untat és fáraszt. A választás nem focimeccs. Ha nincs erős ellenzék és civil társadalom, független demokratikus intézményrendszer, akkor a főnök többet tud lopni. De te csak tapsikolj hozzá. A te pénzed is vastagon benne van,amit ellopnak. Pillanatnyilag az ország helyzete reménytelen, szétlopták, néhány család kezében összpontosul minden, most majd a földek is a gázszerelőhöz kerülnek, de te csak tapsikolj.

A bloggazda meg baszik ideköszönni hetek óta, szóval sziasztok. Talán pár hónap múlva benézek, de lehet, hogy nem.

2015.10.26. 13:13:35

@Lujza Steinmann: tipikis libsi durci. Az, hogy az ellenzék töketlen és béna, az ő felelősségük. Civil társadalom = lefizetett lobbisták, hagyjuk már.
Az ország helyzete kiváló, hasonlítsd már össze a német és a magyar GDP adatokat:

countryeconomy.com/gdp/hungary
countryeconomy.com/gdp/germany

Hazudtok reggel, éjjel, meg este, miért?

A kormányzat nagyon erős társadalmi támogatottságot élvez.
Ez az, mai fáj nektek. Hogy meguntak benneteket és oda dobták az ájulásig szeretett pártjaitokat, ahová való, a szemétdomb közepére. Elkúrtátok, Nem kicsit nagyon.
Végetek - és ezért saját ostobaságotok, gőgötök és gyűlöletetek a felelős.
süti beállítások módosítása