A kvótaszír az a magát szírnek valló menekült státuszt szerzett migráns, akivel egyszercsak közlik a fejlettnémet bezzeghatóságok, hogy most akkor lesz szives egy kvóta tagjaként más EU-s tagállamba távozni.

Sokminden elhangzott eddig a menekültkvótákkal kapcsolatban, például sluttyant a fika is azokra a kisgeci fejletlenországokra, akik óckodnának a nagyszerű és csodálatos kvótarendszertől. de még nem találkoztam egyetlenegy bezzegisztáni eőjjjdefejlett haójjdeempátikusmánn szabadgondolkodóval, akinek feltűnt volna, hogy lesz ez, és mégis,  azokat az embereket, akik a menedéket adó országok között is aszerint válogatnak, hol fizetnek [majd] nekik több segélyt, szóval ezeket a menekülteket, akiket a bezzegisztáni fejletthatóságok is meglehetős nehézséggel tudnak lebeszélni arról, amit a fejükbe vettek, hogy most ők ezentúl ~ek és pittescheeni farh' na' Rumänien.

quelle das bild

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr377792158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.09.16. 19:24:48

Istenem, hát Ovi ZSENIÁLIS. Kicsit lassan jött rá, hogy lehet kődobálásba hajszolni a migránsokat, de csak sikerült. Voltak ugye először a plakátok, (haverikutya cégek eléggé megnyomták a ceruzát számlázáskor...) aztán a Keleti aluljáróban fektetés. Ott nyúlt mellé a faszi, hogy hiába él 30 éve Bp-n, soha nem lesz fővárosi. A fővárosi ember NEM rúg bele a menekültbe, kikerüli,nem hisztikél, ha egy órát késik miatta a munkából.....teljesen már a bp-i ember ingerküszöbe. Soha nem fogja megérteni, mindegy. Aztán volt az a gyenge kísérlet,hoyg jöjjenek a focihuligánok, de ők valószínűleg felmérték, hogy a sovány, fáradt szírek mégiscsak háborús övezetből jönnek, pillanatok alatt szétkapnák őket, oda kevés a zsírhas meg a bazdmegelés.

2015.09.16. 19:30:47

Végül pár hét szerencsétlenkedés után rájött, a beszorított macska is támad. Szorítsuk be őket a senki földjére, jött 5000 kilómétert, most álljon a kerítés mögött beszorulva, állítsuk fel vele szemben fenyegetően a TEK-es fiúkat, majd csak kitör a balhé...a 2006-os forgatókönyv, Ovinak a főváros lángba borítása sem volt drága a hatalomért, mit neki pár szír meg rendőr betört feje. Ez az ember egy igazi kétszínű geci. Aztán majd jön most a rendkívüli állapot, statárium, hadihelyzet, bármi, az emberi jogok mennek a kukába, a TASZ meg helsinki bizottság elmehet a picsába, parlament sem kell (amúgy sem működött, szavazógép volt eddig is...) Két hét múlva a faszi egyszemélyi vezérlőtábornokként fog utasításokat adni, és jogvédőknek, ellenzéknek, bíróságnak, ügyészségnek, dipomatáknak pofa alapállás, és KUSS. Nem kell sokat várni. Az cseszhet csak be neki, hogy nem elég agresszívek a menekültek. De majd kitalál valamit, hogy jobban fel legyenek hergelve, nem buta gyerek ő.

2015.09.16. 19:32:29

ja, és nem az index, 44 és egyéb helyről vettem ezt, kinyitni sem volt időm semmi ilyesmit ma. Majd most megnézem, hogy ők is így gondolják-e :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.16. 19:50:57

@Lujza Steinmann:

azt nem tudom, hogy a jógyerekek hogy gondolák

de azt igen, hogy én hogy

ez előre látható volt

előre tervezett, szándékos, aljas, nemzetközi és hazai jogot egyaránt semmibe vevő, emberi életekkel játszó (menekültek, kisrendőrök, környékbeli lakosság stb ) önös politikai érdekből - mert ez nem nemzeti érdek, sőt, ez ellentétes magyarország érdekeivel - ez csak orbán érdeke:
mégpedig rosszul felmért helyzet, korlátolt, ostoba, harcias karakter és öntömjénező, öngerjesztő hamis énkép - ti. hogy végre európai formátumú politikus lehet, európa megmentője + még a hazai gyökér prolik is beszopják, vagyis dupla siker

hazaárulás

2015.09.16. 20:03:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: egyertértek

most látom, hogy Bokros Lajosbácsi is így gondolja....biztos ő is jógyerek

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.09.16. 22:36:41

@Lujza Steinmann: ilyen nagy emberismerő volna OVI, hogy előre látta, hogy a menekültek elkezdenek köveket dobálni meg kaput dönteni? Hiszen már hetekkel ezelőtt tudtak a kerítés építéséről, és ennek ellenére mentek oda, szóval elég fura arról beszélni, hogy bárki is odaszorította őket.

Ma láttam a Youtube-on, ahogy egy német menekülttáborban lakó férfi nyilatkozott. Jaj, de rossz neki, sorban kell állni a wc előtt, és sátorban lakik a rokonaival. Ez tényleg menekült? Mi kéne neki, rögtön egy albérlet? Ne tudd meg miket írtak a video alá a német kommentelők.

Frick László Intézet 2015.09.17. 02:40:37

@Lujza Steinmann: @A Hannibal Lektűr-attitűd: Orbán hajszolta kődobálásba szegény menekülteket. [Aki szegény menekülteknél maga a menedék másodlagos, az elsődleges az, hogy mennyit fizetnek nekik, ha menedéket fogadnak el -lásd a vészfékhutzigálást a berlini vonaton...]

Összeállt most már a buta fejemben, hogy is lehetett volna jól csináélni ezt. Szépen engedni mindenkit a nyitott határ teljes széltében ott, ahol jönni akarnak és ahogy azt a fejlettembertipus, Fischer Iván is kérlelte, ahogyan ők akarják, a lehetpő leggyorsabban eljuttatni őket a szerb határtól az osztrák határra, ahol Fayman kancellár állva tapsolta volna a nagyszerű magyarokat. Természetesen lehetett volna kérlelni a tömeget, hogy regisztráljon, de nyilván, akik nem akartak regisztrálni, azokat engedni kellett volna.

Frick László Intézet 2015.09.17. 02:45:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Egyelőre nagyon az elején vagyunk. Még azt sem tudhattuk, mi kjövetkezik de mindenki már nagyon okos volt. (Már mikor rávilágítottam Orbánék gggammbánnyának arra az ostobaságára, hogy ezeknek a menekülteknek nem kell a magyaroknak az a munkája, ami munkától most másfél millió magyar proletár azt se tudja, hova és milyen címen bujkáljon el...) Túl hamarian és túl korán ítélsz Hanni és elvakít az orbángyűlölet. Nagyszerűen be lehet ezt próbálni, ha 4-5 mondatban felvázolod, hogy szerinted hogyan lehetne jól csinálni a menekültáradat kezelését. Egy, amiben biztos megegyezel velem: Ostobaság nemkommunikálni a menekültekkel, már eleve arab és más idegennyelvű (afgán) szórólapokkal és tolmácsokkal kellett volna kiállni eléjük

Frick László Intézet 2015.09.17. 02:49:30

@Dinamuki: @Lujza Steinmann: Ezért várom a kvótaelosztást: A kvótázás majd szépen kiméri a menekültek mértékét, amikor majd lehet választani oilyan menedékadó országok között, akik egy ganyi VASat sem fizetnek a státuszért, csak a menedéket, kaját-szállást ruhát ellátást és fűtést adják. @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Nagyon hamar ítéltek Hanni, mert majd lesz olyan, amikor az osztrák vagy nélmet hatóságok nem azt csinálják a menekültekkel, amit azok szeretnének.

Frick László Intézet 2015.09.17. 02:55:24

@Lujza Steinmann: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Borzasztó nehéz ezt kettőigelszámolós kétdimenziós Jó ////VS:///ROSSZ báltós síklogfikával megítélmi -már a gyökereknél. Pl le KELL számolni az ASSZAD REZSIMmel, -aminek a helyébe az UIszlám Állam fog lépni az első önálló entitással, de kurvajó lesz. Miközben mindenki mélyen hallgat arról, honnan pénzel az Iszlám Állam (figyelmeztetlek benneteket, hogy ez a kérdésfelvetés a magyar klegliberálisabb o.ldalé is)

Nyilván Orbánéknak kussolni kellett volna és mindenben Merkeléknek meg a menekülteknek engedelmeskedni -amiáltal a Jobbik mégnagyobb teret nyer és mozgósít. Azt meg lenyeljük, hogy a lakosság 80-90%-a félős-ostoba és csak 10-20% olyan fejlettgondolkodású, mint ti, Hanni és Lujza. És úgy lehet a butalakossághányadot megnevelni, ha jó nevetségessé tesszük őket és szar+vas tumblr stílusában gúnyolódunk rajtuk. Akkor majd a butalakossághányad jól elszégyeli magát és jóhaülésben leül a jógyerekek elé, és kérleli őket, hogy tanítsa már a Megfelelő Fejlettséget

Frick László Intézet 2015.09.17. 02:58:42

@Dinamuki: @A Hannibal Lektűr-attitűd: @Lujza Steinmann:
/Törökországban kétmillió, a széthulló, anarchiába fulladó Libanonban még egfymillió szír vár arra, mi lesz Szíriában. Ha Szíria elesik, akkor ők is elindulnak. Takarékoskodni kellene, nem rögtön minden erőt (és az otthoni fölösleges ruhatárat már szeptember elején) ellőni. Spórolni kéne az agyarakkal. És a szavakkal-kifejezésekkel meg minősítésekkel is.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.17. 10:29:13

@Frick László Intézet:

ugye ez cinikus válasz
és nem komoly

mert ha komoly, akkor a legsötétebb mandiner trollok érvkészletét és gondolatvilágát használod

magadra vess

* * * *

amúgy, megint, ismét, olyan állitásokkal kellene vitatkoznom, amiket NEM állítottam sehol

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.17. 12:13:11

egy szép kerek összefoglalás, jelentős részben találkozik az egyetértésemmel:

tallianmiklos.tumblr.com/post/129273649679/nyert-e-orb%C3%A1n

leszarom, hogy elolvasod-e

de lécci ne járasd le magad a szokásos módon, hogy olvasás nélkül, látatlanban fikázod

Frick László Intézet 2015.09.17. 13:33:50

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A politikában, tehát a politikaikommunikációban, avagyis a politikaiújságírásban is a gyűlölet önellenható. Gyöngíti a "bokszoló"-t. Elkezd verekedni és a verekedésből sose lesz jó találat. Így járt a tmbler is, mindenáron orrbánékat akarta gecizni. Az igazság az, hogy úgy nagyjából Európának se volt fingja se a "szír bevándorlók"-ról. A "szír bevándorlók" a szerencsétlen német jópofáskodás óta vannak. Mindenki szírekről beszél és Szíriában kutat és Szíriában tud gondolkodni, holott Bangladeshben párszázezer dalit hamarosan annyi pénzhez jut a rohamosan fejlődő gazdaságban, és UIndiában meg milliónyi dalit is,, hogy emigrációval szabadulni tudnak a kasztalattiság üldöztetéséből.

Jemenben is balhé van és egész Észak-Afrikában. És még nagyon-nagyon-nagyon az elején vagyunk a sommásítéletekhez, nadehát mindez csak díszlet, a lényeg, hogy valamilyen gecit valahogyan Orbánékra lehessen kenni.

Ez az igazi skandallum, hogy összesen orbánékról tud csak pro és kontra szólni a magyar és vagy nagyonfekete vagy csak nagyonfehér tud minden lenni.

A fotelkalandor már egészen más, sokkal szakmaibb, bár szintén ügyes. Afféle magyaros hogyannemtudjukmegoldani lett belőle, mindenszar. Az oroszok eléggé démonizáltak és amerika úgy látszik a szövegben, mint ami még tenni tudna, ha akarna. Miközben USA összesen annyit [se...] tud, hogy a szarosgatyáit húzza ki Afganisztánból és Irakból. Afrikáról alig esik szó és Kínáról semmi. Ma az USÁ-ban óriási nagy reményeket fújnak föl Kína összeomlására. Azonvan a felvázolt játszmában Kína is benne van és India.

Valamint az az állam, amelyikből főleg ösztönzik és támogatják az Iszlám Államot.

Olyan nagy a kép, hogy tényleg, Orbán még egy légyszarnak se látszik rajta.

Persze a jógyerekhasikó Orbán miatt csikaly nagyon, de ha Orbánt eltöröljük, mégjobban fog csikalyni.

Frick László Intézet 2015.09.17. 13:36:01

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Azt állítoid csak, hogy [elme]beteg vagyok. Azt hiszem, ez a leglényegesebb állítáasod. Ha összesen kettőig tudnék elszámolni és a migránskérdésből összesen Orbánt tudnám látni és most így be lennék szarva, hogy Orbán fixálja magát vagy még talán erősödik és elkezdenék frecsegni, akkor nem elmebeteg lennék. hanem mi?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.17. 14:56:37

@Frick László Intézet:

baszod

az egyik link az itt-és-most aktuális napi orbánt elemzi
abban a nagy képet hiányolod

a másik pedig a pont hogy a rátekintést, a nagy képet adja
na abban meg orbánt hiányolod

??????

!!!!!!

gondolkodj el ezen csak egy másodpecet....

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.17. 14:59:02

@Frick László Intézet:

még egyszer nem szedem össze, mit miért

épp elég sokszor leírtam

épp elég sokszor ignoráltad

épp elég sokszor félremagyaráztad

minek

Frick László Intézet 2015.09.18. 12:54:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Egy nagyon gonosz játék jutott eszembe a fotelkalandor pompás helyzetelemzéséről. Fogom, és átteszem 1938-ba és kisakkozom, hogyan nem lehet és nincsen értelme megtámadni.. csak az iszlám Állam helyett Hitlert írok. És képzeld, akkor pont ez ment. Ne csináljunk semmit, Hitler úgyis a komcsiknak megy neki. Csakhogy az IÁ-t Szaudi-Arábia bújtja és azokra az időkre gondolva, amikor az olajbiznicc megbukik és most pl iszonyú dühösek az olajárlenyomáson...

Frick László Intézet 2015.09.18. 12:57:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Orbán egy Adenauer szerű történelmi alak lesz. Magasanfejlett német szabadgondolkodók Adenauerfikáin nyanyogtam ifjútörök koromban s csak később esett le, hogy azoknak a fickóknak pont Adenauer hozta össze azt a jóvilágot, amiben olyan szép nagy jógyerekké nevelődhettek.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.18. 13:26:17

@Frick László Intézet:

szaúdiak pénzelik az egyik IS ellen harcoló alakulatot, ugye

egyes fantasztikusan gazdag és fanatikusan elmebeteg szaúdiaknak lehet, hogy jó

de szaúdnak, mint országnak nem jó egy túl erős IS

és nem csak ezért erőst sánta a hasonalt

na de mi van, ha nem lenne sánta

akkor miről szólna a kommented?

akkor sem reagálna az én kommentemre...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.18. 13:29:31

@Frick László Intézet:

és akkor szerinted nem lett volna joguk nyammogni?

vagy ezzel megint mit akarsz mondani??

nem tudom, lesz-e orbán valaha történelmi személyiség, mint szeretne

de le is szarom

mert nekem itt-és-most szarabb tőle

Frick László Intézet 2015.09.18. 14:29:09

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Akkor nem jó a túl erős IÁ, ha ott az útjukban kamatyol. De pl egy jó kis európai intervenció.. Jól jöhet egy Iszlám Európa az olajtartalékok kimerülésének idejére... A kis olajállamoknak vannak ötleteik, túristaipar, repülésiközpont, de a szaúdiaknak nemigen...

2015.09.22. 22:06:09

@Lujza Steinmann: Izraelben most jött az új törvény, a kődobáló állatokra éles fegyverrel lehet lőni...

2015.09.22. 22:08:44

@Frick László Intézet: golyókat kellene itt tárazni. De hülyék vagyunk és ezért elpusztulunk.

2015.09.22. 23:46:40

@Frick László Intézet: azt Orbánt hogy fogják eltörölni? Európéer módszerekkel nem lehet. Egyébmódszerekkel lehetne - de utána kétharmaddal visszamászna.
Szerintem.

2015.09.23. 07:34:33

@nagyjoco: na, most végre egyetértünk. Megsorozni a kődobálós barmokat, nem finomkodni velük. Legfeljebb kevesebb fociultra lesz, de nem is hiányoznának :D

Ja, ovi örök. Legutóbb Leninről mondták ezt, élt, él...élni fog...aztán mi lett mára az egészből :D
Te még meg fogod élni, amikor helyén kezelik ovit a történelemkönyvek - " a rendszerváltás visszarendeződése a diktatúra felé, hatalmas korrupció" címen kis fejezet lesz 2058-ban a törikönyvben :d

2015.09.23. 10:44:42

@Lujza Steinmann: ultárk kezleése. ÉN benne vagyok, ha a háatrokra rátörő barbárokra is vonatkoznának a törvények. de aozk szegínymenekütlek, szőtlőtték a házaikat, amiket aztán eladtak, vettek belőle 10 000 dolcsis utat meg egy ipad air-t, azóta nincs semmijük, ezért nem kell betartaniuk a törvényeket.

Ovi nem örök - mindössze arról van szó, hogy az ellnzék balfasz. Elkúrták. Nem kicsit, nagyon. Ekkora balfaszságot egész Európában nem csinált senki, mint amit ők csináltak. Mehetnek vissza autófényezőnek. Ennyike.
2058-ban majd visszatérnük a jóslatodra.

2015.09.23. 17:25:41

@Lujza Steinmann: azért a népszabiban is már kezdenek gondolkodni, kik is jönnek ide csőstől:

nol.hu/velemeny/es-a-zsido-biztonsagerzet-1564287

(Bár a Király utcai karlendítőket azért megnézném).

2015.09.23. 19:43:45

@nagyjoco: Jocó, hogy te is értsd, bár tartok tőle, nem fogod...szóval rendszerváltáskor kialakult egy olyan berendezkedés, ami nagyjából arra alapult, hogy aki az országot vezeti, az nem aljas geci, és a népakarat a lényeg, nem az, hogy ő főnök lehessen. Ha emlékszel, pl. Dr. Antall Göncz Árpit javasolta közt. elnöknek, aki ELLENZÉKI párt tagja volt akkor. Mikor Horngyuszinak önállóan megvolt a többsége, bevette az szdsz-t, mert nem akart egyedül kormányozni. Persze, volt sok balfaszsag, meg tévedés, de meglepően nyugati típusú demokrácia alakult ki pár év alatt (és hogy képben legyél, ezt hívják liberális demokráciának, ahol a libsi nem piros tangabugyis buzit jelent az Andrássy úton, hanem egyfajta, népképviseletre alapuló parlamentet, és ellenőrizhető és leváltható politikusokat). Orbán mikor először került ki a kormányból rájött, hiába ő a főnök, ha nem nyúl bele a lapokba, bármikor újra seggberúghatják, ha nem alakítja úgy a játékszabályokat, hogy NE lehessen seggberúgni. Átírt alkotmány, átírt választási törvény és pontos statisztikákra alapozva húzott új választási körzethatárok. A közt. elnök pártbéli, kollégiumi haver, az ügyészség, bíróság fideszes seggnyalókkal feltöltve, kísérlet az alkotánybíróság átalakítására. Orbánról BÁRMI derülne ki, zsebében a rendőrség, ügyszség, bíróság. A maga javára hozott törvényeit Áder szépen aláírja.

2015.09.23. 19:54:17

@nagyjoco: Azt értsd meg, orbánnak nem ez-vagy- az a húzása szimplán korrupt geciség, vagy szemétség, hanem a teljes rendszert úgy átalakította, hogy ő sérthetetlen lett benne. A médiát letarolta, M1 hiradó, éljen rákosi pajtás, az iskolák fölé saját embereit ülteti, az igazgatókból, tanárokból bólogató jánosokat akar csinálni, és a saját kis hűbéri rendszerét a 417 féle államtitkárral, fölösleges hivatallal szépen körülpárnázta. Ezek az emberek nem szeretik őt, de elég szépen megélnek belőle, ezért bármit megtesznek, hogy megmaradjon a jólfizetett állásuk. Kritikát nem fogalmaznak meg, minden úgy jó, ahogy a főnök kitalálja..stb. Nem tudom, képes vagy-e felfogni, hogy orbánnal nem az a baj, hogy ennyi százalék az adó, vagy a haver nyerte a közbeszerzést, hanem lényegében visszaállította a 30 évvel ezelőtti egypártrendszeri struktúrát. Csak akkor az embereknek volt annyi esze, hogy szídták kádár jó édes anyját, most pedig van egy jelentős réteg, mint pl. te vagy Dudi, akit beszopatott azzal, hogy a "libsi hazaáruló, meg buzi, stb" és hogy ő a magyar emberek érdekeit képviseli. És mondd, jocó, neked, mint Zrinyi és Hunyadi :)))) leszármazottjának és szellemi örökösének nem az lenne az érdeked, hogy NE fideszes közt. elnök legyen, hanem független? Nem az lenne az érdeked, hogy NE Polt Petike, hanem egy függelten ember legyen a legfőbb ügyész? Ovi zseniálisan ráérzett, hoyg a zsírtahó, győzikesón és brazil sorozaton szocializálódott tömeg ezt a problémát úgysem érti, csak dülledt szemmel üvült, hogy buzi zsidó libsik. Holott a libsiség erről szól, amit leírtam, a hatalmi ágak szétválasztásáról, a törvény előtti egyenlőségről. Pl. hogy Ovi veje, ha kiderül, hogy csalással kapta meg a közbeszerzést, akkor büntethető. El tudod képzelni, hogy megbünteti Poltpeti a főnök vejét? :DDDD
Olyan szinten vagytok ti orbánfasszopok bepalizva, hogy az már fáj. Holott akinek van töriből érettségije, annak ezt érteni kéne. Lófaszt értesz te ebből az egészből, Jocó.

2015.09.23. 20:02:07

@nagyjoco: gondold csak végig, lényegében libsi párt már nincs, szavazatot 1%-t sem kapnának. akkor miért ILLIBERÁLISOZIK orbán? Miért hergeli folyton a híveket a libsik ellen? Miért nem a jobbikos neonácikat szidja, akik százalékban ott lihegnek a nyomában? Miért nem bírálja vonát, miért nem beszél a "radikális" (antiszemita és rasszista) mozgalmak ellen, miért nem tudott még a kurucin FOS nyakára lépni? Mert nem akar. Mert számára nem ez a veszély (majd legfeljebb összenő, ami összetartozik, lesz itt még orbán-jobbik kormány...). Az igazi veszélyt a liberalizmus jelenti számára, olyan értelemben, ha az emberek kb. 20-30 %-a képes lenne megérteni, hogy MIT jelent ez (nyugati típusú demokráciát, ahol a főnök nem építhet disneylandot a háza tövében, meg nem a vejével nyeretné a közbeszerzést, és nem lehet saját offshore cégen át százmilliárdokért letelepedési kötvényeket árulni..)akkor őt nem simán leváltanák, hanem LECSUKNÁK. Érted, Jocó?

2015.09.23. 20:05:55

@nagyjoco: orbánnak már nem csak hatalmi kérdés főnöknek maradni....szerinted, ha egy valódi, nyugati típusú demokrata kormány kerülne hatalomra, nem számoltatnák őt el, meg az összes havert? A gázszerelőt, meg a kurvapecér Andykát, meg habonyt? :D rogántónit? :D A vejkót a saját lábán álló feleséggel? Nem bukhat meg, mert büntetőeljárások indulnának. Na, ezért beszél itt illiberalizmusról. Te persze ebből annyit értesz, hogy "véreim magyarok" meg "hunyadi örököse vagy" holott egy szerencsétlen megvezetett ember vagy, lásd: Márió és a varázsló.

2015.09.23. 20:20:01

@nagyjoco: még egy egyszerű kis példa, amit te is megértesz. Azokban az iskolákban, amit idén a kliktől átvett a ngm (a középiskolák fele) az ÖSSZES igazgató megbízását visszavonták, akkor is, ha még 3-4- 5 éve hátra lett volna a kinevezése alapján. 1 évre kaptak ideiglenes kinevezést, de nem igazgatóként, hanem intézményvezetőként. És jövőre majd elbírálják, ki marad, és ki repül...előre borítékolható, aki nem paríroz, az repül. Na, erről szólna a liberalizmus, nem a transzneműek örökbefogadási jogairól, ha érted...

2015.09.23. 20:24:28

@nagyjoco: nekem több egyetemi diplomám van, de portfóliót kell írnom, hogy tanár maradhassak, amit majd valami tanácsadónak kinevezett seggnyaló bírál majd el, aki jó esetben pl. eredetileg óvónő vagy ének szakos tanár is lehet, és egy szót sem ért abból, amit tanítok. Főpolgármester helyettes lehet valaki diploma nélkül is....na, ezért diktatúra ez az ovi féle rendszer, és ezért fosik a libsiktől, akik szóvátennék ezeket a dolgokat...
24.hu/kozelet/2015/09/23/meg-mindig-nincs-diplomaja-a-fopolgarmester-helyettesnek/

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.09.23. 21:58:07

@Lujza Steinmann: de Martin Schulz is diploma nélkül az EP elnöke, még érettségije sincs asszem.

2015.09.23. 22:50:23

@Dinamuki: nincs érettségije neki. Ez persze nem lenne baj - csak hát ugye.

2015.09.23. 23:07:42

@Lujza Steinmann: na nézzük sorban. Miért illiberálisozik Ovi. Ennek az oka egyszerű - élvezi, hogy ezen ti kiakadtok és forr az agyvizetek - illetve azt üzeni, anti-szdsz kormányzás lesz. Ami persze tényszerűen nem igaz, az SZDSZ 2002-ben megígérte, hogy végre egykulcsos adó lesz - aztán basztak megcsinálni. Ovi viszont megcsinálta - köszönet neki ezért. A magas bruttó végre magas nettót is jelent - érdemes tanulni, érdemes dolgozni.

"Miért hergeli folyton a híveket a libsik ellen? "

Nem hergeli. Mindössze lerántja a lepel olyan 10%-át róluk - na megy is a vinnyogás.

"Miért nem a jobbikos neonácikat szidja, akik százalékban ott lihegnek a nyomában?"

1. nem lihet ott a nyomában. 26% vs 41% az nem lihegés, hanem másfélszeres előny.
ipsos.hu/sites/default/files/styles/news_large/public/field/image/news/2015szeptember_partpref3.jpg?itok=eLug-j81

2. a jobbikok nem neonácik - fizetett kgb, esetleg cia ügynökök. Feladatuk a provokáló ügynök feladatköre. Szidni őket felesleges, leleplezni kell. Lásd KGBÉla esete.

2015.09.23. 23:12:40

@Lujza Steinmann: "miért nem tudott még a kurucin FOS nyakára lépni? "

Az Üdvkormány sem tudott 2010-ig. Laikus vagy a nethez, ezért nem érted, hogy a TCP/IP hálózatot nem lehet betiltani, úgy tervezték meg, hogy ne lehessen. Ha akarom, tűkörszerverek ezreire rakom rá a teljes kurucinfos contentet, nem tudod leradírozni.

Itt egy igazi náci honlap:

amdg2.betiltva.com/

Ezzel sem bírnak el.

2015.09.23. 23:15:33

@Lujza Steinmann: Értem. Így képzeled el innen a Nyugatot. A sokkoló valóság:

de.wulffplag.wikia.com/wiki/Korruption_in_Deutschland

2015.09.23. 23:20:53

@Lujza Steinmann: "Te persze ebből annyit értesz, hogy "véreim magyarok" meg "hunyadi örököse vagy" holott egy szerencsétlen megvezetett ember vagy, lásd: Márió és a varázsló."

a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes

Erre csak ennyit:

www.youtube.com/watch?v=L9POM_c5wS0

2015.09.23. 23:26:01

@Lujza Steinmann: nézd, én hálózattervező design rendszermérnök vagyok az EU legnagyobb informatikai szolgáltatójánál - és egy volt német tolmács a főnököm. Ő dönti el, mennyit ér a munkám. Az élet már cska ilyen.

2015.09.23. 23:28:29

@Lujza Steinmann: egy kis bepillantás a Nyugat valódi működésébe:

index.hu/gazdasag/2015/09/23/egyre_csak_dagad_a_vw-botrany/

Ez nem a SZU 1953-ban, ez bizony a patinás mai Németország patinás mai bezzegmultija.

Van még kérdés, Ildikó?

kikoránkel 2015.09.24. 09:17:04

@Dinamuki: @nagyjoco:
azt ugye tudjátok, hogy választott képviselőről beszéltek, míg Lujza egy meghatározott célok szakmai felügyeletére kinevezett, hozzáértő, kompetens bla-bla-bla akárkiről?

miről beszéltek?!

kikoránkel 2015.09.24. 09:24:54

Lyndon Johnson úgy vált az USA egyik legnagyobb formátumú elnökévé, hogy egy olyan istenhátamögötti tanítóképzőt végzett, amilyen Magyarországon közepes giminek se menne el.
És mindvégig tudta, hogy nem szabad szakmai kérdésekbe beleugatnia.
Ezt próbálja meg valaki ovival megértetni! Muhaha!
Az Orbán-rezsim legnagyobb ellensége egy szó: kompetencia!
Apage444!!!

Frick László Intézet 2015.09.24. 12:51:57

@kikoránkel: Bocsáss meg, mit is mutatott a naptár, milyen évet írtak Lyndon B. Johnson szerencsétlenségbőlbekövetkezett elnökkéválásakor? És még egy kérdés, becslésed szerint kell-e annyi évtizedet várnunk [egy Vonnegut regényből előkászálódott] trump-alakú elnök megválasztásáig?

Frick László Intézet 2015.09.24. 13:00:08

@kikoránkel: Én, mint ugye Dr @A Hannibal Lektűr-attitűd: által elmebeteggé nyilvánított, már kora gyerekkoromban órákon át tankcsatásat játszottam a porban birkacsintokkal. Most sokkal jobbat tudok, gondolatban azzal szoktam elszórakozni, hogy az Ónió a picsába kűdi Orbánt az ország és EU-romboló populistát és előrehozott választásokat írnak ki. Ez csak az alap, mint a kinevetavégén-ben a papírtábla kinyitása. Tehát kiiírják a választásokat és
Hát, amikor elképzelek magam ellé egy ennyireokos embert, mint te, ahogy a választások eredményét olvassa...
Van a játéknak egy B-verziója, amiben Magyarország legfényesebb elméiből képzem a kormányt (te minimum miniszter vagy abban a kormányban persze) és ez a Jókormány elkezd mindent olyan jól csinálni menekültügyben, ahogy ugye kéne.
"A kvótaelosztás során elosztott embereket aztán a régi tapasztalatok szerint kellene integrálni a befogadó országokba " Szelényi Zsuzsa.

Frick László Intézet 2015.09.24. 13:08:42

@Lujza Steinmann: Lujza, téged ugye nem érdekel a politika és nem is értesz hozzá. Amikor Orbán elvtelen populistákat merő egy önellenható ostobaságból a liberális-ság hamis fényébe galvánoz, akkor ő azt hiszi, hogy egy klasszikuspolitikai fogással a Jobbiktól csábít el szavazókat. ez afféle, mint a biciklicsel meg ilyesmoi, a fociban, emlékszem olyanra, hogy a fotbalista balra dűl és mégis jobbra megy el vagy balficakra fut és néz és mégis a jobbficakba lő. Namost, ha a Jobbikot basztatná, azzal a Jobbiknak ugyan semmit nem ártana, viszont a tömegember, aki a FIDESZ-től elállt a Jobbikhoz, az marad is a Jobbiknál, hiszen Orbán úgy beszé' mint a "ballibsik". A szavazókra hajt Orbán.

Sajnos ugyanis még demokrácia van, úgyhogy ha valaki idejönne nektek és sziveskedne picsán rúgni nektek a személyes hygiénétek érdekében Orbánt, attóül még választásokat kéne kiirni és választani.

Sajnos a politika ilyen. Mostanában sokat gondolok arra, hogy ha eléd tennék egy pirosgombos dobozt és a piros gomb megnyomásával Horthy kormányzó meggdögölhetne 1938-ban, milyen gyorsan és a biztonság kedvéért milyen szaporasággal nyomkorásznád meg a gombot. Holott [akkori]politikailag nem lenne egy túl jó ötlet ÉSZ nélkül gombot nyomni.

Szóval semmi bajom nekem azzal, hogy bármi áron, de Orbánt kell baszni -migránskérdésben is. Ami ugye mellékes, mert a lényeg még mindig az, hogy ettől Orbán föl vagy le.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.09.24. 19:45:44

@kikoránkel: ok, jogos, ez igaz, ő választott, nem hivatalnok.

@Lujza Steinmann: amit az oktatásról mondasz, az jogos.

2015.09.24. 20:52:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd: ha ezt a cslást német államban meg lehet, csinálni, akkor velejéig korrupt az egész. Szóval Nyugattal jönni önégetés. Ennyiről.

2015.09.24. 21:03:06

mandiner.hu/cikk/20150924_tilos_vadaszni_a_horvat_hatarnal_a_menekultek_miatt

Még szegény gazdasági bevándorlókat megzavarnánk honfoglalás közben.

Ez viszont király:
444.hu/2015/09/24/a-horthyista-vitezi-rend-holokauszt-relativizalas-miatt-jelenti-fel-az-osztrak-kancellart/

Teljesen igazuk van.

Úgy mellesleg 10 ezer atommérnök és orvos érkezett ma hazánk területére...

2015.09.24. 21:26:43

Akciós szír útlevél vehető.
LEsz itt még sok wannabe kvótaszír:

napimigrans.com/te-is-vehetsz-sziriai-utlevelet-ahogy-barki-mas/

2015.09.24. 21:32:16

@Lujza Steinmann: "szerinted, ha egy valódi, nyugati típusú demokrata kormány kerülne hatalomra, nem számoltatnák őt el, meg az összes havert? A gázszerelőt, meg a kurvapecér Andykát, meg habonyt? "

Nem számoltatják el. Egy mai "modern" nyugati kormány nagyjából arról szól, hogy van buzcsiházcsi meg szegínymenekültek. A legjobb amcsi elnöknek lenni. Ott egész országokat lőhetsz szét hamis indokokkal következmények nélkül.

2015.09.24. 21:48:24

@nagyjoco: akkor talán térjünk rá, hogy minősítjük azt a miniszterelnököt, aki disneylandet épít közpénzből a kerje végébe, a vejével nyereti meg a közbeszerzéseket, miközben a lánya sértődött picsa módjára kioktatja a népet, hogy "saját lábán áll", a fékek és ellensúlyok rendszerét pedig a volt kollégiumi haverok és egyéb seggnyalók töltik be (Áder, Polt). Továbbá van a kormányban egy faszi, aki látszólag semmihez sem ért, nem lehet megmondani, mi is a feladatköre, ellenben mindenféle gyanús offshore cégeken át százmilliárdos bevételt enged ki az államkasszából a letelepedési kötvényekkel. És akkor még a strómanként működtetett gázszerelőről nem ejtettünk szót, akinek a politikai ellenfelét vééééletlenül elütik a választás előtti este.
AMúgy meg, te, aki egyszemélyben vagy Hunyadi meg Zrínyi :)))))

2015.09.24. 21:50:52

@Frick László Intézet:

...Lujza, téged ugye nem érdekel a politika és nem is értesz hozzá.... innen nem olvastam tovább. Többször elmondtam már neked, ezzel a stílussal nem fogok vitázni.

2015.09.24. 23:33:28

@Lujza Steinmann: "AMúgy meg, te, aki egyszemélyben vagy Hunyadi meg Zrínyi :)))))"

Sajnos megint nem sikerült az ismert érvelési hibák nélkül egy kommentet megírni (személyeskedés). De emelkedjünk ezen felül.

"akkor talán térjünk rá, hogy minősítjük azt a miniszterelnököt, aki disneylandet épít közpénzből a kerje végébe, a vejével nyereti meg a közbeszerzéseket, miközben a lánya sértődött picsa módjára kioktatja a népet, hogy "saját lábán áll", a fékek és ellensúlyok rendszerét pedig a volt kollégiumi haverok és egyéb seggnyalók töltik be (Áder, Polt)."

Faszagyerek. Ezt így hívják. Egy híján kétharmados többség - ő miniszterenök, egész EU vele foglalkozik. A magyar nemzet elsöprő többséggel választaná most is meg. Legnagyobb "ellenzéke" A Jobbik, szégyenszemre csak kullog mögötte:

ipsos.hu/sites/default/files/styles/news_large/public/field/image/news/2015szeptember_partpref1.jpg?itok=bFPNtqgQ

És mindezért mit kelett tennie? Jól tippeltél, semmit. A libsik ugyanis elkúrták. Nem kicsit, nagyon. Lujza, egész Európban nem csinált sneki akkora böszmeséget, mit amit ti csináltatok. T Ti, libsik nem csináltatok más a kormányzásotok alatt, hogy végighazudtátok azt. Teljesen nyilvánvaló, hogy amit mondtok, az nem igaz. Hazudtok reggel, éjjel meg este.

Így aztán a fideszes 2/3-os győzelem meg egy Orbán jutott nektek. És még csak azt sem vagytok képesek felfogni, hogy miért vezet toronymagasan a fidesz.
A bukott baloldal 2018-ban pótvizsgára jelentkezhet. Lassan el kéne kezdeni tanulgatni a leckét.

2015.09.24. 23:41:00

@Lujza Steinmann: az van, hogy beszopod ezt a szintű propagandavideót:

index.hu/video/2015/09/24/torok_interju/

Még nem tudta eldönteni, hogy mérnök lesz vagy orvos... Te ezt tényleg benyalod?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.25. 00:19:16

@nagyjoco:

"Ti, libsik nem csináltatok más a kormányzásotok alatt, hogy végighazudtátok azt. Teljesen nyilvánvaló, hogy amit mondtok, az nem igaz. Hazudtok reggel, éjjel meg este. "

Ez a Frick-betegség

orvosra lenne szükséged

nem fejtem ki, miért és mekkora aljas baromség amit írsz

ignore on marad

barom

2015.09.25. 01:09:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: teljesen nyilvánvaló, hogy amit mondasz, az nem igaz. Ha ignorálnál, akkor azt kétszer nem írnád le. Végighazudtátopk az elmúlt sok évet.

Volt persze pár évetek.
Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehettek, azon túl, hogy a szarból visszahoztátok a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltatok négy+4 év alatt, akkor mit mondtok?
Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nekünk nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljétek. Nincsen tovább. Nincsen.

Ezért fog nyerni 2018-ban a fidesz.
Bárcsak értenéd.

2015.09.25. 01:25:53

Persze jellemző, hogy erre nincs reakció:

napimigrans.com/te-is-vehetsz-sziriai-utlevelet-ahogy-barki-mas/

Még egy ufózsidó gyíkemberezésre se futja.

2015.09.25. 20:02:08

@nagyjoco: faszagyerek. Aki szétlopja az országot, és kiiktatja a demokratikus intézményrenddszert, az a faszagyerek.
Akkor véleményed szerint Sztálin sokkal faszább gyerek volt, mert aki nem úgy parírozott, azt kivégeztette, és még a képekről is leretusáltatta. Szóval nálad a korrupt tolvaj diktátor az egyenlő faszagyerek.

2015.09.25. 20:05:07

@nagyjoco: a pár szép év a rendszerváltás és a demokratikus intézményrendszer kiépülése volt.....nem NEKÜNK volt pár szép évünk, hanem azokban az években volt nyugati típusú demokráciának nevezhető az ország. De mit tegyünk, tahó országnak cár atyuska kell. Megkaptátok, csókolgassátok a seggét Jócó, Dudival együtt :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.09.26. 00:36:23

@nagyjoco: de (most ezt úgy mondom, hogy marhára nem értem a részleteket) Orbán direkt szabotálta az országgyűlést, mikor Gyurcsány volt a min. elnök. Nem tudom, mennyire hátráltatta ez az ellenszél Gyurcsányt, a saját pártja komcsi dinóin kívül.

2015.09.27. 10:15:15

@Lujza Steinmann: nem , Lujzikám, nem erről van szó.Nem a Viktor jó a többiek a gyengék. Államcsőod, amiből csak az IMF giantikus hitele mentett ki bennünket, ennyi a mérlegetek. ÉS megint elkúrnátok. Nem kicsit, nagyon. Egész Európában még egy ilyen böszméség nem engedhető meg, mint amit ti csináltatok. Nem az a gond, hogy egyetlen kormányzati intézkedésetek nincs, amire büszkék lehettek, nem is az, hogy hazudtok reggel, éjjel meg este, hanem az, hogy leghülyébbek számára is nyilvánvalóvá vált, hogy amit mondtok, az nem igaz.
Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan szerintetek nekünk nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljétek. Nincsen tovább. Nincsen.
Van még kérdés, Lujza?

2015.09.27. 17:52:39

@nagyjoco: Jocó, itt és most lezártam az okításodat. Nem vagy elég szofisztikált ahhoz, hogy megértsd a magyarázataimat a demokrácia lényegéről.
Biztos lentebb is tudnék menni színvonalban, mikor magyarázok, kb. kormányzati kommunikációs szinte, amit te beszopsz (azt ugye tudod, hogy kb 85-90-es IQ-ra, egy gyengén átlagos képességű 12 éves gyerek szintjére van bevallottan belőve a kormányprop :D) de azt hittem, felnőtt emberek csevegnek. Mivel szabadidőmben járok ide dumcsizni, nem merülök alább, hogy megértsd mit mondok. Untat a butaság és értetlenséged Jocó.

Frick László Intézet 2015.09.28. 11:53:25

@Lujza Steinmann: Jó, akkor megvilágítom másképpen. tegyük fel, hogy a potrohás cigány focialista másra tesz a migránsügyben és elkezd faymankodván faszagyerek lenni. Ebben az esetben szerinted hogyan reagált volna a jóoldal? És hogyan a Jobbik. És ha a Jobbik visz minbdent úgy, ahogy az FPÖ visz.. akkor a magyar jóooldal abbahagyja az orbánbaszást (hiszen Orbán kitárja a szívét, engedi a migránsokat, sőt stb-stb, nem épít kerítést.

meg vagy sértődve... de egyszerűen képtelen vagy érzelmek nélkül a poloitikai helyzetre tekinteni. Annyival el vamn intézve a jőléted, hogy kivesszük a képletből a gusztustalan potrohás vidékit. (Én puszta gonoszságból mellécsippantannám Tarlóst is)
lehet nózithúzigálni.. de ha szerinted te tényleg értesz a politikához, skicceld már föl nekem a potroháscigány utáni életet, pl a természetesen demokratikus választások eredményei után.

Frick László Intézet 2015.09.28. 12:03:45

@Dinamuki: Gyurcsányék egyszerűen bojóctréfát csináltak az országgyűlésből. Orbán azért nem járt be, mert hiú ember és nem bírta az állandó perkálást. A Cukortorta kupolája alatt 1945-49. óta nem volt olxyan vidám a hangulat, mint amikor már zseniális Ferencnek rendes többsége se volt ... Egyszer ki is szaladt fernc ajakain az "Istenatta nép" ... Már rögtön 2002. koranyarán bruhahás hetiheteses volt a hangulat, a vidám MSZP-sek csak úgy baszták a vidéki büdösparasztok kurvannya-kurannyájainak agyvérzsírját. "Nem az számít, hogy célfotó döntött, uraim, hanem nyertünk, tessék ezt szépen tudomásul venni, Magyarországon demokrácia van és legközelebb 4 év múlva lesznek választások pés akkor tessék szépen megmutatni. Ebből a vidékiparaszt agyvérzsírja forralásból oolyan motoros reflex lett A Jók és Igazak táborában. A 2006-os időszak már könnyen áttúrható internetes seggszájgépekkel, lényegében semmi se számított, még a Lendületben az ország -os hazudozás meg statisztikaiadathamistíás se. A derűs és humoros jóoldal ott baszott rá, hogy nem csak a politikai ellenzéke agyát baszta föl ezzel a minden alól kibújós cinizmussal... hanem... szavakat nem talált ugyan a parlamenti "ellenzék" azaz a rosszoldal se... mert bunkó és műveletlen... önellenható ostobaságokkal még alá is játszott a jóoldali permanens kabarénak... hanem az istenatta nép agyát is felbaszták már Ferkóék.. és ugye az istenatta nép büntetet. Most igyekeznek komoly pofákat vágva leplezni a széles jókedvüket... de valójában igen jó a hagulat szinte mindenütt, a nullakiterjedésű pártoknál azért, mert nekik úgyis mindegy... és nekik tényleg jól jön egy pár év jobbikos kormányzás.

Frick László Intézet 2015.09.28. 12:10:43

@Lujza Steinmann: @Dinamuki: @A Hannibal Lektűr-attitűd: @nagyjoco:
Ismétlem: Tkp a demokrácia és a demokratikus intázményrendszer 2002-2010 közötti megszámlálhatatlanul sok apró-cseprő, mindennapos kis kúrogatása meg pettingelgetése.. csak ipp ujbeggyel bögyörikélése... még nem is teljesedett ki... még majd csak most fog egy jó nagyot visszabaszni Az Nyolc Év Ártatlan Kezecskéinek minden munkálódása.

Ugyanis időközben a Nemzetközi Helyzet komolyabb lett annál, semmint hogy ferikééknek ez a zseniális elképzelése a pár év Jobbikos kormáyzás hatásáról... annyira ártatlan legyen. A mostani Jók és Igazak igen elégedettek az MSZP széjjelkúórásával... mert ők is a klásszikus politoizálás fő hibáiban tévelyegvén azt hiszik, hogy a széjjelkúrt MSZP bázisán majd osztozkodni fognak. Csakhogy az MSZP bázisa politikailag a legképzettebb ... és nem fogja a nullakiterjedés, tenni semmit, de pofázni mindent tudó dumapártokat támogatni. Esetleg ferenc reménykedhet, de csak akkor, ha lesz hozzá potrohás cigány. Mert a potrohás cigány gyűlölete tud esetleg 6-7-8%-ot Ferenchez hajtani...

Frick László Intézet 2015.09.28. 12:13:23

@Lujza Steinmann: @A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha érdekel benneteket a politika, próbáljátok legalább 10 perc negyedórán át az orbángyűlöletetek nélkül tekintebni.. Orbán nélkül tekinteni. Akár úgy is, hogy szépen kiveszitek a képletből a potroháscigányt. Egyszerűen képtelenek vagyto9k a dolgokat magukat nézni, valahol mindig belóg a perspektívátokba a gyűlöletes gumipofa.

2015.09.28. 23:02:45

@Frick László Intézet: lófasz se lesz itt, nemhogy jobbikos kormányzás.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.29. 10:24:00

@Frick László Intézet:
és vajon miért is?

csak nem azért, mert gyakorlatilag korlátlan hatalma van
szinte azt tesz, amit akar
és ha pl valamit mégsem tehetne meg, megteheti, hogy törvényt hoz róla
egyénileg, személyesen dönt (jellemzően rosszul) fontos ügyekben
ő nevezi ki a felháborítóan gyenge és gerinctelen politikai vezetést
ő dönt személyes ambíciói, attitűdje szerint nem csak a sportról (még a focihoz is csak elvileg ért), de mindenről
igen, ő a felelős
igen, köszorbán

orbán nélkül nincs mai magyar politika
ha kiveszed orbánt a politikából, mi marad
semmi

ja de, a politikai sajtó

így már érthető

hogy miért nem a politikai lépésekről, a valóságról beszélsz (tudod, törvényhozás meg hasonló baromságok)
hanem csak az erről való pofázásról

perspektíva, ja
a nagy lófaszt
korlátoltság

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.29. 10:25:24

@Frick László Intézet:

ó ez a lemez de régen volt már

hátperszehogy gyurcsányahibás!

lol

2015.09.29. 13:43:09

@A Hannibal Lektűr-attitűd: de jó lenne. Ha korlátlan hatalma lenne, a migránskérdést 5 perc alatt oldaná meg, hatalomból. De sajnos ez nem így van.

Frick László Intézet 2015.09.29. 14:48:37

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ja. Vedd csakj ki, de rendesen, Orbánt a mai politoikából. Húzd ki. Aztán új választások, Orbán nélkül. Na. Mi jön ki neked? Pótkérdés: Mennyiben köszönhető a kjapott eredmény Orbánnak. Orbán baszta széjjel az MSZP-t? Orbán tüntette el a liberálisokat? 2011-ben készen állt minden Orbán megdöntésére, minden megvolt, csak éppen senkit nem találtak az Orbán-döntők. Vizsgáld csak, meg, a Jók és Igazak főleg mivel foglalkoztak (most nem ahergeklésedre gondolok, hogy a sahtójuk mivel tömte tele a fejedet) hanem egyébként.
Légy szives linkelj már nekem alternatív jóoldali gazdasági meg politikaiprogramot.
Vagy bármit, akár migránsügyben is. Azt ugyanis, hogy engedjük be és siettessük őket tova Németország felé, én nem fogadom el programnak.
Mit a faszt váasszanak az emberek. Mit kínál az orbánellenes koalíció? Bátran, hanni, bátran, mutasd! Szelényi Zsuzsát? Fodor Gábort? Drogos Bernadett? Zsírhajú Tímea? Tóbiás Józsefet?
Talán Schiffer lenne.. de a jógyerekek minden huszonhetedikre az MSZP-t basszák s utána minden 67-ikre Schiffert basszák. Egy jó szót nem tudsz nekem Schifferről linkelni jóoldali foirrásból.

2015.09.29. 16:58:46

Még egy kis zusatliche info a kvótaszírekh vallásához:

www.youtube.com/watch?v=8BinUZPa9n4

""Mohammed war Kriegsherr, er hat das Gleiche getan, was die IS-Terroristen heute tun. - Hamed Abdel-Samad, Islamwissenschaftler

2015.09.29. 17:06:26

Ez se rossz:

napimigrans.com/kiszivargott-hivatalos-szornyforgatokonyv/

"„Szex, erőszak és szemét! A hadsereg orvosa meghúzta a vészharangot a menekültek miatt” címen a német portál arról ír, hogy a német hadsereg tábori főorvosa belső használatra írt tájékoztatójában ismerteti, milyen helyzet alakult ki az erfurti nagycsarnokban. „Bármely sarokba vizelés rutinszerű. Az elszállásolási térben lévő, egyedül álló nőkre más országokból érkező személyek vizelnek…”, írja. A csarnokban ezer menekültet helyeztek el, akik Szíriából, Irakból, Afganisztánból, Sierra Leonéből, Bangladesből és Eritreából érkeztek. A hadsereg portálnak nyilatkozó szóvivője ígérte, „a viszonyokat felülvizsgálják”. A hírportál hozzátette: a haderő vezetése felháborodott, amiért a belső használatra szánt írat nyilvánosságra került."

2015.09.29. 17:42:05

@Frick László Intézet: azért Schiffer migránsfasszopóként nyiltkozott pár hete, most meg már csipogókat tenne rájuk. Érdeme kimerül annyiban, hogy 100 esetből 2-szer nem teljesen pc, illetve nem engedte be a pártját a Koalíció darálójába.
De minat valós alternatíva...na ne.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.29. 17:46:15

@Frick László Intézet:

Mi lenne, ha kivennénk a napot a naprendszerből?

Értelmetlen kérdés
mint valamennyi mi lenne, ha

De ha te fikciókban élsz, érthető, miért szakadtál el ennyire a valóságtól

Ja, és megint nem arra reagálsz, ami a téma lenne

csak jelzem

nincs mit
süti beállítások módosítása