Tegnap Magyarország leendő miniszterelnöke pszichés eredetű nyelvbotlásban le-leendő-miniszterelnöközött egy volt miniszterelnököt.

http://www.sott.net/image/s10/218778/large/jean_claude_juncker.jpg

Nagylátószög: A bohózat előzménye a tréfáiról eddig is eléggé hirhedt Zsanklód Zsünker legújabb vicce, amiben egy pénzmosás és adómegkerülés céljából alapított és még az ő luxemburgi pénzügyminisztersége idején direkt ezért az országába is csábított dossziécéget -gondolom én, direkt a hírhedt ongroáz zsitán bosszantására, muchachos!- pályázati nyertessé tétetett pont & éppenséggel az 2014-2020 közötti új programidőszak EU-s pályázati tervezési dokumentumainak elemzésére 1,5 Mrd Ft-nak megfelelő juró megbízási díjért.

http://media.giphy.com/media/jon8jbKaRDg3K/giphy.gif

21 komment

Címkék: übüiád

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr227393940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.04.24. 18:45:17

asszem lézerjános meg az egész fixxes vezérkar "hozzáértését, empátiáját és tisztességét" jól mutatja a mostani sajnálatos eset.
A trafikfólia. MINDENKI, aki csak kicsit is ért a kereskedelemhez, tépte a száját, a trafikok kicsi, egyszemélyes üzletek, életveszélyes befóliáztatni. A reakció a szokásos volt, ŐK jobban tudják, ballib rinyálók fogják be, 444!!! és egyéb geciújságírók csak basztatják felesleges dolgokkal ezeket a drága elfoglalt embereket. MINDEN trafikos kérte, hogy levehesse a fóliát.
Kellett egy halott, és erre van pofája lézernek előjönni,hogy majd ő elintézi, hogy ne legyen fólia. Kurva anyját, így röviden. Most Dudikám, tedd a kiskezed a kisszivedre, és írd le nekem azt a jelzőt, minek tartanád lézert meg azokat, akik megszavazták a fóliát, ha a te családod tagja lett volna szegény úszókislány. Eleve, fólia nélkül is baromság volt mikroméretű, egyszemélyes boltokkal telebaszni az országot. Mindenki tudja, jobb támadási felületet nem is adhattak volna drogosoknak, pszichopatáknak és késes állatoknak.

2015.04.24. 18:50:25

Régebben olvastam egy könyvet, regény, Amerikában játszódik, és van benne egy csóró házaspár, aki kisboltban dolgozik. SOHA nem mennek egy műszakba, mivel van egy gyerekük, és úgy vannak vele, ha bejön valami belőtt állat, és lemészárolja a személyzetet, akkor csak egyikük haljon meg, ne maradjon a gyerek árva. Akkor nekem ez eléggé furának tűnt, mikor vagy 10-20 éve olvastam a könyvet. Ma mi is itt tartunk, eleve a létező legnagyobb felelőtlenség volt direk EGYSZEMÉLYES kisboltokat kreálni, mint a trafik. De persze, lézerék mindenkinél okosabbak, és kurvanagy ötletnek tünt monopolizálni a bagózást. Persze, tudom, majd jössz, és vagy ignorálsz, vagy előadod, hogy agymosott vagyok, és különben is 44!!!

2015.04.24. 18:51:54

a könyv a Becéző szavak folytatása volt, az Esthajnalcsillag

moly.hu/konyvek/larry-mcmurtry-esthajnalcsillag

Frick László Intézet 2015.04.25. 03:03:42

@Lujza Steinmann: A Fejlett Amerikában az "óóólyan kőőrzetek"-ben sűrű rács mögül csipején puskával szolgál ki az egyszem bótos

2015.04.25. 06:23:17

@Frick László Intézet: nem tévedtem, az ignorálást választottad. Igen, úgy tűnik,mintha válaszoltál volna, mert odaböffentettél egy sort nekem, csak éppen nem a lényegről.
Hanninak láttam egy hozzászólását, amiben arról volt szó, hogy ne az embert nézze, hanem magát a szöveget. És erre valami olyasmit írt, hogyha nem az embert nézné, aki valaha a barátja volt, akkor elintézné egy legyintéssel, és nem is irogatna be ide. Hát, én is így vagyok valahogy, próbálkozom, de utána mindig iszonyúan megbánom, mert nem lehet veled beszélgetni.

2015.04.26. 10:24:34

@Frick László Intézet: egy újabb ignorálás. Értettem belőle, ne irkáljak ide.

2015.04.26. 10:27:58

@Frick László Intézet: tudod, állandóan hangoztatod, hogy nálad minden vélemény elfér, nem törölsz, nem tiltasz ki senkit. Ez igaz. Csak mikor valakit szarba se nézel, akkor az illető ráun, és nem jön többet.
Igaz, lassabban működik, mint egy kitiltás, vagy törlés, de sokkal hatásosabb.

2015.04.27. 14:20:55

@Frick László Intézet: Itt is így kéne. Sok a hülye.

Frick László Intézet 2015.04.29. 07:10:08

@Lujza Steinmann: Ldes grófnőm, itt nyafizol, de pl magánlevelezésben többezer oldalt írtam már neked. Egészen a legutóbb'ig, amikor is szakítottál velem (levelezésileg) Ugyan miért is í'káltam vóna tehát hosszúválaszokat itt neked.
Mindig csak két eset lehetséges -és ha nem válaszoltam neked MOST és Itt akkor máris csakis azt hiheted, hogy ez részemről ignoráció? Más eszedbe se juthat, pl az, hogy eegy pinanyalatnyi időm se nincsen géphez ülni, mert a dübörgő gazdaság miatt egy perc időm sincs, a közütak teli áruszállítókkal és munkásokkal, minden pezseg...

Ez az ablakfólia ügy... még azzal a kérdéssel szeretnék foglalkozni hogy hunnan gyünnek föl, a szarbú jazëk a mócsokokkok... hát tudod, ez az ablakfóliatipdesés pont ugyanabban a populistacsomagban van, mint a haláklbüntetés meg mindenfélék,, mindent politikaihaszonba beforgatni, a politika mocsok, tehát minden mocsokká lesz, ami összepolitizálódik
@nagyjoco: Kedves és hű blogbarátom, a mi kapcsolatunk (elg nagy ideológiai véleménykülönbség áll fenn közöttünk) a szép és ritka példa az elvem igazolására:
Itt ignoráció sincsen, nemhogy "moderálás"
Itt még "a pali" [ A Kígyó utca Réme] a híres provokatür se nincsen moderálva se és ignorálva se. A kisérletem egyik érdekes megfigyelése: azok a bizonyos nácitrollok, pedig itt nem fenyegette vóna űköket semmi, valahogy mégse jöttek ide floodolni,,,
érdekes nem?

Frick László Intézet 2015.04.29. 07:17:55

@Lujza Steinmann: Nem lehet a gyilkosok ellen lavírozni. A gyilkosság... bocsánat... irodalma a Káin/Ábel történetek óta igen gazdag. Nincsen ilyen, hogy "jól lavírozunk és akkor majd nem lesz ölés" ... ez az a vita, amit Hannival is folytatok, ugye a mi jótársadalmunk, ami nem olyan gyilkos, mint a sötétközépkori. Nos, a XX-XXI. századi gyógyszeripar kisérletezéseivel több embert ölt meg,, mint az inkvizíció valaha.
Azok a mérnökök és azok a gazdasági szakemberek, akik az M0-ás első korai (déli és délnyuhati) szakaszát tervezték és a rendes szélességből elspóroltak 34 cm-t majd pedig ostobán táblázták ki, több, mint 300 embert öltek meg.
A multifilteres cigaretta ötlete fokozta a tüdőrák kialakulását... a "korszerű" szuperdízelmotorok veszélyesebb kormot lehelltek a levegőbe...
Folytassam?
Válságban van egy nagyhatalom és a válságát úgy oldja meg, hogy egy másik kontinensen óriásinagy konfliktusokat és válságokat generál... többtízezer, százezer, egymillió ember hal meg ebben a Csöndes Titkos Háborúban és szó se eshet róla, pedig összesen arról van szó, hogy ez a nagyhatalom rohad és csődben van
és erre múltbéli, már megtörtént eseményeken rugózunk és régletűnt korszakok rémeit keressük, miközben vadiújak, szépek és bájosak vannak már közöttünk...

Utóirat: Erőszak az Éden Hotelben
ahol még fingani is forgatókönyv szerint és előre megegyezve pőénzért finganak

2015.04.29. 09:17:59

@Frick László Intézet: a forgatókönyv mögött emberek vannak. Egy pillanatra láthattuk, hogy Édenribanc is emberből van.

2015.04.29. 16:43:31

@Frick László Intézet: szerintem szórakoztassuk kicsit a kommentelőket itt, hogy mi is történt. Írtál egy levelet, amit én visszamásoltam, kiemelve belőle az "agymosott" "zsigeri gyűlölködés" "uszítás" stb kifejezéseket, és visszaküldtem neked azzal a kéréssel, hogy amíg nem tudsz mást írni,csak a szokásos, fideszes orgánumokból vett, nemfidesz szimpatizánsokra alkalmazott paneleket, addig felesleges fárasztanod magad a levelezéssel. Az már innen fogva a te döntésed volt, hogy KÉPTELEN vagy más stílusban, más mondanivalót írni egy levélben, ezért inkább nem jelentkezel.
Nehéz dolog is a levélfogalmazás saját fejből egy íróbácsinak, ha nem használhatja a békemenetes szakkifejezéseket, ugye :D

2015.04.30. 12:41:07

@Frick László Intézet: Az inkvizíció minmiális számú végrehajtott hálálos ítéletet hozott. És azokat sem azért, mert nem mentek el templomba vasárnap.

PesszimPista 2015.05.08. 21:59:19

@Frick László Intézet:
A kilencvenes évek második felében a nyóckerben is volt csikicsukis éjjelnappali. Nappal rendes bolt, este meg az ajtó bezárult, csikicsuki kinyitott, kívánságlista bemond, áru összeszed, összeg bemond, összeg betesz a csikicsukiba, áru betesz a csikicsukiba, osz bájbáj. Tiszta sittes cserebere . . . . . akarom mondani az USA már akkor is előttünk járt.

kündü 2015.05.16. 13:33:11

@Lujza Steinmann:

Nokkérem: Lézerjánosnak kljucs-pozitúrában való szerepeltetése egy hatalmas politikai és személyes baki OV részéről.

A FB több fidesznyik csoportosulása - meg az OV-elérhetőségek - tele vannak Lázárellenes goronbaságokkal.

A ME észhez köll, térgyen.

kündü 2015.05.16. 13:38:34

Amúgy a SZÁMŰZÉSEM, - azért, mert IRL létező, gyakorlatban és nem csupán ön-örömöket okozó GRAFOMÁN tinédzser aktivitásban megnyilvánuló FELNŐTT MAGYAR ÉRTELMISÉGI vagyok, -

nos ez tisztázandó.

Felkérem a Frick László egyfilmes Intézetet,
közölje elérhetőségét privát sugdosás céljából.

Mert nincsen ez rendben így, Intézet Elvtárs, Kérlek.

Most az is gonosz dolog, ha jobbról, ténylegesen betámadok, meg az is, hogy Szolnok megyei közületeket csesztettem öt évig?

A Blogérián kívül ÉLET VAN!

kündü 2015.05.16. 13:39:49

dr.gyarmati.pal@windowslive.com

kündü 2015.05.16. 13:44:27

@Frick László Intézet:

A másik ilyen közösségin SZÉGYELL ENGEM Steinmann Frófnő, kérte, hogy ne kelljen visszajeleznie.

Finom kis szélsőbalos "úrinőcske".....

2015.06.21. 07:12:58

@kündü: Palika, nem téged, csak ha emlékszel, volt egy esetünk. Te jópofaságból valami zsidós képet címeztél nekem, és mivel az egy nyilvános közösségi oldal, a ténylegesen szarfaszú ismerőseid elkezdtek engem vegzálni, akik komolyan gondolják, amit te csak hoaxálsz ..."nem lőnélek a Dunába, de húzz vissza izraelbe ..." és hasonló dumákkal. Kell ez nekem?

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 14:10:11

Dr. Magyar Gábor Orientológus főorvos és ornitológus háziorvos lovasképét vmi PALIKÁNAK becézed???! Hogy a Kündü szakrális FŐuralkodó latinos-szlávos "kicsinyítése" már ne is üssön orrba!

Az ismerőseim jó fejek.
(Vigyázz, sok ellenségem is fenn van a FB-n!)

Ha lássák a Norma Jean Mortensen szoptatnivaló fejecskéjét, művelt marhahajcsárként tudják, hogy zsidólányról van szó.....

A "Gyilkos elmék" című thriller-serie egyik részében antul kattan be a gyilokos,
hogy imádta a rég elhunyt szépséges bombanőt, míg meg nem tudta, hogy zsidó származású.

Pedig ő az Amerikai Álmot látta benne.
S ezek után szép nőket kezdett sorozatgyilkolni, mert "mind csalók, becsapják a szépségükkel az igazi amnerikaiakat".

ÉRTÖD, maflicska?

2015.07.08. 18:21:48

@TarZerind: a vihar miatt szakadozik a netem...előbb is elszállt, amit begépeltem
szóval, az volt a lényege, minden jó nő, akinek esze is van, az zsidó, mint pl. Gábor (Grün) Zsazsa :D
süti beállítások módosítása