Rémségesen egyszerűen tanulmányozhatóak a rosszulhazudozás műűűveletei a kormányzati -és FIDESZ agitpropban, ne kelljen már  a rezsőcsokiból kenyegetnem ide...

Hanem   ahogy most a Figyelő & Hr24 uszít hazudozván, az mesteri és tanítanivaló, tessék szépen okulni!:

Lejtőn az RTL és a TV2, átpártoltak KICSODÁK??? a közmédiához

A hetilap szerint a digitális átállás miatt eshetett négy százalékponttal 2014 első hat hónapjában az RTL Klub és a TV2 közönségaránya. CSAK OTT A BÖKKENŐ, HOGY A KERESKEDELMITÉVÉK NEM ÁM ENNYIK !!! Műsoraikat átlagosan a tévézők 27 százaléka nézte. HA NEM VESSZÜK FIGYELEMBE A KERTÉVÉKNEK A PONT A DIGITÁLIS ÁTÁLLÁSRA ALAPÍTOTT FIÓKTÉVÉIT FEM3, COOL ÉS HASONLÓ NYALÁNKSÁGOK Ez jól jött a közmédiának, amely 16,7 százalékkal növelte részesedését.

A Figyelő jellemzőnek nevezi, hogy az évek óta legnézettebb Barátok közt az elmúlt évben több százezer nézőt veszített.FŐLEG AZÉRT MERT A BARÁTOK KÖZT EGYRE FOSABB MIÓTA NEM KEMÉNY ISTVÁN ÉS SZIRMAY ÁGNES SZKECCSÖLIK A toplistákon viszont jön fel az M1, amely már olyan hetet is produkált, amikor a 18-59-es korosztályban a két legnézettebb műsort sugározta. Ehhez persze hozzájárult a labdarúgó-világbajnokság is.

A kereskedelmi csatornákon a hirdetéseket is kevesebben nézték, mint tavaly. A Nielsen Közönségmérés Kft. a Figyelőt arról tájékoztatta, hogy az első fél évben az összes eladott reklámból az RTL Klub és a TV2 részesedése az elért nézők száma alapján a tavalyi 51-ről 43 százalékra csökkent. MIKÖZBEN FIÓKTELEVÍZIÓICSKÁIKBAN MEG NŐTT!!! A közmédia 4-ről 6 százalékra javította egy évvel korábbi eredményét. Arról eltér ÖHÖN! a szakértők véleménye, hogy ez a visszaesés a hirdetési bevételekben miként csapódott le.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr176563827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.08.01. 23:28:43

Vejmelka Michal Tibimondta Hogyezlegyenanevem • 4 órája
NE ítélj 2006-ból. Akkor komoly pénzek mozogtak a háttérben, komoly körök szervezték az utcai zavargásokat. Orbán mögött ott állt a BKV és a MÁV-szakszervezet, ott álltak a fociultrák, ott volt az összes önkormányzat. Jó előre meg volt tervezve minden, már csak arra vártak, hogy valamit fel lehessen plankolni. Amikor bukott a 2006-os választáson, szerintem akkor döntötte el, hogy meg akarja erőszakkal puccsolni Gyurcsányt, csak az alkalmat várta. Na, abban az egyben legyél nyugodt, hogy egy ilyen eshetőség ellen ő totálisan be van védve, mert tanult a saját műsorából.

kikoránkel 2014.08.02. 13:32:07

Méghogy a fidesz "rosszulhazudik"???!!!

Magyarország jobban teljesít!

Elhitték?

Kétharmad!

Miről beszélsz???

Frick László Intézet 2014.08.03. 04:19:54

@kikoránkel: Ez még az ember politikánkívüli magánéletében is így van, a céloksági összefüggéseket túl magasan keresi, nagy bonyodalmakat firlefrancoz s aztán abban bogozza, holott a valódi motívumok néha a primitívnél is primitívek*.

Az Új Kétharmad okairÚl sokat beszétünk már és csak ismételni tudom, hogy a szájjalcsinálók többet tettek az Új Kétharmad-ért, mint a FIDESZ. Mindig intelek arra: a szókincs hiánya még nem értetlenség. A kifejezőképesség fogyatékai nemegyenlő a befolyásolható hülyeség.

Arról, hogy a kétharmadok oka Ferenc (& Co) Schiffer is szokott beszélni. Velem már az előítéletességig leszóló és lenéző vagy, nem sok értelmét látom beszélgetni, mert sose azzal foglalkozol, hogy mit mondok, hanem annyi érdekel összesen, hogy vissza tudod-e bárhogyanis baszni azt a pofámba. Tehátm kérlek, hogy ezügyben , gondolatban, próbálj meg Schifferrel vitatkozni.

Mindenesetre... most hiábavalóság lenne a Nyolc Év Ártatlankezének minden tiszta holdsarló körmecskékkel is gyönyerő míveleteit visszaidézni, mindenesetre pl 2006. áprilisában is nagyon jó volt a hangulat a jóoldalon. Úgy, ha visszagondolok, mindig is ez a szélyes jókedv ötlik föl bennem, pl a parlamenti ülésteremben... de már 2002-ben is az szavazatújraszámlálási "vita" körül, amikoris elhangzottak azok a lendvaizmusok, miszerint nem a győzelem mértéke a fontos, hanem a győzelem és tessék majd a következő lehetőségkor jobban szerepelni.

És megint fölteszem neked a fölösleges kérdést, mért maradtak a jóoldali sajtómunkásság tarsolyaiban azok a bukták, amiket úgy látszik most már, hogy a Budapesti Csatában se fognak bevetni.

Kérdésem továbbá (amire szintén nem fogok választ kapni tőled, neked [számodra] az is elég, ha előkaparsz egy 2fillért se érő óccsópojent... Szóval létezhet-e pl olyan szigorú pénzügyvilágpolitikai jövőképelemzés mondjuk 2013. derekáról, ami az ukrán államcsód elkerülésében bizonyos anarchisztikus műveletek esetéből indul ki, mondjuk egy orosz-ukrán-EU konfliktus kialakulásából.

Nem neked írom ezt, szerintem idáig el se olvasod, annyira lenézel már... de van pár fős közönsége a "beszélgetéseinknek"... Az hagyján, hogy a fideszprop ostobán "kommunistáknak" meg "ballibsiknek" nézi Gyurnaiékat és ráadásul összefonódván a "baloldal"-lal... de te EDDIG oolyan természetűnek ismerted az ultrajóoldalt, hogy ilyen nemzetközihelyzetben is óhajtana felelős országvezető pozícióban lenni? Csak a két, nyilvávalóan sugárzóan okos gyönyörűszép szemeidért?
*a proletáriátus tekintetében pl egyfasz-egypicsa tóvvajgazember a politikus valahány. De egyébként a proletáriátus időperspektívájában már egy hét is túl hosszú táv a kalkulálásban. Most pl a címerezés miatt tömegesen léptek le állandópénzforrásaikról, de ha teljesítményben dolgoztak, az idén bizony néha duplanapszámnyit is kerestek... ők maguk se gondolták volna tehát, hogy másnap majd basznak munkába menni. Minek, hiszen van píz, viszont a holnapután gondja az még nem a holnap gondja.

Márpedig a proletárok szavazatát konkrétpénzért meg lehet venni és ez a Gyurnai tőkekombattó felől tekintve filléres tétel és MOST nem áldoztak rá.

Végső pótkérdésem az tehát, hogy még egy gyöngécskén is működő demoikráécia annyira azért csak demokrácia, hogy ha elmegy a proletár és szavaz, akkor az beleszámít az eredménybe és ha Gyurnaiék akarták volna, sokféleképpen is nem lehetett volna kétharmad és ha ennyire sokat képzelsz mmagadról, akkor nem énmiattam, hanem magad miatt próbáld már megválaszolni azt, hogy mért nem ért meg ennyit a jóoldalnak az, hogy ne legyen Új Kétharmad? (Jó, hát hogy ne legyen 56,8% csak 50,001%)

Frick László Intézet 2014.08.03. 04:27:05

@nagyjoco: amikert istt felsorosz, tudod, milyen mozdulattal összeesküvéselméleteznék le jóoldali barátaink? Ha nem juönne nekik kézre hanem ellenkezően?

Azt nem tudpod cáfolni, hogy Ferenc & Co ko9nkréthasznokat halamolt be a fogadjuk el a verziót, miszerint orbányista összeesküvésből. Az eredmény a fontos és pl az MSZP-ből teljesen eltűnt a Gyurcsányváltó augusztusi hangulat szeptember végére. Sőt, még a Független Szabad Értelmiség is odáig züllött, hogy egy embernek (ő konkrétan Hajós András) se volt szabad másképpen gondolnia.

Egy demokráciában az "ügy" kiderülésére Gyurcsánynak le kellett volna mo9ndania és eltűnnire és összesen ez az apró demokratikus rutinművelet keresztülhúzta volna az orbányista összeesküvők félismerertlenes kis "'egyenletét" Sóőt, minden másképpen alakult vpolna, még a 2006-os önkormányzativálasztások eredménye is, pl messze több jóoldli pógármester és helyiképvisleő lehetett volna...

Ha kjövetkezménycentrikusan vizsgálod is, semmi vígasztalót nem lelhetsz, ha érzelmileg azon is kompenzálsz, hogy sima orbányista összeesküvés volt.

A MÁV összeesküvés áldozata volt már akkorra ugyan, de az az összeesküvés is jóoldali volt

Frick László Intézet 2014.08.05. 04:39:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A szivemből beszélte ki a problemákat a csávó. Odáig mindig el is juthatunk politikai műveletek nélkül, hogy a problemákat felvetjük. Akkor lenne igazán bátor a csávó, ha politikai megoldásokat is tudna.

Összesen annyival opponálnék, hogy Oroszország és Kína az nem a "ballib" vagy tökmindegy, a vidéki büdösparaszt sztereotipiáival vág egybe, hanem egészen más. és most mutatkozik meg leginkább, hogy mibe kerül, ha nem érdekel bennünket az, hogy oroszország ésvagy Kína ma már mennyire tér el a sztereotipiáinktól. És ez uis polotika. Hogy is mondjam, polkomm szinten biztos haszbnos összebaszni Orbánnal Putyint, de egy szinttel e kéreg alatt már végzetes [politikai] tévedés, pl a németek ezt [bezzeg] már tudják.

Pl mi úgy szeretnénk tudni, hogy Kína gagyigyártó és környezetromboló ország (azért, mert É-K. Kína sajátos éghajlata +a szmog erősíti egymást. Csakhogy Kana nem olyan, mint Magyarország, ahol ha tudom, hogy mi történik Budapestországban, akkor mindent tzudok, mi történik. Mert Pekingtől Nyugatra 600 km-re már szellősebb az éghajlat és ott pl egy egy kirobbanó új város már erősen ökoszisztematikusnak épül ELEVE.
süti beállítások módosítása