de kommentelni /válaszolni az álkérdésbe foglalt sugallmányunkra/ csak úgy tudol, ha előtte lököl a disznóknak is, na!

2014. 02. 22.

Minek nevezik azt az országot ahol a kormánypárt kampányát segíti a titkosszolgálat?


Tegnap a magyar titkosszolgálat - a jó nevű Alkotmányvédelmi hivatal - kirakta honlapjára az öszödi beszédről szóló dokumentumainak egy részét. A dokumentumokból sok mindent nem tudunk meg biztosan, hiszen ez csak egy része egy információcsomagnak, és a titkosszolgálat végleges értékelése se derül ki belőle. Egy dolgot viszont megtudtunk, és ez fontosabb is az öszödi beszédnél. A magyar titkosszolgálat beszállt a kormánypárt oldalán a választási kampányba.

 

Válasz: Az Amerikai Egyesült Államok-nak nevezik azt az országot, röviden: Bezzegisztánnak

A Szovjetúnió/Oroszország-nak

Kínának

vagy akár Koszovo-nak is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr405827682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Natasa Grekova 2014.02.23. 08:43:36

Most megint nem a LÉNYEGRŐL és valós történésekről beszélünk, hanem arról, hogy mit is ír az újság.
És mondd, mit is ír a hetiválasz és a mno online? Miért nem vesézzük ki soha Obersovszkit? :D

magyar-magyar szótár 2014.02.23. 08:48:38

@Natasa Grekova: Erre már válaszoltam, pl a kenyér a téma. Mit vesézzek a sikértelen ám penészes takarmánylisztből adalékanyagokjkal készült mosogatószivacs ízű szeleteltkenyérről. Obersovszky kontár balfasz és többet használ a jóoldalnak, mint árt. Ezt ragozzam hetekig? Ez bvígasztal tégedet?
Sokkal nagyobb gáz az, hogy a jóoldali szuper szakmailag csúcs médiamunkásság képes nyalni ezt a nyomorult izét, amit most az un "ellenzék" tol. Hát tiltakoznia kéne az értelmiségnek, meg felrázni és Mesterházy paprikajancsivoltára mutogálni ésígytovább.

Vagy a másik: ezért a szarmunkáért is jobban fizetnek bajcsányék.

Én, ha egy ekkora nagypofájú lennék, mint Kálmán olga is, kikérném magamnak, hogy a napi kiadott prampramm szerint kell a line-t nyalnom van elég óbersovszkija a jóoldalnak is, nyalják azok, a népszabi segédmunkásai vagy az indexes bogik
Ugye, egy Havas Henriktől semmit se vár az ember...

magyar-magyar szótár 2014.02.23. 08:50:10

@Natasa Grekova: Egyb ilyen beképzelt, nagypofájú alak , mint Weisz Manfréd Huba... kár lenne ekkora öngólját nem tudósítani. (Vö. az álláspontjával 2006-ról)

magyar-magyar szótár 2014.02.23. 08:50:44

@Natasa Grekova: Ráadásul Hubánk a bajcsány line-ba kötésig állva nyal

magyar-magyar szótár 2014.02.23. 08:51:34

@Natasa Grekova: Ugyanis skandallum ez, hogy a FIDESZ lerágott csonttal szeretne nyulakat előugratni bokrokból... nagyon fosnak már, mivel készül március idusára a jóoldal

Natasa Grekova 2014.02.23. 08:53:18

@magyar-magyar szótár: én ugyan Weiss Manfrédot csak Csepelről ismerem, de őszintén, hányan nézik O-t, és hányan olvassák WM-t? Arányok. WM az állami tévében a te meg az én pénzemen nyal csontig? És O? ő közpénzből kapja be Ovi faszát tövig naponta

Natasa Grekova 2014.02.23. 08:56:45

@magyar-magyar szótár: na bassz, rákerestem, WM az egy BLOG :D
Ja, meg olyan blog is van, amiben plázapicsák külföldi divatbemutatós képeket posztolgatnak, akkor ezek szerint mindenki Dolcegabbanában jár árut feltölteni a tescoba :D

magyar-magyar szótár 2014.02.23. 08:59:09

@Natasa Grekova: A Kettős mérce nagyon felkapott blog, még a Népszabadságban is megemlítették a vezető jóoldali blogok között
Nálam a Kettős bárca alatt találod

Natasa Grekova 2014.02.23. 08:59:26

@magyar-magyar szótár: láds még ugyanebben a rovatban Rossi a csodakutya és, a kínai gumióvszer és kéksajtos pogácsa.
Országos média, mint Obersovszki :)))))
mit is ír Weis manfréd két cuki kép között, mint hivatalos ellenzéki vélemény.
az ország meg tele diplomás nácival, ott van mindjárt Pali :D
köszönöm a derűs reggelt

Natasa Grekova 2014.02.23. 09:01:12

@magyar-magyar szótár: említették a nolban...hm...ja, ahol én címlapos szoktam lenni...ja, igen, ez már országos ismertség. nol-os számláló: ha címlapon vagy, akkor kb felmegy 600-800-ra egy cikk. Ha vezércikk, akkor akár 2-3 ezer kattintás. Mivel nem kommentelik szét, reálisan úgy 1500.

magyar-magyar szótár 2014.02.23. 09:56:56

@Natasa Grekova: Nem a NOL-ban, hanem az igaziban, ami papíron van. A papír Népszabadságban 7-8-szoros túljelentkezés van papírravaló szövegekből. A NOL egészen más tészta, ott még Brendel Mátyás is közíróba számoltatik.
Ugye a paliról tudjuk, ki .. és ha jól emlékszem, te nem nyaltad be úgy önvígasztalásr, mint Hanni néni (aki éppenezért nem ment el a Kígyó utcába)

kikoránkel 2014.02.23. 13:11:40

Azért volna pár tisztáznivaló, ha már gondolkodás nélkül rávágtad a kérdésre, hogy az USA.
Az elmúlt 40 évben volt 4 republikánus és 3 demokrata elnök. A te állításod szerint, mindig a hivatalban lévő elnököt segítette a "titkosszolgálat".
Ezt te komolyan gondolod? Nem kérdezem, hogy milyen bizonyítékot tudsz erre, mert semmilyet, ez egyértelmű. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy -szerinted- miért lett volna ez érdeke annak a bizonyos szolgálatnak?

Másrészt, nem elhanyagolható kérdés, hogy mégis, melyik szolgálat lett volna az említett?
Van választék, úgyismint CIA, FBI, NSA, ATF,IRS,ICE, úgy hirtelen ennyi jut az eszembe. Nade, melyikük az ajjasgeci?

Végül pedig, ha te komolyan gondoltad és írtad le vagy tizenötször, hogy a Leisztinger az USA-ban már rég rács mögött lenne, akkor most mitől rendült meg a hited az amerikai törvényességben?

magyar-magyar szótár 2014.02.23. 13:57:18

@kikoránkel: Soha nem állítottam olyat,hogy A Szolgálat a hivatalban lévő elnöknek dolgozott,ám szilárd meggyőződésem,hogy öl[etet]t elnököt vagy akár jelöltet is.Az USA kormányzása kétszínű, a színén ugye a demokratikus éppen megválasztott kormányzat, de egyébként a megegyezés szerint valami konc mindig jut az aktuálisan éppen nemkormányzónak is.Létezik egy kétfedelú hatalmi szint, ami "csóválja" a szenátust meg az alsóházat. Aztán ugye az USA miniszterei se éppen affélék, mint egyes európai nagyobb hatalmak miniszterei. Éppen azon gondolkodtam, hogy utoljára mikor volt külügyminiszternek tekinthető külügyminisztere az USÁ-nak,mondjuk egy Kissinger formátum,akibe as lábikóikat törlik a mai jógyerekújságírók.

Elnökihatalom lenne,Obama meg beszél,amit beszél,a valódihatalmi ágazat meg teszi, amit akar.éppen a minap bukott ki nyilvánosan ezen Obama is!Obama [személye] PR-húzás

Olyan nagykövetek, sorozatban három, akiket egy politikaioldal (szűk kisebbsége) az adott országban kedvére etethet a hülyeségeivel??? A Szolgálat nem is köt a nagykövet ólyálya szakmaititkokat.

Aztán Szarkó jutott az eszembe, mennyire kellett volna most a dereka az "ukrán helyzet" -ben .. és ugye azt te sem cáfolod, hogy Szarkó az Afrikai Tavasz USA-szarkavarásában sokat fékezett és mégtöbbet tett keresztbe

Örökösen ezekkel a bizonyítékokkal jössz... mit lehet bizonyítani... Tekintsük az alaptételemet, miszerint a politika a valóság [értsd: egzakt történelem, hiszen AMI történt, AZ történt...] elhazudozása és még szrencse, ha rethorikai eszközökkel. Szerintem alig pár évtized és majd lehet már bizonyítani azt, hogy a CIA ölette meg Kennedyt.
Spk "bizonyíthatatlan" történelmi momentum van, ami esetében a véletlen-re hivatkozni túl szép is.
Arra is rámutattam már, hogy a CIA elegánsan és nyiltan dolgozik, szinte diplomáciai külképviseletszerűen és nem úgy, mint a KGB... a csöndesamerikanizmus talán a legkulturáltabb operáció ebben a műfajban... Jó, az embernek , még ha ilyen edzett politika -és történelembuzi is, mint én, felfordul a bele ilyen bérencektől, mint Magyari Péter... nem óbersovszkiféléktől nem fordul föl a belem, hiszem egy óbersovszkitól vagy stefkától nincsen mit várjon az ember.

Sőt én magam eléggé elfogadható TÖRTÉNELMI magyarázatát adtam bajnai USA-lobbykörútjának, történelmi reátekintésben indokolható... nem erőltetett párhuzam a Portával vagy a Hofburggal való paktálás, az erősebb kutya eszi meg a túróspalacsintát így is meg úgyis. (Most nem bezzeglengyelezünk.)

Szerintem az én amerikakritikám egyrészt nem akkora tahó-sötét, mint a jobbikosoké, de pl igen szende, ábrándos és USA-romatisztikus a valódiliberális amerikaiértelmiség USA-kritikájánál.
Én csak legföljebb úgy tudom a csillagos-sávos-lobóg pengetni, mint Joe Satriani és ez is blaszfémia neked? - Amikor még ott van, ahogy Hendrix játszta.

Szerintem egyáltalán nem éles az USA-kritikám, rohad a birodalom ésugye nincsen új a paplan alatt, tehát az történik a mai USÁ-ban ami rothadó boirodalomban szokott történni.
Tudom, hogy a fennkölt magyar értelmiseggek szemében Vonnegut nem meghatározó és lektűr, de mintha pár verziót előre megírt volna a mai történetekből.

Nem az én hitem rendült meg az amerikai törvényességben és még egy példa, amit már kétszer elsütöttem, de egyszer se figyeltél rá:
Michael Douglas főszereplésével B-kategóriás játékfilmet is lehet forgatni A Szolgálat disznóságairól, míg nálunk Makk Károly A-kategóriás, a magyar politikaiközélet hátterébe keményen odabaszó [kisköltségvetésű] filmjét a jógyerekek is agyonhallgatják. Az USA mocskos disznó Mexikóval, de lehet erről amerikai filmet forgatni.
Az usa EGYKOR valóban szabad és liberális ország volt és ezt a jellegét a lassú haldoklás közepette is még valamennyire őrizni fogja, egyszerűen a szellemi potenciál miatt is, amire már sokszor rámutattam, nálunk összesen egy garnitúra liberális van, kéz-kezet mos alapon úgy viselkedbnek, akár az orvosi testület, amikor valamelyik kollága műhibáját mossák.. Az USÁ-ban nincsen efféle könyörület meg hallgatólagosság ésbizony liberális liberálist kontroll alatt tart és... nem szájjal liberálisok ám, hanem kézzel-lábbal-fasszal is.
A mi "liberálisaink" seggnyaló nyálfazekak, ha nem így lenne, akkor nem állhatott volna föl az Együtt2006.
Aki Fodor Gábor barátja, az megmondja neki, hogy ecshém,. ülj le, egyes, egyszerűen nem értesz a gyakorlatipolitikához, nem való neked, eredj el tanítani vagy hasznosítsd magad a népnevelés más területén. Fodort Gábor a gyakorlati operációspolitikában afféle, mintha Hüvösvölgyi Ildikó beállt volna pornózni 1983-ban: egyszerűen Fodor alkatilag nem alkalmas.. és erre mit csinálnak a szájjalliberálisaink? Nem szólnak neki. Szerintem az ilyen liberális az igazi geci. Szerintem az amerikai liberálisok nem ilyen ócska gecik, mint a mieink.
most, amit Paks körül művelnek, véletlenü se térnének el a prampramtól, alig hallani egy józan, nemnapipolitikaibehasználhatóságú///érvényű [üres] megszólalást...

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2014.02.23. 16:30:21

@kikoránkel: mellesleg az, hogy Obama karrierjét kezdettől fogva támogatta a CIA nem csak bulvártéma, hanem komoly újságírók is foglalkoznak vele, pl.

www.youtube.com/watch?v=ezcr18NTOtA

Dudenbuch Fan 2014.02.23. 21:34:41

Tegyük még hozzá - a titkosszolgálat kampányba való beszállása Gyurcsány számára csak jól jött - sőt, továbbmegyek, akár a valódi megrendelő is ő lehet.

magyar-magyar szótár 2014.02.24. 01:17:29

@kikoránkel: Nem látom azt, hogy az óvoda óta bármi is változott volna az alapdramaturgiában, csak a cizella, a sallangok az árazástechnika.

Bezzeg, éshát a nagyoknak bezzeg szabad. És a kicsiknek nem. A nagyoknak mindenre van magarázata, legföljebb, ha elfogynak az érvek, akkor jöhet a CSAK.

A célok, ahogy szentesítenek. Jupiterségek és kisökörségek.
De ez a bezzegelés.
Pl az USÁ-ban [tagállamai egy részében] van/lehet halálbüntetés.

Megfelelő szókinccsel és gyakorlattal lehet réthorikai győzelmet aratni.

A halálbüntetés, mint érv, magában a bűnről és bűnhőd[tet]ésről való vitában és egy telejesen más vitában (Bezzeg Amerika - amiben összesen az a döntő, hogy Orbán amerikabuzi-e és ha amerikabuzi, akkor te engem a legfennköltebb amerikailiberálisok legütősebb USA-kritikai érveivel bunkózol le, ennyi.)

Egy negyedélet múlik el így, hogy ÖNMAGÁBAN Orbán viszonya valamihez/kihez/kikhez döntő, meghatározó és minősítésre KÉNYSZERÍT. Ezt már levezettem neked egyszer, akkor se figyeltél, a gúzsbakötésre, gyurcsányra, mint aki egy kivett oldalbordából pügmalionizálódott és perszehogy szüksége van a testre, amiből vétetett.

Buta gyerekeknek nem kunszt butának lenni, de szép és okosgyerekeknek butának, de nem tettevén, hanem elemien kprlátoltnak lenni, zsigeri okokból, egyébként gazdag szókinccsel és hatkanyarral szélesebb ismeretekkel?

magyar-magyar szótár 2014.02.24. 01:47:27

@Dinamuki: [és figyelj te is, kedves @kikoránkel: testvérem... ] A polgár és az Állam viszonya egy olyan országban, ahol a legnagyobb adózók közé tartozni dicsőség -és ezt az országot megítélni egy másik országban, ahol az Állam fiatal, mismeretlen alakulat és a legnagyobb jolóságok közé tartozik adómegkerülőnek lenni és az ország történetében az egyik legmájerebb adómegkerülő papolt pl az kis pitiáner adócsalók ellen, ahol a legnagyobb adócsaló lábai elé olymértékben borulnak le olyan írástudók, akik egyben az olvasás bajnokai... természetesen A Szolgálat működése is más, ez világoösan belátható a posztszocialista-posztszovjet államokban. A kishalak akadtak a hálóra, a barna-büdös-nejlonzoknis suk-sük illetékeselvtársak... de a posztszocialista országokban A Szolgálat egyben a legelitebb elit is, a legszebb, legműveltebb, mézszínhaj feleségek, dús könyvtárak, főlovak, drága autók, pompa. És semmi suk-sük. Feudális, nomádázsiai viszonyok, a khán udvara, főemberei. Az magyar deákság soeisse volt ettől a hatalmi berendezkedéstől igazán független, talán a múlt század első felében, de még Rákosi alatt is (a csokornyakkendőben és zakóban az építésztársai közé beülő Jávor-bajszos rëakciós) Az az enyhe polgáriasodási kisérlet... haladóbb volt, mint ez a posztfeudalzmus.
Ehhez vedd azt, hogy a mára elavult papírújságírónk derékhada, a legfényesebb elmék vagy tanítottak egy Bálint Györgyről elnevezett médiasuliban vagy tanultak. De az iskolakerülőknek akár ott van Örkény István műve is. Olyan értelmiségielitről beszélünk, akiket nem az érdekelt soha, hogy mit hozott [kéziratot] hanem azt, hogy ki hozta, kikhez húz, mi a beárazása, mibe számít.

Történelmileg még mindig ott tartunk, hogy a múlt század 80-as éveinek elije huzakodik itt, az akkoron középkorúak és a fiatalok, mind az un "baloldal" prominensei és az ismeretlen nagyemberek. És ebben a játékban az un "jobboldalnak" de a "rendszerváltó erők"-nek is mellék és statiszta és óhatatlan közreműködő szerepek jutottak, a piszkos munkát [Szabó Lajos: "a marizmustól való megszabadítást"] a "jobboldal" elvégezte és mindössze 4 év múlva a középkorú reakciósok és a politikaiértelemben már semleges, a politikát csak eszközként [Piroska néniben a zseniális könyvelőt] látók jöhettek is föl, vissza, mint "szakértők" megoldani a "struktúrális gondokat" amiket még az öregek meg a középkorúak generáltak... ésbár tudvántrudva-hazudozván asszisztált ehhez az elitértelmiség, de jó pénzért, több pénzért, sokkaltöbbért. Ferenc fölismervén ezt annyit tett, hogy mégszélesebb körnek utalványozott és mindenki utalványára egy nullával legalább többet íratott, de ha ezt politikailag vizsgáljuk, akkor erre képes volt jópár félanalfabéta gumicsizmás vidéki büdösparaszt pógármester is a maga józanparaszti eszével. 2004-2005 a magyar szellemielit tudásföltermlésének csúcsa volt és erről összesen annyi van bekönyvelve, hogy a büdösbunkók jellegzetesen magyar hoigyannemtudjukeztmegoldani attitüdjén porlott el ez a fölhozatal, pedig nem. És hogy hogyan nem, azt százszor szemléltettem már bizonyítván is egyben, a 2007-2008-as ostoba, önellenható (báregyébként egy demokráciában működött volna) népszavazási haccacerájjal. És utoljára talán akkor volt józan pár elitértelmiseggünk, 2008. március 10-12. táján.
(a józanságról jut eszembe még egy nagyon fontos a posztszocialista valódihatalmielitről, az idült alkoholizmus, pl az MSZP fősége totál alkoholista, sokkal könnyebb előszámlálni azt a pár absztinenst)

magyar-magyar szótár 2014.02.24. 01:52:25

@Dudenbuch Fan: Az Őszödi beszéd lerágott gumicsoncsikójával nyulakat előugrajtani bokrokból, ez megint jellegzetes és példás fideszes kommunikiációsostobaság volt.. Az Őszödi beszéd Ferenc leggyőzelmesebb fegyvere és eddig is egyfelé sült el, a Ferenc veszi kezébe, akkor is az elleneire szór (legutóbb Puch László kapott) s ha Ferenc ellenfelei, akkor ennmagukra szórnak vele.

magyar-magyar szótár 2014.02.24. 01:58:16

@kikoránkel: @Dinamuki:
A Vészek a vészek, hányának, jaj a faszistákok, jaj a jobbgratolódás, satöbbi és senkinek nem tűnik föl, hogy a jóoldal a legnagyobb kényelemben és nyugalommal viadalozza le a végső kenyértörést. Az az igazság, hogy Ferencék ultrajövőbemutató korszerűmóccerokkal dugták el a pénzüket (aminek a jórésze egyébként "a középkorúak" pénze is :D ) és innen nekik már nincsen mit izgulni azon, hogy akár a magyar kormány is kaphat a svEjciektől egy olyan pendrájvot, mint amilyen CD-t a német kormány kapott.

Nagyon szórakoztató a műsor, ha az embernek nincsen orbánfóbiája... hát ha van, akkor ugye a hasikófájcsija sokat ront az élvezeten

kikoránkel 2014.02.24. 12:05:37

@magyar-magyar szótár:

Kiásva a lényeget a sallang és cirkalom, továbbá orbángyurcsány alól, marad:

A szolgálat nem az elnök, hanem az elnököt adó mindenkori kormánypárt kampányát támogatja.(a kút meg a kávája)
A szolgálat ölt elnököt-jelöltet.
"Örökösen ezekkel a bizonyítékokkal jössz... mit lehet bizonyítani... "

Annyit azért lehet, hogy a vélemény nem kompetencia.

magyar-magyar szótár 2014.02.24. 16:36:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd: fú, ez durva, hogy egy joló Tarkovszkij nevét billentyűzetébe meri verni.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.02.24. 16:41:29

@magyar-magyar szótár:

megint megragadtad a lényeget (a.k.a. szelektív valóság:)

magyar-magyar szótár 2014.02.24. 16:44:41

@kikoránkel: Akkor, a mikor még a jog erdeje szélén vagyunk, könnyen fickándasz nyulacskám a bizonyíthatóság kérdéseivel, de ugyebár azt tudjuk, hogy az igazságszolgáltatás nem igazságot szolgáltt, hanem jogot. Ugye a Columbo-n szokták ezt szemlélteni, Columbo "győz" de hoóóógy, de egyébként 100-ból úgy 70 győzelme a bírósági szakaszban elbuk[tatható] A bizonyítékok, ugye, a bizonyítékok. Tehát már bent a jog sötét rengetegében, ha még azt is hozzáteszem, hogy bár az USA nem Filemileország, mint mi
de azért ott is számít az, hogy ha egy amerikai Bárándy-size veszi kezelésbe réthorikailag az esküdteket.

Az elnök /// szolgálat viszonyokra. Elnökök (és "kormányzópártok") jönnekmennek, de A Szolgálat[ok] maradnak. Lesz ez így se majd a birodalomnak már a komolyabban bűzlő rothadásakor, amidőn ugyanis majd A Szolgálat nem szarozik tovább, hanem puttyint egy elnököt.

magyar-magyar szótár 2014.02.24. 16:47:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Annyira ismerem Bedét, hogy amikor a szerkesztőségben a picsaizmus ennyire elszabadul, mint amikor kinyalták Juliját , akkor szokott ő, ilyen esetekben némi távolságtartással ironizálni. Hátugye az egyenlők között az egyenlőbb. So9káig nem tartaható egy ilyen überjoló szerkikében, hogy kritika nélkül kopipasztázzák be a nyugati onlájnokról a picsaságokat. Amik között aztán Magyari hülyítése...

magyar-magyar szótár 2014.02.24. 16:49:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: faszát linkeltél a tumbrlről, tetszik és most nézzük a reakciókat:
dotheyoungstaypretty likes this
georg1945 reblogged this from egyszavak and added:

a fidesz programja AD HOC

italoskoma likes this
borcsok reblogged this from h3ymyf1sh and added:

Pedig a fidesz épp ezzel élt vissza. Program nélkül indultak, kapkodnak, lopnak-csalnak-hazudnak, de azt mondják, hogy...

deinodrinkspixels reblogged this from idobetyar
tercsifercsikataklara reblogged this from gpontadam
tercsifercsikataklara likes this
holnapkitalalom likes this
valdin262 reblogged this from idobetyar and added:

Pl. a bizonytalanok egy része állítólag, de ugye róluk meg semmit sem tudunk. Azért az ígéretek amik a választási...

panda-pandy reblogged this from w045 and added:

életmentő így az első szavazásom előtt !

igotnastyhabits likes this
doom-doom-doom likes this
idobetyar reblogged this from w045
idobetyar likes this
onceasoroksari reblogged this from rezsiharcos and added:

4k!: igaz ugyan hogy mi is csak kommunisták vagyunk, de mi még legalább nem voltunk a parlamentben munkáspárt: igaz hogy...

felfeminfo reblogged this from gpontadam and added:

kurvára lemaradtam az MSZP és a DK nőknek szóló váalsztási programjáról. Akit érdekelne, olvassa. Külön felhívnám a...

mrheartbreakhotel likes this
tudozsido likes this
napishit reblogged this from w045
gpontadam reblogged this from w045 and added:

DK: some men just want to watch the world burn

milyen-feri reblogged this from 80x25
milyen-feri likes this
becsuff likes this
deadheadingcrew likes this
rezsiharcos reblogged this from egyszavak and added:

Engem nagyon erdekel meg a 4k! es a Munkaspart is!!!!

w045 reblogged this from egyszavak and added:

Feri jelenleg egy ketyegő bomba és majd a választások után robban. De legyen. Mindenem a Feri!

sronti likes this
h3ymyf1sh reblogged this from w045 and added:

ez nem olvasottsági kérdés. választási program azért van, hogy ha hatalomra kerül a párt, és még a gyerekedtől is...

egyszavak reblogged this from w045 and added:

Majdnem hibátlan, de a DK kimaradt! Ferit nem lehet egy odavetett “és a többiek”-kel elintézni!:)

80x25 reblogged this from w045 and added:

az lmp-nel meg hozzatennem azt, hogy “igazabol nem erdekelnek a szamok, annal sokkal jobban gyulolom a fideszt es az...

kikoránkel 2014.02.24. 19:46:08

@magyar-magyar szótár:
Lehet, félreérthető volt amit írtam, szóval, arra gondolok, hogy a "szerintem" meg a "szilárd meggyőződésem" valami fundamentumra épül.
Az első kommentben is írtam, hogy nem bizonyítékot vágyok, mert ha lenne, az usákok kiásták volna. Hanemmégis, mitől jött ez a meggyőződésed?
Felteszem, az azért kevés hozzá, hogy piros az ég alja, hmm?!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2014.02.24. 20:49:41

@magyar-magyar szótár: jó, jó... már csak azt nem tudom, hogy a kocsikat szereted jobban, vagy a nőket?

magyar-magyar szótár 2014.02.25. 09:53:42

@kikoránkel: A kút A Szolgálat, a káva az éppen aktuális vezetője, aki rájár a korsóval pedig az aktuális párt által adott un "elnök" az ő jogköreivel. És persze a hatalomnak aztán van egy valódi szövedéke is jól leösszeesküvéselméletesezhető meg "bizonyíték hiányában homályban maradt" demokráciafölött (vagy alatti) felületekkel
A sok cizellát , Obama kutyáját most ne hordjam-ráncigáljam ide a kereskedelmitévéfilmgyártóknál mégis csodálatosan megfigyelhető olyan dramaturgiai megoldásokkal, amik a Deutsche Reich filmgyártásában tűntek föl először 1933-44 között. Vagy ugye a mély vallásossága a híres amerikaiközéposztálynak, a jól és szivesenszopó, de 22 évesen szűzenférjhezmenő rakottszoknyás "katolikus lányok*" amerikája ésígytovább, a niggát az autója mellé a sárbafektető jardok amerikája , Gordita Beach amerikája , John Wayne amerikája ésügye Chuck Norris amerikája ésígytovább -idemásoljam neked Frank Zappa kedvenc összeesküvéselméleteit vagy ismered? És Zappa 2001-et nem érhette meg...

*Akik anglikánok vagy más angloszaxo-reformáták , és ebbe tényleg ne menjünk bele, hogy a katolikus lányok ma már latiná-k és nem kifordított csuklóval basznak valakit pofán, ha az nem tetszik nekik.

magyar-magyar szótár 2014.02.25. 09:55:06

@Dinamuki: Ha lehet választanom, akkor egy Fender Stratocastert 1000-es Marshall ládával és egy primitív kis effektsorral

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2014.02.25. 19:46:43

@magyar-magyar szótár: hát, végül is az elektromos gitár is egy hangszer..

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.02.28. 09:44:49

@magyar-magyar szótár: vicces a hasonlatod, mert ugye például nekem Satriani még hallgatható, néha kifejezetten tetszik, Hendrix meg zaj. Persze, tudom, én ilyen ócska, dilettáns oldalról közelítem meg a zenét, hogy hangzás, legyen valami emészhető szerkezete azért, meg neadjisten dallama is, és hát valóban nem fosom össze magam attól, hogy 974 hangot játszik valaki permásodperc. Másfelől, ez a jolózás nem tudom mi, illetve értem én, hogy irónia, csak az a baj, hogy rajtad kívül senkit nem ismerek, aki használja, tehát valami olyasmi paródia ez, mint a modoroson volt a modoros szörfoktató, amiből nemhogy modorosat, de semmilyen nem lát az átlag magyar 70 év alatt, vagyis egy világszinten 3 főt tartalmazó halmaz egyik részhalmazán ironizálhatunk nagyokat bólogatva... Természetesen ez egy nem lényeget megragadó hozzászólás volt, csak hát én lényegekkel valahogy nem tudok foglalkozni, libának a villanydúc, meg ilyenek.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.02.28. 09:49:10

@magyar-magyar szótár: egy gitáros barátom elmélete az volt, bár én nem tudom ezt sem cáfolni, sem megerősíteni, hogy a Marshall az olyan, mint az Ulysses, hogy ugye ott van a könyvespolcon, de gyakorlatilag senki nem olvassa el fizikailag, mert mély meg nagy értékű irodalom, csak hát olvasnivalóként konkretice fos. szval ő azt gondolja, a Marshall egy angy név, de amúgy ritkafosszar, ócska, 1000 éve lejárt csöves hangzása van. És persze elismeri, hogy biztos van, akinek ez tetszik, inkább csak azzal kapocs vannak kételyei, hogy olyanok háta mögött áll Marshall-erdő, akiknek a fizikaihangzása még véletlenül sincs semmilyen relációban a Marshall-hangzással. Ígypéldéul a fekete album Metallica-turnáin akkora Marshall.erdő volt, mint ide Salgótarján, aztán ehhez képest meg nem úgy szólt a dolog, állítja ő, aki ott volt élőben. Én meg nem tudom, de el tudom képzelni.

magyar-magyar szótár 2014.03.02. 06:37:19

@vészmadár (pica pica): A barátod egy generációval legalább fiatalabb nálam.

Az egyik legjob "gitárerősítőm" az egy BEAG fadobozos kazettásmagnó volt a méretéhez képest bika erősítővel, két külön hangszóróval (beépítettje nem is volt) túlvezérelni. Jó még a Videoton Nápoly rádió is (próbához). A csöves cuccok egyébként befogták a rádiókat is, hendrix folyton (New York Pop) ilyesmikkel viadalozott. Én zsebrádión is élvezem/hallom a zenét illetve nekem a mai hangzás szegény, a mai eőjjdemetálmán zenekarok gyöngécskék, lágyak, nem elég kemények.
dee a teljesigazság az, hogy rockzenét alig hallgatok. Ma már.
Hangzás-minőségben Zappa volt a csúcs, mint hangmérnök és azóta csak hanyatlás van, de pl nem is kell már az az igényes hangzás, kár a kotongumiba az előnedv

magyar-magyar szótár 2014.03.02. 06:42:42

@vészmadár (pica pica): Hendrixnél pont a blues leglényege a lényeg, nem frenetikusan sok hangot játszani, de egyet úgy elkapni, de úgy. Robbie Krieger klasszikusgitár képzést kapott, de ez a képesége nemigen ütközik ki az elektromosgitáros játékán. Yngwie J. Malmsteen az elektromnosgitár Vivaldija, de még Vivaldinál is üresfejűbb és ötlettelenebb.

Az Ulysses-szel nagyon jókat élehet példálózni, pl az utolsó pártízoldal belőle a legolvasottabb. Azonban az Őszöd beszéd az Ulysses rekordját is megdöntötte, még Gyurcsány is csak egyszer olvasta pedig hangzóanyagban is élvezhető. Esterházy vagy Nádas Péter pl sennkezükkel írtak igazolást arról, hogy foszlányait se olvasták. Még Gál J Zoltán se olvasta, pedig ő volt akkoron Ferenc fő crew-ja
süti beállítások módosítása