Alig van minek talán kissé [enyhédeden] indokoltan még örülni, de ha mégis, jönnek a jógyerekek, széjjelrúgdalják majd beleverik, de nyaki nemiszervükkel, ami a seggfejük [képünkön] ártatlan bojóccpofit öltve a pünkösdkeddi reggeli címlap főficakja, a balfelső képes: 

 

 

http://sportgeza.hu/2012/london/csucspont_ha_ket_uszoarany_marad_londonra/

jut eszembe, ismervén az index "gördülő" [shaggy jizz] cikkeit, teháthogy szépen átírják vagy 2 év múlva már véletlenül nem lesz meg, mégis bemásolom a fikát:

    Történelem
    Menetrend
    Magyarok


Csúcs, ha két úszóarany marad Londonra?

ha valamit le lehet gecizni, akkor lehetelen nem legecizni, hacsaknem az LMP?



    Ághassi Attilahttp://kep.index.hu/1/0/42_e165421110ba03099a1c0393373c5b43/515673_18074d348b323b8d43ce60957d15168b_wm.jpg



2012. május 29., kedd 00:36

    |
    
    

Ötvennyolc évet kellett arra várni, hogy a magyar úszók nyolcnál több aranyérmet szerezzenek Európa-bajnokságon. Európa ugyan visszaszorult a világban, ilyen dominancia ritkán szokott kialakulni, és a sok jó eredményben a hazai pályán elenyésző szerepe van. Az olimpia viszont minden eddiginél nehezebb lesz, 2000 óta nem volt magyar arany.

26 éremmel, kilenc arannyal minden idők legjobb magyar szereplését láttuk Debrecenben az úszó Európa-bajnokságok történetében, semmiben sem maradhat hiányérzetünk, hiszen négy kettős győzelem is volt a kilencből, aminél lélekemelőbb nincs.

A két évvel ezelőtti hat magyar első hely már jelezte: mindenképp nagyhatalomként kell számon tartani a földrészen Magyarországot. A kilenc arany most értelemszerűen az első helyre emelte az országot.

Az elmúlt három olimpia évében egyaránt rendeztek Európa-bajnokságot, 2000-ben és 2004-ben hasonló időpontban, 2008-ban két hónappal korábban, márciusban.

Nem érdemes következtetéseket levonni abból, hogy 2000-ben az olaszok (Fioravanti, Rosolino) valamint a svéd Frölander is olimpiát nyert az Eb után, és abból sem, hogy a 2004-es férfi Eb-győztesekből senki, a 2008-asokból pedig csak a francia Alain Bernard tudott nyerni pár hónap múlva. A nőknél mindig volt, aki érvényesülni tudott, Klocskova, Potec, Jedrjerczak, Steffen, Manadou.
000 DV1177859
Fotó: Attila Kisbenedek

Az elmúlt két olimpián egyetlen aranyat nyertek a férfiaknál európai úszók (a másik tizenkettőből egy jelentős rész természetesen Phelpshez került). Mindkétszer a 100 gyors első helyét tudta elvenni európai. A jelenlegi erőviszonyok alapján Gyurtára vár a nem mindennapi feladat, hogy megtörje a többi földrész elhatalmasodó dominanciáját. A most is győztes Gyurta ugyanis nem kapott ki 2009 óta, kétszeres világbajnok.
Így jött össze 26 érem

 

SZÜN Általában az figyelhető meg, hogy a jóoldali orákulumok olyanok, mint a jó vagy a rossz avagy a bármilyen óvodás/alsótagozatos kislányok, csokrokban , de egyszerre csinálnak mindent, pl mostanság az origo egyszerre szokott gecizni vagy mószerolni is az idex-szel, most azonban lássuk csak:

Azok veszítettek, akik nem jöttek el

Hogy a magyarok történelmi sikere nem feltétlenül a riválisok távollétén alapult, azt az időeredmények is jelezték. Cseh László Európa-bajnoki rekorddal és a világ idei 2. legjobbjával győzött 200 vegyesen, 200 pillangón az idei legjobb európai idővel nyert, 100 pillangón a 3. helyre lépett a világranglistán az ezüstös úszással. Gyurta Dániel a ranglista 3. helyére került 200 mellen, míg Kis Gergő a 2. idei legjobb idővel nyerte a 800 gyorsot. Olimpiai A szintet úszott Bohus Richárd (100 hát), Gyurta Gergely (1500 gyors), Kozma Dominik (200 gyors), Bernek Péter és Balog Gábor (mindkettő 200 hát). Bohus 50 háton két országos csúccsal is előrukkolt, akárcsak Cseh László 100 pillangón, Bernek 200 háton és a férfivegyesváltó. Mellettük egy-egy országos csúcsot úszott Kozma 100 gyorson, Risztov Éva 1500 gyorson és a férfi 4x100-as gyorsváltó.



Aranyérmesek:

200 pillangó, 200 vegyes, 400 vegyes - Cseh László, 200 mell - Gyurta Dániel, 800 gyors - Kis Gergő, 200 vegyes, 400 vegyes, 200 pillangó - Hosszú Katinka, 800 gyors - Kapás Boglárka

Ezüstérmesek:

400 gyors, 1500 gyors - Kis Gergő, 200 hát - Bernek Péter, 100 pillangó - Cseh László, 200 pillangó - Biczó Bence,  400 vegyes - Verrasztó Dávid, 400 vegyes - Jakabos Zsuzsanna, 200 pillangó - Jakabos Zsuzsanna, 1500 gyors - Risztov Éva, Női 4x200 gyorsváltó - Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelyn, Mutina Ágnes, Hosszú Katinka

Bronzérmesek:

200 gyors - Kozma Dominik, 1500 gyors - Gyurta Gergely, 50 hát - Bohus Richárd, Ffi 4x200 gyorsváltó - Kozma Dominik, Kis Gergő, Bernek Péter, Cseh László, Ffi 4x100 vegyesváltó - Bernek Péter, Gyurta Dániel, Cseh László, Kozma Dominik, 200 vegyes - Verrasztó Evelyn, 800 gyors - Risztov Éva

Igaz Cseh László is elszántabb, mint valaha, új módszerei, rövidebb regenerációja sikeresek lehetnek. Nem véletlenül mondta, korábban ennyitől már hordágyra került volna.

Vissza 2010-hez: a hat Eb-aranyból a világbajnokságra egy maradt. A mostani kilencből nyolc olimpiai távon született, ha kettő megmarad Londonra, már minden várakozást felülmúltunk.

Annál is inkább, mert úszásban 2000 óta nem volt olimpiai arany. (Azt Kovács Ági szerezte, aki a 2000-es Eb-n nem volt nagy formában, kicsit mindenki összerezzent, amikor kikapott 200 mellen, fő számában. Ettől még hozta az olimpiát.)

Gyárfás Tamás igen mértéktartó, egy arannyal már kiegyezne. Úgy látszik, az úszók szeretnek visszafogottan számolni, mert Kiss László kapitány tíz éremmel már elégedett lett volna Debrecen előtt. 2,6-tal kellett beszorozni. "Na jó, azért húszat mégsem mondhattam, pedig a mieink formáját ismertem, de ha csak eggyel elmaradok a vrakozástól, a fejemre olvassák" – összegzett Kiss, aki szintén egy olimpiai aranyat vár.

Nem volt olyan magyar edző Debrecenben, aki ne említette volna meg,

 

Az egész környűlvaló Bezzegh-ségben [minden, ami nemmagyar és Magyarországon kívüli] tkp nem szarkazmusba vagy pikírtségbe vagy jópofaságba számítana Ághassi indexes jellegű gernyózása lokális nemzetekversenyében elért hazaieredményeken. Magyarországon pedig azért, mert haugye a kormányzat rossz, akkor válogatásnélkül mindenrossz, nem csak amit csinál, hanem amit a kezébefog, ránéz vagy csak beszél is róla/arról.

 

Bemutattam már ezt a Kerényi Körkép festményei és mázolmányai esetén, mely mázolmányok közül négy vacak, kettő semmibemenő, de pl van jó kép is, ami PUSZTÁN attól lett pikír[t]oznivalóan vacak, vette egykalap alá a képzőmvész szülők-gyereke blogigazgató úr, mert, csak azért. Vagyis nem a kép vagy a festő tulajdonságai alapján, hanemmert politikából, méghozzá úgy, hogy egy jó poen megint többet ért a blogiazgatóúrnak annál is, hogy kiállítsa az igazolást, a két egynegyedrészét nem vette tekintetbe.

 

 Rémületes belegondolni abba, mi lenne, ha ez a „kormányzat” bonyolultan kezdene el cselekedni, pl ellene beszélt volna az EB úszóeredményeinek és pl csehüli Kapás Boglárka eredményét le, meg elkezdték volna összevetni a londoni olimpia reményeinek nemvárható beteljesülésével AKKOR Ágasshi művészúr ugyanezzel a kiskezével nemugyanezt a cikket verte vóna bele, abba, sajn’, hogy nem a mitsesejtő  kurvannyába. [persze nem az ártalan hölgyről beszéélünk, hanem amit a németnek is elfoglalni javalt Aleksandr Petrovic, hamárugye itt a képen milyen haja van Ághassinak] Meg is lehetne szavaztani, hogy Ághassi tapló tahóparaszt-e pl ezt határozottan a parasztság védelmében elutasítom, nincsen az a börheő analfabéta tilaj tajt zsírparaszt, aki így tudna kellemetlenillatmntesen tahó lenni, ilyen áttetsző-hercegnőárokzsírja-viasza-pézsmaillatúan szinte észrevétlenül, azaz úritahó módon. (Az urak hószám lenemvetett ümmögét általvevő emberzsír ugyanis a poros munka egyáltalán a munka heányában tiszta áttetsző zsír marad, feketítő földszemmirrjomok nélkülien). Az úr körme alatt is ugye nem piszok van, hanem körömaljatartalom, esp. a hercegnő esetében az egyik melléklakáj kocsifartálló hátazsírja.

 

Adódik a kérdés Ághassi művészúrral kapcsolatban, hogy egy szemernyi puzsérróbert-e, mondjuk olyan kövérkés, igen. Viszont Puzsér művészurat a szerződése és a forgatókönyv is kötelezte a doktorházoskodó mestrekélt útálatosságra, ez volt neki megírva. Ághassi este viszont nem ez,  ő önként és puszta stréber nyalásivágyból szedte szemen a témát politikaimegfeleltetéshez –ami, gyorsan tegyük hozzá, mert ez az igazi virtuozitás az Ághassi féle nyálancok kicsinyes műűvészetében, LETAGADHATÓ ÁM! Nem kell vállalni, de van.

hogy mi tényleg munkából érkeztünk. A mondat második felét senki sem mondta ki, kire gondolt, aki kihegyezte a formáját, hogy jobb legyen. Nem is érdemes foglalkozni azzal, kik készültek erre komolyabban az eseményre, az olimpia úgyis mindenre választ ad. Ha valaki most jobb eredményeket ért el, mint Londonban, akkor nincs is miről beszélni.
uszoeb4
Fotó: Illyés Tibor

Egy biztos, nem feltétlen káros most jó formában lenni, mert az amerikaiak is be szoktak iktatni még egy válogatót, amelyiken csúcsformában kell úszni. A sportág pillanatnyi állapotát ismerve már nem szentségtörés egy évben rövid időn belül kétszer is csúcsformába hozni a versenyzőket.

A magyar úszósport ezúttal is igazolta, hogy már nem csak személyek vannak, akik jól szerepelnek, hanem van egy komplett csapat. Férfiak és nők is szereztek váltóban érmet, erre sem volt 1995 óta példa.

Cseh László valamint Hosszú Katinka három aranyat nyert. Megtippelni is nehéz lenne, hogy a három számból melyikben jutnak előrébb Londonban az irdatlan konkurencia miatt. (Mindkettőnél a 400 vegyesre gyanakszunk egyébként.)
Az öt legeredményesebb versenyző

1. Cseh László (HUN)  3 arany, 1 ezüst, 2 bronz

2. Hosszú Katinka (HUN) 3 arany, 1 ezüst

Britta Steffen (GER) 3 arany, 1 ezüst

4. Paul Biedermann (GER) 3 arany

5. Filippo Magnini (ITA) 2 arany, 2 ezüst

Hosszú Katinkára biztosan remekül hatott, szerelme, másodedzője (Shane Tubus) jelenléte. Nyilván nemcsak ezen múlott, de neki biztosan jót tett, hogy volt ez a verseny, mert tudatosult benne, bármi is történt tavaly Sanghajban, a képességei természetesen a világ legjobbjai közé emelik.
Váratlan plusz a hazai pálya
Debrecen csak beugrott a belga Antwerpen helyére, Gyárfás Tamás azonnal hívta Kósa Lajost, amikor kiderült, hogy a belgák gondban vannak. Mivel a polgármester felvette a telefont, azonnal jelentkeztünk, és itthon rendezték az eseményt. Az európai szövetség (LEN) vezetői pedig áradoztak, minden jól sikerült.

Gyurta Dániel különösebb készülés nélkül úszott olyan időt, amelyik hat tizeddel gyengébb nagy riválisa, a japán Kitadzsimáénál. Úgy gondolta edzőjével, hogy 2:09.5 elég lesz a sikerhez, de ennél majd egy másodperccel jobb kellett. És erre is képes volt, mert változtatott taktikáján.

A két eddig is nagy klub mellett több kis műhely mutatta, milyen ereje van a hazai úszósportnak. A sort Kapás Boglárkával (BVSC) kell kezdeni, aki az ifjúsági olimpiai győztesek közül elsőként nyert. (Bernek és Biczó és második.) Talán neki is volt a legkönnyebb dolga, mert az angol Adlington és a dán Friis nem jött el, vagányan úszott, és sérülése, betegsége után is áttört. Az ajkai Kis Gergő az olimpiai számban (1500) második lett, nyolcszázon nyert.

Pécsről a pillangózó Biczó Bencét kell kiemelni, Debrecenből a gyorsúszó Risztov Évát, Békéscsabáról a hátúszó Bohus Richárdot.

Minden azt jelzi, hogy az alapok megvannak, és ilyen eufória után azt is megkockáztatjuk, csalódás lenne, ha épp az olimpián nem lennénk sikeresek.

 

 

Ennyi okulás és felhomályosulás után lapozzuk fel a Nagy Hannibal Szótárat, mi áll benne az Úszó EB szócikknél:

 

úszó EB - az úszó EB

jó, és most az olimpiánál lapozzuk föl:

olimpia - az olimpia

 

 Ennek megfelelően ha odamegyek Ághassi Attillához és belevágok a pofájába, akkor nem picsán rúgtam, bár seggfej.

 

Ennekmegfelelően Ágassi Attila Magyarország legzseniálisabb sajtóvállalata, az Index munkatársa, azonbelül: sportrovat.

 

De természetesen Ághassi Attilát az anyja picsáján kívül kontextusba helyezhetem az amerikai újságírás legnagyobb orákuluma sportrovatával is és ebben az ügyes kis megvilágításban kicsoda Ághassi Attila. És ki nem szarja le Ágassi Attilát. BezzegAmerikai összevetésben Katinka Hosszu a 237 937-ik és A. Agassi valami tennis-ező...

 

Ha leszarnám Ághassi Attilát?? - akkor viszont a drága zsíros jó magyar [pl sváb illetve zsidó valamint cigány is] kakimat, ami képes egy fészek dinnyét föltáplálni és megízesíteni, nem pazarlom el ilyen ócska kis genyóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr684552060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikoránkell 2012.05.29. 13:30:18

Hallod, most tényleg nem értem mitől borultál vérbe, ez egy majdnem hozsanna már, nem is jellemző az Indexre.
Az olimpia tényleg kegyetlenül kemény, az amik, ausszik, kínaiak baromi jók. A faszi se mond mást mint a szövetség meg az edzők.

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 14:11:47

@kikoránkell: Dehogy borultam vérbe, még az agyvérzsírmolekulám se trombokokettáltak az alvadvérlemezeimmel ennyitől.

A kínai "nők"-nek a harmadik nem-ben kéne meghirdetni az úszást. Ugyanis ha szakmai-sportpedagógiai csoda lenne, akkor a kínaiak férfikategóriában is mutatnának valamit

-nők
-férfiak
-sinoyetioid [hegyi] semlegesneműek

Valamint az úszóknőknél ideiglenes érmeket adnék ki futtatottarany plasztikból, amit az újszülöttjük hírére majd igaziaranyra váltanának.

Ághassi "cikkére" rutin ez, egyszerűen csak egy módszert sportcikkben alkalmazott. Ez ment az imádkozásokban pénzügypolitikaiaktualitásokban, a reményteljes sohajtások, mikor basz agyon bennünket az EU

és külön egy másik "cikk"-ben a Zájemeff.
De olyant, hogy komplexen az Ájemeff partiban a Zeju-val ugraná [meg] agyon dejólenne, a magyar gazdaságot Orbánékkal persze, olyant nem tudtak megírni, mert kettőnél többig kellett volna számlálni a manézsban.

Olvasd össze az origo felvezetésével áés meglátod a különbséget, miről beszélek. Ritka az, amikor index és origo nem együtemre ba[s]sz. A hávégére már fáradt vagyok...

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 14:14:51

@kikoránkell: A hávégénél is Sosztakovics szaxofonbetétes esztrádszimfóniáira emlékeztető fuvolmányok zengenek, úgyhogy Ághassi megérdemelné a jópofán basszusgitározást, ha szarnak érdemes lenne persze pofont adni.

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 14:15:46

hm, persze egy tizedköbméter jó kövér szarért futnék most a talyigámmal

kikoránkell 2012.05.30. 00:29:43

@magyar-magyar szótár:
én meg állítom, hogy rosszul érzékeled a fuvolmányt, itt van a faszinak egy másik írása a bajnok Lokiról, teljesen korrekt dolog, pedighátugye, Debrecen, Kósa, új stadion, lehetett volna ügyeskedni.

sportgeza.hu/futball/2012/05/29/magukat_degradalnank_helyi_fiatalok_nelkul/

magyar-magyar szótár 2012.05.30. 05:24:20

@kikoránkell: Az írás hangneme megegyezik a Tagok vagyunk agitációspropaganda payola blog azo9n sohajtásainak hangnemében, amiket Magyari Péter véruiizzad a sóvárgásban, lenne bár végre már rendesen agyonbaszva mninden a Zónijóü meg a Zeju által. Erre nem érv az, amit a Loki-ról írt, ugyanis ez azért alap: a gecik magát a Lokit nem szokták fikázni, csak a stadionügyet, vagyis képletszerűen a Loki jó hogy van, de a nemzetközi meccsek lehessenek nemzetközi előírásoknak nemmegfelelő stadionbam és legyen joga a vendégszurkolóknak elképőedni azon, hogy a mozdoki FC Allak Akbar stadionjának a hugaldájában sem kell talpighúgyban húgyozni.

De megnézheted most a Két Év Értékeléseit ugye nem lettek stadionok és ez a baj azzal szemben, ami baj lett volna az, ha lesznek. Én akkor martam le az arcom, amikor Nagy tanítóm hannjibal is Joli nyénnye stílusában kezdet el stadjonnyozni... Depersze ezt hiába sorolom neked, mert ugye az, ami az ember ízlésének schmekt gut, az smakkol, hát. A sajáthaverjaim sose olyan bunkók, amikor részegen vágunk át V-alakban a parkon, mint az ellenséghaverjai [-> Nagy Finggg Hasonlat]
Ághassi cikkéből tanítani lehet a geci sunyiság módszereit.

kikoránkell 2012.05.30. 07:21:39

@magyar-magyar szótár:

Vagyok annyira átlagember, hogy aszondjam: ha én nem érzem ezt a sunyiságot, akkor az olvasók 99%-a sem érzi, ergo, hiába halt meg a malac, a kolbász nem csíp!

magyar-magyar szótár 2012.05.30. 07:39:17

@kikoránkell: Pedig néhány egészen egyszerű, mondhatni Öveges-professzor-féle gyakorlat létezik a magyarsunyiság érzékelésére.
A magyar Eper szezonja mindjárt lecseng, addig is vegyél olyan kínai fokhagymát, amit makói cég csomagol mert van ugye szabad kapacitása.
Aztán jön be az íztelen spanyol és görög dinnye és akkor adjál érte jósok pénzt "Magyar Dinnye" címén. Aztán persze ez a sunyi magyar, amikor megérik a hat sor dinnyéje, ami címén a 49 sor-nyi Spanyols és Görög görögdinnyét árulta, akkor a lengyel dinnyére panaszkodik. (Szent Lőrincre nem lehet, mert ő a szállíthatatlan régi török fajta sötétzöld görögdinnyébe húgyozott bele augusztus elején

Akkor megkérdezem a dinnyést augusztus közepén, mért nem vetett kései fajtát? CSAK mert ő nem kinlódik vele, ő május végétől augusztus közepéig akarja az egészéves bevételt megkeresni

Erre nem jött rá a három nóbeldíjas faszi, hogy ez az oka a sajátos k'k'k'-éjraópai szindrómának, ezért drágább egy hét a Balatonnál siófoki szocreálban leszartan, mint egy hét Hirghadán a fakultatív Luxorral.

mert a kettő vagy négy hét alatt KELL az évesbevételt megkeresni és ő ezért nem kínlódik márt a kélseidinnyével, kis poiaciszegmensre nem ad.

Folytatghatnám az autószervizek jellegzetes magyar sunyiságauival, annyira nem ügyfélorientált, hogy senki nem cviszi oda az autót, erre telerakja ronccsal az udvart és akkor is azt mondja: "Tessék itthagyni és a jövőhéten majd mnár telefonálhat" pedig nincs munkája, de ő akkor is a vevő, az ügyfél átbaszására játszik

Ami Budapest belvárosában "vendéhlátás" címémn folyik

Ülj be a Parlament presszóba a Kossuth tér sarkán és 600 Ft-ért megtudod, ha végignézed, hogy szolgálják ki a túristákat.

ÍPersze van, aki ezt nem akarja látni.

magyar-magyar szótár 2012.05.30. 08:52:13

@kikoránkell: Kisváros. Az autóértékesítő három hónapon át összesen hetvenkétórában, hétvégéjén este magánban telefonon is, tárgyalja a kedvesaranyos szimpatikus (a nő művész) házaspárral életük első új autóját, a titkokat, melyikmotorral nem szabad és milyen gumival érdemesextrák és fölöslegesek. A hitelekre elmegy külön 30 óra. Aztán eltűnnek, nem jelentkeznek, a boltban a nő elinal. A z értékesítő, mint valami strílicc már tudja, de a főnökaszony csak hetek múlva ordéjja le a fejét: NEM ITT VETTEK AUTÓT BASZKI SZOPATTAK HIÁBA! TE KÖCSÖG!-ordéjj. Hátugye azt az értékesítő azonnal tudja, hogy készpénzre [HAUPTMOTIV]vették, a hitel csak kamu volt és nem akarták, hogy a városka mmegtudja, kápé vették az autót [erre kellett külön hat óra, hogyan lehetne a hitelt előtörleszteni].

De aztán kiderült, hogy a főnökaszony még lánykorában egyszer valamit csinált valakinek vagy mi az apa családjában, családibosszú és a férfi ezért sem akarta, hogy a tulajék rajta gazduljanak. (másikmotívum)

kikoránkell 2012.05.30. 09:15:25

@magyar-magyar szótár:
:D
Hallod, az a másik motívum nem mindig derül ám ki, mongyuk kisvárosban gyakrabban, de népnemzeti attitűdben értelmezhetetlen, hacsak nem találsz ki neki valamilyen mérőszámot amivel beszorzol minden gazdasági, kultúrális stb
eksönt, pl magyarsunyisági faktor vagy ilyesmi. De ettől a mi cds-ünk nem csökken, az ziher!

magyar-magyar szótár 2012.05.31. 03:41:06

@kikoránkell: Igazából a sunyiság érzékeléséhez gyakran el kell távolodni idegenföldébe. Teháthogy pl a polyákoknak itten van ez a foci-biznicce és akkor, bár a politikai küözdelmek nemkevésbé fennköltek, sőt olyan stílusban folynak, mintha az index szerkesztősége a hírcsárdával karöltve írná, de pl ha efféle úgyról van szó, akkor a nemlétező lengyel zsidó a szélsőjobboldali lengyel slachtával úgy ölt kart, hogy trojkaszerűen ragadja el a haladó jóoldalit (csak annyit, hogy Donald Tusk olyan szoclib, aki nálunk csak lózungzsinten oráltatott jó-s rosszoldalon egyarámt

Tehát pl egy bajor kisvároskában annyira nem bvolondok az emberek, hogy a háromállásos autószaloban újautót vásároljanak is, de legalább nem is futtatják a kereskedőt, viszont újgumi garnitúrát nála rendelnek, hagy menjen egy kicsit az ő üzlete is [inhaber Muhammad Borzilowitsch].

A sunyiságfaktor szintje történelmibeállítódású! A Vörös megyék-ben, ahol a kulákságot , a búrzsojjá elhajlásokat vagy pé avallási népbutítást 1972 után a Rákosi időket lealázó stílusban terjesztették ki, a sunyiság fokozott. Amit a kétféle szpáhi-ban mutattam, ott, ahol a hithű moszlím szpáhi vágta húsra a khaurt, ott bizony az év minden hónapjában is ramadán vót. Ahol SEMMIT SE CSINÁLT a szpáhi, ott pedig öt év mltán már kutyát kellett uszítania az önkéntes adományozókra, akik tejbevajba fürösztve vastag diszbnócopákokkal akarták agyonfujtani. Ilyen összevetésre legalkalmasabb máihg is Bács-Kiskun és Szolnok. Ahogy a megyehatárokat az utak állapota is megmutatja, hátmég a látvány. Csongrád és Szolnok megye fővárosai versengtek a Kis Moszkva címért, ennekmegfelelően ma a csongrád és szolnokmegyeui maradék tanyavilágot önrakodós daruval felszerelt teherautókkal fosztogatják a rablók, a bács-kiskun megyei tanyavilág poedig érintetlensége után virágjában.
süti beállítások módosítása