Egy magyar színésszel kettő történhet a végtelensok legrosszabbak közül, az egyik, ha felismerik az utcán, a másik pedig, ha nem ismerik föl.

Bruce Willis-t [a favágóinges kopasz csávó] nem ismerik föl Budapesten -Blahó László fotója

A minap Budapesten, lelépvén a járdaszegélyről a túloldal egy butikja elől molette hölgy libbent elém, ni Cseke Katinka a Jóban rosszban című vizuláis nesztekparasztok egyétek turhából. Ő a brazilszappaniopera  sémája szerint a bumfordi vidékiromlatlanság megTESTesítője, magyarul hülyeparaszt erdélyi [indió, zambó, de persze világosítottbőrű mulatt színész játsza]asszony, akin röhögni lehet két megrázóan drámai jelenet között [Miss Tanakis őrülésijelenete hat részen át az aktuális ezen sorok beverésekor], mintegy a feloldódás hintapalintájában, döcc' , Katinka asszony reménykedve nézett rám, "nicsak, itt jövök, ki vagyok ám!" derűvel, és tévesen azt olvasta le blazírtas szőrös pofámról, hogy nem ismertem föl, pedig valósággal méllyesztettem güllyeteg tekintetem az övébe és szuggeráltam  "felismertelek, felismertelek te picsa, de nem teszem meg azt a szivességet, hogy úgy is tegyek, mintha felismernélek!". Úgyhogy Cseke Katinka tökre lelombozódva horgasztotta  mellyére fejecskéjét meg azért is mert ahogy ez már a Dob utcában szokás, többhektó kutyahúgy feketéllett a jegecesedő novemberi alkonyatban ragacsosan, bűzlőn.

Namost Angelina Jolie meg Brad Pitt és a gyerekek azért szeretnek Budapesten lenni, mert itt nem kivont és videóra élesített Apple meg Motorola termékekkel rohanják meg őket az emberek. Bár ebben a Budapest nevű kis faluban is felismerik őket, de élni hagyván. Vagyis vehetnek levegőt vagy pl hétköznapi áruféleségeket boltban, pl a gyerekeknek gyümölcsöt vagy pékárut vagy egy édi [sweety] lakást cuki [sweety] szobákkal. Valahány halvúdihírességnek is élmény ez, Budapest country jellege.

 

A Reteknek vagy Excsigakettőnek úgy kell az asszisztencia slapajából öt-hat rajongónak beidomítható figurát összetoboroznia egy-egy celeb látogatásának promóciós álriportjához, még. Egyelőre.

Pedig az amerikaifejlettség és sokkultúrák már ante portas, legalábbis ha kamionbaleset van az M5/M0 közös kibevezetőszakaszán a balpályán, akkor hiába kezd el vágtázni a vidéki büdösparaszt az asszony jézitojta Q5-ösével, máris a féket padlózhatja, mert a kivezető szakaszon is araszol a sor, ugyanis a fejlettamerikanizmus elharapózásával az emberek lelassítanak 5 km/h-ra, hogy jobban lássák odaát a balesetet. Ott még nem tartunk, mint bezzegamerikában, hogy le is álljanak videózni, de egy pár faszi előveszi az okostelefonját majd bele is rongyol az előtte padlózó kamion farába, koccanás, mindennek vége, beáll az a pálya is.

Budapesti barátom a 4-5D felvételeimből mindig összesen ha 2D-t fog föl és ezért állandóan a vidék-Budapest népi-orbánnyus vita kliséin fűrészelünk kommentiálisan [magánlevelezésük politikaiokokból ,megszakadt, mert egyikük nem hajlandó azt tolerálni, hogy a másikuk, aki deklaráltan is toleráns, nem tolerálja a tőle eltőrő véleményét, bár egyébként szüntelenül hangoztatja, mennyire megengedő -a szerk. röh & kiaka.], hogy őszerinte ugyanis én mindig a romlatlanvidékiséget dicsérem az ügyes budapestiparasztáság rovására.

http://www.belfoldiutazas.hu/images/photo/10102/1-101024-1cdbbfa754b.jpg

Noshát csak "blogom" fennálásának röpke négy éve alatt is a sokkultúrák már szinte annyira lehatottak ide kicsinyfalum határába is, hogy a szeméttelepet rekultiválták , bevezették a fizetős szemétszállítást, miközben a fagyasztóitársadalony termeli ám a szemetet, csak pl fagyasztóládákból kunhalomnyi méretekben, így aztán tele a hátár minden dűlőjének a torka fagyasztóládák és hűtőgépek purhab és műanyag bélleteivel, mert persze a lemez róluk már rég beolvadt a kínai vaskohókban. Tíz éve még azon gúnyolódtam magamban, hogy onnan veszi észre az ember, Nagy-Nagy-NagyBudapest sokkultúráktól már össze-vissza agyonhatott határaihoz ért, hogy minden bekötőút aszfaltozott torka egy-egy szeméthányó bánya. Érden vagy Pécelen pedig az ügyespesti paraszt felhordja a szemetet az utcája végére zsákokban és jól otthagyja. Máma meg már Mezőberénynél tisztára egy Pestországban érzi magát az ember, annyi szemét van az utak mentén mindenüvé leokádva.

Rákospalota ennél annyival fejlettebb, hogy pl a mintegy 3 méter széles Kosd utcában a lecserélt WC-csészét kibassza kb a háza elé osz' szeva. Vagy nejlonzsákban a szemetet. Van is a Kosd utca egyikvégében egy 2003-ban elhelyezett tábla, ami tudósít a kosd utcai erdősáv helyzetéről, 2004. elsőütem fakivágás, másodikütem körbekerítés. Azóta telenyőtték a gyökérsuhágok. Arra azonban szerencsére rest a fejlettpestiparaszt, hogy a szemetes zsákot átemelje a kerítésen és bebassza a bozótba.

Itt faluhelyen ezt a sokkúttúráltságot annyira még nem értük el, de már vannak biztató jelek, ugyanis pl a sittet meg építési törmeléket már sincsen hová elhelyezni. Megkérdeztem az Illetékes Eltást, hogy esetleg valami trükk-kel át lehetne-e baszni a Zónijó fejét és kijelölni egy amúgy is feltöltendő digógüdröt  [kubikot ] sittlerakásra, rázza a fejét, sőt, tiltva van, a Zónijóban hallani sem akarnak erről, veszélyeshulladék. Oldalfüggetlenül senki magyar nem akar azért fizetni, hogy a veszélyes építési törmelékfeldolgozóban szállítsák. Így aztán valamilyen platóra lapátolják a sittet, bemennek vele a határba, ami szemre, az intenzív agrármívelés alábbhagyásával egyre bijóbbnak tűnne, ezen hatja össze magát az az ónijós segélyenélő nyugdíjnélküli vagy tengődő munkanélküli, aki Magyarországra menekül fejlettónijós búrzsojját megjátszani, hogy hűasokfű meg a vadonnőtt mindenek, ősfák [25 éves rezgőnyár] etwas-ok . Ja, csak éppen, ahogy az ember az egyre kiesedő tájat bámulja, belerongyol egy halom sittbe, amit megsépkeltek egy zsák döglött kiskutyával.

 Ja, mert a sokkultúra odahatott, hogy a dögkutat is megszüntették, modernkorszerű EU-norm dögelhelyző konténert alakítottak ki és ---------

<szöveg, fotó, folytatás törölve -a szerk. megelé.>

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr864515846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.05.16. 09:20:38

se eleje, se vége
Én nem szoktam értetlenkedni, de ez most mégis miről szól?

magyar-magyar szótár 2012.05.16. 10:31:40

@Louise Steinmann grófnő: @A Hannibal Lektűr-attitűd:

Megkérdezzük Mézinénit, mi ez [ http://www.youtube.com/watch?v=3ey7GfxsWSo&feature=related] a ricsaj a szomszédból már megint.
"Hát a szokásos" -kajabálja Mézinéni- a ricsaj!"
(röh. kiaka. & el)
süti beállítások módosítása