A mester* végül már annyira elúnta a tanítványok nyaggatásait, hogy egy koravasárnaphajnali csöndes órán lelépett a Shambala Djikme Co. LTD headquarters-ében rejtező kis cellájából . Végül kóbórlásait is elúnván beállt háziszolgának egy ökoturisztikai cég tulajdonosához. Persze valamelyik sznob turista majom lefényképezte és földobta a fészbukszira a mesterről készült képet így aztán még aznap este csak úgy spriccelt szanaszéjjel a sok tülökorrú tepsiszem  kutya a tanítványok Grand Cherokee és Shunanghua [CEO]gyártmányú terepjárói elől. A vén banya meg, az ökotúrisztikai cég tulajdonosa siránkozott, hogy ő ezzel a  szent emberrel még az éjjeliedényét is lehordatta.

(régi tibetibuddhista mese nyomán)

 

*Láma Zámnye Rögcsa Pitempo 1986-ban született, Láma Zehncsen fia, akiben  Láma Zhencsen 16 éves korában ismerte föl Nyorszang Gyátszó tizenhetedik reinkarnációját - végső stúdiumait 2009-ben tette le.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr914480342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.05.01. 06:40:37

valóban, a tanmesék ráhúzhatók minden helyzetre. Pl. én is kérdeztem tőled pár dolgot, mint blogos nevelőanyámtól, és azóta baszol egy sort is válaszolni.
ezek szerint az nyaggatás volt.
JÓ ezt így megtudni.

magyar-magyar szótár 2012.05.01. 07:37:56

@Louise Steinmann grófnő: Már hlétszer is megválaszoltam minden olyan kérdést is, amire én se tudom a választ. A blogolás halott műfaj, csak azért tartják meg a netokraták, hogy a 40-és a halálközötti hűűjjee öregeknek legyen mivel szórakozniuk, a blogolás végképpen nem okostelefonalkalmas, a billentyűzetnek meg már kapáltak. Amikor egy nagy ember "blog"-ot kezd el írni , részben nem is ő írja, leginkább le is szarja az egészet és ezzel ki is van pipálva a 40 és halálközöttiek elérése szakmailag.

Gondolj már bele: Szily blogigazgató úr évente ír valamit a blogjába, az is fake. Nemhogy a blogolás, de a kommentpontkom műfaja is le van szarva, az origón hetekig rohadt az iskolaüggyel kapcsiolatos fórimozósbeteg-ambulancia

Ma már ingyenmedvék kommentpontkomoznak mesterkélten provokatív elvetésekel, pl a nívó "blog"
Bűn a komolyan vett blog és komolyblogolás, ha valami tartralmas. A tartalomközpontúság akkor volt marketingrizsa, amikor az index kibaszta a piacról a blogtert. Hat éve már, érted, hat éve!

Senkit nem érdekel a tartalom, még aki írja azt se, erre mutattam rá Magyari művészúr "cikkében" De még a szerkesztőség is leszarja. Mindenki mindenreszarik... ez a jaó zsíros magyarfeőd nem csuda, hogy ennyire izgatja a fejlettnyugatiparasztot...

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.05.01. 07:56:24

@magyar-magyar szótár:
Lófaszt nekünk vége, mert tök ügyetlen lúzerek vagyunk
Egy nap a városban - 11ezer lájkoló, többszázezer kattintás havonta
valami tekasztorik blog,
tekasztorik.blog.hu/

olvass bele, TÍZEZER feletti lájkoló a fészbukkon, hozzászólók hetente 1.000 igen ezer felett
Nem a blognak van vége, hanem nekünk.
A negyven feletti korosztály nagyszámú, a többség netezik, és halálideges a napiszar és cukiság oldalaktól. És mégegyszer mondom, nem mainstream május elsejei felvonulást szeretnék 10.ezer emberrel, de a faszomba, hogy még ötven embert sem tudunk öten társzerzők összeszedni, ennyire szarok nem vagyunk.

Annyiban a te problémád is, hogy láthatod, tökéletes tévképzetben vagy, hogy a blogolás a vén segg kihaló majmoknak való, és senkit sem érdekel. Sőt, én nem is negyvennél húznám meg a határt, harmincnál, mivel a tagjaink egy része is harmincas, sőt épphogy harmincas.
Hát, tanácsot tényleg nem tudnál adni, mert te is olyan töketlen vagy mint mi. Tanácsot tényleg inkább A….-től vagy tekasztoritól kéne kérnem, aki meg úgysem mondaná meg, hoy csinálta. (nem, a témák és az írások nem jobbak, mint nálunk)
Annyit kértem, VÉLEMÉNYT mondj, mert ha már nem népszerű, legalább legyen jó. De látod, nem is jó, mert te sem nézel be soha. Igazából fontosabb lenne, hogy JÓ legyen, minthogy népszerű. De magával a minőséggel lehet valami baj, mivel hiába a barátaid csinálják, még téged sem érdekel. Erre lennék kíváncsi, miért tökre érdektelen, szerinted.
ja, és nem azért mert túl tartalmas lenne, ezzel senki sem vádolhat minket:D

magyar-magyar szótár 2012.05.01. 09:03:31

@Louise Steinmann grófnő: Egyfajta (a Hajnóczy által megírt anekdota a Conservatoire-ba utazó tücsökről) virtusként fogják föl a ntokratikus spekulalista faszok, hogy ők nem csinálnak semmit és blogíróként álcáskodva havi 300-600-at keresnek. És ha van Chili & V. szerű pozitív ellenpélda (kivétel), arra százan meg csak a szabályt igazolják.

Uj-at kell kitalálni. Már abból kapcsolni kellet volna, amidőn Ujkihívástkereső Péter kivonult a piacról (igazgatótanácsi tagságát megtartva). Azt tudom, hogy nem kell billentyűzet, betűk, szókincs, egér meg ilyesmi... de ez még kevés az üdvösséghez.

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.05.01. 09:16:18

@magyar-magyar szótár: lezárom a témát, mert a többieket itt nem érdekli, te meg mellébeszélsz.

ekkerjoz 2012.05.01. 09:24:41

@Louise Steinmann grófnő: téka sztorik egy része nem eredeti, ettől függetlenül olvashatják-szerethetik
@magyar-magyar szótár: ott van neked blog helyett a podcast műfaj, csináld meg, hiteles irodalmi úgysincs

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.05.01. 09:31:22

@ekkerjoz: a téka csak egy példa volt, hogy nincs vége a blogolásnak, ahogy Dudi mondja, hogy mi azért nem tudunk EGYETLEN külső olvasót- kommentelőt sem megnyerni magunknak

ekkerjoz 2012.05.01. 09:50:13

@Louise Steinmann grófnő: de, vége van, csak mint minden divatos dolgnál, ennél is van aki korábban észreveszi, van aki később
podcast jobb, azt már olvasni se kell, lehet hallgatni okostelefonon, mondjuk beleugatni nehezen tud a fogyasztó

dr Steinmann 2012.05.01. 17:51:21

@ekkerjoz: igen, lehet hoyg lefutóban van, de
de
én pl. külföldi streetstyle meg divatblogokat ismerek, ott akár többszázezer látogató lehet egy hónap alatt
szóval, lehet hogy ez már a lefelé menő ág, de még nem a döglött kutya a BCG mátrixban
Amúgy meg, van némi rálátásom a digitális bennszülöttekre, nem twittereznek, nem tumblroznak, semmi ilyesmi, ami olyan nagy számnak volt kikiáltva pár éve
talán a podcast is ilyen lesz, ki tudja
és amit Dudi mindig emleget, hoyg már csak a negyven feletti kriptaszökevények blogolnak, lehet, de jó esetben átlagban még van 30-40 évük ezeknek az embereknek:)

2012.05.02. 14:03:34

Mester: A blogolás halott, ó Tanítványíok, halljátok, a Jógyerekek ezt is elpicsulták.

Tanítvány: Pihenjé' már, Öreg, sose éred így el a Megvilágosodást.

A Tanítvány megvilágosoodott.

rsézlet a Jógyerekek Szutra, negyedik kötet, a Mester beszéde a Blog és a Dharma összefüggéséről, mert ahhoz s borzasztóan jól ért, sőt, ő ért a legjobban című fejezetéből

kikoránkell 2012.05.03. 00:19:41

@Louise Steinmann grófnő:
Kedves Lujza, blogot úgy kell írni, hogy az MTI-t is érdekelje, sakkor lesz kommentelő dögivel!
hvg.hu/itthon/20120502_angyan_belenessy

magyar-magyar szótár 2012.05.03. 05:50:10

@nagyjoco: Köszönöm a tanítást, ez ölég jó lett :)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.05.03. 10:39:05

@magyar-magyar szótár:

"A blogolás halott műfaj"

úgy látszik, ezt a - kézivezérelt... na kik is.. ööö?:) - MTI* nem tudja

*gy.k.: az MTI Magyarország állami, hivatalos és egyetlen hírügynöksége, nem valami fikablog

magyar-magyar szótár 2012.05.04. 06:56:16

@kikoránkell: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Pont ez a műbalhé mutatja, mekkora balfaszság autóversenyre bekunkorodni a legfaszább harciszekérrel. leehet háhogni a harciszekér súlyos agypengéin, hogy azok húha a gumiknak.. csa a lúak, azoknem fogják be 2,48 mp alatt a 100-at...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.05.04. 10:53:21

@magyar-magyar szótár: ez miért MŰbalhé?!?

nem sorolom, de az elmúltkétév élenjár a valóság (jóöreg bolsevista módon történő:) meghamisításának szándékában

szóval ez nem mű, ez újabb valódi balhé

és főleg azért az, mert arról árulkodik, hogy s mint gondolkoznak az elvtársak
süti beállítások módosítása