Akkor tehát semmi baj, minden jól van, vagyis kellőképpen rosszul, csak én, a hülye monomániás (komcsizós mandinerjellegű) látom rosszul

/jegyzet Hannibalnak meg Kikoránkell-nek

 

Tessék. Új nap virradt. Az indexen a szokásos csepegtetős technikával a Lomnici-kitakarásos műbalhé átkeresztelve. ugyanis egy Tőkés László riportban buggyant a vihar a lohár vízben, de tessék, az index már Lomniczi-riportnak címezi - szevasz Hannibal, figyeld a dátumot és óra-percet, hogy ne járj úgy, mint tegnap!

Média ROVAT! baaaazdmeg!  Hiéna hollónak szürcsöli a szemét!

A Lomnici-riport készítője kitálalt

 

Tőkés-riport - de ez az index koholmánykészítőjét oszt aligha zavarja! :D ... Ja és mért most tálalt ki? -hogy "éljen" az ügy (tegnap kellett vóna pöffednie...)

  • Navarro Balázs szakszervezeti vezető részleteket olvasott fel abból  a levélből, amit a Lomnici-riport készítője küldött az NMHH-nak. Ezek alapján a riportert közvetlen főnöke utasította arra, hogy ne mutassa a főbírót, mégis a riporter kapott figyelmeztetését, és szerződését sem hosszabbították meg.

Hirdetés: A blog írója ezúton jelentkezik olvasószerkesztőnek az index [lap] szerkesztőségébe. Havi 300000 nettó+költségtérítésért vállalom, hogy nem csak nagyátlójában lazán csípőből (fasz to fasz) , de viszonylag alaposabban (tehát megnyitva a cikkeket) elolvasom a "publicisztikai munkákat" és a kocholmányosság uszítás és hazudozás hatékonyabbá tétele érdekében az efféle bakikat rápirítom a készítőjükre. Címem a mmsz szerkesztőségben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr373752078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.01.25. 09:39:52

tipikus mandiner-effektus: az index komcsi agitprop, vagy zsindex, vagy csupán szar bulvár, vagy fideszbérenc nyalógép stb., egyszerre

szerintem egy jól-rosszul működő hírportál jobb-rosszabb újságírókkal, elég felületes szerkesztéssel, véleménycikkekkel (amelyek így hol ide, hol oda húznak) stb.

ON

a pitiáner ócskagecizmus címkét nem-e érdemli meg inkább az alábbi mondat megfogalmazója:
"ha másként nem megy, húzzál zsákot a Lomnici fejére, mert még vágóképben sem látszódhat a riportban"

de

kikoránkell 2012.01.25. 11:10:21

Ha azt írnák, hogy Tőkés-riport, a fasz se tudná miről van szó, így viszont rögtön képben vagy. Lomniczi-ügyet kellett volna írniuk , hogy elkerüljék villámaidat, amelyek(natürlics), nem az igazi gecizmusba csapkodnak, hanem az indexbe. Mer csak.
Amúgy, közszolgálatilag, ez mitől "műbalhé"? Te, most Kádárral együtt nem érted a lényeget.

magyar-magyar szótár 2012.01.25. 13:16:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az analógizálgatgatás a Mandinerrel toszogatás ahhoz (hogy stimmoljon) meg a kommcsizás (aminek én ellene vagyok /mondok következetesen) innen nem is érdemes tovább olvasni a kommentedet.
Ez a maszat is, hogy vannak az indexnél jó meg rosszdolgok és embeek, hibáznak... hagyjál már ezzel. Az rendben, hogy az indexesek hülyének nézik az embereket (mondjuk akinek ez a fikamakizmus a máját hájjal kenegeti és méglennebbi zsigereit pl a rectumát.. az vessen is magára.

Valamit nem akarsz megérteni nagy internetes májer létedre Hanni: A tegnapi trükköző koholmány nem neked vagy nekem készült, hanem az Orbán látogatás ALATT a "Fejlett Nyugati Sajtóközvélempénynek" akik mit ugyan a faszt mást is csinálnának, mint ülnek a gép előtt és megnézik, hogy mit írnak a szegény elnyomottak 8akikről csupa jót hallanak, harcolnak ugye a Viktátor meg a diktatúra ellen)

Ez a Tőkés-riport avagy a Lomnici Kitakarás (nem tudom, hányan ismerték volna föl profilból, ki a Lomnici, ha nem takarják ki... Ugyanúgy lehet simán provokáció is.

@kikoránkell: .. a Lomnici-ügy lefutott. Ez nem szőrszálhasogatás.. nem "nzőpont kérdése" hogy jó-e a cím. Ez már ugyanannak a stréber ügybuzgalomnak a lenyomata, ami hanni bácsi számára is gáz volt ugye. "Hú, nyomjuk meg, hasszójjon". Az m1 régesrég és jól kezelte ezt az ügyet. Lomnici beszélt az estében és kapott reklámlehetőséget is, amihez az arcát is adta. Innen.. mi kell még? Amikor a jóoldali sajtó ekkora geciséget csinál, elmnézést sem kér. Szily sem kért nyilvánosan elnpézést Gyémáttól, mert egy olcsó poenért tahó taplóbunkó volt vele. Majd ha egyszer a jóoldali sajtóban egy helyreigazítást ott olvasok, ahol elkövették. Ha véletlenül a bíróság kötelezi az indexet helyesbítésre, akkor azt a 2172. oldal balalsó ficakjában, gyufacimke nagyságban kétértelmű megfogalmazással teszi.

Elégtételt adott Lomnicinak. Nagy Navarro meg már vagy 3 hete kifejtette, hogy az is kevés, ha a felelső szerkesztő lemond, a tévéelnöknek kell távoznia.

Ez Hanni bácsi kedvence, a szálka //tevekaraván esete. Ha a máááájamnak kedves a téma, akkor a tevekaravánt elengedem illetve a levesből kiszűrt szálkát ugyanolyan fajsúlyúnak tartom [ "A méret nem számít" ugye BIZONYOS esetekben, mert így lehet az Ezüsthajót a Leisztingerizásással kiegalizálni]

Fenehorizont 667 2012.01.26. 11:38:03

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
a hit az, ha bezabálod, mert be akarod. szótárúr jelen esetben ponthogy kételkedik.

Acélcápa 2012.01.26. 12:08:05

@kchkscak: Szótár Úr kételkedik, ha a szilánkok nem illeszkednek a kirakósba. Egyébként nem. Bennfentesként libajnaizik és minden jobbos mantrát megcsillogtat sajátos szűrőjén keresztül, de a függetlenség álságos álcája mögött egy ugyanolyan kispolgár rejtezik, mint te vagy én. Pár év múlva mi leszünk a NAGY generáció, gondoljunk bármit is. Pataky Attila spermának öltözve is nagyobb hatással volt, mint mi, a magunk kicsinyes és ócska papundekli tábláival.
Egyébként érdekelne: Jobban vagy rosszabbul élsz, mint négy éve? Tökmindegy, mit válaszolsz, az én válaszom már kész. Ha jobban, akkor egy érzéketlen tuskó vagy, ha rosszabbul, akkor meg hívő.
Varrj reá gombot.

Fenehorizont 667 2012.01.26. 12:18:28

@Acélcápa:
áh, nálam nagyobb kispolgár nincs ebben az országban! ha találnék egyet, egyből megpróbálnék ráelőzni, de komolyan. még szerencse, hogy kevesen vannak, így nem sok a gond a konkurenciával.

mostanában jobban élek, mint 4 éve. sokkal jobban. igaz, ehhez nem sok köze van a kormánynak, mint ahogy a 4 évvel ezelőtti, rosszabb helyzetemhez se volt az akkorinak. érzéketlen tuskó sztem sose voltam, de inkább mondható voltam annak régebben, mint most.
talán ez összefügg az ember helyzetével is...szal nem egyszerű.

Acélcápa 2012.01.26. 13:00:14

@kchkscak: Komolyan érdekel, hogy mit láttok ti. Kirekesztő senkiházi vagyok, lépjünk túl ezen.
Szóval a szabadságharc meg minden milyen, amikor komolyan gondolod? Csináld, ahogy akarod, bár nekem is fáj.
Szóval a hárombetűs intézmények az ganaj, nem szereetjük, de mégis pucsítunk, mert kell. Ez a stratégia része?!

Acélcápa 2012.01.26. 14:39:07

@kchkscak: Olyan hatásvadász ez a kivárás. Jobban hangzik,hogy jobban élsz, mintha azt mondhatnám, hogy megbaszott Matolcsy tejszínen. Persze, mindenki azt fütyüli, hogy a Kormány béna. Ergó, ez nem igaz. Egyedi faszkalapnak lenni mégis becsülendőbb, mint birkaként bégetve mantrázni valami közgázkönyvet. Úgyis valami ballib helyezkedő, senkiházi írta. Egy helyzetet lehet így meg úgy látni, közgazdasági alapismeretek birtokában, isteni szerencse, hogy a Te látásodat ilyesmi nem homályosítja.
Benzin. Baszod. A rosszoldal - aki egyébként a jóoldal ebben a sajátos univerzumban - drága. Ellenzékből kurvakönnyű volt az üzemanyag adótartalmán lovagolni, hisz pofonegyszerű a megoldás. Ócsítani kéne. Akkor elkúrta az Elkúró, most meg támadnak a biboldók.
Kit védesz?! Mindegy. Igazad van.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.01.26. 14:51:05

@magyar-magyar szótár:

"Ugyanúgy lehet simán provokáció is."

Ez bármire - mindenre - elmondható.

Szubjektív relativizmus: 'hiszem, ha érdekemben áll'

Fenehorizont 667 2012.01.26. 15:48:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
látom. ismét nagyon bölcsre sikeredett :D

Fenehorizont 667 2012.01.26. 15:58:08

@Acélcápa: igaziból ezeket a kommentjeidet nem is értem, de úgy látom, régóta húzod már magad ezen a blogon, úgyhogy majd biztosan kiderül, mit akarsz.

Acélcápa 2012.01.26. 16:00:02

@kchkscak: Ehen, pedzi már. Tippikusssss.

kikoránkell 2012.01.26. 17:08:15

@magyar-magyar szótár:
nem tudok mit kezdeni azzal, hogy te ezzel a ratyi indexxel kelsz-fexel. a kormányzati kommunikáció ezerszer fontosabb mindannyiunk sorsa szempontjából
, az ott tapasztalható kis és nagystílű geciségek mégse lépik túl az ingerküszöbödet. legalábbis, az elmúlt két évben. hát akkor már, hadd ne higgyem el, hogy téged mindig csak az igazság iránti vágy vezérel!

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.01.26. 17:49:17

@kikoránkell: te ezt nem érted, nekem is csak nagysokára esett le. Ez Dudi saját blogja, minket meg "ideetetett".
De mi itt akkor is csak kommentelők vagyunk. Tehát Dudi a saját blogjában azzal foglalkozik, amivel akar, és neki van igaza, és passz.
AKi nem ért egyet, az nyisson magának saját jógyerekblogot. Aki meg még nem is jógyerek, csak tejbetök mint, én, az meg ne nyisson semmit, mert senkit sem érdekel a langyos véleménye.

kikoránkell 2012.01.26. 22:17:38

@dr. Louise Steinmann: ok, nincs is ezzel semmi baj,elfogadom a helyzetem, csak ezek a sértődős szövegek...:D, pláne, azok után, amiknek el lettünk mondva ezerszer!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.01.27. 00:30:02

@kchkscak: erre - "Ugyanúgy lehet simán provokáció is" - mi mást vársz?

magyar-magyar szótár 2012.01.27. 05:05:31

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A hitre is érvényes a Nagy Fing Tétel. Azon az ember nem csodálkozik, hogy azok a gyerek, akik még nem voltak ivarérettek akkor, amidők a Királyi Televízió a Kacsameséket először sugározta (no meg Chip and Dale kedves történetkéit) vagyis nem tanultak a dialektikus materuializmusból meg már nem kellett tisztánam lenniük a szocialista embertípus kritériumaival, tehát tökhülyék @ analfabéták a hitbéli kérdésekben (mint pl a szocializmusba vetett hit kérdéseiben is) tehát ugye nem veszik észre, hogy az LMP-ben is már elejitűű fogva (hogy erős váratok nektek stb) HINNI kellett. Ugye van a hit.. meg a tények. Az én hitem BÜDÖS FING ha meg te hiszel, az tkp egészséges és lényegtelen velejáró (és csöndes.. ugye...)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.01.27. 10:54:26

@magyar-magyar szótár:

az a baj, hogy úgy tűnik, ami passzol a világodba, az tény, ami meg nem, azt beszoptuk

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.01.27. 15:08:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd: de MI (így többesszámban:D) is ezt gondoljuk Dudiról, nem? hogy nagyon beszopta a dolgokat
Azon gondolkodtam, mi ennek a pszichológiája, még soha semmiben nem értett egyet velünk Dudi, sőt igazából szerintem el sem olvassa, amiket kommentelünk neki, hanem beír valami hosszas választ, aminek az a lényege, hogy jógyerek, meg beszoptuk, stb ja, és persze indekszcímlap
mi pedig évek óta lelkesen, napról-napra töretlen lelkesedéssel beirogatunk neki, próbálunk érvelni, meg összefüggéseket felmutatni, amire általában az a válasz, hogy hülyék vagyunk
ez valami lelki szado-mazo játék, hogy miért is van szükség a napi lehülyézésünkre, és miért is jövünk minden nap a szokásos pofonért? miért hiszünk még mindig benne, hogy Dudi egyszer, egyvalamiben csak egy kicsit is azt mondja, hogy hát igen, abban is van valami, amit ti mondtok

2012.01.27. 16:33:39

A biblia legmodernebb változatának van egy idevonatkozó passzusa:

xkcd.com/386/

magyar-magyar szótár 2012.01.29. 05:38:28

@kikoránkell: Egyet nem tudsz mutatni nekem a nem is létező, minősíthetetlenül szar és semmitérő "kormányzati kommunikációban" amire a geci minősítőjelző érvényes lehetneabban a pozitív értelemben, ahogyan ma lényewgében minden jóoldali újságíró nebuló szeretne [csak, legalább] geci lenni. A6z, amit a kormányzat kommunikációnak gondol, a balfaszkommunikáció "állatorvosilova".

van néhány jó ötlet, pl a médiahatóságnask van blogja itt a bloghún. De az ötlet, az még nem kivitelezés.

Most elfilozófálhatnánk azon, hogy más embléma alat másfajta-e újabban a kommunikáció. 2-3 éve jelentős különbség volt a jóoldali orákulumok között stílusban, sőt alapvetésben is. Palettája volt a jóoldali újságírásban és ezen a palettán KÜLÖN -KÜLÖN foltok voltak az index, az origo, a hvg, a NOL ésígytovább.

Most meg egymaszat van. És ennek egyetlen oka: Az, hogy az újsáígrók MOST személyes elhivatottságból, érzelmektől fűtötten küzdenek A Jó-ért és Igazságért. Namost ez pl romantikus szappanoperákban jól áll a többnyire szőkített hajú macsóknak.

Szerintem azonban az ökölvívásban, a sakkban éls a politikában az érzelmeknek nem szabad befolyásolnia a tevékenységet. nem szabad méregből öklözni, sakkozni vagy politizálni. és ez az axiomatikus (tehát nem én mondom, hanem a Főd dübörgi ezt... nekem mindegy... én már személyes érzelmeimben, mint a gennyes kelést, úgy útálom ezeket a foskavarókat.. nekem csak jobb, ha leszerepelnek)

Te is meg @A Hannibal Lektűr-attitűd: is azt nem akarjátok megérteni, hogy az indexizmus az nem az én fóbiám.. meg momnomániám. Ti nem tanulmányozzátok a hírkínálatot, így nem kellett szembesülmötök azzal, hogy minden csapból ma már a jóoldalon ugyanaz folyik...

De azt se akarjátok megérteni, hogy mivel kedvellek benneteket, kényelmesebb élenne, nekem, ha hagynám ezt a témát a picsába, hát hogy ha ti nem olvastok KÜLÖNBÖZŐ hírforrásokat (ezek szerint nem vagytok olyan hírbuzik, mint én) akkor az nem az én bajom ... de azért ti beszéltek föntről lefelé velem, mint mániás idegbeteggel, aki vízionál.

"Elvontam" magam az indextől ... bármimást fogyasztok (MNO-t nem vagy kurucinfost vagy ilyesmit) de azt kell tapasztaljam, hogy az origo-tól detto ugyanazt a kaját kapom. nem híreket kpok, hanem VÉLEMÉNYEKET
szelektív ténykezelést.

Teljesen nyivánvaló, hogy csak hallomásból ismered pl az m1 hiradót -amit én rendszeresen nézek, hogy a kénytelen hírbarkácvsolás közepette a KÉTFÉLE szelekcióból valami hiteles kép is összeállhasson. Bennem.

Az, hogy ti mit nyaltok be "híyr gyanánt" az a t8i dolgotok.
Ha ti azt hiszitek, hogy én csak kormánypropagandán élek -az is a ti bajotok.

én csak azt kifogásolom,. hogy mi a faszért kell nekem 2012-ben ugyanúgy magamnak összebarkácsolni a reális információt, mint 35 éve is. 2012-t írunk, 2012-t!

magyar-magyar szótár 2012.01.29. 05:54:35

@ifsz: CHECK CONTROLL
1. A netokrácia interneten szerveződik és működik?
IGEN NEM TALÁN
2. A faszbúkforradalom történelmi tény ?
IGEN NEM TALÁN
3. Melyik fal többet a reklámtortából
TV PAPÍR INTERNET

4. TŐZSDEIKOMMUNIKÁCIÓ
TELEFON INTERNET
5. SAJTÓREAKCIÓS IDŐ melyik a sebesebb?
PAPÍR TV/RÁDIÓ INTERNET

6. Az Emberi Tudás Forrása (nem holnap, hanem MA [2012.február]
KÖNYV INTERNET
7. És mihez kap a delikvens, ha meg akar tudni valamit
KÖNYV INTERNET

8. A megfelelő keresőszavak megtalálásához mi kell
hagyományosműveltség internetesművltség

pótzkérdés:

amire nem lesz szó, az előguglizható e. [pont]

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.01.30. 09:58:36

@magyar-magyar szótár: én meg azt mondom, hogy a hír nem más, mint hír

a forint árfolyamára például hat a hír, pl, persze

de még számos egyéb tényező is

viszont nem a hírek után adózom, nem a hírek után megy a benzin ára stb

a kommunikáció csak egy része az egésznek

kikoránkell 2012.01.30. 10:37:58

@magyar-magyar szótár:
"Megvédjük a magánnyugdíjpénztárakat!
12 hónapra kölcsönvesszük a manyup befizetéseket.
A pénztárak eltőzsdézték a zemberek pénzét!
Aki nem lép vissza, nem kap állami nyugdíjat!
Az eltőzsdézett pénz hozamait azért fölvehetik.
Aki nem lép vissza, kiiratkozik a társadalmi szolidaritás rendszeréből!
Mégis kap nyugdíjat, aki nem lépett vissza.
Nem a kormány veszi el ezeket a forrásokat, hanem arról a magán-nyugdíjpénztári tagok döntöttek.
Még az idén lesz egyéni számla az állami nyugdíjrendszerben."

Gecinagy rablás, gecinagy hazugságok, szemétgeci zsarolás, gecirealjas kommunikáció.
Viszont, nem pitiáner.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.01.30. 10:47:03

@kikoránkell: nem jó példa

mert itt nem a kommunikáció gecialjas, hanem maga a dolog

kikoránkell 2012.01.30. 13:56:37

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Nem kizáró ok. Éppenhogy ez a "megszívtad, de hát te akartad megszívni" attitűd az aljas geciség benne. Nem volt szükségszerű így kommunikálni, mégis ezt tették, csak mert gecinek lenni jó.
És akkor "csomagolásról" meg " zöngésről" megy a háborgás!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.01.30. 15:15:03

ON

Valóság és kommunikáció, II. évad. 3. epizód:

www.mediatanacs.hu/uploads/9/11/1327927647ugyfelszolgalati_level.pdf

(pl innen a 'Lomnici-riport' is)

várok

magyar-magyar szótár 2012.01.30. 17:00:06

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Márpedig a hírek után adózol. vagyis amiatt, hogy ami hír, az nem hír, hanem kocholmány.
A hypergyors kommunikácóban már semmi sem számít, csak a hír és reakciósebesség. Ki reagál gyorsabban. Vagyis ne a hír birtoklása, hanem megosztása a hatalom. Az már túl hosszú idő, ellenőrizni is a hírt.

Meg aztán az elmúlt 3 hónap indexiánus (orogo hvg stb) hazudozásaiban miéert is kételkedtek volna a fejlett nyugaton. Hiszen: el vannak nyomva szegények. tehát ha minuszos a hír.. akkor csak mégminuszosabb lenne, ha szegények (mármint a fehérotrosz módon agyontiport magar újságírók) az igazat is írhatnák-

Ja és te vagy a kommunikációs szakember. Két eset lehet:
vagy nem jól tudod a szakmád.
vagy ennyire hülyének nézel le.

A hír: über allesz.
A hír: árfoéyamokat mozgat.
Izlandot HÍR döntötte be.Ésígytovább.
Mert mit néz a netokratív spekulalista a tabletjén? Tán a Don Vismey kacsameséket?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.01.30. 17:03:56

@magyar-magyar szótár: ott a másik várok kommentem

márpedig nem a hírek csinyájja a csúnyarossz adót, hanem az országgyűlés, egyéni képviselői beadványok alapján, hatástanulmány nélkül, balfaszul, kapkodva, ostobán, stb

vagy a hírek miatt kötelezete orbánt az eu az ún.!! egykulcsos, és alaptörvénybe betonozott!! szja-ra?
pl

nemár
süti beállítások módosítása