2012-vel, a digitális "televíziózás" bevezetésével a televíziózás, mint műfaj meghal és valamiféle spec. innternetezésről fogják azt hazudni, hogy az televíziózás lenne. A lényege az, hogy a "televíziózó" is  letapogatható lesz, célzottreklámokat fog kapni a "műsorválasztás"-ának megfelelően. A nép fog dönteni arról, mit választhat, tehát bizonyos televíziósműfajoknak annyi-meg-egy bambi lesz.

 

A képet szerintem a zseniális Kotnyek Antal készítette és Takács  Mari, az első bemondónők egyike élőben a tévékészüléken, a családjával -forrás www.fortepan.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr213423879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2011.12.03. 07:22:38

nem tudom, hogy pl. 20 (25?) év alattiak szoktak-e egyáltalán hagyományos értelemben tévézni még. Letöltenek filmet, és azt nézik. Esetleg mtv háttérzajként.

magyar-magyar szótár 2011.12.03. 08:22:12

@Steinmann grófnő: Szerintem szoktak. Pl a valóvilágot, efféléket. Rajzfilmeket a reggeli hagyd aludni anyuákat-matiné alatt a buliból hazaérvén, estimese gyanánt. Egy szűk avangár spongyabobiánus réteg a Spongyabobot. Saccolom. Néhány driftelős vidéki parasztgyerek szokta még az F1-et nézni.

kikoránkell 2011.12.03. 11:49:21

@magyar-magyar szótár:
annak a rétegnek egy komoly része döglik a VV-ért, ezzel párhuzamosan(meglepő) kajolja a South Park-stílust és a horrort.

Szerintem valami hiba lesz a fortepanos szövegben, a képen a férfi nagyon nem Kazimir Károly, amúgy 2 kislányuk született, de sok évvel később mint ez a kora 60-as évekbeli kép.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.12.03. 16:17:17

digiális tévé most is van, úgy hívjak, internet. egy hétvégi rendezvény livestreamjét (élő adását) többen nézték, mint a vele egykor tartott NFL draftot.
én ennek az egész smart tv-s, digitális adásos mizériának az ég világon semmi értelmét nem látom - fogyasztói szempontból. szolgáltatói oldalról persze igen, mi az hogy! de akkor is.
(szóóóval: a youtube-justin/twitch-own3d-stb. már most is, sőt, évek óta adják a lovat a saját készítésű, fapados vagy félprofi prodikciók alá, a hulu-netflix-akármi interneten adja a névét, a monitorodra, amikor akarod, amit akarsz, ahol akarod, szóval akkor hova akar fejlődni a sok földi sugárzású csatorna?)

magyar-magyar szótár 2011.12.03. 18:01:10

@bs395: Igen, de vannak elmaradott országok, ahol a lakosság fele nem akar internetezni. 36 éves Jeles Magyar Író nyilatkoztatta ki 3 éve, hogy az internet múló divat (azóta "blogol" ő is)
Akiknek nincsen mobiltelefonja meg internete, azok a mai lehallgató és letapogató technikával nehezen elérhetőek. (nyilvánvalóan a digitévébe kell mikrofon is)

Egy lakásban a 3 ottélőnek (papa, mama, egyke) 4 tévéje van -namost majd ezentúl lehet valami pénzt leszívni (viszonylag) készülékenként is, de legalább egyszer.

Nyilván aztán egy idő után fogják a két szegmenst ("digitévé" címén internetező, szín-inrternetezők) és egybepakolják.

Már régesrég megy a kötelező rizsa, miszerint riportunkat vágatlanul (és kitakaratlanul meg kisípolatlanul) megnézhetik a...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.12.03. 19:48:30

@magyar-magyar szótár:
nem akarnak internetezni... akarnak, csak nem mindenkinek jut.
másrészt: amerikában 4-5000 néző tart el egy embert az internetes élő "tévé", amerikai életszínvonalon. namost ez azt jelentené, hogy egy egymilliós nézettségű kertévé állhatna max 200 főből, beleértve a teljes műsorgyártást is, a "kiszervezettekkel" együtt. tetszik érteni, miért nem jó az internetes tévé?
a 30 millós nézettségű (kattintásszámú) elő, interneten sugárzott rendezvény (ami egyszerre max. 2-2,5 millió embert jelent bátran számolva, de legyen inkább 1,5 millió) mozgat meg tulajdonossal, stábbal és alkalmi kisegítőkkel (székhordó, ruhatáros, csinoslány) úgy 200 embert, ebből úgy 160-170 idénymunkás, mert utazócirkuszról van szó, aki nem alkalmazott, azt csak arra a hétvégére veszik fel a helyiekből.
vagyis egy ilyen műsorhoz nem kell több, mint 5 titkárnővel rendelkező ember (közülük is kettő inkább megvan nélküle, mert dolga van, és csak hátráltatná benne), ami hagyományosmédia viszonylatban, ahol több a középvezető, mint a melós, ez megengedhetetlen.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.03. 21:06:13

@Steinmann grófnő: @magyar-magyar szótár:

nem reprezentatív, de 20 és 16 éves gyermekeim nem igazán néznek televízióműsort (fiú néha sportot, lány néha divatműsort, ennyi)

filmet, sorozatot, akármit csak letöltve (vagy streamingelve)

a tévé már csak egy nagy screen, xbox van rákötve vagy laptop

ennyi

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.12.04. 08:31:34

@magyar-magyar szótár:
nem csak erről: akik a netes tv tartalmat generálják, azok olyanok, mint a nézőik, ugyanazt csinálják szabadidejükben, amit munkaként, és egyébként a nézőik is ezt csinálják.
itt nem kokainos nézőgyűlölő nagyarcú médiaszemélyiségekről van szó, hanem közvetlen, elérhető emberekről, akik elsősorban szenvedélyből csinálják.
el tudnád képzelni, hogy kolosi kimegy a székház elé, és megkérdezi a sétálókat, hogy mit gondolnak a műsorszerkezetről, és utána annak megfelelően módosítja a céget? csak mert ez az új üzleti modell így néz ki: ott állnak az izzadt, büdös tömeg közepén a tulajdonosok, és ha nem hitelesek, agyon lesznek taposva.

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 08:59:34

@bs395: Kolosi Péterről sokmindent el tudok képzelni, pl amit a kurvanénikéjével kéne csinánlia a HUP rendszámú hupikéktörpikeszínúű malacPassat rakterében, azt. UIgyanis ezek min bölcsészek, rendkívülértelmesek és a nekik hajnali órán fél kettő körül pl szoktak csinálni egy értelmes magazinműsort, gondolom csak úgy maguknak Mokka gyanánt. Mind műűűűveltek éééérteélmesek okosak.

Kolosi nem kérdez meg senkit, hanem végrehajtja a belgaigazgató utasításait.
és azért meg szeretném itt is jegyezni, hogy a Moody's keltette jógyereköröm hírre Antónia könnyekbeszökő bornyúszemekkel állva fogadtta a nézőket azzal, hogy rossz lesz a kisgyerekeseknek meg a kisvállalkozóknak. De pl a S&P's neccesen a lécfölött helybenhagyása meg hír se lett. Szóval azért itt-ott a magánmeggyőződésükert csak be tudják szerkeszteni, na.

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 09:00:29

@bs395: Bocs, a mondatod helyesen: Kokainos, de nem nézőgyűlűlő

2011.12.04. 10:10:51

Fasza. Itt volt az ideje a kikukzáni a primitív szekvenciális elérést. Akkora fejlődés ez, mint a hangtechnikában a agnószalagról áttérni CD-re.

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 14:22:39

@nagyjoco: Csak pár éve használok CD-t. Inkább ne legyen steril a hangzás, de legyen dinamikus. Aztán a kakajó: 3/4 hangerőnél már ugrál a.. mije ugrál egy CD-nek? Egy CD nem bir annyi lejátszást, mint egy Zappa ősvynil. A Zappa Ősvynilek dinamikája még a youtube-on is átüt. Persze lehet, hogy a csupamaislágert max 15-ször hallgatják meg a CD-ről... Már fázom, mi lesz a bibi, ha mégmodernebb/mégkorszerűbb hanghordozóra térek át...

2011.12.04. 21:38:02

@magyar-magyar szótár: Ebből is látszik, hogy öreg vagy, nemmaikornakmegfelelő. Meg gyenge CD-ket hallgatsz, én a kedvenc CD-imet több ezerszer játszottam le és zsírul megy, persze takarítani azt kell.

magyar-magyar szótár 2011.12.05. 05:12:38

@nagyjoco: Nyilván a CD-lejátszóktól sokat nem lehet elvárni. Viszont zsírkőgyári CD-kről van szó, az egyik pl egy válogatás, a címe: A buli színe...
Viszont a dinamika hiánya nem a fatengely, hanem a zajszűrés műve. Teháthogy A Gép mit GONDOL zajnak.

2011.12.05. 06:12:44

@magyar-magyar szótár: Az király CD lehetett, nekem nem volt meg soha.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.12.05. 06:41:35

@magyar-magyar szótár:
ódehogynem utálják ők azokat, akiknek a műsort csinálják! és itt nem kell felmenni a mindenható producerekig, vagy ceebstátuszú műsorvezetőkig, elég, ha találkozol egy mezittalpas castingolóval, minka közben: olyan magasról tud lenézni a köznépre, mint rupert murdoch szebb éveiben a kitartott kislány yorkijának az elpottyantott aknájára.
ami az internetes tévében most megy, az az iparág hőskora, kb amikor a költő otthon kötötte és az utcán árulta a hetilapot, amiben a művei megjelentek.

Frick László Emlékzenekar 2011.12.05. 07:12:16

@bs395: Richard Brautigan az utcán osztogatta irkalapon
Magyarországon meg efféle írkálgatók, mint Krúdy és József Attila meg Kosztolányi házaltak előfizetési gyűjtőívekkel.

Frick László Emlékzenekar 2011.12.05. 07:14:37

@nagyjoco: Pedig A Buli színe elég jó válogatás, az innovatív nyugdíjasgeneráció (ma DK fanklub) ízlése szerint, persze azokról a nyuggerekről beszélek, akik még nem látták Debreceni "könyvének" a borítóját...
ez is rajta van:
www.youtube.com/watch?v=dTa2Bzlbjv0

2011.12.05. 08:27:51

@Frick László Emlékzenekar: Annó volt egy király fideszes kazi, a kilecnvenes középéből. "Ha győz az Igazság, Narancsliget lesz Magyarország" - zengte rajta egy méltatlanul elfeledett énekes. Sajnos túllépett rajta a korunk, CD-n sem lett újramixelve. És milyen igaza van! Láthatalan sikereket értünk el - mondta a Matolcsy bá - hamarosan jön a bazi nagy narancszüret.

Kabalco 2011.12.05. 23:58:38

Nekem a tévé a mozi. Nekem moziélmény számba megy az, hogy amit nézek, ugyanazt nézi sok-sok másik ember is az egész országban, ott és akkor. Talán ugyanúgy reagál a másik is, mint én, akkor röhög, stb.,mikor én, ezt így elképzelem.
Ha megvalósul ez az újszerű rendszer, biztosan csökken majd a "nézőszám", de azért nem aggódok annyira, a nagy számok törvényéből kifolyólag biztosan lesz még pár ember, akivel úgyszólván egy teremben fogok ülni.

magyar-magyar szótár 2011.12.06. 05:16:15

@Kabalco: Az semmi, de pl amidőn nagyobb nézőiszegmensek (és ezek között többszázezer egymással semmiben sem összehasonlítható nő!) egyszerre húzzák le a WC-t valami fontosabb népetetés előtt, hogy ne maradjanak le semmiről, az a fantassztikkus ötlet jut az eszükbe, hogy jól kipipikélik magukat, nehogy közben kelljen kimenni... Áll a a vízművek gépmestere az órák előtt és ő meg a mutató nekindülését nézi.
"Na, a barmok!"

magyar-magyar szótár 2011.12.06. 05:19:35

@Kabalco: de kedvenceim azok a haladó, politikailag megfelelőgondolkodású kommunikációs&médiatudósnénik is, akik feszt lebasznak, mért nézek annyit tévét ill azzal is tanusítják szellemifölényüket, hogy ők sose. Lehet überelni azonban, pl én soha nem nézek politikailag rosszoldalinak számító hírműsort, viszont a bezzegeéő jógyerekolvasóim (akik borzongással szeretik karbantartani és beállítani az adrenalinszintjüket) meg mást sem látnak (s így igazoltnak Vásárhelyi néni Naaagy Jövendölését) ... pihenésképpen esetleg benéznek a kuruc in fos -ba.

Kabalco 2011.12.06. 09:34:59

@magyar-magyar szótár: AZ m1 e tekintetben is szembehugyozik a széllel. Van hogy egy jobb filmet görcsölő hólyaggal kell végigszenvedni, mert egy vacak ajánlót nem tesznek bele, bezzeg a kertévék ötször reklámoznak egy film alatt. Hát nem nézőbarátabb? Ki ne bírna ki húsz percet?
A másik.
Csak kimondottan borzongni vágyásból nézni valamilyen hírcsatornát nem egészséges dolog. Ráadásul az embernek idővel feljebb tolódik az ingerküszöbe, minek folytán egyre kevésbé lesz fogékony a száraz tényekre, a puszta számadatokra, s csak akkor kapja fel a fejét, ha "rossz lesz a kisgyerekeseknek, rossz lesz a kisvállalkozóknak"-ot hall.
De mégis kinek a hibája, ha az a bizonyos pohár mindig félig üresnek látszik?

magyar-magyar szótár 2011.12.06. 12:20:07

@Kabalco: A szelektív ténykezelés hibája. A könnyű kis kompromisszumok és az igazmondás e z e k legyőzése utánra halasztva. Naoszt e z e k osztán őőőőrvára le lettek győzve! Ezért érdemes volt mindig egy évvel, minidig a következőválasztásokutánig elnapolni az igazmondást. Ha jól emkékszem, az indexnél nyíltan esküdöztek, a címlapon, hogy mostantól (ez kb 2010. ápr. elejébn volt, nagyigazmondások következnek. Nadehát most is szelektívténykezelések, meg Az Egy Nagy Igazságért a sok-sok kis hétköznapi füllentgetések.

magyar-magyar szótár 2011.12.06. 12:20:46

@Kabalco: Hol féligüresnek van kommunikálva, hol már félig teltnek.

Aranka néni 2011.12.06. 16:03:58

...e kedvenceim azok a haladó, politikailag megfelelőgondolkodású kommunikációs&médiatudósnénik is, akik feszt lebasznak, mért nézek annyit tévét ill azzal is tanusítják szellemifölényüket, hogy ők sose...
nem ezt mondtam, hogy én sose
a k-in-fost életemben ki nem nyitottam, mert lábszagú
de nem kommentelek hosszabban, mert te meg azért basztál le, hoyg túl sokat pofázok, és csend legyen, ne locsogjak
és igazad is van

Kabalco 2011.12.06. 17:59:57

Ha már kurucinfó, én is be szoktam nézni oda mondjuk minden húsvétkor, vagy karácsonykor, tehát úgy évente egyszer, de azt kell mondjam, nem éreztem soha lábszagot. (Nem biztos, hogy lábszag alatt ugyanarra gondolunk!)
Amit tapasztaltam, a zsigeri őrjöngés és a manipulatív gyűlöletkeltés ilyen-olyan arányú keveréke. Néha egész viccesek egynémely megfogalmazásaik, de az egész komolyságát elveszi a dolgok egyoldalúan történő bemutatásra való kínos ügyelés.

Aranka néni 2011.12.06. 18:29:36

@Kabalco: miért kötöd pont a keresztény ünnepkörhöz a benézést? :))
A lábszagot úgy értettem, hogy egy k-in-fost komolyan vevő, ideológiailag oda elkötelezett ember, bármilyen tanult, vagy bármilyen olvasott, sőt, az IQ-ja is lehet, hoyg magas, a szememben csak egy primitív tapló, egy frusztrált kis pöcs, aki erőlködik, hogy félelmetesnek tűnjön
talán nem a lábszagú rá a legjobb szó, de most nem jut jobb eszembe a jellemzésükre

Kabalco 2011.12.06. 21:13:49

@Aranka néni:
Az ünnepeknek semmi köze hozzá, csak azt szerettem volna képletesen érzékeltetni, hogy mennyi hasznos időt pocsékolok a kurucokra.
Kábé sejtem, mit akarsz mondani, s lehet hogy ez most a kifejezéseken való szálazás, de mitől ne lehetne épeszű emberként (akár liberális gondolkodóként is) komolyan venni a K-Infót?
Nem tagadom, rám is negatív hatással van/volt jó néhány olyan dolog, ami azon a portálon közlésre került, de sohasem azon borzongtam, hogy amit ott felvázoltak, igaz, vagy megvalósul-e valaha, hanem, hogy perpillanat él Magyarországon egy csomó ember, akinek ez a kép él a fejében, aki komolyan gondolja. S nem is biztos, hogy azoktól kellene tartani, akik - ha tehetnék - ott őrjöngenének a kommentblokkban, hanem akik (ahogy egy bölcs ember mondá egykor) csak csendesen figyelnek az utcasarkon egy ballonkabátban, majd hazamennek.
Kérdés, hogy ők vannak-e egyáltalán? Van-e n..iveszély? Ez már Szótár Úr
szakterülete.

Megint csak szálazás, de szerintem egy magas IQ-jú ember eleve nem engedi meg magának azt a luxust, hogy csak csupán és kizárólag "egyetlen igaz" forrásból tájékozódjon. Egy okos ember (nálam nagy IQ-jú = okos) mindig megvizsgálja a történetet többféle szemszögből is.

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 02:25:24

@Aranka néni: Nem mindig állandóan te vagy az, ha hasonlóról olvasol. ez tény, hogy magasfokú értelmisegg ugyanazzal a szájával dudog kifinomult társadalmiaffinitásáról, amivel eldicsekszik hogy csak akkor nyitja ki a tévét álcázó antik szekrényke ajtajait, ha ő lesz benne megint a tévében. És akkor megnézi már magát, elsősorban is jogi okokból...

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 02:29:21

@Aranka néni: A televízióra is érvényes Dr Mezei Ottóné Klári néni bölcs tanítása:
"Nem az a baj, hogy tévét nézel, hanem a kérdés az, hogy hasznos-e mégis így elpazarolni az időd." Például, ha nem nézek meg pár Stahl konyháját, soha nem látom azt, hogy egy Rózsadombi óvodában dolgozik az ország egyik legjobb óvónője. Méghozzá "archaikus" stílusban! :D Ez ugye egy budai úrhölgynek természetes, ő egy cébéában vásárol a... de pl vidékiparaszt vagy nem tud CBA-ban vásárolni, mert nincsen vagy nem engedheti meg magának anyagilag a CBA-ban vásárlást akkor se, ha csikorogván már szikrákat vet a nemzetiöntudata...

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 02:33:03

@Kabalco: Annyira kínos az az ügyelés, hogy nekem úgy tűnik, mintha a matula magazin-isták írnák viccből. Kb Kocsis atya -szerű. Ha meg van szerencsém tényleg egy pár netokratíve & verbalicce WHUAD! , ámde privátban szalonnácit ismerni, még megalapozottabb a gyanúm. Ugye eleve fasisztákról lenne szó, a lebutább nácinak is (és ez ám az igazi veszély!!) több esze van, mint a legokosabb fascio-fannak. Azonban még a fasiszták krémjébe is szorul egy pár félművelt alak, akik szerint a kuruc in fos egyszerűen provók gyülekezete.

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 02:36:14

@Aranka néni: Meglepően hiányzik a fasisztákra jellemző sajtos bukájú csizmaszag a kuruc in fos-ban. Ugye a faszkóink egy része a bukásába már beleőrült kisvállalkozó, földnélküli földbirtokos meg effélék, kallódó vidékiértelmiseggek meg amatőr történészek stb és biozoknit meg márkás nyugati légcipőket hordanak és a közhiedelemmel ellentétbnen pl a nemzethyess oldalaink által preferált lábbelik, úgymin germán bakancs vagy ótürk szattyán, rendkívül egészséges viseletek, főleg ájszterájhisse biozokával.

Aranka néni 2011.12.07. 15:44:54

@magyar-magyar szótár: a Stahl megint egy olyan kérdés, amiben soha nem fogunk egyetérteni:D
MŰMÁJER
te tényleg nem érzed a rossz hangsúlyokat a beszédében? Nem zavar a hanglejtése?
Nem veszed észre, hogy nem őszintén ilyen búgóan kedves, hanem ez egy színjáték, csak sajnos rossz színésznő, és így elcsúsznak a hanglejtések
állítólag kettőnk közül te vagy a zenész, neked van hallásod, nem nekem
csukd be egyszer a szemed, és csak hallgad a nőt, ne azt mit mond, hanem hogyan hangsúlyoz
mint az amatőr szinész a családi körben:D
ha valaki születetten nem kedves és nem édibédi, akkor minek azt játszani? Én sem vagyok az, de nem is próbálok úgy hangsúlyozva beszélni, mintha egy tündéjke lennék

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 16:30:06

@Aranka néni: Igen, de akkor nem láttam volna azt az óvónőt. Vagy pl Budayt egy időben, aki óriási tanár is.

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 16:39:46

@Aranka néni: Abból nem lehet kiindulni soha, hogy kicsoda minek látszik a tévében. A kamera torzít.. és a személyiség nem mindig jön át. Pl Truman Capote-t undorítónak tartom, de kiválló írónak és még jó sok van ilyen. Nem mindenkivel szeretnék "ebédelni" is, ha értesz, azok közül, akik a kedvenceim a műfajukban. Döbbenetes volt látni Szilágyi József versmondó estjét, egyszerűen ravva mentek hozzá az embberek, hogy ezt nem is gondoltuk magáról, művészúr... Érted, a lópicigáspár-arcával kiállni és József Attilát, Radnótit mondani.

Fogalmunk sem lehet aról, hogy Stahl milyen, vannak geiles [nyálas] dógai. De pl a magazinja papíron nagyon magas színvonalú és tartós. Nem valami veddmegdobdel picsamagazin. Te meg kapaszkodsz az előítéleteidbe rugalmatlanul. Pl egyre varnyúbb a hangja. És?

Sokkal traguikusabbnak tartom azt, hogy ilyen tündik, mint Thüringer Barbara még fizetett újságírók is. és ezek bírálják ezeket, mekkora nemszakértő nemhozzáírtó barmok.

Stahlnak biztos vannak személyestulajdonságai, a hiradóban ki nem állhattam. De amit kjól csinál, azt jól.

A nőket pl a cipőjükről szoktam megítélni vagy a sminkjükről vagy a kislányukról. Én nem úgy ítélek, hogy ha a chek-ben a háromból egy pipa van, akkor már kuka az egész én megnézem a további pontokat is.
te meg tudtad ítélni a 3 percből, amit láttál belőle, meg a 12 perc paródiából, ami tetszett neked. Ez téged nem zavar, akkor nem.

Aranka néni 2011.12.07. 18:43:06

@magyar-magyar szótár: nem láttam semmiféle paródiát.
A Buday egy külön pasi, akin látszik, hoyg élvezi a főzést meg az evést.
T. Barbaráról fogalmam sincs.
Már többször elmondtam, itt a neonfényesben nagy a verseny a gyerekekért. Ahol nem helyes az ovónéni vagy az alsós tanítónéni, ott már le is húzhatják a rolót. Cipő, smink és kislány ügyben most nem coming outolnék, mert nem azért járnak ide az olvasóid, hogy az én hülyeségeimet nézegessék.

magyar-magyar szótár 2011.12.08. 03:57:10

@Aranka néni: Gondolom, nem zavarna meggyúőződésedben, ha rámutatnék arra, amit tudsz (de a passzívtudástáradban lapul) miszerint [Kedves Bloggerina, konyhablogger neve] is melózik Stahlnak, mert ő nem oneman, hanem csapat[építő]. Médiaszakember Stahl, vannak szakmai szabályok, az orthodoxia, amitől nem lehet úgy elmatolcsyskodni, ahogy te matolcsyskodnál.
süti beállítások módosítása