Igen, blood sweat and tears, de az egész, shluttya egészséges gyorsasággal is lezajlott és azóta bőséggel is adtak már kendőtskéket Bodoky művészúrnak a könnyeit letörölni, pl Index Anyu ma is jelentősen powereli őtet.
 
De kezdjük a végével, a mainappal. Az én anyaiszívem hogy meg tud szakadni, ha éhezőgyermeket, nyomorgógyermeket vagy megfagyottgyermeket lát. Én még Paulovkin Boglárka  alkotásainak féldilettáns kopirmányaitól ,  tepsiszemű rajzgyermekcséktől is meg tudok hatóddani. Akkor hogyne futott volna két güllyeted s amúgyis vérágas, képernyőette szemem könyvekkel is tele, amikor meglátám az árva LMP-t az okt. 23-i „gyűlésükön". Ugyebár a flesmobiános faszbúkizáció ilyen, egyszerűen a jóoldali tízezrekből  kakilt odamenni kétszáz az LMP-hez, hogy szövegszinten legalább félezres lehessen a szám. Kétszázan?- amikor nemsokára sokkalnagyobb, sokkal flesebb, sokkalmobab szóval 2.0-ás változat lesz, sőt, köztársoságból 4.0-ás!
 

Ilyen kis gyermek a mi köztársoságunk: még nem is tudjuk, milyen cserebogár is lett volna belőle, és máris mehet a kukába egy vacak & ideiglenes 'ormánya miatt.

 
Szün: A magyar sajtómunkásság sorsa ez. Tele van olyan nagyteljesítményekkel, amikkel idekünn el nem dicsekedhet. . Ott van mindjárt pl Gyurcsány 2006-os győzelme, amit teszemazt Sváby András is szinte magának tud be. Meg rajtakívül még vagy kéttucat jóoldali politikaimegfelelő sajtómunkás. Hja és Szegény [Demokratikus] Ferenc is sajátmagának tudja be amúgy [-> igazságbeszéd]. Sőt, az LMP esetében világbajnoki  teljesítményről van szó. Az LMP a világon egyedüllálló netokratív teljesítmény. Túltesz Obama netokratív megképzésén is. Főleg, ha belegondolunk a faszbúkizáció idei arabvilágbéli teljesítményeinek a következményeibe, úgy mindt a shabetűvel kezdődő Sharijá-ba… . Bojócc meg hűjjepártot csődbementországban és helyhatóságilag bevinni nem akkora kunszt, mint rendes parlamentit.
 
Nézzük akkor meg
Születésünk Titkai című sorozatunkból az LMP-jét
Fogantatás: Mint az nemköztudmású, a fogantatás az nem az aktus. A fogantatás  az aktusra reákövetkező 12-24-ik órában történik meg -tehát pl anyu dugott a diákpasijával, majd este a férjével s így 23ó24p-kor nem apu magja fogan benne, amit 23ó05-kor ejakulált, hanem a diákpasikájé, aki 12ó47-kor priccolta…
 
 Tehát, amikor „dugták” Index Anyut, nem akkorazonnal lett meg neki a zigóta-LMP-párt. Amúgy is mesterségesmegtermékenyítés volt, én meg nem tartottam a petricsészét. FIGYELEM, KÖNNYEN LEÖSSZEESKÜVÉSELMÉLETESEZHETŐ DÓGOK KÖVETKEZNEK! Az apáról sejtelmeink lehetnek. Aki az alapművet, Graham Greene Csendes amerikaiját olvasta, az tudja, hogy marionettek jönnek-mennek, de alapvetően a műfajhoz kezek kellenek meg arra szálak.. ÉS a dizájn más-és más, de a mozgatási alapelvek ugyanazok. Ezesetben persze az ismert amerikai és szöbetűvel (amerikaiul persze szí) kezdődő - nem ,az, hogy amerikaikövetség, az nöbetűvel kezdődik, mint nagy. Abban van benne mindig az a kis szöbetű. Áállj-állj, nem zsöbetűt kell gondolni, mi az, hogy zsíájjé?  De hagyjuk is az apát.
 
Terhesség: A lehet más a politika blogról rögtön az első pár bejegyzésben lesült, hogy az legalább félgyári blog.  Azonnal igen erős powerelést kapott, a címlaptündérnek ugyanúgy, mint később a Török Vidor Agymosodája esetében [powered by KÉSZ Group :D ] kivételes bánásmóddal csak egyedül –e blog kedvéért is meg kellett fognia a talicska szorváját és tolni egyet rajta, ha hajnali nyolckor, akkor akkor! (Török Vidor esetében meg későjjel ötkor is!!)
A terhesség elsőszakaszaiban a figyelem még inkább belső bennfentes jellegű, nem a kismama legszebb korszaka ez éshát a 8-10-14 hetes magzat se az a matyóhímzés, akinek az UH képét szivesen pincsizik föl kimmamuccilli pocaklyakócka blyog-ban. Amikor már az LMP blog túl nagy lett és az összefüggések túlnyilvánvalóak, akkor jött az a vér és mocsok---
Egy igenrégi, még papírújságírói trükkel besérrítették Bodoky művészurat s így látványosan elszakad az LMP az indexanyatest-től. Persze azóta is nagyon jóba vannak a művészúrral, az Index hamarabb szarik bele a sajátfészkébe, semmint az ő kis LMP-jét bántaná...
 
Messze van még 2012-amikor –ezt már a hülyegyereknek nézett népen kívül minden gründoló flashmobiátor tudja- szóval, amikor az előrehozott választások lesznek, lesz elempé. Csak félő, hogy kitűzőként egy édes kis [hatalmas nagy népfrontos] koalán…
Demókkrátikuss Koala nevű párt már van, csak szólok!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr913328009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenehorizont 667 2011.11.07. 14:39:47

kíváncsi leszek, hogyan adják el lehetmás néven, ahogy befarolnak _____ mögé.

sztem a "történelmi szükségszerűség" kevés lesz. pláne, h eljátszotta már az szdsz egyszer.

budai zöld 2011.11.07. 15:34:38

@kchkscak:
A pontosság kedvéért: nem mögé, hanem elé farolnak, bokafogásban.
De szerintem nem lesz nehéz eladni, hogy csak így lehet leváltani az antidemokratikus rendszert.

Fenehorizont 667 2011.11.07. 15:54:53

@budai zöld:
igen, elé:)

ja, biztos vmi ilyesmi lesz, h a Demokrácia oltára előtt beáldoznak ezt-azt, mer olyan jófejek.

ökodemokrácia :D ...bár, sztem addigra az öko már úgy ki fog kopni a pártból, hogy még csak dísznek sem lesz ott. mint anno az szdsz-ből a liberális.

Fenehorizont 667 2011.11.07. 15:55:26

bár ott dísznek azért megmaradt. pedig ők se hitték már el...

spájdernecc 2011.11.07. 15:59:46

nincs ezzel semmi probléma
a "barna eső" elől mindenki befér az ernyő alá

magyar-magyar szótár 2011.11.08. 02:00:22

@kchkscak: Ezt már megbeszéltük itt egy harmatoslelkű LMP-s jógyerekkel, azt hiszem valamelyik "címlapos" alatt, aki kb úgy tartja elképzelhetetlennek a Bajnai helyes kis popsija mögé a benyalatkozást a sorba, ahogy az egykori [igazi] SZDSZ főemberei is a koalát még 1994. május elején is...

magyar-magyar szótár 2011.11.08. 02:01:35

@budai zöld: pontosan. Hát már annyira borzalmas a helyzet, hogy ezeket köztársoságostul együtt kell leváltani és egy teljesen tökúj (steril) köztársoságot kikiáltani.

magyar-magyar szótár 2011.11.08. 02:03:04

@budai zöld: Hannibal kommentjeiben összefoglalóan olvashatod azokat a tökeredeti gondolatokat, amit csak a jóoldali tökéleteskommunikáció csakis tökeredeti gondolatok tárolására alkalmas buksikba képes telepíteni.

magyar-magyar szótár 2011.11.08. 02:04:42

@kchkscak: Azafajta "öko", amit a jógyerekek szoktak a kommunikációs céljaik elérésére behasználni, sos kop' el:: rothadhatatlan polietilénből való ugyanis. És benettonzöld.
süti beállítások módosítása