A Kutyacsont Imádás [ rosszgyerekül Szent Jobb Körmenet -a szerk. kieg.]   médiatálalásával kapcsolatban megint fölbukkant az a hivatkozás, hogy a két un "kereskedelmi televíziónk" hírműsornak macskakörömbe téve sem cimkézhető blikkségei bulvártévé termékek-e.

Szerintem nem -és megint nem.

Nézzük akkor sorban:

Magyország legüdvösebb, leghaladóbb jógyerekújságírói a Szent Jobb-ot kb 20 éve nevezték el néptanító -és felvilágosító újságcikkeikben Kutyacsontnak, arra nem veszem a fáradtságot, hogy a papírnaplómban utána nézzek, hogy kedvenc néhai költőm Eörsi István nyelvileleménye-e ez a Kutyacsont. Talán vagy nem vagy mindegy is. 

Mert a lényeg nem is ez.  

A szombat esti, azaz napi tálalásban az augusztus 20-ikai ünnepi misének, a Szent Jobb - körmenetnek a két gagyitévében összesen nem jutott fél perc. Vágókép gyanánt kaptunk egy-egy szűk kivágást az egyik oltárról, aztán egy-egy, az eseményhez vezető mellékutcában fölvett képet pár ácsorgó leskelődővel, akik a térre már nem jutottak be. Ja, itt járt a kopt pápa, ezek az öreg orthodox papcsávók már csak úgy kinézetre is a Kajafás-stílusú tökfödőikkel eléggé egy raj látvány lettek volna valami bulvár vagy kertévé "hírműsorában". Természetesen a Bazilika térről egyetlen egy képecske sem került adásba. Igen jó poen lett volna pl képileg egyes állami vezetők áldozása, Semjén pl annyira mókás volt, hogy az ő jelenetsorát tutti a világ minden ker & bulvártévéje beszerkeszti ... de a kellő eljelentéktelenítés kedvéért még ezt is "kifelejtették" a szerkesztők. 

Másnap a HVG-pont-hu jógyereknevelde bedobta a rizsát az őrezred feloszlatásáról. Ez kb egy éves hír, már tavaly májusban avas volt, ki nem tudja, hogy Orbánék egyik első nyilvánosságra került ötlete az őrezred feloszlatása volt. Azóta hó esett, jöttek az ünbnepek, a sajtószabadság megszűnése, elmúlt a zónijóselnökség is, de ha a HVG,. akkor meg van nekik engedve bármely szikkadmányos ócskahír újságként való tálalása. Terrrmészetessen a HVG aktivistái az aktuális agitprop elvárásoknak megfelelően milliárdokba kerülő ötletként ábrázolták a frissként tálalt tavalyihírt. (Mirelite-e.)

ERRE hétfőn este a két gagyitévé "hiradóiban"úja  hír lett a körmenet, előhalászták a megafonos provokátorról való felvételt.

 

Ha a képminőséget összevetem azzal, hogy   a Retek Klub a körmenetre fölfejlődő valamilyen lovagokat halovány , ócskatelefonnal fölvett minőségben vágta be (hat járókelő lábával, snitt) , szép teljesítmény. Jól van, pipa, enter, ez is megvolt, "ezek még az állami vezetők biztonságára se képesek vigyázni, akármilyen őrült megközelítheti őket és most akarják szegény őrezeriek légióját elbocsájtani, jaj, néhány szegény közülük már nyugdíjba is menekült".  

Kedd este azonban megint kb 2p45 másodpercig mi a hír? Még mindig a megafonos őrült, megint leadják azt a jelenetsort, amit egy igazi bulvár vagy kertévé már augusztus 20-án világoseste kétszer, összesen hat percben plusz bőséges kommentálás (arról is, hogy ezek már tavaly óta az őrezred elbocsátásán munkjálkodnak és az mennyipénzébe kerül az adófizetőknek, töredékébe annak, amibe ez a késő-szociálfeudális őskövületi kombattó amúgy, pl fal dumával lecseréltették maguk alól a 200-300ezer kmt exztra szervízelések melett futott kutyabaja Audikat meg BMW-ket és a "kertévék" segítettek is beetetni a paraszttal a rizsát, miszerint hótóccska fostalyiga egy 260ezret futott Audi, ami azóta még 250ezret futott gond nélkül... nem is beszélve arról, hogy az őrezred a kedvence, Szegény Feri "védelmére" milyen Audi flottát hadovált össze ) Tehát kedden megint leadták a provokátor sóműsorát, majd spontán lekérdeztek két biztonságicégtulajdonost (az egyik igazgató úr izomatlettában + tetkó állt a kamera elé) akik persze fejenként kb 70 mpet kaptak arra, hogy biztonságszakmailag elemezzék ki, mennyire szakszerűtlen volt a körmenet biztosítása (itt persze megin a csiki-csuki úgy működik, hogy ha meg van szakszerű biztosítása, akkor az a baj).

 

Szerintem is követtek el hibát a rendezők és szervezők, ugyanis eléggé vastagon szarni kellett vóna a megafonos csávóra. Aki  ezt az embert vallásimegszállott őrültnek nézi, az vagy a holdrúgyütt vagy maga is kezelésre szorul... Pszichiátriára vitetésével csakis az uszító propagandának tett szivességet, bárki is volt az, akár szándékosan, akár oktondi balgaságból is.  Most komolyan, egy jéziánus szektás őrült ilyen napszemcsikét vesz meg szól a csajának előtte, hogy rasztázd már be kissé a hajam, éddybeéjbi?? ugyan... Továbbá: HA van kertévvé Magyarországon, az augusztus 20-án legkésőbb este 23 órára lecsekkolja a megafonos csávót, riportot készít a vidéki nagynénikéjével, sőt, az érettségi tablójáról is szerez fotót. Tippem szerint a magyar jógyerekmédia mindhalálig érdektelen lesz a csávó kilétét illetően...   

Namost olyan, hogy ker, a bulvártévé meg a jógyerekmédia az összeegyeztethetetlen. Amidőn Pallagi művészurat fölkereste Mayer Aranka, ő -pedig Pallagi a legnagyobb gyűlölködők és uszítók egyike- mint Blikk főszerkesztő tekintett a piszlicsáré is ügyecskére meg a bosszúszomjas asszonyra és elküdte az ÉS-be, mert szakmailag a bulvár és az agitációspropaganda összeegyeztethetetlen (és ott volt neki vágykiélésre a Napkelte...), bár ha a Vastagbőr blog művészeinek tevékenységét megvizsgáljuk, lehet hogy ebben sincs igazam...  Olyan, hogy bulvár is meg jógyerekmédia is, csakis és kizárólagosan Magyarországon létezhet (lásd a  Szegény Feritől kétszer is kilóra levett "gagyitévék" hírműsorait 2006. okt. 23-át követően...). Egyszerre kint és bent egeret semmjilyen éddyba' cicca nem képes fogni, csakis a magyar jógyerekújságíró.

TIPP: még ma este is legalább egy percet, ha nem többet kap a megafonos provokátor (meg az őrezred feloszlatásának "botránya") a gagyitévékben (tegnap push up melltartcsi volt Várkonyi Andreán, ma lehet, hogy nem lesz a kosárkákban annyi tőtés...)

Nem azt mondom, hogy ezekkel a lapostetű ócska agitprop húzásokkal valamennyire is bővítették a piacot a "kertévék" szerkesztői (ne feledjük, hogy a TV2 zseniális hírszerkesztősége súlyosan korlátozó és elnyomó kormányintendatúra alatt nyögve képes folyamatosan, minden nap megfelelő jógyerek-agitációs propagandát kifejteni, úgy képzelem el az intendánst, hogy annak kb annyi esze lehet a kommunikációhoz, mint Kovács "államtitkár" (és jelenleg szóvivő) úrnak , vagyis egy vállalati webfórumot se mernék rábízni, nemhogy kormánypropagandát... Azért egy-egy ilyen "észrevehetetlen" húzás segít fenntartani az ezek iránti gyűlölet szintjét -.pedig ezek is kétkézzel is azon vannak -igaz, leginkább akaratlan-önkéntelenül, mintegy maguktól, mint pl Rózsika is...-  hogy csak gyűlöljék őket...

28 komment

Címkék: kertévé

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr263175043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.08.24. 07:29:28

az őrezredről elő lehet keresni régi híreket, hogy mekkora umbulda ment ott is, hogy míg egyesek a családot az alakulat pénzén utaztatták, addig másoknak az előírt lőszermennyiséget saját zsebből kellett. de hamar kiderült, hogy a névvel címmel panaszkodó elmeroggyant, mert az anyjával hált, vagy valami hasonlóan súlyos okból kifolyólag. esetleg jobbikos is volt, nem emlékszem pontosan.
a provokátorról meg: kend lebecsüli a panelsámánok divatérzékenységét.

butalo01 2011.08.24. 08:20:15

ha elfogadjuk, hogy a politikai oldalak egy akarat több arca, akkor világossá válik, hogy miért nincs ellentétes oldali "újságírás" (egy akarat-egy vélemény), viszont fenn kell tartani az arcok közti különbséget, mert még gondolkodni, választani akarnak majd....

2011.08.24. 08:38:34

Azért ha mikrofonos csávó kezében mondjuk nem mikrofon, hanem fegyver lett volna, biztos máshogy értékelné a cikkíró is a biztosítás minőségét. Az ilyen alakokat egy hevenyészve kidolgozott védelmi terv is ki meg kellene fogni. Akár provokátor volt, akár őrült, a védelem gyengeségét mutatja, mind fizikai, mind kommunikációs szinten.
A média pedig mindig a Fidesz ellen volt, ellene van és ellene lesz, a liberális erők kiváló kapcsolatrendszere révén pedig a nyugati média nagy része is otromba hazugságokkal tömi az otthoniak fejét. Akármit is tesznek, az Rákosit és Hitlert megszégyenítő sztálinizmus lesz.
Nem bíznak ezek semmit a véletlenre. Jó eséllyel ilyen nulla kormányzással megutáltatják magukat az elsöprő többséggel, de mi van, ha mégsem. Ezt nem bízzák a véletlenre, proaktív módon lépnek fel.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.08.24. 19:57:53

Attól, mert valaki kúúl napszemcsiben van, még lehet őrült.
egyébként el tudom képzelni, hogy fogadásból csinálta, sőt, hallottam már olyat is, hogy életvezetési vagy kapcsolati tanácsadó adta azt a feladatot az ügyfélnek, hogy kerüljön be a hírekbe
egyébként meg, ha nézel CNN-t, ami mégiscsak vezető hírtévé, ott se nagyon veszik a fáradtságot, hogy sokrétűen, érdekesen tudósítsanak, vagy oknyomozzanak, csak több kiküldött tudósítójuk van az arab világban

penelope garcia 2011.08.24. 21:00:06

Nem köll ennyit tévézni. :)

magyar-magyar szótár 2011.08.25. 05:16:59

@penelope garcia: Pont ez a baj. A magasfokú magyar értelmisegg tüntzetően nem tévézik, arra tart egy szerénykébe rejtett televíziót, hogy amikor ő [ a műsora, amit a haverja "csinált ki neki"] benne van, akkor nézhesse, de egyébként nem. Ennekmegfelelően a magyar értelmisegg a gagyihiradókat marginálisnak nevezi, rendszeresen olvas az ÉS-ben arról, mennyire szar és veszélye a HÍR TV (de nem nézi persze) azonban a kurucinfos portálba , na, oda kattog borzongani. Amit nem lát a magyar értelmisegg, az nincsen (-> nőiagyvelő, nőiagyvelő, nem nézek oda, nincs, édes lábikómmal a kis zöldcsomagocskát leejtvén berúgom a porciccusok közé és NINCS és NEM IS VOLT SOHA)

Ellenkezően: Kornis Mihály példáját kellett vóna a tipikus magyar értelmiseggnek követnie és videóra venni minden hiradót. Tanítóm itt busong és azt hiszi, hogy az egy YT nyafologvány hazugság, miszerint a csürhét a rendőrroham belenyomta az Astoriába, pedig Kruzslicz Dávid követítette, hogy ahhogott a kis oktondipocok! RetekKlubHiradó. CSAk ugye, aki nem néz tévét, sokszor más magasfokú értelmiseggek legendáinak ücsikéllik föl..

magyar-magyar szótár 2011.08.25. 05:18:28

@Budai Hella: Teljesen kizárt, hogy a mnenőnapszemcsis csávó egy kicsit is őrült, eléggé gyakorlatlan provokátor, mondjuk annyiban rendben is, hogy 15 évre rá végre egy korszerű attejjista matulista fikaista már nem csak írásban olyan bátor, hanem tettleg is.

magyar-magyar szótár 2011.08.25. 05:26:21

@nagyjoco: Egykor rendezvényszervező is voltam. Aztán láttam 1982-ben a Hajógyári szigeten a csövesbandát, mitán bejelentették, hogy vége a Ricsének és éppen Bergendy szalonzenekar lépett föl a mellékszinpadon. Amit Bergendy kapott! Üvegekkel rakott szimatszatyrokkal, alföldipapucsokkal dobálták meg, aztán Bergendy lement a gyerekek közé, ott simogatták a karját "Ne haragudj Pista".. aki "nagy ember" annak van olyan fellépése is, pl Csont Lennon nagyon-nagyon sokszor megúszott olyan szituációkat, amit aztán egyszer nem akart megúszni és visszafordult a biztoshalálba.

Nincs jó megoldás, mert ha meg van biztosítás, az a baj. "Ezek" egyszerűen nem is tudnának olyat csinálni, ami megfelelne. Sajnos ahhoz nincsen kellő humorérzékük, hogy először mindig az alternatívát lépjék meg ÉS AZUTÁN, hogy azt agyonbaszták a jóoldaliak, vennék elő a borítékolt eredetitervet, ami persze a jóoldaliak ellenötlete.
Ezzel van különben baj, hogy kettőnél több nem is lehet, kétváltó fűrészelés csakvagyez csakvagyaz képzelhető el.

A megafonos fickó mozgásán is látni FELIZGULT a lehetőség miatt, egy őrültnek ilyen gondja nincs, kicsit túl is ugrálja, maga se hiszi el, és mivel felkészületlen az efféle "szektás dumákban" nem is tud más szajkózni, csak azt a két mondatot. Egy szektás őrült megragadja az alkalmat és szónoklatba kezd, ehhez a provoikátornak dógoznia kellett vóna, azaz tanulni, kicsit készülni. De a mai attejjistákokok olyan mértékben nézik már agybeteg hülyének a vallásosokat, hogy nem tartják szükségesnek a készülést, pedig amikor a zattejjista bróbboganda szépnapjai voltak, egy-egy harcos még teológiai kiképzést is kapott, hogy a papokat le tudja győzni réthorikailag is.

Végülis ez a fasz provokátor annyit nem ér, hogy ennyi karaktert az ablakba verjek róla, annyira ócska.

magyar-magyar szótár 2011.08.25. 05:30:01

@bs395: Alap, hogy a vallásiőrültek, ez a betegség egyik alapjele, mint a takony a náthánál, nem egészen divatbájgúnárok, antagonisztikusan öszeegyeztethetetlen a fekete pólón látható, a laikus attejjista számára hűűűűdddecikki kép valamiféle szektásággal. Pont ellenkezően, a szektásság az efféle szimbolika (azaz a bevettegyház szimbolikája ELLEN) lép föl. Szegény provóka fejében kb ennyi van a vallásosbuzikokokról, ennyire tellett neki. Pont arra számított (ezek szerint jól) hogy a mai netanalfabéta attejistákokoknak kár annyit cizellálni a figurán, úgyis benyalják. (Így működött Szily művészúr, amikor a szlovák pornót benyalatta a jógyerekekkel jobikosnak.. minek a cizella, ezek úgyis buták...)

magyar-magyar szótár 2011.08.25. 05:33:57

@bs395: A "kertévék"-ből süt ez a fajta magosértelmiseggi lenézés: "Aki bennünket néz, a Blikk-olvasó barom, csak a vér, a mocsok [-> Subba] érdekli, a szar, balesetek, tűzesetek, vízkár, OScar. a bulvár NESZTEK PARASZTOK kb mint az egykori haknibrigádok "parasztnak jaó e' jis" alapon odabasznak valamit, de ez egy mgyar speciaélitás, hogy a napi agymosást, juszítást és agitpropot azt nem úszhatjuk meg.

A magosfokú értelmisegg, mert nem néz tévét, a HÍR TV-ről azt hiszi el, amit az ÉS-ben olvas (igen máma kb annyi magasfokú értelmiseggünk van már csak, 5000) .. ha látna is HÍR TVt elszégyeellené magát és üzenne a haveroknak, hogy azért egy picit oda kéne a testüket tenni a melóban. Olyan mértékben szarik bele a néző arcába a műsorkészítő, hogy nem feltételezi azt, hogy valaki ide-oda kattingatva EGYSZERRE nézi a Retek és a MocsokGeci2-es "tények" fantázianevű agymosodáját. Még az időjárásjelentésben is hazudnak.

magyar-magyar szótár 2011.08.25. 05:40:45

@butalo01: Igen, létezik egy ilyen szegmentáció. Egy vállalat több emblémával, más más külsőben kínálja a lényegében ugyanazt, mint a V.A.G. csoprt a Skodát, SEAT-ot, Audit , VW-t és hozzájuk a Bugatti-t ugye. Nagyon sokan azért vesznek (kintről behozott) VW Phaeton-t, mert azt a büdös magyarparaszt szemre összetéveszti a Passat-tal.
A jügyerekek annyira alulképzettek ma már politikailag -és a Török Vidor féle agymosodák nem segítik kifelé, hanem nyomják belefelé őket ebbe- hogy nem tudják elképzelni, bajnai meg Szegény feri egy vállalat termékei más-más csoportra célozva. Jógyerekújságírók a legkomolyabban közösnevezőként próbálják Gordonkát beszopatni a szerintük is hülye büdösvárosipoaraszttal, ezek úgyis hülyék , elhiszik, hogy Gordonka, az egészen más, mit Ferike. Hát, esetleg elmeállapotilag...
De a V.A.G. csoprt lényeges termékeiben mind-mind győri motorok dógoznak, a lényeg mindben ugyanaz... Azaz Gordonka meg ferike léényege ugyanaz: "Az ország el van baszva, úgyis mindegy, ha mi nem vesszük ki, akkor ottrohad, hát legalább legyen nekünk jó, a büdösparaszt meg menjen nyugatra tanuulni s a saját kárán hátha okos is lesz oszt majd lesz valamoi, a zónijó majd kénytelen lesz segíteni, kb ennyi a "vállalat" koncepciója, amivel egy svejciálompógár tekintetéből egyet is tudok nagyon érteni...

2011.08.26. 00:32:23

@magyar-magyar szótár: De ha lett volna a kezében egy géppuska, akkor ugyanilyen szinten (nem) tudták volna őt megállítani.Ez akár egy teszt is lehetett, kritikus helyzetben mit kezdenek a védelmisek.

Itt bizony fenéken kell billenteni a szekuriti főnököt.

2011.08.26. 00:42:19

@magyar-magyar szótár: Hát, lehalább ez egy koncepció. Ez tizenegynéhány százalékos ellenzéki párt koncepciója.
De mi a kétharmados "a Zemberek adták rá a felhatalmazást" fülkeforradalmisták koncepciója?

PesszimPista 2011.08.26. 21:10:12

Egyszer volt, hol nem volt . . .
Avagy nagyfeneke! :-DDD
Volt egy ismerősöm, aki vett egy ojtót amiről azt mondta a tulaj, hogy ugyan törve volt, de szagggszerűen meglett vala javítva. Az eladó őszinte volt, a vevőnek ez tettszett, meg is vette a járművet.
Oszt egyszer, mikoron már idestova három éve használta, egyszercsak fenékbe billentette egy tehhherojtó. Nem is nagyon, csak úgy tesséklássék. Az autó feneke meg úgy lerogyott, hogy az csak na.
Vizsgálgatta az autót mindenki. Elsőre a biztosító kárszagggértője, meg mind az okos lakatosok. Oszt az egyik lakaktos csak kibökte: "Te! Ennek nem vízvezeték szerelő volt az előző gazdája? Mer' hogy ez a lógó far biza rézzel van felforrasztva a verdára. Azér' lóg ez ennyire, mer' nincsen rendesen odaheftőve."
Az előző tulaj, (mit ád az isten) pedig bizony vízvezeték szerelő volt.
Itt a vége, fuss el véle!

PesszimPista 2011.08.26. 21:16:23

Itt vmi ángyombongyom volt a blogmotorral.
Rögtön átkopizom a megfelelő helyre.

PesszimPista 2011.08.26. 22:59:25

Vagy az én "motorom" romlott el egy kicsit . . . :-DDD

magyar-magyar szótár 2011.08.27. 07:20:15

@nagyjoco: Éppen ezzel van tele már mindenkinek még a maradék felekétharmadból is, ezzel a gyerekes bosszantásivággyal. Ennek része volt az efféle szavak kitanálása, mint fülkeforradalom. Mint az óvodában, mertugye Lendvai néniék meg azzal bosszantották őket 2002. májusában, hogy nem az számít, hám tized-mm a célfotón, hanem hát a győzelem az győzelem és tessék tudomásulvenni. Mondjuk 2002-ben még nem annyira "sokba vót" ez az óvodás attitüd, mint máma...

Mert őszintén, a mazoppó vagy a6z indexista jógyerekek agyvérzsírját csak langyosítani is sikerült az ilyesmikkel? Ellenkezően, álmodni sem mertek arról Szegény Feriék, hogy még hajtják is majd a malmukra a mindenféle vizeket...

magyar-magyar szótár 2011.08.27. 07:26:50

@nagyjoco: Mért lett volna a kezében géppuska. Hol. Ez nem az az ország. Ezt a dumát azok veszik be, akiki a magyar média száűrésében nem láthatták azt, hányszázezres tömegen kellett volna a géppuskával áttörnie magát a csávónak. A Retek meg az ExCsiga pár lézengőt mutatott ugye... Nem azt mondom, hogy egy magyar nagymama oolyan, mint a kirakatbetörő motorosbanditákat elverő és elüldöző angol nagymama, de a kétszázezer pár lábból csak elbuktatta volna a gépfegyverrel loholót vagy 200 pár... Csak ugye ehhez a legtöbb hírzabálóban hiányzik a nagytotál vágókép. Az más, ha valaki megafonnal kódorog (ami szerintem hátiszütyőben rejtezett) Ez a fickó egyébként szemre is kb annyira veszélyes, mint egy darab kutyaszar.

Szegény Feri, amikor megrendeztette az utolsó leköpését, vagy 20-30 biztonsági ember, ebből 3 beépülve az öt fős, tüntetőnek beöltözött "támadók" közé , volt képes megoldani a leköpést. Nemhogy géppuskát nem foga magyar, de már a nyálát is sajnálja ilyesmire pazarolni...
A "betyárszarok" műbalhéja körül is ez a baj, az egész magyar "betyársereget" a turnu severin-i nagynénikéjébe hajtaná vissza egy cigányladára való lomis saagar. Ha a tettek beszélnének...

magyar-magyar szótár 2011.08.27. 07:29:48

@nagyjoco: Pont ez lenne a lényeg, nem kée már benyalni azt, amivel ezek a csöppet sem kertévék zabáltatnak bennünket. (vö az NSZK-ban az otani újnáci vs. újszélsőbal tömegek összecsapásait, ott nem kell letérgyelnie az operatőröknek..)
Ugyanez ment a Szabadság téren, amikor 67 műbalhézót próbáltak a gagyitévék tömegként ábrázolni, egy bulvártévé vette volna a 3000 balhétúrista bamba bámulását is!
Ne bassza már meg a jóisteny, hogy 3000 embernek kéne "rettegnie" 67 provokátortól a seggberúgdosásuk helyett!

magyar-magyar szótár 2011.08.27. 07:31:26

@PesszimPista: Ez az! Ezt felejtettem el, hogy rézzel szoktak forrasztani az ötvösművészek én is megszenvedtem egy ilyen autó kis-hátsónegyedével, de azt NSZK-ban született törökök műűvészkedték föl...

2011.08.27. 08:11:40

@magyar-magyar szótár: Kés, kisebb fegyver, testre rögzített bomba lehetett volna nála. Láttam már ártalmatlannak tánő emberek megőrülni.
Plusz, akármennyire is ártalmatlan volt, mégiscsak provokált egy országos rendezvényen. Egy közepesen alulfejlett biztonsági szolgálatnak simán ki kellett volna szűrnie, egy tesco gazdaságos biztonsági szolgálatnak is.
Ez meg elvileg kiemelten védendő redezvény(nek kellett volna lennie).

A rendszer súlyos gyengeségét mutatja, hogy az ünnep méltóságát megzavarhatja egy ilyen mitugrász alak.

PesszimPista 2011.08.27. 22:18:36

Ez részint olyan mint a '06. okt. 23-i miamóka.
Mindenki verte a nyálát, hogy ez a provokatőőőrök napja volt, meghogy arra mentek az igazi újnácifasisztákok. De kérdem én, . . . . ha nem sikerült elszorítani/elterelni onnan a provokattőőőröket, avagy valóban a rendészeti erők tóótták rá azokra, akkor, akiket (bedil/devil vs társai, . . kik is ők? . . azt már ezercsillió napja nem tudjuk, pedig volt ezzel a devil emberrel még interjú is anno a tévében), hát egyik forgatókönyv sem a rendészeti erőket dicséri. REVANS!!!
Vmi ilyesmi ez a mostani eset is, csak azzal a különbséggel, hogy bármit lépett volna a biztonsági erő, azt minden esetben lehetett volna mattolni.
Kis felsorolás:
1. EZEK nem engedték be a raszta csávót, mer nem volt szép a frizurája. Hűddebunkók ezek! Pedig még volt nála egy megafon is, hogy dicsérje a Jesszuskát, meg a Pápát, de ezzek jól lecsaptak szegényre, és még a családja sincs biztonságban, mer most mennek őket **ggbe*úrni ezek a diktátorbérenc kommandósok.
2. Millyen keményen bántak egy szegény rasztacsávóval, aki ugyan egy kicsit hibbant, de nem érdemelte volna meg, hogy egy kis megafonos előzetes mozdulat okán a földre teperjék, és elvegyék az iratait, annak ellenére, hogy. . . mert ez a véleménynyilvánítás szabadságába még Gurunduvajuban is bele kellene, hogy férjen, pedig az egy kibebaszott szar afrikai diktatúrában van (Matula forevőr:-DDD) mi meg nem vagyuunk ott . . . még, de ha így megy tovább, és csak EZEKEN múlik, akkor . . majd nemsoká' ott leszünk.
3. (Ez van most.) Millyen hüjjégg is ezek, mer' még egy megafonos raszta/narkós majommal sem tudnak elbánni. He-He-He. Még csoda, hogy a faszukat elő tudják venni pössentáskor.

Legrosszabb esetben lehetett volna fikázni a katolikus egyházat, meg a Pápát. (Jön az Opus Dei, oszt ott a helyszínen is jó leteperi.)Az is több a semminél.
Siralomvölgy . . . mi a szarér nem fordul meg senki fejében, hogy ez a rasztagyerek első sorban egy kibebaszott bunkó, mer belefingik a más nulláslisztjébe?
Nem értem. Folyton fordítva a lovon.

magyar-magyar szótár 2011.08.29. 03:02:34

@PesszimPista: Nem tudom. Sikeres rendezvényszervező voltam, ehhez olyan alaptulajdonságok kellenek (emberismeret óriási, lélekismeret meg minek) mint egy pincérnek. Megbassza a kuttya azt a pincért, aki mindenre bemozdul. Ha ezt a rasztás provokatőrcsávót EGYÉBKÉNT nem reá irányító (és a riportból kihagyott. "Ugye felhábborítja Önt, hogy bár egy naaagyhatalaaas biztonsági cég tulajdonosa, ilyen amatőrségek történnek, miközben Önök munka és megbízás nélkül tengetik havi egy-két szabadnapjukat...) Szóval ez a fickó kábé annyira veszélyes, mint a hangyafing, ráadásul arra se vette a fáradságot, hogy verbalicce legalább egy icipicit imitálni tudja a szektás vallásiőőrjültet.. a kinézete meg, hát ugye, mint egy kosztümösfilm, amiben viszont még a rabszógákat adó statisztéria sem mer az aktuális divatfrizurcsijához érinteni se, nemhogy caligulakorabelivé engedje elnyírni vagy borzolni. Én 10ezer Ft-ért sokkal faszább szektás őrültet alakítottam volna apám érettségiöltönyében... és szövegben meg főleg. És aki mmár látta a güllyeteg tekintetem...

magyar-magyar szótár 2011.08.29. 03:06:18

@PesszimPista: A 2006. okt. 23-i "rendőri fellépést" jó és rosszoldal egyaránt szakmaiatlannak tartja. Pedig nagyon profi, összehangolt és célszerű meló volt. Elég egy rossz döntés, pl az ORFK-ra bíízzák a Kossuth tér leürítését hajnali 10-kor, és azok óvatlanul el is távolítják őket, nem pedig ott fociznak velük odavissza órákon át, hogy megvonásitünetekkel spékelve heccelődjenek föl idegre. Ahhoz mekkora zsenialitás kellett, a zoknibombagyárosoknak maradást igérni majd ezzel ellenkezően 10 óra múlva baszogatni kifelé őket a Kóma c. film forgatásáról...

magyar-magyar szótár 2011.08.29. 03:09:43

@PesszimPista: Nagyon tetszik pl aorosz importrendőrök című összeesküvéselmélet, ami annyira jó, hogy azt egy átlagosan balfasz magyar jobber képtelen lenne kiszopni a hüvelykjéből is... Ugye, ha orosz rendőröket hozatnak, azok elbasznak mindent 20 perc alatt (pl a GAZ kisbuszr valónyi zoknibombagyárossal kiszáguldanak Rákosmezőre és szélnekeresztik őket... Eeleve egy orsz rendőr a kurva jó édesanyjába küldte volna a trélert az aktuális helyzetre való tekintettel a T34-ressel. 2006. október 23-án a véletlennek esélye se volt képbekerülni. Persze a vágatlan verzió 24-től aztán végképpen a forgatókönyvnek megfelelően került vágásra.

2011.08.29. 08:00:45

@magyar-magyar szótár: Akárki is ez a rasztás gyerek, azért csak illett volna nem felengedni, már pusztán azért sem, mert ez ez ünnep. Élnek még itt olyan elmaradattoak, akik ezt rasztás provokátorok nélkül képzelik el.

RomBold! (törölt) 2011.08.29. 11:30:46

Az a vicc, drága barátaim, hogy ez az egész a kutyafuttatón nem téma. Senki sem hozza szóba, és ha én előkotrom, akkor hülyének néznek. A motoros csaj a kis vattaszerű fehér izével nem is hallott az egészről semmit. Gizi néni természetesen mindent tudott (Gizi néni azt is tudja, ki ölte meg a roosevelt-i ufót), de elintézte annyival, hogy "Hülyék mindig is voltak drága fiacskám!" A spam-postásunk szerint "Jól pofán kellett volna verni, plusz még feldugni neki a megafonját!" Az egyik fodrászlány szerint "Ez a vendégeim közül senkit se érdekel. Aki olyan körmenetes-hívő-vallásos, az tudja, hogy boldogok a lelki szegények. aki meg nem, az szarik a körmenetre is. Munkaszüneti nap, az érdekelte volna az embereket, de idén hétvégére esett. Megmondom őszintén, a tüzijáték unalmas meg drága, a körmenet alig érdekel valakit, az új kenyér meg az alkotmány is elvon szépen parádé nélkül. Idén az emberek azt se vették volna észre, ha elmarad az egész cirkusz."
Most akkor miért fontos, hogy ki szerepelt le, és ki nem? Fontos egyáltalán, hogy ki ez a csávó, és mit miért csinált?

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.08.29. 16:22:22

ha nem is tévé, video
index.hu/video/2011/08/29/tiszabo_s1e1/
na, most fogsz beidegesedni

ja, és csak jelezni szeretném, hogy le lettem tolva, mikor az állatorvosi lovat mondtam pár hete, és tessék, a helyi iskolaigazgató is annak hívja
süti beállítások módosítása