„A leszbi pornót hetero szinésznőkkel veszik föl hetero férfiaknak.”
/Vad Katalin/
 
Az idén elmaradt a buzitüntetike körüli haccacerájj , ezért aztán a jógyerekmédia kénytelen volt hozott, készanyagból dolgozni, azaz egy jellegzetesen jópofi és buzi provokációt hólabdáztak tovább egymásnak . Kábé ugyanaz ment az origón meg az indexen is, miszerint a homofóboknak (ezt tessék buzigyűlölőként érteni) feláll a faszuk a buzipornóra.  Esetleg rá is rántanak. Persze ezt nem ilyen durván fogalmazták meg, hanem szépen-illedelmesen, ahogy jógyerekekhez illik.
 
Ismertem egy embert, aki amatőr pornófilm statisztaként is tevékenykedett. A pornóiparban az, hogy amatőr, kb annyira komoly, mint az olimpiai mozgalomban.  Megkérdeztem, mi volt a főbenyomása erről a melóról, azt mondta, hogy a seggszag. Elkezdtem valamit okoskodni egy régen, az ÉS-ben olvasott riport alapján, kinevetett a beöntésekkel kapcsolatban, azon, hogy riport az  Élet és Irodalom-ban, hosszan hahotázott  azt mondta, készülhet valaki annyira precizen, mint egy szemérmes háziasszony a végbéltükrüzésre, akkor is mákszem kerülhet a gépezetbe, vagyis seggszag lesz és kész.
 
Természetesen elhiszem, hogy azon homo sapiensek körében, akiknek kellemes orgazmusélményei fűződnek a seggszaghoz, nem viszolyogtató a seggszag, sőt.
 
A szag-szex speciálisan inkább nőiágazat –ezt a szálat most itt maradékfogaimmal eltépem kevés nőiolvasóm kedvéért… Ja és a pisi és kaki (= seggszag) szex fogyasztói szegmensében is markáns részt képvisel a [hetero]női.
 
Ma egyre hihetetlenebb, de az ember igen bonyolult állatfajta, pl lelkivilága van, ambivalens érzései, művel valamit pl folytatólagosan, szinte függésben és ugyanazt pedig gyűlöli.
 
Én buzi vagyok, méghozzá többféle, autóbuzi, Hamvas-buzi, Esterházy-buzi, gitárbuzi [két egészséges akkordot nem tud, hehe -a szerk. röh.] tengerbuzi, nőimellbuzi, Jimi Hendrix buzi -úgy néz ki, internetbuzi is. A termék fő vonalvezetői pl úgy döntöttek, hogy a blogolás menjen ki a divatból , én azonban ellenállok, retrográd vagyok NO PASARAN buzulok a blogolásban.  
 
Amikor még cigarettáztam, akkor is gyűlöltem a cigarettafüstöt, ha valaki háló vagy étkezőhelyiségben dohányzott, azt legszivesebben otthelyt agyonvágtam volna, csak az erkölcsök, behh, az únt gátak meg ilyesmik akadályoztak meg.
 
Ismerek alkoholistát, aki gyűlöli az alkoholt, talán a bor kivételével, de olyan magas a napi anyagszükséglete, hogy borból berúgni nem is képes, hozzá se fog vagy ha mégis, vodkákkal gyorsít rá.
 
Ismerek embereket, akik saját magukat gyűlölik és egyben kéjelegnek is abban, mennyire undorítóak, még rá is játszanak.
A mai sajtóéletben már annak is örülhetünk, ha két szempontból vizsgálnak egy kérdést és állítanak analógiát. Három szempont? – szinte kizárt.
 
Vannak ugyanis buzik, akik viszolyognak a buzitüntetésektől, de őket szinte soha nem kérdezik meg.
 
Azt hiszem, ennek az országnak a zöme-lakossága egyszerűen szarik a buzikra, nem izgatja őket. A seggszag se. Millióknak nincsen rendes fürdőszobája és akiknek van, azok közül még egy milliónak pedig nemigen igénye a napi seggmosás. Senki nem fogja elhinni nekem, de van év Magyarországon, amikor bidéből nem adnak el tízezret, van megye, ahol  2001-ben nem adtak el összesen 100db bidét és épült új ház/lakás többezer.
 
  A lakosság fele-harmada alkohol és cigarettafüggő. Az ő zömük már nem szív gyáricigarettákat, a jobbmódú dógozók maguk töltik, a nyomorgó rétegek sodorják, a méglentebbiek pedig csikkeket szednek föl a Madách tér sarkán (egy szürketaxi várakozott ott és a taxis elszívott két óra alatt nyolc cigit és a régimagyarban királydekk-nek nevezett méretű csikkeket hajigált ki. Már a kocsmák több éve negyedrészt sem telnek meg front idején sem, újabban pedig azt figyelem Lyukmagyarország boltjaiban, hogy a piáspolcok rövidülnek, a piásüvegek porosodnak, alig vásárolnak már boltban piát az emberek. A dohányügynök a heti rendelést az ölében egy közepes kartondobozban hozza be, pedig jóval kevesebb a bolt. Pár doboz cigi, a többi vágottdohány, hüvely és cigarettapapír. Azt hiszem, úgy 2-3 millió ember legnagyobb gondja az, hogy a pia és cigiszükségletét hogy és honnan (a picsából!) fedezze. Olyat látni, hogy a melósok cigiszünetben egymás felé mutatják csak illendőségből is a cigisdobozt (vagyis tárcát)? Cigarettát kérni ma már melós körökben több, mint undorító lejmolásba számít…
 
Nem hiszem, hogy lenne bármi is, amihez ne találnék igazoló felméréseket. Ma már a marketingvilág pógárai tudatában az a mondatfoszlány, hogy „a felmérések szerint” kb olyan tömegű, mintha azt mondom, brit tudósok (és gyorsan ide devalválódott le a német laboratóriumi vizsgálatok szerint is…)
 
Meglehetne pl kérdezni, hogy a homoerotikus pornó buziság-e. Az addig rendben, hogy a színészek nem mindegyike buzi
 , némelyik biszexuális, némelyekből pedig lényegében már kiidegelte a szexualitást a nemes ipari művelés. Megfelelő csekk ellenében egy vajling bálnaspermát bekanalazna gyomorforgás nélkül.
 
A buzipornók egy részét pl hetero nők fogyasztják, nagyjából ezzel ki is fúj a középkorú nőiszegmens. (A fiatalcsajszi szegmens nem szarozik, nagyjából ugyanazt nézi, amit a fiúk.) A felmérések?
 
Hárommilló Forintért azt mérek föl neked, amit akarsz, azzal az eredménnyel, ami neked tetszik.
Például kihozom, hogy a buzik egy része beindul a hagyományos heteropornótól vagy állatos’tól is.
 
Egy közepes képességű pedagógus, ha észreveszi, hogy az osztályában Ibike nagyonfeltűnően úúútálja Sanyikát, már előre viszolyog: na megint egy lavva, minő unalom, a szokásos és unalmas sztori, Ibike barátnői is útálják Sanyikát és amikor először meglátják csókolózni őket a buszmegálló mögött, szétakad az agyuk a meglepetéstől. Ugyanis ők tényleg, szívből és igazán gyűlölik Sanyikát, Ibike viszont, aki a Sanyika gyűlöletét beléjük plántálta, valójában mindig is szerelmes volt Sanyikába.
 
Szoktam hivatkozni Fassbinder véleményére a buzikról –ámde Fassbinder biszexuális volt.
 
A buzik nagyon szeretnek névsorokat gyüjtögélni és a biszexuálisokat is magukhoz aggykirálykatonázzák.
 
Idejön valaki egy országból, Bezzegisztánból, ahol immár ötvenéves hagyománya van a buzitüntetéseknek és az első tizennégy évben bizony történt ez/az a felvonulók környékén, a pógárok bekiabáltak meg mutogattak nekik, máma meg már senkit se izgat a dolog. Valamit bemagyaráztak a jóhiszemű tuloknak és beolvas nekünk, a jógyerekségeen kívülre rekesztetteknek és egykalapalávett szarmagyaroknak  valami birkaságot, amit előre megírt a tavalyi képek alapján, de az idén messze a bezzegisztáni átlagon állt a provo haccacerájj… Nade, ha már felkészült a beszéddel, csak elmondta, ha már kifizették a repülőjegyét…
 
A múltkor egy étterembe lejött valami buzipár. Semmi bajom nem volt velük. Csak az egyikük beszélt elváltoztatott, nem a természetes hangján, hanem affektálva, hogy vegyék már észre, hogy ő buzi, a másik buzi tökátlagos fiatalember volt, a sajáthangján beszélt, valami pasztell ingben meg farmerben volt, ez a buzi , a feltünősködő viszont eléggé hangosan beszélt. A szövege érdekes volt, afféle macsószöveg, ugyanis végig autókról beszélt, erőltetvén az apukája gyerekkorában is már kissé avíttas jassz kifejezéseket. Hatgangos, kétszáz paci meg hasonló nyalánkságok… Egyébként tökhülye az autókhoz és mint a kedvese elfojtott csitításaiból kiderült, nem is érdekelik igazából az autók, valami menő multicég tolt a segge alá valami a cég nevéhez és híréhez méltó márkát, afféle autót, amit olyanok vesznek, akiket nem érdekel az autózás élvezet csak a megbízhatóság és a biztonság. Végülis ha mindketten lejönnek egy sima ruházatban, nem affektálva, ámde kézefogva, mindenki szart is volna rájuk az étteremben. Ez ugyanis az európaifelzárkózás lényege: egyre inkább tojnak már nálunk is egymásra az emberek. Már egy kis viszolygásra se veszik a fáradságot, lassan mindenkitől mindenki meg is gebedhet. Ha a médiahiriget kivennénk a képletből, már majdnem olyan unalmas lenne ez az ország, mint egy felsőausztriai vasárnap délután.
 
A médelyákok már-már "veszélyes birkózás a korokodillal"-ost játszanak a tömegek tudatával. Ha a média leseszarta volna Stohl ügyét, akkor tegnap Keleti Andrea nem háhoghatott volna a túlságokról, miszerint a[zosta zsírmagyarókok]vagy TÚLnagy vagyTÚLenhye büntetést szeretnének Stohl-nak. Csakhogy az efféle TÚLságokba pont a médelyákok (és pl Keletoi cége is) ráncibálták bele a tömegtudatot...
 
Két buzi ült tehát a túl közeli asztalnál, néztem is a két buzit és bele is gondoltam, hogy ezek buzik és egymással csinálják és óhatatlanul valamennyire seggszag lengi be a szobájukat. A felmérős kedvűeknek elárulom, hogy összesen három pasival lennék képes lefeküdni, ezek közül kettő már nem él, a harmadik pedig nagyon régen volt 17 éves, amikori testével szivesen ágybabújnék, azt hiszem, ennyi a rendes bevett buzisághoz még kevés. Majd 84 éves koromban  pedig, amikorra a vágyaim már tényleg az oszladozó elmém bugyraiba vonulnak vissza, mindegy is lesz a test neme, csak fiatal legyen...  Igazából annyira hetero vagyok, hogy ha nőnek születnék is nőket szeretnék, pedig aztán én sokkal többet tudok a nőknek azon dógairól, amikről azt hiszik, hogy nincsen férfi,. Aki tudná, de ezt hagyjuk most. Egy nő nem képes olyat tenni, hogy amiatt minden nőt meggyűlöljek.
 
 Az egyik buzi, a pasztellinges tök’ érdektelen volt a számomra, semmilyen érzetet nem keltett bennem, a pinkingestől meg viszolyogtam, főleg azért mert a macsótémával adta volna elő magát heteróként, de valami jellegzetesen nőcis attitüdben egyszrre bent is szerette volna az egélykét megfogni, ti. hogy buzinak is lássék.  Sajnos már azt nem veszi észre, hogy nem a sajáthangján, hanem egy fölvett affektáló hanghordozásban [pesties   orrhangok és szűk hangrések, nyafkaság] nyefeg. Lehetett volna még szálazni, megtippelni, melyikük a tartalmibuzi és melyik a fazonbuzi. Lehet, hogy a pinkinges kezdőbuzi és mint egy fiatal szerelmes kamasz is, azt szeretné, ha mindenki látná, hogy ő szerelmes (vált.: hogy most smárolt rengeteget s ezért durcítja ki szájinkóját...)  „A felmérések szerint” a buzik egyrésze kb úgy buzi, ahogy mások yachtot tartanak vagy fehér színben rendelik a luxusautót vagy augusztusban járnak síelni és januárban délszigetre nyaralni. Nem is csudálkoznék, ha a "felmérés"-ben a  „szám” megegyezne, az Isteni Százalék, miszerint pont annyi buzi látens hetero fazonbuzi (na jó, biszex…) mint ahány homofób felizgul a homopornó láttán –amit nem győzök ismételni, a klipecskék 99%-ában  nem buzulás egyébként, hanem [média]termék.
 
Sokan kérdezik, mikor lesz má' vége igazán is a buzitüntike körüli haccacerájj-nak, szerintem akkor, amikor a szervezgetéssel, az egyébirányú célokkal fölhagynak körüle, nem jön ide bezzegisztánból szervezkedni senki, nem próbálnak koncepciókhoz gyártani megfeleltetéseket és tényeket, nem emelnek ki motívumokat, heteronak kinéző lány nem hazudozik a kamerába arról, hogy ebben az országban őt leszbivolta miatt üldözik (ugyanis ki a faszom is feltételez annyi eszet egy leszbifób késes pasiról, hogy ránézésre el tudja dönteni a heterokinézésű lányról, micsoda, ugyanis Magyarországon, bocsánat, tááásadalmiszocializált a lánypárok utcai kézenfogva mászkálása) ... vagyis még pár év és a médiapaláverezhetősége csihad a cuccnak és majd lesz valami más, amire akkor rá lehet cuppantani a punnyatag közfigyelemet... Engem is irritálnak a zsidózó-buzizó "ellentüntetők" de pl A Mozgalom szempontjából rendkívül hasznosak, mertkülönben A  Mozgalom-ból élő egyesület vezetője orra alá ki az elavult telefaXXXom dugna mikrofont az egyesület tevékenységét szines képecskékkel tablózó faliújság előterében, senki, a kuttyát nem érdekelné. Azt már pár ősszel ezelőtt is megtapasztaltuk, hogy a médelyákok milyen fanyalgással fogadták az őszi csürheizmusok egyre-punnyadását (ráadásul esett is az egyik 23-án...) Csili-csala bá' jó' ki piri-a-parádézott vóna, ha csimm-bumm eltünteti az ellentüntikélőket, mert akkor milyen vágóképek támasztották vóna alá a büszkélkedők panasszait, hogy mik is érik őket a másságuk miatt Magyarországon.
 
A szociálpszichológia képtelen választ adni, még sima profán hétköznapi fingja se' lehet arról, mi vezérli a korlátolt ostoba hűűjemyogyorókokat arra, hogy önellenhatóan támogassák a buzifelvonulást. Mínusz hűjjemogyorókok, semmi, nullahírérték, nada, puki a buzifelvonulás, a telefaXXom se mozdul rája. A szociológia áltudmány és mára már annyira lezüllött, hogy képtelen fölismerni A Város konglomerátumának olyan nyilvánvalóan éles hartárait, amikben az ember a fizikaipofáját is könnyen összetörheti, ráléphet, mint nejlonparasztkutató a gereblyére... Nagyjából ezt a jellegezetesen indexista-jógyerek provokációcskát sikerült kivérizzadni a "hommófóbokokkokok" fasza-felállásáról a pornyóvidijókra, hhhá... ehhez nem kell pszichológus, szociológus vagy szociálpszichológusi gyakorlat csak vagy két kanyar istenállatkertjének fizikaivalóságában.
 
Egy demokrációban nem tudoöm, miért is ne lehetne egy nagyon is létező szegmensnek, pl korlátolt ostobáknak is hangot adniuk nemtetszésüknek. Könyörgöm, aaz a hattucat nagypofájú seggfej a magyar társadalom? Abból  lehet-e hókuszpókizálni összmagyarra vonatkozó sejtéseket, ha meg mondjuk buzik ugyanolyan arányából meg "csúnyadolog" általánosba tágítani? Exhass pl a buzik 30%-a affektál elváltoztatott falszetto magasabb hangon. Egyrészt: osztakkormivan, másrészt meg ha ilyent mondok, csúnyavagyok? 70%-a meg sajáthangján beszél buziként is és akkor is mivan? Nincs semmi se. Kamaszkoromban voltak a koleszban olyan lányok, akik kisterpeszben csoszogtak azután, hogy a nőspasijukkal dugtak a zsiguli hátsóülésén, álmatagon sápogtak, erúőltetetten "asszonyos" althangon dudogtak álmatag pillákat rebegtetve... holott nem is volt orgazmusuk, más lány meg mégtöbbet dugott és ugyanúgy tipegett, zártcombokkal mint a "szűzlányok" mert ő nem akarta "tudósítani" a közösséget, hogy megintmegvolt az a klassz nyugatiautós [VW Käfer!!!- a szerk. röh.] igazipasi neki. Naoszt? Azóta férjhezmentek, elváltak, szültek, meghaltak rákban, emigráltak, némelyik fapina lett, némelyik meg 52 évesen is ugyanolyan életélvező   jócsaj, mint kis rüffke korában volt... és akkor mi van? Tudomásul kell majd azt is venni, hogy máma még cucc a buzitüntetés, holnap talán még egy kicsit, tíz év múlva meg más cuccok lesznek... és kész, ennyi...
 
Hogy jön ide Amszterdam vagy Vancouver bezzegelni? Szociálpszichológusi diploma és húsz év gyakorlat kell ehhez vagy ált. isk. földrajz, abból is egy jó közepes? Ha akarom példa Amszterdam, ha meg nyírségi cigánylányok kínálják magukat az arra szakosodott üzletinegyed kirakataiban, akkor szakszerűen kukulok. Ja, éshogy az a szexuális ceccujálissforradalom, amiben nálunk most puruttyáz a tizenévesek netnemzedéke (pl tini szvingerpartik kereteiben) azt halál únták már 1973-ban is Bezzegisztánban. ?Komolyan, egyetemi diploma kell a mindenirányú figyelemhez, de főleg: a türelem gyakorlásához is?
 
Egyirányúutca a türelemé? 
 
Ha viszolygom valamitől az nem gyűlölet. Szégyellem is viszolygásomat, nevelem ki magamból de muszáj mindent tövig válogatás nélkül bekapnom? Mi van akkor, ha pl viszolygom a fazonbuziktól meg azoktól, akik álságosan pol. célra palávereskednek a buzik körül? Nem engedhetek meg magamnak másvéleményt, mint a jógyerek-kútfejek által  kanonizált másvélemény? 
 
*legendás MACIVA produkció a múlt század 70-es éveinek derekán: egy üvegmedencében bikinis go-go girl elkábított kajmánnal úgy csinált, mintha veszélyesenbírkózna: magához ölelvén dobálta magát a vízben, közben a konferanszié háhogván jujjogtatta a közönséget

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr712997922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.06.19. 20:40:33

utálnak ezek másokat is. hogy most miért épp a buzik? mert ők voltak ott. ha a vöröshajúak lettek volna, akkor azokat. evvan.

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.06.20. 00:05:59

@bs395: Mármint hogy a buzik utálják saját magukat és a vöröhajúakat? Mi van akkor a vöröshajú buzikkal?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.06.20. 00:41:55

@hajdul:
a vöröshajú buzik zsidók. az a very hard fokozat.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.20. 00:55:18

nem történt semmi?

aha. tényleg...

kuruc.info/r/34/80763/

már megint hagyod magad az orrodnál vezetni!

magyar-magyar szótár 2011.06.20. 01:58:39

@rühösmackó: Drága mackóm, itt nem szokás kurucinFOSba vezető puruttymányt megadni. Nem vagyok én jógyerek, hogy kurucinfoson kriptoélvezkedjek.
Történt valami, ráfókuszáőlva, apró részleteiig felnagyítva, szőrtüszőgyulladás pl olasz pizza-size-ra fölhozva meg ilyesmi, halvány fing kémcsőben, ezeket mindet én is szépen, mint hírbuzi bezabáltam, a nagypofám egyik sarkán be, a másikon ki, ötéves korom óta nézek tévéhiradót, hatéves korom óta olvasom ki a sorok közti hézagokat is az újságokból és nagyjából meg tudom ítélni, mi a népszopatás

magyar-magyar szótár 2011.06.20. 02:02:42

@bs395: Ezeknek is kell valami bűnbak.
Amúgy meg tökimindegy milyenprájd, ha a fajlajtprájdot szervfezem meg, akkor is vagy hatan legalább ágálnak a mocskos fajlajtfalójakok ellen, valamint "felmérések bizonyítják a fajlajt ráák és cukorbetegségkeltő hatását, a fajlaljthűtőgépek miatt pedig Hadas Krisztina picsájaméretével nő minden évben az ózongyukk " -indezt derékmagasságból felfelévéve úgy, hogy a "riporter" hevesen gesztikulál

magyar-magyar szótár 2011.06.20. 02:05:32

@hajdul: Akinek nemvörös a haja az festi vörösre és a szép vörös hajú lányok dagadtra sírják a pofijukat (amit a sóskönny K Ü L Ö N Ö S E N mar föl) amiért vörösek, a göndörek hajegyenesítőt vásárolnak, a simahajúak dauerolnak, a törékeny, tehát rövidhajúak meg hajpótlást ragaszgálnak föl

magyar-magyar szótár 2011.06.20. 02:11:09

@bs395: Nembeszélve arról, hogy Ábrahám fiai közül egy se volt vörös. De pl a vikingek, aztán sokkalkésőbben a Velencei Köztársaság zsoldjában mindenfélegermánok ojtogattak szépen a földközitengeri medencében, vannak szigetek, amelyeken az őslakosokat vörhenyegességükről ismered föl, a rőtből szőkésbarnásba hajló hajzatukról. Mert az ősnői attitüd globális: Szivesen kacsintgat a frissgénekkel ojtogató új, ismeretlen idegen pasiknak és már fut is a bokrok közé a tűz fénykörén kívülre pucsogó pinával csácsogó popsit tartani, evvan, ez az állati alapparancs része. Aztán persze, amikor a szülőútban elakad a germán nagyfejű magzat, akkor mán bánná, de késő: a bábák kb 50000 éve stzidják az efféle innovatív picsák kurvannyát is...

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.20. 10:50:01

@magyar-magyar szótár:

kizárólag a linkelt videócsippet nézze meg az úr.

a nagyit a gyerekével és a tolkocsis nénit

nem hiszem el, hogy ezeket nem lehetett volna kiengedni!

hú, de utálom a rendőröket.... buták és fegyverük van...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.06.20. 13:46:42

@magyar-magyar szótár:
eredetileg nem voltak vörösek - a közel-keleten afganisztánon kívül aránylag ritka a vörös szőrzet, bár arrafele is újabban főleg festett vörös a szakáll - , de aztán később behozták a lemaradást. lásd: jewfro.
a genetikai mixről meg: a föld valószínűleg legősibb kultúrája és népcsoportja, a délnyugat afrikai san-ok úgy néznek ki, mintha mindenkivel keveredtek volna, pedig pont az ellenkezője történt.

2011.06.20. 16:09:32

jézusmáriaszentjózsef milessszmégitt...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.06.21. 00:40:42

Szerintem meg az alulról fényképezett médiakulákok sem szerepelnének ebben a posztban, ha a látványosan buzigyűlölők és látványosan buzigyűlölő-gyűlölők által gerjesztett feszültségek nem garantálnák a magasabb nézettséget/olvasottságot. A néző feszkót akar, csámcsogni, hőbörögni egyik vagy másik oldal jólbevált szófordulatait mantrázni és boldog elégedettségben nyugtázni, hogy nem tartozik a másik - kétségtelenül sokkal kevésbé menő szekértáborba. Pénz beszél, kutyaszar táncol. Én a magam részirűl kihagytam az egész hiriget és szalonspiccesen (eufemizmus) balatoni keszeget sütöttem tárcsán, paprikás lisztben. Mennyei volt. Fehér kenyérrel, majonézes-hagymás krumplisalátával és egy mőcsényi zöldveltelinivel támogattam meg. Persze így is szelet csinál, de a fenti esettel ellentétben, itt minél nagyobbakat sóhajtunk, a büdösség annál hamarabb fogy.

magyar-magyar szótár 2011.06.21. 03:42:38

@ripők: Vizsgáltidőszakban kb 200000 jómagyar csinálta ugyanazt, mint te. Ágált gyűlölködő összesen mondjuk.. öööö.. háromszáz, szimpicsekkezett velük (a hülyegyerekkel odatántorgó nammamiig is, akinek szintén csurommá lesz ám a bugyingója, amikor a parvisnyéllel véletlenül bekapcsolván az unokalány gépét kockáshasú szóló gay nagyfaszú maszturbációsvideókat nézdegél

magyar-magyar szótár 2011.06.21. 03:46:05

@ripők: Közelebb hajolva az amszterdami buziparádé képeihez érdekesebb módon az egésztömeg pasztellesebb színképet mutat, ha nem mondják alá, hogy ez buzitüntetés, rá se jövök, és látod ott a sarkon a csatornahíd traverze mögött azt a nyolc nyanyát, integetnek az esernyőikkel és tátikálnak, vajjon mit kiabálhatnak? mit is... adsz 400ezret és lefilmezem neked tömegnek, akik mágálnak a buzik ellen Amsterdamban. Minden attól függ, mivel kűd ki a szerkesztő, mire figyeljek. Az operatőr ember már besszarábiázik előre, ha magyar büdösbunkókra küldik ki, megint nem vehet rövidnadrágot, baszameg, a trégyelésnél kényelmetlen...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.06.21. 06:09:07

@magyar-magyar szótár: A jelenlévő háromszáznál nyilván nagyobb réteg (nagyobb célcsoport) tartozik egyik vagy másik felekezetbe. A kordon két oldalán állók viszont kiválóan illusztrálják - tény, hogy szerkesztők irányultságának megfelelően sarkítva - az álláspontokat. Az esemény kapcsán persze lehetne beszélgetős műsort is készíteni, ahol vastag, szarukeretes szemüveget viselő, középbarna garbóban és koszlott zakóban fészkelődő éltesebb urak (akiknek már csak szinte a 30 centis pofaszakállát és nyakszőrét lehet a fejükbúbjára fésülni a becsillanás ellen) vitatják meg kulturált körülmények között a homoszekszualitás mibenlétét. Erre persze kevesebben kapnák fel a fejüket.

budai zöld 2011.06.21. 09:49:00

"kanonizált másvélemény"
Gyönyörű kifejezés.

A felvonulás társadalmi veszélyességéről annyit, hogy két gyerekemmel minden különösebb erőfeszítés nélkül sikerült volna nemhogy a rendezvény 10km-es körzetét, de még a hírét is elkerülni... ha nem épp a reggeli hírek mennek a rádióban, aholis a bambaarcú görbelábú lánykából lett szexikon képviselőasszony-képviselőné éppen a kutyával közösülés imitálásán háborodott fel csámcsogva.
(kiterjesztve a <falurádió> szócikk jelentéség országosra)

Majdnem azt írtam, hogy ilyen sincs bezzegnyugaton, de igazából elképzelhető, hogy a Szabadságpárt is így népszerűsítette áttételesen de társadalmilag Haider kedvenc hobbiját pártfeladatként.

Fenehorizont 667 2011.06.21. 09:59:51

@ripők:
ja, kiválóan illusztrálják annak a párszáz embernek az álláspontját.

a felvonulók legnagyobb bánatára faszt se érdekel ma a buzifelvonulás. se az 'ellentüntetés'.

az 'utca emberé'-t ha megkérdik, általánosságban véve annyit szokott mondani, hogy semmi bajom a buzikkal, ha otthon maradnak. ez a mondat persze egy feltűnésviszketeg, balhékereső és csináló felvilágosult szerint maga a sötét fasizmus, de igaziból ő is tudja, hogy ilyenről max hagymázas álmaiban lehet szó. a megkérdezett ember nagyjából 1 percet foglalkozik a kérdéssel utána, aztán leszarja. tovább csak akkor, ha a felvonulás miatt nehezen jut haza. de még akkor se gondolja végig az egész 'buzikérdés' mibenlétét. el se kezdi végiggondolni, mert nem érdekli. esetleg a vérmesebbje, ha felbaszta valamin az agyát (ilyen előfordul kishazánkban), akkor kicsit odamond nekik, de inkább csak a gőzt ereszti ki más miatt. de ez már ritkább eset.

az 'utca embere' a konfliktuskereső és gyártó, frusztrált médiamunkásoknak köszönhetően még hamarabb fog hozzászokni a felvonulás körülötti mizériához, mint NYugaton szoktak az ottani lakosok. mán most megfigyelhető, hogy alig mozdítja valaki a füle botját.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.06.21. 22:56:26

@kchkscak: Írtam egy szokatlanul hosszú, nemkevésbé pikírt riposztot, aztán elolvastam az utolsó bekezdésedet, és kénytelen voltam törölni az egészet. Legyen igazad! Az 'utca emberének' álláspontját ugyan vajmi kevéssé ismerem, de amennyiben az egész haccacáré lezsírozható az ingerküszöb emelésével, úgy az ezen fáradozó médiaszakemberek fáradozása dicséretes, előremutató. Remélhetőleg néhány éven belül az éves faszlengetésnek és kereplőzésnek híre-hamva sem marad, a burnyákok - közfigyelem hiányában - elsötétített hálószobáikban fartúrnak majd, a kidagadt nyaki ütőérrel rikoltozó öreglányok meg Hajdúszoboszlóra utaznak az adott hétvégén, visszeres szipkáikat áztatandó.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.06.22. 00:18:15

most mi van

macsópornó is seggszagú, ha nem jobban

magyar-magyar szótár 2011.06.22. 04:45:41

@ripők: Ha a fejünktetejére állunk, akkor is az UNALOM felé tendál az egész, pl ha AZONNAL fejlettbezzegista emberekké fejlődenénk ugye, mint az amszerdammijakkokok, akkor kétnaponta az Isten álattkertyének összebarma vonulhatna, a fasstseérdekelné.
Nekem sokkal jobban tetszik az a játék, hogy a TASZ-tt Kína kormányába ill

"Teljesüljenek azok az emberi mindenfélejókok, amiket az usákokok szeretnének a Kommunista kíynába, hogy legyenek má végre meg pl emberijogok" Pl kattólikussok tarthassanak húsvétikörmenetet. (Kínába minden 120-ik ember katolikus, mint ahogy a buzik közül magyarországon minden 379-ik szeretne provoparádén büszkén felvonulni)

Nézd össze lécci-lécci még egyszer a adam-i buzifelvonulás és a Budapest Pride színeit, jó? Csak a szineket számlád, oké?

Fenehorizont 667 2011.06.22. 09:55:56

@ripők:
egyébként biztos forrásból tudom, hogy a budapest pride (már ez a név önmagában röhejes) felvonulói között alig akad valódi meleg.
nagyrészt olyan emberek vonulnak ott, akinek heteróként nagyon fontos, hogy a melegeknek ígymegúgy.
faszlengetni se nagyon szoktak, még átvitt értelemben sem. inkább mindenféle figyelemfelkeltő és óvatosduhaj módon 'polgárpukkasztó' transzparenseket gyártanak már előtte napokkal, és megvitatják egymással, hogy fasza-e az ötlet, és vajon benne lesz-e a tv-ben :D

magyar-magyar szótár 2011.06.23. 06:50:03

@kchkscak: A ciklámenszínről ufgrik be nekem a "családonbelüli erőszak ellen" tüntikélő fazomnisták, ahogy dekopírfűrészekkel fazonolják az áldozatokat, mennyire tipikus ez a tünti is, hiszen csakikizárólag nőalakú sziluettek létezhetnek. Én azért egy pár autólemezre lazán odahányt véres vagdalthúsplecsnit is hurcobáltatnék " F.K. élt 47 évet -autójával kiütötte egy gabonaszállító teherautó elsőfutóművét..."
süti beállítások módosítása