A Fidesz és szövetségese a sok tekintetben nyilas "eszméket" hangoztató Jobbik nagyon erős. Csak a demokraták, a republikánusok, a liberálisok és a baloldal összefogásával váltható le. Most nincs ideje a széthúzásnak, "Magyarország percei drágák", antipopulista, demokrata, a népet felnőtt egyéniségek közösségének tekintő politikára, ha tetszik, népfrontpolitikára van szükség. [Erlauer ezt tanulta a szerinte országértékelőn]

orbánértékelésA tökéletesen mindegy, egyremegy örv alatt meghirdetett propaganda akció egyik fedett célja különböző, akár ellenérdekelt csoportok közös nevezőre hozása a gyűlölet jegyében. A minap éppen elvileg a tavalyi év értékelése lett volna az ürügy.

 

A gyűlölettel összekovácsolás módszerét a XX. századi politikaikommunikáció kimagasló személyisége és tudósa, Dr Josef Goebbels vitte tökélyre. A világgazdasági válság politikai, gazdasági és morális káoszába fúló Németországot elsősorban a zsidógyűlölet szításával egységesítette.Aztán persze finom szalámizásban más rétegek is sorra kerültek , rögtön a kommunisták, majd a szocdemek, a katolikusok, a reformátusok.. . Gyurcsány is szalámiztatta bűnösrétegekre a magyar társadalmat a hűséges sajtómunkásaival 2004-éés  2009. között. Úgy negyedévente kerültek elő újabbb -és újabb bűnösrétegek, a vasutasok, az egészségügyiek, a pedagok, a zsírtraktorosgazdák és egyáltalán, a végén már  nem akadt jóformán réteg, ami valahol ne nyűgözte volna A Reform Erőket. Legeslegvégül pl a reklámtorta 3% és a médiatorta 10%-át sem birtokló "jobbersajtó"  tudta megbuktatni Szegény Feriéket -legalábbis a Bástya Nyugdíjas Sakk kör és Hajós András művészúr gyanúja szerint...

 A  bemelegítést Vágó István  végezte, köszönjük a Magyar Vérzsír nevében! -Erlauer fotója a NOL-blogról, forrás

 

                                                                                              Az orbánértékelés zseniális (országosbajnok) réthorikusa persze dehogyis a „Magyar Goebbels”. Ostobaság lenne efféle  analógiát  barkácsolni, hiszen így egy vihar-a-biliben-nel megkisebbítenék nem csak Dr Josef Goebbels, mint politikai zseniálisszörnyeteg alakját, de  polit’marketingjének a következményeit is. A történelmi  alakokra való analógiaerőltetés különben is a magyar politikai jóoldal és a nekik megfelelni szüntelenül kész sajtómunkáság kedvelt operációja, így készült Orbán Viktor mára már 44 47tagú teljesneve. (csak a legfrissebbek: Nixon és Mubarak)

 

Gyurcsány Ferenc legutóbbi orbánértkelésében még maga az Orbán-gyűlölet szítása is csak fedőtevékenység.

 

Az MSZP válságban van. Nagyjából mára már a konglomerátum minden eleme fölismerte azt, amit az Igazságbeszéd elhangzása után még csak néhány vidékitéeszelnök valamint Toller és a Baranyai Frakció. Csakhogy a válásban még a vagyonmegosztási tervekig sem juthatnak el. Szili Katalin kiválásával már szemlélteti is: Bárki mehet: Kifelé, nyitva az ajtó, lehet motyózni: de üres kasszával, nincs pénz. Márpedig ki az a hülye az MSZP zseniálisabbnál zseniálisabb politikusai közül, aki pénz nélkül gründolna új pártot?

 

Sztori: Feri egyik legádázabb ellesége Lampert Mónika bosszúból adóssághegyekkel hagyta hátra Ferinek a Táncsics alapítványt –és Feri valami 250 milla pozitív mérlegre javította föl…

Óriási hiba (azaz több, mint tévedés) azt hinni, hogy az MSZP prominensei gyűlölik Orbánt. Orbántól maxxx viszolyognak -hagy ne szaporítsam már a viszolygás és gyűlölet elkülönböztetésével az így  is alkalmatlanul hosszú szövegemet.  Az orbángyűlölet áfiomára nem az MSZP-nekvan szüksége. Belsőleg legalábbis nem.. Sőt: Orbán kell nekik. Kitünően szórakoznak, frenetikusan röhögnek Orbánon. Olyan hibáit tudják Orbánéknak, amit a sajtómunkásság orrára se kötnek, nehogy az újságírói buzgalommal segítsenek önkéntelenül. A sajtómunkásság csak uszít meg tippelget, hamisít és ferdít -pl sértettségében is. Ámde az MSZP prominensei Orbánék igazi, mélyen ütős hibáiról is hallgatnak. Hagy gyalogoljanak csak belljebb Orbánék...  Persze Gyurcsánytól senki nem kérte számon a konkrétumokat: uszítani lózungokkal is lehet. De, majd Gyurcsány konkrét hibákra mutató évértékelést tart, dee, ho-oogyne! Eszébe sincsen.  Ha Gyurcsány kiáll és csak meg sem szólal is: jelenléte puszta bizonyítéka Orbánék végzetes hiábái egyikének.

Csak a valamit lehet gyűlölni.  Ha nincs Orbán, nincs tárgya a gyűlöletnek, sokan észnél maradnak és elkezdenek gondolkodni, hogyan is jutottunk idáig 2002-től.  Így és úgy és amúgy, számtalan ötlet merül föl, bukik széjjel   [oldott kéve] és zuhan meg...  Az  orbángyűlölet ezeket a mindenféléket tökéletes egységbe, azaz népfrontba fogja. 

 

Az MSZP az orbánértékelés kapcsán  a lehető legtovább ment el annak jelzésére, hogy torkig van már A Feri-vel, ez a netovább pedig az,  hogy nem képviseltették magukat a magyar retorika legújabb nagyteljesítményének csoportos élvezésén. Semmire nem kell Feri az MSZP-nek. Demagógnak jobb Szanyi Kapitány, Kovács Lászlónak már elfelejtették régen Horn Gyula megpuccsolását. Mesterházy papagájgép, hogy ne Lampert Mónika arca kopjon a sajtóhasználatban. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb megújulnikész, simán bekajálható, a sajtómunkásság által kíméletesen a néppel be   is etetett platformjai vannak az MSZP-nek. Csak  pénze nincs. Ha már még az utolsó lopnoknak, Puch Lászlónak is  fel kell szólalnia Feri ellen.. akkor tényleg üres a kassza... Vagyis a  kasszáról azt se tudják szerintem, hol van. Hátmég a pinkódjait! Talán földrajzilag sejtik, hol a kassza, az ország nevét...  

 

Zseniális (Reform) Feri még egy régi kedvelt módszerét alkalmazta, ez egyébként –és mennyire meg nem lepően!- Orbán kedvelt  húzása is: A jelentős Személyiségekkel Való Dekoráció. Feri vállon is veregette Vágó Istvánt –Czeizel  doktor leégetésére azért már ennyire nem ragadtatta el magát.

 

Még egy próbát  tett Feri, ez is a szokásosak közé tartozik: A sajtómunkáság próbája. A teljes magyar sajtómunkásság és a bérnyalnokok oly egységesen interpretálták nem lényegi, nem a funkcionális elemei  felé az orbánértékelést, hogy az ember masszív kk’k’éjrópai összeesküvésgyártóként már csak arra gondolhatna, hogy megint leiratot kaptak a megfelelő interpretáció főbb csapásirányaival.

 

Többnyire ugyanis azt domborítja a megfelelően jóoldali sajtóinterpretáció, hogy Feri fölött eljárt az idő, Feri már nem annyira ütős –meg a külsőségek, az ötcsillagos szálloda és más bulnyál nyalánkságok.

 

Zseniális Feri orbánértékelésének leglényegesebb üzenete pont nem az, amit a sajtómunkásság domborítana. Őszintén szólva,  ha a végsőkig lecsupaszítjuk Feri üzenetét, az orbángyűlölet szintentartásán túl már semmi olyat nem találunk,  ami országos érdeklődésre tarthatna számot.

 

Feri nagyjából, a legtömörebben azt üzente az MSZP-s ellenfeleinek .. vagyis lényegében  a párt összes konglomerátumának az övén kívül, hogy: Bekaphatjátok, nem megyek! vagy megyek –de akkor egy ganyi vasat se kaptok! Ott volt az agg, szenilis Vitányi Iván is, aki valószínű, már az   Igazságbeszéd elhangzásakor sem lehetett igazán képben, hiszen az  Igazságbeszéd egyik kódolt üzenete, hogy az ő Gyurcsány-utáni favoritja A Pisti mehet oda, ahonnan  vétetett…

 bulvársáv: Vitányi Ivánt, pártbéli nick-jén Tanár Ur-at béneje, az egykori jógyerekségünktől csak P.Mobil néven emlegetett P.Szücs Julianna istápolta be a díszsorba..Vajjon a hallókészülékét fölcsavarta-e az öregnek, vagy A Tanár Úr is úgy volt vele, mint az MSZP más prominensei: ha nem hallja is, tudja, mit mond A Feri.

Istenuccse bízom abban, hogy hagymázas vízióm mindez az orbánértékelésről és az igazság -főleg az MSZP helyzetével kapcsolatban- valami  más. Várom is a beosztásomat a nálam okosabbaktól főleg azügyben, hogy a Gyurcsányon kívüli MSZP szerintük hogyan tudna úgy kimászni a válóperből, hogy a pártvagyonból jusson is nekik valami. (Azok kedvéért, akik max újszülöttek voltak 21 éve: Az MSZP-nek csak ingatlanvagyona darabra több, mit 3000-es,   ha valaki nagyon jóindulatú akar lenni, számoljon a lepukkadt vidéki pártsufnik forgalmi értékén 1millióval..)

 

Ki nem únja már a róka-fogta-csuka-fogtaróka-fogta-csuka fogta -analógiát. Miszerint Orbán nélkül nincs Gyurcsány és úgy kell Gyurcsányak Orbán, mint marhának a só.

Népfront? -Ha Erlauer úr állatorvosi lova mindannak, ami a "népfront" lehet Orbán ellen, ilyenek a "republikánusok" a "baloldaliak" meg a "liberálisok" Magyarországon, akkor a róka még százévig elszórakozhat a csukával és a csuka a rókával, sose lesz vége. Ha ettől a "népfront"-tól kéne rettegnie Orbánnak, akkor kár annyira görcsölni, mint amennyire görcsölni látszanak az  -idézem Erlauer urat- "nagyonerősek" ennen lábaikban való hasraeséseikben. 

 

dr. Ranschburg Jenő

Ranschburg Jenő tanár úr  -meghallgatnék tőle egy előadást A gyűlöletkeltés, mint közösségkovácsolás műveletei címmel...

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr612674086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.20. 09:48:04

Nevetséges dolgok ezek, és nem is ez a lényeg, mit mond Feri, főleg mit mond Erlauer.
nem ezen dől el a következő választás
azt hiszed, mindenki elolvas annyi marhaságot mint te, és elemzi őket
A maszop nem politikai alakulat, hanem egy vagyonkezelő holding. A politikai tevékenység teljesen mellékes, dehogy akarnak ők visszakerülni a hatalomba, minek?

magyar-magyar szótár 2011.02.20. 10:00:44

@Budai Hella: Az MSZP történetében az a legszomorúbb, hogy azokat könyökölik ki leginkább, akik még a szívükre veszik a baloldal sorsát. Gyurcsány szájáról különösen perverz hallani ezt, hogy baloldal. A sajtómunkásság is résztvesz az MSZP valódibaloldala agyonhallgattatásában. Gondolom "véééletlenül" őket is dögi ari orikáknak gondolják.

Miért fordulna meg tehetséges poltikusok fejében az, ami miatt az orbángyűlölők búsmagyarsosrssan (nemzethyvégzetessen) kókadoznak, ők tudják, hogy pár év nem a világ, lesz még feltámadás. Naésakkor nem mindegy, hogy ki hol áll. Meg addig is meg kéne élni..
Az is érdekes, hogy magánvagyonukból (amit a párt révén építettek) egy ganyi vasat nem áldoznának.. Jóformán, talán a névetlenebbje párszázezreket.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.20. 10:32:47

@magyar-magyar szótár: ha többségében lennének, akik még szívükre veszik, akkor hogy lehetne őket kikönyökölni?
valakik csak megválasztották a zrt-n belül szegényferit főnöknek, nem?
méghozzá elég nagy többséggel
úgy mondanám, hogy 98%-ban zavarosban kurkászó üzletemberekből áll most a "párt"-nak nevezett nem is tudom mi, igen, talán van 2 százaléknyi meggyőződéses balfék köztük még
MÉG

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.20. 10:34:15

amúgy mi az a Bástya nyugdíjas sakk kör, amire mindig hivatkozol?

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.20. 10:45:03

@Budai Hella: Azért akarnak visszakerülni, mert a hatalomBAN van a pénz.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.20. 10:49:26

Amúgy, a Fidesz éppen a gyűlölet kampányával jutott hatalomra, a hatás-ellenhatás törvénye alapján tökéletesen érthető, hogy ez csap most vissza rájuk. És ez, ami most van, a cunaminak még csak a megelőző, ártalmatlannak tűnő fodrozódása, a pusztító ár még csak ezután jön.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.20. 11:12:58

@efes: csak egy bizonyos szint alatt igaz, hogy BAN van a pénz
egy idő után már önállóan működik a dolog, lásd a K. betűs volt energiaügyi miniszter esete az árammal
1990-ben is úgy tűnt, ki lehet dobni a telefonos noteszeket, aztán kiderült, mégsem;)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.20. 12:24:19

@Budai Hella: Pici biznisz a K-é azért, ahhoz képest, hogy egy pártban mit lehet kaszálni, főleg, ha kormányon van.

magyar-magyar szótár 2011.02.20. 14:00:39

@efes: Vagyonméretéhez képest Dr K' elég böcsületesen szokott vagyontbevallani. Saját költségén alapított eg kis pártot, amikor még jó cuccnak tűnt kis pártokra elosztani a nemMSZP és nemFidesz szavazókat. Aztán az MSZP meghatározó körei úgy döntöttek, hogy nem kellenek a kispártok, sőt, az kell, hogy a FIDESZ nyerje túl magát: mert majd így náluk cslaffan a csőbetűbe a dö és visz mindent.
(Volt egy ilyen öteltük '98-ban is, akkor meg úgy voltak vele, hogy a zaknyok idejekorán túlfiatalarrcal a hatlomban legyűlölődnek, aztán Torgyán KE-ambíciója végez velük. Nem így lett, ez vezetett a 2000-től induló gyűöletkampányhoz. Nem volt képes megemészteni 200 legjobb megmondóemberünk azt, hogy Torgyánt kisakkozták a "taknyok" a KE-ből, most azt szokták hazudni a felnőtt Bácsik az akkor még túl fiatal Magyar GYermek-eknek, hogy nem is, hanem az MDF mentette meg a hazát (ez már a jóMDF az Ibolya Projekt idejben volt szükséges hazugság)

Igazából svejciállamplogárként pompásan szórakoznék a magyarokon, megérdemlik a sorsukat.

magyar-magyar szótár 2011.02.20. 14:06:52

@efes: Egy bizonyíték a sok közül arra, hogy az MSZP főbbkörei kétharmadot akarnak: le kellett voolna nyelniük a Szili Katalin békét
most ugye milyen népfrontról beszél feri?
Annyi "népfrontot" meg nem birtak volna ki, hogy ha Szli a miniszterelnökjejölt, akkor nincs kétharmad, csak 56 %??

Ferinek még kisebbség is elég volt bohóctréfát csinálni a parlamentből -megengedte neki a ajtó.

59%-kal már kampó lett volna a "kétharmadok" rémének.

Tudta azt jól az MSZP kombattója, mekkora csöbetűbe gyalogoltatja bele a Büdös Kétharmadokokat.

Már csak a döbetű hiányzik:
és nagyon sokan kétkézzel tolnákl: "vesszenek a kutyák!" ugye (pl most 10milliós perekre biztatják A Struktúrából kirakottakat, ez egyértelműen arra megy, hogy rárohadjon az Állam a kétharmaadokokra.

Máris minden elfelejtve és megbocsátva az MSZP-nek.

Mondjuk az LMP arcoskodik, de hát volt efféle arcoskodás végig az SZDSZ-ben is..

És ne feledd: Az MSZP fő öröme az, hogy meggebedt az SZDSZ. A fideszen (valójában) röhögnek...
Kicsit izgul némelyik MSZP-s, akik nem tudják, mi az az index, hogy mi lesz ezekkel az LMP-sekkel, de ezek elavult papíragyialapú emberek.. Népszabadságolvasók. Meg index helyett NOL-t olvasnak.

magyar-magyar szótár 2011.02.20. 14:08:43

@Budai Hella: @efes:
Ha Csili Csala bá lennék, piri-a-parádé az LMP-t meg a TASZ-t emelném azonnal hatalomba, két hónap alatt a normakönyveikkel paffravágnának mindent a kis oktondi beképzelt pockok.

magyar-magyar szótár 2011.02.20. 14:09:44

@efes: @Budai Hella:
Így, ha megnézitek a választékot, lehet Ferinek reménye..

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.20. 18:28:58

@magyar-magyar szótár: vannak olyan alakulatok, akik remekül működnek a kis normakönyveikkel ellenzékként, és szükség is van rájuk. Ördög ügyvédje szerep. Hatalomba nem valók, lásd madarak.
viszont, jó, hogy vannak, nem igaz, hogy ezt nem látod, a hatalom arroganciáját és pofátlanságát időnként kicsit megcsipkedni.

kaffogó hebrencs 2011.02.20. 21:03:31

@magyar-magyar szótár: "!" ugye (pl most 10milliós perekre biztatják A Struktúrából kirakottakat, ez egyértelműen arra megy, hogy rárohadjon az Állam a kétharmaadokokra."

Az állam ennyitől nem fog megrohadni, másrészt ne feledjük, Szeretett Vezetőnk szeretett minisztere olyan staibilizációs programot hajtott végre, amilyen - az idézem - "A forint bevezetése óta nem volt példa".

Különben onnan is láccik ez, hogy minden mesésen megújult, hogy nincsen most már ilyen büdösbolsevik komcsinevű intézmény, mint pénzügyminisztérium vagy gazdasági minisztérium, hanem olyan nemzetiegyüttműködős nevű van mint a hogyaszongya Nemzeti Erőforrások Minisztériuma.

Oktatás, EÜ, kultúra, szociális és munkaügy, ehhez mindehhez értenek ottan, ugye. Jól összevonták a feladatokat, és máris mennyit megsprórolnak a kiadási oldalon. Ilyen zseniken a gonoszbüdösvénliebráljudeoid mszp-sek perek kirobbantásával sem tudnak kiszabni.

I_Isti 2011.02.20. 22:38:57

"Tudta azt jól az MSZP kombattója, mekkora csöbetűbe gyalogoltatja bele a Büdös Kétharmadokokat. "

Ez nettó hülyeség. Soha semmilyen pártnak, embernek, nem volt akkora hatalma M-on a rencerváltozás után, mint most a fidesznek és szerett Orbán Viktor vezérünknek van most. Bármit megtehetnek, a magyarok annyira kis hülye bambulák, hogy nem mennek ki az utcákra és terekre, és nem verik be a fideszesek pofáját, még akkor se, amikor hülyére veszik őket a direktmarketinges alkotmányozással, meg a egykulcsos jövedelemadóval, meg a nyugdíjpénztárak megvédésével, és a többi.
Nekem már csak egyetlen reményem van egyébként: ha elfoglal minket az únió, lehet, hogy túléljük a következő 30-40 évet. (Jobb lenne az amerikai, de a magyarországi (v)iszonyoknál még az Ajrópai unió is jobb).
(Egyébként ez egy érdekes dolog, lehet, hogy kénytelen lesz Európa elfoglalni Észak-Afrikát is, ahogy a régi szép időkben volt, 2000 évvel ezelőtt? Az EU annyira agyag és vaslábú óriás, hogy ennél agyagabb és vasabb lábú óriás már nem is tud lenni.*) **

*Naja, ezért kellett volna a Bibliához érteni.

magyar-magyar szótár 2011.02.21. 06:36:59

@I_Isti: Nem tudom, mért lenne hülyeötlet. Ha egy kicsit puruttyantasz a gyűlöletkeltetzte agyvérzsírszintedből, sokkal szórakoztatóbb képet találsz a benned busan fórtyóggó jellegzetess magyarbánatoss helyett. Az emberek állandóan mindeféle bonyodalmakat kompuilálnak maguknak.
Meg kell vizsgálni, mi az a főtevékenység, amihez az Igazgatótzanács (Gyurcsány és baráti üzlettársai értenek) noshát azt csinálták csak nagyban, amit addig kicsiben. Minden út az első lépéssel kezdődik: Egy grillpartin azt mondta Gyurcsány, hogy ő 200 emberrel kiforgatja a sarkából ezt a szaros kis országhot.
Nemde a netokrata ábránd ugyanez, lásd a Zuckerberger Mesét. Van tengersokeszem, mindenkihülye, mindenkit megszopatok
és mielőtt rámrohadna a cég, elpasszolom.
Te felülsz a saját gyűlöletednek és kptelen vagy a maga elegáns szinpadképben gyönyörködni azon, amit látunk.
Mi történt?
Az Illuzuionisták felvonultak, díszletek, kellékek, hosszúcombú csajok, el is mondtákl, mi lesz a mutatvány, majd mielőtt a mutatvány kisült volna, jöttek a barmok és belegyalogoltak a képbe. Csak akkor sülhetett vona ki, hogy tényleg fűrész van a nő derekán, ha végig kell csinálniuk a trüköt.

Most persze a barmok nem tudják megcsinálni

Ők pedig azt hazzudhatják, hogy tényleg volt trükk és tényleg sikerült volna.

Semmi többet nem tetek, mint vállalati szinten: Mielőtt a csődbüntett a nyakukba rohad, elpasszolták a céget valakinek, aki oktondi módon kapva-kapott rajta.

Egtyetlen példa: 2003 óta foszutogatják a kormányok a nyugdíjbefizetéseket.
De kinek a nyakába puruttyan az egyetlen nyilvános, sőt bejelenetttművelet,

ésígytovább.

Eleve: Afrika foglalja el Európát. Így, hogy phhaaaa... elfújja. Emelkedj már föl Síkbolygóról és nézz le rá mondjuk 2100 magasságában. Már modelezik matematikailag, mikor hal meg az utolsó német meg az utolsó szőke európai.

magyar-magyar szótár 2011.02.21. 06:41:14

@I_Isti: És még egy: Gyurcsány beszédei leginkább és legalább 3 rétegűek. Soha nem is hazudott affelől,mit csinál. Pl az Őszödi Beszéd teljesen világosan, érthetően fogalmazza ki a 3. réteget is, ami szogorúan csakis az MSZP-nek szól és amit röviden így fordíthatok annak, aki süket Feri őszinteségére. Megtettem kötelességem, megnyertem nektek a választást és nem megyek, bekaphatjátok..Napost az MSZP-sek alja, a vidéki alsó nyolcada is jobb poluitikus, mint a fideszesek legjobbjai. És felállt Őszödön egyetlen ember aazzal, hogy nem Ferikém, te kapdb be, mert mi nyertük meg nektek lsizt és cukor osztogatással, régi kortesfogásokkal a választást? Lehet, hogy felált valaki, csak az ő szövege nem hallatszott bele a zakózsebbe, amiben a diktafon, nem messzebb a Beszélő Fejtől 20 cm-nél, volt..

Feri egyszerűen zseniális, de ezen csak elemelkedvén tudsz jól szórakozni. Én pl pompásan.

magyar-magyar szótár 2011.02.21. 06:47:55

@kaffogó hebrencs: Drágám, a Kamarilla Típusú Üdvkormányzást Szegény Ferikéd dolgozta ki. Még ennyirétűek sem voltak a Kamarilla ágazatai. Az ŐSzödi Beszéd piacradobása előtt az MSZP-sek már őrjögtek amiatt, hogy csakis a KIamarillán
azaz a MeH-ben lehetett lobbyzni. Mimden "miniszter" csak a vállátr vonogatta, ők csak ötletet gyártanak feriéknek, a Szilvásyt kell keresni. Kurva mérges volt ettől sok elavult MSZP-s akik már májusban fölismerték Feri lényegét.. és azt tapasztalták, hogy megintz nem történt semmi a nyáron.

Akiket ennyire gyűlöl Ön Édesem, azok még arra se képesek, hogy egy kátyúval arébb tegyék a Jópofi Gordonka által útraigazított szekeret. Höhöhö.

Az a baja Önöknek cukraim, hogy gyűlöletük tárgyainak túl nagy jelenséget tulajdonítanak, hiszen hát A Haza Sorsa Dűl el, ugye. Azt kell hinnie Önöknek, hogy e z e k t ő l megszabadítani az országot nagytett és ehhez Önöknek jóóó nagyot kell szívnia a cumiból, amit a jógyerekmédia tart.

Önök közül sokan az igazságot elvislni összeeroppanás nélkül nem is lennének képesek. Az MSZP-ben van néhány idősebb bácsi meg néni, akik még tanultak politikát meg olvasták a Mario és a varászlót. És ők meglátták Ferikéjük a mijét tartota oda nekik csókra. Elárulom: nem a száját, bár gyűrűsizomzatú

kaffogó hebrencs 2011.02.21. 17:24:08

@magyar-magyar szótár: Azt nem tudom, észre teccett-e venni, hogy az MSZP negyaedannyi szavazóval bír, mint a fidesz, meg úgy 2/3-os parlamenti többséggel és 3000 nyert önkormányzattal bír. GyF maga pedig pártja nagy részének sem kell - ergó amit mond, az szinte semmilyen súllyal nem bír.
A másik, igen súlyos tévedése a jobboldalnak abban áll, hogy ha valami geciséget csinált annó az MSZP? akkor automatikusan szabad a fidesznek is, mer ugye ezok bezzeg ugye akkor amikor bezzeg ők voltak hatalmon, akkor bezzeg.

Szép példa a debreceni önkormányzat költségvetéséből: ugyebár 209-ben a Libajnai nevű héberoldali népnyúzó intézkedései miatt Kósa Überfaszakirályságosmegapolgármester Lajos 120 millióval kevesebbet tudott költeni oktatásra a Láng Őrzőinek Városában. Volt is vonyítás, hogy nabezzegugye hogy elhülyíteni akarnak bennünket, hiszen akkor könnyebben igáznak le minket a telaviviak.
Most 900 millával vágta meg Kósa Überfaszakirályságosmegapolgármester Lajos az oktatásra fordított pénzt, de hát ez rendben van, hiszen a kurva kommunisták is ezt csinálták, és különben is.

Beszélj bármelyik debreceni iskolaigazgatóval, sírás környékén vannak - és ezért a 2011-es költsgévetés kidolgozói a felelősek.

kaffogó hebrencs 2011.02.21. 17:44:04

@magyar-magyar szótár: "És felállt Őszödön egyetlen ember aazzal, hogy nem Ferikém, te kapdb be, mert mi nyertük meg nektek lsizt és cukor osztogatással, régi kortesfogásokkal a választást?"

Nem. Kormányról ő adott engedélyt az osztogatásra, ő nyomta végig a kampányt, és legfőképp, ő vállalta fel a 2004 decemberi népszavazáson a NEM-et. Ezek nélkül nem lett volna 2006-os győzelem.

magyar-magyar szótár 2011.02.22. 16:56:28

@kaffogó hebrencs:
Az tény, hogy NEM Feri, hanem a ttéeszelnökök nyerték meg a választást az MSZP-nek. Ennek ellenére
-éppen az Önhöz hasonló naíváknak köszönhetően, Feri mondta be az uunalmast. De hozzá kell még tenni, hogy pont a vidékitéeszelnökök, akik megnyerték Ferinek a váálasztást, a "LLendületben az ország!" csalására rá józanodvást A Pistin álltak bosszút.

Az lett volna a zseniális,, ha picit nyer a FIDESZ akkor bekapcsolohatta volna Feri a másik zseniális ötletét, az MDF Ibolya Guminénit. Az MDF elszórakozott volna a fidesszel úgy, hogy nyertek is vóna meg nem is. Nem is annyira biztos, hogy érdemes volt az MSZP-nek nyernie 2006. áprilisában
Feri szart a NEM-re 2004-ben ő ilyen piszlicsáré dógokkal nem foglalkozott, ez a Bástya Nyugdíjas Sakk Kör és más MSZP nyuggertagozatosok (akik a hóttifaszizmúss rémeitől féledeztek) ügye volt. Feri 2004. úőszén azzal volt elfoglalva, hogy a sajtómunkásságot m,eg a Nemzeti Bankot megnyeje, Az érdekelte, hogy az eurocsatlakozást a végtelen lehetetlen messzeségbe eltolhassa. bóBASZOTT ős vastagon .. na jó, a lózungokat fújta, persze, mert az MSZP-ben még ma is van pártfegyelem: szigorúan a WC fülkében dobják ki a taccsot Feritől, nyilvánosság elé pár Demalgont bevéve állnak ki.

magyar-magyar szótár 2011.02.22. 16:59:50

@kaffogó hebrencs: Tudom Drágám, hogy Önt kb a drukkolás szintjén érdekli a hímezés 8meg a hámozás) és a különböző politikai műveleteknek elsősorban a fogyasztói-bekajálói szintjét élvezi.. jobb is enni a csirkepörköltet, mint koppázni meg belezni.
A Bástya Nyugdíjas Sakk Kör tagjai mind az intenzív osztályon, érkatéterezésen kötnének ki, csúnya isémiás agyvérzésekben halódnának, ha az igazságot egyetlen másodpercre beláthatnák.
mindig szegény Tollerre gondolok, remélem nem ép érzékekkel volt a korpuszába zárva...

Azt kívánom Önnek az egészsége érdekébben: Soha ne tudja meg az igazságot kedvenceiről.

magyar-magyar szótár 2011.02.22. 17:02:04

@kaffogó hebrencs: Vitányi Iván, ha beláthatná, mondjuk annyi eszével, ami 74 éves korában még volt, mit művelt, mivé lett a találmánya (Ferit ő találtta ki és a legjobb magyar elmék tanították , adták át a tudományukat) 3 percig se élné túl a felismerést, vége lenne...

kaffogó hebrencs 2011.02.22. 19:26:09

@magyar-magyar szótár: "z tény, hogy NEM Feri, hanem a ttéeszelnökök nyerték meg a választást az MSZP-nek. "

Bázisa elsősorban Budapest volt, plusz a keleti megyék. a népszavazás után jelentősen nőtt az MSZP szavazótábora, és egy megyóval vagy hasonszőrű fickóval taccsoltak volna 2006-ban, méghozzá pont akkorát, mint 2004 nyarán (ami ha akkor országos választás lett volna, simán 2/3 -os fidesz győzelmet jelntett volna).

Egyébként meg mindegy, a lényeg, csodálatos érzés volt látni az SZDSZ 6.5%-át, az MSZP győzelmét és azt a sok sértődött, bamba jobber fejet :D

I_Isti 2011.02.22. 21:07:40

A gondolatmenet vége az lenne, hogy mivel a fidesznek majdnem korlátlan hatalma van ezért gyakorlatilag bármit megtehetne, még akár korszerűsíthetné is (m)Agyarországot, leküzdhetné a korrupciót, csinálhatna egy szép, élhető Budapestet, egy erőteljes, pörgős gazdaságot, satöbbi.
Persze, akkor nem lehetne a zavarosban halászni, és sok-sok léhűtő, semmirekellő, tehetségtelen ember egzisztencia nélkül maradhatna...

magyar-magyar szótár 2011.02.24. 02:36:38

@I_Isti: A fidesznek alig van hatalma. Még ami nincs és úgy kreálnak rá valamit a Hatodik Frakció emberei, azt is csak azért dobálják föl, hogy miszlikbefikázzák. Hát még, ha valamit esetleg tényleg kitálalnának a "korlátlanhatalom" emberei, azt még ők maguk, a kitálalás elbaszottságával tönkreteszik. Ha mégis valami az asztalra kerülne, akkor hiányos. Még félig ki se tálalt részeket máris vissza kell szívni.
Ráadásul a kamra töküres, de erről nem lehet beszélni a döbetű miatt, ami egyből a csőbetőbe cuppanna!

Korlátlanhatalom? A "médiatörvény" "győzelmén" szoronganak bebutított jólelkek, pedig éppen ennek a "médiatörvény"-nek a története a bizonyíték arra, hol a hatalom mostanában.
A büdöskétharmadokok -igaz, a "statisztikatudomány" módszereivel nem kimérhetően, de busongva járnak, ők nem e z e k r e szavaztak, hanem azokra, akik 66ezer ember szavazatán buktak el a Jó Pasi Miniszterelnök project győzelmével (mikoris 300ezer apolitikus háziasszpony először élt szavazati jogával vasárnapiebédfőzés után..)

magyar-magyar szótár 2011.02.24. 03:28:12

@kaffogó hebrencs: Hát egységsugarú felhasználói (bekajálói) szinten én meghiszem ezt az örömet. Csak akkor most nem lenne ez az agyvérzsírforraló büdöskétharmadodko.. ugye.
Azt meg egységsugarú felhasználói bekajálói szint úgyse érti, hogy nincs "korlátlanhatalom" meg "gondolatrendőrség"

A magyar ezt szereti, a felhőtlen kárörömöt vagy busongva a port rúgdalni, hol egy nemzet sűűűllllyed eeeel! Húzdrácigány! Ha mingyán a zingeméris!

Azonban ugye, van perspektívája egy látszólag de fasza örömteli győzelemnek.

Sokan pl annak örültek bánta az ő fffranncuk az SZDSZ-t és a MDF-et. Annak mörültek, hogy az LMP bent van. Utána ugyanazzal a szájukkal hüppügvén beszéltek arról, hogy bebunkó emberek, senkinek nem hiányzik az MDF és az SZDSZ?? (Török Vidor kajáldájában szopikállhat be, aki szereti a gyors olcsókaját beszopni, erről a busulásról persze Vidor otthon, maszekban szarik az MDF-re meg az SDSZ re, mineka', ha bent van az LMP )

Az is jellemző, hogy a Haladó magyar kb Budapest határáig lát 8azaz a Balcsi északi partjáig esetleg még galyatető, Dunakanyar) AMI PESTNEK JÓ ANNAK ÖRŰŰJJÖN MINDENKI!
süti beállítások módosítása