„Ne szólj szám, nem fáj fejem”

/büdösparaszti jómondás Magyarországon/

„Manapság megint nem mindegy, mit gondolnak az emberről politikailag.”

/Ördög Zoltán jóoldali, politikaimegfelelő gondolkodó, közíró, politológus, 2006./

 

Volt egyszer egy Pesty Fekete Doboz.

 

A nemrég még szabad magyar sajtó akkor még folttalan tükrében pedig egyszercsak valahogy nem lett* Pesty Fekete Doboz. (ettől kezdve)

 

 

*az eljárás szakszerű elnevezése ignorálás /a szerk. kieg./

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr732573215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.01.10. 10:49:52

Íme: www.pestylaszlo.com/filmek_hun.php

Megint egy korlátolt, műbalhés poszt. Bárki számára hozzáférhető, még filmek is vannak rajt'.

magyar-magyar szótár 2011.01.10. 11:11:10

@efes: Hülyéskedsz? Én az ignorálásról beszélek, akiről egyszer a jóoldal és a politikaimegfelelőek elkezdenek hallgatni (jelentősen) az nincs. A kommunikációs entrópiában már tökmindegy kinek van fóruma, akik a csapokat kezelik a felzsíni nézőkén, azok döntenek a VANságról. Önmagában egy honlap túró. Pont erről beszél Pesty, a szelektív ténykezelésről. Aki nem felel meg a jóoldalnak, az ignorálva van, niuncs., A fikázás is a VANságba emel. Az ignorálás az 5-6 PI értesz? Ha kérdezik, rámutatok az egyenlőblogok listáján, de egyébként a masszában tartom, ignorálom és nincs, Pesty akkor sincs ha nem belföldi vagy pol.sem. témában.
Ne nézzél már kisgyereknek légyszives.

magyar-magyar szótár 2011.01.10. 11:18:26

@efes: Nagyon jól tudod, miről beszélek, ha egyszer a kamerát nem jó irányba fordítja, vége lesz, de persze nem teszik meg neki a szivességet azzal, hogy fikázzák, hanem egyszerűen nincs. Színészekkel, zeneművészekkel megteszik ezt, ha eltérő, elkezd fogyni körüle a levegő. A másik a csepegtetés, nlézd meg Hannibal barátomat, hogy fikázza Áksot nemmegfelelőoldaliságáért, de egy jóoldali, hasonlóan közepes bántatlanul megúszhatja, ha párszor azért politikailagmegfelelő.

Tényleg nincs sajtószabadság, de azért nincsen, mert informális véleményvezérek engednek vagy nemengednek meg embereknek létezés.

Mert szerinted a jóoldali politikailagmegfelelő filmszakma ma úgy veszi Pestyt tudomásul, mint 1993-ban vagy 1997-ben? Ezt állítod?

magyar-magyar szótár 2011.01.10. 11:22:05

@efes: Ez folyt nagyon gyerekesen a pártrendezvényeken fellépő zenészek körül, a jópártrendezvényén fellépő közepeszenész józenész, a rosszpártrendezvényén muzsikáló az slejt fika geci. A Republik együttes néhány külsősége miatt (bőrfej, magyar népzenei betétek) a nem annyira odafigyelő jógyerek szemében fikáznivaló szemét. (Holott Bódi példaképe a jóoldali, politikaimegfelelő Tini bácsi és inkább a jóoldalhoz húz)
süti beállítások módosítása