"Csak a kishalak akadnak hálóba."

/orosz börtönbölcsesség/

"Mért hagytuk, hogy így legyen??"

/Emese a jógyerekvokálból/

Medgyessy-botrány -> Kulcsár Attila "Ügy"

 

 A Jó Pasi Miniszterelnök project  - A jóoldali megfelelő sajtómunkásságban [-> jógyerekek ; politikailag megfelelő; szocialista embertípus;  ] ritka-ritka az olyan tehetségtelen, megyei harmadosztályú  alak, aki akár a jobbersajtó békaseggalatti színvonalát is fémjelezhetné . A jóoldali megfelelő nyalisták NOL-blogba süllyesztett tartalékerőinek selejtje is hétszer jobban ír, mint a Magyar Hírlap gárdájának nagyátlaga.  Farkasházy Tivadar  a "Heti Hetes" című jógyerektévéműsor gebinese, a néhai humorista mára már alulmúlja un "humor"-ában Horváth Géza bá't , a Bástya Nyugdíjas Sakk Klub  tiszteletbeli kibicét  is. A mellékelt címlap  abból az időből való, amikor még Teddy bácsi "fanyar iróniája" alulról szagolhatta egy piálás miatt leszázalékolt BKV -buszsofőr szellemiszínvonalát hat kisfröccs után...

margóra: Medgyessy Pétert a fantázianevén  "MSZP" néven ismert , ármányöltönyös gazdaságibűnözőkből álló hatalmi konglomerátum az un. 'Jó Pasi Miniszterelnök' project kereteiben tette meg matyiminiszterelnöknek.  A trükk be is jött: 2002-ben a "parlamenti választásokon" mintegy 300000 olyan nő élt választójogával, aki addig fütyült az országos politikára a választásivasárnapi ebédfőzés közepette... [Medgyessy doktor fénykorában naponta kapott szerelmes leveleket nőirajongóitól. Férfirajongóinak levelezéséről n. a.] Egy olyan országban, ahol a média legbefolyásosabb májerei nem  legfőbb gazdasági bűnözői köröknek falaznak, Medgyessy doktor és Rejtő E. Tibor nem úszta volna meg a letartóztatást, de Magyarországon a sajtómunkásság még sziveskedett is Medgyessy és bűntársa Rejtő E. Tibor kedvébe járván Kulcsár Attila, valószínűsíthetően 3-4. rendű vádlott nyakába varrni az elsőrendűséget. Medgyessy simán megúszhatta, sőt matyidiplomataként  olyan mentességet is kapott, ami a "Kulcsár ügy " számára kedvezőtlen alakulása esetén egérutat teremtett volna neki a meneküléshez. Kulcsár Attila személyesen , mint egykori építésügyi szakember (anyagmozgató szakasszisztens)  Medgyessy doktor "befektetéseit" Alexandru Mudura nagyváradi plázaprojektjében. A Medgyessy botrányban eddig egy lényegében ártatlan ember  ellen született jogerős "bírósági ítélet" pl Szekér Gyula taxis ellen, aki maga a megtestesült becsület, tisztesség és megbízhatóság. Az volt a feladata, hogy jó nehéz nejlonszatyrokat fuvarozzon A-ból B-be. És ő semmit el nem vett azoknak a nejlonszatyroknak a tartalmából!

 

FREE TIBET

FREE Liu Hszia-po

FREE Gyuszi taxis!!!

Abban, hogy az ügyben viszonylag jelentős mellékszerepet játszó Kulcsár Attila nyakába sikerült varrni a  felelősséget, legfőképpen a magyar sajtómunkásság a hibáztatható. Részletezve: az ostoba, zömében féltehetségekből és tehetségtelen pilhálkodókból álló jobbermédia (a sajtómunkásság III-IV-ed osztályú aljanépe és a minősíthetetlenül ócska slepp...) , a csak tisztán szakmai alapon tevékenykedő bulvármédia és a jóoldali megfelelő stréber nyalósajtó [-> jógyerekek] , ezutóbbiak kivétel nélkül mind a magyar sajtómunkásság legműveltebb, legintelligensebb (nem egy közülük hyperintelligens polihisztor is) írásművészetüket már szépirodalmi fokon művelő páratlan személyiségei, népünk (a bunkó, a tahó, az aljas, az ingyensörista, az alföldi  és cselédmentalitású népség) Nagy Tanítói , az un "liberális sajtó" díszpéldányai. Nagyon messziről lehettek időnként, ritka alkamakkor különben ezek az emberek a valóban liberális sajtóval köszönőviszonyban, ha pl az Egyesült Államokba látogattak részben szakmai jellegű utazásaik alkalmával és lejattoltak valamelyik amerikai liberális sajtószemélyiséggel. Mintapéldány Vágvölgyi B. András, aki attól "liberális sajtómunkás", hogy találkozott Hunter S. Thompson-nal. Az un. "liberális magyar sajtómmunkásság" leginkább az ostoba és tehetségtelen jobberektől kölcsönzi fényét a föl-libsizések által. Hol lenne mára már Farkasházy Tivadar, ha a jobbersajtó nem ballibsizné föl, hanem kimondaná szépen tisztán egyszerűen az igazat oldalfüggetlenül és elfogulatlanul, hogy még Karesz bá' is viccesebb, Gedeon bácsi céhtársa Pusztanekeresdről, a Sivatag büfé homályos balsarkában.

 A képen középen a Medgyessy-ügy másodrendű májere -a karriert két -vel írjuk, Gézaa!

Medgyessy doktor lájtos távozása nemhogy liberális de akár olyan kuplerájos és rumlis demokráciában sem lett volna képzelhető  , mint pl az olasz. Teszemazt, mindenidők egyik legtürhőbb olasz miniszterelnökét, Berlusconi-t olyasmik miatt cseszteti az olasz liberális sajtó, amik Magyarországon még a Blikk-szintjén sem kerülhettek nyivánosságra. Ellenpélda: A kis példányszámú, csak a szűk székesfővárosi és a minden befolyás nélküli tökismeretlen vidéki nemzetnapszámosai által olvasott Élet és Irodalomban szellőztették meg 1998-ban a Czégé Zsuzsa zártkörű klubja létezésének tényét (szaftosabb részletek nélkül persze...) , amivel tudattalanul és jellegzetesen magyar highfejértelmiseggi oktondi emese-módon az ÉS szerkesztősége a Horn Gyula ellen végrehajtott belsős [MSZP-s] puccsnak dolgozott alá... Persze az idült alkoholista Horn megpuccsolását tekinthetjük jótéteménynek is, ez tényleg ízlés dolga... Így utólag könnyen okos az ember és azt mondja, 2002-ben mégis inkább egy az agyát már csaknem hígra ivott agyú Horn, mint a Jó Pasi Miniszterelnök-project.

Medgyessy távozásáig az országos politika felelős vezetői körei a sikkasztás, hűtlen kezelés és országkassza fosztogatás művészetét csak hobbiszerűen, mintegy melléktevékenységként gyakorolták, ami természetes is egy későfeudális berendezkedésű országban. A Medgyessy-botrány eltusolása és átnevezése tette lehetővé azt, hogy az országot a legprofibb, legmodernebb eszközökkel dolgozó speciális offshoreizáló, dossziécégekkel operáló gazdasági-bűnözői csoport vezethesse [meg...] a jógyerekmédia legteljesebb jóváhagyásával, sőt, powerelésével. A jógyerekmédia mentéségére: Jógyerekeink egy része már tökhülye [naív kis hülye -> Emese ] a politikához, Szegény Feri + anyósa, a Magyar Csőd- és Elkönyvelésművészet és Kreatívadózás Pápanő-je viszont a mai Magyarország legfelkészültebb, legprofibb, legzseniálisabb politikusait is megvezette. Vagy vette meg kilóra.  Ez lehet talán a mentsége a magyar sajtó - és szellemiélet óriásainak.

 

Köszönjük Emese, köszike sajtómunkások!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr482508192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cat Walk 2010.12.11. 06:44:38

A cikk nagy részével most kivételesen egyetértek:))
de, azért már
a jó pasi project és a háziasszony szavazók
midenki úgy kampányol, ahogy tud
JFK pl. Jackie outfittjei miatt nyert annak idején (lásd apolitikus háziasszonyok) és ugye, nálunk is van, aki meg a nemzeti jelképekkel gyűjt szavazókat, nem? az mennyivel jobb, mint a megjelenésre apellálni?
sőt, még a mostani ormánypárt is szavazói egyrészét a magyar, nemzeti és vidék hívószavakkal szerezte, az etikus?

magyar-magyar szótár 2010.12.11. 07:50:00

@Cat Walk: Ki nem tudja, hogy a Büdös kétharnadokok nem valamiért hanem valami ellen szavaztak. Még én is emese voltam ezügyben, nem értettem, miért akar az MSZP ennyire nemnyerni.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.11. 14:24:16

na most, hogy megvolt a mai betevő (jógyerekező)mantra is, mindezek fényében kérem tekintetünket végre-valahára előre vetni, mert itt mindjárt dől a ház, basszátok meg.

kikoránkell 2010.12.11. 16:46:39

@efes: attól még dőlni fog, hogy Szótár a jelenbe zökken :)
nameg, mondta ő már(szőrmentén), hogy ezek se matyóhímzés, csak elmélyülni ebben, na, azt nem akar! meghagyja a témát azoknak.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.11. 17:57:13

@kikoránkell: Igen, mert akkor ő is jógyerek lenne. Ha nem a legjobb - ez a baj ezzel a mutogatósdival...

Fenehorizont 667 2010.12.11. 20:25:21

@kikoránkell:
legalább 10 gigablog, és még vagy 100 kisebb blog mélyül el rendszeresen a rohattfideszesek zsarnokosdásaiban.
az mér nem elég?

kikoránkell 2010.12.12. 10:39:17

@fenehorizont:

nekem még sok is! a legtöbbször ugyanazt írják, hasonló érvkészlettel, indulattal, csakhogy jópár "gigablog"-ról évekig ömlött a maszop-fikázás, nem lehet azt állítani, hogy jógyerekblogok lennének, csakhát nem színvakok! sőt, mostanában a konzin meg a mandineren is el-eleresztődik a murmur, szóval, ilyen szempontból zavaró Szótár folyamatos múltbanézése, bár nagyon szórakoztató és tanulságos, mégha bizonyos állításaival egyáltalán nem értek egyet, igaz, ő sosem állította, hogy naprakész polblogot írna, de még azt se, hogy tárgyilagos akarna lenni! :)
én a gondolatait szeretem olvasni, az indulatai nem tartoznak a kedvenceim közé, viszont azt csinál a blogján, amit akar, én meg legfeljebb kommentelek, eljátszódunk, amíg nem lép életbe a médiatörvény és a forradalom fölfalja rosszoldali gyermekét is.
akkor majd marad nekünk a törökzsolt, aki verejtékező buzgalommal próbál egyensúlyozni a kötélen, pedig megnyugodhatna, őalatta mindig lesz háló, Dudi alatt meg már melegszik a víz!

macskassy88 2010.12.12. 14:07:57

Hát Szótár, én fiatal vagyok, de az elég egyértelmű volt, hogy az mszp-sek le akarnak lépni a szajréval. Az is egyértelmű volt, hogy ezt nem tudjuk megakadályozni, mondjuk én javasoltam a házfelgyújtást, de nem vettek komolyan.

magyar-magyar szótár 2010.12.14. 03:51:47

@macskassy88: Már leléptek a szajréval és az MSZP-sek 97%-ának sincsen lövése se, hun a píz. Nemmellesleg a reform Idők-ben ráadásul a pártvagyon is odalett. Szegény Feri egyik otolsó brilliáns húzása:
Jegesné annyira útálja, a szarnál is jobban gyűlöli, töküres kasszával adta át neki a Táncsics Alapítványt, Szegény Feri meg jelentős összeggel (öö.. átadta már? ennek utána kéne járni, de nem érdekes)
Hamarabb seper el egy verébraj valami tüzérhadosztályt Afganisztánban, mint egy MSZP-s két Ft-ot a válóperben megszerezhetne, vissza Szegény feri-től. És ez még a belsőtéma. Országosan szerintem nyugodtan lehet keresztetvetni, azt a házat magára gyútaná akárki, Feri + az Anyósa csak hahotáznának azon.

Fenehorizont 667 2010.12.14. 10:30:38

@magyar-magyar szótár:
én azért szurkolok, hogy a mi ferencünk legyen minél aktívabb, buzgóbb. remélem egy pillanatig nem huny ki belőle a küldetéstudat, és továbbra is szent meggyőződése lesz, hogy ő az egyetlen ember, aki megmentheti az országot, csak a hülye emberek ezt még nem fogják fel..de majd talán! eccer...

alapítson új pártot, vagy térjen vissza x-edjére reformerként az mszp-be, a megspórólt milliárdjaival. tökmindegy, csak szerepeljen.
szervezzen tüntetéseket, és ezeken a tüntetéseken rendszeresen résztvevő, és az ilyen faszságokra (tarkamagyar, élet menete, világbékemenet, buzifelvonulás) mindig összekotorható, 1-5 ezer főig terjedő csoportosulás egészüljön még ki pár ezerrel, és a kurvára elnyomott médiában fényezzék őket szépre, mint jótüntetőket. az indexen közöljenek fasza képeket a barátságosan csoportosuló, felvilágosult fiatalokról. hazudják csak elégedetlen 'tömeg'-nek őket.
hadd lássák az ostoba parasztok, hogy feri visszatért, és erőteljesebb, mint valaha!
mer a szavazóbázisuk szép, lassú kihalása mellett sajna csak feri által lehet reálisan elvárható dolog ennek a rühes, tolvaj bandának a 6 évtized utáni, végső tönkremenetele.
igaz, ez orbánt is konzerválja, de én sssimán hajlandó vagyok egy darabig ezt elviselni, mint áldozatot.

reformferink után nem sokkal úgyis menne viktor is a levesbe.
addig csak kibírom a faszukkal a számban. ha más nem, a gyerekeim talán már fellélegezhetnek :)
süti beállítások módosítása