"Ezek ugyan nem lopnak annyit, de széjjelbasznak mindent, ami jó"

Van egy pornómegosztó portál, neeeem, link az nem lesz, még támpont se nagyon, azon a sokezerben itt-ott elszórva egy franciastílusú pornósorozat, kopasz szőrös izmos franciacsávó az [ál]kasztingolás műfajában, jó 10-12 éves felvételek, sok a magyar. A Magyar Birdzsit Bardó pl azt hazudja, hogy 18, el is játszák a felvételen, hogy annyi, a fószer elkéri az útlevelét ennek a kislánynak. Vane gy igen művelt, kifinomult hangú magyar tolmácsnő is megéri a pénzét a művelt kurvannyába, abba,  csak a hangját halljuk, lapoztatják a pornóújságot a kasztingot [pénzért] eljátszó csajjal, egy másik csaj is különösen  civilnek látszik.

A közös az, hogy mindegyik  aspiráns a háromból legalább két széjjelbaszásra is szolgáló nyílását szűznek hazudja. Lapozgatja a pornóújságot és mindenre azt mondja, nem, nem csinálta. A Magyar Bardó pl még lényegében semmit nem csinált, ami szex, azt se tudja, mi a maszturbáció, szűz, ilyesmi. Sose volt senkivel -van barátja, azzal csókolózásig jutott. Fimszínésznő szeretne lenni. Alakítása hibátlan, utána a fickó szokása szerint széjjelbassza, orrba, szájba és análba is (ami nem csupán bizonyos tisztítási és kenési előkészületeket, de feltétlenül edzettséget is követel, gyakorlatot). A rendezői utasítás szerint -nyilván a kopasz izmos szőrös francia csávó a rendező- éktelenül, velőtrázóan kell visítania minden csajnak.

Vannak román, ukrán, lengyel és cseh lányok is. Nagyjából úgy lett czeh girl az egyik pesti lányból, mint ahogy Great Slovak Componist egy olcsó CD-n [amerikaiejtészerint:]Bela Bercsokh-ból,  megmaradtak az eredeti hang foszlányai a felvételnek, tökre egy diáklánynak látszik, diáklánykategória - amíg a bevezető rész tart, amikor hazudni kell azt , hogy civil és gyakorlatlan, aki sose pornózott még oszkárdíjas alakításban adja elő, egy Gryllus Dorka veszett el benne Nagy Annába ojtva, Törőcsik Mari, a Nemzet Színészei-nek is neki kéne gyűrkőzniük, pl van egy nagy színésznőnk, akiről kevesebbet beszélnek, mint Törőcsik Mariról, Kútvölgyi Erzsébetnek hívják, na, azért neki is koncentrálnia kellene a hiteles előadáshoz, pár snitt, a kopasz szőrös franciacsávó nekiesik, vajjon a tolmácslány mit csinál? -gondolom, csak az instrukciókig maradt bent. A subbablograjongó szociográfiai érdeklődésű vénával megáldott valóbanegyetemista lányokat, akik szigorúan társadalmi-mélylélektani-kutatási okokból kuksiznak meg ilyesmit, figyelmeztetném, hogy a segglyukincájukba azért eeennyire spontán, mint ezeken a felvételeken látni (-> megadják a látszat pofájának) ne engedjék, mert az akkor óhatatlanul is ~ódik.  

 

>>egyszerű: a wod világában (legalábbis eddigi szerepjátékaim alatt) a klánok nagyon kiegyensúlyozottak. Az malkáv lebénítja az asszamitát, a brujah feltartja a gangrelt a tremere meg tűzet nyom a trióra Aztán ha jön egy lasombra hátulról segíteni az assamita, tcimisce gangrel triót, akkor jön majd a ventrue igaz lovag, aki széjjelbasz mindenkit. Vagy fordítva. A lényeg az, hogy ebből a játékból én látatlanba kinézem a tökéletes class balancot.<<

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr962385327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenriz17 2010.10.22. 14:56:51

Az eleje tökéletes leírása Woodman - Eva Roberts casting videónak. Szuper

Frick László Emlékzenekar 2010.10.23. 09:28:18

@fenriz17: A koerográfia & dramaturgia mindegyikben egyforma. De lett-e neve a Magyar Bardot-nak? Mert az Nem ez az Eva R.

Asta (törölt) 2010.10.24. 11:55:59

Nem tetszik, ahogy a nőknek az új divat szerint középen hátra, és oldalt le van fésülve a haja. Meggyőződésem, hogy minden nőből lehet csúnya nőt csinálni! Az interneten egészen borzalmas példák vannak. A retusálást például azért használják, hogy ha bármi jelentősége volt annak amit látsz, akkor azt felejtsd el.

Igazság szerint én nem értettem először ezt a magyar-magyar szótárat. Az én saját nyelvújító kifejezéseimmel direkt arra törekedtem, hogy a „modern népi világot” kizárjam, és üdítő frissességet vigyek a szavakba. A pontos kifejezésekhez általában nem elég egy szó. A "széjjelbasz" is egy szóösszetétel, de én valahogy nem effele orientálódtam. Nyilván viszont nekem nincs blogom, és nincs is realitása, hogy lesz. Egy ponton összeakadtam a (populár-globális)népnyelvvel. És ez a buzi szó. Olyan ez, mint amikor a tűz körül táncolnak, és a tűz a „buzi”. Gyakran olyanok a buzik, hogy heteroszexuálisak, és van feleségük. A hosszú haj, az asszonyi butaságra emlékezteti a jógyereket. Ím, hosszú hajú, és férfi tehát buzi, és buta. Nyilván a hosszú haj jézusi szimbólum is egyben. Annál jobb.

magyar-magyar szótár 2010.10.25. 01:49:38

@Asta: A gyermekkor meghatározó mindenben és gyerekkoromban középen hátrafésült, oldalt hosszúhaja annak a jókislánynak volt, aki az óvodában a budi mögött [a 'budi mögött' ez olyan, mint haladó-jóoldali megfelelőemberek dzsemboriján a svédasztalos állófogadás, mindenki ellazul, elereszti magát, ha az óóóvóóóónénik látnák!] szóval annak a jókislánynak volt, aki orovososat szeretett játszani bizonyos fiúkkal.

Háát, ez szavaknak tára inkább, pl ha a buzi-hoz TSZ-ben (és persze [szántszándékkal:]tévesen) a kok ragot raggajjuk, buzikokok, akkor kb azt csináljuk, mint a Buzi-e vagy költője.

A hosszú haj, ha középen nincs hátrafésülve, engem nőben az okosság [tév]képzetét jelzi, mert ivarérettségem hajnalán ilyen [indián avagy hippikokos] haja, csak nagyon okos lányoknak volt.

Alig néhány nem fazonbuzival [<-buzikokok] (hanem akik tényleg buzik) találkoztam, ők tényleg rejtőzködőéletmódot élnek, házasságban, meg minden

magyar-magyar szótár 2011.01.29. 06:08:49

@Asta: Sámáni képességeim korlátozottak. A párhuzamosvilágokból pl a magyar utakon a vakok -és gyöngénlátók [úrvezetők, akik egységsugarú felhasználók] meg a hivatásosok (akik sofőrnek nevezhetőek, tudnak pl tükörből tolatni és érzésre állnak a falra 1cm-re, nem tolatóradaral) között lehetek sámán. Ha állod az üzemanyagköltséget, körbeviszlek és meggyőződhetsz sámáni képességeimről. Megmondom 200 m-rőlm, hogy a procc terepjárót miféle ember vezeti, megmondom, mi fog történni azután, ha elénkvág egy mellékútról féktávon belül egy autó (én már akkor elvettem a gázt, amikor kitoplta az orrát EZÉRT nem ütközünk)
Meg tudom neked mondani, miért és mitől kontár Sík Endre és azt is, miért nem a Legszegényebb Falu az egyáltalánnemszegény falu. (Sőt azt is, hogy ott a szegény-nek mondás miért nagyon nagy sértés. )

De mondjuk a szakrális témakörökben buta vagyok, annyira azért nem, hogy zattejjistákokok és a műveltségük hiányatit antikreacionizmussal spathlizó
nejlonfilozófusok agyvérzsírját ne tudjam fölkergetni a calvaria-ba.
süti beállítások módosítása