diáklánykategória -ha már az utcai-és országúti ágazatokban is csak a frigyesmesterek, tejbetökök, nővédelmiszervezetek és elméletifeministák veszik be azt, hogy Magyarországon a prostitúcióra kényszeríteni kell felnőtt nőket (amikor a valóságban a foglalkoztatók egyik főgondja a naponta önként jelentkezők elhajtása a vérbe vagy a halálfaszára, persze verbális erőszakkal) , akkor elképzelhetjük, hogy a felsőközép-kategóriában a diáklányok esetében a gondolata sem merülhet föl kényszernek. Természetesen a ~ban nem diáklányok dolgoznak, az az egyetemistalány kateg (közöttük akár érettségizettek is lehetnek...). Sokan a ~ból férfi fővállalkozó nélkül, közvetlenértékesítési (MLM) formákban igyekeznek a piacon érvényesülni. Néhányan alkalmilag, mintegy másodállásban tevékenykednek, igyekezvén zárt, állandó 30-50-100 fős üzletkört alakítani. Ha nagy lakótelepen lakótelepi lakásban, dolgozó nőnek álcáva magukat diszkréten   tevékenykednek, akkor ritkán végzik átvágott torokkal vasútitöltés burgyinjába lehajítva. Havonta tisztán, végbelük és hüvelyi állapotaik függvényében per kopf 300-400-800ezer Ft jövedelmet is szerezhetnek.

+18 filozófusdiáklány -úgy kattints rá, tényleg pornó, én szóltam előre!

Néha szinte észrevétlenül, light-tosan csúszik bele a kategóriába az először csak társkeresőző, komolyabb ajándékokat elfogadó nő, mondjuk mackós barátja beajánlja mackótestvérét is, aztán az is ajánl valakit, végül a komolyabb ajándékok helyett egyre inkább a kápé egyre nyíltabb formákban válik ellentételezéssé. Magyarországon a prostituálódás szakirodalma szegényes, inkább a Havas Henrik-féle moldovista féligazságokból összehordott álcázottpornó a jellemző. John Updike regényeiben figyelhetők meg a gyakori fél-prosti háziaszony-kategóriás nő főjellemzői.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr83389857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intizar 2009.12.04. 22:38:26

AZ mán igaz, hogy senkinek a fejéhez nem tartanak pisztolyt. Legalábbis jelentkezéskor nem, később meg már az ütés-rúgás is elég. Ahhoz pedig az Ön (és még hűj de sokak) empátiája csekély, hogy fölfogják, egyfelől van kereslet, mert vannak olyan elcseszett kexuális fejlődésűek (hadd ne mondjam már az ilyet férfinak, az énnálam még mindig egy valamirevaló kategória), akik csak attól izgulnak, ha egy emberi lény teljes mértékű alávetettségben adja át magát nekik (és még azt is óhajtják, sőt, néha még EL IS HITETIK MAGUKKAL, hogy mindez spontán, a hölgy saját akaratából történik...), másfelől meg van kínálat, mert vannak akkora testi/lelki/anyagi/szellemi sötétségben felnőtt nőnemű lények, akik nem látnak maguk előtt más perspektívát, mint eladni a testüket, lévén ez az egyetlen tőkéjük. Szánalmas, persze. Ezek vagyunk.

Intizar 2009.12.04. 22:40:03

Ja, bocsánat, ELMÉLETIFEMINISTA voltam. Csak hogy tudják, mivel lehet gyalázni.

magyar-magyar szótár 2009.12.05. 06:04:22

@Intizar: Renndkívül primitív, Síkbolygóról való két pólusba sikamikál a feminista mozgalmárság a prostitúcióval kapcsolatban. Miközben az ágazatokkal sincsenek tisztában. Pl Updike Nyúlcipőjében is ábrázolódik a lájtos átmenetből egy figura. A prostitúcióba való keveredés kavillózása... hogymondjam... gyakran olyan finom átmenetekben valósul meg... nem lehet eldönteni, hogy kedden már kurva volt vagy csütörtökön még nemannyira.

...nincen itt hely meg idő, meg mit csináljak az Ön masszív előítéleteivel és tájékozatlanságával... gyorsan, nézzük csak a cigánylányok esetét. Mert az az igazság, hogy én 18 éven felüliekre már csak vállat szoktam rántani...
Naszóval, pl a cigány prostituáltak értékrendszerében az orális nem szex, gumiban nem szex, és ez az ipar, hacsaknem a királycsávó marketing okokból pl a megyeiügyész vadászvacsoráján nem szinesíti a kínálatot, gumiban, leginkább kézimunka kereteiben mímelt orális sex. Gumi nélkül nem vállalja, vaginálisan nem vállalja.

Tudom, hogy a nejlonfeminista picsoidok rózsaszín, élettől elidegenedett, életszerűtlen ábrándjaikban úgy képzelik el, hogy a prostitúció azonnal föl van számolva, ha a hülye faszoknak, akik persze PERVERZ ÁÁÁLATTOK és perverzitásuk okán veszik igénybe a szolgáltatást (Néze szivem, én teherautósofőr is voltam és kezdőként parkolóba álltam ki pisilni és pisilés közben odajött hozzám az a szemüveges lány, aki fentről elszáguldván olyan értelmiségifejűnek látszot, és azt mondta, hogy leszop és nagyon jó lesz, a szája meg kipállva...)

Központi Intézkedéseket hozhatunk a hülye perverz faszok ellen, de legyen szives és kattintson rá a tanárnőkategória című történetre, ami történet, tényleg...

magyar-magyar szótár 2009.12.05. 06:13:29

@Intizar: folytatás:
Jó lecke volt a sofőrélet. Egy kamionossal tudtam e kérdésről beszélni a vámudvarban, ő azt mondta, hogy a feleségével a hosszú utakon... (szóval annyit tudtam én a kamionoséletről, mint Ön a prostikról... Mindenki úgy képzeli a kamionoséletet, hogy A-ban felpakolok, elautózom Z-be, ott lepakolok, onnanan átmegyek W-be, felpakolok és hazajövök A-ba. Miközben szerencsés az a kamionos, akinek csak egy felrakó'ja van (tehát A) és aztán visszárut csak W, T, K és H helyeken vesz föl. De a legtipikusabb az, hogy A és H helyen fölrak, a H cuccából T ben lerak, R-ben föl valamit, S-ben le az A cuccát, G-ben és F ben fölrak, J-ben le a maradékot s aztán még lesz 5 felrakója...)szóval azt mondta nekem a kamionos, hogy ők telefonon szoktak szexelni a feleségével és az ő legjobb barátnője Szilvia (nekem is, mint háziasszonynak... :)) )

Viszont rámutatott a török kamionosok életére: ami maga a kamion: Az ösz vagyontárgya, semmi mása nincsen, néha a vontató az övé és a pótkocsit a speditőrtől kapja... Abban lakik.. se családja, se semmi, évtizedeken keresztül él úgy, hogy évente párszor hazamegy messzi Anatóliába a szüleihez, ennyi a családiélete.

Azt sem tudják elképzelni a feminimopicsoidok, hogy a prostik egy része munkának tekinti, amit művel. És az ember... nem élhet állandóan önundorban.. hanem arra gondol, hogy ennek a szerencsétlen baromnak most jót tesz.. és .. ez némi megelégedéssel tölti el.

Önök állandóan a fizikai és terror kényszerítésre mutogatnak, amikor a strici azzal kezd a diáklánykategóriával, hogy a diszkó vécéjében kinyalja. Valamint a többi alkalmazottja heteken át bűvöli, micsoda élet, ruhák, kincsek, telefonok, dúsélet. Vagyis néha a cukor a méreg, bizony...
süti beállítások módosítása