Pthfeőjj, már megint ezek, az ostoba kétharmadokok, hiába dolgoztak tehát népnevelőink. De hagy segítsem már jógyerekeinket abban, hogy ha akarnának találni MSZP-s jelölteket az un. "önkormányzati választások" listáin meg plakátjain, hogyan találhatnak rájuk könnyedén.

 

MSZP logó nuku, ha , esetleg, akkor egy ujjnyomnyi a jobbalsó ficakban.

Benetton színek, semmiképpen sem MSZP-vörös.

Ha mégis MSZP jellegű, akkor a színt vééééletlenül eltolta a nyomdászmester a málna vagy a ciklámen irányába.

 

Mivel a helyiek úgyis tudják, hogy a fószer MSZP-s, nyilván nem a választóikat akarják megvezetni ezek a szegény derék ari dögi orikák, hanem a sajtómunkásságot meg a népnevelést a Stormy Monday [október 4.] reggelén méginkább leverni a lábáról és elkeseredettségbe hajszolni. Így, hogy a maszoposok ennyire álcázzák magukat, mégelkeseríthetőbb lehet ezek "győzelme". 

Civilek [település, városrész, kerület neve]ért, Összefogás [detto]  - ez majdnembiztos, hogy MSZP-s jelölt plakátja.

A hírszerző-n komoly cikk is van e témában, tessék.

Nemzetiszín szalaggal, a közbiztonság-ot tűzvén zászlóra: Fideszból kirúgott kriptojobbikosok. Ugyanez kékben: Fideszből kirúgott maradék liberálisok, akik bírálni merték A Pártot (=A Viktort), A Párt kommunikációját (az a Kovács nevű tehetelen balfék?)  vagy nem vállaltak valamit jawoll-jelszóval.

Hogy mért nem tudunk arról, mi van ezekkel a kiszorított (és miért is kiszorított) ezek-ekekkel?- mért nem hinti a mindenható Index Anya a hírmorzsákat a menyasszony nagy szőrös tökét  amúgy pompásan takaró kötényéről? Mert a fidexxekek büdös vidéki kúnnyája majdnem olyan messze van, mint a Velencei tó, ki a faz megy le mainapság fizikailag is vagy 100 km-re hírért. Belehalnának a jógyerekújságírók, ha feleannyit kéne lebicózniuk egy amúgy cuki kis hírért, mint amennyit ezek bringásminisztere fölbiciklizett Pestországba a beiktatására... Teszemazt a bringás jógyerekblog asse tugggya, hogy ezeknek bringásminisztere is van.. 

dizánnyos!! (vigyázz, logo  klattyan)

 

Geiger Ferenc [hivatalosan egyébként NEM]MSZP-s polgármesterjelölt soroksárri gründolmányáról egyszerűen nem lehet előguglizni valami képi't!

 Választási megállapodás Hiller és civilek között 
 MTI 
 2006.02.01 
 
 Azért ez is elég fasza, négy éves cucc... Nincsen új a paplan alatt! -forrása
Együttműködési megállapodást kötött a [2006-os] választásokra Hiller István, az MSZP elnöke (akkor még titkos miniszterelnökjelölt...), Soroksár országgyűlési képviselőjelöltje és a Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesülete. E szerint a városrész egyesülete támogatja Hiller képviselővé választását, a párt soroksári szervezete és a szocialista pártelnök pedig támogatja Geiger Ferenc polgármestert az őszi önkormányzati választáson. Az egyesület párthovatartozástól függetlenül több mint negyven civil társaságot és kezdeményezést fog össze.

 

 

Debrecen:

http://www.eszaon.hu/kepek/Kepek-hirek/Picture_20756.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr642336234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asta (törölt) 2010.10.02. 20:48:56

Nem lehet, mert nem engedi a kétharmadokok. 16 tonna. 16 tonnát. Ennyit rak szét a vállalat, és hord szét a szél. Mert ennyi jár. Ennyi a bér.

Megbolondultam? Nem. Nem lehet, mert nem engedi a kétharmadokok! Harag ez? Ez bizony harag! És ez mindez érdekel téged, édes? Nem.

magyar-magyar szótár 2010.10.03. 05:56:29

@Asta: Érdekel cukkíni, hogyne érdekelne.
Ezt az üzleti életben nem lehet megcsinálni. Az üzleti életben úgy kell kötéllel fogni valami strómant vagy aladárt, akinek a lefosztott és direkt csődbevitt vállalatot (az állami tőkeinjekció leszivornyázása után) eladják. Itt viszont önként és dalolva rongyoltak a büdös kéthermadokok és lesznek még ezek felelősök is. ("Teccetek vóna ne kétharmadokok lenni, ostoba parasztok!" És hát a nép természete ez, ostoba és kész tudjuk Petőfi olta...)

macskassy88 2010.10.03. 22:43:08

A 12. kerületben valaki egy kis magnót csúsztatott az urnába, ami az öszödi beszédet játszotta, folyamatosan. Próbálták pokróccal tompítani. höhö

magyar-magyar szótár 2010.10.04. 06:55:34

@macskassy88: pompás, köszönöm, remélem, igaz. A XII. kerület nem e z e k -nek a fertője már régen?

macskassy88 2010.10.04. 22:59:14

"Ezek" ?
A jobbik az olyan, a te példáddal élve mint, mikor a Málé Szájú Jancsika azt hiszi, hogy rájött az ovi működésének elvére. Belvárosi zsidó nyuggerek között tök sok a buzgó fideszes.

magyar-magyar szótár 2010.10.05. 06:00:01

@macskassy88: Eztz már elszajkóztam, de Ön, lehet új látogató itt, akkor még egyszer:
Ez az egyik legsúlyosabb gond a Jobbik fogadtatásában, hogy országunk vonata kerekeinek pumpálói, főbb eszetokjai, pl a sajtómunkásság testületileg hülyegyereknek nézi le a jobbikosokat, nagyképüen, leszólva kérdezik a jonbbikost na te hülye, beszéjjé pofával, közben meg Dúró Dóra beszélőkéje gömbölydedebb a popsijánál, Vona egymaga hhárom nagyképű tévés pofát dumált ki, akik persze felkészületlenül álltak ki a szerintük ostoba bunkó kis fasisztácska elé. Holott szivesen használják a náculás kifejezést. Vagyis tudhatnák, hogy a hülye, az a fasiszta, a nácinak nem lehet csak úgy odaállni, hogy na, hurka gyurka ugassá... Egy kissé komolyabban kéne venni a Jobbikot, mert nem csak olcsó lidliségekkel, de sajnos gyanúsan okos dógokkal is operálnak és ez a nagyképű fogadtatás félrevisz...

macskassy88 2010.10.05. 21:43:10

Én ezeket a dolgokat láttam. A szavazóikra gondoltam ,akiknek mindenki zsidó aki nem tetszik.

magyar-magyar szótár 2010.10.09. 06:04:25

@macskassy88: Az emberek nem szeretik a bonyodalmakat. Mindenki >e z e k< pl, aki nem mink. Kétdimenziós szillogizmusokat állítganak. Síkbolygón min tud Ön csudálkozni?
süti beállítások módosítása