pályázó -kislány, aki már kétszer leszopta [rm: cidázott neki ] a haverját, úgy gondolja, ilyen testtel könnyen és hamar milliomos lesz. És ő majd nem jár úgy, mint mindenki az iparban, mert majd vigyáz, pl kitámaszt a lábával ütközéskor. Általában a diszkóba bevonuló királycsávó lába elé véééletlenül kiteszi lábikóját, abban a királycsávó megbotlik, ekkor pillog: "Bocsikaaa!" A folytatásban a királycsávó vagy valamelyik csicskája kinyalja a lányt a nőimosdóban. Esetleg rambókésével falcolja hasakockáját, hogy így még nem szeretett senkit, anyja vérére!  Innen a továbbiak ismertek a feminista fantasy-irodalomból. Vagy a háziasszonyoknak szánt jellegzetes álcázottpornó "bűnügyiriportokból" és "ténykönyvekből". Majd a lányt kegyelemből beveszik a brigádba. Senki a törzsgárdából semmire nem tanítja meg, pl hogyan kell kézimunkázni és azt szopás [szaxi] ként eladni. Sőt, azt sem árulják el neki, hogy mi a teljesszervíz. Főleg az mi, ha a fénekasszony kéri teljesszervízzel.

teljesszervíz szexi & szaxi -kétféle van. Kuncsaftnak kategóriafüggően.

Körömlakkszárogató kategóriában rendszerint nem tud annyit ajánlani a kuncsaft. Térről szobárajárós kateg'ben már működik. Egyetemistalánykategóriában [ diáklánykategória ],  tanárnőkategóriaban és fölfelé a szállodázásban természetes, szinte az alapszolgáltatás. Házimunkában az árunak kötelessége teljesíteni a féneknek, kisféneknek, illetve a fénekaszonynak. Mivel ez nem kriptopornó bejegyzés, innen nem részletezném tovább, esetleg annyit, hogy bizonyos esetekben a fénekaszonynál is teljesíteni kell, illetve az alacsonyabbrangu árunak kell leszopnia a magasabbrangú áru anus-ából kihúzott féneki farkat, mielőtt a magasrangú áru a teljeszervízt befejezi.

fének [vált.: főnök, séff, tulaj] -Nála kell pályázni. Jelentős a túljelentkezés. Kutyát kell uszítani a jelentkezőkre, annyian vannak, paraszt aszonyok és zsenge lánykák. vált: királycsávó, régi m.: strici .. A ~t úgy kell elképzelni, mint főszerkesztőt, tévétársaság igazgatóját, filmcézárt, casting döntnökét, szinidrektort, szóval a maga műfajában igazi férfi, ritkán, ha nő, akkor is.

szexi -genitális ill. anális közösülés

szaxi -szopás, orális meló

paraszt - börtönszleng , egyszerű kívülálló, akit még becsicskáztatni is nehéz, felmagyarul büntetlen előéletű állampolgár, akinek még annyi esze sincsen, hogy legyen egy téglája a börtön falában pesti~ aki abajog a tüzéptelepen, és az újságbakiírással fenyeget, ha a mintadarab olasz csempét, ami a tengerből kilépő Vénuszt ábrázolja benettonkékben, nem kapja meg csak háromnapos határidőre. Összeköttetései vannak a hétkerületi tanácsnál, a keresztfia az akadémiánál [sofőr] lásd még pali, frigyesmester balfasz, hülye, majom, seggfej etc.

kuncsaft -paraszt Az áru egyik legszebb, dédelgetett álma, hogy olyan kuncsaftja lesz, aki elveszi feleségül. Pl az önállóan dolgozniképes parkolói kateg, aki autójában Fülest fejtve várja az állandó ~jait és azok között bizony percrepontos úriemberek is vannak. (Igen, velük gumi nélkül.. )

kézimunka -legolcsóbb tarifa, kézzel való kielégítés. Igazán jó árunak olyan verbális eereje van, hogy elmehetne Felix Salten Josephine Mützenbacherébe narrátornak, és rendszerint már végez is a ~val a slicc lehúzásakor... Vagy -val.

fénekasszony -a fének egy, két, három és további feleségei, ill. közülük az, aki benne van az üzletben Ritka 88kg testömeg alatt... Legalább egy gyereket szült már a féneknek, esetleg lyányt...

kisfének -Tizenkétéves korától a fének helyettese. Gyerek [fiú]. nagyon ritkán lyány ill a fének lyánytestvére.Végigszopathatja a kínálatot, lerendezheti a fénekasszonyokat a fének távollétében, a csicskának hagynia kell a csicskaautót vezetni (annak aztán a rendszámát a zsernyó felírhatja bátran!).

csicska -szolga, rabszolga , a fénektől függő személy. Alapban a segédeket jelenti, akik elássák vagy bebetonozzák cocpoltház alapjába a fének által véletlenül leselejtezett árut. ~rendőr: az országúti-parkolós ágazatban az útszakasz rendjéért, felmagyarul korrumpált, rendőr. ~ügyvéd: Az ügyvéd úr azt hiszi, hogy a fének tanulatlan cigány, akinek minden pénzt megér, ha kihozza a börtönből. A fének eleinte magázza, drága ügyvédúrnak nevezi. Intéz neki vadászvacsorát, együtt szopathat kisorú lányokat vadászvacsorán megyeiügyésszel, rendőrkapitánnyal és politikaipotentátokkal karöltve. Ott van a ~orvos is. A második szakaszban az ügyvédurat simán beszopatja a fének, s a ~ügyvéd azon veszi magát észre, hogy már ötmillát befizetett a fének bömösének (BMW750i) törlesztésébe. Ui. a ~ügyvéd nevére szól a forgalmi. Meg az ő nevére jönnek a trafi'k büntetések, parkolóbírságok. ~orvos Kórház vagy körzeti orvos. Elsőkörben felajánlanak az orvosnak egy hárommilliós majdnem zsírúj, teljesen tisztapapíros autót vagy egy lakást rezsivel havi 5ezerért. Ott lehet a vadászvacsorákon és egyéb vállalatirendezvényeken is. Miután az üzlet nyélbe verődött, rá pár órával, úgy este-éjfélután kétórával tokostól rúgják rá a csicskák a becsicskázott orvosra az ajtót, hozzák a sérült árut, varrja össze a berepedt gátját. Jaj a ~orvosnak, ha, mint a mai orvosok, nem tudna sebész-ölteni... Van persze becsicskáztatott sebész is, de nehogy már őt zargassák ilyen semmiséggel! Természetesen mindenféle csicskák vannak, mindenütt, hatságoknál. Ha saját csicska nincsen, lehet vásárolni, kölcsönözni, lízuingbe venni a, pl konkurréncijjától.  ~újságíró: tényfeltárás közben találkozott a csicsákóval, a fénekkel, akit Dopeman-nek tévesztett. Annyit se tud azonban a paraszt, hogy a ganxták Zámbó Jimmy-t hallgatnak.

konkurréncija -másik fének hasonló ágazatú vállalkozása. A kurvafutattás kis szakma, mindenki ismeri egymást, mint az autós vagy a fuvarozó szakmában. Ha pl az áru megszökne, leadják egymásnak a drótot. A dunántúli áru megszökik, mondjuk már millkányi tartozással, akkor az alföldi konkurréncia a pályázását követő harmadik percben már adja is le a drótot: "Testvér, itt az árud, hová küldjük? Hagy gyakorlatozzon? Okés, majd küldesz érte akkor valakit, szeva!"

áru -prostitulált

fuvar -egy menet [felmagyarul szexuális szolgáltatás] régi neve

selejtbe ment áru -összefalcolták a képét a munkatársnői, a fénekasszony, drogos lett, hozzáment egy gazdag paraszthoz és már csak titokban melózik, érces lett [nemibeteg]

hazavágott áru -a fének véletlenül eltörte a nyakát elszámoláskor

lízingbe ad -[kátya-szerencsejáték] tartozása van egyik féneknek egy másik fének felé, az árut ezért neki munkára kiadja .

szabadonfutó -paraszt lány vagy asszony,tanárnőkategória, aki alkalmilag, nem direktben, meghatározott tarifáért, hanem csak úgy megengedve a munka ellenértékeztetését, vééletlenül nem veszi észre az asztalkán hagyott pé'zt vagy simán elfogad párezres ajándékokat vagy kamuállást a szalonban. Munkaadója meghívja a bali szigeti telelésükre, cserében beszáll harmadiknak szendvicsben, viszont odahaza, lányszobája négyfalaközt tevékenységét a kellemesnek a hasznossal való kombinatorikájában értékeli ki. És megspórolta a szolcsit is. Csak egy hétig félfenékkel ül a székcsijén a pultnál. A körömlakszárogató kategóriában átvágott torokkal szokták végezi a parkoló mögötti árokban.

háziasszony -a prostituláltak önhazug igazolásrendszere szerint a háziasszonyok is kurvák, csak ők eggyel csinálják.

leszbi -két heteroszexuális beállítódású lány rendszerint férfiak előtt úgy csinál, ahogyan azt kell azoknak a férfiaknak, akik annyit tudnak a leszbikus testiségről, amennyit pornófilmekben látni, amiket [Michelle Wild meghatározása:] "Hetero nőkkel forgatnak hetero férfiaknak."

buzulás -áruk szabaidejükben egymást a valós leszbikus szerelem fogásai szerint kényeztetik. Csíkosnővéreknél bevett. Csíkosnővéreknél hetero nőknek a szabadságvesztés alatti szerelmi kapcsolata. Rendszerint egy férfias külsejű, szőrös, nem különösebben nőies asszony és egy sima hetero nő között alakul ki. Nem számít viszont ~nak, ha a fénekasszony az áruval kinyalatja, egyéb, éspedig magát, mert az simán csak a nőihatalom erejének éreztetése az alárendelt nő felett. Vagyis simán lealázás.

csíkosnővérek -a kalocsai nőibörtön fogvatartottjainak börtönszlengbéli neve tréf. általánosításban kiterjesztvén minden női foggvatartottra.. (vö.: csíkoskatonák)

körömlakkszárogató -a legalsó kateg, az út szélén sétálnak, kezecskéjükkel, mintha szárogatnák körömlakkjukat, így-és így csinálnak. Néha egyik kezükön ujjaikból o-t formálván a másikról a mutatóujjukkal bele-bele mutogatnak, bár ebben az ágazatban max pisiléskor kell lehúzni a bugyit, de azt gyakran a szakma főbetegsége a felfázás miatti hólyaghurut következtében. A tévékben rendszerint, ha a magasabb kategóriáról, a városi-utcai szobáztatós ágazatról van szó, őket mutogatják: mit tudja azt egy hivatásos tanult frigyesmester tévés, hogy mik a különbségek. Amikor azt hiszik, hogy 30ezres vidéki kisvárosban  úgy megy a frakciózás meg fegyelem, mint Pesten odaföl. Igen gyakori, hogy a házaspár pályázik munkára és a férj eladja, általában 100ezer Ft körüli összegért a feleségét: Ez lesz aztán a soha el nem évülő tartozásuk (adósságuk) alapja. A fének érdeke, hogy az áru a tartozásait soha ne egyenlíthesse ki.

szaxiba számolt szexi - a pályázó áru álmodozása arról, hogy majd a féneknek elszámoláskor három szexit szaxiba számol és így a különbözetet elsikkaszthatja. A pályázó soha nem tudhatja meg a feltételeket, még tényfeltáró újságíró sem. A placc után az áru úgy fizet, mint gebines fodráz vagy kozmetikus, fix öszeget. Ráadásul az országúti és utcai ágazatokban ritka a szexi, sőt, a rutinos áru nem is vállalja. Többnyire szaxinak álcázott kézimunka megyen. A fének a placcra sihta [munkaidő vége] után leadott összeget úgy számolja ki, hogy ha a maximálisan mecsinálható menetek X, akkor X[tarifa]+2X. A fénekasszony az anyja vérére megesküszik, hogy ő 40kg-val azelőtt egy délelőtt a dupláját megcsinálta, délutánra elfuvaroztatta magát a Szisszy Szépségszalonba, maszázs, szolcsi, minden. Fének megpaskolja fénekaszony farát, hogy peeersze, így volt Édesem! "Te döntesz, mennyit keresel: Leteszed a zsét, amit azon felül keresel, az a tied."

placc -az áru munkaterülete az alsó kateg'okban

öcsisajt -nagyon fiatal kezdő sofőr, csiocsipszterítő pl, akinek még kisbabillatú a nyaka, mókásan pirulós kis szüzi, aki nagyon hálás egy kis kézimunkáért. Ad egy karton valamit, amit szállít és télen maxximálisra veszi a fűtést, hogy az áru megmelegedhessen, s főleg a kezét langyosíthassa kézimunka előtt.

 jólesznagyon -ezt a műfajt nem ismerők is gyakran hallják politikusoktól, előre. Aztán, ha már a nyél belecuppant a kápába, elmehet a paraszt [kuncsaft] reklamálni a jó abba, a büdös paraszt gúnnyájába!

Szekccs jellegű karcolatom e témakörben:

 A csácsubi csicsákó és a coccijológiuslyány 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr40794223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Wilbur Swain 2008.11.29. 19:58:24

grat. az index-címlaphoz (bár szerintem volt már jobb is) :)

Gyökszi68 2008.11.29. 20:26:09

Nagyon jól tudod ezeket,csak nem te is ,,bokorugró,,voltál/vagy?Szánalmas!

2008.11.29. 20:26:25

Nincs ezzel semmi gond, nekem tetszett. Jó poszt! A címlaphoz meg gratulálok. :)

KenSentMe 2008.11.29. 20:32:12

Ez egy jó poszt! (Van valami átfogó stílusa az egésznek.. ilyen jellegű szavakat gyűjteni nyilván a piroslampa.hu után nem nagy kunszt, de így végigfutva rajta az a jó benne, hogy a háttérben felsejlik valami mélyebb jelentés.. de az is lehet, hogy csak én vagyok fáradt.)

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2008.11.29. 21:12:38

A posztíró tuti benne volt a szakmában, csak az a kérdés, milyen szereplőként. Hát, írja ki magából, ha ez segít.

lj 2008.11.29. 21:20:37

Összefogott, alapos.
Csak gratulálni lehet.
Sajnos, erről is kellene őszintén beszélni.

homár molla 2008.11.29. 21:24:00

a posztíró két '87-es amerikai film alapján próbál szótárat összeállítani valamiről, amiről az égvilágon semmiféle tapasztalata és ismerete nincs. nfvsz-t vállal? ha férfi, akkor persze nem érdekel.

Big.Ist 2008.11.29. 21:47:53

Mi a jo isten ez? Valami fortelem. bocsanat.

Lacus 2008.11.29. 21:54:29

Hát igen! Az utóbbi száz év legjobb igazi hölgyeit ajánlom szíves figyelmetekbe:
napielet.hu/a_te_napod/kategoria/por_no

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2008.11.29. 22:56:58

Ez frankó volt, köszönjük a posztot!

_petya 2008.11.29. 22:57:13

Háát, én is csak olvasok-olvasok, és közben azon gondolkozom, miatökömezahülyeség...

S Annyi 2008.11.29. 23:38:57

Feltöltök a szótárba egy szójegyzetet.
kurvaország- a XXI. század első évtizedéből ered a szó, bizonyos Fletó nevű miniszterelmebeteg hagyatéka. A köznyelv rendszeresen használta.

balage_81 (törölt) 2008.11.29. 23:41:39

körömlakkszárogató kétszer volt

balage_81 (törölt) 2008.11.29. 23:42:23

S Annyi, ez nem egy politikai blog. Te teljesen hülye vagy, de valószínűleg nem tudod magadról. Te ostoba debil fasz te..

laccc 2008.11.30. 00:20:06

Szövegkohézió 0, de volt már és lesz is szarabb is...

Na meg szófosás on. :))

Csacs 2008.11.30. 03:39:13

"HAJAZÁS" - mit jelent?

troll 2008.11.30. 04:05:22

mostanában rendszeresen címlap ez a blog, pedig nagyon rossz. gondolom, valami fasz-szopkodás van a háttérben, de ti tudjátok

magyar-magyar szótár 2008.11.30. 05:15:40

Lesz Kurvaország szócikk. Tessék a vázlata:
Para Kovács Imre elkészült, de meg nem jelent tényregénya, aminek szerkesztője ezek szerint hiába volt Keresztesi József, a legendás Szőranya zenekar frontembere, irodalmi fenenagy. PKI azt füllentette a könyvét követelő tömegeknek, hogy 2007. februárjában már lekéste a könyvhetet [könyvnapok eufém' neve].. a mai világban, amikor már a hétfőn .pdf-ben beadott virtuáliskönyv csütörtökön a nyomdában szárad.
Ám Károlyi Csaba (ha megfelelően jó a könyv) lepkehálót írt belőle kéthéttel korábban...

magyar-magyar szótár 2008.11.30. 05:19:28

Megint Az öreg, a fia meg a Lada Samará-ja eset. Ha az öreg ül a volánhoz assejaó, ha a gyárek, ásse, miajó, semmi, ha ketten tolják hülyék.
Itt is figyelembe kellett vennem az átlag mezei olvasó szókincsét...
A hajaz rm [régi magyar]: hasonlít.. ill tájny [tájnyelvi].: ma is sejtés (hajazom_sejtem)

Szegényes ez a szótár és ilyen kifejezések, mint csokoládés [csokolátás] kóbász, hiányzik belőle, vagy paradicsomoskóbász, vagy olajoshalszaggal kínált kóbász..

magyar-magyar szótár 2008.11.30. 05:26:32

troll, pinanyalásról lehetne szó, de egyrészt nem tudom, melyik adminnak van ilyenje. Finnyás is vagyok, akármilyen pinát nem nyalok. Nyalófóliát viszont nem vagyok hajlandó használni, ha eperízű lenne is...

Másrészt olyan motívumok is szerepelhetnek futtatásomban, hogy a blogteren is tevékenykedem, és adjkirály katonát, ha ismered a játékot, majd most jól belelkesedem és elkezdek vágtázni, mint kétpúpú sültgalambvárományos.
Meg tudod, troll, a Durov kutyája elv, a gyöngekutyust jutalmazzák, te meg, aki biztosan hibátlanul, makulátlanul és nálam sokkal jobban írsz

és szövegkohézió, na, ezt külön kösz mert egyébként főleg az van itt, szövegkohézió, de ugye, ha laccc aszongya, hogy nincsen, akkor attól nem lesz..

nohát troll, hajrá, dolgozz mégjobban, és akkor te is címlapra kerülsz és nem leszel ennyire frusztrált. Akkor gyere vissza és próbálkozz még az olvasással, mert az irígy dühöd könnyei betorzíthattak a...
.. hát nem mondanám, hogy halálra görcsöltem e szöveg tökéletességén, ide vertem be a gépbe, a szerkesztőablakba egyenesen...

magyar-magyar szótár 2008.11.30. 05:27:24

Azoknak, aki szerint ez durva:
Nem, túl finom, eufém, Síkbolygó 2D üzemmódra alkalmazott light verzió.

magyar-magyar szótár 2008.11.30. 05:31:39

Homár molla: Az amcsi C vagy Y kategóriás filmek televannak az öcsisajt szócikkecskéhez hasonló szkeccsekkel, mi? Meg vadászvacsorán megyeifőügyésszel és rendőrkapitánnyal. Van egy szabadulóvacsora című szócikk, na, az annyira mélymagyar, hogy inkáébb kihagyom, mert nem szeretném én is cocpoltház betonalapjában végezni, pedig az csak 2cm vastag és kevés benne a cement.

magyar-magyar szótár 2008.11.30. 05:49:08

Kedves híveim, drága ellenségeim, egy inkább szkeccs jellegű kiegészítő szaGcikkem:
dudenbuch.blog.hu/2008/11/29/a_csicsako_es_a_coccojologiuslany

tbm 2008.11.30. 09:13:11

na most, ha írok egy blogot, és nem csak magamnak, akkor nem árt, ha a többi ember is megérti, amit írok. tehát nem ártana szép, kerek, magyar mondatokat fogalmazni, alannyal, állítmánnyal, esetenként tárggyal, stb.
komolyan problémát okozott a mondatok visszakódolása magyarra. a bloghoz is kapunk majd egy magyar-magyar - magyar szótárt valamikor?

Flash · http://www.flashzene.com 2008.11.30. 09:27:58

Megérdemelte ez a címlapot?

guriga 2008.11.30. 09:35:46

Aki kurvázik, az a cigányt támogatja.

Varj 2008.11.30. 09:41:06

F*szomba mán, nem szoktam kommentelni sehova, de ezt a sok idiótát valakinek csak ellensúlyozni kell... Kedves M-MSZ, amit csinálsz, úgy tökéletes, ahogy van. Azt is mondhatnám, hogy hiánypótló, de ahhoz még sok szócikk kéne bele.

Nekem ez a műfaj Csalog Zsolttal kezdődött (Fel a kezekkel), később Kemény vaj, Artista, stb... Az M-MSZ még mindig ötezerszer használhatóbb, mint azokból kivonni az írói szabadságot és a maradékból kibogozni a tényállást. Szal csak így tovább, az ellenvéleményen lévőket hajtsd el szívlapáttal, és légyszi ne "javíts" a helyesíráson, mert elvesztem a kontinuitást mindennel, amit eddig olvastam a témában :D

magyar-magyar szótár 2008.11.30. 16:47:29

Nem Varj, tényleg szivességet tesznek azok, akik nem értik, mért írok mindent egybe. Tényleg túlzásba viszem már. Aztán meg, miolta (ez nem helyesírási hiba, de ki érzi ennek az ízét már, hogy mián, meg miolta) Edison feltalálta a helyesírásellenőrző prg-t azóta ELLENŐRIZZEM MÁR A HELYESÍRÁSOMAT NA!
Amíg az ember ült a lepapírozott süketszobában, addig ugyebár mindegy vót, hogy elütötte, vagy stílusfestés.

magyar-magyar szótár 2008.11.30. 16:51:14

Nem Flash, nem érdemelte meg. Címlapra csak olyat szabad feltenni, hogy: Csunya fallokrata bűnőzőférfiak ártatlan leánykákat durvaeszközökkel direkt a prostitúcióra kényszerítenek. Na, ez egy címlapravaló. Vagy: Szemét közszolgák, mindenkit elbocsátás fenyeget és akkor rinyálnak a 13. havijukért, ganyéládák. Na, ez egy alkalmas téma. Vagy Büdös MÁV szemétBKV kifigyelő Blog. Na az ilyenek kellenek. Hol a puncija a sellőnek? Hát a fején, na ez nem kell, mert bonyolult.
Flash, ideírom neked versemet:
vagy vagy vagy
vagy vagy

Én inkább azt választom, hogy vagyok.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.01.16. 21:52:28

Te népszerű művész, megvan az "üzletel" szó? A szolgáltatók egymás között használják, eufemizmus.
"Anna, akarsz üzletelni? Van két gazdag angol csávó!"
süti beállítások módosítása