nőgyógyászok öröme [bugyi] – a nőgyógyászok abból élnek , amiből más orvosok is: A betegeikből. A psziché, mint olyan felfedezése fokozta az europid emberegyedek morbus-tudatát, ezzel is nőtt a betegszám. Azonban a női alsó nadrágotska (ma bugyi) feltalálása, a női genitália természetellenes körülmények közé helyezése méginkább fokozta a nőgyógyászok forgalmát. Ezért már a medikusoknak (régebben védőnő-képzősöknek) is, még a szórófélévben rendszeresen elsütik az oktatók ezt a szóviccet, ami tkp a női alsónemű tréf. eufemizálása.

Az alsószoknya-kontra-bugyi korszakváltás krónikáját magyarul Krúdy Gyula örökítette meg a Szindbád [Vörös postakocsi] -regényciklusában.

A korai darabokat még inkább csak a nehezebb napokon viselték.

 

 

 

 

 

 

Eva Braun bugyogója -praktikus kis zsebikével

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Nőgyógyászok bánata: Alsószoknya. Természetes szellőzés, praktikus viselet, a balesetet szenvedett darab eltávolítása után maradt még 4-5 (6-7-8). A korban, midőn még a nő nem kereste nemiidentitását, hanem egyszerűen csak volt néki, véle született s a sírig kitartott, a nő maga fonta fonálból magaszőtte, Szapulta (gőzmosván fertőtlenítette).

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr16398502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intizar 2009.12.04. 23:34:54

Most Ön az ohajtotta mondani, hogy a bugyogó nem praktikus viselet? Vagy azt, hogy Önt személyesen nem izgatja, minek folytán leszarja, hogy jó-e vagy rossz azoknak az embereknek (vigyázat: nők!) akik viselik?

magyar-magyar szótár 2009.12.05. 06:59:20

@Intizar: Igen, igen, azonban ez, hogy most jó és kell a bugyi és kinekmiközehozzá, azon a tőlem független tényen, miszerint van egy ilyen nickje a ruhadarabnak, nőgyógyászok öröme, nem változtat.

De beszéljünk akkor a lényegről, ez is a PE-csészécskében tejberizs tárgyköre. A szülőúti itzmozotság főcélja nem az, hogy közösülés közben a férfi örömére, hamint egy cigánypina is, "markolászni" tudjon a hüvely. Eredeti tervezettségében hármas záróizomgyűrúű dolgozna a Nemes Szerv-ben (amin a világ tengelye áll, ugye..) és az igaz főcél szülés közben teljesül, az erősen összehúzódni képes izom ugyanis jócskán képes tágulni is. Valamint reflexszerűen a toló-mozgásokra is erőteljesen.

Vagyis az elpicsásodásban önmagában a bugyi tényleg egy olyan , ami "ízlés" dolga. De hogy korunk nőjének tragédiáját mennyire fejezi ki, amikor Kegel-tornáról hazafeléjövet beugrik a közibe pár csészécske tejberizsért... s közben meglát egy fasza hajrevitalizló balzsamot, ami a döglöttcsirjkeszínű (mert az tetszik neki) haját természetazonos hatásúvá teszi legalább látványszinten...

Föladok Önnek egy leckét: Az indián nők a havikötőjüket szarvasbőrből készítették és belsőfelét gyönyörű hímzésekkel látták el.

magyar-magyar szótár 2009.12.05. 07:12:17

ha lennének férfigyógyászok [ az urológusok ilyenek, te hülye - a szerk. kieg.] akkor a szűk, a herét KÉNYELMESEN MERT ÍGY SZERETEM felszorító bugyi szerűt, az alsónadrágot a férfigyógyászok örömének neveznék.
A szűk gatya, ez "nőimódon" kellemes nekünk mert mi így érezzük jól magunkat s mely kellemetlen lenne Rúzsa Sándor gatyájában, aminek az avatott (lásd a címszót) lábaközevarrása és a zacskó között arasztanyi távolság is volt... (Bárki férfi kipróbálhatja ma is dél-görög tengerparton, ahol nem szégyen, az otani férfiak egy része merészel gatya nélkül afféle kendőt a csipejére kötvén közlekedni TEHÁT a farka napjában 2-3 szorta nagyobb gyakorisággal áll föl s ígymár majdnem képes is maradéktalanul kielégíteni szerelme kívánságait.
süti beállítások módosítása