Életem első harmadában azt vártam, mikor ér már véget az az értelmetlen hidegháború.

oregemberpolitika.jpg

Az utolsó harmadában remélem, csak pár évet kell várnom, hogy az Egyesült Államok Elnöké-set  játszó hasznos vénidiótának ad már végre valaki egy aktuális naptárat,   legalább azzal szembesüljön a szánalmas nyomorultja, hogy véget ért a XX. század és a XXI-iknek is oda az első ötöde.

frankzapparajzausandthem.jpg

Frank Zappa rajza 1987.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2716587010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vektortér 2021.06.09. 21:47:46

Csodálkozom, hogy Romulusz bácsira még nem mondtad, milyen alacsonyan szállnak azok a motívumok :D

Frick László Intézet 2021.06.10. 06:09:22

@vektortér: Most a katonabácsira gondoltál?
Magyarország a NATO (=USA) hű partnere. Gripenjeivel rendszeresen kiveszi a részét a büdösruszki légierő provokálásban, tavaly ega idült alkoholista ruszki tábornok elvonásos tünetei miatt annyira nem volt az eszén, hogy a 207-ik provokációra válaszlépést tanát ki és azt sajnálatosan végre is hajtották, azaz ők is küdtek viszontprovokáló, igaz, csak fregyvertelen szállítógépet.

Kedvencem azonban az, amikor Gurevszki megzsarolta a CIA-t azzal, hogy ha elintézik, automatikusan felugranak a leaks-ek Macedonia koszovóizálásáról. (Ha emlékszel, Macedonia pl a NATO rendes tagja lett a 600 fős haderejével hatszáz, azaz hatosszáz fős haderejével :) )

Langley Falls-ban pl tananyag a magyar partner, a magyar TEK néhány megoldása. Így természetesen a zsaroló Gurevszkit, nehogy Kongresszusi Meghallgatás legyen belőle, a TEK taksziztatta a büdösruszkiknak.

Pompásdan szórakozutam, amikor 1millió618ezer507 magyar ellenzéki gecigyűlölő és Cigány úúútálló őrjöngött a Gurevszki ügyön elfelejtve azt, hogy a CIA jóváhagyása de legalábbis aktív elnézése nélkül orvul fingani sem lehet egy partnernek, hiszen pl ott vannak az Ujgur Munkatáborok a sok-sok ujgur áldozattal, az USA jelenlegi műhold apparátusa lehetővé tenné, hogy az ujgur munkatábgvorok latrináinak tartalmáról is RÉTEGFELVÉTELEKET készíthessenek. Természetesen a lágerőrök Hsziao Mi vagy Hua Vei telefonjai összes cuccát le tudják szedni és ehhez fizikaikiterjedésű valamilyen izé sem kiell a telefonba, nemhogy szoftver.

Nagyon ócska amerikai szempontból az olyan eszköz, amiben akár nucelofizikai elem-kiterjedésű IZÉ is szolgál.

Akkor bárki is elképzelheti, hogy a Geci csak úgy a zsírmájára csapva kitalálja Gurevszki Putyinhoz szöktetését, miközben az amerikaiak South PArk-et5 nézdegélnek a telókáikról a Netflixen vagy mi a faXXXomon?

vektortér 2021.06.10. 18:25:26

@Frick László Intézet:
Én a focira gondoltam. De, mindegy is.

Frick László Intézet 2021.06.11. 05:43:12

@vektortér: Itt möccs bojkott van. Nem tudtad?

Frick László Intézet 2021.06.11. 05:46:33

@vektortér: dudenbuch.blog.hu/tags/m%C3%B6css

Az utolsó magyar válogatottas és egész magyar meccs, amit láttam az a tésztás dolog volt, ezerkilencszáznyolcvannemtudommikor.
Az utolsó nemzetköi 1987-ben a tévén, nem volt mit mást nézni, Kevin Keagan 4 gólt rúgott, az.

Nem tudok a soccer nevű játék játrékosaiból 11 nevet felsorolni, az egyik Dzsudzsák, a dz7söbetűje miatt. Zidane-t is szoktam mondani, de ő állítólag már nem aktív. Meg Ronaldo, mert sok cigánygyerek kapja ezt a nevet. Romongróul Ronádó
süti beállítások módosítása