...csak az USA esetében összekeverednek a sorrendek, vegyük pl az elsőembereket, a netokrata félénkreformer  "Gorbatschew" UTÁN jön az eleven agyhalott seggember  Tschernenko, majd most a ravasz Andropovja az USA jellegzetesen XX. századi öregemberpolitikájának, csak Andropov Budapesten kavarta a szart, nem Kijevben a Majdan téren ...

gorbatschew.jpg

Jaj szerintem igazán akkor lesz, ha a politika iránt egyre érdektelenebb fiatalabb generációk még azt is elnézik, hogy egy Breshnew alakú demenciás idült alkoholista váltsa "Andropov"-ot.

frankzapparajzausandthem.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5416586248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.06.08. 22:34:44

Vannak Kelet-Európában a baromarcú típusú vezetők, akiket nem nagyon érdekelnek az amerikai sztenderdek és a nagyvárosi esténként egy bárban szaxofonozok életérzés, zsírral főznek, és úgy nagyjából értik az otthoni vidéki népet. Vannak aztán a jógyerekalakú városiértelmiségiek és nullakiterjedésű szervezeteik, akik igyekeznek úgy tenni, mint aki nagyon otthon van az amerikai nagyvárosi életérzésben, megvetik a vidéki aljanépet, akiknek földön, üzleten, melléképületen, fóliaházon jár az eszük ahelyett, hogy az ő világpolgári beágyazottságukat csodálnák, és követnék az útmutatásaikat.
Az amerikaiak kitalálták azt a teljesen téves doktrinát, hogy minden országban az ő sznobjaikat kell mindenáron a hatalomba erőltetni, hogy a demokráciának egyetlen útja, ha a helyi baromarcút elveszejtik, a társadalmi feszültséget a két pólus között a végtelenségig kifeszítik, és a nekik ajánlkozókat, őket utánzókat minőségtől teljesen függetlenül számolatlan támogatással erősítik. A dologban az a sajátságos, hogy nincs az a kudarc, nincs az a balsiker, ami őket ennek a doktrinának akár részleges felülvizsgálatára rávehetné.

Frick László Intézet 2021.06.09. 04:52:41

@Dr.Koós Alajos: Ezzel a Szovjetúnió is kisérletezett -ott volt pl Micsurin esete, a Micsurinról elnevezett termelőszövetkezeti csoportok, sőt, magasabb rangban egyenesen szövetkezetek. Az egész Szovjet Szférában találtál szovjet-alakú embereket, sportolókat, műűűűvészeket és televíziós személyiségeket.

Dr.Koós Alajos 2021.06.09. 05:55:52

@Frick László Intézet:

A módszerben az az ijesztő, hogy sehol nem látszik benne az ellentétek tompítására, a valamiféle kiegyezés létrehozására törekvés, ellenkezőleg, mindenképpen a harc irányába akarja vinni a dolgot, a konfliktust akarja mindenáron élezni, és nagyon nehezen gyógyítható ellentéteket szül, amik talán soha nem szűnnek már meg az érintett országokban.

Frick László Intézet 2021.06.09. 06:47:31

@Dr.Koós Alajos: Biden megmondta: Az USA készen áll arra, hogy átvegye a Világ vezetését.

Szólt erre bárki.. bármit... mármint persze szóltak, a legtömörebb amerika-kritikák Iránban olvashatóak.

Nincs az az eszelősen XX. századi ötlet, amit az "orópai szövetségesk" csak alternbatívában vizsgálni merészelnének. Bedog a vén imperialista valamit, béégetnek rá, mint a minumumadóztatásra.

Most olvastam egy félelmetes szöveget a 24-pont-hú-n. A kutatásról, aminek a minap Biden megrendelte az eredményét.

Dr.Koós Alajos 2021.06.09. 09:15:55

Már a kilencvenes években voltak riportok független lapokban keleteurópai posztszocialisztánokból, amikor a nyugatias beállítottságú újságíró látogatást tett, és leült beszélgetni egy fővárosi kávézóban valamely helyi civil szervezet vezetőjével. Innen megtudhattuk, mi a helyzet az adott országban, ki a helyi baromarcú segg oligarchiaembere kommunista fasiszta, és kik a világra nyitott őszinte tekintetű demokraták, akiket titokban az egész ország támogat.

Bámulatosnak tartottam már akkor, hogy csak megfelelő civil szervezetek kellenek hozzá, és bármely ország öt perces ismertető után egy vonallal felosztható jókra és rosszakra.

Frick László Intézet 2021.06.09. 12:29:54

@Dr.Koós Alajos: Én a dópemanokkal készült belpiacos riportokat imádtam, mert a dópemanok ugyanazzal a szöveggel vették palira a babarczyeszter-édespofikájú boszorkányszokcsis-haris-kendcsikés újságírógyakornok lányokat, mint anno az Egyetem Presszó ibolya júliái (fiúprostik) a szamizdatújságírókat: "Lenézel, mert cigány vagyok!" és "Ismerem a Grétsy Lászlót!. Ez a díszítmény Fészek Klub hőskorszaka idejében Lőrincze Lajos volt.

Utána a dópeman letérdepeltette az alagsori kártyaszobához vezető lényő alján a zöld posztóra a boszorkányújságírólányt.

Most a dópemanokat a körtiszek váltották. Pompásan szórakozom a körtiszeken is, ahogy szívatják a médiamunkásságot meg a nullakiterjedésű pártok róbertgidáit.

Frick László Intézet 2021.06.09. 12:32:14

@Dr.Koós Alajos: A korszakot Magyari Péter nyitotta meg a 444-en 2017. június 27-én az Új Európai Haderő-ről szóló álsemleges szövegével. Azt még szabad volt kommentelni. Csak mkét kom,menter kifogásolta a szöveget, a másik ütősebb volt mint én, mert ő csak ennyit írt:
"Mintha 1937-et mutatna a naptár."

Most ez a kernerzsolt tetejezte ezt...
süti beállítások módosítása