Hátha Amerika rúgja nekünk picsán a Gecit, nyaljuk hát ki a vastagbelük pipáját is!

ilyenhaazamerikahangjabanamerikaiseggetnyalnak.jpg

Hát az, hogy a Pfizer mit csinált az EMÁ-val, ne is bolygassuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8416586078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.06.08. 12:35:19

"A korrupció nem új keletű Bulgáriában, de már annyira elburjánzott, hogy az oligarchikus maffia ténylegesen átvette az irányítást az állam felett. Elfoglalta az igazságszolgáltatást, a titkosszolgálatokat és a médiát, és ezeken az intézményeken keresztül gyakorolja hatalmát."

Ó jaj, hogy oda ne rohanjak!

Frick László Intézet 2021.06.08. 12:48:10

@Serény Vélemény: Bulgáriában mindennek meg van a helye. És minbdenkinek. A maffia viszi a kereskedelem- és vendéglátás egy részét, az ipart meg pl a fejlettisztáni multik. Szépen kiegyeztek a maffiával, hogy egymás leveseibe nem köpnek bele. Minden lényegtes, ami a gazdaságban van, tehát a nyugati multiké meg a maffiuáé. Van még a futottak még rovat, pl igen jelentős a kis privát oroösz6 magán ingatlanbefektetési rész, egy moszkvai nyugger annyit kap a moszkvai lakásáért, ha kiadja, hogy abból lakáshiteltörlesztést fizet Várnában, Burgaszban és más tengerparti helyeken, pl a Naposparton. Ez a maffiának is kedvez, azonban pl szállodát külföldieknek nem engednek, van pár multinacionális nagy szállodafrencsiz .. és azzal ki is fújt.

A média sokkal összetettebb, mint a pártrendszer is .. mindenből sokkal többféle van.

És amit már elszajkóztam párszor: 2,5 millió embert kellett végleg kivezetni a lakossági statisztikából, ők valódi sohamárok.

Emlékezz, ezt is mutattam: Kirendelték a fejlettisztáni hírgyárak a Csatlakozás mután dolgozni tóóódukló tömegeket és nem voltak, mert már mind és kint ddolgoztak, akik akartak, ismétlem, 2,5 millió emnber, rég...

Az ilyen hírek nem Bulgáriáról szólnak, ugyan, honnan lenne fingjuk is Bulgáriáról, eze Magyarországnak üzennek és a Politico-ból meg az Euronews/DW-ből fordítógépezték.

Egyébként meg ha ez a maffia: Akkor pl az USÁ-ban a Klassz Kap korszakát is a maffia csinálta, akkor Vanderbilt meg Rockefellerék is maffiózók voltak.

Egy bizonyos vagyonméret fölött a maffióző... sima nagyvállalkozó lesz :D

Frick László Intézet 2021.06.08. 12:49:18

@Serény Vélemény: A lényeg az, hogy ami a Fejlett Nyugati Vakcinák plusz Bürsszel plusz Amsterdam [=EMA] történt, az nem maffia meg hoóóóógiysseeeeee lehetne korrupciós, ádehogyisseeeee.

Frick László Intézet 2021.06.08. 12:50:25

@Serény Vélemény: Offo: Teljesen szétesve képek nélkül bomladozó HTML hártyán látom a 444-et. Mi van vele?

Serény Vélemény 2021.06.08. 12:55:14

@Frick László Intézet:
Ja és ugyanakkor ugyanott két cikkel lejjebb:
"A CNN birtokába került egy hangfelvétel, amelyen Rudy Giuliani, Donald Trump volt amerikai elnök ügyvédje Kurt Volker amerikai diplomatával és Andrij Jermak ukrán elnöki tanácsadóval arról beszél, hogy Kijevnek nyomozást kellene indítania Joe Biden és fia, Hunter Biden vélt korrupciós ügyletei kivizsgálására. "

itt már csak _vélt_ koorupciós ügyről lehet szó, miért is?

Serény Vélemény 2021.06.08. 12:59:30

@Frick László Intézet: 444?
"Trópusi Kutatóinézet munkatársa és kollégái szerint a bizonyítékok segíthetnek a modern természetvédelemben, ugyanis megmutatják, hogyan élhetnek az emberek az Amazonas-vidéken úgy, hogy megőrzik hihetetlenül gazdag biodiverzitását."

Úgy nagyonokos hülyegyerek, hogy ezek kemény 32 éves átlagéletkorig élnek.

Serény Vélemény 2021.06.08. 13:04:43

@Frick László Intézet: Figyu, néha azért én is kiakadok, amikor ennyire hülyének néznek a jóoldali újságírók!
Gyurcsány mi a franc, ha nem egy maffiózó? Honnan a jóédes anyósából lett nekie vagyona?

Frick László Intézet 2021.06.08. 13:06:05

@Serény Vélemény:
100 őslakosból olyan 98 "ingyenél" az elvett erdeik után kapott kárpótlásból, piálnak, igen, így van, kb 10-12 évesen kezdenek el piálni és 32 éves korukig húzzák, a nők 40-ig is. Amikor összegyűlik 120000 üresüveg azt visszaváltják, az lesz ba 13. havi segélypénzük piára.

Jönnek a turisták, kicsit összekenik magukat meg egymást festékkel, egy kis az a szép-az a szép, akinek a szeme kék, egyet jobbra toppantanak húábúá, egyet meg balra ősitánc, sika, kasza léc, mégtöbbpiáravaló
Az ilyenekre [mármint akik az ilyen "újságcikk"e-et egymáséiról másolják] mondta Yossarian az annyit:
"Kurvák".

Frick László Intézet 2021.06.08. 13:09:02

@Serény Vélemény: Most azt másolják egymáséről, hogy lehet már Kínában akár 3 gyerek is, de szakértők szerint majd senki nem akarja.

De kik azok a szakértők:

Felettnyugatiak.

Miből "szakértenek"? - Bloomberg és FT cikkekből. Ezek mutatták az olajpálmás égő 10 éves sarjerdőket esőerdőknek.

Good Nite.

Frick László Intézet 2021.06.08. 13:35:48

@Serény Vélemény: Hong - Kong a világ legjelentősebb maffiaállama, Koszovó viszont még érdekes is. Valamint Ukrajna is sokkal nagyobb maffiaállamnak, mint Bulgária.
Ukrajnában és előtte Koszovóban bábáskodott Joe Biden.

Frick László Intézet 2021.06.08. 13:42:47

@Serény Vélemény: Jókor volt jó helyen - magyarázta Feri.
süti beállítások módosítása