Sőt,Mr McLuhan,sőt!

"Ha nem nézünk a Zelefántra, akkor nincsen Zelefáni!"

/Zsebibaba/

Számomra a 2018-ig az amerikaipropaganda legcsudálatosabb műveletei közé tartozott a hírszelektálás,hogy bizonyos dolgok egyszerűen tabunak tudtak számítani.Mondogattam is magamban,az internetkorszakban? Az internetkorszakban? Aztán átnéztem a linkfelhő gyűjteményemet a francia vándor cigányokról és egyik sem nyílt meg. Ilyen, hogyaszonygyaja cigányűűűűűdözés,szegregácijaó, csakis kizárólag Kelet-Európában [inc. West-Balkan] lehetséges.

Hihhhhhetetlen,de az embernek televíziónéző baromnak kell ma [2021.-aszerk.megj.] lennie,fekve kérőzni a televízió-televíziók adásain,főző-meg utazóműsorokon.

Nézek... komolyan,egy szokásosan vizuális-dramaturgiai foskazal és jellegzetesen még családi,szórakoztató &vicces-nek hitt francia "film"-et, amiben főbb mellékszereplők vándorcigányok és az egyik,amin röhögnünk kéne,hogy egy jellegzetes provanszál kisváros bevezetőjén a direkt a cigányok lakókocsijainak a lemetélésére emelt fúrószár-kapu lemetéli a hűjjjjjee cigó bruhuhu lakókocsijának a bruhuhu  tetejét,bruhuhu. Bonus Track:Végepoen,mert márpedig francia cigányok nincsenek, ha ügyesen kicenzúrázzuk róluka riportokat az internetről, vasúti-szerelvénnyel hazakűdik a cigót oda,ahová való,a Nyugat-Balkán-ra, RO-betűs rendszámok...

Van egy anglosaxo professzornő, aki szemre trampli orosz gimnáziumi tanárnőnek néz ki csizma-szoknya,kardigán és hosszúsál, a Brezsnyevi Érá-ból és annyira idegesítő a dumája , hogy csak levett hanggal tudom nézni :Egy teljes epizód Kung Fu Cse-ről.

Egy hasonló picsa pedig főző-gasztroműsorában az asztala szélére állította, balján A Nagy Anna Olson ülhetett, a Cso tábornok csirkéjé-t feltalálóséfet,a aki akkor volt kb mindössze 94éves. Ha Dél-Koreáról akarsz megtudni valamit,ott van,amikor Jaime Olivier Dél-Koreában járt,de pl ha az angolproletárokéletérőlszeretnél valami horror vacui-t, akkoris Jaime.

 

Agyhaláljárvány: A járvány elleni védekezés Kínában és Dél-Koreában szinte ugyanaz volt,persze a "kuminyista és bűűdöss" Kínában szűrnyűejeee,míg az államkapitalista Dél-Koreában példaértékű . Mindkét országban egyébként az állami gazdaságirányítás úgy nézki,hogy az ÁllamiMagasSzervek behívják szőnyeg szélére a Mitsubishi-típusú megakonszernek tulajdonosi rétegét és megállapítják számukra,mit csinálhatnak és  a megakonszernek vezetői derékszögbe hajolva köszönik meg a tanítást és az államvezetés hozzájuk valójóságát:Mehetnek hidat építeni a szárazföld és Hong-Kong közé.

Ésugye..magasfokúértelmi seggember nem néz televíziót. Ha valamireúgy hivatkozom,hogy láttam atévében,akkor szégyelljem magam. Mondjuk a CNN-re, a BBC-re és úgy általában A Szövetség televíízióira,a bármelyik-RTL-rerábízhatommagam,az 3napig hírhogy egy egész kínaihordozórakéta hóbelavanckóvályog a Földkörülésugyan hol csapódhat bele a Föld-be,abba,mint nehézkő.  De hogy ez a kínai=kókány űrszardarab..mit vitt fel a Föld körüli pályára,az számolye izdat.

A Samsung-híd-nak még csak nem is Samsung-híd a neve a politikaisajtónkban és annyit írtak meg róla, hogy 18 ember halt bele az építésébe.

 

Valamit cinála szokkici hule szárgákok Thaiföldön is, valami hajóutat,de ha nem írjuk meg, hátha nem tudjameg a sok barom.  Írjuk viszont azt meg, hogy egy magyar diplomata azt csinálta Bangkokban,amit Bangkokban a totális diplomáciai testület és még a világ menőbb titkosszolgatainak ott állomásozókarai meg rendjei szoktak csinálni  -igen,kérem,a nénik is,persze!- , és ennek a hírnek a legjobban Orosz Barbara, Gyurcsány A. Ferencné,Gyurcsány B.Ferencné és Nettóbancsak Hatszáz Olgííí tud csak igazán  örülni. Meg a Boros Krisztina.

samsungbridge.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5616578584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.01. 09:59:57

A CNN számomra tlejesen megbízható tévé. OTt láttam a Pentagon "ostromát", harmadik sorban a kamera, előtte négy ember, mint az ostromló "tömeg", az ajtók nyitva, egy bzitnosági őr eléjük áll, akit félresöpörnek. Az van előnyben, aki nem tud angolul, a kommentár szerint itt valami egészen más történt.

Frick László Intézet 2021.06.01. 10:32:42

@Szorgalmas Gyémánt: Bevallom őszintén...
aminimálisnális kevesebb mozgóképet láttam az "ostrom"-ról.

hogy megértsd: Egyféléletét "Hóttifaszista Sőttétben Bújkállaó"-ként éldegélő emberrel beszélgettem1956.őszéről.

Ő mégannyit semlátotta kossuth téri sortűzből,mint én a Capitolium "Ostromá"-ból

Minden épeszűszámára tökéletesen világos volt, hogyy kik és miért lőttek a tömegbe.

A Rajk temetés tanulsága volt, hogy egy baloldaliak általóhajtott fordulatban nem lesznekolyan atrocitáok,amikre hivatkozva a puccsot meg lehet majd csinálni. Mindenképpen provokálni kellet a változást akarókat,demég ehhez is voltak alincselésre felbújtó agent provokatőrök (a piaci kofák) beszervezve.

A CapitoliumOstromnábólkomoly nemfog kisülni, tehát Trumpnak a haja szála nemfog görbülni miatta,ez bugyanis kizáróla agitációs célú volt,Biden igen-igen necces "győzelmére" közvéleménykutatásilag rálapátolni "fajsúlyt"

Ugyanez ment ősszelis az atrocitások segítettek lenyeletni Budapest Népévela Mégis,AkkorMaradjon Gyurcsány -t.Merthátugye a csürhe = FIDESZ

A FIDESZ.. rémostobán viselkedett 2006.őszén.Elképesztően bután...
süti beállítások módosítása