"2022-ben az nyer,aki mögé Gyurcsány Ferenc áll."

/Gyurcsány-Gréczy Zsolt,2021.május elején még/

hagymazilyenvastagaferifaszamutatom.jpg

"Ugyan már, hogy Gyurcsány állna minden mögött?-bruhhahha,  hagymázas krémáloma a Gecinek!"

/Gyurcsány B.Ferencné/

hagymazessomogyiszociologusbaszod.jpgAz ATV a CNN stratégiai partnere!

Simon András kacsapicsa-fecsege

hagymazenszocinonogusvagyoknemtuttatok_3.jpg

"Orbán csak ellenségképet képezö azzalee, hogyööaa a Gyurcsányt látni minden mögötteee,mikorpedig nem a." -Ő az a Somogyi Zoltán ,akiről Cocó néni nem tudja,kilenne,ha volna, de mert ő nem ismeri,akkor nincsen is és aki 2002. óta Gyurcsány kommunikációs titoknoka.A seggarc, aki 2006.szeptember 19-én összekeverte a papírjait és a politikaijóslat helyett a tervezetét olvasta fel a Mór Beszéde piacra dobásának a 12jelentősebb hasznáról.

hagymazaszongyamegpotocskanehujejobbikospicsa_jpg.png

Potocskáné.

/azt hiszem,ennyi pont elég is róla/

hagymazigyelvezekelferifaszanfaszan.jpg

"Ez tiszta hülyesége a Orbánnak, elmúlt 15év, Gyurcsány? -ugyammán!"

 

"2022-ben a Győzelem után azonnal megszűnik az agitáció és magánrepülési tilalom és elszámoltatás kezdődik!"

/Fekete-Győr/

"2022-től elszámoltatunk és dutyi lesz!"

/Peti bojócc/

Az elszámoltatást pedig elképzelhetjük,hiszen a Szabad A Budapest Márban 2019.Mikulása óta folyik és folyik és folyik ésmégmindig folyik valamint folyikésmár eliskezdődött,de majd el lesz számoltatva a

FIDESZ, folyik azonban már az elszámoltatása a régivárosvezetésnek és a FIDESZ-neek,

folyik a 2019.Mikulása óta folyik és folyik és folyik és még mindig folyik valamint folyik és már el is kezdődött,demajd ellesz számoltatva a FIDESZ, folyik azonban már az elszámoltatása a régivárosvezetésnek és a FIDESZ-neek,folyik a  2019.Mikulása óta folyik és folyik és folyik ésmégmindig folyik valamint folyikésmár eliskezdődött,demajdellesz számoltatva a FIDESZ, folyik azonban már az elszámoltatása a régivárosvezetésnek és a FIDESZ-neek,folyik a  2019.Mikulása óta folyik és folyik és folyik ésmégmindig folyik valamint folyikésmár eliskezdődött,demajdelleszszámoltatva aFIDESZfolyikazonban már az elszámoltatása a régivárosvezetésnek és a FIDESZ-neek,folyik a  2019.Mikulása óta folyikésfolyik és folyik ésmégmindig folyik valamint folyikésmár eliskezdődött,demajd ellesz számoltatva a FIDESZ, folyik azonban már az elszámoltatása a régivárosvezetésnek folyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésés a FIDESZ-neek,folyik a  2019.Mikulása óta folyik és folyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyik és folyik ésmégmindig folyik valamint folyikésmár eliskezdődött,demajd ellesz számoltatva a FIDESZ, folyik azonban már az folyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik éselszámoltatása a régivárosvezetésnek és a FIDESZ-neek,folyik a  folyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik és2019.Mikulása óta folyik és folyik ésa vízcsapból? abból baszik folyni,defolyik folyik ésmégmindig folyik valamint folyikésmár eliskezdődött,demajd ellesz számoltatva a FIDESZ, folyik azonbanfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésmár azfolyikésfolyik és elszámoltatása a régivárosvezetésnek és a FIDESZ-neek,folyik a folyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésvfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik ésfolyikésfolyik és

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9616574406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.05.28. 10:32:33

Miért gyakorlatoznak ukrán katonák együtt hűséges NATO szöveccségeseinkkel - pl usákokkal - Mo-n?

Frick László Intézet 2021.05.28. 11:01:18

@Serény Vélemény: Valami lesz az idén a büdösruszkikkal.Errekészülnek.Tavaly telepedett le az US Army V-th Corps Poland-on. Lengyel testvéreink etetikitatják szopatják őket a közös nevező,a ruszkigyűlölet jegyében.

Annyi a probléma, hogy ez az amerikaiaknál lecsengene,ha sikerülne bábkormányt szervezni Moszkvában,a lengyeleknél SOHA SOHA SOHA

Szerintem időkérdése egy súlyosabb provokáció Fehéroroszországban.

HaLukasenkánaklenne esze,egy repülőgépet semengedne felszállni és leszerelnéalégelhárításátENSZ felügyeletmellet.

Akkor majd Lukasenka párti gerillák fogják lelőni apolgári gépet.

Vagy valami ilyesmi,ez Biden észjárása kb.

Frick László Intézet 2021.05.28. 13:37:51

@Serény Vélemény: Jaj,elfelejtettem ég valamit: A jógyerekek Bidentől várjákorbán elpicsázását,de hát Orbán hű szövetséges pla magyar légierő részt vesz az Oroszországot (= a részeges hülye orosz tábornokok hiúságait) provokáló akciókban,pl a balti légtérben.

Mint ahogy az USAF Mediterrano térségi bázisa Istambul

Dr.Koós Alajos 2021.05.29. 19:03:37

@Frick László Intézet:

Az egyik fontos kérdés, hogy Ukrajnát fel akarják-e venni a NATO-ba, vagy csak örökké ígérgetni. Ha fel akarják venni, akkor Orbán akadály, ha csak ígérgetni akarják, akkor Orbán nélkülözhetetlen.

Frick László Intézet 2021.05.30. 07:26:12

@Dr.Koós Alajos: Nem tudom.

Fogjukmeg az Orosz Kérdés-t - és a szituációkat cseréljük át.

Játszásibóllegyen Ukrajna szerepében Kanada. Játszunk ela gondolattal,hogy az alaszkai olajat meg gázt vezetéken szállítják,Kanada anglo-sax
otestvériáron kapja a gázt,amit nemfizet ki,viszont az exportvezetékeket meg is csapolja.

Kanada ipara gyakorlatilag angolKanadábvan van és amerikaiak hajtják,a gyárakbanpedig anglo-kanadaiak dolgoznak,dekanadai béreket kapnak.Míg ezalatt odaát az USÁ-banmi van.

És ekkormegjelennekKanadában az oroszok,plOttawában az orosz titkosszolgálat provokációkat rendez, a főtolvaj kanadai bukottpolitikust pedig megsajnálja Angela Merkel,amikor meglátja,hogy a nőnek a börtönből sms-eznie kell a lányával(4 csillagos hotelkörülményekközött) Nemmellesleg ez az Olyan Aranyos nő gyakorlatilagkb egy évi exportmennyiség gázt lopott el a vagyona megalapozásához.

És ekkormegjelenikOttawában az orosz alelnök és a kanadai sajtómunkatársainakolyan hetiHelyszíni irányítás-ttart, amit Gyurcsány apuccs őszén a NéspzabadságtólUj Péterig a jelentősebb véleményformálóknakminden csütörtökön,hogy aszonygyaja,miről mit hogyan kell hazudni.

Kérdezlek, hogy egy ilyen kanadai helyzetet A VilágDemokráciájának őre hogyan kezelne? Hogy az oroszok Kanadában feszt az USÁ-t provokláják.

Ide:tekintsd át az oroszok válaszreakcióit.

Természetesen emlékszem a polgárigéplelövésére,deakkor Gleiwitznél is azok a mocsok polyákok támadtak.

Ez a mostani "repülőgépeltérítés" incidens,amihez persze kell a 3 napja rohadó döglött tuloknál is baromhülyébb Lukasenko
kb 10-szerátlátszóbb,mint Gleiwitz volt.

Frick László Intézet 2021.05.30. 07:34:07

@Dr.Koós Alajos: Számomra egy remény van, hogy döglenemeg Putyin.A kórok hamar és végzetesen vegyék elő már.

mert arra nem számíthatunk, hogy valaki adna egy 2021 vagy 2022-es naptárat Biden-nek.

nyilván az amerikaiaknemállnánakle,ottlenne mégIrán meg Kína az ellenségképbe.. Nem tudom, hogy Indiávalkapcsolatban majdmikorvilágosodnakmeg.. Trump az tök hülye volt Indiához,de ezzel a Kamala sztorivalszámomra az a bizonyos, hogy továbbra sincsen tisztában az USA háttárhatalma a Kína-India összebéküléssel...

Kína a világ vezető gazdasági nagyhatalma,plusz az egész Távol-Keleti térség: ehhez csatlakozott India... Az "Európai teljesítmény" javaebben a térségben bérgyártatódik.

És az idén,a járvánny hatására lesültek az első illiberális dumák a Globaliznus és a Just in Time rendszerek ellen...

Tudod,milyen a dologtalanság: / hónapdologtalanság utűán is iszonyúvisszaszokni amunkához.Európameg vagy 30 éve leszokotta dolgozásról.OK,hogy visszabontjáka globalizmust,dekiakar majd gyárban dolgozni az oiropidoknál,amikor már az irodai melóból se birnak heti 30 órát...

5 millió menekültüzletember szeretne lenni vagy üzletember felesége..és pl a német közéosztály nem annyira jól tanuló gyerekei a fizetős felsőoktatásban főleg az üzletimenedzser szakokat tőőőőőőőőtikki.
300millió üzletember kontinense.
süti beállítások módosítása