Hát attól,basszátokmeg,tudatlansűttökörök,hogy vacak kínjajiai!

 

Pedig napokig rettegtettek bennünket,amárki a fassetuggya,mineklőttékamilyen rakétájukat a büdös komonistaveszéjjes kínjajijakok!444!44!4.

 

Báregyébként nem a hordozórakéta csapódott,nem a Földbe,de azért az ügyesen elhallgatjuka "cikk"-ból.hogy mit hordozott a rakéta,aminek a munkáját elvégzett  fokozata ,ahogy ez a  hordozórakéta-fokozatokkal történik,amióta hrdozórakéták vannak,de Musk-ról is hallgatnunk kell,mert az a fasz Tramplival van

darabjairahullottsegyesreszeiazarabtengerbehullottakdeirjafodbecsapodastbazmeg_jpg.png

 

Amerikaigyerek kutatja a Marsotot,a büdöskomonistakínjajijai TERJESZKEDIK EZ VESZÉLYES!

mindenszarkinaistuzistenneknevezikbabonassanesoknekutatjakhanemterjeszkednekamarsonezveszelyes_jpgtelex.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8316560644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vektortér 2021.05.17. 10:47:48

Beszállt a Hollivúd prodzsekbe Kína is a Marskamuval?

Frick László Intézet 2021.05.17. 14:12:13

@vektortér: Ja.Majd meglátod,hogy be fognak lógni az ujgurok a képbe a Takla Makánban, ahola ChineseMArsRover Studios működik,természetesen amerikai tanácsadókkal. Globális a berendezkedés elvégre,nem?

vektortér 2021.05.17. 15:14:53

@Frick László Intézet:
Olyan GIGAPIXEL!!! - es képekhez nem kell stúdió, amiket az állítólagos mars szondák készítenek. Elég leboltolni az amcsikkal, hogy valamennyire azért hasonló homokozót fotoshopoljanak össze.

Frick László Intézet 2021.05.17. 16:52:00

@vektortér: Nem elég lenyelnem,hogy az internet korszak idiótái kedvéért kb 3 színnel "kiszinezik" már az első világháborús hiradófilmeket is. II.vh szinesben. (Egyébként vannak eredeti szines filmek,a friccek Brechtesgadenben,sőt, Eva Braunról vannak meztelenül fürdősek is. Traudl Jungéról találtam most egy szineset,nyami. Csakhát..ezek ugye friccek,mint az a rohadt Wernher von Braun, az amerikai űrkutatás atyja. A fricceknél ugyebár amerikai nemzetikeresztyén ízlés szerint a fricc biboldó a rosszabb,pl Openheimer vagy Einstein.

Vagy a büdösruszkik, egy büdösruszki fotós 1915-ben a Kaukázusban fotózott szineseket.

De ezek az animációk,a csúcs...azt hiszem... a
Naplemente a Titán-on,metánfolyó deltája
media.sciencephoto.com/image/f0187790/800wm/F0187790-Artwork_of_River_Delta_on_Titan,_illustration.jpg
süti beállítások módosítása