A magyar tömegember és félművelt számára Németország a Feltétlen Egységes Fejlettisztán/Bezzegisztán. Valójában azonban több Németország is van, ráadásul a London Alakú Zárványtársadalmasítás visszaerősíti a Régi Kerítéseket a grófságok és fejedelemségek régiségeihez. A gyűlöletbeteggé tett behülyítettmagyar elfeledkezik Ossielandról, a volt-NDK-ról.

http://s1.neon.de/images/generated/56/47/25/w_485_1316238320_5563_128861.jpg

Neves bundafilozófusunk Bede Márton ["kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda!"] leköpi annyival, hogy az AfD jószereplése az Ossiek-nál azért van, mert orbánista jobbos tahók. Ez tipikus maóista elitista butaság. A Konkrét Helyzet Konkrét Elemzésében kiderül, hogy milyen éééééérdekes! Ossielandban pont úgy, mint Unkoorzigeunerlandban is, a fejlesztési pénzek 40%-a egyszerűen eltűnt (ellopták). Egy nemlopós országban! És az Ossiek másban is révednek: Angela Merkel a Wessie-k számára már elfelejtett, régi goebbels-es szelekítvténykezeléssel, újnévkitalálással, cenzúrával reagált az ostoba, gondatlan politikaikommunikációs bakijára a szírszaporítással. A Wessiek-ben működik az a kompenzálós lelkiismeretfurdalásos reakció és önfegyelem meg mazochizmus a hitleráj miatt, EZT a szocializmus az Ossiek-ból kiradírozta, ráadásul az Ossiek átlátnak Merkel kommunikációján: anyanyelvük Merkel agitációja. Jól értenek honekkerül :D

 

 

6 komment

Címkék: wundaland

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9213689046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.02.22. 10:07:19

"a fejlesztési pénzek 40%-a egyszerűen eltűnt (ellopták)."

Erre van valamilyen forrás? Érdekelne.

Frick László Intézet 2018.02.23. 10:56:50

@Sipi81: Ez kb 12-13 éves hír.. vlamivel a mi EU-s csatlakozásunk után pattant ki.
Ne haragudj, de annyira nem izgat, hogy elhiszed-e, hogy én kezdjek el goglizni utána, holott te is nagyfiú vagy már a keresőmotorozáshoz. Amúgy is a német források akkora cenzúra alatt állnak, olyan polkorrekt takarítások folynak, hogy pl mai kedvenc témámat , a Kohl Programot, a "sikerrel integrált" törökök repatriáló programját 1982-94 naponta felírják a wikipediára s aztán a jógyerekek és merkeliánusok töröltetik.
Merkel kb volt-NDK szintű APO-t működtet... poszt szocialista rémunalom, ami ott működik. Hülye eufém n mellébeszélőneveket találnak ki meg szőnyegalásöprögetnek.

Nem hinném, hogy könnyen előgoglizhatnám az infokat.

Frick László Intézet 2018.02.23. 10:57:41

@Sipi81: Olyan régi a gépem, hogy beszorul a fatengelye a disznózsírral kent agyba, ha még egy ablakot megnyitnék

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.02.23. 11:21:05

@Frick László Intézet: Csak mivel te hoztad fel ezt az állítást, gondoltam egyből megvan mindenféle guglizás nélkül is a forrása. Itt nem is az én hiszékenységemről van szó, hanem arról, hogy ha én ezt egy vitában majd egyszer elő akarom hozni érvként, tőlem tuti hogy egyből forrást fognak kérni és ott állok majd leforrázva, mert egy blogos pletykán kívül semmi nem lesz a kezemben.
Egyáltalán nincsenek illúzióim arról, hogy Nyugat-Európában hogy mennek a dolgok, csak hát azért te is egyetérthetsz benne, hogy a cenzúrára hivatkozni önigazoló érvelés, hiszen így bármit lehet állítani, bizonyíték csak a cenzúrára lesz: hiszen ezt is hogy eltüntette. (Én például már évek óta vezetek egy kis sajtó-archívumot ahol legalább képernyőmentésekkel és linkekkel gyűjtögetem a sajtó piszkosságait, ha épp valami kirívót tapasztalok.)

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.03.11. 22:30:30

magyar csaj vlogja Kínából, durva, hogy este kb. ugyanúgy néz ki mint akármelyik ny-európai város bulinegyede. Valahogy mégse kívánkozik ide az ember:
www.youtube.com/watch?v=DSL0q9_32iQ&t=271s

Frick László Intézet 2018.03.16. 11:39:00

@Dinamuki: Főleg Pekingben figyelhető meg ez a fajta bulizás, meg a többi régi megapoliszban. Gondolj bele: Egy egykének két nagyszüleje hal meg s az 1-1 lakótelepi lakás, az Ft-ban annyi, mint 1 Mrd Ft. Azért ezek a bulinegyedek messze-messze szolidabbak csak a budapestinél is. Olyat én is láttam, hogy a nőiWC-ben mozdulni nem lehetett a heroinozóktól. De azt kell figyelembe venned, hogy egy tartományi székhelyen ha 1-2-3 ilyen hely van 3-4-7 millió lakosra.

Összességében nagyon kevés kínainak van még szabad hétvégéje, még a bankokban is dolgoznak vasárnap délelőtt. van az a havi egy szabadnap -előtte egy teljes munkanappal

ereszd el a hajamat
havonta egyszer
süti beállítások módosítása