A blog halott -de én kommentekben nyomom tovább megosztóhelyek komment dögkútjaiban: Kedves  blogbarátaim, nézzétek, miket hagyok lent a trollfikákban:

Az a legnagyobb gond velem, hogy én még tudok olvasni, az semmi, de az én olvasási képességeimmel igen nehéz a mai sajtó- vagy politikaikommunikációs termésben bármi fárasztót is találni. Az olvasási képességeim pedig sajnos visszahatnak az íráskészségemre is. 30000 szavas a szókincsem, abból elég nehéz letenni egy szöveget 600 szavas troll-felfogásra alkalmasnak.

Szóval olvastam Hamvas Béla Direkt morál és rossz lelkiismeret c. esszéjét -háromszor is.

A Momentumról annyit, hogy a Direkt morál állapotában Orbán Viktornak is volt szakálla, még kócos haja is, és ő is a korszak csöndesamerikaijaitól IS kapott pénzbeni meg eszmei muníciót, mert akkoriban CIA egyik fő feladata nem egész Európa, csak a Szocialista Tábor bomlasztása volt "Nyitott társadalom" fedőnév alatt. Már akkor is az amerikai adófizetők és adómegkerülők pénzéből.

Aztán ugye, amikor a "fóradalmár" révbe ér és annyi beszéde után arról, hogy mit is tudna, tennie is kéne, akkor jön az a korszak, amit a juhászpéteralakúak-rendjéről a House of Cards Peter Russo alakjában olyan szépen összefoglalt.

Tersánszky Józsi Jenő nem írt olyan bonyolultakat, mint én, ezért is kedvelte annyira Osvát Ernő a Nyugatnál. Jenő bácsi azt tanította:

"Tudni semmi. Tenni minden."

A befutott politikus aztán a Rossz lelkiismeret szakaszába ér -ha érdekli, próbálkozzon Hamvas esszéjével.

Ma a CIA célja Európa bomlasztása és entropikus káoszba kergetése. Az ehhez kívánatos társadalmi forma a konglomerált zárványtársadalom, ami London alakú. A konglomerát népi alkotóelemek elzárkóznak egymás elöl a biznicc és a szex kivételével. A pakik útálják a hindukaat is, de a k'k'k'éjraópai cigányokat, akik pedig de genetice ők maaguk, főleg. A jamik csicskáztatják a kitántorogtatott k'k'k'éjraópaiakat, ha ukrán a csaj, futtatják is. A friss afrikai felhozataltól még a jamik is tartanak, mert eredetibb verziók és nem puhultak föl annyira a fejlettnyugati picsatársadalom jólétében, mint a jamik, 10 alatt futják a százat és 90 cm a súlypontemelkedésük. A polyákokat mindenki nagyon útálja. A digókat kedvelik, jó a kajájuk. Angolok -szoktak olyanokat látni, őszhajú vén szaros hippiket. Az írek kétlábraállást a heőjdefejlettmár angolok szerint a talicska feltalálása segítette. Szóval a "globális színes kavalkád" az részben természetes látszata egy világvárosnak, másrészt túristalátványosság, mint a Váci utcában a XIX. század 70-80-as éveinek divatját őrző "Unkoorische Tschikosch" jelmez.

bloffgif.gif

 

Az angol jogrendről az a magyar cigány kurvafuttató zsaroló vérnősző gyerekbaszó tudna mit mondani, aki egykor Magyarország 40-ik legveszélyesebb bűnözője volt, aztán kitántorgott Londonba és rendesen, engedélyekkel bárcákkaal kurvákat futtatott. Keresztbe tett ezzel a jamik biznicének és a jamik, akik abban a hűdefejlett jogrendben illegális ukrán kurvákat futtatnak, akik statisztikailaag nem is léteznek, de pl a Glory Hole-okban naponta fél liter fejletteuropid gecit szvornyáznak, szóval ezek a jamik felnyomták és ezért a magyar cigány csávó most az angol börtönőrökt csicskáztaatja és szivatja a Magyarországon kifinomított móccereivel.

 

A cigók! -a cigókról mindenki megfeledkezik :D

 

A momentumosok régimagyar kép szerint úgy beszélnek, mint akik [más házánál] tüzet úgy kiáltanak, hogy közben a házuk ég. A török márk -alakúak rendjébe tartoznak, az egyik szakot fölveszik, a másikat passziválják, 14 éve egy tapodtatot nem haladtak, de 32 millát szednek be tisztán+szürkén+feketénél sötétebben. Valamint tudják a rektorról, amit tudni kell és a professzorokról mind, a tanarakról meg főleg. És ha ők egyszer kinyitják a szájukat és elkezdik MEGOSZTANI a már BIRTOKOLT információikat!

"A netokráciában nem az információ megszerzése emel hatalomba, hanem a megosztása." -ami a mai magyar helyzetben azt jelenti, hogy minden jógyerek hírgyár birtokolja már a leaks-et, amivel az egyik jógyerek likvidálni fogja Botkát, csak még nincs itt az ideje a MEGOSZTÁS-ának.

A megosztáshoz kérem, tanulmányozza a magyar adófizetők pénzéből túlfinanszírozott 888.hu kontár és önellenható tákolmány látogatottsági adatait, majd onnan az amerikai adófizetők és adómegkerülők pénzéből alapított és elindított és részben finanszírozott 444.hu látogatottsági adatait. Ön melyiket választaná leaks MEGOSZTÓ-nak?

A Momentum a mai Harmadik Oldal dísze. A politika a valóság elhazudozása, a politikai kommunikáció pedig ennek a politikának is az elhazudozása. A Momentum tő polkomm rizsákat, kész előfőzött változatban nyom. Lerí róla, hogy nem is ismerik Magyarországot meg a magyar társadalmat, akik írták. Ez a reklámipar más területein is problémát okoz, a fejlettnyugati picsatársadalom picsamarketingesei nem akarják elhinni, hogy a fejletlen keletiek még nem akkora picsák, hogy a Perwoll [vagy egykor a Tango fejlettangol üdítő] reklámjait benyalják. A fejlettnyugati sokszor milliárdokat pocsékol el nagyképűsége és helyi ismeretek hiányában reklámra. A CEU-n olyan új és korszerű család modelleket tanítanak majd-Magyarországon kívánatosnak, amik Tiszaburán már 10 éve megvannak. Budapesten meg 20 éve. Viszont hereveregető kerevetről tableten TÁRKI módjára nem érzékerlhetőek.

A Momentum viszont megteszi, mert végülis az alapfeladat a 2018-as választás offolása, fostosrecskás bohózatba kergetése és a valódi szavazói bázissal rendelkező pártok körül a trollkodás. Azon a címen, hogy ez az az elit, amit a picsába kéne kűdeni.

Amikor ők az egyetemen kiscsibeként ugyanazt csinálták, mint a politikai elit nagycsibéi, csak kicsibe.

Na, nem olyan kontár és kontraproduktív , könnyen leleplezhető módon, mint Orbánék.

Köszönöm a figyelmet, köszönöm az olvasást. Minden jót.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6912553849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.06.03. 14:06:09

Zseni vagy, meg függő, egyszerre. Ez egy nemkomment volt.
süti beállítások módosítása