KIDOBÓEMBER: Elnök úr! 13-as Ön?

Dr Dabljú Swain, az USA utolsó elnöke: Nem.

KIDOBÓEMBER: Elnök úr! Akkor mér nem megy, oszt bassza meg a fényességes telihóóóóóóóódat? vagy a Göncölszekeret?

/Börleszk -Kurt Vonnegut nyomán/

Mit csináljon egy színésznő, ha legfőbb nevezetessége az, hogy Simon Helberg felesége. Jó, fölvesz valami merész ruhát, ami a csúnyácska arcáról a két semmiben nem különös mellecskéi között húzódó hosszú szünetre tereli a figyelmet. Nézi magát a tükörben: ez sem sok. És akkor fogja a szemcercsijét és Donald Trump ellen tiltakozó feliratot irat rá, a gondolom, híres férjével.

És ezért egy napnak a huszonnégy órája közül valamelyikben legalább 12 másodpercre híres lett.

jocelinetowne.jpeg

A pocsék és kontár címlaptündérek a nap minden órájában bepincsiiznek valami parasztbecsalósat -és erre Trump is bevállós, nem csak az ítéletidő, a tragikus tömegbaleset, a rohadt gazdagok, a valamilyen seggű fotómodell vagy nyolc édesen szopó őzkölök. A múltkor egy képen valami tiltakozó néniket láttam, a VAGINÁ-jukról hirdettek valami Trump-ellenest, jó sok közülük már nem is szülőképes korú... egy mocskos disznó vagyok, de még én is pirultam rájuknézni, voyeur-ködni a picsaságaikon. Hát Trump nem a küretkanalat vonta meg tőlük, csak az abortusztabletták meg a magzatszivattyúk, esetleg az elavult küretkanál államitámogatását. Én szégyellem magam azok helyett, akik így behergelték a politikai jócél érdekében gellert adva a hírnek a néniket.

Eccer gyön ez a Trump, görbekisujjat mutat, oszt tűűűűnteni kell a Néró Gyííkos Citorájájjája miatt???

Minden nap bele kell halni Trump-ba, jaj, csak ez a Trump meg ne gebedjen, mert mi lesz akkor a feltűnés viszketéseivel és a megfelelő politikaihovatartozás kinyilvánításával.

És ha megdöglik is, csak ne merénylet által, mert attól a vonnegutiáda csak fokozódni fog.

 

Számomra az a döbbenetes, hogy még az USÁ-ban is működhet az agyatlan picsamédiának az a kaptafája, amin itt Magyarországon már kilenc éve dohog ez a blog. Csalódnom kell a maradék amerikai szépségideáljaimban is. Volt az amerikaiaknak ez a McCarthy-korszaka -kíváncsi vagyok, a hamis történelmipárhuzamjártásban az amerikai kollégák elmennek-e McCarthy-ig?

Azt hiszem, Trump nem valami pillanat szülötte. Nem egy perc-emberke. A picsamédia -és erre a mexikói határ évtizedes szuper kerítése a gyönyerő példa/- Trump-tól nem ered semmi, Trump ugyanis pusztán következmény.

Szerintem Trump győzelmének a fő oka az, hogy legalább 25 éve intenzíven butítja a sajtó, a televízió és újabban az internet ipara a népet.

Az még hagyján, hogy a hülyék és buták választották az USA nyakára Trump-ot.

 

A kétségbeejtő az, hogy a tiltakozómarketing hullámain szörfözőknek is jól beláthatóan & nagyjából annyi esze van csak, mint Trump választói derékhadának.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1112174786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betonmandala 2017.02.02. 09:31:35

Trump következmény. Sokrétű következmény.
Tetszettek volna nem bebeszélni a fiatalságnak, hogyaz élet egy
kiterjesztett 3d videójáték.
Tetszettek volna nem csak feminim minőségeket megjeleníteni. A nyugati világban lassan az egyetlen férfiként viselkedni képes csoport az a saját érdekeikért harcoló femnista nő.

Trump ilyen a szavazói szemében:
www.youtube.com/watch?v=xQCaWLF2gfs

Frick László Intézet 2017.02.02. 09:54:34

@Betonmandala: Üdvözlöm itt -ezen a nicken még szerintem nem találkoztunk.
Majd ha ráér, olvasson utána itt e véleményemnek: Közhelyesen ismertek a tahók, mint Trump főbázisa. Trump főbázisa azonban Trump győzelméhez nem volt elég. Szerintem a szúszperkiánus minden egyszarista 30-40 éves önálló életvitelre alkalmatlan, nejlonszatyorba a szűmítógépasztaluk alá recskázó jópofagyerekek döntötték el a cuccost, mert szerintük jó balhé lesz Trump elnöksége, egy kész simpson-családba rejszolt Family Guy.

Én olyan jelentősen korekt művészek alkotásain keresztül ismerkedem a Mai Ameriká-val, mint Chuck Lorre vagy a Muttnik sitcomgyártó vállalat.
A Muttnik-ot nagyon sokra tartom, az egyetlen olyan cég, akiknél a polkorrektség jól sül el.

Blogbarátaim sznobisztikus puffogásokkal szólnak le, hogy merek amerikai sitcomokat nézni. Nos, az amerikai sitcom, aztán az amerikai gyártású "tudományos ismeretterjesztáés" meg az Álljon meg Bármiért sorozatok (konyháért, házért, kertért) pompás tükörei a mai amerikaivalóságnak.

Szerintem ilyen alkotásokat kötelező nézni az iszlamista terrorista kiképzőbázisokon.

Chuck Lorre egyébként azzal kompenzál a büdösbunkó gyártásban és ábrázolás mellé, hogy ő írástudó és cimkéket ír a filmjei elé. Kis szineseket, krokikat miniesszéket,,, polcorrect fejtegetéseket.

Frick László Intézet 2017.02.02. 09:57:35

@Betonmandala: Meggyőződésem, hogy az amerikai középosztály tudatlan büdösbunkóvá nevelésében a legnagyob sikerre a történelem és a földrajz tanításának elhanyagolása, e két tárgy kihagyhatósága vezetett.
Aki nem ismeri a történelmet az tök hülye marad a politikáhopz és aki nem ismeri a földrajzot, annak messzirűgyütt ember semmit se mongyon. Ráőadásul a földrajzhoz gazdasági ismeretek is tartoznak, mi hol terem és hol gyártják és melyik kontinens miben erős.
A földrajzhoz tökbuta amerikai elhiszi hogy az USA a mindenben erős.

Betonmandala 2017.02.02. 11:37:17

@Frick László Intézet: Ideje van a nikkváltásnak.
Mitholgyártanak. De jókat röhögök, amikor előveszem a régi földrajzi atlaszom, ábrázolva benne a magyar cukoripar, gépipar, textilipar, húsipar helyét és nagyságát. Különösen annakfényében, hogy én mág láttama debreceni húsfeldolgozót meg az eredeti MGM-et is, sőt azt is tudom, Kabán mitől ment olyan jól a büdösparasztnak, hogy három lakást vett az egykéző a gyerekének.
Ez az igazi hahaha, nema Trump.
Amerikai tahó. Kinek a szavazóbizása nem az volt. A Rubio bázisa? A Hillary bázisa?
Olcsó és félrevezető elintézni a Trumpot annyival, hogy tahó az amcsi, azt rászavaz.
Hillary beszédei alatt elalszik az ember. Uuuuuncsi. Trump izgalmas. És többször kimondta az igazságot a maga tahó módján, mint az elmúlt 20 év összes politikusa együtt véve.
Én örülök Trumpnak. Szórakoztató a libbantak hisztije, de nem ez a legnagyobb örömöm.
Az újságírás szintjét jelentősen javította. Például most lehet olyat írni, hogyaz USA bezárkózik és fegyverkezik. Az USA most már felelős a környezetszennyezésért. Az USA politikája 2017 január 20-tól árt a világnak, nem pedig védi és emeli és demokratizálja a fejletlen csőcseléket.

Nem minden candidi értelemben vett világok legjobbika most már, ami ott történik, propaganda szinten se.
És ez előrelépés.
Külön érmdes belegondolni abba, milyen cikkek/hírek/videók jelentek volna meg BezzegHillaryról, és nemcsak a 444-en, hanem az összes szerviens, alávaló médiumban.
Ezt megúszni önmagában ha nem is a Megszabadulás Ékköve, de mentálhigiénés szempontból nagy pozitívum.

Betonmandala 2017.02.02. 14:49:13

Ma azért kell belehalni Trmupba, mert rávágta a telefont az ausztál miniszterelnökre. Miért is? Hja, mert a muzulmán "menekülteket" nem szívesen látná Trump.

index.hu/kulfold/2017/02/02/trump_racsapta_a_telefont_az_ausztral_kormanyfore/

Betonmandala 2017.02.02. 15:15:59

Trump és a fal témához:
hivatalosan 2006-ban kezdték meg építeni és 2011-ben maga Obama jelentette be, hogy lényegében kész:

www.youtube.com/watch?v=YXgrQEe7b7U

Frick László Intézet 2017.02.03. 07:15:47

@Betonmandala: Teherautózás, raktári segédmunka -és ledöbbenek. Odáig mindenkinek megvan, hogy oda a magyar busz -közben két nagyobb és sikeres buszgyártó is van. Nézem, hát az egyikben Csepel sebességváltó dolgozik. Amúgy a ZF a sebességváltó, és a ZF-nek Egerben van jó nagy és jelentős és csúcstechnikát gyártó gyára.

Magyarországon dolgozik a világ egyik legjelentősebb víztisztítóberendezést gyártó gyára.
A világ legjobb csapágy gyártója a Koyo után a FAG -az MGM helyett és jelentőset.

Rívatják és rinyáltatják a magyart, kormányfüggetlenül a rívatás megy... még települési szinten is.

Még mindig vannak erősségei ennek az országnak -de egy mukk nélkül, mert hírértéke a jajgatörpögésnek, a nyomjákkrachácsot-nak van.

Frick László Intézet 2017.02.03. 07:18:53

@Betonmandala: Én inkább a káosz vonneguti fokozódását látom. A magyar stréber jógyerekek ezután is amerikaisegget ognak nyalni, csak megállnak időnként köpni Trumpra.
Olvastál olyat, hogy a mexikói falat nem Trump találta ki, hiszen már megvan?

kik a felelősek Szíriáért? Azok , akik már a Kész Káoszba és Totális Anarchiába mentek bele, nem azok, akik csinálták.
Lerjazolja a magyar amerikaiseggnyaló stréber a Szíriai Káosztérképet, de nem jelölii be, hogy az egymással is szembenálló kormányellenes erőket is az USA képezte ki és fegyverezte föl.

Frick László Intézet 2017.02.03. 07:22:55

@Betonmandala: Világgazdaságilag Ausztrália tud így kimaradni. A világgazdaság vezető ereje a Távol-Keleti térség. A Távol-Kelet -és kiveszem ebből Japánt, csak Kína és befolyási övezetem tehát Thaiföld, Malajzia, Indonézia lenyomja már rég az USÁ-t. És Ausztrália szépencsöndben ehhez az övezethez társul.
A kínaiak Ausztráliában gyártott olcsó és JÓ autógumikkal cselezik ki a buta európait, aki még nem tudja, hogy a Kingstar kínai (=koreai= Kumho) autógumi jobb, mint az osztrák Semperit.

Ausztráliában gyártott angolnevű kínai gumikkal vernek ide a maradék európai gyártóknak és Ausztráliáról akkor van szó, ha bozóttűz vagy hőségrekord vagy van valami a koalákkal.

Betonmandala 2017.02.03. 07:53:47

@Frick László Intézet: Persze, hogy vannak erősségei az országnak. Csak úgy kiszámolom köböre, hogy hány munkahely volt mondjuk a Bokros-csomag idején, meg most, abból mennyi szánt meg a modernizáció miatt, meg mennyi azért, mert más országokban vették fel őket, és akkor az jön ki, hogy elég rossz üzletet csináltunk. Közép-Európa balfasza díjat át is adom így látatlanban. Azt is számold be a proletárokhoz, hogy mit pusztít egy családon 6-8 év munkanélküliség.

Betonmandala 2017.02.03. 07:57:16

@Frick László Intézet: Jelentős IT világszolgaltató új megrendeléseinek 80%-a Kínából jön. A világ legnagyobb hálózati szolgáltatója az indiai TATA, és már rég nem az AT&T.

Betonmandala 2017.02.03. 08:01:51

@Frick László Intézet: Arról nem is beszélve, hogy a TATA nem idióta nagyvállalati processzek mentén fojtja meg a tényleges munkát. Oldd meg, ahogy akarod, te ülsz ott, te látod. A nyugati cégek meg egyrehülyébb munkaszervezéssel ölnek ki minden működőképességet a dolgoóiból. Indiai az indiaiaval köt üzletet, és meglepően sok nyugati cégnél indiai hozza meg a döntést, ki fog szolgáltatni.

Betonmandala 2017.02.03. 08:05:35

@Frick László Intézet: Az amcsi médiában sem olvastam olyat, hogy kész a fal. Meg hogy lényegében Obama alatt készült el. Mélyre kell ásni, hogy ezt megtaláld.

USA nyalást sem látok a magyar médiában. Trump, trump, trump. Trump miatt nem kel fel többet a nap. Ennyiből áll az USA hírsáv.

Frick László Intézet 2017.02.05. 11:55:07

Én annyit tudok az IT-ről, ami "jó földrajzos"-ként egy földrajzbuzinak kötelező gazdaságföldrajzból, tehát azt régen tudom, hogy a Távol-Kelet, Kína és India... nagyot ment... és elhúzott. Itt a vesszőparipáim istállójában egész ménes hányja a farát s nyihog arról, hogy ha a picsa fehérek így folytatják a testvérharcaikat, az angolszász-orosz rivalizálásban pl , akkor nem lesz helyosztó a 3. helyért. Még India is el fog húzni. Indiában még 2-3 év van hátra az iurszdiagnosztikai alapú lakosságnyilvántartás kiépítéséhez, bevezetik az adórendszereket, lesz pénz köztisztaságra, közfeladatokra, ha csak egy hong-kong-i típusú általános adóztatást vezetnek be, akkor Kínával fognak az első helyért játszani. De ahogy elnéztem a szeptemberi elnökitalálkozót, India és Kína ki fog egyezni, már kiegyeztek ... a fehérek rovására is.

Az USA -nyalás csöndesamerikánus line Európában. csöndesamerikai cégek és alapírtványok finanszíroznak jógyereket az agitprop sugározására.

A magyar internetesmédia netovábbja a 3444.hu Óóóóóóóriási költséggel összefércelt tumblroid mittoménmi... IT-blogbarátaim egyik többszázmillióra becsülte a felület ktg-eit, a másik azt mondta, hogy jól lehúzták az amerikaiakat. Én ezutóbbira hajlok.

A 444.hu NEM LIBERÁLIS... az USÁ-ban egy USA-liberálisnak nemhogy nem kötelező az USÁ-t nyalnia, de bírálhatja is. Szerintem maguk a csöndesamerikánus szervezetek kiröhögik a magyar amerikaiseggnyalókat, mert az amerikaiseggnyalásnak az a szintje, amit a 444.hu művel, nem is kompatibilis azokkal az amerikai szabadságeszményekkel, amiket nyalni vélnek..

Magyari Péter a 40 éves újságírónemzedékünk netovábbja. Tő amerikai ánusznyalást folytat egy mellékesen kritikus hang nem hagyja el a Deeep Throat-ját.

Megmutatom a csöndesamerikai sávokat:
Oroszország a Nyugat ellensége, Putyin a Métely.
Aszad a diktáror.
Irán a Sötét Erő a Fundamentalizmus.
Szaúdi-Arábiával semmi baj, cuki szövetséges.

Az USA vagdalja a gólyalábakat, amiket a büdös ruszki vagdal össze.

Trump-ba bele kell halni. Trump a vég és Trump buta és ha fikázod Trumpot, egyből jó leszel és igaz.

Szíriáért a rusztkik a felelősek, a ruszkik vérengzenek, az USA gyógyítja a lelkeket.

Az USA gazdasága szárnyal, minden jó és ami jó az USÁ-nak, az nekünk is.

Ott van Panama, az is azt bizonyítja, hogy a büdös ruszkik a bűnözők és Putyin. (Hogy mi folyik ezalatt a Kajmán szgk-en vagy a Bahamákon vagy más pénzparadicsomokban, arról csak a valóban is liberális amerikaiak mernek írni.

És ez az amerikaiseggnyalás egységes és nagyjából minden ország Jók és Igazai ugyanezt tolják.

Nem kevés pofa kell pl tolni azt az amerikai potentátot, aki elkezd beleszólni egy különben elég vacak és kezdetleges kerítésépítést, miközben az USÁ-nak mekkora és milyen szupcsi kerítése van.

Amikor a most leváltott nagykövetasszony nem a magyar amerikaiseggnyalók amerikaiszar-determinálta szájíze szerint beszélt, hanem tkp úgy, ahogy egy diplomatának kéne, a magyar Jók és Igazak nekiestek és hülyepicsázták , őrjöngtettek körülötte.

Kínáról a leghazugabb amerikai agitációt terjesztik az amerikaiseggnyalók Magyarországon.

Thaiföldről detto.

Az amerikai seggnyaló 444.hu P.G. munkatársának egy távol-keleti csendes-óceáni nagyutazást finanszíroztak. A thaiföldi útilevele két riport szörnyűségekről, koszról mocsokról, negatív kép Bangkok-ról. Nem ízt írta meg Bangkok-ról, hogy 100 km-es iparipark sáv határolja... . A riporter viszont az egy hónap magán pihenő szabadságát Thaiföldön töltötte. Azt hiszem, ez önmagáért beszél. Mint a komcsizása Vietnámban.
süti beállítások módosítása