Oktondipocok báábociság a mai [szar]helyzetért a politikát okolni.

A politikust okolni ugyanígy hiba.

A politikus azt csinálta eddig is, ami a dolga, csinálta a politikát.

Az "igazmondó politikus" [szevasz Hanni és grófnéni!] pár napot ha élhet.

A szar politikus is hamar eltűnik a politika szinpadáról, hacsaknem úgy jár, mint a politikai dilettáns Fodor Gábor, akinek most pl az lett a szerencséje, hogy a zseniális Gyurcsány Ferenc látott benne valamit. (Őzseniálissága tudja csak, hogy mit...)

A jelenlegi fos, turha, genya helyzetért a sajtómunkásság hibáztatható. Ugyanis a sajtómunkásság nem közvetítette , ábrázolta könyörtelenül és kommentálta részrehajlás nélkül a politikát, hanem kontárkodván munkálódott benne pénzért vagy ami ennél is károsabb, drukkolt egyoldalra elhivatottságból.

 Méghozzá szarul-rosszul végezte  ezt a politikai bérmunkát a sajtómunkásság minden "oldala", viszont a szarul dolgozó tehát magától is megbukó vagy megbuktatható politikussal ellentétben az/egy újságíró nem küldhető csak úgy a picsába el. Még a legócskábban politizálgató stefkaistvánszerűségek is eléggé sokáig tudják húzni a szakmában, hát akkor a valamicskével tehetségesebbecskék... Ha a picsában alaposabban körülnézünk találunk ott bukott sajtómunkást, aki a politikai barkácsolgatásai miatt lehetetlenült el, előveszem az egyik kezem és elkezdem számlálni, pálfigé, aztánnn... még ki is, na ki...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr247367610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.15. 09:32:03

ez a poszt mindennek az alja

ilyet csak egy levitézlett, másodvonalbeli, szarosszájú, lerohadt nyelvű politikai munkás mondana komolyan (gforod pl)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.16. 10:34:12

na még egyszer, hátha aludtál rá egyet...

"A jelenlegi fos, turha, genya helyzetért a sajtómunkásság hibáztatható."

Tényleg nem érzed, hogy ez a mondat, gondolat, akármi MEKKORA KIBASZOTT KURVA NAGY GÁZ??

Ha tényleg nem, sőt kitartasz mellette, akkor még sokkal nagyobb baj/zavar van a fejedben, mint eddig gondoltam:(((((((

Frick László Intézet 2015.04.16. 13:23:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sápadtarcú testvérem azt magyarázná be nekem, hogy a dolgok természete, amire reá mutatok, az egy gázos és zavaros kép ami csak a fejemben létezik.

Aki a politikusokat okolja, olyan, mint aki a patkányokat okolja azért, amit a patkányok csinálnak. Ha a patkány majszolja szépen föl a frissen kelt csibéimet a kotlóm alól, azért nem a patkány (a természete) okolható, hanem én meg az embertársaim akik miatt a patkányok elszaporodtak.

A kamion természete a bazinagyság és ezért nem a kamiont kell okolni, mert a magyar körforgalomban az aszfaltot a félpótja kerekeivel feltúrja, hanem a magyar közlekedésimérnök természetét, akinek a feje olyan, hogy az arra szolgáló szemecskéiből csak mint személygépkocsi vezető képes kinézni és modelezi számítógépen, hogy a kamion a [szűk magyar] körforgalomban ELFÉR

Na, ilyen a magyar újságíró. Néz ki a fejéből, vannak érzelmei meg elhivatottsága tud egy jó POLITIKAI ügyet és annak érdekében pl szüntelen munkálódik.

Csakhogy a POLITIKAI ügy hazugügy. Azaz a színe ilyen, a fonákja meg olyan.

A politika természete nem lehet az, amiről ábrándozol márminthogy igaz, őszinte, jó politika mert az igaz, őszinte, jó politikusnak legalább a pályáján való előrejutáshoz olyan klássszikusan politikus (azaz hazudós) műveletekre van szüksége, amikre... kikoránkel-lel vitáztunk ezen, elkezdett vóna szegény JÓ (IGAZ) politikusokat sorolni...

Hát Bibó...
hát Bibó nem is volt politikus igazán, csak pár napig (ism.: az anekdot a parlamenti dolgozószobájában, 1956, amikor a ruszkik rátörtek... és a ruszki nem vitte el, a magyar elvitte volna!)

A sajtómunkás dolga nem a politikacsinálás. Én teljesen elhiszem, hogy most, amikor Tapolcárta baszták a FIDESZT meg Orbánt az oktondipockok, mind azt hitték, hogy a jó ügyet szolgálták

És ez lett a vége, hogy MEGINT Vonáék ölébe hullott valami.
És aztán a báábociságot tetézték olyanokkal, amikért Vonának megint nem keleltt csak moccannia se, fogta és illusztrálta vele a "győzelmét". Azzal segíthetett volna a magyar jóoldali sajtómunkásság, ha legalább megpróbálják elvenni a szájaízét Vonáéknak.

Ezért nem győzöm szajkózni, hogy még egy politika buzinak se lehetnek érzelmei...
Tudod, nem csak a 30 évnél fiatalabb szakmunkások analfabéták és képtelenek fejben szorozni meg osztani. A korai néphülyítők, Domány Andrásék a Mozgó Világ szerkesztőségében legalább még értettek a politikához. Volt egy Domány András, aki szépen dolgozott a rádióban és tudósított a parlamentből és volt egy másik Domány András, aki szabadidejében büdös vidékikurvannya taknya!-zott... akkoriban még nem keveredett össze a szakma meg a háztáji magánérzelmek.

De most ezek a fijúggg simán munkaidőben SZÓRAKOZNAK a saját érzelmi önkielégítésöükkel és olyan fasza eredményekkel, mint ez a tapolcai bukta.

És erre te... te se látsz az érzelmi agyvérzsírkarikáidtól

és még ehhez engem géefgézel le

ÉS akkor ez a tebege kottákról okoskodik, bazdmeg, kottákról...

Frick László Intézet 2015.04.16. 13:25:27

@A Hannibal Lektűr-attitűd: lábjegyzet: Ugyanis a Jobbikkal való riogatáűs az Zseniális Ferenc kottája ám (C-Dur -allegretto vivace)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.16. 15:46:01

@Frick László Intézet:

engem a te szemellenzősséged és fellengzős, de ostoba okoskodásod jobban idegesít...
:DD
:((

és igen, ez a fenti summás kijelentés minimum géfodori mélység
:((

Frick László Intézet 2015.04.24. 09:00:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Többször javallottam már, hogy a "kijelentéseimet" [amik rámutatások különben...] vizsgáld meg úgy is, hogy fellősz engemet a Hóóódba és a Göncölszekérre... Hogy ha engemet a képletből kiveszel, marad-e valami.

Én szo9inte minden "megállapításod"-ra rásütöm az eredetét és az érzelmi elfogultságodat, sőt, túlfűtöttségedet.

Miközben érzelmi alapon poltikáról még beszélgetni sem érdemes.

A moralitásról meg már unosúntig csoncsikóztunk. Lásda kikoránkel-ne írt mai hosszú (és hiábavaló) kommentemet.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.24. 11:12:55

@Frick László Intézet:
ha kivennélek téged - a konkrét, valóságos személyt - a képletből, egy kézlegyintéssel (és ignorálással...) intézném el nagyon sok posztodat és kommentedet, hogy "na még egy hülye troll, nem éri meg felhúzni magamat rajta..."
süti beállítások módosítása