Él valahol, de tényleg, viszont mesebeli juhász.

Egyétebegeműve.jpg

Egyé má', naa!

-tebege alkotása a !!!.hu művészi közösségéből -sajtóélet kateg', részlet

 

Aójj, de civilbátor ember, de eőjj! Szembeszállván a gaz döbrögiurasággal, bátorkodott is ellene a falujuk paógármesterreként fellépni. Rögtön is a magyar civilbátraknak a java kiállt mellette! És erre a döbrögi mit csinál? Leüzen a csicskájának, hogy a kombájnjával gázolja meg a szegény juhász búzáját (azt ugye tudjuk, hogy akinek csak földje van, az támogatásokból óhajt megélni és a szegény juhászemberek mindig arról voltak híresek, hogy húszharminc hektárocska szántókat is míveltettek).

1 hektárra 2478 juró a támogatás!

DIREGT RÁKŰTTE A KOMBÁNYOTT A DÖBRÖGI A SZEGÉNY JUHÁSZRA!

1 kilaméter kombánnyom hányhektár?

Az ellenséges kombáj nagy széles kereke bele-bele csandalikázott a búzatáblába!

Így akarták megfélemlíteni és eltántorítani a pógármesterjelöltségtől a szegény becsületes, de bátor juhászt!

kopipaszta az inde(x)-ből:

Gyűjtést szerveznek az alcsúti juhásznak, akinek tönkretették a földjét, miután Felcsút szomszédságában ellenzéki jelölt lesz

2014. 07. 08. 13:14
h i r d e t é s
Külföldre is MasterCarddal!Új élményeket számolni készpénz helyett: FELBECSÜLHETETLEN™ Ne valutaváltással töltse az időt nyaraláskor. Használja MasterCard® kártyáját!
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Hétfőre virradóra valaki

egy kombájnnal lerombolta

Váradi András alcsúti juhász földjét, miután az Együtt-PM bejelentette, az RTL Klub pedig tudósított róla, hogy őt indítják polgármesterjelöltként a Mészáros Lőrinc vezette Felcsút mellett fekvő Alcsútdobozon. Az Együtt szerint egy „helyi oligarcha″ embereit látták a helyszínen, a 100 ezer forintos károkozás pedig Váradi megfélemlítését szolgálja.

varadiú

A szegény, de civilbátor juhász

 

Durván meggázolta a két hete érett vágatlan álló gabonáját a szegény juhásznak!

Itt se lesz fénykép a földrombolásról

Feltúrták az alcsúti juhász földjét - nyomoz a rendőrség

Nyomozást rendelt el a bicskei rendőrkapitányság az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje földjének megrongálása miatt. Erről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata tájékoztatta az MTI-t kedden.

Az Együtt-PM az MTI-hez eljuttatott közleményben közölte, hogy a földjét ért kár miatt Váradi András ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen. Ezt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata megerősítette az MTI-nek.

 

A Jók és Igazak Pártja, az Együtt-PM A Korszakváltók Pártja most gyűjtést szervez a szegény juhásznak, e sorok beverésekor a juhász szerint 100000 Ft-os kárában segedelmére már 67000 Ft gyűlt össze (Retek Klub "Hiradó" fantázianevű műsora információja)

A Retek Klub "Hiradó" leleplező riportja a földrombolásról és földtúrásról, külön felhívnám a figyelmet a Pista mögött a videó elején látható képre,

MEG SE NYITOD A VIDIJÓT MÁRIS LÁTHATOD A FÖLDROMBOLÁST, A SÁRGÁN VAN AZ!

Kútfőm, a 444.hu szerint csupán kárt tettek, ámde a vetésében a juhásznak.

Váradi megmaradt földjére ismeretlenek kombájnnal hajtottak fel, és tettek kárt a vetésében.

 

akkora a nyoma a kombájnnak a búzatáblarombolásban, hogy belefér egy kombájn!

 

ADJATOK ADJATOK a szegény juhásznak!

UTALJÁL SZEGÉNYNEK, ITT GYŰJTENEK NEKI:

16200113-18509281

(Magnet Magyar Közösségi Bank) Kedvezméynezett: Párbeszéd Magyarországért Párt

Szimbolikus településnek szimbolikus polgármester jelöltje kell, legyen!

/Juhász Péter Együtt-PM/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr386495771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.07.10. 17:16:31

20 éve mióta a juhász ezen a földön gazdálkodik, ilyen még nem fordult elő.
A brit tudósok is kiszámolták.

Frick László Intézet 2014.07.11. 03:17:20

@nagyjoco: Én azon vagyok felháborodva, hogy ennek a Mészárosnak mennyire egy nincsen stílusa, amikor földrombolással próbálja a szegény , ám de furfangos juhászt megfélemlíteni! legalább gabonaköröket csináltatott volna, hogy UFOtámadásnak álcázza... ennyi esze sincsen. Szegény operatőröknek úgy kellett a földromboló kombájn nyomába beletérgyepelnie a jobb perspektíva végett, bár gondolom, hogy a fotóstáska egyre nagyobb üreshelyeibe ma már belefér egy kőmíjjesburkoló térgyeplőkészlet

Az is probléma, hogy legalább, ha már roimbolni ment az a kombájn, azzal a szándékkal, mért nem használta ki a baloldali kerekek adta nagyobbrombolási esélyt, mért csak egyikoldali kerekeivel rombolt... sőt, hát ha már, akkor az asztalt is lereszthette vona, hogy többet romboljon

laci vagyok 2014.07.12. 10:54:48

@Frick László Intézet: szemmel látható, hogy a kombájn jobboldali kereke rombolt!!4!

Frick László Intézet 2014.07.13. 01:44:46

@laci vagyok: Ebbe a fenyegetésbe az is bele van kódolva, hogy ha nem lép vissza a paógármesterjelöltségől ez a jóarcú igazember, akkor legközelebb mind2!!4!4!! oldali összes kerekeivel fog földetrombolni az a kombájn

Beppino von Stredlitz 2014.07.14. 22:08:30

Nem bíznám rá a birkáimat... Ti?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.07.17. 11:02:06

@A Hannibal Lektűr-attitűd: azt nem tudom, Dudi ezt hogy fogja most megmagyarázni. Mármint hogy elmélete szerint ugye a 444, a cink meg az index is, ignorálja Schifferéket, és a DK-t nyomja ezerrel. Mondjuk ennek az elméletnek a tükrében meg kell nézni az elmúlt 2 hét (kb. ennyi ideje hallgat Dudi is) cikkeit...

magyar-magyar szótár 2014.07.26. 03:11:24

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Megigérem, hogy ha még egyáltalán valaha "az intézet" vagy én (vagy a faszom, ugye, baszOMalássad...) ír egyáltalán posztot ide vagy bárhová, akkor az az Albert gazda line-ról ( Wahorn pomázi panaszai) kiindulóan a dalit (és nem cigány!!!) kérdésen keresztül a magyarbűnözés (a magyar genetice tolvaj bocsjav szerezni-szerető nép)
régi mondásom szeribnt: Nézd a cigányt és a 100-150 évvel ezelőtti magyart látod.
Van igazság, lehet róla beszélni. Addig egyszerű, hogy vannak a barmok (jobbik, nácik stb'k) és akkor akik nem azok, hanem ilyen baromságokat tudnak leírni, hogy a cigánysoroök a Kádár rendszer alatt jöttek létre és a cigánysorra a cigány ki (vagy be) van rekesztve... című Klásszikusan Szép de egyébnként baromságok... Paralel-ek ugye, mert paralel találása nélkül nem megy, jó, akkor legyen paralel, de akkor az nem a niggagetto az USÁ-ban, hanem pl a mai Indiák (Pakisztán, India, Bangladesh) égető társadalmiproblémája a dalit-kérdés
Egyszerűen a cinkes linkben az a szép hosszúkomment a klasszikusan gyönyörű... baromságokkal kiakaszt...
Ahogy szoktam mondani, ugye, a jobbikos faszistákoktú' jaz embër nem vár semmit. De ha ehy nép legszebb elméi, szellemebrei is legalább akkora (elméleti) seggfejek?

magyar-magyar szótár 2014.07.26. 03:30:47

@vészmadár (pica pica): Cégszerűen ignoráljáők Schiffert, nem személyesen. Pont ezért különösen gecik. Newggyőződésem, hogy kevés nép deáksága (ma: értelmisége) volt ekkora geci aljadék, mint a magyaroké. Vannak szép ellenpéldák, de ha megvizsgáljuk a sorsukat: azon kívül, hogy példát adtak vagy mutattak, semmire se mentek. És a magyarnak nem csak a deáksága, de a főnemesége is egy aljadék csürhe volt.

Az, amit nem értesz a 444-ben, klasszikus múltszázadi jelenség a Kádár-korból. A Mozgó Világ a KISZ KB kebelén fogant (ponográf leírás mellőzve) Amit nem élrtez, régi Népszabadságos refles. Magyari Péter az egyik legszebb példánya ennek a népszabó fajtának. A deákos hetykeség, szógálom urunkat, de azért a sorok közé beleírom ellenvéleményem. Az "építő kritikák" "Vannak jelenségek". Ha végig leghetne ezt beszélni a 444-esekkel, megtudnád. Mindegyiknek lenne ilyen kompenzációs hőstette. Ő hogy oironizált már. De ők hogy viccelődtek Bajnain is. Őtóőlük mindenki egyformán megkapja. És sorolják... pont ezeket a példákat. Amikor a saját lelkiismeretük megnyugtatására kompoenzálciós célbó "de azért megírták az igazat is"

"de azért támogatják Schiffert is..."

Egy faszt. Rendesen egyébként senki egy tapodtatot el nem tér az egséges kiadottaktól. Ugyanabba a tartályba vannak ezek a csapok beleverve.

Az udvaribolond ugyanannak a szolgasornak a tagja, mint a tányérhordozó, a főlovász, a heraldus, az étekfogó, a kancellárius, a számvivő ésígytovább.

Egy menetet nem a derékhad és a farka vezet meg az utóvéd... Hanem az Élcsapat. És nekünk ilyen élcsapat jutott. ha megnézed a 444-reseket, kurvajó a hangulatuk, ők a legjobbak, a csúcs, hozzáőjukképest mindenki elmnaradott, a fasorban van, ők az ultrák, a jövők, a menők az úőjságírói karunkban. Annyira faszagyerekek, hogy azt hiszik, már újságírónak se látszanak (az igazolvány azo9nbvan egy igen praktikus lapocska, ha odamegyek és belebaszoök a pofájába péklapáttal, akkor egy újságírónak baszok bele a pofájába, nem egy "közülönkvaló"-nak, amit egyébként megjátszik.

A "rencervátás" bűneiben az értelmiségünk mindenkimáésra mutogat. Az aljanépekre, a választópolgárra, a velünkélőkádárizmusra és effélékre, de a menet élén, amiben ide jutottunk, ki a faszom állt??? Én? Te? a csüörhe? A faszistákok? "A velünkj Élő Kádárizmus?" A Velünk Élő Káűdárizmus szavazta le 1990 márciusában a Velünk Élő Kádárizmust?

Szolgálok és Védek és szabadidőmben egy kicsit kirúgok a hámból

de a hám marad és vonom az igát tovább... ennyit tesz a 444

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.07.26. 09:24:15

@magyar-magyar szótár: Dudi, itt most nem 1-2 oda is harapó cikkről van szó, hanem kompletten a DK hetek óta nyomott leugatásáról.

magyar-magyar szótár 2014.07.27. 04:12:59

@vészmadár (pica pica): Most már nem kell a demagóg a demagóg legyőzésére a jóoldalnak. Amire Mityu bácsi már 2006-ban rájött, az most esik le még az MSZP vidékitanárnő tagozatának, akik Klárit csak azért nyalták volna még ki tavaly méhnyaknyáktavacskáig, mert abban az Isteni (vi
ktorromboló) Nagy Fasz fürdeti büszke fejét. Azonkívül egyszerre basztatják a DK-t meg az MSZP-t, mert a nullakiterjedésű fantozzipártoknak )az egyik ilyennek láncos pinanyalókutyuskája a 444) is kéne a beleszólás Budapestország főpolgijelölésébe, sőt. Ez így megy szendvicsben, Burnt Weeny DK közt egy kis klopfolt MSZP. Mivel Magyarország legokosabb emberei jelenleg mind jóoldali újságírók is egyben, meg tudom érteni a lelkivilágukat, jó, a kezükkel az [ny]írják, amit diktálnak nekik, de szerintem aztán a rabszolganőik [„Bogi”-ék az indexben hagyva…] és csicskásaik kbzásáb kompenzálnak vagy leeresztett redőnyök mögött márkás sörök vedelésével ütik ki magukat , ráadásul vége a fociVB-nek.

Nehéz dolga van mainapság a magamfajta korlátolt és ostoba vidéki büdösparasztnak, ki szellememberéhez igazodjam? Váncsa Pista papó lassan régi önmaga Kívánság Tibibácsija lesz. Tokfalvi atyó Amerikai Áfioma is eléggé felpeshedett már. Van most ez a cigánykérdés csoncsikó –erre az egyre fogom még pazarolni talán a szemem világát.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.07.29. 12:53:26

@magyar-magyar szótár:

tessék, egy példa

444.hu/2014/07/29/de-miert-kell-az-mkb-a-magyar-kormanynak/

Mutasd be a 444 ÉS a kormány hibáit, hazugságait!

Majd azt is, lécciléccilécci, hogy nekem, neked, nekőnk melyik mennyibe fáj?

jó?

faszomba

k9szönöm

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.07.29. 13:52:35

@magyar-magyar szótár:

2Sokféle népek vannak. Egyik nem akar, a másik nem tud. Ennyi az egész"

Frick László Intézet 2014.08.01. 04:55:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: a KORMÁNY HAZUGSÁGAINAK A FÁJÁSA AZ NEM EGYENLŐ A SZOLGAKUTYÁK UGATÁSÁNAK FÁJDALMAS ABAJGÁSÁVAL. hANEM A KORMÁNY HAZUGSÁGAINAK AZ ÁRÁT A JÓOLDAL MŰKÖDÉSÉNEK A KÁRAIVAL KELL ÖSSZEVETNI
Javaslom az Index legendás Nagy Gazdasági Bűnesetek
c összevetését Amiben a hazug módon Kulcsár Attiláról elnevezett Medgyesy botrányban ugy "mindkét oldal érintett" hogy összegszerűen viszont a rosszoldalra 5% se esik és két ember, jóoldali meg vagy negyven. Úgy, hogy még ma sem tudni, ki lehet az a titokzatos Gyurcsányi, akit KA emlegetett

A 444-et pl az mno.hu val kéne összevetni.

Különben a 444 tevékenységének mérésére legalkalmasabbak a kommentek. Amikre nem hiszem, hogy a szerkike büszkcsi lencsizne. Mondjuk a margarétakertészet a téma és akkor kb az ötödik link lesz egy belügyminisztert ábrázoló mókás izé... éshát erre az ügycsi szerkcsi mit tud mondcsizni, hát a mienkcsik is barmcsik, de legalább cukkínik

Frick László Intézet 2014.08.01. 05:08:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Figyelmedbe ajánlom Kártyavár [House of Cards] sorozatot. Én, mint politikabuzi, halááálra élvezem magam tőle, ehhez képest kutyafasza az a Cicciolina film, amiben a művésznő tejfehér élvezeti nedve a bérfaszon gazdagon csorg le már a tizedik döföléskor

Egy kedvcsináló jelenet: Olyan klasszikus módon, ahogy Móricka, te, meg kikoránkel képzelitek, kezd el környékezni egy nagytőkés potentátot Underwood. Erre a csávó még Underwood bevezetőmondatának harmadik szavánál megálljt kér, mármint az autónak is, amiben ülnek, hogy ő most majd hozat autót és azzal megy tovább, amikor Undewoodnak is leesik és fölajánlja, hogy legalább ő hívhasson autót, ezt is elutasítja a csávó
És ezt összevetni Tusk atommilliárdos műveleteivel (szintén a filmben)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.09.06. 10:12:44

@Frick László Intézet:

"A KORMÁNY HAZUGSÁGAINAK AZ ÁRÁT A JÓOLDAL MŰKÖDÉSÉNEK A KÁRAIVAL KELL ÖSSZEVETNI"

pénzügyileg is simán nyer már a fidesz (már hogy több kárt okoz az országnak - nem részletezném, mert linkeket meg statisztikákat stb kellene használni, amit te ugye nem szeretsz ésvagy sajátosan értelmezel...lol)

de amit a lélekkel művelnek, az emberekkel, a attitűdökkel, az lassan már a komcsi romboláshoz mérhető (nem az elmúltnyolcév, mert az nem komcsi volt ugye)

volt itt ugye egy ígéret a demokráciára, szabadságra ésatöbbi liberális nyugati faszság...

erre most mi van? az van, hogy a siker egyetlen titka a mai világban az észnélküli lojalitás, a gerinctelen orbánhit
(hány szépreményűnek kellett saját magával önellentmondásban keverednie orbán pálfordulásai miatt...)
(stb stb nem sorolom, megtettem már sokszor...)

és putyin meg erdogan a példakép

* * *

és te a 444-et anyázod
hát baszod a kapanyelet, gitárnyakat, rézkilincset vagy amit akarsz

tudod, szálka, gerenda
olyan vagy, mint a Te, rongyos életben a tanító (Szacsvay)
süti beállítások módosítása