A derék magyar újságírói kar a pancser-t szokása szerint lazzza-tévesen a csicskáztatás fogalomkörében tárgyalja. A csicska a börtönszlengből  ismert változata mellett odakünn   tkp rabszolgaként tartott személy, tehát akit dolgoztatnak is.

kopipaszta: pancser - Olyan ember, akit könnyen be lehet csapni
forrás: A magyar börtönszleng szótára pancser  9 / 5  Sértett, áldozat
alany, nyomci, pali, veréb, verebentyű
forrás: A magyar börtönszleng szótára pancser  11 / 8 Másokat kiszolgáló fogvatartott
csicska forrás: A magyar börtönszleng szótára
pancser  9 / 9  Újonnan börtönbe kerülő személy újonc
 
forrás: A magyar börtönszleng szótára

Csicska című dokumentumfilmjéről, amiből a pancserezés persze kimaradt,  Till Attila zaftos polkorrektségben azt hazudta, hogy az csupán az ő személyes víziója. Én 101% megértem a művészúr hazugságának indokait, így is túl sokat kockáztatott. Néha egy kis hazugság árán nagyigazságokat cepelhetünk át a küszöbön...

A pancser magas nyugdíjjal rendelkező személy, akit HHH rétegek disznó vagy más ólban, [benne]lakás céljára nem alkalmas helyiségben tartanak fogva azért, hogy a nyugdíját szabályos megbízása alapján felvegyék és feléljék. Tehát lényegében a ~t úgy tartják, mint haszonállatokat, nem mimnden  nap verik, ütlegelik és kínozzák őket, viszont szinte naponta  löknek is nekik valami ennivalót , kutyakinyeret vagy más kutyabóti kaját, főtt csirkefejet vagy ilyesmit és a ~nek a küblijüket joguk van szinte embermódjára egy pöcegödörbe üríteni majdnemminden nap, csak ne lássák a gazdák. Gyűjteményem éke azonban nem-cigány, hanem hűűűddebecsűűűlettes magyar pancser-tartó, aki barátjának és mentorának a még csicskázásra is alkalmasakat is ki szokta kölcsönözi a ranch-ára ~t.

Anekdot (vidéki kisbeszállítónknak köszönjük!) : Történetből [régimagyarul: véletlenül] a ~ és a rabszolgatartó mentora és jóbarátja egyidőben egyhelyt gyerekeskedvén, tehát a csicska [tehát még nem egészen pancser] merő egy figyelmetlenségből a keresztnevén szólította a nagyembert, legyen ez a keresztnév Gyuri. Aki tehát gyorsan odalépett  csávóhoz, akivel ha disznót nem is őriztek, de egy malacfocicsapatban rúgták a bőrt az árokparton és sűrű, de jelentős erőt képviselő pofonokkal tanította meg a helyes megszólításra: ami: vezérigazgató úr. Ugye ne mondjam, hogy mentor és jóbarát egyébként politikaitartalmú beszélgetéseik során a FIDESZ, az LMP, a MILLA és a zsidók , románok és osztrákok kurva anyjai mellett a komonistákat és a cigányokat is szokták szidalmazni. A cigányokat többek között a ~és miatt is. Hiszen ha ezeket a derék becsületes vérmagyarembereket megkérdezzük, akkor ők ám nem ~eznek vagy csicskáztatnak, hanem a rabszolgaként tartott magyarokkal szociálistevékenységet folytatnak az állam helyett,  rászoruló alkoholbeteg embertársaikkal jajdehumánusak és csak a baj van pedig ezekkel az emberekkel, pl főlovaikat aljazzák és gondozzák, meg teheneiket fejik, autóikat mossák ill. traktoraikat vezetik, szervizelik, szabadidejükben pedig mezgaz munkásbrigád alakzatban az osztrák fődbirtokosnak vannak kiadva napszámba, akit persze szembe pussy und patschiliznak ám scheeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr244812723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az utazó 82 2012.10.01. 09:48:26

A vérmagyaremberek egy másik társadalmi rétege pedig a cigányok megnevelése céljából a saríat tartaná üdvösnek bevezetni, de ő maga, ha akár csak egy nap telik is el úgy, hogy semmit nem mentett meg a munkahelyéről már megfosztva érzi magát. Folyton hangot ad felháborodásának, hogy az ő gyerekeinek egy osztályba kell járni a fürdetlen, büdös és tetves purdékkal, de a feleségét, hacsak mondjuk egy hónapra is eltüntetnénk, az ő gyerekei is ugyanúgy fürdetlen, büdös és tetves purdék látszatát keltenék, merthogy ő maga egy perccel sem töltene kevesebb időt a kocsmába és egy sörrel sem inna kevesebbet azért, hogy hazamenjen mosni, vagy, hogy a gyerekei ruháztatására is költsön. A kocsmába továbbra is vígan adná elő a nem vagyok fajgyűlölő de az ember színe fehér örökzöld poént és a Hitlernek a cigányokkal kellet volna kezdenie bölcseletet.

mázolóxj4cypn 2012.10.01. 10:41:01

Szinte napi kapcsolatban vagyok egy ilyen emberrel,aki csicska.Nem pancser,azt rígen túlhaladta.Elitta az eszit/szó szerint/,oszt a csalággya kitette a szűrit,mennyen ahova akar.Egy tüllünk nem messzi telek gazdája fülön fogta,bevitte magához,hogy ott ellehet csak egy kicsit dógozni kéne írte.Vót 10-15 anyakoca 40-70 malac meg még 12 méhkaptár.Elmagyarázott,megmutatott mindent a szobályát is ami az ól vígíbül van kirekesztve.Az üres családiházra meg vigyázzon.Bent laktak a városban 10km-re.Másnap reggel éktelen ordítozás kőtötte az uccát,piszkosul megpocsíkolta a friss csicskáját,hogy még nem adott a jószágoknak,meg hát azt sem vette észre, hogy ű bejött.Hogy vigyáz így a házra?Na attul kezdve ez így megy.Reggel jönnek megverik, odaaggyák a tegnaprul maradt ítelt,kiaggyák az aznapi melót,oszt elmennek.Hosszú évek óta van így. Soha egy fillért nem kapott.Ott lakhat,meg eheti a maradíkot.Ez a fizeccsíg.Egyébkint havan píze,egy-két órán belül elissza.Mert níha szerez pár forintot.Télen ha esik hó,kírís nélkül elsepri a havat akár az uccábul is,oszt ha valakiktül kap valamennyit az pillanatok alatt a szabadegyetemen/zugivó/ köt ki.Na másnap reggel dupla adagot kap.Nem mindenbül.Húsvítkor a szomszídban vótam locsolni,ippen ott vót a csicska ü is locsolt.Félre hívtam,próbáltam vele beszílni az íletírül.Nem lehetett.Mán olyan állapotban van,hogy a szűk környezetin kivűli dógokat nem birja felfogni.A gazdát jelentettík mán fel e miatt.A csicskát is bevittík kihalgatni,mikor vígeztek, kérdeztík hova vigyík,mert elviszik akár hova. Azt mondta-haza.Hova haza?Hát ahun lakik.győzködhettík akár hogy,vígülis vissza hozták ide.Azóta is változatlanul telnek a napjai. Valószínű neki ez a létbiztonság.

mázolóxj4cypn 2012.10.01. 10:44:02

Egy fontos dógot elfelejtettem.A gazda fehír magyar ember.

Fenehorizont 667 2012.10.01. 12:22:03

@mázolóxj4cypn:
ha véletlenül valamit nem parasztosan írsz, akkor visszatörlöd, és kijavítod?

mázolóxj4cypn 2012.10.01. 12:47:59

@ödönke666: Igen.Ha észre veszek bármilyen hibát akkor javítok.Ha észre veszem.Egyébkint máig ebben a nyelvjárásban beszílek.Én egy öreg"csóka" vagyok hozzátok kípest.Mán rígen nyugdijjaskint nemváltozok sokat.

FilcTroll 2012.10.01. 19:09:13

Felfele meg lefele is sok az emelet, és ott a gravitáció is.

magyar-magyar szótár 2012.10.02. 04:09:37

@Az utazó 82: Pompás ez az alapkép, amit itt felvázol, uram, de lemarad a secco-ról még pár árnyalat, pl szeptemberben napszámosmunkára nem jelentkezik cigány, annyira jól ki lehet jönni az iskolakezdési PÉNZekből. A becsűűűűlettesmagyar az ugye nem lópikk, mint a cigány, a becsületesmagyar, amikor kimegyen a határba, akkor a lucernát vagy más terményt nem lopja, hanem szerzi. Amikor a becsületes eőshmagyar munkáltatóm, aki nem tolvajzsidó ugye (bár a nagyszülei Scheißenhammerből magyarosítottak Sófalvira ) nem ellopja a fizetésem, hanem kreatívan könyveltet és ő személyszerint nem felel a tulajdonában álló fa. Kft -ért.

Össze kellene már végre ezeket a pompás képeket egy pannóra dógozni és nem triptichonszerűen az

Ártatlan Cigányok Derekan a Zősi Indiakultúrát Osztyák a Büdös Magyarparasztyának Aki Ugyanolyan Tetves Lenne

meg a
Büdősscígányógg, akikbe Teremik a tetű

Meg

Majd Mi Fejlett TASZisták megtanítjuk már végre ezeket a buta vidékiembereket a Korszerűen Fejlett Gondolkodásra, hiszen Tudjuk, Merjük, Tesszük

közben a világ jóalaposan elment és már rég nem az 1962-es vagy az 1977-es év kérdéseinek megválaszolása lenne a fontos, itt már nem az a kérdés, mi lesz a cigányság felzárkóztatásával pl, mit a faszt kéne ugyan felzárkóztatni egy 4 milliós kisebbségen, ami hamarosan, 20-30 év múlva 6 milliós többség lesz, teljesen vadiúj kérdések vannak, hogyan lehetne a dalitokat a cigány végzet-tudattól megszabadítani, hogy ne csak a büsös magyarparasztozásban nyiljék öntudatuk, hanem abban is, hogy ki kéne már lépni a kasztrendszer ősi determináltságából és az önérzet terjedjen már ki arra, hogy ne tespedjen el a dalit vagyok jaó nekem e' jis"-ben... Meghogy a magasabbkasztbéliek a Black Power pozitív erejének megfelelően [mintájára a ] a Brown Powerben ne csak a szegényebb cigányság zsírján-élést tekintsék már főcélnak.. szűnjöm meg a cigány-cigány gyűlölet és a cigánynak cigány általi kizsákmányolása. Ne a magyaroknak kelljen már feszt a cigányönszerveződést megszerveznie és a cigányönszerveződés ne már csak az éjszakai tyúktolvajbrigádok megszervezéséből meg pl a vasszedésből álljon... Az 1800-as évek másodikfelében az afroamerikai fekete közösségek dollárcentjein tanultak ki az első nigger orvosok és nigger ügyvédek... egyszer lássam márt azt, hogy cigány cigány javára 2-2 fillért összead... csak azt látom, hogy az erős cigány a gyöngétől az utolsó falat kenyerét is elveszi... utolsócseppvérét kizsarolja... Ez kevés lesz a mindenképpen eljövendő Cigányország önszerveződéséhez... ha az összes jobbikos megbassza a jó kurva magyarannyát, akkor is.

magyar-magyar szótár 2012.10.02. 04:15:19

@mázolóxj4cypn: Egy bizonyosfajta csicskáztatás már a múlt század 80-as évei óta folyik, a budapesti piacokra zugtermelő észak-bács-kiskuni pest megyei tanyákon berabszolgáztatott alkoholistákra alapozva. Alkoholista jószággondozó párokat újsághirdetésben kerestek... ma már pl rendesen el is adnak milyen rabszolgákat, gyűjteményem ékessége, amiben a királycsávó a futtatott kurváinak a gyerekeit a csicska nevére iratta tréfából hogy fasza kimondhatatlanul ciffra [nemzetiségi] nevekkel legyen majd tele az óvoda meg az iskola párév múlva. Aztán, amikor a csicskát megunták vagy a disznókkal etették föl vagy eladták rabszolgának Kecskemét környékére, ezt nehéz eldönteni, melyik az igaz, én az utóbbira tippelek, mert a kóbász abból a sovány húsból nem hozottt vóna annyit. Egy jólkereső, önállóan dolgozniképes kurva ára 200-300ezer Ft, hát egy rabszolga csicska se lehet sokkal óccsóbb, főleg, ha valami pénzt is föl lehet venni a nevére. .

magyar-magyar szótár 2012.10.02. 04:17:34

@mázolóxj4cypn: Igen, erről írtam, rabszógáztatni csak cigány rabszógáztat, ha becseűlettes eőshmagyar ( Bata, Chlumetzky, Záborján stb eős-etelközi nevek ugye) csinálja, akkor ő elesetteket karol föl, tessék a tavalyi (=a 4 évvel ezelőtti...) búcsúban is milyen terepszín gatyát vett neki a sajátpénzéből.

magyar-magyar szótár 2012.10.02. 04:18:35

@FilcTroll: Hátmég, ha az emeletek horizontálisan fekszenek el a tenger pusztaságban.
süti beállítások módosítása