Mit találtam taná'tam már megint.

 

 
 
KettősMérce :
Orbán: Ne reménykedjenek a kalyibákban, a sufnikban a hajléktalanok
Ha nem büntetni akarnák a szegényeket, hanem segíteni, akkor nem kéne parancsot adni.
 
Azt hiszem, ez komment nélkül is mehetne a jógyerek szuppéba a többi maszathoz és péphez a szokásos rizsákkal meg túróval egybe.
 
Foglalkozhatnék azzal is, hogy ha Orbán nem parancsot adott, akkor miért hazudik a Kettős Mérce uszítója. De hagyjuk már a pszichológiát meg a pszichés terheltség zsigeri determináltságait.  Gyalogoljuk  végig lassan az uszítás és kocholmány logikai menetét. Miszerint azért nem akarnak a hajléktalanok hajléktalaszállóra menni, mert ez a kormány (főleg, ha megfelelő szelekcióban tálalja a jógyereksajtó) "büntetés"-sel próbálja őket terelni.
 
Nagyjából 20 éven át volt, jobb szó nincsen rá, elbaszott A Város hajléktalapolitikája. Ami vétkes vagy oktondi elbaszottság  következtében a hajléktalanszállókat részben ingyen munkásszállást kereső munkások meg ügyes bűnözők töltötték meg. Ma az a helyzet, hogy az 1000Ft/éj ktg-ű munkás-szállásokon gyalázatosabb állapotok uralkodnak, mint a hajléktalanszállókon. Ha egy ideiglenesen Budapesten állomásozó kőművesbrigádot a buta vidéki munkáltató befizet egy ilyenbe, akkor a brigád inkább az építkezésen alszik nejlonzsákokban üres cementeszsákokkal takarózván. Akkor ebből még a tájékozatlan naív olvasóm is ki tudja találni, miért is nem igazi hajléktalanokkal van teli minden hajléktalanszállás.
 
A jógyerekek szelektívténykezelésében kiesik a köztudatból hajléktalanokról az a ismeret, miszerint a hajléktalanok maguknál hordják(a testükön, nyakukban lógó zsákocskában, nem akarok tipszter lenni...) egész vagyonukat. Mivel egy élettől elidegenedett, sajtóból meg mennyei molosztokval tejjes cocológijaji rizsáktól buta jógyerek nem tud mit kezdeni a ténnyel, miszerint egy hajléktalannak akár két feltöltött és nemgyenge! mobiltelefonja meg 127910 Ft készpénze lehet, ezért aztán hiába is mondja el minden stábnak értelmes, bár néha az idült alkoholizmustól már szanyi tibori felhangoktól iszapos magyar nyelven azt, hogy
 

azért nem megy a szállóra mert fél, hogy kirabolják.

 
EZ a probléma gyökere, erről nem akar beszélni senki. És ezért üzenem innen a Kettős Mérce "blog" kocholmányos uszítójának: nem kaphatja be. Még csak az kéne! Kapja be Jávor Benedeknek! Nyaljon be továbbra is vastagbélig Schiffer Andrásnak. majd biztos, ha nem kritizálja meg a Hupizöldeket, akkor ők majd ettől a kímélettől ügyesebbé fejlődnek politikailag! Hát pl látni is, mennyire egy kurvára ügyesek [Gyorskocsiutcai Koalíció!!!]  is meg mennyire másképen báábocik, mint az ősSZDSZ-es elejeik... egy tyúkész villanásnyira áll az LMP attól a zseniális gondolattól, ami miatt széjjelbaszódott az ősSZDSZ  
 
A Kettős Mérce azok közé a jógyerekblogok közé illeszkedik, akik a "vállalati üzenetükben" azt hazudják (vagy ha ők maguk is elhiszok ezt az üzi't, akkor már súlyos a defekt...) hogy őkosztán seide seoda és minden oldalnak megadják, ami jár... Ritka az az alkalom, amikor a zsigeri gyűlölség miatti elfogultsgban egy efféle jógyerekblogot ilyen könnyedén le lehet buktatni. Persze azért szerintem a címlaptündér is közreműködött a kiajánlóba faragcsálásával... Köszike Bogi!
 
Egy hajléktalan 10ezer Ft-ért eladja azt is, aki neki mikulástól gyertyaszentelőig szállás, meleget, ételt és ruhát adott. És mégis, minden-miden riporteri kérdésre egységesen csakis azt válaszolják: Azért nem mennek szállásra, mert félnek attól, hogy kirabolják őket.
 
A mai hajléktalanhelyzetben a leginkább Demszky Gábor jóindulatú naív bááábocisága, az ős SZDSZ-ek közé beszivárgott Dr Bognár Szabolcs [isten nyugosztalja] formátumú osztapbenderek a felelősek. Nomeg sokminden más is , legfőképpen a mexikanizálódás, a Két Ország berendezkedés, az, hogy Budapesten egy munkára már alig képes idültalkoholista három órás műanyagpohár rázással többet keres, mint egy büdös alföldi és cselédmentalitású gumicsizmás paraszt 12 órás napszámban. Amikor a falusi hajléktalan Pestre települ, egész életét és múltját odahagyja. A faluban mindenki ismeri -és a történetét is. Pesten pedig a hajléktalansor közhelyszerűen ismert sablonjaiból montázsol magának "vadiúj" sorsot. Ismerek igaziírónőt, aki 1500 Ft-os óradíjat fizetett hajléktalanoknak ezekért a különben életvalós büdösségben ingyen félóra alatt összeszedhető rizsákért meg vetítésekért.
 
 Pont azért fajult idáig a hajléktalankérdés Budapesten, mert a Kettős Mérce uszító koholmányosához hasonló faszok, oktondipicsák és seggfejek stréber,m álszenteskedő, aljas, ganyé haszonleső módon... vagy önhibájukon kívül naív tájékozatlanságban, avatkoztak bele szakszerűtlenül a kérdésbe.
 
Egy megfelő erejű, komkrétpolitikai irányzatnak szolgáló  ideológia csapás a bármelyoldali elfogult újságírók számára többet ér az igazságnál: ezért süllyedt ide Magyarország, ahol van. És a geci aljas újságírótársadalom most a butanépnek könyveli be ezt a  politikaihelyzetet, amiben vagyunk. Pedig lesz még ennél lejjebb és azt is az újságíróinknak köszönhetjük majd.
 
A jóoldali szakszerű uszítás és az elavult ócska jobber néphülyéítés között főkülönbség a fizetségben van: a jóoldal [pl a Szabad Sajtó Alapítvány] konkrétpénzzel [zsebbe] fizet[ett] a kereszténykonzervatívok meg fillérekkel vagy istenfizessemeg-gel... Gyurnai az ország fő eszetokjaitól kölcsönözte orákulumi kinyilatkoztatásait, Orbánék meg ingyenmunkát feltétlenülhívőktől vár[ná]nak el. Hőbörögnek a jóoldali jókislányok magyaririgységükben a 27 éves rosszoldali takony álomtitkár pénzein, de azért ha valaki örjöngés élkül készít  mérleget, akkor tudja: ahol a szakszerűség, ott a pénz & profit. A jóoldalnak nalnmi a tartós befektetés  újságírói körökben. Megéri pár hónapig üldözöttnek lennie a közepes képeségű jóoldali strébernek  -teszemazt Bánó András is így szerzett szakmai hírnevet éshát Bolgár György se lehetne a beszélgetőszakma Karádi Katalinjának fölszorozva, ha semlegesen vagy rosszoldalon kérdezne alá oly ügyességgel... És egyáltalán nem véletlen, hogy pont a decens elnemkötelezettek estek ki a jóoldali pixisből az újságíróikarunk tehetségesebbjeinek ezreiből...
 
 Persze a jóoldali sajtó kompenzációs önhazugságaival szivesen támogatta az a számára zsigerileg is cuki politikai line-t, ami a jobbersajtó túlhatalmával riogatott...
 
Természetesen alapvető emberi joga az idült, IV-V. fázisú alkoholista hajléktalannak kihülvén meghalnia a közterületen. A hajléktalankérdés nem szegénykérdés, hanem alapvetően addiktológiai, alkohológia problémasorozat végkifejlete... Amíg ezzel a szakmai igazsággal a szociális-sáv suélhámosai miat is képtelenek vagyunk szembenézni, nem lehet sikeres a "megoldáskeresés".  Az végsőfázisú alkoholista minélkevesebbet mozog és a lehető legkevesebbet eszik azért, hogy a kevéske alkohol, amihez hozzájut, jobban hasson. Ez addiktológiai tény -amiről nem akarunk beszélni. A végsőfázisú 47 éevs alkoholstának annyi fizikai ereje van talán, hogy a motyóját elcipelje, de hogy kikottázott ingyendekkolókkal verekedjen meg a kis vagyonkája védelmében? Vagy "dógos tagja legyen a társadalom"-nak?
 
Nem lehet minden alkoholbeteg olyan szerencsés, mint az MSZP prominens  III-IV. idültalkoholistái, Tukacs, Szekeres vagy Szanyi (és hagynesoropljam mennyien még..) , hogy meg is élnek a jó és olcsó dumájukból.
 
Azon a kőccségen, amint a Dópeman Tévvét powerelik, nagyon fasza kis hajlktalan Tévé-t üzemeltetvén meggyőződhetnénk arról, hogy a hajléktalanok között 1-2 fázissal súlyosabb fokban pusztuló alkoholistáinknak is van annyi esze, mint az MSZP idültalkoholista tagozatának, pedig Beethoven összes zongoradarabja kevés lenne lezongorázni a különbséget a Szanyi/Szekeres/Tukacs & Co. által vedelt minőségipiák és a hajléktalanok piaféléi között... A kokainról, ami a Dópeman Téve "zsenialitásának" alapja, ne is beszéljünk...
 
Könczöl Csabahttp://www.ij.nyugatijelen.com/archiv/2004/2004%20marcius/Konczol%20Csaba.jpg újságíró is méltatlan körülmények között [idézem "önhibájából"] hajléktalanként gebedt meg, mert emberhalálnak nevezni azt nem lehet, ahogy  pusztult. És mennyi-mennyi jó és érdemes, sőt, zseniális ember sínylődik, kallódik és pusztul (konkrétan : gebed)  hajléktalanként. Miközben nagyon is közepes képességű stréberek a média munkásaiként tanári életszínvonalon élnek meg, jó[minőségű]piákat isznak és ezért szépen el is hawájjzanak látens alkoholizmusukban.
 
Mekkora az  ohajtás & vááágy az internetes médiában a gonzóújsgírás eránt, miközben a legderekabb gonzóink leginkább a piálásban, kokó vagy marihuánaszívásban és politikai seggek kinyalásában jeleskednek, de írásban közepesebbek Para K. Imrénél.    Én 300 ezer Ft-ért olyan igazi gonzóújságíró hadat kerítek hajléktalanok között, hogy az index szerkesztőségének a dohánygyári fellegvár falai adják a másikat! -de nem biztos ám, hogy ezek az igazigonzók majd az aktuális ideológiai nyelvcsapásokba is belecslaffannak. Olyan bloggert, mint Szily László , az index blogigagatója, hetet szedek össze egy pesti kanyarban csak a felső-Üllői út metszéséből... Nem mondom, biztos gond lenne a begépeléssel meg a korrektúrázással, de merje azt mondani egy gonzóújságírás után áhítózó főbb szerkesztő,  hogy annyi már nem érné meg egy igazi gonzóért. "Bogi"-ék úgis mindenféle gyalázatos slapaj kulimunkának markecolásnak sztréndzs és fesönnek HTML-hártyababrálásnak , payolablogírásnak vannak kitéve, ennyi melót már elbírnak még az ingyenes blogtündérkedéseik mellé 
 
Hogy Dópeman a gonzómédia? - még a faszom is különb gonzónak, mint Dópeman, ráadásul kokain nélkül, üres herbateán is! Éppen az mutatja leginkb, mennyire terméktelen egy geci a jógyerekújságíró társadalmunk, hogy benyalnak egy ekkora nímandot, mint ez a Dópeman. Az még hagyján -de etetik is a mitsesejtő netenlógókkal a hazug imidzsét!
 
Mi lehet az oka annak, hogy a jógyerekek számára a mindennapi uszítás, kompiláció, szemenszedés és hazudozás az igazságnál is fontosabb. Mi a faszért vesz valaki a billentyűzetére  egy témát, ha a vállalatiüzenete az elfogulatlanság és igazság, de egyébként meg szakszerűen hazudik, hallgat el, szelektál tényeket és úszít -én meghagyom, hogy a jó ügyért. Legyen EBBEN igaza a Kettős Márcének, hogy Orbánt meg kell buktatni. De hazudozssal, elhallgatással? Kompilatív ügyeskedésekkel?
 
30-40 éve hazudozik folyamatosan a sajtó a hajléktalankérdésról - már jó az, ha csak  elhallgat tényeket és nem hamisítva tódít. Kinek kell ez? ha megkérdezem a hazudozókat, általában az a válasz, hogy Jó ügy-ért hazudik vagy hallgat el vagy kompilál (szed szemen) tényeket... 
 
A hajléktalanség részben az alkoholizmus végállomása is. Egy választás-sorozat végálomása. A 77 évesnek látszó 47 éves romember 22 éves édes jópofa-jóravaló korában életeszerelme és a pia közül ezutóbbit választotta. És azután végig és mindig a piát választota. vagyis: a pia nyomta benne az entert kifelé a normális és belefelé az alkoholrab-életbe. És a pia meg a télihideg éjszakázás elválaszthatatlanok. Csak piásan lehet kibirni rongyokban és papírba takarózva. Egyáltalán, a pia egyik alapvető művelete a személyiségben az önhazugság önfentartó rendszerré formázása. Gyógyír ezellen, ha a sajtó  is hazudozik?
 
A blogoszférában jó régen kettős játék folyik: Nagyonsok blog valójában újságírói termék, nemkevés a politikai payola blog, amiket ráadásul pénzért és nem puszta elhivatttságból és lelkesedésből a jó ügy-ért írnak.
Nekem nem azzal van bajom, hogy a Kettős mérce írója a jó ügy-ének ő maga mit tekint.
Nekem a hazudozással van bajom.
 
Nem értek egyet a tövényi hajléktalanmentesítéssel -de ez ellen csak  áfiom szerintem a hazudozás, kompiláció és szemenszedés. Addig, amíg a 22 évvel a hajléktalankérdésben nem néznek szembe. Amíg a megélhetési "hajléktalanbarátok és támogatók"  szélhámosságainak kártékonyságaia senki nem mer rámutatni, mert "Demszky [aktuális jópofi] barátja volt..." Amíg sikeres szociális munkásokról azért nem beszélnek, mert vallásosok...
 
Apropó, nem felejtem el újra fölemlíteni az a durva hazudozást, ami a krisnásokról és az m1 hiradóról folyt jógyerekkörökben karácsonytájt.
 
A mai stréber és nyálas jógyerekmorál szerint minden is megengedett a jó ügyért -de ha meg vallásos szervezet vagy csoport eredményes, akkor arról a Fejlett zattejjista Bróbaganda nevében is hallgatni kell.
 
A jóoldal mai is az igazság egyetlen letéteményesének állítja be magát de úgy, hogy ezt vád szerűen és óvodás stipistopiban hamarabb rámondta a roszoldalra. Az nem számít, hogy ha a médiacsapokból ömlő információkat vizsgáljuk, akkor 100 jógyerekköbméterre ha jut kétvödör rosszoldali információ.
 
Ha valamiben nagyjából 99%-ban a jógyerekmédia  ízlése [!] uralkodik, az a hajléktalan kérdés lekommunikálása. És ez nem tavalyi vagy tavalyelőtti állása a "hírverseny"-nek, ez 22 éve folyik így.  Jól-e?

45 komment

Címkék: glossza

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr694067189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.02.05. 07:48:00

bár nekem az utóbbi napokban soha nem válaszolsz, sőt törlöd a postot, ha kiajánlom,
teszek még egy utolsó kísérletet
TE hogyan oldanád meg a hajléktalan problémát
mivel tipikus 22-es csapdája
ha nincs ellátás, vagy gyenge, az a baj
ha túl jó, akkor meg ideözönlik az ország összes homelesse (ahogy már nagyrészt tették is)
úgyis olyan főokos vagy, kíváncsian várom, milyen KONKRÉT ötleted lenne, ami jobb, mint mondjuk Demszkyé volt.

magyar-magyar szótár 2012.02.05. 08:25:56

@dr. Louise Steinmann: Jól tudod: Magánban elmeséltem már, hogy csütürtökön A Rendzser (a jórendszer tudod, a jó, az ááártatlanrendszer, a nemfelelős, a halott Kéz..)ben legalul elmondott szavaimat kedden a Legfőbb Jó üdvös ajakairól hallottam vissza.. szóval... benne van a szövegben az ajálattétel, ki lehet olvasn i a megoldást, de azért ki már nem csócsálom. NO WAY azonban az a bambaság, ahogy Demszkyék kezelték. Nem szegényügy a hajléktalanügy.

Valamint nem egészen a magánvéleményemet tükrözi a fenti szöveg.

Külön magánvéleményem az, hogy az alkoholista a pia kortyaival szerzett sok-sok tízezer kis orgazmusocskájáért egyszer azonban megfizet. Ki melyik fázisig jut el. A Boldog Mocsárjárók talán jól járnak, nekik a végén három sör három jó lerészegedés.. és a paralitikus vég talán annyira nem fjdalmas. De pl az agylágyulás nem fájdalmas, de szerintem a legborzalmasabb...

Nagyon szépen kérlek, ne ajánlgass ki. Nem szeretnél címlapos lenni, főleg pedig nem az index veretesen kommiszár ideológiai sugallmányos harci-kiajánlójában nem szeretnék tündökölni, a faszomnak se hiányoznak a nagyképű, de gyáván a fikanickjükkel arcoskodó jógyerektrollok a miezazagyvaság-típusú fikázásaikkal...
Mért nem lehet szépen békén idelent hagyni...

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.02.05. 08:37:19

@magyar-magyar szótár: nem ajánlottalak ki, nem vagyok hülye, értem (illetve nem értem, de elfogadom), hogy nem akarsz címlapos lenni

na, akkor mi lenne a megoldás homeless ügyben?
ne a múltat elemezzük, ki a hibás, abból még nem született megoldás
egyébként mit is baltázott el Demszky? ha jobb az ellátás, akkor tízszer ennyi homeless lenne a fővárosban
Több vitám volt már FB-n vidékiekkel, hogy jajszegények, mire megkérdeztem, és mondd, neked huggyozta már le a lábad homi a hatos villamoson? mert nekem igen....

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.02.05. 08:44:21

egyébként meg (na, most mit fogok itt kapni néhány "szociálisan érzékeny embertől") nem csak a lopás miatt nem megy be szállóra, mert az utcán, a kiserdőben ugyanúgy ki tudja a másik homeless rabolni őt, mint a szállón
azért nem megy be, mert antiszociális, csak sokan úgy kezelik a homeless ügyet, hogy "szegény" meg "önhibáján kívül" szóval, a nagyrészük szerintem, saját hibájából, pia, satöbbi, összeférhetetlenség
és asjnos sokan vannak, akiknak a bezárt Lipótón lenne a helye, mert gyámságra szorulnának, mentálisan betegek

nagyon_buta 2012.02.05. 11:25:02

Úgy gondolom, bár nem vagyok szakértő, hogy az alkoholizmus, mint betegség? helyes értelmezésével kellene kezdeni a homlessek kérdését (ahol van családi, baráti kötelék halálig ihat az alany), de akkor a saját alkesz jó alkesz és a drog engedélyezés sem lenne olyan édi-bédi lehetőség...A többi kérdés ami felvetődik bennem meg olyan magas szintű, hogy leírni sem merem.

magyar-magyar szótár 2012.02.05. 15:02:32

@nagyon_buta: Az alkoholizmus betegség. Persze különböző fokozatai vannak. Még a nátha se egyformán ver le mindenkit. Ezt más sokszor fejtegettem. Lopakodása közben, az első fázis alatt alakul ki a függőség. Először hazudni tanul meg a beteg és ez a lelkimétely talán a legkárosabb. Jelentős műűűvészekkel kapcsolaban gyakran felmerül, az népszerű hazugság, miszerint az alkoholnak köszönhetjük a páratlan zseniaitását és az ő dráága művészetét -ááádehogy. Csak ezt borzasztó nehéz nekem is, mint fan-nak vagy őneki, mint alkotónak, beismerni .
vagyis nem úgy van, hogy Lovasi András, Váncsa István, Hajós András vagy Bajor Imre MÍNUSZ alkohol egyenlő MÍNUSZ Az Őőő műűűvészete ill zsenialitása. Ellenkezően: Váncsa annak ellenére zseni, hogy piás. Ady roppant ereje múlta felül az alkohol pusztítását... Nem a pia stimulálja a zsenialitását, hanem a pia sem bir vele. Sokan hivatkoznak arra, hogy Sarkadi Imre tökrészegen beállva is írt, mert látták így. Erről is írtam, a masszív alkoholista személyiségének belsőfele még a kiütés előtt is józan. A korpusz tántorog, a szája alig beszélhet, de a szelleme ép. Ezért van az, hogy az alkoholista felesége már őrjöngve zokog, amikor a haverok még nem tudják mi a baj, nem is látják a részegség jelét a szörnyállaton, hiszen gyakorlott piás, hjól vezet, dolgozik, sakkozik, ultipartikat nyer, de a felesége, aki ismeri, már látja az állatot az emberben, aki majd miket fog művelni vele, ha senki se látja és még akor is jól artikulálva, tántorgás mentesen!

Az alkoholista, ha "bírja az italt" azt személyes jótulajdonságának, szportszmenségének, magasfokú kocsmarisztokrataságának (uyge az ideológiák, csak bort iszok meg gyógyhatású ásványvizet [szisztematikus ivás: Hajnóczy, Bója, Temesi].. csak vodkát iszom stb) tudja be. Holott a szervei jók, ami nem több, mint adottság. Ha minden szerve ellenáll, jó a mája, veséje, gyomra hasnyálmirigye és szive is bírja a teméntelen folyadék pumpálását, meg az idegeit se eszi szét a pia, akkor agylágyulás végez vele, a legborzalmasbb halál.Tehát ilyen szempontból nem győzhetünk köszönetet mondani Váncsa hasnyálmirigyének.
namost a személyikultusz az egy dolog (teháthogy gondolkodás nélkül odaadnám a kétvesémet Váncsának ha kéne neki) és egy másik dolog az igazság iránti könyörtelen vágy, amiszerint Lovas, Hajós, Bajor Váncsa és sokan-sokan, túlsokan egyszerűen piások és olyan emberek, akinek nem kéne piálniuk.
namost ezek a mi hajláéktalanjaink meg többnyire NN-k. Névtelenek. Különböző fázisban. Már becsülendő az, ha valaki képes úgy ahogy kezelni alkoholizmusát. Ilyen volt Krúdy Gyula. Ady fölismerte, próbálkozott -de gyönge ember volt, nem bírt a piával. Mondjuk átállt a borra... már ez valami...

Azt állítom, hogy a hajléktalakérdést a szegényügytől külön kell választani és mindent a nevén nevezni.

Ahiogy a szegényt még nem gfeltélenül a kosznak meg reteknek és teveknek kéne megennie, úgy a hajléktalant se a piának elemésztenie. De a rendszer olyan: csak annak hiszik el, hogy szegény, aki koszos, rdves és tetves. A hajléktalanok a redves tetves retkességüket és húgyszagukat páncélként is használják és erről is a hegedűszsuzsaista eszelősség a "messzemenő jóakarat " tehet.

A nevén kell nevezni a dolgokat, nagyítás, kicsinyítés, mismásolás, cinkosság nélkül. A hajléktalan esetében az ember cinkosává kell lenni, nem az alkohol[ista] cinkosává.

KLovas Andrással szemben nem az az eljárás, hogy piájjjál zsenikém, neszeigyá, kamelom a nótáidat, dojó. Hanem : NE PIÁLJ BAZDMEG MERT MEGDÖGLESZ CSÚNYÁN! -ezt mondja neki, aki szereti. És aki sokáig akarja még hallani a nótáit.

Ma már kuriozív figurának számít Hegedűs Zsuzsa a maga esezlősségével, de a hozzá hasonló jószándékú eszelsök kövezték le ebbe a még korántsem pokolba vezető utat. Tehát aki szegény szegáény és aki alkoholbeteg, az alkoholbeteg... is. Van egy fázis, ahonnan az alkoholistát már nem lehet felhozni, az ember roppant szívós. Vannak regenerálódni képes szervek, mint a máj. Sokszáz alkoholista történetét ismerek, köztük egy győztes van csupán. Mind-minf kezdőként.. aztán úgy 30-50 éves korukig azt mondják: legyőzhetetlenek, ők isszák a piát és nem a pia emészti fel őket. De aztán elhullnak sorrban mind, elbuknak, széteszi őket a pia. "Éljen, mi legalább repültünk!" -írta Ady, de nem tudjuk, hányezer évig tarthatott neki, amig azt az utolsó A-betűt az írótáblájára leírta a halála előtti pillanatokban.. ..hogy a repülés megérte-e. Szerintem nem. Súlyos gond a magyar alkohol -recepcióban (bocsánat) hogy a Hajnóczy-féle "héroizmus" jellemző inkább a Dovlatov-féle könyörtelen hóttreállálal szemben.

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 01:45:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mondom én neked, nem tud a ganyé juntavezető félfasiszta annál megfelelőbbet kitanálni, minthogy szőlőbányát nyit Új Zélandon. Mégpedig egy kurvára vicceskedvű csilicsalabácsi MOST azonnal odagarázsolná és föl is állna egy mégújabb teljesseeenmáss olyanpolitikaigarnitúra, ami oszt! [-> Gyorskocsiutcai Koala] Már csak azt kéne ehhez a zseniális ötlethez kitalálni, hogyan lehetne demokratikusválasztások nélkül (mert ez a fasz hülyebunkó segg nép elveszítette a bizalmát és nem áll össze társadalmitőkévé, a kurva annyukat, a köcsögök. Itték értelmiségár hányébve őket a szépre -jóra derék értelmiségijkeink és tessék, alig van hatása! Úgyhogy egyelőre nem érett a választásokra ez a hülyenép, majd ha a magyar jóoldali újságírói kar, filozófusok , szociológusok és népnevelő kedvére valókat választ, majd akkor esetleg). Már Francis Fukuyama is azt gondolja, amit a magyar jóoldal, ha még Justin Bieber-t sikerülne fölvilágosítani, nyertügye lenne a jóoldalnak!

FilcTroll 2012.02.06. 02:11:16

Mellékvágány, de Hajóst bátran húzd ki a piások listájáról, 25 éve ismerem, nem alkoholista.

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 07:14:54

@FilcTroll:
Szerencséje Hajósnak, hogy ő viszont erről nem így gondolkodik, mint te.
Én pl 12 éve nem voltam részeg (és nem a sajátmércém szerint nem, hanem "sztenderd skála szerint" nem). Ennek ellenére látens alkoholistának tekintem magam aki visszaeshet.

A gond ott van, hogy a pia önhazugságra szorít. Így persze mindig van, aki relatíve (hozzám képest) részegebb és részegesebb is. Az én részegségem tanképp indokolt, nemveszélyes és elmegy MÉG.

Ez az önhazudozás az oka a traumának, ami az alkoholistát az első beszarásig lerészegedéskor éri.

És ezért, nem csak élettani okokból, pusztítóbb hatású a pia a nőknél.
A pia gecibb dolog, mint a morfium. Aki morfiumot használ, tisztán láthatja az utat, lesz tíz jó éve (hehehe) s aztá meggebed.
De a piánál milljó hazugság munkál. "Szocializációja" van.
Ráadásul a pia nem egyformán hat és pusztít. Minden szegmensnek megvan a maga önáltatása, épp Kerouacnál olvastam, szerinte a borivás a leginkább dementív. Szerintem meg nem, mert azt látom, hogy talán még a borivók viszonylag megússzák. Mármint a valódibor-ivók.

Sok-sok "én naponta maxx 2-3 sört iszok!"típusú heti egyszeri lerészegedő ember van. És olyanok, akik már rég napi 5-6 sört isznak "nemrészeges" napon és még mindig, ők maguk is elhiszik azt, amit az asszonynak hazudnak: kétsörvót! Sofőr, és ha TUDJA hogy este nyolckor sihta, nincsen baj.
De ha kiderül, hogy még egy kanyart kell csinálni elsápad, sikosan ("szívbajosan") verejtékezni kezd büdös savanyút, ideges, törzúz, őrjöng. Megcsinálja a 3 órás fordulót 2 óra 12 perc alatt!! Képzeld el, milyen az! Az ilyen pasasopk félig állva vezetnek, ordítva, ámokfutóként és a bányában se akrnak sorbaállni!
De ha revolvere lenne, lelőne ha meg merném vádolni, hogy ő alkoholista.

Már puffad (olyan, mint most Hajós) víiiel telt a teste, nemsoká bűzleni fog a rohadó mája miatt, vedli a könyökéről a bőrt, tarjagos a pofája, de még mindig nem akarja tudni, hogy nincs visszaút már.

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 07:30:10

@dr. Louise Steinmann: Ezt a kérdést nem mi döntjük el. Meg vannak húzva a vonalak. és ha én nem így-ésígy-és így gondolkodom a nagyvonalakkal kapcsolatban, elmehetek az alföldim orbánjuntás félfasiszta cigány kurva rezsim anyámba, de nem merjem azt mondani, hogy ti. Mert az plusz hibapont. Kis nüanszok meg vannak engedve, de venned kell a lapot: nem nézik azt jószemmel, aki nem prejudikál Snitt-tl kapcslatban. (Lásd a nyafogást, miért nem fogadták töntetők a debreceni egyetemen, ahá, a Bűnös Város)
Egyenként mindenki a jóoldalról arról beszél, hogy ő egy kurvára egy egyéniség és úgy, ahogy ő ondolkodik, senkimás nem gondolkodik
De a vonalakat nem te húzod és nem én.
Ti azok, akik azt mondjátok, hogy: ezek. Azt lehet mondani, hogy ezek, junta, félfasiszta magyarország, rezsim, Kádár liberálisabb volt és kurva anyját Rózsikának. te nem mondod , hogy kurva anyját, de aki kurva annyázza Rózsikát, az se gondol Rózsika anyjára. de legalább nem köntörfalaz!

Mókás ez az egész válságkommunikáció is. A "hogyan jutottunk idáig"

most is, mint gyerekkorunkban, megvannak a jó és a rosszembertípusok, a politikaimegfelelőek és ma sem mindegy, mit gondolnak az emberről politikailag.
Azért találtam ki a roszoldal és jóoldal felosztást. jóoldal: a Jók és Igazak. Annyira jók és annyira igazak, hogy azt is tudják: nagyongyorsan és vád-szerűen kell a másikoldalra rámondani a varázsigét "Az igazság egyetlen letéteményesének hiszitek magatokat!"

Csakhogy te szakemebr vagy és nem kell fejtegetnem neked, mit jelent a becsomagolt kommunikációs üzenet.

Az, amit magyarról magyarra kell fordítani és ami így hangzik: A jóldal az igazság egyetlen letéteményese és aki nem velünk van, az ellenünk!

Nem Orbánék nem engedik meg az Igazi Zöldek -nek hogy a hupizöldek labdába rúghasanak az LMP melett, hanem a jógyerekmédia kezeli ezt így. Holott az LMP-nek idehaza nincsen is ideje zöld-nek lennie és az Úniós parlamentben is bemondásos alapon zööldek, mert ott így cimkéztetik magukat. És ez egy tétel és még így végigmehetnénk ezer tételen! De kitzűnően szemlélteti, hogy vagy úg gondolkodik a jóoldal, ahogy azt a kommunikátorai akarják vagy elmehet a fideszes , de pláne félfasiszta (vagyis náci) kurva anyjába
És ezt a helyzetet nem én teremted, meg akárhogy is szeretnél, nem tudsz KÜLÖNÁLLNI.

Ez olyan, mint a gyorskocsi utcai Koalció. Akarhat az LMP különállni, volt 67 mp-ük, amikor lépniük kellett volna, benézték, buták a politikához és most már vonalon belül LETTEK

akkor egy EGYÉN?

Nagyon szép dolog, hogy a szájaddal kijelented, miszerint te nem. De egyébként nem te dönthetsz arról, hogy ti vagy vagy ezek.

FilcTroll 2012.02.06. 08:03:13

Kérlek, hidd el, hogy Hajós nem iszik. Se sokat, se keveset. Méltatlan lenne erről vitázni, csak jelezni szeretném, hogy ebben a kérdésben nem jól látod a helyzetet, hiába tudod plasztikusan kifejteteni a véleményed.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.06. 09:22:44

@magyar-magyar szótár: " Váratlan vendégként toppant be vasárnap Orbán Viktor miniszterelnök az Aszódi úti hajléktalanszállóra. A kormányfő bejelentés nélkül érkezett"

A Blikknek viszont szólt a sajtósa

Legalább ezt ne próbáld másra kenni

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.06. 09:23:48

@FilcTroll: nem igaz
mert csak

(lefordítom rövidmagyarra a vérható választ:)

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 10:55:10

@FilcTroll: Akkor ez is az az eset, amiben boldogság önt el engemet amiatt, hogy nincsen igazam. Akkor csak erőt és kitartást kívánhatok a művészúrnak és még annyit, hogy szerintem megéri [nempiálni]

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Most neked, felnőtt [médiaszaG- és reklám]embernek meséljem el, hogy egy Blikk alakú cégnél nem szokás mindenféle faszszopó KÖCSÖG sajtósok telefonjára várni.
Naoszt az a sajtós, aki a Blikknek adja le a drótot, az jbb, ha leakasztja a szögrű a kapát oszt hazamegy a libaszarossába.
te meg annyira fel vagy akadva ezen a hajléktalanstllólátogatáson.

De hogy segítsek a rossz májadnak feldolgozni. Én úgy képzelem el, hogy "álruhás" látogató civilben (nem válltöméstől duzzadó vállakkal, hanem bio...)pár órával azelőtt körülnézett azért, mert az egy dolog, hogy egy magosrangú mit vesz a fejébe, de a magosrangúak őrzésvdelme egzakt tudomány egzakt rutin'okkal. Namot akkor innen puruttyázzon édeset a zsigereidre a mááájad. Oké , hogy elvakult vagy, de akkor elegantan meg szeriőzen [indexes lazzzzaaasággal] buffogjá' má, ne egy origó kommentelő nívóján alul.

Illetve azt a tréfát is el tudom képzelni, hogy a sajtós a Népszabadságnak szólt ők meg át a leánytársvállalathoz (ez ugye fonákja annak, mint amikor Máyer Arankának felírták egy papírra, hogy Élet és irodalom Rezső tér, nehogy [a már nemléterző] Élet és Tudományt keresse... Ez pl nagyon jó vicc lett vóna a Népszabi részéről, ha már a geci cigányfajtája a Putyinos -Pinochet rezsimes juntássának ennyire óccsón hajhássza a népszerűséget.

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 10:57:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Röviden: Érted, ha én bulnyálos vagyok, egy ötezerFt-os embert ültetek műszakonként a Kedves Vezető uccájába, miafaszomat csinál máma a geci, hátha megint a kölykeit fuvarozó biztonságiőrnö szállít valami érdekeset vagy ilyesmi. Te azt hiszed, hogy a Blikk [műfaja] megengedi a sajtósok értesítésére VÁRÁS-t?? jaj.

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 11:01:15

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sőt, jut eszembe, a blikkalakú újságoknál tarifája van a drót leadásána és vannak a műfajnak [drót leadása a szaftról] delmedikóimréi meg Kövér Lajosa , akik csípőhöz tartott telefonnal lesik az alkalmakat...
A rendőrségnél, a jobb hullaházakban, kórházakban, mentőknél is megvannak a havannai embereik, akik a drótot leadják. Akkor nehogymár pont amikor a hajléktalanoknak szezonja van, ne legyenek a szakmában benne is eleven forróntartott drótjaik. Ja és el ne felejtsem: milliós a nagyságrendje a gázsinak, ha egy szabadúszó megfelelően szaftos riportot talál. nem pedig egyéves indexelőfizetés.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.06. 12:26:42

@magyar-magyar szótár: most akkor van rajta sapka vagy nincs vagy naugye

mert kb ez jön le

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.06. 12:29:35

@magyar-magyar szótár: mondjuk milliósgázsisos bulvárújságíró összesen egy-kettő ha akad kis hazánkban

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 14:11:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Ha elmegy Orbán az a baj
ha nem megy az a baj
ha stábbal
az a baj
ha stáb nélkül az a baj
ha ott tart sajtóérteezletet, az a baj

kihagytam valamit
Ha elmegy a kurva anyjába az nem akkora baj.

Ennyit a sapkázásodrólé.Ez is ugyanaz a téma, mint amikor elkezdesz szálkázni a hátad megett "észrevétlen" vonuló tevekaravánok felverte porban.

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 14:17:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem a FIZETÉS másfélmillió. Hanem valami élmenő nagyotrobbanó riport egyszerigázsija. Mondjuk ez is nettó, mert pl ha egy kurvával készítek riportot, aki a teszőleges Név politikust leszopta, kkor azért elség sok húszezrest kell raknom a kurva elé, mire eszébe jut, hogy tényleg leszopta. tehát vannak azért a milliós honorú nagyotszóló riportoknak költségei is.

Rajnai Attila se kétforint költségen és a számítógépasztalába nyőve írta a Fiúk a szőlőben-t.

Az internetesmédia munkásai gondolják azt, hogy van ingyenpornó, vagyhogy 2 Ft-ért lehet valami óóóriásinagybulit csinálni, majd beküldik az ingyenfeltárttényt tmbrlon. Vagy a az ingyenoknyomozás eredményét fészbukszin.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.06. 21:01:10

@magyar-magyar szótár: lófaszt, azt kihagytad

nekem a miniszterelnök ne álljon neki ingujjban sk lapátolni a gáton, ne utasítsa sk a kommandósokat, hogy tegyék a dolgukat (mint pl az etióp ügyben, a vörösiszap ügyben stb), ne menjen titokban sk fontoskodn... fotózkodni hajléktalanszállásra, ne intézze el sk, hogy az elbaszott adótörvény(e) ellenére se csökkenjen senkinek a fizetése (na jó, ezt csak megigérte) stb., stb., - mert EZ a Személyi Kultusz (és a diktatúra) útja

lófaszt még egyszer

Faszt keres ott, ha nem pojácátskodik? Keressen alkalmas államtitkárt, hozasson megfelelő törvényt stb - EZ lenne a dolga, de erre meg szarik

lófaszt, lófaszt, lófaszt

és ha az eltévedt gyereket megtaláló síró táncoló gyurcsány pojáca (az, nemkicsit), akkor orbán mi?

lófasz

magyar-magyar szótár 2012.02.07. 05:23:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hát ugye szerinted lófaszt. A Jóoldal azonban jó nagy paletta és mások is megférnek rajta, más ízlés szerint és azok a szegmensek meg pont ezt várnák el, ami neked lófasz. Persze te sérelmezed, ááá, te nem vagy a palettán.

Ezt próbálnám ugatni már mióta, hogy a kereskedelmi-PR-termékmarketing csak kullog a politika után. Amikor úttörőként valamelyik termék marketingje először alkalmaz egy fogást... azt a politika már agyon elkoptatta.

Minden vásárló azt hiszi, hogy döntése az őszuveréndöntése és majdőtudja mitmiértvesz.
A gépkocsi marketingben opedig megmutattam már neked azt a magyar sajátosságot, hogy a magyar vásárló, ha vásárol 400 ért lidl pulykatallért és az szar, akkor azt mondja: Szart vettem. De ha szar autót vesz 4 millióért, akkor ő maga gyárt koncepciókat döntése igazolására.
Az emberek 99,99% a róka és a gólya tanmesében, ha politikáról van szó, a góla. A magyarok különösen mesteriek a gólya-típusú ravasz választásokban.

te természetesen, mint fennkölt ééértelmisééégi , nem ooooolyan vagy.

Csakhogy ez a politikaimarketingesek felől nézve nem lényeges, a lényeg a megevés.

Megetted azt, hogy a nyolc Év keze halott?
meg.
megetted azt 8ami cél volt... ezt nem értitek, hogy bajcsányék célja nem a kétharmad elkerülése volt, hanem a kétharmad volt a céljuk, amikor meglesz a csőd, az ellenésg ülön a bótban és ohajtsa visza azokat, akik csődbe vitték a boltot9
Persze te itt tiltakozol, mert te nem, te egy "másik szegmens" vagy...

Egyelőre ott tartunk, hogy két rossz közül kell választani, de ha sokáig így megy ez (márpedig úgy néz ki) akkor már három rossz közül is választhatunk
Azt meg már hányszor elmondtam, hogy a 90 évvel ezelőtti Ukrajnában pl öt rossz közül választhattak az emberek..

magyar-magyar szótár 2012.02.07. 05:24:11

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nincs több időm, de majd elmesélem, hogy Kosztolányi meg Krúdy bulvárújságoknak is dolgoztak

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.07. 09:34:04

@magyar-magyar szótár: na de most konkrétan az volt az állításod, hogy orbán nem is igazándiból ment ám bulvárhajléktalanodni, csak a rosszakaró jóoldali sajtó akarja lejáratni

szerintem meg de, direkt ment, és a blikket is ők szervezték oda

ehhez képest újra felmondod a polkomm leckét meg zseniálisan 5 évre előrelátó gyurcsányt meg a mindenki mindent beszopott csak te vagy vátesz nagymonológot stb

ami elég kevéssé adekvét válasz, szerintem

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.02.07. 09:36:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: törődj bele, itt egyedül Dudi lát el Krakkóig, hogy a klasszikus viccet idézzem:D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.07. 10:38:54

@magyar-magyar szótár: tudom, drámát legjobban Sexpír, Poloskát Ditrichstein írt!

na és

én a milliósan legendás gázsiról beszéltem

Fenehorizont 667 2012.02.07. 18:27:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
há most mi lenne az adekvát válasz? az, hogy orbán egy lófasz, meg pojáca, és mindek ment oda. tudod te ezt magadtól is, akkor minek vársz megerősítést szótártól?

jó, akkor nem megerősítést, hanem "adekvát válasz"-t, mert te sosegyűlölködői perverzióból így hívod.

magyar-magyar szótár 2012.02.08. 00:53:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem. Én azt mondtam, hogy a Blikk a papírlapok közül még a legtöbb pénzt veszi ki, és miközben mindenki fennkölten okádja le, mint műfajt, attól még a blikkségnek MINDEN politikántúli kőkemény szabályai vannak. Számomra a sztori ott az érdekes, ahogy a Kszáló Mókusok, különösen azután, hogy bajnaiból miniszterelnököt csinálnak (ha nincs a Mocskos Kéthét, Bajnai nem miniszterelnök és a Mocskos Kéthét -ben szétszopatta a hagyományosmédia agyát is az internet... És azóta az onlinemédiások Fiala János /Havas Henrik pofákkal verik a nyálukat, mekkora májerek (gondolok pl a hatodik Frakcioó címűá kis tréfikére, amikor tmbrliánmusságot először nagyban kipróbálták) Számomra itt az érdekes a történet A bluvársajtó 80-90-100 éves hagyományok szerint épít ki forródrótot mindenüvé. Mindenütt megvannak az embereik, a taxisok között 8akik a leghamarabb értesülnek utcai eseményről.
Nem AKARSZ emlékezni arra, amikor Demszky koccanásos balesetnél segédkezett: öt opercven belül ott volt a BULVÁRMÉDIA és ez nem a bulvármédia szégyene. Bár véééletlenül az egyik gagyihiradó is ott termett. Elévakult gyülölerteteknek a kórképe ez, ahogy felbaszta az agyatokat a sztori és ócska kis gecikonteócskákat vérizzadtok, holott sokkal.-sokkal egyszerűbb az eset és szakmailag inkább a haladó, a menő, a szakma, a hűddemánagy, a májer a fialajánospofájú beképzelt, a királycsinálómédia dógozóinak kéne a tanulságot levonni. Persze a menőmédiának jólesik az, hogy vannak ilyen emberek, mit a grófnő, Jocó vagy te, akik az agyvérzsírtól nem látják a legnagyobb bökkenőt. mert a legeslegszörnyűbb verzió az, ha a rém tényleg bevágta magát a Fekete caravelle-be. Tényleg odament. És most hogy a taxisrádió adta le a drótot, az még hagyján! De mennyibe kerül a Rémkirály cselédségében valakit megvenni annyira, hogy egy jó sms= 100000.
Igenis: egy igazán ütős riportnak egymillió a gázsija!
Jó, bizonyos statisztikák szerint kaszálásban csak a második az Index Művek. De szerinted a mókusok (vagyis a netokraták) a mindeningyenizmusban fizetnek két fillért valamiért? Mayer Aranka elsősorban is a férjén akart bosszút állni.. éshát a Blikk számára ataggyűlés felfújásra nemkülönösebben alkalmas volt. De képzeld el azt, hogy Frühlibg Krisztinke fölkeresi egy szaftos sztorival a mókusokat és kér érte egy százast. Ez szakmai kérdés... Perszehogy az a verzió tetszik aon onlionemédiának, hogy SZÓLTAK a blikknek. Csak éppen nem életszerű. Úgy néznek ki a Rémkirály napólejony sajtósai, hogy ENNYI eszük van?Mutatták már valami jelét a sajtósok meg egyéb kommunikációs szakembereik ezeknek a szőőnnyeteggekknek, hogy egy hathetes kommunikációszakos gyorstalpalón 3-assal átbukdácsolnának?? Itzt van ez a Fukuyama sztori, a téma [az ] Orbán [rezsim] és Fukuyama. Csakhogy a kommunikációs bölcsödés is oda mutogat ám, a csatorna KÖZEPÉRE: Ki interpretál? Ki közvetít Fukuyamának, ki fordítja le neki és látja el kommentárokkal és ki magyarázza el nek. Úgy lenne ugyanis érdekes, ha mi is hallhatnánk azt, amit Fukuyama hall.

Az ember azt hinné, hogy egy reklámszakembert a szakmai kérdés a saját agyvérzsírszintjénél jobban érdekel. HJa kapnál valami szamunkát, akkor az agyvérzsírod döntenek a termékel kapcsolatban. Beidegesedem a hellókitty-jelentőségtől és ezért elbaszom a munkámat mert indulatbú dógozok.. ahelyett, hogy hideg ésszel? Ezt azért mondom, mert te szivesen tetszeleg a kevés-szavű bölcs szerepében, aki mindentől elegendő távolságot tartva mintegy reá-tekintésben tekintsz át a dolgokon. Akkor hogyhogy ezt alúrrú nézed, höean?
Ugye, ha mindent lemeztelenítünk, akkor ezek elbasznak mindent mert semmihez se értenek és a cél a mihamarabbi megbuktatásuk. És az derült ki az elmúlt 6 hétben, hogy valami súlyosan el lett baszva a jóoldali médiában és a nagy mindennapi nyomás már nemhogy sok kezdett lenni, hanem a Szent Cél akadálya. Ezt nem én mondom, már a föld is ezt dübörgi, de mivel tök értetlen a küldetéstudata túltengésében a jógyerekmédia, kezdik már a politikusok is nyiltan kifogalmazni, de egyelőre az észheztérésnek semmi jele. Én jól szórakozom ezen már , amit a jógyerekmédia művel és persze nekem oszt nyóc...

lacam · http://copyblog.blog.hu/2012/02/07/valentin_napi_sms_mester 2012.02.08. 11:29:31

@magyar-magyar szótár: " Elévakult gyülölerteteknek a kórképe ez, ahogy felbaszta az agyatokat a sztori "

nem a sztori baszta fel az agyam, hanem a te reakcióid

csak a végén szedtem össze, mi nem tetszik ebben a fajta polit píárban (mint írtam gyurcsányéban sem) - de a thread nem ott kezdődött, egyáltalán nem

a szokásos(:(): prekoncepci, általánosítás, csúsztatás

NEM AZT mondom, NEM azt gondolom, amit szerinted mondok és/vagy gondolok - és NEM azt, amire nekem reagálsz

mint már mondtam soxor, nagyon soxor, nagyon-nagyon-nagyon sokszor

így nehéz a párbeszéd

illetve nem nehéz - lehetetlen

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.08. 11:46:25

@ödönke666: ez egy bulvárhúzása volt ov-nak, egyértelműen

ezt minek megpróbálni szépíteni meg elkenni meg ezt is rátolni a ballib (ún jóoldali) médiára?

de - mint többször elmondtam már - nem ov hanem szótár miatt járok ide

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.08. 11:47:54

@ödönke666: valamint: olvasd végig folyamatában a kommentsort - ki beszél mellé, ki fikáz, ki személyeskedik stb

namindegy

Steinmann Lujza 2012.02.08. 12:02:52

@magyar-magyar szótár:
..."Persze a menőmédiának jólesik az, hogy vannak ilyen emberek, mit a grófnő, Jocó vagy te, akik az agyvérzsírtól nem látják a legnagyobb bökkenőt..."

csak megint ismételni tudom, hogy kizárólag az outfitten poénkodtam, amúgy említésre sem méltó PR eseménynek tartom az egész látogatásos cuccot, ami semmi másra nem jó, minthogy elterelje a figyelmet a malévról, és arról, hogy netán nemzeti vagyonvesztés történt (kiszámítható ám, hány sokszáz milliárd) és esetleg valami nokiás doboznál is nagyobb méretű doboz is előkerülhet évek múlva, hogy miért is kellett átadni a piacot a wizzairnak vagy ryannak...hm....és akkor te azt hiszed, hogy valóban bármilyen szinten megmozgatja az én agyvérzsírom egy ilyen homeless szálló látogatási ügy
éppen te vagy az, aki kizárólag a felszínt kapirgálja

ahogy Hanni mondja, nem nehéz, LEHETETLEN a párbeszéd veled

Fikanick 2012.02.08. 12:10:39

Ne itt a neten válaszoljatok neki!
Ha tudjátok, akkor keressétek meg a valós életben. vigyetek neki pattogatott kukoricát, fánkot, meg üdítőt, és nézzetek a szemébe, fogjátok meg a kezét!

Vagy asszisztálhattok neki ahhoz, hogy bloggerből szófosó öntrollá váljon. Nekem mindegy.

Fenehorizont 667 2012.02.08. 12:20:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
egy politikailag független, sosemgyűlölködő, szubjektíven és szakszerűen bíráló ember mindig gondosan ügyel arra, hogy sose fikázzon és személyeskedjen. legalábbis ne tűnjön annak az, amit beír. persze, megengedett a fika és a személyeskedés a kilövésre szántak ellen, Akik Rosszak. pl a nácik, fasiszták, vagy a fideszbérencek (de egy igazi sosegyűlölködő az utóbbiakra már óvatosan hordja a fikát. azt mán inkább álcázza szubjektív bírálatnak, mert talán fejlődött már addig ebben az országban a liberalizmusnak, meg toleranciának nevezett, külföldről importáltból hazai technikával fejlesztett mutáns, vagyis inkább csökevényes viselkedés-szerűség, hogy ezek a tollibek felérjék ésszel: MÁR akár hülyén is kijöhetnek abból, ha valakit pártszimpátiája miatt nyíltan fikáznak). hogy ezek alá kiket söpör be a sosegyűlölködő, az végülis mindegy, hiszen Jó Cél érdekében teszi mindezt, tehát bánthatatlan.
a sose gyűlölködők mindig egy lépéssel előrébb járnak. (najó, madnem mindig)

olyan ez, mint ferenc, bajnai, a HaHa és a demokrácia. az mán le van foglalva. bármi, amit csinálnak demokratikus, tehát Jó Cél érdekében történik. más kérdés persze, hogy ezt a jónép (a paraszt, vagy az előítéletes magyar - ahogy tetszik) elhiszi-e? :)
hálaégnek, a mai magyarországon már mindenki egészséges szkepticizmussal tekint arra, aki demokratának, esetleg sosegyűlölködő toleránsnak, vagy antifasisztának tűnik rögtön az első blikkre.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.08. 12:33:22

@ödönke666: hát te hülye vagy baszod és idegesítő (mint szótár is sokszor..:P)

(tess, most személyeskedtem és fikáztam)

rühellem a csúsztatást, meg az összemosást, stb

nem veszem végig pontról pontra

ÉS/DE érdemben válaszoltál-e (ti. hogy szótárral az itteni kommentsorunkat neadjisten végig-e olvastad-e esetleg-e - Nem!), vagy csak beszóltál szokásosat - Igen!

grat

és jujj

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.08. 12:34:57

@Fikanick: kávézni már kávéztunk

fánkkal még nem próbáltam:)

kikoránkell 2012.02.08. 13:58:41

Mámeg mi a répát van ezen mit vitatkozni?!
Fletó elment az Avasra, erre válaszolni kellett! A (már majdnem milliárdos :D) Zsíró-100 kft bizonyít, hogy mégiscsak megérdemlik a lóvét! És Mátyás király megyen...

Steinmann Lujza 2012.02.08. 15:33:22

@Fikanick: már rég megtörtént
igaz, pattogatott kukoricát még nem vettem neki
gondolod, akkor javulna a helyzet?

Fenehorizont 667 2012.02.08. 18:32:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
jah, sajnos nekem is vannak kész panelszövegeim a fejemben, amik feszítenek, és ha kell, ha nem, nyomom. ez van.
és ráadásul, úgy igaziból nem mindig olvasom végig a kommentjeidet :D
süti beállítások módosítása