Hajda, nada, dana, volt egy érdekesnevű zenekar, a F.O. System, ami névadás ötletének az alapja egy következmény lett, a F.O.S falfirka. Azt hiszem, most hallok először F.O.S-t, nekem eléggé híg fos, olyan depecses izé vagy gyjuranos?

 fos szisztem

 
Egyszerűbb lenne az ökoszisztémáról beszélni. A fos szisztéma inverze az ökoszisztémának, de még annál is kevésbé ismert. A felmérések szerint az ökoszisztéma szó tartalmával száz emberből tisztában van 8 és beszélni tud róla 27. Jó, rendben, nincsenek felmérések, viszont a számok, amiket megadtam, ugyanolyan megbízhatóak, mintha lennének (variatio: lehetnének) felmérések.
 
A fos szisztem ugyanolyan érzékeny, mint az ökoszisztéma, egyetlen lényegtelennek látszó kis elemét kiveszed vagy csak elmozdítod és ömlik a fos. Ha szerencséd van, ne a te nyakadba. Schiffer jógyerek pl tegnap adta a jópofit a gyerekmunka skandallumáról Kínában, jó, eltévesztette a házszámot, Indiát akart vóna szegény mondani, de úgy meg nem vágott volna bele az éppen aktuális csapásirányába. A fos pofozása ugye, ugye?? A fos szisztem gazdasági túlnövekedése kapcsán úgyis csak feszt Kínát basztatják, Indiáról (ahol a gyerkmunka az egyik alapja a munkaerő óccsóságának, ami lényege is egyben az „Indiai Gazdasági Csudának), szóval Indiáról mindig megfeledkezünk.
 
FOS-nak mennie, cseperésznie kell a maga útján, tűrni kell ezt a cseperészést, mert többel kötöd be, pl fos áradattal. Szüntelenül ez folyik: egy [1] ötletes lyuk nemvárt fosáradatának betömésére foltot találunk, ami nyomán persze újabb nemvárt lyuk és nemvárt fosáradat ömöl. Ebből áll a világ kormányzása, tudjuk, hogy csökkenteni kell a kibocsátási kvótát, de akkor meg a másiklyukon mégnagyobb lesz a FOS kibocsátás. Még aközött sem tudunk, nem vagyunk képesek különbséget tenni, hogy El a kezekkel Tibettől [Hands Off Tibet] és FREE TIBET. Pedig a kettő nem ua [=ugyanaz] nagyon nem ua. A FREE TIBET ugyanis azt jelenti, hogy az összes kínáknak kuss Tibettől és majd a mink demokráciánk kesztyűjét kínáljuk föl tutulni a derék koszovóiak-alakú archaikus hegyiembereknek, pl szelektív hulladékgyűjtőket helyezünk el meg szennyvíztisztító műveket ajándékozunk és kötelezővé tesszük az ólommentes benzin használatát és közWC-ket alakítunk ki kotonautomatákkal. Mert ez a világ rendje: A FOS szisztemnek egyenletesen el kell terülnie. Az amerikaiidiótizmus felől tekintve szép is ez a rend, ki ne szeretné, ha minden oolyan hatalmas és jóóóólműködő és most következik a FOS szisztem egyik föszava: MINT / ÚGYMINT legyen.
 Szivem szerint megnyomnám a gombot és: Le a bakancsokkal Csomo' Anyácska Testéről... csakhogy a Mount Everest mászási bizniccből vagy tízezer család él.  Ez a fos szisztéma lényege, ez!
 
 
Valamit abszolute nincsen és nem is lehet megértés: Amit te mondasz, azt te mondod, de amit én mondok, az nem az én igazságom, nekem se tetszik. Az egodeista azt hiszi, hogy az én az nem te vagy ők. Pl bedől a FOS szisztem alapsugallatának, miszerint: Amit én teszek, azt az én-je [az ő ego-ja] akarja.  Egy világban, ahol senki nem tűrné, hogy egy, a próba pillanatában kényelmetlennek tűnő cipő majd, némi szenvedés árán, ennlábán betörjön és imígyen ahhoz tökéletesen idomuljon? Fazonlábat kell modellezni a cipőiparnak és az azonnal az elsőpillanatban kényelmes cipők pedig fazonlábakat alakítanak ki.
 
 Mert egy olyan szigeten élsz, ahol VISZONYLAG megengedheti magának az ember azt, hogy más, az övét felülíró igazságokkal ne kelljen szembesülnie. Az igazságos sziget ez, ahol mindenki egyenlő. A FOS is egyenlőségre törekszik, önterülő és mindent tömegarányában egyenletesen kitöltő természetű.
 
 Az egodeizmusban a legfelsőbb lény én vagyok és nincs fölöttem semmi, kiírom, hogy szabadság egyenlőség testvériség , mert nem látom a láncolatnak azt a végét, ami lehetővé teszi NEKEM ITT ezt a mérhetetlen luxust. Énszabadságom, énegyenlőségem éntest az én vérem. Ahhoz, hogy te úgy élhess, ne kelljen szembesülnöd a világgal az kell, hogy mások viszont ezen világ ALATT annak nyomásában a vért és még a fost is  kiizzadják magukból. Pl a Schiffer jógyereket támogató nagyvállalat   a mai FOS szisztemet leginkább tápláló tökfölesleges okostelefonokat gyártó vállalatokat payoláztat egy melléküzemágában. Magában a telefonipar rengeteg energiát, fémet, értéket pazarol és gyökerei a gyerekmunkából szivornyáznak hyperprofitot. Nem más a Schiffer mjógyerek tunningolása, mint amikor a TV2 fostelevízió Napló című fosműsorának munkatársai szemetet szednek (-> Szemetek a szemét ellen) bár a minap újítottak és kóboly kutyuffkákat dédelygetvén flastromozták a nemlétező lelkiismeretük lyukait. Fost termelünk (a pl értékes szar helyett is) és rosszlelkiismeretünket direkt-moralista verbális attakokkal palástolnánk.
 
Azok a[z indiai] gyerekek AKARNAK, ó AKARNAK 14 órában éhbérért gürizni, mert az ott rendesbérbe számít, és mert ők EZT a FOS szisztemet óhajtják, amitől mi már útálkozunk, pl autót akarnak meg 40 négyzetméteres lakást, amiben külön szülőiszoba lesz... Nem OTT kényszerítik a gyerekmunkát, hanem a mi elbaszott FOSszisztemvilágunk igéző csábító SZÍVÁSA teremt ott olyan szituációt, amiben az ötletember  a gyerekmunkában találja meg az egyedül profitra idvezítő ötletét.
 
Azt hiszem, az ötletemberek a fő zsezsegtetői a fos szisztemnek.
 
 Kb 150 éve az európaiidiótizmus oktondipocok beavatkozásai nyomán kirobbanó természeti, társadalmi és iparikatasztrófák nem voltak elégségesek a döbbenet kiváltására: NEM NYULKAPISZKA A FOS SZISZTEMHEZ SE! Az oktondipocok jógyerek, ha az asztalán lenne a gomb AZZONNAL megnyomná ész nélkül. És ezzel a FOS szisztem egy elemét felszámolná és a lyukon pedig köb-a-köbön fos ömlene.
 
FREE TIBET pólós: "Ó, milyen szép a maguk világa, ezek a szépségesen zord hegyek, ez a kies völgy, a gyönyörű tengerszem, most ittam vizéből, nincs az az eviáni, ami...!"
TIBETAN FREE "Ez uram maga a földi pokol. Az a kék tengerszem a mi temetőnk, őseim nemzedékeinek temetője. Szép az Önök világa, füvek, fák, bokrok, földek, föld, föld egy kődarab nélkül a tenger síkon, ameddig szem ellát, föld .
 
Mit szólnátok kedves olvasóim ha most véletlenül kiderülne, hogy lehet nálam rendelni
EL A KEZEKKEL TIBETTŐL
Hands Off Tibet
 
pólókat, 1200 Ft (mert Malaysiában Romániában olcsó asszonymunka kereteiben készülnek azok a pólók, amikre a haverommal szitáztatok…)
 
gyártói nyilatkozat: Felülírott magyar-magyar szótár mint nick, kijelentem, hogy ezzel a tevékenységemmel is az Index médiaóriás vállalat javát szolgáló kattogásokat termelek, egyben tudomásul veszem, hogy az Index a magyar FOS szisztéma meghatározó szereplője. tehát a fos szisztémával foglalkozó bejegyzésem egyben a fos szisztémát támasztja alá, ámen. Ja, mi a fos szisztéma lényege? Hát az, hogy azt bírálja, ami egyben élteti. Mert ha az nem lenne, amit fikáz, akkor mit fikázna... ésígytovább. 
 
  

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr373020778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.06.28. 08:01:19

Az én fixa ideám a "Szabadságot minden nyúlnak!" mozgalom.

Free rabbits - No thiings but living ones.

magyar-magyar szótár 2011.06.28. 08:19:42

@vészmadár (pica pica): Lánykoromban a földrengések ellen tíítakozó mozgalmat indítottunk. Gyűjtöttünk aláírásokat is.

2011.06.28. 09:57:49

El a kezekkel a pólómtól feliratú pólót rendelnék sárga betűkkel sárga alapon.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.06.28. 10:01:56

@vészmadár (pica pica): el a kezekkel a 90D csajoktól, neked egy ilyen póló kéne:D

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.06.28. 10:05:45

@ifsz: főiskolás koromban egy kurva nagy mellű csoporttársamnak csináltattunk olyan pólót, amire a "Vigyázat, lengő teher!" táblát rakattuk.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.06.28. 10:06:51

@Budai Hella: pedig a 90D-s csajok éppen a kezet igénylik, ugye. Különben mire nekik az a 90D?

magyar-magyar szótár 2011.06.28. 10:14:16

@vészmadár (pica pica): A 90D csajok nem a fizikaikezeket akarják, hanem a minden remény nélküli utánuk való férficsepegést. nem az az élvezet nekik, hogy a zacskóban a szilikont nyomkorásszákk, hanem arera gondolni, mennyi férfi csepeg utánuk REMÉNYTELENÜL. Már egy 15 éves gimis kiscsajnak is van annyi esze, hogy ha valamelyik reménytelen hódolója konkrét fizikaihúshoz jutna, akkor :
1. A hűjje kis picsa bokáőját a tornaökltöző folyosóján úgy öszerúgja, hogy a fal adja a másikat
2.Az elcsábított fiú arcától 5 cm-re eperillatú forró lehelettel azt susogja, hogy megint baja van a matekkal,, kiülhetnének a hársfa alá átnézni és akkor váéééletlenül a 90D-jét hozzá-hozzá érinti a fiú felkarjához és ÉLVEZ ha látja, hogy a fiú elpirul. Ez a titkos nőiélvezetek egyik netovábbja, persze a grófnő ilyent nem tud, nem is látott soha még osztálytársnője se volt ilyen. Nadehát ezért grófnő, pl egy grófnő malacherülést se látott.

magyar-magyar szótár 2011.06.28. 10:15:06

@vészmadár (pica pica): Pedig nyilvánvalóan a bolti sertéshús 60%-a herélt exkan sertésből való

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.06.28. 10:29:55

a fos szisztemhez megvan a saját közgazdasági elméletem
a fogyasztók telítődnek
nem a tizenkettedik szar farmer kell, hanem valami más
és ezt a MÁS-t kell kiszolgálni, a minél több termelés az energia és szemétválságon kívül nem vezet sehová
az embereknek élményeket, törődést, stb kell adni - ezek lesznek a jövő iparágai, környezetkímélő, nem termel felesleges szemetet, és mivel embereigényes, állása is lenne mindenkinek, csak az erre való átállás pont olyan nehezen fog menni, mint ahogy a céhes világ ráállt a tömegtermelésre, vagy ahogy nyomjuk a pénzt a mezgazba, senki sem meri kimondani, hogy a mai gépesítettségi szinten a mezgaz már a népesség 5%-nak sem tud munkát adni, csak 2-nek

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.06.28. 10:32:32

@magyar-magyar szótár: egy grófnő leánykori is pont olyan, mint másé, csak tudja, melyik a halkés:D
az ebben a jó, hogy pontosan ismersz, de a nick még nálad is felülírja az embert, tehát "grófnő"

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.06.28. 10:33:09

@magyar-magyar szótár: az epekedés klassz dolog, én is szeretek epekedni. Aztán másik klassz dolog az, amikor az ilyen, általad leírt csajt végül mégiscsak megkapjuk. Jó is az:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.06.28. 10:34:28

@Budai Hella: nekem lett volna lehetőségem megtanulni, mi az a halkés. Egy korszakomban, mintegy dacból, mert akkor az volt a lázadás, kifejezetten aranyosan viselkedtem, kedves voltam és vasalt volt az ingem, csak aztán nagyon hamar meguntam, és már az sem volt többé móka.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.06.28. 10:38:42

A kibaszott rendszer a maga helyén és idejében nem volt ám rossz

a fosról meg a költő szava jut eszembe

azért a fos azúr

magyar-magyar szótár 2011.06.28. 11:07:34

@Budai Hella: Már kikapcsoltam a gépet, de nem hagy nyugton ez az elképesztő LMP-s jellegű és bárgyúságú ostobaság, amit írsz. Még jó, hogy nem te találtad ki, hanem olvastad valahoél, csak mint ahogy Schiffer melléolvasott a gyerekmunkának egy sorral..
Ez múzeális baromság, amit írsz.
Mert a 2% és az 5% között van különbség?
Nem elég semmilyen lecke sem? Csak egy kis ficam a FOS szisztemben és nem kerül a kombájnokba üzemanyag, ki arat le kézikaszával. Azért fullad dudvába az ország, mert nem telik üzemanyagra levágni a dudvát és egyre kevfesebb a kézuikaszára fogható az egyre több közhaszontalan között. A szemetet még csak-csak összeszedetik a közútkaparók, de bizonyos útmenti helyekre kézikaszára –nyuggereket kjell visszahívni. Ki fog kézikaszálni az üzemanyagválságban, hagy legyek már LMP-s szinten demagóg, a férjed? Mert én tudok kaszálni, sőt tovább megyek: fenem és ki is kalapálom a kaszámat.

Elismétlem akkor: Ha nem veszi meg a világ tehetős szegmense meg a 13. farmert, akkor 10 millió gyerek éhezik Kínától Indonéziáig. A Free Tibet! Pólók egy részét indiai gyerekmunkások készítik (mármint az alapot, amire a faszagyerekeink szitáznak)

A nagy gépesítés és a biogazdálkodás, a vegyszer és méreg és környezetszennyezés nélküli művelés, az kettő. Fizikilag is lehetetlen az egyre óriásibb (american size) gépekkel még a Nagy Magyar Alföldön is dolgozni, nemhogy Pannónia dombjain. Főleg bevizes szigetekben. Bezzegisztánban, ahol jajdeipari és dojómilyen kevés embert foglalkoztató a mezgaz, szfaltutak vannak a földek között is, de itt olyan viszonyok alakulhatnak ki, hogy a 100 milliós komjutervezérlésű lézerszemű kombájn beszarik.. És aratásra van 3 hét.. talán. Tavaly csak hőség meg erdőtüzek voltak oroszországban és majdnem odalett mindenük és 30%-kal nőtt a búza ára.

Ki kaszál kézikaszával? Ez az agyoniparosított megamezőgazdaság a robotokkal valami szép amerikaiálom a múlt század 60-as éveiből.

Persze a test –és lélekkpényeztetési ipar: így is kb háromszorannyi masszőrt képeznek, mint amennyire szükség van. (Ja, pl a bizonyos 3% átképzése ugye.. a mire is?)

És a kegyelemdöfés: A te cekkeres, minden nap a szükségeset bevásárlós szisztémád ellensége az iparimezőgazdaság, mert annak az felel meg, hogy te XX mérföldet autózol a bevásárlóautóddal és televásárolod: Összevonja a disztribúciós vonalakat. Pont ellenkezően: az 5%-nak munkát adó "elavult" mezgazban a fris zöldség kisgazdaságokból rövid disztribúcióval 10-20 km körön belül kerül boltba. Ugyebár. ÉSígytovább. A fenének ppl kamionoztatni disznókat 200400 km-re és aztán a húst vissza 200 400 km-re. A tejet ebben a kis országban, mire végtermék lesz, 500 km-t autóztatjáki, nesze ipar.
Te beveszed ezeket a FOS szisztem dumákat, ha Megyó bácsi bevette 2002-ben, az ő baja volt, de most 2011 van. és pár lecke vót azóta! Nem tanultál te sem. nem tudom, mennyi lecke kéne, hogy a konzumagyvelő ÉSZ-re térüljön. Akik az 5%-ot sokalták a politikai ellenségeik szavazóbázisát sokallták, te, te kis te, te... Te Hellácska, te!

magyar-magyar szótár 2011.06.28. 11:08:43

@vészmadár (pica pica): És sokszor az elképzelt izzó mézes kelyhecske helyett unalmas száraz lekvárosbukta van. ÉS az agyvelőről még nem is beszéltünk. És nem akar szaladni a tengerparti fövenyen, mert belemegy a szandáljába az izé.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.06.28. 11:26:36

@magyar-magyar szótár: velem vitatkozhatsz, a piaccal meg a fogyasztói trendekkel nem
nézd meg, mi a sikerkönyv (nem olvastam) amiben a csaj elmegy megtalálni önmagát
Nem értek egyet elempé úrral, csak azt mondtam, aki fogyasztói társadalomban nőtt fel, annak már nem akkora öröm a fogyasztás, valami mást szeretne
lásd előző válság, amit ráhúztak a bankszektorra, de igazából arról szólt, hogy a faszi nem akar kétévente autót cserélni, egyre több az olyan ember, akit a fogyasztói magatartáskutatók "kiszállónak " hívnak, mivel nem gürizi magát halálra, és alacsonyabb szinten tartja a fogyasztását, mert ez az életmód jobban megfelel neki

azt a mélyen fallokrata megjegyzésed a végén, hogy hellácska, stb, ignorálom, persze, egyszerű lenne egy nőt lenyomni egy vitában azzal, hogy ő csak egy buta nő

az, hogy egyre kevesebb ember kell a dolgok legyártásához nem az elempé, és nem is én találtam ki
pl. egyre több banki alkalmazottat rúgnak ki, mert kevesebb a valós ügyfél, netbankol a többség, tessék ÜSDD, tiltakozz:D
érdekes, de ha nem szegénykétkezi paraszt a fosszisztem áldozata, hanem egy irodista, azt senki sem sajnálja

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.06.28. 11:35:26

@magyar-magyar szótár: hetesi zsoltnak (ő egy ilyen kis bociszemű, alig negyvenes fizikus) volt egy kb. egy órás riportja, azzal a rácsodálkozó szemű, szemüveges kis malackafejű nővel. Nah,a lényeg, a fizikus úr kifejtette azt az amúgy normális embernek nem túl bonyolult képletet, hogy kurvára mindegy, 30 vagy 40 évnyi olajtartalék van, ugyanis a lényeg az, meddig gazdaságos kitermelni. Példa: 100 éve texasban egy hordó olaj energiaértékének befektetésével 100-150 hordó olajat hoztak fel. Ma ez az arány 7-8 (2008-as riport), azaz ma olyan 5-7. Amikor beáll az 1:1, onnantól nem érdemes vagy lehetetlen lesz olajat kitermelni. A kitermelési csúcs amúgy 2008-ban volt. A riporternőcike kérdezte, hogy napenergia, meg biorobotok, meg termikus energia meg hasonlók, blabla. Elmagyarázta hetesi, hogy

1. 20 év kell a bevezetéshez. Pl: napelemekkel pótolni a kieső földgázerőműveket, az világszinten 230.000 km2 napelem (olyan 3,5 magyarország). Na most, 2008-ban a világ összes napeleme együtt 30 km2 (ebben benne van a zsebszámológépektől a napfarmokig minden).

Társadalmi vonatkozásokról csak annyit mondott aprof, röviden itt összefoglalva: az összetett fizikai rendszerek vizsgálata egyértelműen azt mutatja, hogy a bonyolult rendszerekben ha csöjkkentik az összes energiát, akkor a rendszer egyszerűsödik. Magyarán: nem a robotoké a jövő szerinte, hanem a kéziszerszámos parasztoké.

magyar-magyar szótár 2011.06.28. 13:26:34

@Budai Hella: Megtermékenyítetted az agyamat, köszönöm!
Ez a labda, amit most föladtál: piff, bnesze:
Az europid picsaizmus FOS sziszteme most baszta agyon ezt a gyönyörű mesét arról, hogy:
-kommunikációs sztrádasebesség
-majd a piac eldönti
-disztribúciós összevonás

Az az europid picsa, akinek a szakemberek a farzsebből perwoll előrántós reklámot készítik, a spanyoluborka hisztéria miatt nem vásárol olasz cukkínit és francia újkrumplit se. agyon van baszva az egész európai piac. A kis- és rövid disztribúcióban az uborka meg az újkrumpli innen vakló a közelből. De a nagyelosztásban (amiről ugye a piac döntött és a kibbabucilit a gólya hozza és a féák csinálják a szelet ugye??) egy ilyen szerencsétlen hármas együttállás, ami a spanyoluborka, német hasmenésjárvány és a nagysebességű tudatbefolyásolás, katasztrófa történik. És aztán hiába a kommunikációs sebesség, a 30 millió ostoba korlátolt zónijós picsát a hisztériájából nem ébreszted föl még maónikasók kereteiben sem, semmiképpen sem, hónapokig tar5t és milliárdokba kerül, elpocsékolt energia erő stb (lásd vészmadár tanulságos kommentjét)

De ez sem lesz lecke

ezt majd külön megírom a spanyoluborkában.

és ha megnézzük a kommunikációs királycsávók pofáját, csak meg se rezzen a szalonnája, elégedett

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.06.28. 15:49:29

@magyar-magyar szótár: nem egészen értem, hogy a kedvenc színésznős filmedre utaló kommentemtől
www.imdb.com/title/tt0879870/
hogy jutottál el a spanyol uborkáig

budai zöld 2011.06.28. 19:26:19

Ami a cikk érdemi részét illeti, hát látszik, hogy a szerző 89-ben nem volt dárkos. Sőt, ezek szerint Döglégy Z. Zoltánról a zseniális dobosegyéniségről sem hallott.

Egyébként a F.O.System nem annyira depescheschben nyomult, inkább rockosabb nemzetközi trendeket nyúlt (pl. ők voltak a New Model Army előzenekara - akiken egyébként művelt zene és irodalomkedvelő egyszerűen nem találhat fogást). Szóval ilyesmiket magyarítottak (a cikkből belinkelt f.o.s.szám engem eléggé emlékeztet erre):
www.youtube.com/watch?v=SBlrbQpX8Ok

De ami igazán vállalhatatlanná teszi őket, vagy ma már inkább megmosolyogató kor/szubkultúradokumentummá, azok a szövegeik (ja és persze mára már a szakma nagy öregjei lettek):
www.youtube.com/watch?v=YHBU3OxVBkY&feature=related

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.06.29. 00:45:10

ugye annál, hogy kizsákmányolják őket, csak az lenne rosszabb, ha nem zsákmányolnák ki őket (megmondta a viktor is, de még a benedek is).
az egodeista meg nagyon is tisztában van a dolgok egymásra hatásával, csak nem hajlandó tudomást venni róla, elnyomja, mert különben kiderülne, hogy semmivel se jobb ő, mint bárki más, sőt. régen az ilyen egodeisták fáklyákkal és vasvillákkal vonultak igazságot tenni, ma meg okostelefont nyomogatnak: a modern civilizáció nem más, mint kőolajjal elkényelmesített agresszió.

dr. Dr. Buchalter Izidor tud. főmunkatárs 2011.06.30. 08:28:56

Figyelem az Ön munkásságát, és egy újabb kiérlelt esszét készített a témában. Ámde szabadna javasolnom Önnek néhány két új témakört, amelynek Ön úgy vélem szakértője.

Az egyik javaslatom ahhoz kötődik, hogy Ön rendszeres értekezést tesz közzé kihalóban lévő szavaink magyarázatát publikálva, részletesen kifejtve a jelentéstartalmak változását. Így az egyik megajánlott témakör a "felszarvazás" lenne, ez a kifejezés számomra már mulatságos, szívesen olvasnék egy értekezést Öntől.

A másik tudományos értékű munka lenne a "felszopás" témakörében a pornóipar, különösen a magyar pornóipar munkamegosztási rendszerét Marx paradigmája szerint értékelni. Azért Marx alapján, mivel az ő megállapításai részben állnak csak meg, természetesen Ön dönti el, mi alapján elemezne. Természetesen a jógyerekek és a felnőtt bácsik kapcsolathálózati megközelítésében történő leírásával.

magyar-magyar szótár 2011.06.30. 10:30:38

@dr. Dr. Buchalter Izidor tud. főmunkatárs: Joch, nagyon köszönöm, hogy ennyire okosnak néz. Legyen egy fel
szóczikk és akkor
~szarvazás
~szopás
~,~ ti rabjai
ezutóbbira az index(Matula MAgazin) kompatibilitás miatt van szükség ennek olyan lazító relaxáló történelmieskedően olcsónökörködős és tremészetesen angolszóval fílingje lenne

Jó, majd gondolkodom.
süti beállítások módosítása