Nem vezethet műsort a közrádión elhallgató Mong

     * Index/Független Hírügynökség

2010. december 21., kedd 14:56

Mong Attila műsorvezető és Bogár Zsolt szerkesztő sem kirúgva, sem felfüggesztve nincsen - erősítette meg a Független Hírügynökség kérdésére a Magyar Rádió vezérigazgatója. Jónás István a reggeli műsorban történtekkel kapcsolatban úgy fogalmazott: kíváncsi kollégái álláspontjára.

 

Indexenlógók nap-mint nap tapasztalhatják azt, hogy az index címlapon szereplő blickfang és á twittero becsaliszöveg... khrmm - khrmmm... ö.. eee.. enyhén nincs összefüggésben sem az igazsággal, de még a cikk végével sem. Mint ismeretes, Mong jógyerek balhét akart a rádiónál, de sajnos nem tették meg neki azt a szivességet, hogy kirúgják. Nem rúgták ki, de ez senkit nem zavart az indexnél. Jógyerekek persze megkérdezhetik, hogy ha Jónás ennyire elbaszta ezt a fasza kis lehetőséget, mit lehet tenni, nos itt az iskolapéldám: "Annyi bátorság sincsen  e z e k b e n, hogy egy rádióst kirúgjanak!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása