Olvasóilevelek* ezrei dőlnek a kérdéssel: Hogyan sikerült ekkora seggfejjé [hülyepicsává] lennem?

Gyorsan, mégmielőtt, ideírom a zsidó szót, hogy ez az egyébként semmiben sem odavágó témám is a Tudózsidó hírolvasója kedves látogatóinak az épülésére váljon, köszönöm automata!

Nos,  Adolf Schicklgruberhez, Nagy Ferenc tánczenei előadóművész és költőhöz, Kiszel Tünde újságíróhoz hasonlóan én is gyermek voltam, mikor megszülettem, valamint 14-15 éves korom között az egyik DJ  a kollégiumban. Lassúzásra többek között az alábbi számot tettem föl:

URIAH HEEP : JULY MORNING

A lassúzás abban az időben dívott, amikor még a fiúk-lányok többnyire párban táncoltak. Lány lánnyal akkor táncolt, ha egyenként nagyon csúnyát mutattak a petrezselyemárusok között. A széplány-csúnyabarátnő fölállásban, amiben a szép lány nem csak a kontraszt mégkiemelőbb hatásáért, hanem azért is választ csúnya barátnőt, hogy legyen kiéről másolnia a házi feladatot, meg legyen, aki vitás helyzetekben az ellenfelének a méhébe térdelve szedi le az arcát a tornaöltöző folyosóján, a tánc nem jöhetett szóba, mert a szép lány nemigen ért rá az érte versengő pasik miatt. Lekérés is volt, és a fiatal hímek "gyüssz ki, üssünk egyet!" alapon vívtak meg hátul a régi kátrányos vizelde mögött azért, hogy BAC-dezor illatát szíhassák lassúzás közben egy lány blúzáról (lánykollégiumban nehéz volt szellőztetéssel piacképessé tenni a hárommal ezelőtti diszkóban viselt ruházatot, melegvíz nemhogy mosásra nem jutott, de a felsős lányok direkt kifolyatták a maradékot is a bojlerekből, a szecskáknak ne jusson.) Lánnyal lassúzó lányokkal tehát nem találkoztam.

Annak, ha a lány a lassúszám eljövetelekor nem ült le pl fejfájásra hivatkozva, üzenetértéke volt. Azért szerettem szép lány csúnyabarátnőjével táncolni, mert őők, ha fájt a feje vagy megjött neki, se ült  le és lassúzott is, meg minden, és a sok okos könyvben, egy könyvtárra valóban azt olvastam, hogy a gyöngékkel és vesztesekkel kell lenni. Valamint a csúnya lányok teste mindig jobb. Vagy ha nem, akkor odaadóbbak. De legalább okosak.

Szép lány ritkán csúnya fiúval is táncolt lassút,  hogy a buta kisfiú őérte repessen vagy epedjen. Ha a csúnya fiúnak aztán csaja lett, a kiscsaj azon kapta magát, hogy a szép lány csúnyabarátnője hanyatt akarja lökni a lépcsőházban, a koleszban pedig teleöntették a magassarkúját vízzel.

Jó volt összesimulni a lánnyal, a lassúzásban is voltak fokozatok, beszélgetni, suttogni is lehetett, a lány pl ajkával fülbesúgás előtt véééletlenül végigcirókálta a fiú arcát (azzal a gondolattal, milyen igazságtalan a világ, a diákfiú babaillatú, arca bársonyos, mért nem lehet az, hogy a diákpasik is fájdalommentesen nyúlnak föl neki vagy cindirizik a cicijét vagy fincirizik a cuncóját,.. mért nem lehet tökéletes semmi???) A laza lassúzás mellett volt az  összebújós, nyilvános szerelmespárok a lassúra következő gyorsat is végiglassúzták, aztán kilógtak az étkezde mögé az orgonabokrokhoz. A nőspasis lányok tüntetően cigiztek odakint és igyekeztek széttet lábakkal, lustán vonagló csípővel járdalni, azt a látszatot keltvén, hogy megdugták őket késődélután a zsiguli krémszín műbőrrel  vont hátsó ülésén.

A belépés a lassúzás csúcsa. A lány a combja fölötti csípőrészen megérzi, mekkorára duzzadt a fiú kulccsomója a balzsebében, s ettől a fiú lány lába közé befeszített combja felsőrészén párás, szinte perzselő forróságot érez [feed back]. Negyedikes lányoknak, akik öt éve dugtak az MZ-s motorosbanda tagjaival, a városka jobb nőspasijaival, Piperkőc tanárúrral, aki felypegve, kényeskedően beszél és Kojak-órája van meg csupa nyugaticucca, sőt, 850-es FIAT-ja is, már annyitól, hogy egy másodikos kisfiú belépett nekik, nem nedvesedtek be. (A jó belépés megfeszített combizommal történik!) Viszont biztosra mentek, amikor a koedukált étkezdébe reggelihez bordázott férfi atlétatrikóban , melltartó nélkül mentek le, vagyis vonaglottak felnőttnőcisen inkább. S aratva diadalukat a szemük sarkából figyelték, a kis hülyegyerekek hogy próbálják a zsebetlen mackónadrágjukban a középrepattant peckes kulccsomót mégis félreigazítani. (Sajnos a szagos blog majd csak két szezon múlva jön el, addig nülkülözi kénytelenek olvasóim  a mosatlan nőihónalj 1973-as Fa-spray-vel lefúvott változatának bukéját, felhőző tömbökben bukva a hagymás olcsó gyáritojásrátotta bűzére, hozzá 3 gramm teából főtt másfélhektó cukrosvíz citráttablettával...)

A lassúzás ellentéte a gyors, a rokizás. Rokizni efféléket dobtam be.

 Come on

Majd magam is beszálltam a táncba, persze szólóban, mert lány velem ilyesmire táncolni nem vállalkozott. A kollégiumigazgató, magából kiindulva úgy a nyolcadik feles után, megvádolt azzal, hogy tán titokban piáltam, hogy ilyesmit művelek.

De engem spec' akkor csak a zene részegített. Meg a lányok illata. Meg az az ismeretlen eredetű párás forróság belépéskor a combomon.

A lassúzásban még futott ez a szám:

Amíg le nem nyomta ez. Meg a diszkókorszak többi borzalma. (Külön felhívom a figyelmet a szinti fingós pontozásaira...)

Epilógus: Felnőttként aztán sokmindenre rádüböröghettem, pl arra, hogy mekkora tuskó voltam, amikor nem jöttem rá, hogy miért cirókálja már nyolcadjára narancsgerezd ajkaival lassúzás közben Inci az arcomat. Az is döbbenet volt, amikor felnőtt fejjel azt kellett hallanom, hogy nemhogy minden igaz volt Piperkőc Tanár Úr-ról, ami a fiúvécékben terjedett, de valóban végigdugta minden évfolyamból a hajlandó lányok kínálatát. Aki pedig nem volt hajlandó, azt a dumájával vette le a lábáról. Kiderült, hogy D. a nagybulájú szűzen ment férjhez és a lábszéttevős-riszálós járásában csak a negyedikes R-t utánozta. És az is kiderült, hogy V, a IV. évfolyam egyik utolós szüze, akit még az évfolyamtársnői (fapina, tiszta lány osztály, kémiaszakosok) is csúfoltak áááttatlansága  miatt, valójában már öt éve dugott heti rendszerességgel a nagybátyjával. Meg arra is rá kellett debbiheri, hogy a smárolósbarátnőmnek még a falujában is volt nőspasija. Ésígytovább. Ígymegyez.

 

*közismert jógyerekújságírói fogás hazugság. De, majd basszusgitároznak levelet írni a művelt pestiolvasóirétegeim, az alföldi tanyásparaszt olvasóim meg már magánleveleimből ismernek, mekkora egy elfuserált csávó is vagyok, úgyhogy nem kérdeznének ilyet...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr81435756

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2009.10.17. 07:23:38

A Tudózsidó hírolvasója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gasper · http://tajkep.blog.hu/ 2009.10.17. 20:20:07

LOL! Príma írás, hirtelen előtolultak a már magam mögött tudott emlékek. :)))

Például emlékszem hogy '89 őszén a Kisképző koleszában többek között erre lassúztam egy hamarosan igen veszélyesnek bizonyult textiles csajjal:

www.youtube.com/watch?v=IDzY6bBtZEc&feature=related

magyar-magyar szótár 2009.10.18. 05:45:45

@Gasper: A textiles csajok is -az volt a 70-es évek sajtójának kriptopornó ágazata, amikor tényfeltáró riporterek beszélgetéseit hozták le 16-19 éves goldbergeres (golis) lányokkal. Az 50-es évek végén még voltak lánygimnáziumok Pesten és az of-k textiliparba vitték le a lányokat üzemlátogatni. Nekem is volt szerencsém a kései változathoz, por, iszonyú zaj és a rövidebbnél is kurtább kék nemnejlon, hanem fakó-kék köpenyek, az a fajta, amiben vaskos szálak is vannak... alul nyitva két gomb, felül meg három.

Gasper · http://tajkep.blog.hu/ 2009.10.18. 16:09:20

@magyar-magyar szótár: na meg a burjánzó hónaljkutyákról sem feledkezhetünk meg, legalábbis ebben a kontextusban.

budai zöld 2009.10.28. 10:50:55

Számomra ez volt a hónap legfontosabb szócikke.
A July Morning nekem nagyon rajta van az akárhanyas listámon, elökelö helyen, mind a tizenakárhány perc odabax, de leginkább mégis az utolsó két perc amikor maga Lubowitz Manó (Manfred Mann) toljaneki. Ez persze olyan régen volt, hogy akkor még a moog szintetizátor sem villannyal ment.

Sose gondoltam volna, hogy valaha valakik valahol (Magyarországon) lassúztak erre a számra.

Pedighát ma már az sem tünik valószínübbnek, hogy én is rokiztam iskolai bálon erre, pláne hogy csajjal:
www.youtube.com/watch?v=FLeBFfTzj4Y

magyar-magyar szótár 2009.10.29. 02:55:26

@budai zöld: Azért az igazsághoz tartozik, hogy a Rolling' Angie-je is állandó lassúzós szám volt.. csak az.. olyan kézenfekvő...
süti beállítások módosítása